Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

  Ace Ventura 2. - Hív a természet (1DVD) (Jim Carrey) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Ace Ventura a Távol-Keleten, egy tibeti kolostorban gubbaszt, de nem sokáig, mert szüksége van a tudására. Valaki ugyanis ellopta az afrikai wachati törzs szent denevérét. Ha nem kerül elő az állat, kútba esik a wachati hercegnő esküvője az ellenséges wachootook törzsfőnök fiával. Ez pedig újabb háborút jelent. Az esküvőig már csak néhány nap van hátra, a fennmaradó időben Ace megtalálja a szent állatot, és alaposan felforgatja a dzsungel életét.

 
3 990 Ft
Adaptáció (1DVD) (Oscar-díj)

A John Malkovich menet rendezője, Spike Jonze és forgatókönyvírója,
Charlie Kaufman új filmje, az Adaptáció a konvenciókat bátran felrúgó
vígjáték egy íróról, aki elhatározza, hogy saját magát és ikertestvérét is beleírja
abba a könyv-adaptációként készülő forgatókönyvbe, aminek a megírásával küszködik.
Az ötlet óriási, amíg valóság és fikció átfedésbe nem kerül egymással…
Első forgatókönyvének sikere ellenére Charlie Kaufman-t kétségek gyötrik,
mind a pályáján, mind a magánéletben. Amikor megbízást kap, hogy a fanatikus
orchidea-termesztő, John Laroche valós történetéről szóló, The Orchid
Thief című könyvet filmre alkalmazza, a feladat szinte agyonnyomja.

Bár a könyv - látszólag – azt mutatja, ahogy Laroche orchideákat csempész,
egy másik szinten a szenvedély megtapasztalásának vágyáról beszél. Ez a vágyakozás
valósággal megfertőzi Susan Orlean-t, a könyv íróját is, sőt Charlie-nak
rá kell jönnie, hogy őt magát is.

“Az a legcsodálatosabb, hogy minden virág különleges kapcsolatot alakít
ki az ot beporzó rovarral. Egy orchidea a formájával vonz magához egy bizonyos
rovart. A párját. A lélektársát. Az semmi mást nem akar, csak párzani vele.
Mikor a rovar elszáll, és egy újabb lélektárs virággal párzik, beporozza azt.
Sem a virág, sem a rovar nem foghatja föl párzásuk jelentőségét. Honnan is tudhatnák,
hogy az ő szerelmük az életet terjeszti? Csak teszik a dolgukat, és közben valami
hatalmas és csodálatos történik. Megmutatják nekünk, hogy éljünk.” – mondja
a film egy helyütt.

Charlie Kaufman úgy ír, ahogy él… nagy nehézségekkel. Ikertestvére,
Donald úgy él, ahogy ír… esztelen féktelenséggel. Susan az életről
ír… De nem tudja élni az életet. John életéről könyv készült… S a könyvet
most filmre alkalmazzák. Egyetlen történet… Négy élet… Ezerféle módon végződhet.



Nicolas Cage-et 2003-an a Legjobb Férfi Főszereplőnek járó Oscar-díjra jelölték,
Chris Cooper pedig elnyerte a Legjobb Férfi Mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

 
1 490 Ft
Adni jó (1DVD)

Kate és Alex (Catherine Keener és Oliver Platt) Manhattanben él, régi bútorokat vásárol fel és ad el újra. Ki szeretnék bővíteni lakásukat, melyben pattanásaitól szenvedő tinédzser lányukkal (Sarah Steele) élnek, és megveszik a szomszéd lakást. Csak még egy kicsit várni kell, míg az előző lakó, a 91 éves, rozoga Andra (Ann Guilbert) meg nem hal.

Kate és családja egyre jobban megismeri Andrát és unokáit (Rebecca Hall és Amanda Peet). Az ellenszenv, bizalmatlanság, barátság és együttérzés váltakozik közöttük – sok humorral elbeszélve. Az ADNI JÓ a modern életről szól, és közben tele van érzéssel és viccel: így látja a világot az író/rendező Nicole Holofcener (Jóbarátnők).

 
1 990 Ft
Agyatlan apartman (1DVD) (1999) (Vincent Cassel)
Eddie és Richie vezetik a világ legrosszabb hoteljét, ahol a vendég testi épsége is komoly veszélyben forog. A részeg séf felzabálta az összes kaját, az elmegyógyintézeti kezelés alatt álló pincér visszaszökött a sárgaházba, a szomszédos atomerőmű pedig bőséggel ellátja a csatornát vegyi hulladékkal, ahonnan a reggelire feltálalandó toxikus halakat fogják ki a vendégeknek. Amikor bejelentkezik a vakációzó Pedáns család, úgy tűnik, minden rendben jön. Richie a csomagok közt kutatva egy gumíroz... 
2 990 Ft
  Ahogy tetszik (1992) (1DVD) (Christine Edzard - William Shakespeare)

Shakespeare híres vígjátékának ezen adaptációját a műértők különösen élvezni fogják, mert a főbb szerepeket az 1990-es évek brit színpadi előadóművészeinek színe-java alakítja. Közéjük tartozik Emma CROFT, James FOX, Cyril CUSACK és Celia BANNERMAN.

Az eredeti műhöz híven ezt a feldolgozást is személycserék, s a szerelem esetlen megvallása teszi igazán nevettetővé.

 
1 490 Ft
  Ahogy tetszik (2006) (1DVD) (Kenneth Branagh - William Shakespeare)

A gonosz Frederick herceg száműzi fivérét, míg annak leányát, Rosalindát társalkodónőként saját lánya mellett tartja.

Az udvarba érkező Orlando a szintén a bitorló által eltávolított nemes fia hősi küzdelemben bírja le ellenfelét - Rosalindában először kíváncsiságot, majd szerelmet ébresztve. Frederick ezt sem nézi jó szemmel, így Rosalindát apja után küldi. A két lány azonban együtt, álruhában távozik.

Shakespeare klasszikusának Kenneth Branagh rendező fantáziadús filmes feldolgozása, mely a szerelem, és megannyi megnyilvánulásának legyőzhetetlen hatalmát ünnepli - szellemes, fifikás, varázslatos kaland.

 
1 990 Ft
Ahol a bölény dübörög (1DVD) (2006)
A "gonzo" újságírás atyamestere, Hunter S. Thompson Las Vegasba érkezik, hogy az amerikai futball döntőről készítsen exkluzív beszámolót a Rolling Stone magazin számára. Csak az a probléma, hogy leragad a szállóban kebelbéli ügyvédjével és "szívócimborájával", Carl Lazlóval egyetemben, s totális narkómámorban küldözgeti zűrzavaros tudósításait kétségbeesett főszerkesztőjének...

 
1 490 Ft
  Ahová lépek, ott fű nem terem (1DVD) (Pierre Richard) (Caesar Publishing) (felirat)

Pierre Durois egy teljesen átlagos iskolai tanár, akit azonban a diákok kitüntetett figyelme övez. Na nem ő magáért, hanem mert vele mindig történik valami. Jó tanárunk legfőbb jellemzője: ami elromolhat, az el is romlik... Durois tanár úr most éppen önhibáján kívül "igyekszik" tönkretenni édesapja politikai karrierjét. Pedig ő igazán semmi rosszat nem tesz, csak éppen szerelmes és ahová lép, ott fű nem terem!

 
1 990 Ft
  Akire büszkék vagyunk! - A Hónap Dolgozója (1DVD) (2004) (Matt Dillon, Christina Applegate)
David élete csigavonalban halad fölfelé. A bankban egyre jobb pozícióba kerül, új házat vesz és gyönyörű menyasszonyával már az esküvőjüket tervezgetik. David nagy napra készül. Ő és minden kollégája biztos benne, hogy csak őt választhatja a bank vezetése "A hónap dolgozója" cím nyertesének, segítőkészsége, figyelmessége és munkabírása miatt.
De döbbenetes módon ennek épp az ellenkezője történik! David, aki az egyik ügyfél szorult helyzete miatt annak elő... 
1 990 Ft
Ali G Indahouse (1DVD)

Testileg fehér, lelkileg feka, de agyilag sötét. Itt az igazi dzsí, a full extrás műmájer gettócsávó, és turbó üzemmódban osztja az észt, hozza a vészt, és kéri a részt a raszta-gangszta.

Ali G - Madonna "Music" című klipjének fukszokkal tarkított limuzinsofőrje végre egy teljes mozifilmen átborzolhatja a kedélyeket, fricskázhatja a jó ízlést.

 
990 Ft
Alibi.com (1DVD) (Philippe Lacheau) (2017)
Néha minden pénzt megér egy ügyesen felépített kibúvó, amivel sikeresen leplezhetjük kettős életünket. Greg alibigyáros startupja óriási siker, hála Augustinnek, a lelkes és bevállalós üzlettársnak és Medhinek, a fura új alkalmazottnak. Ki gondolná, hogy a cégnek hála, még álmai nőjét is megismeri? Egy gond van csak Flóval: utálja a hazugságot, ráadásul hamarosan kiderül, hogy a lány apja történetesen az alibi.com rendszeres megrendelője, ez pedig nem kevés bonyodalmat okoz a szerelmesek élet... 
1 990 Ft
Alul semmi (1DVD) (szinkron)

Hat munkanéküli acélgyári munkás siralmas anyagi helyzetéből egy - finoman szólva is - különös vetkőző számban látja a kiutat. Gondolnak egyet és összeállnak, hogy létrehozzanak egy show-műsort.
A történet harmincéves főhőse, a máskülönben kiszámíthatatlan Gaz, bevonja ebbe a magamutogató produkcióba legjobb barátját, Dave-et, majd később Geraldot, egykori művezetőjüket. A combosodó kis csapatot erősíti még egy öngyilkosságra hajlamos biztonsági őr, egy jó húsban lévő ezermester, és végül, de nem utolsósorban egy idősödő, kissé lerobbant fazon, akinek mozgástechnikája kifejezetten elgondolkodtató.
Ebben a felállásban készül tehát a társulat "kendőzetlenül önleleplező" zenés produkciójukra, amelyhez többek között Donna Summer, Gary Glitter vagy éppen Tom Jones zenéje segít abban, hogy a fiúk levetkőzzék gálásaikat. és feltárulhasson a meztelen igazság.

 
3 990 Ft
  Alul semmi / Tucatjával olcsóbb 1. (2DVD) (szép állapotú példány)

Alul semmi:

Hat munkanéküli acélgyári munkás siralmas anyagi helyzetéből egy - finoman szólva is - különös vetkőző számban látja a kiutat. Gondolnak egyet és összeállnak, hogy létrehozzanak egy show-műsort.

A történet harmincéves főhőse, a máskülönben kiszámíthatatlan Gaz, bevonja ebbe a magamutogató produkcióba legjobb barátját, Dave-et, majd később Geraldot, egykori művezetőjüket. A combosodó kis csapatot erősíti még egy öngyilkosságra hajlamos biztonsági őr, egy jó húsban lévő ezermester, és végül, de nem utolsósorban egy idősödő, kissé lerobbant fazon, akinek mozgástechnikája kifejezetten elgondolkodtató.

Ebben a felállásban készül tehát a társulat "kendőzetlenül önleleplező" zenés produkciójukra, amelyhez többek között Donna Summer, Gary Glitter vagy éppen Tom Jones zenéje segít abban, hogy a fiúk levetkőzzék gálásaikat és feltárulhasson a meztelen igazság…

A kultikus angol vígjáték most végre szinkronizált változatban is megjelenik!

Tucatjával olcsóbb 1.:

Egy átlagcsaládban 1.87 gyerek található. A Baker család azonban nem
nevezhető átlagosnak. Már csak azért sem, mert 12 gyerekből, két kutyából, néhány
állatból, pár futó vendégből és az örökös botrányból áll.

A rendetlenség azonban csak most kezdődik igazán: a családfő (tehát az anya)
állást vállal, és úgy néz ki, az a legegyszerűbb, ha apuka marad otthon, hogy
vigyázzon a kis lurkókra. De ő hamarosan rájön, hogy egyszerre legfeljebb egy
dologra tud vigyázni: és az saját maga. Mert tizenkét pajkos gyerek végtelen
számú veszélyt rejteget, számtalan csapdát tartogat.

Az apa minden csapdába beleesik, minden tréfának felül, minden versenyben alulmarad,
és közben többnyire el is találja valami. De sosem tanul semmiből, legfeljebb
csak ragad rá valami.

A tucatjával olcsóbb egy mókás család vicces botrányainak krónikája.

 
2 990 Ft
  Alulképző (1DVD) (2008) (Eva Longoria) / nagyon karcos példány/
A Geraldine Ferraro általános iskola az összeomlás szélén áll: az állam legalacsonyabb teszteredményeit produkálja, a tanárok lusták, elmebetegek, részegek, vagy éppen szexelnek, az igazgató pedig pénzt csikar ki a szülőkből. Ennek megfelelően az oda járó gyerekek sem földre szállt angyalok.


Főleg, ha boxmeccseken kell helytállniuk. Tom (Jason Biggs – Amerikai pite), a kissé szerencsétlen igazgató-helyettes az egyedüli, aki ráncba szedné a tanárokat, felhívná a figyelm... 
1 490 Ft
  American Dreamz (1DVD) (2006) (Hugh Grant) /nagyon karcos példány/
Amerika kedvenc tehetségkutató műsora az Amerikai álom évről évre ontja magából az instant megasztárokat. A nézők milliói imádják a futószalagon érkező új felfedezetteket, a producerek boldogan számolják a bevételt, a magukat tehetségesnek gondoló sztárjelöltek pedig csak úgy özönlenek a válogatásra. Úgy tűnik, ezt a műsort soha nem unja meg senki – csak a show sztár-házigazdája, Martin Tweed, aki alig várja, hogy végre valami új, valami izgalmas is történjen az énekversenyen. Úgy dönt, hogy ... 
1 490 Ft
American Graffiti 2. (1DVD)

George Lucas klasszikus vígjátékának folytatásában az első film naív, fiatal hősei immár túl vannak az első nagy szerelmeken, már nem tartozik fő szórakozásaik közé az éjszakai autós furikázás, és a titkos csókváltás. Változnak az idők, és a ’60-as évek közepén a fiúk és a lányok az egyetemi bulik mellett nyakig vetik bele magukat a virágos, tarka hippi-korszakba, hirdetik a békét és a szabad szerelmet, miközben a háttérben megszólal Bob Dylan, a Donovan, Simon és Garfunkel, a The Byrds és a The Doors.

Egy túláradó örömmel és barátsággal teli talán végleg elmúlt kor szelleme idéződik meg újra az American Graffiti folytatásában!

 
1 990 Ft
Amerikai pite 1. (1DVD) (vágatlan változat)

Milyen lehet egy nő belülről? A kérdésre öt érettségi előtt
álló srác keresi a választ. De egyelőre sehol nem találják...

Sajnos pillanatnyilag csak a szexlapokat, az internet nyújtotta
határtalan lehetőségeket és saját fantáziájukat hívhatják segítségül, mert igazi
nővel még egyiküknek sem volt dolga, és ahogyan a dolgok állnak, egy ideig valószínűleg
nem is lesz még.

A srácok azonban nem adják fel. Egy sikertelen házibuli után kézbe veszik sorsukat
(is) és megfogadják, hogy a szalagavatóig - lesz ami lesz - elvesztik szüzességüket.

Ezzel megindulnak a nőbefűzési akciók, amelyek során olyan
problémákkal kell megküzdeniük, mint a korai magömlés, az orális szex és a szerelem.

Persze végül hosszabb-rövidebb időre minden zsák megtalálja
a maga foltját és mindenki elveszti, amit el kell veszítenie.

Az Amerikai pitét, „az ezredforduló Házibuliját“ mindenkinek látnia kell! Annak
is, aki már túl van a dolgon és annak is, aki még csak tervezgeti.

A film egyike volt a tavalyi év egyik legváratlanabb,
de legzajosabb mozisikereinek világszerte. A mindössze 11 millió dolláros költségvetéssel
készült komédia csak az Egyesült Államokban 100 millió dollár feletti bevételt
produkált, a fiatalok körében pedig azonnal sokat idézett, kultikus klasszikussá
vált, amibe újra és újra érdemes „belekóstolni“.

A magyar DVD-kiadás különlegessége, hogy - a mozi- és
videóváltozattól eltérően - végre a teljes, vágatlan film kerülhetett a korongra,
még több öv alatti, harsány poénnal!

 
1 990 Ft
Amerikai pite 3. - Az esküvő (1DVD) (fotó csak reklám)

A világszerte közkedvelt, fenomenális figurák még egyszer összejönnek egy nagyon
különleges alkalomra, és ez nem más mint az Amerikai pite: Az esküvő.
Jim és Michelle összeházasodnak… Stifler legénybúcsút tervez,
és persze Jim apja mindig kéznél van a fantasztikus atyai tanácsokkal…

Az Amerikai pite banda visszatér a gyötrelmesen cikis szituk és a fergeteges
poénok jellegzetes keverékével. Úgyhogy ha meg akarod tanulni, mit NE csinálj
egy bulizós éjszakán a melegbárban, vagy hallani akarod, hogy a szex a nagyival
SOHA nem jó dolog, vagy tudni akarod, hogy a fanszőrzet és az esküvői torta
mennyire ROSSZ kombináció, akkor jó helyen jársz…

 
1 990 Ft
  Amerikai pite 4. - A zenetáborban (1DVD) ( kissé karcos példány)

Minden idők egyik legőrültebb vígjáték-sorozatának, az Amerikai pite újabb vicces szeletében Stifler öccsét, Mattet egy rosszhírű nyári zenetáborba száműzik, ahol rengeteg balhét csinál, rejtett kamerák, no meg dögös ifivezetők bevonásával. Ezután viszont belezúg az egyik tábori lányba, Elyse-be és még a testvérén, Bránermájszteren is túltesz. Jim apja (Eugene Levy) nevelőként tér vissza, és megpróbálja visszazökkenteni Stifler kisöccsét a rendes kerékvágásba.

Az Amerikai pite sorozat folytatása tele van végtelenül mulatságos jelenetekkel, fergeteges poénokkal, de a szívmelengető részek sem hiányoznak belőle.

 
1 990 Ft
Amerikai rémálom (1DVD) (2007) /nagyon karcos példány/
Michael Clarke Duncan (Balek-suli), Jennifer Esposito (Amerikai taxi), Ron Livingston (Hivatali patkányok) és Rob Schneider (Tök alsó) fergeteges alakítást nyújtanak ebben a rendhagyó vígjátékban.


Johnny (Livingston) már négy éve hajtja az „amerikai álmot”, meglehetősen nagy sikerrel. Egészen addig, amíg a legjobb barátjának legénybúcsút nem rendez. Mielőtt az őrült éjszaka véget érne, tuti tervei csődöt mondanak, hála néhány különc alaknak (például egy transszexuális prostituáltnak... 
990 Ft

Sorrend: