Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

fantasy


Sorrend:

Ahol a vadak várnak (1Blu-ray)

A kilencéves Max elszökik otthonról, átkel a tengeren, és egy varázslatos birodalomban köt ki. Az ott élő hatalmas szőrmókok királyuknak választják, ám uralkodónak lenni nem is olyan könnyű! Spike Jonze rendező lenyűgöző látványvilágú filmet készített Maurice Sedak gyönyörű meséjéből, és felfedezőútra hív abba az örömteli és zabolátlan világba, amelyet úgy hívunk: gyermekkor.

 
3 990 Ft
Harry Potter 3. - Az azkabani fogoly (1Blu-ray)

A Harry Potter és az azkabani fogolyban az immár tizenéves Harry, Ron és Hermione visszatérnek a harmadik tanévre Roxfortba, ám a környékre valaki más is megérkezik: a varázslók börtönéből megszökött Sirius Black, akiről úgy hírlik, hogy Harry életére tör. Harryék megtanulják, hogyan kell hippogriffekkel ismerkedni, alakváltó mumusokat nevetségessé tenni, és a jóslástan tudományát is el kell sajátítaniuk. Felkeresik a kizárólag varázslók lakta Roxmorts falut is, valamint a Szellemszállást, amelyet egész Anglia legkísértetiesebb épületének tartanak. Mindemellett Harrynek el kell hárítania a lélekszippantó dementorok fenyegetéseit, túl kell járnia egy veszélyes vérfarkas eszén, és meg kell tudnia az igazságot arról, mi köze van Sirius Blacknek hozzá és a szüleihez. Barátaival Harry haladó varázslatok mesterévé válik, utazik az időben, és több élet alakulását is megváltoztatja. Alfonso Cuarón rendezte J.K. Rowling harmadik könyve alapján ezt a csodálatosan varázslatos filmet, amely tele van olyan mókával, izgalommal és lélegzetelállító meglepetéssel, ami csakis a Harry Potter-kalandok sajátja.

 
4 990 Ft
Hobbit 2., A - Smaug pusztasága (2Blu-ray) (mozi változat)

A hatalmas sikert elért A hobbit - Váratlan utazás folytatódik, a trilógia második felvonása pedig még több kalandot ígér. Miután Zsákos Bilbó (Freeman), Gandalf (McKellen), Thorin (Armitage) és a törpök sikeresen átkeltek a Ködhegységen (illetve alatta), úgy döntenek, hogy keletre, a Bakacsinerdő felé indulnak. Mielőtt a többiek bevetnék magukat a sűrűbe, Gandalf elbúcsúzik a csapattól és másfelé veszi az irányt. Az erdőben rögvest óriáspókok támadnak a társaságra, majd erdőtündék ejtik fogságba őket, Bilbó kivételével, aki segít megszökni a többieknek, hogy együtt haladjanak tovább az emberek lakta Tóvárosba. Innen vezet a folyó a Magányos Hegyhez, ahol Bilbó megmutathatja, mit tud. Meg kell találnia a titkos ajtót, majd szembe kell néznie Smauggal, a rettenetes sárkánnyal. Eközben Gandalf sem rest, a Fehér Tanács felkeresése után elutazik Dol Guldurba, ahol megtudja, valójában ki az ott tanyázó Feketemágus. Bakacsinerdő tündéi pedig Thranduil király (Pace) és fia, Legolas (Bloom) vezetésével kénytelenek megütközni a Dol Guldurból özönlő ork sereggel.

 
3 990 Ft

Sorrend: