Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

gyűjtemény


Sorrend:

prev
next

 9 és 1/2 hét  / Zorba, a görög (2DVD)

Kilenc és fél hét:

Kilenc és fél hét egy rendkívüli lelki és testi kapcsolat időtartama. Kerek egész és ijesztő torzó; életre szóló élmény és tapasztalat, a szerelem, a szex, a másik feletti hatalom, a perverzió, a kiszolgáltatottság és a kéjjel elegyített kín határainak kipuhatolása. A szélsőségek korábban lappangó kiélésére tett tudatos kísérlet a férfi részéről, és kivételes élmény a gátlásait levetkőző, teljes odaadással felkínálkozó nő számára.

Zorba, a görög:

Basil angol író egy makedóniai faluban megismerkedik Alexis Zorbával, a bányásszal. Zorba eredeti egyéniség, akinek élete a vad görög tájat és a népi temperamentumot jeleníti meg. Mély benyomást gyakorol Basilra, aki emellett egy másfajta mentalitással is megismerkedik, ami összeegyeztethetetlen hagyományos gondolkodásmódjával. Így értetlenül szemléli az egyik ifjú öngyilkossága miatt haragra gerjedt falusiak dühét a falu szépével szemben, aki nem adta oda magát a fiúnak.

 
4 990 Ft
   Bolond Pierrot, Kifulladásig, A megvetés (3DVD box) (Jean - Luc Godard gyűjtemény)

Bolond Pierrot:

Ferdinand feladja addigi életét, és csatlakozik korábbi barátnőjéhez, Mariannéhoz. A nő egy gengszterbanda tagja, akinek el kell tüntetnie egy holttestet. Dél-Franciaországban egy baleset során harcba keverednek egy másik bandával. Ferdinand felfedezi, hogy Marianne főnöke nem annak bátyja, hanem a szeretője. Megöli mindkettőt, majd ezután a saját életét kezdi élni.

Kifulladásig:

A filmben Michel Poiccard sorsát követhetjük nyomon. A vagány Michel rossz fát tesz a tűzre, s menekülés közben megöl egy rendőrt. Igyekszik meghúzni magát, de megtetszik neki Patricia, az amerikai újságárus lány. Összejönnek, ám mikor a lány úgy látja, hogy a fiú karrierjét veszélyezteti, elárulja szerelmét. Michel - hogy eszményképéhez, Humphrey Bogarthoz hű legyen - hagyja magát lelőni.

A megvetés:

Paul Javal felkérést kap, hogy írja meg az Odüsszeia forgatókönyvét Fritz Lang filmje számára. Közben Prokosch, a producer, Paul ifjú és csinos feleségét, Camille-t a szerelmével üldözi. Paul jó ideig csak tétovázik, és ezzel kiérdemli Camille megvetését. Az ifjú feleség azt hiszi, hogy a férje oda akarja dobni őt a producernek, csak hogy filmjét megvalósíthassa.

 
4 990 Ft
   Casablanca, Doktor Zsivágó, Elfújta a szél, Ben Hur (8DVD) (Box) (Oscar-díjas Klasszikusok filmgyűjtemény)

Elfújta a szél:

Scarlet O'hara Tarában, szülei birtokán nő fel. Ashley Wilkest szereti, de ő Melanie Hamiltont veszi feleségül. Scarlett ekkor gondolkodás nélkül férjhez megy szerelme testvéréhez, Charleshoz. Kitör az amerikai polgárháború, a férfiak hadba vonulnak, a hódító és vakmerő Rhett Butler elhagyja a déli államokat. Az asszonyok Atlantába mennek, ahol Melanie világra hozza gyermekét. Amikor a szövetséges csapatok ostromolják a várost, Rhett a két nőt és Melanie gyermekét vakmerő kocsizással menti ki az ostromlott városból. Charles meghalt. Scarlett és Melanie visszatérnek a szétrombolt Tarába. Scarlett - hogy a magas adót fizetni tudja -, nem riad vissza attól, hogy nővérétől a vagyonos Frank Kennedyt megszerezze. Másodszor is megözvegyül, amikor férje egy a fosztogatók elleni megtorló akció során életét veszti. Most mégis feleségül megy Rhett Butlerhoz, aki évek óta küzd szerelméért. Amikor riválisa, Melanie meghal, és Ashley végre szabad, döbben rá Scarlett, hogy Rhettet szereti, ám már túl késő...

Casablanca:

Az apolitikus amerikai Rick kávéházat vezet Casablancában. A bár szélhámosok, szerencsejátékosok és vízumra várók találkozóhelye. Váratlanul feltűnik Rick hajdani szerelme férjével, Victor Lászlóval. László egy koncentrációs táborból megszökött ellenálló, akit a nácik keresnek. Ilsa egy évvel korábban azért hagyta el Ricket, hogy a nehéz helyzetben férje mellett legyen. A románc ismét fellobban, a nő végleg szerelmével, a cinikus Rickkel akar maradni.

Ben Hur:

A jeruzsálemi Judah Ben Hur herceg anyját és nővérét börtönbe zárják, őt elhurcolják rabszolgának. Később családja keresésére indul. Messalla, aki lecsukatta őket, azt állítja, meghaltak. Egy kocsiversenyben veszít, és haldokolva megvallja, hogy a két nő él.

Doktor Zsivágó:

A forradalom előtti Oroszországban végzetes találkozásra kerül sor a nős orvos, Jurij Zsivago és a fiatal Lara között. Az októberi forradalom zűrzavarai összehozzák, majd ismét szétválasztják a két szerelmest. Egy együtt töltött tél mindkettejük életének csúcspontját jelenti, majd Larának menekülnie kell a bolsevista forradalmárok elől.

 
7 990 Ft
   Da Vinci-kód, Angyalok és démonok, Inferno (3DVD) (2016) (Robert Langdon 3 filmes gyűjtemény)

A Da Vinci-kód:

Robert Langdon professzort, a híres szimbólumkutatót a Louvre-ba hívják egy éjszaka. A múzeumban meggyilkolták a kurátort, és a tettes titokzatos jeleket és nyomokat hagyott maga után. Élete kockáztatásával és Sophie Neveu rendőrségi kriptográfus segítségével Langdon felfedi a Leonardo Da Vinci műveiben elrejtett titkok sorozatát. Ezek egy titkos társasághoz vezetnek, amely 2000 éve őriz egy ősi titkot. Langdon és Neveu végigszáguld Párizson, Londonon és Skócián, egyre több nyomot találnak a kód feltöréséhez - és az emberiség történetét átíró titok feltárásához.

Angyalok és démonok:

Robert Langdon professzor ugyan könyvek között érzi a legjobban magát, különleges tudományára azonban az egyetemeken kívül is szükség van. Régi kódexek tanulmányozása közben merül fel benne a gyanú, hogy új életre kelt egy középkori, titkos testvériség. Az illuminátusok a történelem leghatalmasabb földalatti szervezete volt - aki viszont kapcsolatba kerül vele, esetleg a titkait próbálja kifürkészni, az életével játszik. De Langdon kutakodásai során egy másik, talán még hatalmasabb ellenséggel is kénytelen szembe nézni: a társaság ősi ellenségével, a katolikus egyházzal. Az illuminátusok pokolgépe már élesítve van, ezért a professzor kénytelen Rómába repülni, hogy megkeresse. Egy rejtélyes olasz nő és több száz éves szimbólumok segítségével száguld a bomba nyomában. Lepecsételt kripták, sötét katakombák, elhagyott katedrálisok és a világ legjobban őrzött páncélszekrénye sem állíthatja meg...

Inferno:

Robert Langdon egy olasz kórházban érkezik, s amnéziával küzd. A fiatal orvos, Sienna Brooks segítségére siet, hogy együtt megpróbálják rekonstruálni a férfi korábbi életét, visszanyerni emlékezetét. Közben egy globális európai járvány terjedését is meg kell akadályozni...

 
5 990 Ft
   Dekameron, Canterbury mesék, Az ezeregyéjszaka virágai, Saló avagy szodoma 120 napja (4DVD box) (Pasolini gyűjtemény)

Az ezeregyéjszaka virágai:

Zumurrudot, a cserfes rabszolgalányt nyilvánosan elárverezik, volt gazdája azonban megengedi neki, hogy maga válassza ki az új gazdáját. Zumurrud kigúnyolja az érte versengőket, és egy fiatal kamaszfiút, Nuredint választja új gazdájának. A két fiatal még aznap éjjel egymásé lesz, és Zumurrud bevezeti a tapasztalatlan Nuredint a szerelem rejtelmeibe. Másnap az ügyes rabszolgalány egy szép szőttes eladásával bízza meg kedvesét, de lelkére köti, hogy semmi pénzért ne adja el a csodás kézimunkát kék szemű férfinak, bármennyit is ígérne az érte. Nuredin nem fogadja meg a tanácsot, és ezért rútul elszakítják Zumurrudtól. Az új gazda csúnyán elveri a lányt, aki kigúnyolta őt az árverésen. E közben a zokogó Nuredint pártfogásba veszi egy jó szándékú asszony, aki Zumurrud nyomára vezeti a fiút. A szerelmesek azonban most sem találnak egymásra: Zumurrudot egy rabló viszi magával, mert a lányra várva a fáradt Nuredin elaludt. Zumurrudnak sikerül megszöknie, és álruhában eljut egy sivatagi városba, ahol királlyá választják. Nuredin kedvese után indul..

Canterbury mesék:

Canterburybe tartó zarándokok, köztük Geoffrey Chaucer, különböző pikáns és komor történetekkel szórakoztatják egymást.

Dekameron:

1348-ban a firenzei pestis-járvány elol hét no és három férfi egy vidéki kastélyba menekül és történetekkel szórakoztatják magukat. Minden este királyt vagy királynőt választanak, aki kijelöli a témát, hogy miről szóljon az aznapi mese...

Saló, avagy Szodoma 120 napja:

1944-45 Olaszországa. Az utcáról fiatalkorúakat fogdosnak össze, s egy villába hurcolják őket. Ott négy nemesúr - egy bíró, egy püspök, egy herceg és egy bankár - egy orgia céljára nyolc ifjút és lányt választ ki közülük. A fiatalok számára gyötrelmes és perverz rituálé kezdődik, amely a szexuális megaláztatástól saját székletük megevéséig terjed. Mindennek végén a perverz urak halálra kínozzák őket.

 
7 990 Ft
   Marlon Brando gyűjtemény -Tűz! Queimada lázadói /  Morituri / Porrongó évszak (Hollywood klasszikusai  ) (3DVD) (Box)

Forrongó évszak

Dél-Afrika, 1976. A rendőrség Gordon Ngubene halálát öngyilkosságnak állítja be. Amikor Ben du Toit meglátja egykori barátja holttestét, már tudja: rendőrségi brutalitás áldozata lett. Minden erejével azon van, hogy kiderítse az igazságot, felbérli Ian McKenzie-t, a nagy nevű ügyvédet, hogy képviselje a Ngubene családot a bíróság előtt, de a bíró tudomást sem vesz a nyilvánvaló bizonyítékokról és összejátszik a rendőrséggel. Ben még ezek után sem adja fel a küzdelmet - családja életét és karrierjét is kockára téve bosszút akar állni egy rendszeren, amelyet rasszisták, tolvajok és gyilkosok irányítanak.

Morituri

"Ave Caesar, morituri te salutant!", azaz "Üdv, Caesar, a halálba menők köszöntenek!" - ezek voltak az ókorban a kilátástalan harci feladatra induló katonák utolsó szavai. A küldetés most hasonlóan reménytelen. A célpont: egy, a második világháborús Japánból Németországba tartó hajó. A kulcsfontosságú rakomány a háború folytatásához nélkülözhetetlen alapanyag, a gumi. A brit hírszerzés emberének a döntő pillanatban meg kell akadályoznia a hajó felrobbanását.

Tűz! Queimada lázadói

Az Antillák egy kis szigetén, Queimadán járunk. Egy angol titkos ügynök, Sir William Walker azt a feladatot kapja, hogy rabszolgalázadást szítson a sziget lakói között, s ezzel elősegítse, hogy az angolok vegyék át az uralmat a sziget és a cukornádtermés fölött. Sir William kétszer is jó szolgálatot tesz megbízóinak, gátlástalanul kihasználva a bennszülöttek bizalmát.

 
5 990 Ft
 Tégla, A  / Véres gyémánt (2DVD)

A tégla:

Az ír maffia legtehetségesebb fiatal tagja felvételizik a Massachusettsi Rendőrakadémiára. De nem azért, mert jó útra akar térni: azt a feladatot kapta, hogy legyen tökéletes rendőr, szerezzen magának egyre magasabb rangot a testületben, és jelentsen mindent igazi megbízóinak. Ám egy másik fiatal rendőrtiszt hasonló feladatot kap: neki Boston nagyhatalmú bűnszövetkezetébe kell jelentkeznie, hogy ott lehetőleg a keresztapa közelébe kerüljön. A két beépített ember jól végzi a munkáját. Túl jól. Mindketten új társakra, új szövetségesekre találnak munkájuk közben, de nem felejtik, ki adta ki az eredeti parancsot. És mindketten sejteni kezdik, hogy az ellenfélnek is van egy kéme a közelükben: amelyikük hamarabb leleplezi a másik kémet, az talán életben maradhat végül.

Véres gyémánt:

A kilencvenes évek végén, a kaotikus, polgárháború sújtotta Sierra Leonében egy Danny Archer nevű dél-afrikai zsoldos váratlanul kap egy második esélyt az élettől. Miközben börtönbüntetését tölti csempészésért, megismeri Solomon Vandy történetét. Solomon egy egyszerű halász, akit arra kényszerítettek sokezer honfitársával együtt, hogy a helyi gyémántbányák egyikében dolgozzon. A férfi szenzációs dologra lel az "egyszerű" drágakövek között: ritka, megfizethetetlen rózsaszín gyémántot talál. Tudva, mekkora kincs van a kezében, elrejti az értékes követ. A két férfi sorsa hamarosan keresztezi egymást. Dannynek szüksége van a gyémántra, hogy rendezze konfliktusát a helyi bányász-szindikátus vezetőivel; Solomon pedig azért ragaszkodik a kőhöz, mert enélkül nem tudná megmenteni fiát, akit az Egyesített Forradalmi Front kötelékeibe kényszerítettek. Együtt indulnak el a lázadók földjén keresztül - egy hozzájuk csapódó idealista amerikai újságírónővel az oldalukon - , hogy visszaszerezzék a rendkívüli értékkel bíró gyémántot.

 
2 990 Ft
   Visszavágó, Összeesküvés-elmélet (2DVD) (feliratos) (Mel Gibson)

Visszavágó:

Porter egyszerű kis tolvaj. Végzi a dolgát, nem tör nagyra. Amikor társával ravaszul megszerzik egy kínai banda pénzét, nem jár más az eszében, mint hogy tisztességes osztozkodás után mindenki nyugodtan élvezhesse "munkája" gyümölcsét. De partnere épp az ő felesége segítségével veri át: megszerzi a pénzt, és amikor ő meglepetten tiltakozni próbál, rálő, majd abban a hitben, hogy meghalt, otthagyja...

összeesküvés-elmélet:

A taxisofőrnek be nem áll a szája. Jerry fletcher azzal szórakoztatja mindenkori utasát, hogy feltárja, miféle borzalmas összeesküvések hálójában élünk. Paranoiás, de senkit sem bánt - legyintenek rá a kocsijából kiszállók. Kivéve egyikük, akit a lökött pasi szövege telibe talál. Ettől a perctől fogva Fletcher élete fabatkát sem ér. Az első gyilkossági kísérletet valahogy megússza, de kezdi sejteni, hogy második esélye már nem lesz.

 
3 990 Ft
 X-men kezdetek - Farkas / Szép remények (2DVD)
X-men: Kezdetek
Réges-régen, még X professzor színre lépése előtt, a mutánsok magányos, önpusztító és zabolátlan életet éltek: nem fogadtak el semmilyen hatalmat maguk fölött. Amikor a Farkas szerelme meghal, az első és egyetlen gondolata a bosszú, még akkor is, ha magánál sokkal erősebb és ravaszabb ellenféllel, Victor Creed-del kell megküzdenie. Nem érdeklik a következmények sem a kockázatok. A bosszú lehetőségét keresve eljut egy titkos katonai laboratóriumba, ahol rajta próbálják ki a mutá... 
2 990 Ft
  40-es évek klasszikusai  (gyűjtemény)/ A Sierra Madre kincse / Mildred Pierce / Hosszú álom / Philadelphiai történet (4 DVD) (feliratos)
A Sierra Madre kincse / Mildred Pierce / Hosszú álom / Philadelphiai történet - Classics Boxset (2015)

A Sierra Madre kincse
A hegyek gyomrában arany, az aranyásók szívében pedig mérhetetlen kapzsiság rejtőzik. Miután a két szerencsevadász (Humphrey Bogart, Tim Holt) és az elszegényedett bányaszakértő (Walter Huston) aranyat talál a hegyekben, a mohóság és a félelem veszi át az uralmat. Bogart szeretni való figurája a szemünk előtt változik át fösvény szörnyeteggé.... 
5 990 Ft
  A vér utcái, Kettős azonosság, Egy gyilkos agya  (Mozimaraton ) (Val Kilmer válogatás) (3DVD) (2012) (egyik lemez karcos)

A vér utcái

New Orleans utcáin a Katrina hurrikán áldozatául esik egy rendőrtiszt. A nyomozás során egy beépített ügynököt is holtan találnak; a nyomok arra utalnak, hogy korrupt rendőrök állnak az események hátterében. Két mindenre elszánt zsaru összeköti az eseteket, arra is fényt derítenek, hogy az ügyek mögött egy kegyetlen drogbáró áll, kinek semmi sem szent, hogy elérhesse célját...

Kettős azonosság

Johnnak, a teljesen átlagos amerikai orvosnak egy nap fenekestül felfordul az élete, amikor hirtelen ötlettől vezérelve eltereli a forgalmat, hogy segítsen egy rejtélyes nőnek elmenekülni a támadói elől. Ettől a pillanattól fogva ugyanis ő is az üldözők célpontjává válik. Szerencséjére ebben az eszeveszett hajszában akadnak segítői is, ám még így is az életben maradás a tét.

Egy gyilkos agya

Harris, az FBI tisztje egy csapat ügynökjelöltet oktat a sorozatgyilkosok pszichológiai személyiségrajzának technikájáról. A profilkészítés meglehetősen elvont tudomány, ezért Harris úgy gondolja, egy kis gyakorlati tréning sokat segítene diákjain. Az ügynöktanoncokkal együtt felkerekedik, hogy az FBI egy külvilágtól elzárt szigetén egy szimulált gyilkossági ügy segítségével gyakorolhassák a tanulók a profilalkotás folyamatát. A gyakorlat azonban túl jól sikerült: valaki ugyanis sorra gyilkolja a diákokat. Az életben maradottak számára most valóban élet-halál kérdése,hogy megtanulták-e a leckét - ki kell deríteniük, melyik társuk a sorozatgyilkos, mielőtt maguk is áldozattá válnának...

 
4 990 Ft
  Agatha Christie - Poirot - A teljes 14. évad (4DVD) (box) (1989) (David Sushet - Agatha Christie)

A doboz tartalma:

 

- A harmadik lány:

Poirot számára néha meglepetést okoznak a nők. Váratlanul egy hisztérikus fiatal lány toppan be hozzá, közli, hogy megölt valakit, majd viharosan távozik. Poitor barátnője, a regényíró Ariadne pedig a fejébe veszi, hogy magánnyomozásba kezd a házában történt öngyilkosság ügyében. Először Poirot úgy véli, hogy Ariadnénak túl élénk a fantáziája, de amikor az írónőt kutatás közben ismeretlenek fejbe vágják, rá kell jönnie, hogy barátnője jó nyomon járt. Poirot maga veszi kézbe a két ügyet, melyekről hamarosan kiderül, hogy összefüggnek. A bűntény gyökereit a régmúltban kell keresni, s az indíték, mint oly gyakran, most is a pénz: egy fiatal lány mesés öröksége.

 

- Macska a galambok között:

Anglia legjobb leányiskolája csendes, nyugalmas környéken található. Az előkelő családok jól nevelt gyermekeinek elméjét válogatott tanári gárda pallérozza az évszázados falak között. Az igazgatónő mégsem tudja megóvni növendékeit a való világ borzalmaitól. Először a tornatanárnő szívét szúrják át egy gerellyel egy sörét éjszakán. Azután más tanárokat is brutális támadás ér. Nem kétség többé: macska ólálkodik a galambok között! A szülők pánikszerűen menekítik ki gyerekeiket az iskolából, és az igazgatónőnek egyetlen reménye maradt: Poirot. És nem kell csalódnia. A belga detektív leleplezi a gonoszt és véget vet a vadászatnak. Ráadásképpen megtalálja egy indiai sejk elveszett rubinjait is. 

 

- Mrs. McGinty halott:

A korosodó Abigail McGinty egyszerű takarítónő egy jelentéktelen angol falucskában. Amikor az asszony gyilkosság áldozata lesz, egyből az albérlőjét gyanúsítják, és hamar kis is mondják a fiatalember halálos ítéletét. Spence rendőrnyomozónak azonban azt súgja ösztöne, hogy valami nincs renben, az ügy körül és a legjobb, ha Poirot segítségét kéri. A belga nyomozó pedig az ártatlan férfi megmentése érdekében beveti rendkívüli szürkeállományát. Sőt, hajlandó ideiglenesen lemondani a civilizáció áldásairól, leköltözni az isten háta mögötti Broadhinnybe és alávetni magát szállásadónője kénye-kedvének....Áldozata nem hiábavaló, mert a falu lakóinak több kínos titkára is fény derül látogatása során.

 

- Randevú a halállal:

1937-ben egy csoport indul Szíriába, Keresztelő Szent János koponyájának felkutatására. Az utazáson részt vesz Poirot is. Az expedíciót egy meglehetősen kibírhatatlan amerikai asszony pénzeli. A hölgy agresszív és másokat megalázó viselkedése csak tovább rontja Poitrot hangulatát, aki egyébként is szenved a hőségtől és a zord körülményektől. Mrs. Boyntont fogadott gyermekei és a többi útitárs természetesen szívből utálja, egyedül talán férje, Lord Boynton képes elviselni. Így, amikor az asszonyt különös kegyetlenséggel megölik, Poirot-nak a kelletténél több gyanúsítottat is vizsgálat alá kell vennie. 

 
14 990 Ft
  Akasszátok őket magasra! / Millió dolláros bébi / Clint Eastwood portré (3DVD box) (Háromlemezes gyűjtemény - Clint Eastwood) (Oscar-díj) (díszdoboz)

Az Oscar-díjas színész-rendező-zeneszerző-producer-filmes guru Clint Eastwood pályájának két mérföldköve, az AKASSZÁTOK ŐKET MAGASRA! című western és a négy Oscar-díjjal kitüntetett MILLIÓ DOLLÁROS BÉBI egylemezes változata mellett egy egészestés dokumentumfilm is helyet kapott ebben az exkluzív díszdobozban.

 
3 990 Ft
  Áldozathozatal / Nosztalgia / Sztalker / Tükör / Solaris / Andrej Rubljov / Iván Gyermekkora (11DVD box - Andrej Tarkovszkij gyűjtemény) (DVD díszkiadás) (Etalon Film kiadás)

Az Etalon Film egyedülálló vállalkozásba fogott, amikor elhatározta, hogy egy impozáns díszdobozba helyezett összeállítás keretén belül jelenteti meg a 11 lemezb&ool álló Andrej Tarkovszkij-gy&uujteményt, mely különleges extrákkal (köztük a rendez&oo Úthenger és heged&uu cím&uu vizsgafilmjével, valamint a Nosztalgia forgatásáról szóló Útonnal) f&uuszerezve mutatja be a filmm&uuvészet mesterének valamennyi fontos munkáját.Az 1986-ban, mindössze 54 éves korában elhunyt rendez&oo – rövid ideig tartó pályája ellenére – olyan tiszteletre méltó mozgóképes örökséget hagyott hátra maga után, mellyel méltán nyerte el a filmbarátok nagyrabecsülését. Tarkovszkij számtalan, a legnevesebb fesztiválokról (például a Cannes-i, illetve a Velencei Filmfesztivál) elhozott díja és jelölése azt bizonyítja, hogy a néz&ook mellett a szakma is elismerte tehetségét, bámulatos vizualitással megvalósított elképzeléseit, mély mondanivalóval átitatott gondolatait.

A gyűjteményben található filmek:

- Áldozathozatal (1DVD)
- Nosztalgia (2DVD)
- Sztalker (2DVD)
- Tükör (1DVD)
- Solaris (2DVD)
- Andrej Rubljov (2DVD)
- Iván gyermekkora (1DVD)

 
19 990 Ft
  Arany évek 1939 gyűjtemény - Elfújta a szél (kétlemezes változat)  - Óz, a csodák csodája  - Ninocska  - Sötét győzelem (5 DVD)
A csomag tartalma:

- Elfújta a szél (kétlemezes változat)

- Óz, a csodák csodája

- Ninocska

- Sötét győzelem

Rendező(k): George Cukor; Victor Fleming; King Vidor; Edmund Goulding; Ernst Lubitsch;

Szereplők: Humphrey Bogart, Judy Garland, Frank Morgan, Ray Bolger, Bert Lahr, Clark Gable, Vivien Leigh, Leslie Howard, Hattie McDaniel, Bette Davis, Melvyn Douglas, Greta Garbo, George Brent, Ronald Reagan, Olivia de Havilland
Warner Bros.

Film Klasszikus
Film Családi
Film Díszdoboz / Sorozat... 
5 990 Ft
  Bíborsivatag / Bíbor és fekete / Brazíliai fiúk, A (3DVD box) (Gregory Peck - Háborús filmek gyűjtemény) (DVD díszkiadás)

Bíborsivatag:

Forestert, a repülőtisztet pár napos házasság után egy bombarobbanás megfosztja feleségétől. Burmába, a Bibor sivatagba kerül, a japán lerohanás idején. Megszállónak érzi magát, a halált keresi. Először egy burmai nő iránti szerelme rázza föl, majd egy kollegája szerencsétlen lezuhanása adja vissza életösztönét, végül saját repülőszerencsétlensége nyújt igazi lehetőséget arra, hogy megtalálja nyugalmát, a benne szunnyadó embert, mikor már szinte csupasz élőlényként cipeli végig a sivatagon sebesült társát. Ösztönné vált mozgatóereje csak a menekülés és a mentés.

Bíbor és fekete:

1943-ban a némtek megszállják Rómát, a Vatikán függetlenségét viszont kénytelenek tiszteletben tartani. A Gestapo római parancsnokságának vezetője, Herbert Kappler ezredes (Christopher Plummer) vastag fehér vonalat mázoltat fel kijelölve az egyházi állam határait. Hugh OFlaherty (Gregory Peck) az ír származású pap diplomáciai mentességét felhasználva mindent megtesz azért, hogy a Rómába szökött szövetséges katonákat elrejtse a nácik elől. Kappler ezredes parancsot ad a pap elfogatására és azonnali megölésére, amint az elhagyja a Vatikán falait. OFlaherty viszont vakmerő sportot űz a nácik éberségének kijátszásából...

Brazíliai fiúk, A:

Dr. Josef Mengele, a hírhedt náci orvos a dél-amerikai dzsungel rejtekében
már évtizedek óta végzi titkos kísérleteit. Adolf Hitler gondosan megőrzött
génjeiből sikerült életképes embriókat létrehoznia, majd a világra jött kisfiúkat
nevelőszülőknél helyezte el szerte a világon. A harmadik birodalom titkos hadseregének
tagjai pedig gondoskodnak róla, hogy a gyermekek hasonló körülmények között
nevelkedjenek, mint egykor Führerük. Ez természetesen azt is jelenti, hogy a
nevelőapáknak meg kell halniuk...

Egy ember azonban gyanút fog: Ezra Lieberman, a bécsi zsidó központ
vezetője. Hajlott kora ellenére egy bulldog szívósságával ered Mengele
nyomába...

Ira Levin (Rosemary gyermeke) hátborzongató könyvéből Franklin
J. Schaffner, a Pillangó és A tábornok rendezője készített
klasszikus és időtálló thrillert.

 
5 990 Ft
Bosszúállók & Bosszúállók: Ultron Kora (2DVD) (2015)

Bosszúállók:

Hőseink külön-külön váltak ismertté és egy világ csodálja őket. Ha viszont összeállnak, legyőzhetetlenné válnak. Szükség is van Vasember, Hulk, Amerika Kapitány és Thor együttműködésére, hiszen nekik kell legyőzniük a gonoszt, aki a világot fenyegeti.

Bosszúállók: Ultron kora

Amikor Tony Stark egy békemegőrző programot akar elindítani a Földön, a dolog ellenőrizhetetlenné válik és hirtelen újra bajba kerül bolygónk. A Bosszúállók - akik korábban magányos kalandokkal múlattatták az időt - most újra összeállnak, hogy útját állják a látszólag legyőzhetetlen Ultronnak, akinek célja kiirtani az egész emberiséget.

 
5 990 Ft
Charlie Chaplin 1.- 4. rész (4DVD) (1915) (feliratos)

Charlie Chaplin munkássága 4 DVD-n.

 
4 990 Ft
Chuck Norris gyűjtemény (5 DVD)

A gyűjtemény az alábbi filmeket tartalmazza:

DELTA KOMMANDÓ

Szélsőséges politikai nézeteket valló terroristák ártatlan embereket ejtenek túszul. Már csak az akció szupersztárok,Chuck Norris és Lee Marvin vasökle tudja megmenteni őket ebből a hihetetlenül veszélyes helyzetből, ahol a a kaland kemény, az akció non-stop. Amikor egy amerikai utasszállító gépet mindenre elszánt gépeltérítők szereznek meg, az Elnök behívja a kommandósok elsőszámú csapatát, a Delta Kommandót. Az elitalakulatot Nick Alexander ezredes vezeti, és Scott McCoy őrnagy az egyik legjobb katonája.
Látszólag nem sok esélyük van a győzelemre, de ők mégis legyőzik az akadályokat, és kiszabadítják a túszokat. Ám az akció még nem ér véget. A túszejtők néhány utast átvisznek Teheránba. Elszánt verseny kezdődik az idővel, ahogy Alexander és McCoy megpróbálja megmenteni őket – és Amerika becsületét, mielőtt még késő lenne.

 

DELTA KOMMANDÓ 2.

A hírhedt drogbáró, Ramon Cota Kolumbiában elkapja az amerikai drogügynökök egy csapatát, valamint Scott McCoy elit Delta Kommandós egységének egyik tagját. A foglyokat a San Carlos-i fogolytáborba szállítják, ahol bebörtönzik őket. A Delta Kommandó akcióba lendül, és háborút indít Cota hatalmas kokain birodalma ellen. Félelmet nem ismerve McCoy és szakasza elindul, hogy kiszabadítsa a túszokat, és elpusztítsa a kegyetlen bűnözőket.
Chuck Norris ebben a turbó fokozatra állított akciófilmben pályáfutásának egyik csúcspontját hozza. A Delta Kommandó ezredesének, Scott McCoy-nak a szerepében Norris felejthetetlen karaktert formál.

ÜTKÖZETBEN ELTŰNT

A vietnámi háború után, még mindig rengeteg amerikai katona van fogságban – egy emberen múlik, hogy hazatérjenek.
A speciális erők ezredese James Braddock-nak (Chuck Norris - Delta kommandó, A magányos farkas) az a küldetése, hogy felkutassa és megmentse a titkos vietnámi hadifogolytáborban sínylődő „ütközetben eltűnt” bajtársait. Feladatában az amerikai külügyminisztérium egyik gyönyörűszép tisztviselőnője és egy volt bajtársa segíti. Braddock felkészül a missziójára, szigorúan titkos információkat és korszerű fegyvereket halmozva fel. Az egyszemélyes hadsereg készen áll, hogy betörjön Vietnámba, de képes lesz-e a kiutat is biztosítani magának?

ÜTKÖZETBEN ELTŰNT 2.

A vietnámi mentő akció során Braddock ezredest öt emberével együtt foglyul ejtik és egy munkatáborba szállítják, amit egy kegyetlen, mániákus parancsnok irányít. A szabadulásuk teljesen reménytelennek tűnik, de Braddockot nem lehet megtörni...
Hasonlóan egy vadászó tigrishez, aki csak a legjobb időzítésre vár ahhoz, hogy elkapja a zsákmányát, Braddock is megragadja a lehetőséget: akcióba lendül és egy egyszemélyes harci géppé válik, hogy kiszabadítsa az embereit - bármibe is kerüljön!

ÜTKÖZETBEN ELTŰNT 3.

Braddock ezredes visszatér Vietnámba... de ezúttal személyes ügyben. Saigon bukása után Braddock rájött, hogy a felesége és a fia még mindig élnek a kommunista uralom nyomorában. Semmi sem állíthatja meg Braddockot, hogy célját elérje, és hazavigye a családját Amerikába. Felveszi a katonai terepruháját, felfegyverkezik és visszatér Vietnám dzsungeleibe, hogy móresre tanítsa az ellenséget.

 
9 990 Ft
  Crank 1. 2.  Felpörögve / Magasfeszültség  (2DVD) (box) (Jason Statham) (2009)
Crank - Felpörögve

Chev Chelios nem várt telefonhívásra ébred. Támolyog, gyakorlatilag nem tud mozogni és a szíve is alig ver, nagy erőfeszítésébe kerül, hogy felvegye a mobilját. Ricky Verona van a vonalban és elárulja hősünknek, hogy megmérgezte álmában: már csak egy órája van hátra. Mint kiderül, Chev egy bérgyilkos, aki a Nyugati Parti bűnszövetkezeteknek dolgozik. Chev eddig soha nem hibázott, de a múlt éjszakai meló váratlan kudarcba fulladt. Chev ugyanis futni hagyta a célpontot: ki a... 
2 990 Ft

prev
next

Sorrend: