Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

Vodkabomba (1DVD) (2000) (kissé karcos példány)
Abel Rothstein (Götz Otto) a titkosszolgálat ügynökeként dolgozik New Yorkban. Minden tiltakozása ellenére Lengyelországba küldik, hogy egy nemtörődöm helyi zsaruval karöltve fiatal fotómodellek sorozatos elrablása ügyében nyomozzon. A munka során a páros eljut egy második világháborús katakombarendszer fölé épített, titokzatos kastélyba, ahol az orosz maffia várja őket, nem éppen tárt karokkal... 
990 Ft
Vörös Sárkány (1DVD) (kissé karcos példány)

Will Graham, a kiváló nyomozó azért hagyta ott az FBI-t, mert majdnem az életébe került elkapni Dr. Hannibal Lectert, a zseniális őrültet.

Most, évek múltán azonban, amikor egy sor különösen szörnyű gyilkosság tartja rettegésben a közvéleményt, Graham vonakodva bár, de hajlandó visszatérni önként vállalt száműzetéséből és segédkezni az ügyben. Ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy a Fogtündér néven elhíresült sorozatgyilkos elfogásához meg kell próbálnia a gyilkos agyával gondolkodni. Ehhez pedig ki kéne fürkésznie egy másik gyilkos elméjét, amely ugyanilyen briliáns - és ugyanilyen beteg.

Graham számára ez azt jelenti, hogy szembe kell néznie múltjával és ősi ellenségével, a jelenleg bebörtönzött Lecterrel!

A VÖRÖS SÁRKÁNY Thomas Harris 1981-es regényéből készült, mely a világhíres Lecter-trilógia (A vörös sárkány, A bárányok hallgatnak, Hannibal) első darabja. A regényt A bárányok hallgatnak forgatókönyvéért Oscar-díjjal jutalmazott Ted Tally adaptálta, Hannibal szerepében pedig ismét a zseniális Anthony Hopkins-t láthatjuk viszont!

 
1 990 Ft
Zandalee (1DVD) (1991) (Nicolas Cage)
A jó családból származó csinos Zandalee, üzletember férjével él New Orleans-ben. Zavartalan életükbe váratlan fordulatot hoz a férfi egykori barátjának hivatlan megjelenése, aki a tapasztalatlan asszonyt szenvedélyes szerelmi kapcsolatba hajszolja bele.

A férj és a csábító hamarosan halálos ellenségként állnak szemben egymással olyan harcban, amelynek a tétje nem más, mint maga Zandalee. 
990 Ft
Zátony, A (1DVD) (2010)
Kate (Zoe Naylor – McLoad lányai) és testvére Matt, valamint barátnője Suzie (Adrienne Pickering – Candy) együtt utaznak az ausztráliai Nagy-korallzátonyhoz, ahol Kate expasija Luke (Kieran Darcy-Smith - Animal Kingdom) és üzleti partnere Warren várja őket, hogy együtt vitorlázzanak el Indonéziába, ahova a két srácnak a vitorlást kell leszállítania. Az egyhetes hajóúton romantikusan indul, Kate és Luke érzelmei kezdenek újra felszínre törni, azonban egy nem várt baleset következtében a hajó f... 
1 990 Ft
Zodiákus, A (1DVD)

A Hetedik és a Harcosok Klubja rendezőjének dermesztő thrillerében egy könyörtelen sorozatgyilkos rémtetteit és az ellene vezetett lélekőrlő hajtóvadászatot követhetjük nyomon olyan sztárok tolmácsolásában, mint Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo és Chloë Sevigny.

A megtörtént események alapján készült film hátborzongató és felejthetetlen látlelet a megszállottságról: a gyilkolási vágyról és az igazságért folytatott önfeláldozó küzdelemről.

 
1 990 Ft

Sorrend: