Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

zenés / musical

Főkategória >DVD - külföldi >zenés / musical

Sorrend:

prev
next

Battle Of The Year - Az év csatája (1DVD)

1990 óta minden évben megrendezik a breaktáncos csapatok világkupáját. A nyaktörő mutatványok, a gyors ritmusok és a testet gyötrő feladatok világában ez a legnagyobb, legkeményebb, legtekintélyesebb viadal. Itt indul néhány esélytelen srác. Új edzőjük elhiteti velük, hogy az embertelenül kemény munka és a mindent félresöprő elszántság akkor is a profik közé emelheti őket, ha látszólag reménytelen a helyzetük. Hiszen a bajnokságra a legnagyobbak jönnek el. Hőseink azonban mindent bedobnak és megforgatnak és felemelnek és átfordítanak és feldobálnak.

 
1 490 Ft
  Blues Brothers / Blues Brothers 2000 (2DVD box) (DVD díszdoboz)

Blues Brothers

Jake és Elwood Blues két fehér csirkefogó, de ereikbe fekete vért pumpál hatalmas, jóságos szívük: élnek-halnak a blues zenéért.

A fekete öltönyös, fekete kalapos, sötét napszemüveges duó élete rögös útja gyakran kanyarodott törvénytelen irányba, de most eljött a pillanat, hogy minden bűnük megbocsátást nyerjen. Tudomást szereznek arról, hogy lebontani készülnek az árvaházat, ahol ők is nevelkedtek. Mary Stigmata nővér hiába fohászkodik főnökéhez, Istenhez, az égi áldás nem segíthet az intézeten, csak egy köteg ropogós dollár állíthatja meg a pusztítást. A Blues fivérek úgy döntenek, összetrombitálják régi blues bandájukat és néhány fellépéssel elég pénzt szereznek ahhoz, hogy segíteni tudjanak Stigmata nővérnek.

A dolgok azonban eleinte nem mennek túl olajozottan. Nemes missziójuk során le kell rázniuk egyik bandatagjuk hárpia feleségét, hangszereket kell szerezniük, túl kell élniük egy vérszomjas nő válogatott merényletkísérleteit és hírhedt Blues-mobiljukkal egérutat kell nyerniük vagy félszáz őket üldöző rendőrautó előtt!

A ma már kultuszfilmnek számító Blues Brothers tartós sikere több tényezőnek köszönhető. Mindenek előtt a felejthetetlen karaktereknek, a nagyszerű, fanyar humornak, a rengeteg dögös rhythm-and-blues betétdalnak, a faltól-falig látványos és humoros akciónak (a filmtörténet során alig akad
olyan film, amelyben több autót törnének össze) és természetesen a neves vendégszereplők tömkelegének, Aretha Franklintől kezdve, Ray Charles-szon és Carrie Fisheren keresztül egészen Steven Spielbergig!


Blues Brothers 2000

Hiába cselekedett jó ügy érdekében, Elwood Blues nem úszhatta meg büntetés nélkül, hogy társaival néhány óra leforgása alatt teljesen leamortizálta Chicago bűnüldöző szerveinek teljes járműparkját és kis híján magát a várost is.

18 évet töltött a hűvösön, de szabadulásakor úgy érzi, csak egy kicsit változott körülötte a világ - a blues továbbra is ott él az emberek szívében.

Jake sajnos időközben átköltözött az örök blues-mezőkre és Elwood már csak barátja emléke miatt sem hagyja, hogy feledésbe merüljön legendás bandájuk neve. Felkerekedik, hogy újra összetoborozza a Blues Brothers még aktív tagjait.

Ezúttal két új társa és lelki rokona is akad, akik egyformán osztják Elwood stílusát a zenében és az öltözködésben: Marc McTee, aki a bárpultot hagyja ott az új együttesért és a 10 éves árva Buster,
akit Stigmata nővér bízott Elwood gondjaira.

Az együttestagok toborzása közben nem maradnak üldözők nélkül: magukra haragítják az orosz maffiát és néhány szélsőjobboldali tökfilkót, nem utolsó sorban pedig egyik zenészük házsártos feleségét. Végül elérik céljukat, a titkos blues-bajnokság kísérteties helyszínét, ahol összemérhetik tudásukat a nagy riválissal: a Louisiana Gator Boys Banddel!

 
5 990 Ft
Burlesque - Díva (1DVD) (használt, karcos példány)

Egy vidéki pincérlány (Christina Aguilera), aki imád énekelni a nagyvárosba költözik, mert azt reméli, sztár lehet belőle. Végül egy füstös, félhomályos klubban köt ki. A hely tulajdonosa (Cher) éppen új csillagot keres… és a lány végre a reflektorfénybe léphet.
A szemet gyönyörködtető show és az őrületes zeneszámok mellé ráadásul csupa sztár színészcsapat mulattat, köztük Eric Dane (A Grace klinika tévésorozat, Marley meg én), Kristen Bell (Lepattintva, Minden kút Rómába vezet) és Stanley Tucci (Az ördög Pradát visel).

 
1 990 Ft
  Chicago (2002) (1DVD) (Richard Gere - Renée Zellweger) (Oscar-díj)

1929, Chicago. Roxie Hart, a tánckar névtelenje
mindennél jobban vágyik a rivaldafényre, hogy elmenekülhessen unalmas férje
és egyhangú élete elől. Arról ábrándozik, hogy egy napon ő is a revüsztár Velma
Kelly nyomába léphet, s nem is sejti, álma milyen hamar valóra válik. Velma
ugyanis börtönbe kerül kettős gyilkosságért, és nemsokára Roxie is ott
találja magát, miután megöli szeretőjét.

Védelmét a híres ügyvéd, Billy Flynn vállalja el.
Ő képviseli Velmát is, és másik kliense után most Roxie esetéből
kreál szenzációt, aki így végül mégis elérte, amit akart: sztár lett. Az újságok
szalagcímei mind vele foglalkoznak, s Velma nem csekély bosszúságára
immár ő az új kedvenc.

Ám az okos Miss Kelly tartogat még meglepetést a második
felvonásra is!

 
990 Ft
Cirque Du Soleil: Egy világ választ el (1DVD)

James Cameron (Avatar) és Andrew Adamson (Shrek) elismert filmművészek egy olyan filmes kalandra invitálnak, amelyhez foghatót még soha nem láthattál. Szárnyalj és szökkenj, ússz és táncolj együtt a Cirque du Soleil legendás tagjaival, akik egy fiatal párost visznek olyan „varázslatos utazásra”, amely keresztülszeli a világot és túltesz minden fantázián.

 
1 990 Ft
  Cirque du Soleil: Saltimbanco (1992) (1DVD) (Cirkuszi elöadás)
Saltimbanco was a touring show by Cirque du Soleil. Saltimbanco ran from 1992 to 2006 in its original form, performed under a large circus tent called the Grand Chapiteau; its last performance in that form was in Rio de Janeiro, Brazil, on December 10, 2006. A new adaptation of the show started touring North America on July 31, 2007, with its first stop in London, Ontario, Canada. The new version was staged in arenas with fewer performances in each city it visited. The new version closed at t... 
1 991 Ft
  Cry-Baby (1DVD) (Johnny Depp) (Select Video kiadás) (minimálisan használt példány)

Eisenhower az elnök. A rock n’ roll a király. És Wade “Cry-Baby” Walker a legmenőbb fenegyerek a középiskolában.

A szereposztás parádés. Johnny Depp ellenállhatatlan, belevaló pasit játszik, aki képes egyetlen könnycseppet kipréselni a szeméből, és ettől az összes lány teljesen odavan – különösen Alison Vernon-Williams (Amy Locane), a gyönyörű, gazdag úrilány, aki fülig beleesik ebbe a „fiatalkorú bűnözőbe”, és vele együtt a rockabilly zene, a dögös kocsik és a még dögösebb nők tiltott világába. John Waters fantasztikus zenés vígjátékában 1954 lendületes, eszeveszett világa elevenedik meg.

 
1 990 Ft
  Cry-Baby (1DVD) (Johnny Depp) (Universal kiadás) (szép állapotú példány)

Eisenhower az elnök. A rock n’ roll a király. És Wade “Cry-Baby” Walker a legmenőbb fenegyerek a középiskolában.

A szereposztás parádés. Johnny Depp ellenállhatatlan, belevaló pasit játszik, aki képes egyetlen könnycseppet kipréselni a szeméből, és ettől az összes lány teljesen odavan – különösen Alison Vernon-Williams (Amy Locane), a gyönyörű, gazdag úrilány, aki fülig beleesik ebbe a „fiatalkorú bűnözőbe”, és vele együtt a rockabilly zene, a dögös kocsik és a még dögösebb nők tiltott világába. John Waters fantasztikus zenés vígjátékában 1954 lendületes, eszeveszett világa elevenedik meg.

 
2 990 Ft
Dig! - Ezt kapd ki! (1DVD)

A több mint hét éven keresztül forgatott egész estés dokumentumfilm két zenészről, Anton Newcombe-ról, a Brian Jonestown Massacre vezetőjéről és Courtney Taylorról, a Dandy Warhols frontemberéről szól. 1996-ban Anton Newcombe és bandája elszántan küzdenek, hogy forradalmat robbantsanak ki a zeneiparban. Meggyőzik barátaikat is, a Dandy Warholst, hogy csatlakozzanak hozzájuk egy közös front létrehozásában. Antont azonban kreatív pszichózisa az emberi elme legsötétebb régióiba vezeti, míg rátalál igazi művészetére. Ennek eredményként minden lehetőséget kerül, mely anyagi sikerhez vezethetne. Az Ezt kapd ki! az életképesebb Warholst is figyelemmel kíséri: hogyan boldogulnak a nagy lemezcégek közt, megpróbálva megőrizni az együttes kreatív oldalát, mialatt óriás-költségvetésű videoklipekben szerepelnek, és tízezrek előtt lépnek színpadra.

 
990 Ft
  Dirty Dancing 1. (1DVD) (Patrick Swayze) (Oscar-díj) (használt példány)

1963 nyarán egy luxus nyaralóhelyen tölti vakációját Baby, egy tizenhét
éves lány, akinek életében a táncé a döntő szerep. Megismerkedik Johnny-val,
a jóképű tánctanárral, akivel szerelemre gyúlnak egymás iránt. Amikor a fiút faképnél
hagyja a táncpartnere a nagy verseny előtt, Baby veszi át a szerepét, s
remek kettőst alkotnak együtt...

 
990 Ft
Dirty Dancing 2. (1DVD)

A 18 éves Katey Miller vele született, ösztönös kíváncsiságával és felületes
spanyol nyelvtudásával egy merőben új életbe, Kuba színpompás és buja hangulatú
fővárosába érkezik, ahol apja a Ford egyik vezető pozícióját tölti be. A kissé
különc lány, ahelyett, hogy az elkényeztetett amerikai tinédzserek szülők által
felügyelt társadalmi életét élné, azon kapja magát, hogy a helyi kultúra vad
pörgéséhez, az utcai táncosokhoz, de legfőképpen egy tüzes tekintetű, büszke
és céltudatos kubai sráchoz, Javier-hez vonzódik igazán.

Eltökélten arra, hogy megtanulja a salsa minden idomot megmozgató és kidomborító,
fantasztikusan látványos mozgást - amely szemmel láthatólag Javier-nek
a vérében van -, Katey először táncórákat vesz a Patrick Swayze
alakította tánctanártól, majd rábeszéli Javiert, hogy tanítsa őt meg
erre a fékevesztett, erotikus táncra, s legyen a partnere azon a rangos, országos
táncbajnokságon, amelynek Havanna egyik csillogó kaszinója, a The Palace
ad otthont.

Rövidesen a színjeles, kitűnő tanuló Katey sutba dobja a könyveit és
még szüleit is félrevezetve, éjjel-nappal Javier társaságában igyekszik
felfedezni Kuba másik, eddig nem látott arcát. A La Rosa Negra nevű,
fülledt éjszakai bárban találkozik a fiúval, egy bárban, ahová csak helybéliek
járnak, és ahol a tánc hangulata forróbb, mint a trópusi éjszaka melege odakint.
Olykor-olykor aztán egy néptelen tengerparti strand homokján gyakorolnak, érzéki
harmóniában mozgó testük az ébredező szerelem szenvedélyét tükrözi...

 
1 990 Ft
Dobszóló (1DVD)

Devon Miles elképesztően tehetséges dobos, és erre felfigyel az atlantai
A & T egyetem zenei igazgatója, Dr. Aaron Lee is, aki azonnal
ösztöndíjat ajánl a fiúnak. Az A & T országszerte híres volt korábban
nagyszerű zenekaráról, de az utóbbi években rendre alulmaradt a banda a rivális
Morris Brown egyetem zenészeivel szemben. Pedig a tét nagy: az évente
megrendezett verseny nyertese az országos televízióban is szerepelhet.

Dr. Aaron Lee meggyőződése szerint azért vesztették el sorra az elmúlt
években a versenyt, mert az egyetem zenekara nem eléggé modern. Azt reméli,
hogy a rebellis Devon majd új, friss stílust hoz a csapatba, és ezzel
végre újra ők lehetnek a legjobbak. De Devon érkezésének nem mindenki
örül még az együttesen belül sem. Az eddig favoritnak számító rivális zenész
kideríti, hogy Devonnak komoly titkai vannak a múltjában. De nem csak
ez veszélyezteti a srác jövőjét. Ő maga sem képes csapatban dolgozni, öntörvényű,
keményfejű, lázadó. Talán hiába volt minden eddigi próba és erőfeszítés?

 
2 990 Ft
Dreamgirls (1DVD) (Oscar-díj)

A film egy női énektrió, a The Dreamettes sorsát követi nyomon a hatvanas évek elejétől a hetvenes évek közepéig. Egy tehetségkutató versenyen fedezi fel őket Curtis Taylor, az ambiciózus menedzser, és felajánlja nekik életük nagy dobását: vokalisták lehetnek a híres énekes, James Villám Early mögött. Curtis elkezdi kialakítani a lányok imidzsét és hangzását, majd végül lehetőséget ad nekik, hogy külön is megméressék magukat, mint a The Dreams trió.

A rivaldafény azonban lassacskán a gyönyörű Deenára összpontosul, mígnem a kevésbé vonzó Effie végleg kiszorul a csapatból. Noha a Dreams végül befut, a lányoknak hamarosan rá kell ébredniük, hogy a hírnév és a gazdagság ára talán jóval magasabb, mint hitték.

A Broadwayt 25 éven át lenyűgöző, Tony-díjas musical az Oscar-díjas forgatókönyvíró, Bill Condon (Istenek és szörnyek, Chicago) első rendezése olyan sztárokkal, mint az Oscar-díjas Jamie Foxx (Ray), az énekes Beyoncé Knowles, Eddie Murphy, vagy Jennifer Hudson, aki az American Idol, vagyis az amerikai Megasztár döntőse volt. Hudson a filmben nyújtott alakításáért idén elnyerte a legjobb női epizódszereplőnek járó Oscar-díjat, és a film - további hat Oscar-jelölés mellett - a legjobb hangkeverésért járó arany szobrocskát is megkapta!

 
2 990 Ft
Dumplin' - Így kerek az élet (1DVD)

Az egykori szépségkirálynő (Jennifer Aniston) folyamatosan kritizálja plusz méretű tizenéves lányát, Dumplint, aki azonban nem sokat ad a szavára. Munkát vállal a helyi gyorsétkezdénél, ahol találkozik egy szexi magániskolás sportolóval. Dumplin nem lepődik meg, hogy vonzódik a fiúhoz, de azon már igen, hogy a dolog kölcsönös. Ahelyett, hogy ettől még magabiztosabbá válna, kételkedni kezd önmagában. Végül úgy dönt, tiltakozásul anyja látszólag felszínes és csak a külcsínre adó világa ellen, úgy szerzi vissza önbizalmát, hogy megteszi a legrémisztőbb, ám egyben nagyon bátor és vicces dolgot: jelentkezik a városi szépségversenyre. Legnagyobb meglepetésére mások is követik példáját és csatlakoznak a tűsarkú forradalomhoz.

 
2 990 Ft
Egy amerikai Párizsban (1DVD) (Oscar-díj) (felirat)

Jerry Mulligan, a volt amerikai katona beleszeret
Párizsba, és festőként próbálja megkeresni a kenyerét. Itt ismerkedik meg Lise-zel,
a bájos francia lánnyal, aki eladó egy parfüm-szalonban. Jerry azonban
nem tudja, hogy Lise-nek vőlegénye van, aki nem más, mint Jerry
barátja és jótevője, Henri Baurel, a népszerű sanzonénekes.

A vidám szerelmi történetet Gershwin csodálatos dalai
és Kelly lélegzetelállító, tizenhét perces balettje

tarkítják. Az Egy amerikai Párizsban impresszionista díszleteivel és
Kelly összetéveszthetetlen táncstílusával, méltán emeli a musical-klasszikusok
körébe ezt a hat Oscar®-díjjal* jutalmazott alkotást.

 
1 990 Ft
Fiúk Jerseyből (1DVD) (Clint Eastwood) / tékás

Clint Eastwood filmjében négy, New Jersey szegényebb részében élő fiatalember történetét kísérhetjük végig, akik megalapították a 60-as évek egyik ikonikusnak számító zenekarát, a Frank Valli and the Four Seasonst. Sikereik és kudarcaik útját olyan slágerek kísérik, amelyek nagy hatással voltak az akkori generációkra, többek között: a „Sherry”, a „Big girls don’t cry,” a „Walk like a man”, a „Dawn,” a „Rag Doll,” a „Bye Bye baby,”. A Four Seasonst John Lloyd Young (aki Frank Valli portréjáért Tony-díjat nyert), Erich Bergen (Bob Gaudio dalszövegírója), Michael Lomenda (Nick Massi) és Vincent Piazza (Tommy DeVito) játssza, Christopher Walken pedig Gyp DeCarlót.

 
1 990 Ft
Flashdance (1DVD) (felirat)

A 18 éves Alex hegesztőnő egy nagyüzemben, esténként viszont táncosnő egy bárban. Élete álma a tánc, készül a balettiskolai felvételire. Öreg barátnője, Hanna erősíti a tehetségébe vetett hitét, főnöke viszont, aki szerelmes belé, protekcióval akarja egyengetni karrierjét. Alex azonban a maga erejére támaszkodva akar valakivé válni. Végül felveszik a balettiskolába.

 
1 990 Ft
Flashdance (1DVD) (szinkron)

A 18 éves Alex hegesztőnő egy nagyüzemben, esténként viszont táncosnő egy bárban. Élete álma a tánc, készül a balettiskolai felvételire. Öreg barátnője, Hanna erősíti a tehetségébe vetett hitét, főnöke viszont, aki szerelmes belé, protekcióval akarja egyengetni karrierjét. Alex azonban a maga erejére támaszkodva akar valakivé válni. Végül felveszik a balettiskolába.

 
2 990 Ft
Footloose (2011) (1DVD) (remake) (Kenny Wormald)

Készülj, mert elszabadul a tánc! A bostoni fú, Ren MacCormack (Kenny Wormald) egy déli
kisvárosban találja magát, ahol jelentős adag kulturális sokk éri. Egy tragikus balesetet
követően Shaw Moore (Dennis Quaid) betiltja a túl hangos zenét és a táncot. A tiszteletes
rosszallása ellenére Ren beleszeret a lányába (Julianne Hough), kézbe veszi a dolgokat és újra
felpezsdíti a város vérkeringését. A nézők és a kritikusok egyöntetűen állítják, hogy ettől a
filmtől „azonnal felpattansz a székedből és táncra perdülsz!”

 
1 990 Ft
Gigi (1DVD) (Oscar-díj)

A századforduló Párizsának nyüzsgő, nagyvilági életébe csöppenünk. Gigi, a fiatal, ártatlan, csinos lány sorsa már születésekor megpecsételődött. Nagyanyja kurtizánnak neveli, hogy biztos megélhetést biztosítson a lánynak, mint a gazdag Gaston Lachaille szeretője. Gaston kezdetben elfogadja Gigit szeretőnek, de hamar rájön, hogy szívből szereti a lányt, és elhatározza, hogy bármit is tanítson az etikett, ő bizony feleségül veszi a kitartott lányt.
A zenés, táncos klasszikust kilenc Oscar-díjra jelölték és mind a kilenc kategóriában - köztük a legjobb film kategóriában - meg is kapta az arany szobrocskát!

 
1 990 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés