Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Évszázad üzlete, Az (1DVD)

A bárki hasába lyukat beszélő Eddie Muntz fegyvereket árul – kicsiket, amelyekkel lázadások indíthatók, és nagyokat, amelyekkel akár egy világháború is kirobbantható. De a nagymenő kereskedő nem adja a portékáját akárkinek – a vevő bőröndnyi pénzzel érkezzen.


Chevy Chase, Sigourney Weaver és Gregory Hines a főszereplői Az évszázad üzletének, amely maró szatíra a nemzetközi fegyverkereskedelemről Paul Brickman forgatókönyvírótól (Kockázatos üzlet) és William Friedkin rendezőtől (A francia kapcsolat, Az ördögűző). A Dr. Strangelove és az Amikor a farok csóválja abszurd hangulatát idéző Az évszázad üzlete vérfagyasztóan mulatságos képet rajzol arról az iparágról, amelyik halált árul hatalmas pénzekért, és amelyet komoly felelősség terhel a nemzetközi viszonyok lehangoló állapotáért.

 
1 990 Ft
Farkangyal (1DVD)

Steve Brooks, a macsó reklámszakember egy szép napon igencsak csábító meghívást kap volt barátnőjétől. A helyszínen kiderül azonban, hogy Margo és két csábos társnője egyáltalán nem azért hívták, hogy mennyei élményekben részesítsék, hanem éppen ellenkezőleg: végezni akarnak vele bosszúból, amiért világéletében gonoszul bánt a nőkkel. Az égi hatalmak azonban adnak Steve-nek még egy esélyt: visszatérhet a földre és jóváteheti bűneit, ha eléri, hogy egy nő megszeresse. Persze van a dologban egy apró nehezítés: nőként kell mindezt elérnie!
Blake Edwards, a Rózsaszín párduc sorozat rendezőjének egetverő vígjátéka!

 
2 990 Ft
Farmer felesége, A (1DVD) (Alfred Hitchcock) (felirat)

A filmkomédia központi figurája egy jóravaló, megözvegyült farmer, akinek sehogy sem sikerül dolgos, kedves menyasszonyt találnia magának. Nem csoda, hiszen nap mint nap az orra előtt tevékenykedik. Csakhogy a szemrevaló női személy nem más, mint saját házvezetőnője...

 
990 Ft
Féktelen balfékek (1DVD)

Ralph Kramden new york-i buszsofőr, aki nem csak nagy testet, hanem nagy terveket is dédelget: biztos abban, hogy egy szép napon valamlyik nagy ötletével sikerül kitörnie az ismeretlenségből és gazdag lesz! A gyakorlat azinban mindeddig nem igazolta Ralph ootimizmusát, félkész, vagy inkább sületlen ötletei rendre elbuknak szerető, és férje kudarcsorozatától szenvedő felesége legnagyobb bánatára. A buszsofőr "zseniális" terveinek általában csak egyetlen feltétlen támogatója akad: legjobb barátja, egyben szomszédja, Ed Norton, aki szintén egy jobb életről álmodozik. A két kalandvágyó férfi felesége Alice és Trixie ugyancsak együtt főztek ki valamit, bár az ő tervük sokkal földhözragadtabb: szertnének a zsúfolt belvárosból szeretnének elköltözni egy kedves kis külvárosi ikerházba, és az előleget már össze is kuporgatták. Csakhogy nem számoltak a férjek legújabb zseniális tervével!

 
1 990 Ft
  Fél lábbal a Paradicsomban (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Bull vállalkozását a konkurencia sötét üzelmei a csőd szélére juttatják. A taxisofőr nem is sejti, hogy a zsebében lapuló szelvénnyel megnyerte a legnagyobb összeget, amit valaha lottón nyertek, s így talpra állhat. A paradicsomból a Földre érkezik egy angyal, a pokolból pedig egy ördög. A jövevények azon fáradoznak, hogy jóra, illetve bűnre csábítsák a boldog nyertest...

 
1 990 Ft
Fél Nelson (1DVD)

A harmincas évei elején járó Dan Dunne (Ryan Gosling) népszerű történelemtanár egy brooklyni középiskolában. Szenvedéllyel teli, érdekfeszítő órákat ad, diákjai felnéznek rá, kollégái tisztelik őt. Azt azonban senki sem tudja róla, hogy drogfüggő. A kábítószerfüggőség pedig egyre inkább elhatalmasodik rajta: eddig csak éjszakáit uralta, ám az utóbbi időben már nappalait is megfertőzi. Egy nap aztán egyik diákja, a 13 éves Drey (Shakeera Epps) mámoros állapotban talál rá. A közös titokból hamarosan szokatlan, ám annál őszintébb barátság lesz, melynek köszönhetően Dan talán képes lesz új életet kezdeni.

Az amerikai független film egyik legújabb ékessége, melyet több tucat díjra jelöltek a világ legfontosabb filmfesztiváljain, visszafogottan és a melodráma csapdáit ügyesen elkerülve mesél emberi érzésekről és kapcsolatokról, miközben finoman bemutatja a korunkat átszövő szociális problémákat. Dan Dunne szerepében az alakításáért Oscar-díjra jelölt Ryan Gosling (Szerelmünk lapjai, Törés, Plasztik szerelem) olyan lehengerlő alakítást nyújt, amely „korunk egyik legizgalmasabb színészévé avatja” (The New York Times).

 
1 990 Ft
Fél-Profi  (1DVD)(Will Ferrell) (2008)(karcos példány)
Will Ferrell (Taplógáz: Ricky Bobby legendája), Woody Harrelson (Tökös tekés) és André Benjamin (Négy tesó) szórják a hárompontos poénokat ebben a térdcsapkodóan vicces, sportkomédiában.

1976-ot írunk, s Jackie Moonnál (Ferrell) csupán egyetlen dolog szexibb: Jackie Moon sportkarrierje. A dögös sporttitán nem csupán tulajdonosa, vezető edzője és sztárjátékosa a Flint Tropics kosárlabdacsapatának, de nincs az a nő, akit ne venne le lábáról „Love Me Sexy” című örökzöldjével. Sz... 
990 Ft
Felcserélt szerepek (1DVD)

Rossz minőségű zoknikkal kereskedik Edgar. Legnagyobb segítsége fogadott fia, Morales, aki szeretne kitörni mostani életéből. A furcsa páros bejárja Arkansast, árulja a zoknikat, és közben a legkülönfélébb emberekkel hozza őket össze a sors. Például egy rejtélyes gyilkossal.

 
990 Ft
Felforgatókönyv (1DVD) (Will Ferrell)

Harold Crick, az adóellenőr, arra ébred, hogy egy hang kommentálja minden mozdulatát és gondolatát, ráadásul később azt is bejelenti, hogy Harold Crick hamarosan elhalálozik. A férfi kétségbeesetten megpróbálja kézbe venni a sorsát és elkerülni végzetét, ezért egy irodalmárhoz, Jules Hilberthez fordul segítségért, aki azt javasolja neki, hogy a befejezés megváltoztatásához életét úgy kell alakítania, hogy az tragédiából komédiává váljon.

Hilbert professzor javaslatát követve Harold meglehetősen szokatlan és váratlan románcba bonyolódik Anna Pascallal, az eleven pékkel.

 
990 Ft
Felhangolva (1DVD)

Jonah Hill és Russell Brand ismét összedugta a fejét a Lepattintva rendezőjével, hogy egy újabb térdcsapkodóan vicces komédiát forgassanak. Aaron Green-nek (Hill), a feltörekvő zenei menedzsernek mindössze 72 órája van arra, hogy Londonból leszállítsa Aldous Snow-t (Brand), a kezelhetetlenül vad rocklegendát egy Los Angelesben rendezett koncertre. Aaronnak az állása a tét, ezért kénytelen átverekednie magát az erkölcstelenség és őrület tengerén, azaz Aldous mindennapos menetrendjén, hogy időben eljuttassa a rocksztárt a világhíres Greek Theatre színpadára.

A Felkoppintva és a Superbad producerének újabb, tabuktól mentes vígjátéka elsöprően szellemes és lendületes szórakozás!

 
1 490 Ft
Felszarvazták őfelségét (1DVD)

Egy szép nyári délután Don Salluste, a spanyol király nagyhatalmú minisztere kíséretével Andalúziában jár. Salluste, aki éppen azt számolja, mennyi zsákmányt gyűjtött be áldozataitól, a szegény parasztoktól, gazdagságáról, na meg fösvénységérôl és kapzsiságáról híres. Salluste kíséretében nem mindenki az uraság lelkes híve, inasa, Blaze például gyulöli őt mohóságáért. A királynő is mindent megtesz, hogy megszabaduljon a minisztertôl, el is éri, hogy a király száműzze őt. Salluste ördögi tervet fôz ki, hogy visszavágjon...

 
1 490 Ft
  Fennakadva a fán (1DVD) (Sur un arbre perche, 1970) (Louis de Funes)

Henri Roubier nem tiszteli a szabályokat, még azokat sem, amelyeket ő maga állít fel, pedig erre igen nagy szüksége lenne, hiszen olyan vállalkozás élén áll, amely neki is szép pénzt hoz a konyhára. Egy szép napon, amikor útközben felvesz az autójába két stoppost, baleset éri, s a kocsi belezuhan egy szakadékba. Ám szerencsére egy fa tetején köt ki - nagyon kényes egyensúlyi állapotban. A három véletlen összehozta útitárs megpróbál nyugton maradni mindaddig, amíg meg nem érkeznek a tűzoltók. A probléma csak az, hogy a balesetnek nem volt tanúja, nincs aki jelentse az esetet. Amikor végül mégis megérkezik a segítség, akkor sem megy minden simán. A helyzetet tovább rontja, hogy jelen van a mindenható televízió is.

 
1 990 Ft
Férfi keres nőt (1DVD)

Három gyerekkori barát, Les, Al és Nick, együtt kesereg harmincharmadik közös születésnapjukon amiatt, hogy a nők sorozatosan visszautasítják őket. Les fogadást ajánl szereleméhes barátainak: tegyenek fel fejenként 2000 dollárt, és aki közülük elsőként talál olyan barátnőt, akivel három hónapig együtt is tud élni, elviheti a teljes összeget. Al és Nick, jobb meggyőződésük ellenére, ráállnak, és kezdetét veszi a nőhajsza, amelynek során mulatságos, kínos és olykor veszélyes helyzetekbe sodródnak. A három testi-lelki jóbarát, a ravasz, az intelligens és az ártatlan, most egymással versenyez. A futam rémes randik, kudarcok, titokzatos és veszélyes nők során át halad, és egészen váratlan körülmények között ér célba.

 
990 Ft
-50%
Férj és férj (1DVD) (Intercom kiadás)

Chuck, a tűzoltó végtelenül hálás Larrynek, a tűzoltónak mivel Larry megmentette az életét egy tűzben. Larry viszont nem szívbajos, és kér cserébe valamit, amikor a bürokrácia ördöge úgy hozza, hogy Larry életbiztosításának nem lehetnek kedvezményezettjei a saját gyermekei. Chucknak mindössze annyit kell tennie, hogy néhány űrlapon Larry élettársának tünteti fel magát. Sima ügy. Soha senki nem fogja megtudni.

Ám amikor egy buzgómócsing hivatalnok gyanakodni kezd, a barátok egyezsége pillanatok alatt a címlapokra kerül. Az improvizálásra kényszerített ifjú pár fergeteges szituációkba kényszerül az együttélés során. Miközben túlélik a nászútjukat, és emberfeletti erőfeszítéssel próbálják elhárítani a lebukás veszélyét, a két jó szándékú szélhámos rájön, hogy ami igazán összekovácsol egy családot, az az összetartás a nehéz időkben.

 
2 990 Ft
Akció: 1 500 Ft
  Fészkes fenevadak (1DVD) (Select Video kiadás) (karcos példány)

A neves londoni Marwood állatkert új tulajdonosa Vince McCain, az új-zélandi médiamogul nem természetszeretetből, vagy jótékonyságból ölte a pénzét új szerzeményébe - őt kizárólag a profit érdekli.

Az állatkert vezetőségének rövid időn belül el kell érnie, hogy az intézmény legalább 20% hasznot hozzon, különben repülnek ők is és az állatok is...

Rollo Lee, az állatkert igazgatója nem egy üzleti lángelme, de nem adja fel a reményt. Szenzációs ötlete támad: mivel a közönség a mozikban is inkább az erőszakos filmekre vált jegyet, úgy gondolja, az állatkert is népszerűbb lehetne, ha kedves, bájos, aranyos állatok helyett hátborzongató, vérszomjas fenevadak vicsorognának a látogatókra a rácsok mögül. Már csak az a kérdés, honnan szerezzenek hirtelen vadállatokat és mit kezdjenek a régi, kiselejtezésre ítélt teremtményekkel...

A fergeteges vígjátékban újra együtt játszik A hal neve: Wanda teljes szereplőgárdája!

 
1 490 Ft
Filmcápák hálójában (1DVD)

Hollywoodban úgy lehet felkapaszkodni leghamarabb a csúcsra, ha olyasvalakinek dolgozol, aki a körön belül van. A módszer lényege, hogy előbb légy rabszolga, s majd egyszer te is sikeremberré válsz. Ám ez nem olyan egyszerű. Csak kevesekben van annyi kitartás, hogy elviseljék az ezzel járó számtalan megaláztatást.

Ilyen figura a mi főszereplőnk is, nevezetesen Guy, aki mindenképpen a legendás Keystone filmgyár alkalmazottja akar lenni. Főnöke Buddy, aki mindenkit ledumál a lábáról, s a legkegyetlenebb producer, akit valaha is ismertek a filmes szakmában...

 
1 490 Ft
Flintstones 2. - Viva Rock Vegas (1DVD)

Volt idő, amikor Frédi és Béni nem tartozott
még össze Vilmával és Irmával. Nagyon régen, valamikor a kőkorszak
hajnalán...

A fiatal Frédi és Béni akkor végzett a Kőbontó
Akadémián és fényes jövő állt előttük a kőfejtő szakmában. Vilma,
egy kőgazdag család gyönyörű lánya nem képes beletörődni abba, hogy divatbolond
anyukája szeretné igazgatni a sorsát. Az anya kész tényként kezeli, hogy lánya
hozzámegy a kőkorszak egyik leggazdagabb emberéhez, Chip Rockefellerhez,
de Vilma erről hallani sem akar. Inkább elszökik otthonról és Bedrockba
költözik, ahol barátnőjével, Irmával bérel lakást. Itt találnak rá életük
nagy szerelmére, Frédire és Bénire, akikkel nem sokkal később
felkerekednek, hogy egy romantikus hétvégét töltsenek Rock Vegasban. Nem sejtik,
hogy Chip Rockefeller még mindig nem adta fel a harcot és minden aljas
trükkre képes, hogy visszahódítsa Vilmát Fréditől...

 
3 990 Ft
Flörti dancing (1DVD)

A 13 éves Bruce Garett ég a vágytól, hogy megmutathassa a világnak tánctudását az Országos Serdülő Salsa Bajnokságon. Vágya azonban egy végzetes éjszakán szertefoszlik, önbizalma meggyengül, és ezzel élete eltávolodik a tánc világától. Huszonöt évvel később, az álmaitól megfosztott Bruce (Nick Frost - Haláli hullák hajnala) magányosan és elszigetelten él. Egy nap új főnököt kap: a bájos és vicces Juliát. (Rashida Jones - Social Network - A közösségi háló) Nővére és egykori tánctanára minden követ megmozgatnak, hogy Bruce visszanyerje egykori életvidám, táncos énjét és megtalálhassa élete szerelmét.

 
990 Ft
Földre szállt boszorkány (1DVD) (extra változat)

Jack Wyatt, az önimádó színész az ismeretlen Isabelt választja maga mellé egy induló boszorkányos tévésorozatba, hogy ő állhasson a figyelem középpontjába és visszakerüljön a legnépszerűbb hollywoodi sztárok sorába. Amikor Isabel, aki valódi boszorkány, rájön Jack önző tervére, olyan varázslatot talál ki, amelyet a halandó férfiú sosem felejt el!

A hatvanas évek népszerű tévésorozatának mulatságos remake-jében, amelyet Nora Ephron (A szerelem hullámhosszán, A szerelem hálójában) rendezett, Isabelt az Oscar-díjas Nicole Kidman (legjobb női főszereplő, Az órák, 2002), Jacket pedig az ellenállhatatlanul vicces Will Ferrell (A híres Ron Burgundy legendája) játssza, de a többi szerepben is olyan kiváló színészekkel találkozhatunk, mint Michael Caine vagy Shirley MacLaine!

 
1 990 Ft
Folt a zsákját (1DVD) (feliratos)

Az egyik szórakozásból hazudik. A másik pénzért. Ez ám a
csapatmunka!

Richard Pryor és Gene Wilder, a filmtörténelem
egyik legviccesebb párosa újabb nevettető együttműködésbe kezdenek. A Száguldás
gyilkosságokkal, a Dutyi-dili és a Vaklárma utáni negyedik
közös komédiájukban George és Eddie szerepében megrögzött hazudozókat
alakítanak, akik egyszerűen nem tudnak leszokni káros szenvedélyükről.

A kezdetben néhány ártalmatlan füllentés, igen komoly következményekkel
jár. A rosszfiúk ugyanis összetévesztik George-ot egy eltűnt milliomossal,
és mindent megtesznek, hogy kiforgassák vagyonából.

George esetlenül mozog a luxusvillában, sőt a házzal
járó gyönyörű feleségről is lemondana, de Eddie, aki épp most szabadult
a börtönből rábírja barátját a szerepcserére.

A Folt a zsákját című filmben Pryor és Wilder
újra bebizonyítják, hogy ők korunk legnagyobb komikusai - és ez végre nem hazugság!

 
2 990 Ft

Sorrend: