Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

misztikus / dráma

Főkategória >DVD - külföldi >misztikus / dráma

Sorrend:

Donnie Darko (1DVD)

Donnie tipikus, élénk fantáziával és ésszel megáldott 16 éves kamasz, aki szerint a normális élet csak egy rejtvény, aminek a megoldásáról a legtöbb felnőttnek fogalma sincs.

Egy éjjel megjelenik előtte Frank, az óriás szörnynyúl, és közli Donnie-val, hogy hamarosan elérkezik a világvége. Donnie rávilágít a kisváros lakóinak képmutató életére, de az idő fogy, és neki kell
elhárítani a közelgő pusztulást…

 
2 990 Ft
Ördöggerinc (1DVD)

1939, Spanyolország: a véres polgárháború végén Franco tábornok fasiszta csapatai felszámolják a maradék köztársasági erőket. A tízéves Carlost (Fernando Tielve), egy meggyilkolt republikánus harcos fiát apja bajtársai egy isten háta mögötti árvaházba viszik. Az igazgatónő, Carmen (Marisa Paredes) és a tanár, Casares professzor (Federico Luppi) a köztársasági erőkkel szimpatizáltak, ezért befogadják a kisfiút. Nehezen tudja megszokni új környezetét, főleg Jacintót (Eduardo Noriega), a durva gondnokot. Ráadásul éjjelente egy régi lakó, Santi (Junio Valverde) szelleme kísérti Carlost.

Az udvaron egy óriási fel nem robbant bomba emlékeztet a halál közelségére. Franco katonái nincsenek már messze, a szellem vészt jósló hangja pedig egyre erősebb...

Guillermo Del Toro (Pokolfajzat, A faun labirintusa) remek filmje kiválóan elegyíti a háborús filmek drámaiságát a vérfagyasztó horror elemekkel, 104 perc minőségi borzongást garantálva ezzel.

 
1 990 Ft
Sohaország (1DVD) (Aaron Eckhart)

A művelt pszichiáter, Zach Riley (Aaron Eckhart) feladja tudományos karrierjét, és egy olyan intézetben vállal állást, ahol évekkel ezelőtt apja, T.L. Pierson (Nick Nolte), a híres gyerekkönyvíró lakott, mielőtt megírta híres regényét. Munkája során találkozik az intézetben egy skizofrén beteggel (Sir Ian McKellen), aki segít számára feltárni a könyvnek és saját életének rejtett titkait.

 
1 990 Ft

Sorrend: