Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / fantasy

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / fantasy

Sorrend:

  Cashback - Szerelem a szupermarketben (1DVD)/használt, karcos/

Ben egy fájdalmas szakítás után álmatlanságba esik, hogy elüsse az éjszakai óráit, dolgozni kezd a helyi szupermarketben. Éjjel a boltban rengeteg színes egyéniséggel találkozik. Unalmas óráiban elképzeli, hogy megállítja az időt, és ennek segítségével, hacsak pár percig is, saját fantáziájában élhet. Ebben a világban munkatársai és a szürke hétkoznapok is egy csapásra szinessé válnak. Különösen a csendes pénztáros lány, Sharon, aki talán megoldást jelenthet Ben álmatlanságára.

 
1 490 Ft
  Egy makulátlan elme örök ragyogása (1DVD) (Jim Carrey) (SPI kiadás)

Joel (Jim Carrey) döbbenten fedezi fel, hogy barátnője, Clementine (Kate Winslet) kitöröltette az emlékezetéből eseménydús kapcsolatuk minden emlékét. Kétségbeesésében ő is felveszi a kapcsolatot az eljárás feltalálójával, Dr Howard Mierzwiakkal (Tom Wilkinson), hogy kitöröltesse a lányt a saját emlékezetéből. De ahogy Joel emlékei fokozatosan eltűnnek, úgy ébred rá újra a Clementine iránti szerelmére. Agya rejtett zugainak mélyéről olyan erők működnek, amelyek megpróbálják megakadályozni az eljárás sikerét. Ahogy Dr Mierzwiak és munkatársai (Kirsten Dunst, Mark Ruffalo, Elijah Wood) szinte űzik-hajtják Joel-t saját emlékeinek útvesztőjén át, világossá válik, hogy Joel egész egyszerűen nem tudja Clementine-t kiverni a fejéből.

 
1 990 Ft
Franklyn (1DVD) (2008) (használt, karcos)
Gerald McMorrow rendezői debütálása magával ragadó, romantikus akció-fantasy, soha nem látott látványvilággal. Preest (Ryan Philippe – Gosford Park, Ütközések), a maszkot viselő detektív egy gyilkos után nyomoz a monolitikus fantázia-metropolisz, Meanwhile City utcáin, melyet a hit és a vallási buzgalom irányít. Esser, a megtört lélek fiát keresi a jelenkori London hajléktalanjai között.


A fájó szívű, harmincas Milo (Sam Riley – Control) újra találkozuik élete el... 
1 490 Ft
Kate és Leopold (1DVD)

Kate McKay mai, vezető állásban lévő, 21. századi
nő, akit leginkább az üzleti siker hajt.

Leopold, Albany harmadik hercege elbűvölő úriember
és agglegény az 1800-as évek végéről.

Az egyre növekvő karierrszintű és társadalmi elvárások miatt
mindketten cinikusak a szerelmet illetően. Ám amikor az idő szövetén egy hasadék
keletkezik, és Leopold a mai New Yorkba kerül, mégis felcsillan egy régimódi
románc lehetősége...

Meg Ryan és Hugh Jackman főszereplésével a
Kate és Leopold eredeti romantikus mese két idegenről New Yorkban, akiket
száz év választ el egymástól. Amikor találkoznak, egy századnyi különbség ütközik,
de vajon a szerelem legyőzi a idő akadályát is?

A film rendezője és társszerzője James Mangold, aki
az Észvesztővel és a Coplanddel már bizonyította, hogy mesterien
kezeli az érzelmek széles skáláját, ám ezúttal romantikus oldaláról mutatkozik
be, és vígjátéki képességeit is megcsillogtatja.

 
990 Ft
Különös varázslat (1DVD)

Cliff Wyatt, a hatalmas politikai karrier előtt álló fiatalember életéből csak egy derék feleség hiányzik. Választottja Myra (Bridget Fonda), aki egy bűvész asszisztenseként jó néhány izgalmas trükk ismerője. Myra az esküvő elöl azonban a maják földjére utazik, hogy felkeresse Tojola-t, a híres varázslónőt, akitől igazi varázslatot szeretne tanulni. Mexikóban csatlakozik hozzá egy újságíró, Alex Ross (Russell Crowe), aki valójában a vőlegény megbízásából követi a lányt és az a feladata, hogy hazavigye a lányt. Amikor Myra végül eléri célját, a dolgok különösen varázslatosan alakulnak.

 
990 Ft
Ollókezű Edward (1DVD) (feliratos)
Fiút barkácsolt magának az öreg különc feltaláló. Az Edward névre keresztelt érző, gondolkodó lény majdnem teljesen kész, már csak a kezei helyén éktelenkednek ollók. Sajnos ott is maradnak, mert az öreg meghal mielőtt a művét befejezhette volna. A jószívű Peg talál rá a lakatlan kastélyban. Magához veszi a megárvult fiút. Tudja, hogy a félelmetes kinézet melegszívű, érző lényt takar. Edward-ot lassan a városka többi lakója is megkedveli, különösen, hogy az ollói révén hasznossá tudja magát t... 
1 990 Ft
  Ollókezű Edward (1DVD) (nagyon karcos példány)( BONTONFILM kiadás )

Egy különc feltaláló élő, érző, gondolkodó lényt, egy fiút barkácsol magának. A mű - akit Edward névre keresztelt alkotója - már szinte tökéletes, csak a kezek nem készültek még el. Átmeneti megoldásként hegyes, éles, ollószerű késekkel helyettesíti a feltaláló az életre kelt lény kezét, de arra már nem jut ideje, hogy befejezze, amit elkezdett - meghal, mielőtt elkészíthetné Edward végleges, emberi kezeit.

A szerencsétlen megárvult fiút egy asszony fogadja be, aki tudja, hogy Edward félelmetes gyilkos karmai soha nem tudnának ártani senkinek, lévén gazdájuk melegszívű, gyengéd ember. Edwardot lassan a városka többi lakója is befogadja és megszereti, az ollókezű pedig bravúros nyirbálótechnikájával hálálja meg ezt: még soha nem látott e föld olyan divatos frizurákat és mintára vágott bukszusbokrokat, mint Edward működése idején. De az idill nem tarthat örökké...

Amikor gyilkosság történik a városban, szinte mindenki az ollókezűt vádolja és a fiú üldözötté válik...

A különös látásmódú filmjeiről híres Tim Burton (Az Álmosvölgy legendája, Batman, Karácsonyi lidércnyomás, A halott menyasszony, Charlie és a csokigyár) talán legkülönösebb romantikus rémmeséje egyike a filmtörténet legszebb darabjainak!

 
1 990 Ft
Örökké (1DVD) (Audrey Hepburn) (felirat)

Pete Sandich naponta teszi kockára az életét, mint
erdőtüzek megfékezésére specializálódott pilóta. Ő azonban szeret kacérkodni
a veszéllyel - gyakran vállal fel olyan kockázatos helyzeteket, amelyek hallatán
épeszű pilótáknak a hideg futkározna a hátán. Legalábbis így gondolja barátnője,
Dorina, aki egy napon választás elé állítja a férfit. Ha szeretne közös
jövőt vele, fordítson hátat az életveszélyes hivatásnak.

Pete szerelme kedvéért elhatározza, hogy felhagy a
repüléssel, de utolsó útján tragédia történik - a gép felrobban. A férfi a túlvilágon
tér magához, valahol élet és halál között. Feladatot kapott: térjen vissza láthatatlan
mentőangyalként a földre és vigyázza fiatal utódja minden lépését. Rengeteg
dolga lesz, az új pilóta ugyanis nem eléggé talpraesett. Az azonban már kezdettől
fogva nyilvánvaló, hogy számára sem közömbös Dorina…

 
1 990 Ft
Papírvárosok ( 1 DVD )
Ki nem volt még szerelmes a szomszéd lányba? Quentin (Nat Wolff) óvodás kora óta odavan a környékükön lakó csajért, és természetesnek veszi, hogy ő tudomást sem vesz róla. Ezért lepődik meg igazán, amikor Margo (Cara Delevingne) egy éjjel bemászik a szobájába - méghozzá teljes nindzsa felszerelésben. Q és M együtt vág neki az éjszakának, hogy bosszút álljanak mindazokon, akik bántották őket. Nyomukban kompromittáló fényképek, vazelinnel bekent kilincsek és leborotvált szemöldökök maradnak. Va... 
990 Ft
Téli mese (2014) (1DVD) (Colin Farrell)

Az Oscar®-díjas rendező, Akiva Goldsman írta és rendezte a Téli mesét, ezt az örök érvényű történetet a szerelem elsöprő erejéről és a végzetről. A 20. század küszöbén a meseszerű New Yorkban, egy Peter Lake nevű rabló (Colin Farrell) megismerkedik egy halálosan beteg fiatal nővel, Beverly Penn-nel (Jessica Brown Findlay). Peter menthetetlenül beleszeret a lányba, és mindenáron meg akarja állítani az időt, hogy visszahozza őt a halálból.

 
1 490 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés