Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

 Elnök emberei, Az - 2. évad (6DVD box)
A második újabb izgalmakat és fordulatokat tartogat Bartlett elnök és kabinetje számára. A 22 epizódon át szemtanúi lehetünk, hogyan állja ki az adminisztráció a rivális politikusok támadásait röviddel egy kis híján tragikus kimenetelű merényletkísérlet után. Az elnöknek egyszerre kell megküzdenie politikai és magánéleti válságával: amikor kitudódik egy addig féltve őrzött titka, már nemcsak az a tét, megússza-e a bukást, hanem az is, nem kerül-e a vádlottak padjára. Szerencsére odaadó csapat... 
3 990 Ft
 Forsyte Saga - 2. évad (2DVD) (2003)
Sok évvel a történtek után Irene Heron fia, Jon és Soames Forsyte körülrajongott kislánya Fleur megismerkedik egymással. Családjaik nem árulják el nekik a múlt titkait, sőt, mindent megtesznek a fiatalok szétválasztására. Jon-t Párizsba küldik, Fleur-nek pedig több fiatalembert is bemutatnak. Minden külső erőfeszítés hiábavaló azonban a szerelem erejével szemben. Amikor azonban a fiatalok kezdeményezésére Irene és Soames újra találkozik, a múlt sebei oly erővel törnek a felszínre, hogy Jon és... 
3 990 Ft
 Heidi 1.- 2.rész (2DVD) (1993) (Disney)

A magának való, megkeseredett Tobias rossz viszonyban van felnőtt fiával, nem hagyja őt beleszólni a gazdálkodásba akkor sem, ha közös jövőjükről van szó. Amikor a fiatalember szembeszegül, az öreg elkergeti őt a háztól feleségével és kislányával együtt. Vihar tör ki, és egy villám a menekülő családra dönt egy hatalmas fenyőt. Csak a gyermek, Heidi marad életben. Nagynénjéhez kerül, aki állandóan úton van. Egy alkalommal nagyszerű állásajánlatot kap Frankfurtból, ám oda a kislányt nem viheti magával. Heidi a nagyapjához kerül a hegyekbe. A vidám, életrevaló gyerek földeríti komor nagyapját, és csakhamar barátra is lel a szomszéd fiúban. Ám egy nap újra megjelenik a néni, és magával viszi társalkodónőnek egy beteg gyerek mellé...

 
3 990 Ft
24 - 1. évad (6DVD box)

Éjfélt ütött az óra, elkezdődik egy újabb nap. Jack Bauer, egy különleges terrorista-elhárító egység, a CTU parancsnoka még nem sejti, hogy ez lesz élete leghosszabb napja. Aztán megcsörren a telefon, és Jack munkához lát.

A központban tájékoztatják, hogy az Egyesült Államok első fekete elnök-jelöltje ezen a napon a kaliforniai előválasztásra készülve nyilvános beszédet akar tartani. Hírszerzési információk szerint nagy az esély arra, hogy a következő 24 órában szélsőséges szervezetek merényletet készülnek elkövetni a jelölt ellen. A terrorista-elhárítók számára rutinmunka kezdődik, de Jack számára ez egy pokoli nap kezdete. Újra megcsörren a telefon, de ezúttal a felesége, Teri van a vonal végén, akitől Jack megtudja, hogy lányuk, Kimberly eltűnt otthonról.

Vajon van-e összefüggés a lány eltűnése és az állítólagos merénylet-terv között? 24 óra alatt minden kiderül!

A Kiefer Sutherland főszereplésével forgatott tévésorozat valódi szenvedélybetegséget okozhat: aki elkezdi nézni, képtelen lesz abbahagyni! Talán nem véletlen, hogy az egyedi koncepció alapján készült sorozat - amelynek immár harmadik évadját vetítik az Egyesült Államokban - január végén elnyerte a legjobb amerikai tévésorozat kategóriában az Arany Glóbusz díjat!

 
5 990 Ft
24 - 2. évad (6DVD box)

Aki látta a 24 első évadját, az tudja, hogy ez a hihetetlen tempójú, rendkívül fordulatos és akciódús sorozat az első perctől az utolsóig olyan pergő sztorival kényezteti a nézőt, amelyet eddig csak a legnagyobb hollywoodi szuperprodukciókban láthattunk. A sorozat mindegyik évadja egyetlen nap, 24 óra eseményeit mutatja be, ráadásul valós időben!

Másfél év telt el azóta, hogy Jack Bauer, a Terrorista Elhárító Osztag (CTU) vezetője meghiúsította az első fekete amerikai elnökjelölt, Palmer szenátor ellen irányuló merényletet. Palmert azóta megválasztották az Egyesült Államok elnökének, Jack Bauer pedig hátat fordított a szolgálatnak.

Reggel 8 óra. A CTU jelenlegi vezetője, George Mason azt az információt kapja, hogy terroristák egy atombombát készülnek felrobbantani Los Angeles belvárosában a következő 24 óra során. Az Egyesült Államok elnöke személyesen kéri fel Jack Bauert, hogy álljon ismét szolgálatba, és minden lehetséges eszközzel próbálja megakadályozni a katasztrófát…

 
5 990 Ft
24 - 4. évad (6DVD box)

Jack Bauer, a Los Angeles-i Terroristaelhárító Osztag (CTU) tántoríthatatlan veteránja mindenét feláldozta a haza védelmében. Munkája miatt vesztette el feleségét, egy titkos nyomozás érdekében vált maga is a kábítószer rabjává, és végül – korábbi áldozatos szolgálata dacára – a hivatalos ügynöki protokoll sorozatos megszegése miatt a CTU új igazgatónője az osztagtól is kirúgja.

Másfél évvel később Jack immár az amerikai Védelmi miniszter, James Heller stábját erősíti, és gyengéd szálak fűzik Heller lányához, Audrey-hoz.
Reggel 7 óra van. Terroristák robbantanak fel egy gyorsvonatot, Jack pedig – a Védelmi miniszter megbízásából – tárgyalni indul korábbi munkahelyére, a Terroristaelhárító Osztag központjába, ahol kiderül: egyes információk szerint ezen a napon egy másik terrortámadás is várható. Nem sokkal később James Hellert és lányát elrabolják! Az emberrablók azzal fenyegetőznek, hogy egyenes adásban kivégzik a minisztert állítólagos bűnei miatt.
Jack újra fegyvert ragad, nem sejtve, hogy ezúttal nem csak egy újabb pokolian nehéz nap áll előtte, hanem szó szerint sorsfordító 24 óra elé néz…

 
5 990 Ft
24 - 5. évad (7DVD box)

Másfél évvel azután, hogy utoljára találkoztunk a Terroristaelhárító Osztag kiválóságával, a hazájáért mindent feláldozni és minden szabályt áthágni kész Jack Bauerrel, nagyot fordult a világ. A férfi, aki korábban többször megmentette az Egyesült Államok elnökét és népét, most egy sivatagi olajfinomító munkafelvételi irodája előtt vár a sorára. Itt senki nem ismeri Jack Bauert, de jól ismerik Frank Flynn-t, a csendes, de megbízható fickót, aki másfél éve költözött a környékre…

Jack nem sejti, hogy a múltja még ezen a napon bekopog hozzá: pontosabban két lábbal rúgja be az ajtót. Néhány száz mérfölddel távolabb ugyanis ismeretlenek célba vettek mindenkit, aki tudta Jack titkát. Talán véletlen, talán nem, de pont ezen a napon érkezik az Egyesült Államokba Oroszország elnöke és felesége. Úgy tűnik mozgalmas napnak nézünk elébe…

 
5 990 Ft
24 - 6. évad (7DVD box)

20 hónap telt el azóta, hogy Jack Bauert elrabolták a kínai kormány ügynökei. A CTU kőkemény terrorista-vadászát bestiális módszerekkel hallgatták ki, embertelen körülmények között tartották fogva, de egyetlen szót sem tudtak kihúzni belőle – mindvégig hűséges maradt hazájához.

Most az Egyesült Államok új elnöke, a korábban meggyilkolt Palmer elnök öccse, Wayne közbenjárásával a kínaiak átadják a CTU-nak Bauert. A kormány azonban nem korábbi hőstettei miatt tett meg mindent Jack kiszabadításáért: áldozati bárányra volt szükségük...

Az Egyesült Államokat közel három hete folyamatos terrortámadások érik. Muszlim szélsőségesek buszokat, áruházakat, iskolákat robbantanak, és félő, hogy előbb-utóbb nukleáris csapást is mérnek valamelyik nagyvárosra.

Egy ismert terrorista, Abu Fayed felveszi a kapcsolatot a CTU-val, és azt állítja: tudja, kik állnak a terrorcselekmények hátterében, és segít véget vetni a támadásoknak, ha a kormány átadja neki Jack Bauert, az ügynököt, aki meggyilkolta Fayed testvérét...

Az adrenalintól kicsattanó akció-sorozat új - immár hatodik - évadában szokás szerint ismét rengeteg meglepetés, fordulat és leleplezés vár a nézőre. Csak egy dolog biztos: Jack Bauer az utolsó leheletéig küzdeni fog!

 
5 990 Ft
24 - 7. évad (6DVD box) (karcos példány)

Jack Bauernek Washingtonban az Egyesült Államok szenátusa előtt kell felelnie korábbi tetteiért, amelyeket CTU-ügynökként követett el. Nem kétséges, hogy a szenátus többsége számára elfogadhatatlanok azok a módszerek, amelyekkel Jack a korábbi években számtalan terrorcselekményt hiúsított meg, és nem kizárt, hogy a hazájáért életét, családját és karrierjét számtalanszor kockáztató ex-ügynök önfeláldozásának "jutalma" a börtön lesz.

A nemzetközi terrorizmus azonban nem ment ma sem szabadságra, és alig kezdődik el Jack meghallgatása, az FBI ismét a segítségét kéri egy terrortámadás megakadályozásában. Nem véletlenül nem nélkülözhetik ezúttal sem Bauert: a tervezett biofegyveres terrorakció hátterében a FBI információja szerint Jack egy régóta halottnak hitt barátja áll...

 
5 990 Ft
24 - 8. évad - Az utolsó évad (6DVD box) (karcos lemezek)

24 óra a világ: jön az életre szóló adrenalin bomba! Jack Bauer (Kiefer Sutherland) sötét titkok nyomára bukkan, halálos összesküvésekkel néz szembe, és az eddigieknél is látványosabb kalandokba keveredik az immár legendás 24 8. évadában.

A 8. napon Bauer versenyt fut az idővel, hogy megakadályozzon egy közel-keleti vezető ellen tervezett merényletet, aki egy béketárgyalás fontos szereplője. Közben a New York városára leselkedő halálos terrorfenyegetést is egyre komolyabban kell venni.

A valaha készült legpörgősebb, kihagyhatatlan meglepetés befejezést tartogató tévésorozat utolsó évada a székhez szögezi a nézőt – újra és újra és újra.

 
7 990 Ft
4400 - 1. évad (2DVD)

Az elmúlt száz év során több ezer ember tűnt el nyomtalanul. Most megmagyarázhatatlan okból visszatérnek, méghozzá egyszerre. 4400 férfi, nő és gyerek. És mióta utoljára látták őket, nem öregedtek egyetlen percet sem.

A világot felforgató, érthetetlen jelenségre választ kereső amerikai kormány mind a 4400 ember sorsát igyekszik nyomon követni, hogy kiderítsék, eddig hol voltak, kik és miért hozták vissza őket. Nem kell sok idő hozzá, hogy nyilvánvalóvá váljék: a visszatérők jelenléte megváltoztatja az emberiség történetét, méghozzá úgy, ahogyan senki sem várná.

 
1 990 Ft
4400 - 2. évad (4DVD box)

Több mint egy év óta rejtélyesen eltűnt emberek ezrei kerülnek elő. Mindannyian felfedezik, hogy különleges képességekhez jutottak: gyógyítanak, pusztítanak, megváltoztatják a jelent, és látják a jövőt. Új tudásukkal átalakítják az egész világot... és vannak, akik ezt nem akarják. Ki és hogyan fog dönteni az emberiség sorsáról? A második évadban néhány titokról lehull a lepel... és milliók kedvenc sorozata új, egyre különösebb fordulatokat vesz.

 
3 990 Ft
4400 - 4. évad (4DVD box)

A 4400 negyedik évadjában folytatódik a minden magyarázat nélkül eltűnt, majd rejtélyes körülmények között visszatért 4400 ember hihetetlen története. Bár nincsenek emlékeik a földi világon kívül velük történtekről, néhányan különleges tulajdonságokra tettek szert, jókra és rosszakra egyaránt. A hatalmas kritikai és közönségsikert aratott különleges sorozat extrákkal és kimaradt jelenetekkel kibővített 13 része (a teljes 4. évad) felejthetetlen élmény a kaland, az izgalom és a fantázia szerelmeseinek.

 
3 990 Ft
Agymenők 2. évad (4DVD box)

A poénszórás tudósai visszatértek! Ha munkáról van szó, a két fizikus, Leonard és Sheldon, valamint „kocka” barátaik kozmikus léptekben gondolkodnak, és a lehetetlent is legyőzik. Ha magánéletről – a nőktől a kocsikig –, a valóság győzi le őket. Ebben az évadban Leonardnak barátnője lesz. Sheldonnak szintén. (Sheldonnak?!) Howard árokba irányít egy Mars-járgányt. Raj bevágódik egy terminátornál. A bombázó szomszéd lány, Penny játékfüggő lesz. A szuperokos, übermagabiztos Leslie Winkler porig aláz minden férfit. A Chuck Lorre (Két pasi meg egy kicsi) és Bill Prady (Dharma és Greg) fejéből kipattant huszonhárom hihetetlenül szórakoztató epizódban a kétszázas humorkvóciensű színészcsapat ezúttal is megmutatja, kik az igazi Agymenők.

 
7 990 Ft
Alias 1. évad (6DVD box)

Sydney Bristow átlagos fiatal lánynak tűnik, aki unalmas irodai munkát végez egy bankban, miközben főiskolai tanulmányait végzi. A látszat azonban – mint oly sokszor – most is csal. Sydney munkahelye ugyanis csak álca: a lány valójában profi ügynök, aki a CIA egyik szigorúan titkos alosztályának, az SD-6-nak dolgozik, és napról napra a világ különböző pontjain teszi kockára életét a hazájáért.

Miután Sydney felfedi titkát vőlegényének, Danny-nek, a férfit meggyilkolják. A lány ekkor döbben rá, hogy őt is megtévesztették: az SD-6 valójában nem a CIA része, hanem az Egyesült Államok ellen tevékenykedő titkos szervezet. Amikor a CIA-hoz fordul segítségért, az ügynökség arra kéri Sydney-t, hogy bosszúvágya és csalódottsága ellenére térjen vissza az SD-6-hoz, és mostantól kettős ügynökként segítse feltérképezni és megsemmisíteni a titkos szervezetet.

A helyzetet bonyolítja, hogy Sydney apja – akivel a lány régóta nincs jó viszonyban – szintén az SD-6-nak dolgozik... és szintén a CIA beépített kettős ügynöke...

Elképesztő akciók, hihetetlen küldetések, árulás, kettős-játékok, cselszövés, és a TV-történelem talán legnagyobb csavarjai – ezek jellemzik J.J. Abrams híres kém-sorozatát! A sorozat alkotója az Alias sikerét követően alkotta meg az ugyancsak rendkívül eredeti és meglepetésekkel teli új siker-szériáját, a Lost-ot!

 
3 990 Ft
Alias 2. évad (6DVD box)

Az Alias második évada a korábbinál is több akciót és fordulatot ígér.

Sydney Bristow amúgy sem hétköznapi életébe forgószélként toppan be halottnak hitt anyja, aki lánya egyik legfőbb ellenségévé válik.

Sydney hamarosan a CIA ügynökei között találja magát, és nem csupán családi, de baráti kapcsolatai is új megvilágításba kerülnek. Élete tótágast áll, s ha lehet, az eddiginél is komolyabb veszély fenyegeti.

Sydney azért harcol, hogy visszaszerezze az életét...

 
5 990 Ft
Alias 4. évad (6DVD box)

Az egész világon népszerű sorozat alkotóinak sikerült tovább fokozniuk a ritmust. Amikor Sydney Bristow otthagyja a CIA-t, hogy egy másik szervezethez csatlakozzon, még fogalma sincs, mit tartogat számára ez a fordulat. Csak az látszik bizonyosan, hogy nem válhat meg régi barátaitól és ellenségeitől, és nem számíthat eseménytelenebb jövőre...

A hatlemezes gyűjtemény a negyedik évad 22 izgalmas epizódját tartalmazza, a kétórás bevezető résztől a szezon meglepő és felkavaró záróakkordjáig. Az extrák között találunk eddig nem látott, vágatlan képsorokat, bakikat, kimaradt jeleneteket és további izgalmas, informatív adalékokat.

 
5 990 Ft
Ally McBeal 2. évad (6DVD) (Calista Flockhart, Lucy Liu)
A többszörös Emmy-díjas producer, David E. Kelley a bírósági tárgyalótermek világába kalauzolja el a nézőket legújabb tévéfilmsorozatában. Ally McBeal, akit a díjnyertes Broadway-színésznő Calista Flockhart alakít, ügyvéd.
Szemmel láthatóan otthon van a jogi útvesztőkben, de magánélete sokkal nehezebb terepnek tűnik számára.

A filmsorozat jellegzetes humorán túl egy romantikus szerelmi háromszög történet, gazdag képzeletvilággal és ízig-vérig mai, valóságos mu... 
5 990 Ft
Angel 1. évad (6DVD box)

A rendkívül sikeres Buffy, a vámpírok réme sorozat egyik főszereplője volt az ellentmondásos, félig ember, félig vámpír Angel, Buffy egykori szerelme.

Angel maga mögött hagyja a múltat, Sunnydale-t, Buffy-t, a barátait és az ellenségeit, és Los Angelesbe költözik, hogy új életet kezdjen. Megbánta korábbi bűneit, és ha már változtatni nem tud a megtörténteken, azt keresi, miképpen vezekelhetne miattuk.

A félig ember, félig démon Doyle érkezik a segítségére, aki azt tanácsolja Angelnek, hogy ezentúl az emberek között éljen. Doyle egy látomásába is beavatja a vámpírt: egy fiatal lány nagy veszélybe került, és csak Angel mentheti meg.

Angel megkezdi természetfeletti magánnyomozói tevékenységét: kideríti, hogy egy nagyhatalmú vámpír feni a fogait csinos fiatal színésznőkre, és legutóbbi kiszemelt áldozata nem más, mint egy régi Sunnydale-i ismerős, aki épp most érkezett a városba...

Angel már tudja, hogy milyen küldetést bízott rá a sors: ő lesz az, aki védelmébe veszi majd az embereket a természetfeletti támadásokkal szemben!

 
4 990 Ft
Angel 2. évad (6DVD box)

A rendkívül sikeres Buffy, a vámpírok réme sorozat egyik főszereplője volt az ellentmondásos, félig ember, félig vámpír Angel, Buffy egykori szerelme. Angel maga mögött hagyja a múltat, Sunnydale-t, Buffy-t, a barátait és az ellenségeit, és Los Angelesbe költözik, hogy új életet kezdjen. Megbánta korábbi bűneit, és ha már változtatni nem tud a megtörténteken, azt keresi, miképpen vezekelhetne miattuk.

Angel már tudja, hogy milyen küldetést bízott rá a sors: ő lesz az, aki védelmébe veszi majd az embereket a természetfeletti támadásokkal szemben!

 
4 990 Ft

Sorrend: