Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

erotikus / dráma

Főkategória >DVD - külföldi >erotikus / dráma

Sorrend:

9 és 1/2 hét (1DVD)

Mielőtt Elizabeth találkozott Johnnal, mindenki
öntudatos, határozott, a saját lábán biztosan álló, életét egyedül irányító
nőnek ismerte. John azonban egyetlen pillanat alatt átformálta. Elizabeth
már képtelen önálló döntéseket hozni, képtelen távol tartani magát a férfitól
és mindent megtesz, amit csak John kér tőle.

Kapcsolatuk egyre intenzívebb lesz: az „egyszerű“ szex helyét
erotikus játékok veszik át. Elizabeth nem tudja, mikor jelentkezik újra
a férfi valamilyen különleges kéréssel, nem tudja, mi lesz a következő „feladata“.
Nem tudja, miért kell bekötött szemmel várnia egy motelszobában, nem tudja,
ki simogatja a combját, nem tudja, miért akar John éppen egy liftben
szeretkezni vele.

Ahogy telnek a napok, úgy válnak egyre komolyabbá és félelmetesebbé
a kezdetben ártatlannak, ártalmatlannak tetsző játékok és Elizabeth-nek
választania kell: vagy otthagyja Johnt, vagy tovább tűri, hogy a férfi
megalázott bábja legyen…

 
2 990 Ft
  Betty Blue (1DVD) (rendezői változat) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Zorg, a csendes ezermester szabadidejét az írásnak szenteli. Kiegyensúlyozott életét valójával felperzseli Betty, akit csak most ismert meg. A vad lány teljesen beleszerelmesedik a férfi kézirataiba, és mindent megtenne azért, hogy kiadják őket. A világ azonban nem akarja elismerni Zorg tehetségét, és ebbe a lány szinte beleőrül, fizikailag és szellemileg egyaránt leépül. Zorg kétségbeesetten próbálja visszahozni Bettyt a valóságba: vajon szerelmük meg tudja menteni a lányt?

A Betty Blue végre a rendező eredeti elképzelései alapján, 67 perccel hosszabb változatban jelenhet meg DVD-n.

 
3 990 Ft
Eredendő bűn (1DVD) (Antonio Banderas - Angelina Jolie)

Luis Antonio Vargas, a gazdag kávéültetvényes levelezés útján szerez magának feleséget, aki elég fiatal ahhoz, hogy gyermeket szüljön neki. Vargas nem szenvedélyre vagy szerelemre vágyik, gyakorlatias céljai vannak leendő nejével: legyen jó társaság, és hozza világra örököseit. Amikor megérkezik a postai úton szerzett menyasszony, Julia Russell, a férfi elámul érzéki szépségén. Ez a nő nem az a szerény lány, akire a küldött fénykép alapján számított. Csakhogy a fiatalasszony, nem sokkal az esküvő után rejtélyesen eltűnik.

 
1 990 Ft
Keserű méz (1DVD) (Roman Polanski)

Angol házaspár tart a misztikus Ázsia felé egy tengerjáró fedélzetén.

Nigel és Fiona fiatalok és szépek, kapcsolatuk lassan mégis kifulladni
látszik - egy indiai utazással remélik újra felizzítani a parazsat.

A hajóút alatt Nigel összeismerkedik egy különös, tolószékes amerikaival
és annak gyönyörű feleségével. A keserűen cinikus, mégis izgalmas egyéniségű
rokkant bizalmába fogadja és elbeszélése nyomán fokról fokra feltárulnak a szokatlan
pár, Oscar és Mimi legrejtettebb titkai, minden elképzelt és valóra
vált erotikus fantáziájuk.

Amint Nigel szinte részesévé válik gyönyörű és szomorú szerelmüknek,
őt is kezdi elborítani az egész lényét átható sóvárgás. A váratlan és tragikus
végkifejlet nyomán azonban saját élete is más megvilágításba kerül...

 
1 990 Ft
Q - Érzékek birodalma (1DVD)

A film olyan alapvető társadalmi sztereotípiákra kérdez rá provokatív módon, mint a monogámia, a hűség és a nemiség társadalmilag elfogadott normái. Rendkívül őszinte, kendőzetlen - hogy ne mondjuk: pucér-történet, a mai nagyvárosok társadalmi és gazdasági válságának díszletei között, az elfojtott erotikus vágyakról, melyek Cecile elbűvölő, ellenállhatatlan alakjában öltenek testet. Cecile, aki a vágyak titokzatos tárgya és célpontja, alapvetően megváltoztatja azok életét akikkel kapcsolatba lép.

 
2 990 Ft
Shame - A szégyentelen (1DVD) (nagyon karcos példány)

A Shame – A szégyentelen főszerepét Michael Fassbender (Prometheus, X-Men: Az elsők, Veszélyes vágy) alakítja. Briliáns és kegyetlenül őszinte képet fest Brandonról, a jóképű New York-i üzletemberről, kinek sötét titka van. Még legközelebbi ismerősei sem sejtik róla, hogy szexfüggő: bárhol jár, egyetlen célja az, hogy kiszemeltjével szeretkezhessen. Magányos létezésének alapjait rombolja szét húga (Carey Mulligan – Drive – Gázt!, Egy lányról) váratlan érkezése. A másik, hasonlóan sérült lélek megjelenése sokkolja Brandont: Sissy ottléte felkavarja közös múltjuk nyomasztó emlékekkel teli állóvizét.
Festői, sodróan provokatív és tagadhatatlanul erőteljes: a Shame ellenállhatatlan és gondolatébresztő alkotás, erős szexualitással fűszerezve.

 
1 490 Ft
Szerető, A (1992 - L'Amant) (1DVD) (Jane March)

A tizenöt éves lányt egy kompon látja meg a gazdag kínai fiatalember. Autóján magával viszi Saigonba, az internátusba. A kislány meglepő könnyedséggel rááll, hogy a szeretője lesz.

 
1 990 Ft
Szex, hazugság, video (1DVD)

A provokatív, fojtott erotikától vibráló Szex, hazugság, videó a címben szereplő három fogalom összefonódásáról mesél egy hétköznapi, mégis meghökkentő és izgalmas történetben. A magányos Graham (a lenyűgöző alakításáért a Cannes-i Filmfesztiválon a legjobb színésznek járó díjjal jutalmazott James Spader) hosszú idő után visszatér főiskolai barátja, az öntelt szívtipró John életébe, és megismerkedik annak angyali feleségével Ann-nel, valamint a nő csábos húgával, Cynthiával. Szép lassan mindannyian Graham furcsa „kutatásának” hatása alá kerülnek, ami gyökeresen megváltoztatja egymáshoz fűződő kapcsolataikat...

Steven Soderbergh (Traffic, Ocean s Eleven – Tripla vagy semmi) szenzációs bemutatkozó filmjében olyan színészeket láthatunk még, mint Peter Gallagher (Amerikai szépség), Andie MacDowell (Négy esküvő és egy temetés) és Laura San Giacomo (Micsoda nő!).

 
2 990 Ft
The Duke of Burgundy (1DVD)

A fiatal Evelyn (Chiara D’Anna – Berberian Sound Studio) cselédlányként dolgozik egy kastélyban, de rendszeresen elkésik munkából, mire úrnője, Cynthia (Sidse Babett Knudsen – Esküvő után, Majdnem tökéletes szerelem) újra és újra szexuálisan megalázza. Ahogy azonban a szadomazochista szerepjáték egyre inkább erotikától túlfűtötté válik, felmerül a kérdés, valójában ki irányít kettejük perverz afférjában: az úrnő vagy a szolgáló?
Peter Strickland (Varga Katalin balladája, Berberian Sound Studio) immáron harmadik magyar vonatkozású alkotása, a hazai stáb közreműködésével, Magyarországon forgatott The Duke of Burgundy a hetvenes évek erotikus filmjeit idézi. Ám ahogy azt a brit rendezőtől megszokhattuk, ezúttal is valami sokkal mélyebb, sötétebb és művészibb kerekedik ki a műfaj előtti tisztelgésből.

 
1 990 Ft
  Végzet (1992 - Damage) (1DVD) (Juliette Binoche - Jeremy Irons)

Dr. Stephen Fleming köztiszteletnek örvendő, vagyonos ember, aki a legfelsőbb politikai körökkel tartja a kapcsolatot. Amikor azonban a fia bemutatja neki a menyasszonyát, Annát, annak ellenére, hogy boldog házasságban él, soha nem sejtett szenvedélyek törnek felszínre benne. Hamarosan minden szabad órában, minden lopott percben leendő menyével szerelmeskedik, amíg a hazugságoknak olyan hálójába bonyolódik, amiből szörnyűséges családi tragédia az egyetlen kiút.

 
1 490 Ft
Világ közepe, A (1DVD) /használt,nagyon karcos/

Richard (Peter Sarsgaard), az érzelmileg sivár dotcom-milliomos fiatalember számára mi sem természetesebb mint, hogy 10.000 dollárért megvegyen egy las vegasi hétvégére egy sztriptíztáncos lányt. Ám ahogy a fiú számára a virtuális világ után száz százalékos fordulatot jelent Florance (Molly Parker) teste, a lány lelkét is felkavarja a peepshowk üvegfalának hiánya.

A Paul Auster ötlete alapján forgatott film címében említett világ közepe nem más, mint a végső menedék, melyben Wayne Wang kult rendező kendőzetlen drámája megtalálni véli a kiutat az internet és a szexipar totális érzelmi elszigetelő hatására...

 
1 490 Ft
Zongoratanárnő, A (1DVD)

Erika Kohut professzor a bécsi konzervatórium kiváló zongoratanára és
Schubert specialistája. Briliáns, sokat követelő, mosolytalan diáknyúzó,
aki megalázza érzékenyebb lelkű tanítványait - ugyanakkor egy fedél alatt él
idős anyjával, aki viszont őt tartja lelki terror alatt.

Egy nap színre lép egy ifjú, Walter névre hallgató diák, akivel Erika
rendhagyó kapcsolatba keveredik. Kiderül, hogy Erika zenei életének sivár
fegyelme, diákjaihoz és anyjához fűződő kapcsolatának szadomazochizmusa elsőrangú
pszichopatává tették...

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés