Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi


Sorrend:

  5 óra 40 (1939) (1DVD) (Hajmássy Miklós) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 31.)

A történet Párizsban játszódik, ahol az egykori dúsgazdag, világhíres énekesnőt, Eleonórát lakásán megfojtva találják. A gyanú eleinte titkárára terelődik. Ám csakhamar kiderül, hogy túl sok férfinak állt érdekében a díva gyors távozása a földi létből.

 
990 Ft
Hurok (1DVD) (2016) (Száraz Dénes)(angol felirat)
Ádám illegális szereket csempész külföldre. Barátnőjével, Annával azt tervezik, hogy a következő szállítmányt lenyúlva megszöknek, és új életet kezdenek. Egy váratlan fordulat miatt azonban arra kényszerül, hogy egyedül utazzon el. Innentől viszont az események láncolata dominószerűen követi egymást, és Ádám egyik rossz döntését hozza meg a másik után.
Madarász Isti székhez bilincselő thrillerében az események, a szereplők sorsa időcsapdába ragadva fonód... 
1 990 Ft
Kaméleon (1DVD) (Goda Krisztina) (+ angol felirat)

Farkas Gábor foglalkozását tekintve szélhámos. Magányos, csúnyácska nőket hálóz be, szerelmet ígér, majd megcsapolja a bankszámlájukat. De egy nap elege lesz a piti ügyekből, igazi kihívásra vágyik. Így találkozik Hannával, a gazdag és szép balerinával, aki egy sérülés után próbál visszatérni a színpadra. Gábornak minden trükköt be kell vetnie, hogy a lány komolyan vegye, szerez magának luxuslakást, sportautót, orvosi diplomát, sőt egy egész kórházat is, ha kell. De a hazugságok bonyolult hálójába ő maga is belegabalyodik, és végül már azt sem tudja biztosan, valóban csak a pénz-e a cél.

Goda Krisztina harmadik filmje nagy sikerrel futott a mozikban, és a 40. Magyar Filmszemlén közönségdíjat nyert.

 
1 990 Ft
Nyomozó, A (1DVD) (angol felirat)

Malkáv Tibor nincs jóban az élőkkel. Malkáv Tibornak jobbára nincsenek kapcsolatai. Egyetlen élő hozzátartozója a haldokló anyja. A műtétre nincs pénz. Malkáv Tibor elvállalja, hogy megöl egy vadidegent anyja megmentéséért. Malkáv Tibor végez Szirmai Ferenccel. A pénzt megkapja, úgy tűnik, minden rendbe jön. De másnap Malkáv Tibor levelet kap Szirmai Ferenctől. Kiderül, hogy nagyon is közük volt egymáshoz. Malkáv Tibor bajban van. Ki kell derítenie, ki bérelte fel és miért, ha el akarja kerülni a felelősségre vonást. Malkáv Tibor boncmester. Malkáv Tibor egy halott nyomába ered, hogy váratlan dolgokat tudjon meg saját magáról.

 
2 990 Ft
Pendragon legenda, A (1DVD) (Bujtor István)

A Szerb Antal regényéből készült film hőse a szellem embere, aki a titokzatos
rózsakeresztesek nyomát kutatja különböző londoni könyvtárakban. Hamarosan alkalma
nyílik rá, hogy a szellemekkel a valóságban is találkozzon.

 
3 990 Ft

Sorrend: