Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

2 apának mennyi a fele? (1DVD) (Jean-Paul Belmondo)

A fiatal és gyönyörű Alice Thomaso kiszabadul a börtönből, ahová luxusautók lopásáért került.

A lánynak egy hónappal korábban meghalt az anyja, aki egy magnószalagról tudatja vele, hogy évekkel korábban két férfit szeretett egyszerre. Miután kiderült a terhessége, nem tudott választani közülük, inkább elhagyta őket.

Alice elhatározza, hogy felkeresi mindkettőjüket és kideríti, melyikük az apja. A lány ellop egy sportautót, majd elindul délre, ahol találkozik az apajelöltekkel. A két férfi – akik nem is tudtak egymás létezéséről – döbbenten hallgatja végig a lejátszott felvételt. Mielőtt kideríthetnék, hogy ki is az igazi szülő, a játékba bekapcsolódik a rendőrség és az orosz maffia.

 
1 990 Ft
4 évszak kis falumban (1999) (1DVD) (Christian Philibert)

A film a dél-francia Espigoule egy évét mutatja meg. Bolondok és költők faluja ez, ahol méz tölti be a varázsital szerepét, ahol a vadakat megriasztó helikoptereket lelövik, és zsákmányul ejtik, és ahol a politizálás gyakran fajul verekedésbe.

 
1 490 Ft
40 és annyi (1DVD)

A Felkoppintva és a 40 éves szűz rendezőjének tálalásában érkezik ez a kendőzetlen és szellemes betekintés egy család mindennapjaiba. Több évnyi házasság után Pete (Paul Rudd) és Debbie (Leslie Mann) a negyedik X-hez érkezik, és hirtelen bepánikol. Miközben a maguk humoros módján próbálnak egyensúlyozni a munka, a szülők és a gyerekek között, azt is ki kell találniuk, mit kezdjenek életük hátralévő részével. Olyan színészek közreműködésével, mint Melissa McCarthy, Jason Segel, Megan Fox, John Lithgow és Albert Brooks a 40 és annyi szívmelengető, vicces történetet mesél a házasság és gyermeknevelés nehézségeiről és örömeiről.

 
1 990 Ft
  40 éves szűz (1DVD) (XXL-es változat) (Select Video kiadás)

Andy saját bevallása szerint kielégítő életet él: számlákat stempliz egy műszaki áruházban, agglegénylakása tele eredeti csomagolású akciófigurákkal és képregényekkel, bicajjal jár, mert nincs kocsija, és esténként - amikor épp nem videójátékkal múlatja az időt - ólomkatonákat festeget. Ha netán mégis valami hiányérzetünk volna, az bizonyára abból fakad, hogy Andynek nincs - sőt, még sosem volt - nője. Ez pedig így, negyven évesen azért nem igazán sikersztori…

Amikor a turpisság lelepleződik a jó szándékú, de kissé lökött kollégák számára, a feladat kézenfekvő: meg kell fosztani Andyt attól, amit immár négy évtizede őrizget: a szüzességétől.

 
1 990 Ft
9 hónap letöltendő ( 1 DVD )
Ariane Felder (Sandrine Kiberlain — Szerelem a hatodikon) teherbe esett, ami nem is lenne meglepő, ha nem a legfelsőbb bíróság szigorú erkölcsű, határozottan szingli bírája lenne. Ami még meghökkentőbb, hogy az apasági teszt eredménye szerint Bob (Albert Dupontel — Hosszú jegyesség, Visszafordíthatatlan), az erőszakos bűncselekménnyel vádolt, visszaeső bűnöző a születendő gyermek apja. Ariane emlékei szerint nem töltött intim pillanatokat Bobbal, ezért megpróbálja kideríteni, hogyan is eshete... 
1 490 Ft
A legkúlabb nap ( 1 DVD )
Egy dolog közös a fura és túlzottan is ambiciózus zongorista Andiban és a laza és könnyelmű Bennóban: mindkettőt halálos betegséggel diagnosztizáltak. Mivel úgy látszik, nem sok idejük van hátra, Benno meggyőzi Andit, hogy szökjenek meg a hospice-ből, hogy egy kalandos út során átéljék életük legjobb napját. Ügyesen pénzt szereznek az útra, nekivágnak Afrikának. A hipochonder Andinak az utazás kezdete totális rémálom, míg Benno titokban arra készül, hogy végre az életben szembenézzen múltjáva... 
1 990 Ft
A szerencse háza ( 2017 )  ( 1 DVD )
Humor tekintetében mindent visz!
Mikor Scott és Kate Johansen (Will Ferrell és Amy Poehler) lányát felveszik az ország egyik legmenőbb egyetemére, a család nem is lehetne boldogabb, míg ki nem derül, hogy a lány mégsem kaphatja meg a remélt ösztöndíjat. Mivel nagyon gyorsan kéne a lóvé, a páros belemegy abba, hogy egy illegális, Las Vegast idéző kaszinót nyissanak egy barátjuk, Frank (Jason Mantzoukas) házában. Mire aztán észbe kapnának, a környék már úgy tekint rájuk, mint rettegett bűncézár... 
1 990 Ft
Ace Ventura 1. - Állati nyomozoo (1DVD) (Jim Carrey)

Ace Ventura szó szerint állati ügyekre szakosodott magándetektív. Most éppen rossz formában van: a kocsija szélvédőjét összetörte a perverz kutyatolvaj, a dús keblű ügyfele készpénz helyett természetben fizetett, és a háziúr is neheztel rá a rengeteg állat miatt. Mégis ő az egyetlen aki szóba jöhet, amikor a föld, pontosabban a víz alól is elő kell keríteni a Miami Delfinek futballcsapatának kedvenc kabalaállatát, Hópelyhet, a palackorrú delfint.

 
1 990 Ft
  Ace Ventura 2. - Hív a természet (1DVD) (Jim Carrey) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Ace Ventura a Távol-Keleten, egy tibeti kolostorban gubbaszt, de nem sokáig, mert szüksége van a tudására. Valaki ugyanis ellopta az afrikai wachati törzs szent denevérét. Ha nem kerül elő az állat, kútba esik a wachati hercegnő esküvője az ellenséges wachootook törzsfőnök fiával. Ez pedig újabb háborút jelent. Az esküvőig már csak néhány nap van hátra, a fennmaradó időben Ace megtalálja a szent állatot, és alaposan felforgatja a dzsungel életét.

 
1 990 Ft
Adaptáció (1DVD) (Oscar-díj)

A John Malkovich menet rendezője, Spike Jonze és forgatókönyvírója,
Charlie Kaufman új filmje, az Adaptáció a konvenciókat bátran felrúgó
vígjáték egy íróról, aki elhatározza, hogy saját magát és ikertestvérét is beleírja
abba a könyv-adaptációként készülő forgatókönyvbe, aminek a megírásával küszködik.
Az ötlet óriási, amíg valóság és fikció átfedésbe nem kerül egymással…
Első forgatókönyvének sikere ellenére Charlie Kaufman-t kétségek gyötrik,
mind a pályáján, mind a magánéletben. Amikor megbízást kap, hogy a fanatikus
orchidea-termesztő, John Laroche valós történetéről szóló, The Orchid
Thief című könyvet filmre alkalmazza, a feladat szinte agyonnyomja.

Bár a könyv - látszólag – azt mutatja, ahogy Laroche orchideákat csempész,
egy másik szinten a szenvedély megtapasztalásának vágyáról beszél. Ez a vágyakozás
valósággal megfertőzi Susan Orlean-t, a könyv íróját is, sőt Charlie-nak
rá kell jönnie, hogy őt magát is.

“Az a legcsodálatosabb, hogy minden virág különleges kapcsolatot alakít
ki az ot beporzó rovarral. Egy orchidea a formájával vonz magához egy bizonyos
rovart. A párját. A lélektársát. Az semmi mást nem akar, csak párzani vele.
Mikor a rovar elszáll, és egy újabb lélektárs virággal párzik, beporozza azt.
Sem a virág, sem a rovar nem foghatja föl párzásuk jelentőségét. Honnan is tudhatnák,
hogy az ő szerelmük az életet terjeszti? Csak teszik a dolgukat, és közben valami
hatalmas és csodálatos történik. Megmutatják nekünk, hogy éljünk.” – mondja
a film egy helyütt.

Charlie Kaufman úgy ír, ahogy él… nagy nehézségekkel. Ikertestvére,
Donald úgy él, ahogy ír… esztelen féktelenséggel. Susan az életről
ír… De nem tudja élni az életet. John életéről könyv készült… S a könyvet
most filmre alkalmazzák. Egyetlen történet… Négy élet… Ezerféle módon végződhet.Nicolas Cage-et 2003-an a Legjobb Férfi Főszereplőnek járó Oscar-díjra jelölték,
Chris Cooper pedig elnyerte a Legjobb Férfi Mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

 
1 990 Ft
Addig jár a korsó a kútra... (1DVD)

Az óvszergyári szürke kis könyvelőt, Francois Pignont a kirúgás réme fenyegeti. Újdonsült szomszédja, Félix Santini azt tanácsolja neki, terjessze el magáról a munkahelyén, hogy a fiúkat szereti. A gyár vezetése majd attól való félelmében, hogy az elbocsátott Pignon szexuális diszkrimináció vádjával beperli őket, eláll szándékától. A könyvelő megfogadja a tanácsot, de persze semmi sem úgy sül el, ahogy tervezték.

 
1 490 Ft
Adni jó (1DVD)

Kate és Alex (Catherine Keener és Oliver Platt) Manhattanben él, régi bútorokat vásárol fel és ad el újra. Ki szeretnék bővíteni lakásukat, melyben pattanásaitól szenvedő tinédzser lányukkal (Sarah Steele) élnek, és megveszik a szomszéd lakást. Csak még egy kicsit várni kell, míg az előző lakó, a 91 éves, rozoga Andra (Ann Guilbert) meg nem hal.

Kate és családja egyre jobban megismeri Andrát és unokáit (Rebecca Hall és Amanda Peet). Az ellenszenv, bizalmatlanság, barátság és együttérzés váltakozik közöttük – sok humorral elbeszélve. Az ADNI JÓ a modern életről szól, és közben tele van érzéssel és viccel: így látja a világot az író/rendező Nicole Holofcener (Jóbarátnők).

 
1 990 Ft
Airplane 2. - A folytatás (1DVD) (UIP Dunafilm kiadás)

Egy őrült bombamerénylő van a fedélzeten, az első holdjárat
mindjárt megsemmisíti saját magát, a hajtóművek nem működnek, és ami a legrosszabb,
a legénység rájön, hogy abszolút elfogyott a kávéjuk!

Újra itt az Airplane! eszement bolondozása, ahogy
Robert Hays és Julie Hagerty teljesen kirepülnek az ózonból, hogy
visszatérjenek fergeteges korábbi szerepükben.

Az őrültek csapatában van még Lloyd Bridges, William
Shatner, Chad Everett, Sonny Bono, Raymond Burr, és
még sokan mások.

Vajon Hays képes újra úrrá lenni a helyzeten - koffein
nélkül? Kapcsold be a biztonsági öveket, mert olyan út vár rád, amit soha sem
felejtesz el - az Airplane 2: A folytatás!

 
2 990 Ft
Ali G Indahouse (1DVD)

Testileg fehér, lelkileg feka, de agyilag sötét. Itt az igazi dzsí, a full extrás műmájer gettócsávó, és turbó üzemmódban osztja az észt, hozza a vészt, és kéri a részt a raszta-gangszta.

Ali G - Madonna "Music" című klipjének fukszokkal tarkított limuzinsofőrje végre egy teljes mozifilmen átborzolhatja a kedélyeket, fricskázhatja a jó ízlést.

 
1 490 Ft
Álomcsapat (1DVD)

Michael Keaton (Beetlejuice) játsza a főszerepet ebben az őrületesen vicces komédiában, melyben négy elmegyógyintézetben kezelt beteg szabadul rá a nagyvárosra.

Billy (Keaton), a krónikus hazudozó épp egy New York-i baseball-meccsre tart három társával, a kényszerbeteg Henry-vel (Christopher Lloyd), a magát krisztusnak képzelő Jackkel (Peter Boyle), a közel katatón állapotban leledző Alberttel (Stephen Furst), valamint kezelőorvosukkal, mikor a dokinak egyszer csak nyoma vész. A nem mindennapi négyes összekaparja a maradék sütnivalóját és felkerekedik, hogy megkeresse az eltűnt orvost.

 
1 990 Ft
American Graffiti 1. (1DVD) (Select Video kiadás)

1962 nyarának utolsó felhőtlen éjszakája áll néhány amerikai tinédzser előtt, akikre a gondtalan iskolaévek után a nagybetűs élet vár. De erre egyelőre nem is akarnak gondolni.

Terry inkább arra koncentrál, hogy sikerüljön randija a szőke Debbievel, John - a gyorsulási autóversenyek bajnoka - attól tart, hogy a kemény ellenfél hírében álló Bob Falfa letaszíthatja a trónról az éjszakai versenyben, Steve azon tűnődik, vajon az iskola után is lehet-e közös jövője barátnőjével, Laurie-val, Curt egy titokzatos szőke bombázó nyomába ered, Terry pedig megpróbálja eljátszani a nagymenőt. Mindeközben megállás nélkül szól a zene és újra életre kel Amerika nagy évtizede!

Az American Graffiti jelentős mérföldkőnek számít a hollywoodi filmgyártás történetében. A Universal soha nem hitt a film sikerében, az mégis bemutatója évének harmadik legsikeresebb filmje lett és mint utóbb kiderült, a későbbi évek legmeghatározóbb filmes személyiségei számára jelentette ez a produkció a nagy kiugrást.

A producer A Keresztapa elsöprő sikere után szinte megkérdőjelezhetetlennek számító Francis Ford Coppola volt, aki némi pénz és alig egy hónapnyi forgatási lehetőség biztosításával segítette barátját, George Lucast, hogy megvalósítsa tervét és elkészítse élete első nagyjátékfilmjét. A fiatal szereplők között olyan neveket találunk, mint Harrison Ford, Richard Dreyfuss, és Ron Howard, aki később elsősorban rendezőként vált ismertté (Váltságdíj, Apollo 13).

Az American Graffiti azonban nem csak számos kezdő filmes repülőrajtját segítette elő, hanem új műfajt is teremtett. A fiatalos hangvételű, a zenét középpontba helyező filmek áradata kezdődött Lucas remekművével, de az American Graffiti sikerét egyik sem tudta elhomályosítani.

 
2 990 Ft
American Graffiti 2. (1DVD)

George Lucas klasszikus vígjátékának folytatásában az első film naív, fiatal hősei immár túl vannak az első nagy szerelmeken, már nem tartozik fő szórakozásaik közé az éjszakai autós furikázás, és a titkos csókváltás. Változnak az idők, és a ’60-as évek közepén a fiúk és a lányok az egyetemi bulik mellett nyakig vetik bele magukat a virágos, tarka hippi-korszakba, hirdetik a békét és a szabad szerelmet, miközben a háttérben megszólal Bob Dylan, a Donovan, Simon és Garfunkel, a The Byrds és a The Doors.

Egy túláradó örömmel és barátsággal teli talán végleg elmúlt kor szelleme idéződik meg újra az American Graffiti folytatásában!

 
1 490 Ft
Amerikai pite 1. (1DVD) (vágatlan változat)

Milyen lehet egy nő belülről? A kérdésre öt érettségi előtt
álló srác keresi a választ. De egyelőre sehol nem találják...

Sajnos pillanatnyilag csak a szexlapokat, az internet nyújtotta
határtalan lehetőségeket és saját fantáziájukat hívhatják segítségül, mert igazi
nővel még egyiküknek sem volt dolga, és ahogyan a dolgok állnak, egy ideig valószínűleg
nem is lesz még.

A srácok azonban nem adják fel. Egy sikertelen házibuli után kézbe veszik sorsukat
(is) és megfogadják, hogy a szalagavatóig - lesz ami lesz - elvesztik szüzességüket.

Ezzel megindulnak a nőbefűzési akciók, amelyek során olyan
problémákkal kell megküzdeniük, mint a korai magömlés, az orális szex és a szerelem.

Persze végül hosszabb-rövidebb időre minden zsák megtalálja
a maga foltját és mindenki elveszti, amit el kell veszítenie.

Az Amerikai pitét, „az ezredforduló Házibuliját“ mindenkinek látnia kell! Annak
is, aki már túl van a dolgon és annak is, aki még csak tervezgeti.

A film egyike volt a tavalyi év egyik legváratlanabb,
de legzajosabb mozisikereinek világszerte. A mindössze 11 millió dolláros költségvetéssel
készült komédia csak az Egyesült Államokban 100 millió dollár feletti bevételt
produkált, a fiatalok körében pedig azonnal sokat idézett, kultikus klasszikussá
vált, amibe újra és újra érdemes „belekóstolni“.

A magyar DVD-kiadás különlegessége, hogy - a mozi- és
videóváltozattól eltérően - végre a teljes, vágatlan film kerülhetett a korongra,
még több öv alatti, harsány poénnal!

 
1 990 Ft
  Amerikai pite 2. (1DVD) (vágatlan változat) (Warner Home Video kiadás)

1999-ben a közönség világszerte szívébe zárta ezt a jókedvű társaságot, akik fergetegesen kínos helyzetek sorozatán keresztül igyekeztek felderíteni a szerelem, a szex és a barátság frontvonalait. Az Amerikai pite csakhamar kultuszfilmmé vált a nézők körében, akik saját tapasztalataik tükörképét látták viszont a filmvásznon.

A társulat újra összeállt, méghozzá hiánytalanul, hogy a felnőtté válás küzdelmeinek újabb fejezetébe kalauzolják el rajongóikat.

A fiúk, mióta egyetemre mentek - azaz már lassan egy éve - nem találkoztak, és most elhatározzák, hogy kibérelnek egy tengerparti házat, ahol életük legszebb nyarát fogják eltölteni.

Hogy az álom végül valóra válik-e, természetesen a lányoktól függ. A tomboló bulikkal és égőbbnél égőbb szitukkal teli nyár végül csak egy dolgot bizonyít: az idők és az emberek változnak, de a barátság örökké tart.

Bár már a film moziváltozata is ugyancsak pikáns volt, a DVD-kiadást az alkotók további jelenetekkel egészítették ki, amelyek többsége természetesen újabb öv alatti poénokkal lepik meg az Amerikai pite rajongóit!

 
1 990 Ft
  Amerikai pite 3. - Az esküvő (1DVD) (szép állapotú példány)

A világszerte közkedvelt, fenomenális figurák még egyszer összejönnek egy nagyon
különleges alkalomra, és ez nem más mint az Amerikai pite: Az esküvő.
Jim és Michelle összeházasodnak… Stifler legénybúcsút tervez,
és persze Jim apja mindig kéznél van a fantasztikus atyai tanácsokkal…

Az Amerikai pite banda visszatér a gyötrelmesen cikis szituk és a fergeteges
poénok jellegzetes keverékével. Úgyhogy ha meg akarod tanulni, mit NE csinálj
egy bulizós éjszakán a melegbárban, vagy hallani akarod, hogy a szex a nagyival
SOHA nem jó dolog, vagy tudni akarod, hogy a fanszőrzet és az esküvői torta
mennyire ROSSZ kombináció, akkor jó helyen jársz…

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés