Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

Európa Expressz (1DVD)

A rendszerváltás óta folyamatosan nő a bűnözés. A rendőrség tehetetlen. A főnökei szerint javíthatalan álmodozónak tartott Papp alezredes hisz abban, hogy ezen az állapoton lehet változtatni. A legjobb embereket gyűjtötte maga mellé, akikben feltétlen megbízhatott. És most eljött az igazi akció ideje. Zavarov a kegyetlen maffiavezér embereivel elfoglalja a Bécs felé száguldó expresszvonatot, és az utasokat túszul ejti, nem sejtve, hogy két utas már az indulástól kezdve szemmeltartja őt - mégpedig nagyon közelről. Az események és a vonat hamarosan új, meglepő fordulatot vesznek.

 
1 990 Ft
  Tiszta szívvel (1DVD) (2016) (Till Attila filmje) (+angol felirat)

Akció-vígjáték egy kerekesszékes bandáról, ahol két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekesszékes bérgyilkossal, így a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplőknek, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között, miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött mindennapok kihívásait.

 
2 990 Ft
Zuhanórepülés (1DVD) (Novák Erik) (angol felirat)

Akció-dráma - tündérmese az ezredforduló Budapestjének egyik legkevésbé sem romantikus szegletéből, urbánus legenda egy fiatal zsiványról, egy gyönyörű lányról, rengeteg pénzről és a legrohadtabb kalandról az életben.

A sztori: Kőkemény börtönjelenet, és a szabaduló, szeretnivaló zsivány. Egy bár, drogok, művészek, gazdagok, bűnözők - Theo (Nagy Zsolt) "hazaérkezik". Ostoba módon... olyannyira, hogy szinte azonnal visszazüllik, beleszeret az egyetlen lányba, aki abszolút tabu, és egyetlen eltűnési megoldásként bevállalnak egy önmaguk határait igencsak meghaladó akciót.

Ám mindezek mellett - és ellenére - a film önéletrajzi ihletettségű. Nagy Viktor forgatókönyvíró Novák Erik rendezővel filmsztorivá egészítette ki életútjának egyes elemeit, ami a filozófia-teológia szakról, a drogos alvilágon keresztül, egészen a börtönig vezetett.

 
1 990 Ft

Sorrend: