Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Adaptáció (1DVD) (Oscar-díj)

A John Malkovich menet rendezője, Spike Jonze és forgatókönyvírója,
Charlie Kaufman új filmje, az Adaptáció a konvenciókat bátran felrúgó
vígjáték egy íróról, aki elhatározza, hogy saját magát és ikertestvérét is beleírja
abba a könyv-adaptációként készülő forgatókönyvbe, aminek a megírásával küszködik.
Az ötlet óriási, amíg valóság és fikció átfedésbe nem kerül egymással…
Első forgatókönyvének sikere ellenére Charlie Kaufman-t kétségek gyötrik,
mind a pályáján, mind a magánéletben. Amikor megbízást kap, hogy a fanatikus
orchidea-termesztő, John Laroche valós történetéről szóló, The Orchid
Thief című könyvet filmre alkalmazza, a feladat szinte agyonnyomja.

Bár a könyv - látszólag – azt mutatja, ahogy Laroche orchideákat csempész,
egy másik szinten a szenvedély megtapasztalásának vágyáról beszél. Ez a vágyakozás
valósággal megfertőzi Susan Orlean-t, a könyv íróját is, sőt Charlie-nak
rá kell jönnie, hogy őt magát is.

“Az a legcsodálatosabb, hogy minden virág különleges kapcsolatot alakít
ki az ot beporzó rovarral. Egy orchidea a formájával vonz magához egy bizonyos
rovart. A párját. A lélektársát. Az semmi mást nem akar, csak párzani vele.
Mikor a rovar elszáll, és egy újabb lélektárs virággal párzik, beporozza azt.
Sem a virág, sem a rovar nem foghatja föl párzásuk jelentőségét. Honnan is tudhatnák,
hogy az ő szerelmük az életet terjeszti? Csak teszik a dolgukat, és közben valami
hatalmas és csodálatos történik. Megmutatják nekünk, hogy éljünk.” – mondja
a film egy helyütt.

Charlie Kaufman úgy ír, ahogy él… nagy nehézségekkel. Ikertestvére,
Donald úgy él, ahogy ír… esztelen féktelenséggel. Susan az életről
ír… De nem tudja élni az életet. John életéről könyv készült… S a könyvet
most filmre alkalmazzák. Egyetlen történet… Négy élet… Ezerféle módon végződhet.Nicolas Cage-et 2003-an a Legjobb Férfi Főszereplőnek járó Oscar-díjra jelölték,
Chris Cooper pedig elnyerte a Legjobb Férfi Mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

 
1 990 Ft
Addig jár a korsó a kútra... (1DVD)

Az óvszergyári szürke kis könyvelőt, Francois Pignont a kirúgás réme fenyegeti. Újdonsült szomszédja, Félix Santini azt tanácsolja neki, terjessze el magáról a munkahelyén, hogy a fiúkat szereti. A gyár vezetése majd attól való félelmében, hogy az elbocsátott Pignon szexuális diszkrimináció vádjával beperli őket, eláll szándékától. A könyvelő megfogadja a tanácsot, de persze semmi sem úgy sül el, ahogy tervezték.

 
1 490 Ft
Adni jó (1DVD)

Kate és Alex (Catherine Keener és Oliver Platt) Manhattanben él, régi bútorokat vásárol fel és ad el újra. Ki szeretnék bővíteni lakásukat, melyben pattanásaitól szenvedő tinédzser lányukkal (Sarah Steele) élnek, és megveszik a szomszéd lakást. Csak még egy kicsit várni kell, míg az előző lakó, a 91 éves, rozoga Andra (Ann Guilbert) meg nem hal.

Kate és családja egyre jobban megismeri Andrát és unokáit (Rebecca Hall és Amanda Peet). Az ellenszenv, bizalmatlanság, barátság és együttérzés váltakozik közöttük – sok humorral elbeszélve. Az ADNI JÓ a modern életről szól, és közben tele van érzéssel és viccel: így látja a világot az író/rendező Nicole Holofcener (Jóbarátnők).

 
1 990 Ft
Agyas és agyatlan (1DVD) (The Brothers Grimsby)

Nobbynak (Sacha Baron Cohen), a nem kicsit ostoba futballhuligánnak mindene megvan, amire csak egy csóró halászfaluban felnőtt férfi vágyhat: kilenc gyerek és Észak-Anglia legdögösebb csaja (Rebel Wilson). Egyetlen dolog hiányzik a boldogsághoz: a kisöccse, Sebastian (Mark Strong). Amikor 28 év után végre az elveszett testvér nyomára bukkanhat, útnak indul, de fogalma sincs róla, hogy az profi titkos ügynök, akinek leleplezésével veszélybe sodorja az egész emberiséget. A menekülni kénytelen Sebastian rájön, hogy a világ megmentéséhez a világ legnagyobb hülyéjétől kell segítséget kérnie.

 
1 990 Ft
  Ahogy tetszik (1992) (1DVD) (Christine Edzard - William Shakespeare)

Shakespeare híres vígjátékának ezen adaptációját a műértők különösen élvezni fogják, mert a főbb szerepeket az 1990-es évek brit színpadi előadóművészeinek színe-java alakítja. Közéjük tartozik Emma CROFT, James FOX, Cyril CUSACK és Celia BANNERMAN.

Az eredeti műhöz híven ezt a feldolgozást is személycserék, s a szerelem esetlen megvallása teszi igazán nevettetővé.

 
1 490 Ft
  Ahogy tetszik (2006) (1DVD) (Kenneth Branagh - William Shakespeare)

A gonosz Frederick herceg száműzi fivérét, míg annak leányát, Rosalindát társalkodónőként saját lánya mellett tartja.

Az udvarba érkező Orlando a szintén a bitorló által eltávolított nemes fia hősi küzdelemben bírja le ellenfelét - Rosalindában először kíváncsiságot, majd szerelmet ébresztve. Frederick ezt sem nézi jó szemmel, így Rosalindát apja után küldi. A két lány azonban együtt, álruhában távozik.

Shakespeare klasszikusának Kenneth Branagh rendező fantáziadús filmes feldolgozása, mely a szerelem, és megannyi megnyilvánulásának legyőzhetetlen hatalmát ünnepli - szellemes, fifikás, varázslatos kaland.

 
1 990 Ft
  Ahová lépek, ott fű nem terem (1DVD) (Pierre Richard) (Caesar Publishing) (felirat)

Pierre Durois egy teljesen átlagos iskolai tanár, akit azonban a diákok kitüntetett figyelme övez. Na nem ő magáért, hanem mert vele mindig történik valami. Jó tanárunk legfőbb jellemzője: ami elromolhat, az el is romlik... Durois tanár úr most éppen önhibáján kívül "igyekszik" tönkretenni édesapja politikai karrierjét. Pedig ő igazán semmi rosszat nem tesz, csak éppen szerelmes és ahová lép, ott fű nem terem!

 
1 990 Ft
  Akire büszkék vagyunk! - A Hónap Dolgozója (1DVD) (2004) (Matt Dillon, Christina Applegate)
David élete csigavonalban halad fölfelé. A bankban egyre jobb pozícióba kerül, új házat vesz és gyönyörű menyasszonyával már az esküvőjüket tervezgetik. David nagy napra készül. Ő és minden kollégája biztos benne, hogy csak őt választhatja a bank vezetése "A hónap dolgozója" cím nyertesének, segítőkészsége, figyelmessége és munkabírása miatt.
De döbbenetes módon ennek épp az ellenkezője történik! David, aki az egyik ügyfél szorult helyzete miatt annak elő... 
1 990 Ft
Ali G Indahouse (1DVD)

Testileg fehér, lelkileg feka, de agyilag sötét. Itt az igazi dzsí, a full extrás műmájer gettócsávó, és turbó üzemmódban osztja az észt, hozza a vészt, és kéri a részt a raszta-gangszta.

Ali G - Madonna "Music" című klipjének fukszokkal tarkított limuzinsofőrje végre egy teljes mozifilmen átborzolhatja a kedélyeket, fricskázhatja a jó ízlést.

 
990 Ft
Alibi.com (1DVD) (Philippe Lacheau) (2017)
Néha minden pénzt megér egy ügyesen felépített kibúvó, amivel sikeresen leplezhetjük kettős életünket. Greg alibigyáros startupja óriási siker, hála Augustinnek, a lelkes és bevállalós üzlettársnak és Medhinek, a fura új alkalmazottnak. Ki gondolná, hogy a cégnek hála, még álmai nőjét is megismeri? Egy gond van csak Flóval: utálja a hazugságot, ráadásul hamarosan kiderül, hogy a lány apja történetesen az alibi.com rendszeres megrendelője, ez pedig nem kevés bonyodalmat okoz a szerelmesek élet... 
1 990 Ft
  Alma a fájától (1DVD) (Nothing in Common, 1986) (Tom Hanks) (angol borító) /feliratos/

David Basner nem is kívánhatna többet az élettől! Tehetségével, megnyerő modorával és ellenállhatatlan humorával mindenkit levesz a lábáról. Szereti a munkáját, sikeres a nőknél, anyagi gondjai nincsenek.

Az édes életnek azonban vége szakad, amikor hősünk megtudja, hogy szülei 35 év házasság után válni készülnek. Ettől fogva minden megváltozik: bokros teendői mellett David kénytelen időt szakítani az öregekre, akikhez mindeddig nem túl szoros szálak fűzték.

Miközben igyekszik örökké zsörtölődő apjának és csalódott anyjának segíteni, a nagymenő világfi kezdi kapizsgálni, hogy talán nem is esett olyan messze az alma a fájától.

A Micsoda nő! rendezőjének vígjátéka nemcsak sziporkázóan vicces, de szívhez szóló mozis is, melynek főszereplője a sokoldalú világsztár, a kétszeres Oscar®-díjas Tom Hanks.

 
3 990 Ft
Álomcsapat (1DVD)

Michael Keaton (Beetlejuice) játsza a főszerepet ebben az őrületesen vicces komédiában, melyben négy elmegyógyintézetben kezelt beteg szabadul rá a nagyvárosra.

Billy (Keaton), a krónikus hazudozó épp egy New York-i baseball-meccsre tart három társával, a kényszerbeteg Henry-vel (Christopher Lloyd), a magát krisztusnak képzelő Jackkel (Peter Boyle), a közel katatón állapotban leledző Alberttel (Stephen Furst), valamint kezelőorvosukkal, mikor a dokinak egyszer csak nyoma vész. A nem mindennapi négyes összekaparja a maradék sütnivalóját és felkerekedik, hogy megkeresse az eltűnt orvost.

 
1 990 Ft
Alul semmi (1DVD) (szinkron)/használt, karcos/

Hat munkanéküli acélgyári munkás siralmas anyagi helyzetéből egy - finoman szólva is - különös vetkőző számban látja a kiutat. Gondolnak egyet és összeállnak, hogy létrehozzanak egy show-műsort.
A történet harmincéves főhőse, a máskülönben kiszámíthatatlan Gaz, bevonja ebbe a magamutogató produkcióba legjobb barátját, Dave-et, majd később Geraldot, egykori művezetőjüket. A combosodó kis csapatot erősíti még egy öngyilkosságra hajlamos biztonsági őr, egy jó húsban lévő ezermester, és végül, de nem utolsósorban egy idősödő, kissé lerobbant fazon, akinek mozgástechnikája kifejezetten elgondolkodtató.
Ebben a felállásban készül tehát a társulat "kendőzetlenül önleleplező" zenés produkciójukra, amelyhez többek között Donna Summer, Gary Glitter vagy éppen Tom Jones zenéje segít abban, hogy a fiúk levetkőzzék gálásaikat. és feltárulhasson a meztelen igazság.

 
1 490 Ft
  Alulképző (1DVD) (2008) (Eva Longoria) / nagyon karcos példány/
A Geraldine Ferraro általános iskola az összeomlás szélén áll: az állam legalacsonyabb teszteredményeit produkálja, a tanárok lusták, elmebetegek, részegek, vagy éppen szexelnek, az igazgató pedig pénzt csikar ki a szülőkből. Ennek megfelelően az oda járó gyerekek sem földre szállt angyalok.


Főleg, ha boxmeccseken kell helytállniuk. Tom (Jason Biggs – Amerikai pite), a kissé szerencsétlen igazgató-helyettes az egyedüli, aki ráncba szedné a tanárokat, felhívná a figyelm... 
1 490 Ft
  American Dreamz (1DVD) (2006) (Hugh Grant) /nagyon karcos példány/
Amerika kedvenc tehetségkutató műsora az Amerikai álom évről évre ontja magából az instant megasztárokat. A nézők milliói imádják a futószalagon érkező új felfedezetteket, a producerek boldogan számolják a bevételt, a magukat tehetségesnek gondoló sztárjelöltek pedig csak úgy özönlenek a válogatásra. Úgy tűnik, ezt a műsort soha nem unja meg senki – csak a show sztár-házigazdája, Martin Tweed, aki alig várja, hogy végre valami új, valami izgalmas is történjen az énekversenyen. Úgy dönt, hogy ... 
1 490 Ft
American Graffiti 1. (1DVD) (Select Video kiadás)

1962 nyarának utolsó felhőtlen éjszakája áll néhány amerikai tinédzser előtt, akikre a gondtalan iskolaévek után a nagybetűs élet vár. De erre egyelőre nem is akarnak gondolni.

Terry inkább arra koncentrál, hogy sikerüljön randija a szőke Debbievel, John - a gyorsulási autóversenyek bajnoka - attól tart, hogy a kemény ellenfél hírében álló Bob Falfa letaszíthatja a trónról az éjszakai versenyben, Steve azon tűnődik, vajon az iskola után is lehet-e közös jövője barátnőjével, Laurie-val, Curt egy titokzatos szőke bombázó nyomába ered, Terry pedig megpróbálja eljátszani a nagymenőt. Mindeközben megállás nélkül szól a zene és újra életre kel Amerika nagy évtizede!

Az American Graffiti jelentős mérföldkőnek számít a hollywoodi filmgyártás történetében. A Universal soha nem hitt a film sikerében, az mégis bemutatója évének harmadik legsikeresebb filmje lett és mint utóbb kiderült, a későbbi évek legmeghatározóbb filmes személyiségei számára jelentette ez a produkció a nagy kiugrást.

A producer A Keresztapa elsöprő sikere után szinte megkérdőjelezhetetlennek számító Francis Ford Coppola volt, aki némi pénz és alig egy hónapnyi forgatási lehetőség biztosításával segítette barátját, George Lucast, hogy megvalósítsa tervét és elkészítse élete első nagyjátékfilmjét. A fiatal szereplők között olyan neveket találunk, mint Harrison Ford, Richard Dreyfuss, és Ron Howard, aki később elsősorban rendezőként vált ismertté (Váltságdíj, Apollo 13).

Az American Graffiti azonban nem csak számos kezdő filmes repülőrajtját segítette elő, hanem új műfajt is teremtett. A fiatalos hangvételű, a zenét középpontba helyező filmek áradata kezdődött Lucas remekművével, de az American Graffiti sikerét egyik sem tudta elhomályosítani.

 
2 990 Ft
American Graffiti 2. (1DVD)

George Lucas klasszikus vígjátékának folytatásában az első film naív, fiatal hősei immár túl vannak az első nagy szerelmeken, már nem tartozik fő szórakozásaik közé az éjszakai autós furikázás, és a titkos csókváltás. Változnak az idők, és a ’60-as évek közepén a fiúk és a lányok az egyetemi bulik mellett nyakig vetik bele magukat a virágos, tarka hippi-korszakba, hirdetik a békét és a szabad szerelmet, miközben a háttérben megszólal Bob Dylan, a Donovan, Simon és Garfunkel, a The Byrds és a The Doors.

Egy túláradó örömmel és barátsággal teli talán végleg elmúlt kor szelleme idéződik meg újra az American Graffiti folytatásában!

 
1 490 Ft
Amerikai pite 1. (1DVD) (vágatlan változat)

Milyen lehet egy nő belülről? A kérdésre öt érettségi előtt
álló srác keresi a választ. De egyelőre sehol nem találják...

Sajnos pillanatnyilag csak a szexlapokat, az internet nyújtotta
határtalan lehetőségeket és saját fantáziájukat hívhatják segítségül, mert igazi
nővel még egyiküknek sem volt dolga, és ahogyan a dolgok állnak, egy ideig valószínűleg
nem is lesz még.

A srácok azonban nem adják fel. Egy sikertelen házibuli után kézbe veszik sorsukat
(is) és megfogadják, hogy a szalagavatóig - lesz ami lesz - elvesztik szüzességüket.

Ezzel megindulnak a nőbefűzési akciók, amelyek során olyan
problémákkal kell megküzdeniük, mint a korai magömlés, az orális szex és a szerelem.

Persze végül hosszabb-rövidebb időre minden zsák megtalálja
a maga foltját és mindenki elveszti, amit el kell veszítenie.

Az Amerikai pitét, „az ezredforduló Házibuliját“ mindenkinek látnia kell! Annak
is, aki már túl van a dolgon és annak is, aki még csak tervezgeti.

A film egyike volt a tavalyi év egyik legváratlanabb,
de legzajosabb mozisikereinek világszerte. A mindössze 11 millió dolláros költségvetéssel
készült komédia csak az Egyesült Államokban 100 millió dollár feletti bevételt
produkált, a fiatalok körében pedig azonnal sokat idézett, kultikus klasszikussá
vált, amibe újra és újra érdemes „belekóstolni“.

A magyar DVD-kiadás különlegessége, hogy - a mozi- és
videóváltozattól eltérően - végre a teljes, vágatlan film kerülhetett a korongra,
még több öv alatti, harsány poénnal!

 
1 990 Ft
Amerikai pite 2. (1DVD) (Select Video kiadás)

1999-ben a közönség világszerte szívébe zárta ezt a jókedvű társaságot, akik fergetegesen kínos helyzetek sorozatán keresztül igyekeztek felderíteni a szerelem, a szex és a barátság frontvonalait. Az Amerikai pite csakhamar kultuszfilmmé vált a nézők körében, akik saját tapasztalataik tükörképét látták viszont a filmvásznon.

A társulat újra összeállt, méghozzá hiánytalanul, hogy a felnőtté válás küzdelmeinek újabb fejezetébe kalauzolják el rajongóikat.

A fiúk, mióta egyetemre mentek - azaz már lassan egy éve - nem találkoztak, és most elhatározzák, hogy kibérelnek egy tengerparti házat, ahol életük legszebb nyarát fogják eltölteni.

Hogy az álom végül valóra válik-e, természetesen a lányoktól függ. A tomboló bulikkal és égőbbnél égőbb szitukkal teli nyár végül csak egy dolgot bizonyít: az idők és az emberek változnak, de a barátság örökké tart.

Bár már a film moziváltozata is ugyancsak pikáns volt, a DVD-kiadást az alkotók további jelenetekkel egészítették ki, amelyek többsége természetesen újabb öv alatti poénokkal lepik meg az Amerikai pite rajongóit!

 
1 990 Ft
Amerikai pite 3. - Az esküvő (1DVD) (fotó csak reklám)

A világszerte közkedvelt, fenomenális figurák még egyszer összejönnek egy nagyon
különleges alkalomra, és ez nem más mint az Amerikai pite: Az esküvő.
Jim és Michelle összeházasodnak… Stifler legénybúcsút tervez,
és persze Jim apja mindig kéznél van a fantasztikus atyai tanácsokkal…

Az Amerikai pite banda visszatér a gyötrelmesen cikis szituk és a fergeteges
poénok jellegzetes keverékével. Úgyhogy ha meg akarod tanulni, mit NE csinálj
egy bulizós éjszakán a melegbárban, vagy hallani akarod, hogy a szex a nagyival
SOHA nem jó dolog, vagy tudni akarod, hogy a fanszőrzet és az esküvői torta
mennyire ROSSZ kombináció, akkor jó helyen jársz…

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés