Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

erotikus / dráma

Főkategória >DVD - külföldi >erotikus / dráma

Sorrend:

Aranjuezi szép napok (1DVD) (Wim Wenders)
Egy szép nyári napon egy Párizshoz közeli kert teraszán ül egy férfi és egy nő.
Az időjárás csodás, a látvány elképesztő, a hely idilli egy beszélgetéshez.
A téma szerteágazó, érinti a gyermekkori emlékeket, szexuális tapasztalatokat, illetve a férfiak és nők közti különbségeket is... 
1 990 Ft
  Betty Blue (1DVD) (rendezői változat) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (lemezen filccel írt szöveg)

Zorg, a csendes ezermester szabadidejét az írásnak szenteli. Kiegyensúlyozott életét valójával felperzseli Betty, akit csak most ismert meg. A vad lány teljesen beleszerelmesedik a férfi kézirataiba, és mindent megtenne azért, hogy kiadják őket. A világ azonban nem akarja elismerni Zorg tehetségét, és ebbe a lány szinte beleőrül, fizikailag és szellemileg egyaránt leépül. Zorg kétségbeesetten próbálja visszahozni Bettyt a valóságba: vajon szerelmük meg tudja menteni a lányt?

A Betty Blue végre a rendező eredeti elképzelései alapján, 67 perccel hosszabb változatban jelenhet meg DVD-n.

 
3 990 Ft
Boogie Nights (1DVD) (1997)

A történet középpontja a pornóipar tündöklése és hanyatlása. A naív és fiatal Eddie extrém férfiasságával iszonyú pénzeket keres, emiatt azonban egyre jobban elveszíti önkontrollját.

 
1 490 Ft
  Egyéjszakás kaland (1DVD) (Wesley Snipes - Nastassja Kinski)

Max (Wesley Snipes – Penge) élete tökéletesnek tűnik: jó állása, szép családja van, nincs oka panaszra. Ám mikor üzleti ügyben New Yorkban jár, egy futó kaland erejéig a gyönyörű Karen (Nastassja Kinski – Párizs, Texas) karjaiban köt ki.

Egy év telik el, míg Max feleségével újra New Yorkba utazik, hogy meglátogassa közeli barátát, Charlie-t (Robert Downey Jr. – A Vasember), aki AIDS-ben haldoklik. Charlie bemutatja Maxnek bátyját és annak feleségét, aki nem más, mint Karen...

A találkozás mindegyikük életét alapjaiban forgatja fel.

Az Oscar®-díjra jelölt Mike Figgis rendező és Joe Eszterhas forgatókönyvíró (Elemi ösztön) filmjében fülledt erotikától átitatott, mélyen emberi történet bontakozik ki, melyben az emberi kapcsolatok a sors játéka folytán menthetetlenül összekuszálódnak...

 
990 Ft
Eredendő bűn (1DVD) (Antonio Banderas - Angelina Jolie)

Luis Antonio Vargas, a gazdag kávéültetvényes levelezés útján szerez magának feleséget, aki elég fiatal ahhoz, hogy gyermeket szüljön neki. Vargas nem szenvedélyre vagy szerelemre vágyik, gyakorlatias céljai vannak leendő nejével: legyen jó társaság, és hozza világra örököseit. Amikor megérkezik a postai úton szerzett menyasszony, Julia Russell, a férfi elámul érzéki szépségén. Ez a nő nem az a szerény lány, akire a küldött fénykép alapján számított. Csakhogy a fiatalasszony, nem sokkal az esküvő után rejtélyesen eltűnik.

 
1 990 Ft
Intimitás (1DVD) (slimtokos)

Ahogy a rendező fogalmaz, az Intimitás ott kezdődik, ahol a legtöbb film véget
ér: az ágyban, pontosabban a padlón. Jay és Claire szerdai találkozásai
nem szólnak egyébről, mint a szexről: nem kérdeznek egymástól semmit, és tartják
magukat ahhoz a ki nem mondott egyezségükhöz, hogy a titkos légyottjaik terepéül
szolgáló szobán kívül nem ismerik egymást.

Amikor Jayben felébred a vágy, hogy többet is megtudjon partneréről,
a kapcsolat bomlásnak indul. Egy alkalommal a férfi Claire nyomába szegődik,
és kideríti, hogy a nő házasságban él. Claire férje, Andy igen
nyitott ember, és hamar összebarátkozik Jayjel. Úgy fest, Andy
nem tud felesége titkos kapcsolatáról - vagy elég okos ahhoz, hogy megadja Claire
számára a szabadságot.

Amint Claire rájön, hogy Jay szaglászik utána, megszakítja a
kapcsolatát vele. Jay ezek után döntő elhatározásra jut...

 
1 990 Ft
Keserű méz (1DVD) (Roman Polanski)

Angol házaspár tart a misztikus Ázsia felé egy tengerjáró fedélzetén.

Nigel és Fiona fiatalok és szépek, kapcsolatuk lassan mégis kifulladni
látszik - egy indiai utazással remélik újra felizzítani a parazsat.

A hajóút alatt Nigel összeismerkedik egy különös, tolószékes amerikaival
és annak gyönyörű feleségével. A keserűen cinikus, mégis izgalmas egyéniségű
rokkant bizalmába fogadja és elbeszélése nyomán fokról fokra feltárulnak a szokatlan
pár, Oscar és Mimi legrejtettebb titkai, minden elképzelt és valóra
vált erotikus fantáziájuk.

Amint Nigel szinte részesévé válik gyönyörű és szomorú szerelmüknek,
őt is kezdi elborítani az egész lényét átható sóvárgás. A váratlan és tragikus
végkifejlet nyomán azonban saját élete is más megvilágításba kerül...

 
1 990 Ft
Micsoda? (1972 - What?) (1DVD) (Roman Polanski)

Nancy (Sydne Rome), az ifjú amerikai lány autóstoppal járja Olaszországot. Rendkívül csinos, nyitott mindenre és egy kicsit butuska is. Aktuális stoppolása balul sül el, fuvarozói ugyanis megkívánják, és erőszakkal próbálják megszerezni bájait.

Nagy küzdelem és visongás árán sikerül megmenekülnie és menedéket találnia egy villában, ahol számos különc él. Például Alex (Marcello Mastroianni), a kiöregedett strici, akinek a figyelmét azonnal felkelti a lány. Nancy nem az a megtestesült talpraesettség, úgyhogy hamarosan a férfi karjaiban találja magát. A lány úgy jár kel a házban, mintha ő lenne Alíz Csodaországban.

 
3 990 Ft
Q - Érzékek birodalma (1DVD)

A film olyan alapvető társadalmi sztereotípiákra kérdez rá provokatív módon, mint a monogámia, a hűség és a nemiség társadalmilag elfogadott normái. Rendkívül őszinte, kendőzetlen - hogy ne mondjuk: pucér-történet, a mai nagyvárosok társadalmi és gazdasági válságának díszletei között, az elfojtott erotikus vágyakról, melyek Cecile elbűvölő, ellenállhatatlan alakjában öltenek testet. Cecile, aki a vágyak titokzatos tárgya és célpontja, alapvetően megváltoztatja azok életét akikkel kapcsolatba lép.

 
2 990 Ft
Shame - A szégyentelen (1DVD)

A Shame – A szégyentelen főszerepét Michael Fassbender (Prometheus, X-Men: Az elsők, Veszélyes vágy) alakítja. Briliáns és kegyetlenül őszinte képet fest Brandonról, a jóképű New York-i üzletemberről, kinek sötét titka van. Még legközelebbi ismerősei sem sejtik róla, hogy szexfüggő: bárhol jár, egyetlen célja az, hogy kiszemeltjével szeretkezhessen. Magányos létezésének alapjait rombolja szét húga (Carey Mulligan – Drive – Gázt!, Egy lányról) váratlan érkezése. A másik, hasonlóan sérült lélek megjelenése sokkolja Brandont: Sissy ottléte felkavarja közös múltjuk nyomasztó emlékekkel teli állóvizét.
Festői, sodróan provokatív és tagadhatatlanul erőteljes: a Shame ellenállhatatlan és gondolatébresztő alkotás, erős szexualitással fűszerezve.

 
1 990 Ft
Sleeping Beauty (2011) (1DVD) (Emily Browning)

Az egyetemista Lucy (Emily Browning – Álomháború, Lemony Snicket – A balszerencse áradása) csendes nemtörődömségben éli mindennapjait. Egyetlen célja, hogy kifizesse a lakása bérleti díját, szexuális kapcsolatai semmit sem jelentenek számára. Ezért is vállalja a hétköznapinak semmiképpen sem mondható lehetőséget: hogy Csipkerózsikaként idős férfiak szexuális játékszereként, önmagáról órákon át mit sem tudva létezzen. A kábítószer hatása alatt töltött órák lassan mindennapjai részévé válnak. Ahogy egyre gyakrabban fekszik bele luxuslakosztályának gyönyörű ágyába, úgy válik egyre erősebbé benne a vágy, hogy megtudja, mi történik vele, mialatt alszik...

 
2 990 Ft
Szerető, A (1992 - L'Amant) (1DVD) (Jane March)

A tizenöt éves lányt egy kompon látja meg a gazdag kínai fiatalember. Autóján magával viszi Saigonba, az internátusba. A kislány meglepő könnyedséggel rááll, hogy a szeretője lesz.

 
1 990 Ft
The Duke of Burgundy (1DVD)

A fiatal Evelyn (Chiara D’Anna – Berberian Sound Studio) cselédlányként dolgozik egy kastélyban, de rendszeresen elkésik munkából, mire úrnője, Cynthia (Sidse Babett Knudsen – Esküvő után, Majdnem tökéletes szerelem) újra és újra szexuálisan megalázza. Ahogy azonban a szadomazochista szerepjáték egyre inkább erotikától túlfűtötté válik, felmerül a kérdés, valójában ki irányít kettejük perverz afférjában: az úrnő vagy a szolgáló?
Peter Strickland (Varga Katalin balladája, Berberian Sound Studio) immáron harmadik magyar vonatkozású alkotása, a hazai stáb közreműködésével, Magyarországon forgatott The Duke of Burgundy a hetvenes évek erotikus filmjeit idézi. Ám ahogy azt a brit rendezőtől megszokhattuk, ezúttal is valami sokkal mélyebb, sötétebb és művészibb kerekedik ki a műfaj előtti tisztelgésből.

 
1 990 Ft
  Végzet (1992 - Damage) (1DVD) (Juliette Binoche - Jeremy Irons)

Dr. Stephen Fleming köztiszteletnek örvendő, vagyonos ember, aki a legfelsőbb politikai körökkel tartja a kapcsolatot. Amikor azonban a fia bemutatja neki a menyasszonyát, Annát, annak ellenére, hogy boldog házasságban él, soha nem sejtett szenvedélyek törnek felszínre benne. Hamarosan minden szabad órában, minden lopott percben leendő menyével szerelmeskedik, amíg a hazugságoknak olyan hálójába bonyolódik, amiből szörnyűséges családi tragédia az egyetlen kiút.

 
1 490 Ft
Zongoratanárnő, A (1DVD)

Erika Kohut professzor a bécsi konzervatórium kiváló zongoratanára és
Schubert specialistája. Briliáns, sokat követelő, mosolytalan diáknyúzó,
aki megalázza érzékenyebb lelkű tanítványait - ugyanakkor egy fedél alatt él
idős anyjával, aki viszont őt tartja lelki terror alatt.

Egy nap színre lép egy ifjú, Walter névre hallgató diák, akivel Erika
rendhagyó kapcsolatba keveredik. Kiderül, hogy Erika zenei életének sivár
fegyelme, diákjaihoz és anyjához fűződő kapcsolatának szadomazochizmusa elsőrangú
pszichopatává tették...

 
2 990 Ft

Sorrend: