Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Fészkes fenevadak (1DVD) (Select Video kiadás)

A neves londoni Marwood állatkert új tulajdonosa Vince McCain, az új-zélandi médiamogul nem természetszeretetből, vagy jótékonyságból ölte a pénzét új szerzeményébe - őt kizárólag a profit érdekli.

Az állatkert vezetőségének rövid időn belül el kell érnie, hogy az intézmény legalább 20% hasznot hozzon, különben repülnek ők is és az állatok is...

Rollo Lee, az állatkert igazgatója nem egy üzleti lángelme, de nem adja fel a reményt. Szenzációs ötlete támad: mivel a közönség a mozikban is inkább az erőszakos filmekre vált jegyet, úgy gondolja, az állatkert is népszerűbb lehetne, ha kedves, bájos, aranyos állatok helyett hátborzongató, vérszomjas fenevadak vicsorognának a látogatókra a rácsok mögül. Már csak az a kérdés, honnan szerezzenek hirtelen vadállatokat és mit kezdjenek a régi, kiselejtezésre ítélt teremtményekkel...

A fergeteges vígjátékban újra együtt játszik A hal neve: Wanda teljes szereplőgárdája!

 
2 990 Ft
Fifti-fifti (1DVD) (2012) (karcos példány)

Adam (Joseph Gordon-Levitt  Eredet, 500 nap nyár) 27 éves, egy rádiónál dolgozik, és barátnőjével (Bryce Dallas Howard) ugyan vannak néha gondok, alapvetően elégedett életével. Egészen addig a pillanatig, amíg egy rutin orvosi ellenőrzés során ki nem derül, rákbeteg. Élete egyik napról a másikra gyökeresen felfordul, de a sokkot követően úgy dönt, felveszi a harcot a kórral. A kalandos és sokszor vicces úton enyhén szólva is tapló barátja, Kyle (Seth Rogen  Ananász expressz, Felkoppintva), a túlzottan is aggódó anyukája (Anjelica Houston) és a zöldfülő terapeutája, Katherine (Anna Kendrick) támogatják kitartóan. A valós események ihlette film különleges történet a barátságról, a szerelemről és a szokatlan szituációk szülte humorról. Seth Rogen szerint: Egy ilyen szituációban nem lehet nem viccelődni. Olyan filmet akartunk készíteni, ami épp olyan mulatságos, szomorú, reményteljes és őszinte, mint amin mindannyian keresztülmentünk.

 
990 Ft
Filmcápák hálójában (1DVD) (fotó csak reklám)

Hollywoodban úgy lehet felkapaszkodni leghamarabb a csúcsra, ha olyasvalakinek dolgozol, aki a körön belül van. A módszer lényege, hogy előbb légy rabszolga, s majd egyszer te is sikeremberré válsz. Ám ez nem olyan egyszerű. Csak kevesekben van annyi kitartás, hogy elviseljék az ezzel járó számtalan megaláztatást.

Ilyen figura a mi főszereplőnk is, nevezetesen Guy, aki mindenképpen a legendás Keystone filmgyár alkalmazottja akar lenni. Főnöke Buddy, aki mindenkit ledumál a lábáról, s a legkegyetlenebb producer, akit valaha is ismertek a filmes szakmában...

 
1 490 Ft
Fletch 1. (1DVD)

Gregory McDonald regénye alapján készült ez a halálosan vicces vígjáték.

Egészen a múlt hétig, Fletch (Chevy Chase) csak egy átlagos riporter volt, aki az igazságért és egy ablak melletti íróasztalért harcolt.

Ám mindez egy csapásra megváltozik, amikor kispályás drogosnak álcázza magát, hogy leleplezzen egy drogkereskedő bandát. Az akció során megismerkedik - a saját bevallása szerint csontvelő rákban szenvedő - Stanwykkel (Tim Matheron), aki megkéri Fletch-t tegye el őt láb alól, hogy a felesége ne essen el a biztosításából járó összegtől.

Látszólag meg is szervezi a tökéletes bűntényt: színlelt bankrablás, egy Jaguár menekülőautónak és egy repülőjegy Rióba...

De valami nem stimmel. És ahogy álcáit váltogatva Fletch az igazság nyomába ered, megfenyegetik, rálőnek, megvádolják és lecsukják. És mindezt azért, mert segíteni akart.

 
1 990 Ft
Flintstones 2. - Viva Rock Vegas (1DVD)

Volt idő, amikor Frédi és Béni nem tartozott
még össze Vilmával és Irmával. Nagyon régen, valamikor a kőkorszak
hajnalán...

A fiatal Frédi és Béni akkor végzett a Kőbontó
Akadémián és fényes jövő állt előttük a kőfejtő szakmában. Vilma,
egy kőgazdag család gyönyörű lánya nem képes beletörődni abba, hogy divatbolond
anyukája szeretné igazgatni a sorsát. Az anya kész tényként kezeli, hogy lánya
hozzámegy a kőkorszak egyik leggazdagabb emberéhez, Chip Rockefellerhez,
de Vilma erről hallani sem akar. Inkább elszökik otthonról és Bedrockba
költözik, ahol barátnőjével, Irmával bérel lakást. Itt találnak rá életük
nagy szerelmére, Frédire és Bénire, akikkel nem sokkal később
felkerekednek, hogy egy romantikus hétvégét töltsenek Rock Vegasban. Nem sejtik,
hogy Chip Rockefeller még mindig nem adta fel a harcot és minden aljas
trükkre képes, hogy visszahódítsa Vilmát Fréditől...

 
3 990 Ft
Florence - A tökéletlen hang (1DVD) (karcos példány)

Eme hihetetlen igaz történet alapján készült film főhőse Florence (Meryl Streep), a New Yorkban élő úrinő, aki arról álmodozik, hogy egy nap híres operaénekesnő lesz. Miközben ő maga gyönyörűnek hallja saját hangját, körülötte mindenki elborzad, hogy mennyire szörnyű. A legnagyobb rajongója a férje, St. Clair Bayfield (Hugh Grant), aki mindent megtesz azért, hogy megóvja Florence-et az igazságtól, és amikor az asszony úgy dönt, hogy koncertet ad a nagy presztízsű Carnegie Hallban, a férfinek mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy a fellépés ne legyen komplett katasztrófa. Stephen Frears (A királynő, Philomena – Határtalan szeretet) rendezte ezt az üdítő komédiát, amelyben feltűnik Simon Helberg (Agymenők) és Rebecca Ferguson (A lány a vonaton) is.

 
1 490 Ft
Flörti dancing (1DVD)

A 13 éves Bruce Garett ég a vágytól, hogy megmutathassa a világnak tánctudását az Országos Serdülő Salsa Bajnokságon. Vágya azonban egy végzetes éjszakán szertefoszlik, önbizalma meggyengül, és ezzel élete eltávolodik a tánc világától. Huszonöt évvel később, az álmaitól megfosztott Bruce (Nick Frost - Haláli hullák hajnala) magányosan és elszigetelten él. Egy nap új főnököt kap: a bájos és vicces Juliát. (Rashida Jones - Social Network - A közösségi háló) Nővére és egykori tánctanára minden követ megmozgatnak, hogy Bruce visszanyerje egykori életvidám, táncos énjét és megtalálhassa élete szerelmét.

 
990 Ft
Földre szállt boszorkány (1DVD) (extra változat)

Jack Wyatt, az önimádó színész az ismeretlen Isabelt választja maga mellé egy induló boszorkányos tévésorozatba, hogy ő állhasson a figyelem középpontjába és visszakerüljön a legnépszerűbb hollywoodi sztárok sorába. Amikor Isabel, aki valódi boszorkány, rájön Jack önző tervére, olyan varázslatot talál ki, amelyet a halandó férfiú sosem felejt el!

A hatvanas évek népszerű tévésorozatának mulatságos remake-jében, amelyet Nora Ephron (A szerelem hullámhosszán, A szerelem hálójában) rendezett, Isabelt az Oscar-díjas Nicole Kidman (legjobb női főszereplő, Az órák, 2002), Jacket pedig az ellenállhatatlanul vicces Will Ferrell (A híres Ron Burgundy legendája) játssza, de a többi szerepben is olyan kiváló színészekkel találkozhatunk, mint Michael Caine vagy Shirley MacLaine!

 
1 990 Ft
Folt a zsákját (1DVD) (feliratos)

Az egyik szórakozásból hazudik. A másik pénzért. Ez ám a
csapatmunka!

Richard Pryor és Gene Wilder, a filmtörténelem
egyik legviccesebb párosa újabb nevettető együttműködésbe kezdenek. A Száguldás
gyilkosságokkal, a Dutyi-dili és a Vaklárma utáni negyedik
közös komédiájukban George és Eddie szerepében megrögzött hazudozókat
alakítanak, akik egyszerűen nem tudnak leszokni káros szenvedélyükről.

A kezdetben néhány ártalmatlan füllentés, igen komoly következményekkel
jár. A rosszfiúk ugyanis összetévesztik George-ot egy eltűnt milliomossal,
és mindent megtesznek, hogy kiforgassák vagyonából.

George esetlenül mozog a luxusvillában, sőt a házzal
járó gyönyörű feleségről is lemondana, de Eddie, aki épp most szabadult
a börtönből rábírja barátját a szerepcserére.

A Folt a zsákját című filmben Pryor és Wilder
újra bebizonyítják, hogy ők korunk legnagyobb komikusai - és ez végre nem hazugság!

 
2 990 Ft
Folytassa a dzsungelben! (1DVD)

A Folytassa-sorozat csapata majomkodik a fekete Afrika dzsungelének mélyén. Az expedíció vezetője Inigo Tinkle professzor, aki egy különleges madárfajta felkutatására válogatta össze csupa balfácánból álló csapatát. Kalandozásaik során először egy óriásgorilla támadja meg őket, majd a kannibálok próbálják elfogyasztani őket, mikor is egy férfira éhes, csupa bomba nőből álló amazoncsapat siet a segítségükre, de ekkor már a primitív állati ösztönöket egyre nehezebb kordában tartani. Mindezek tetejébe állandóan a nyakukra jár egy alulöltözött, indákon himbálódzó Tarzan, aki még nálunk is szerencsétlenebb…

 
2 990 Ft
Folytassa a sivatagban! (1DVD) Folytassa-sorozat

Bo, miután becsülete csorbát szenved úgy dönt, hogy bevonul az idegenlégióba. Ezért elmegy Afrikába, hogy ott megkapja a megfelelő kiképzést. Vele utazik az inasa is, aki soha nem hagyja el kenyéradó gazdáját. Eleinte nehéz megszokniuk a puritán körülményeket, de aztán sikerül megzsarolniuk az őrmestert, s attól kezdve fejedelmi módon élnek a seregben. Közben Angliában Bo menyasszonya, Jane megtudja, hogy vőlegényét alaptalanul vádolták meg, ezért úgy dönt, hogy utána megy Afrikába. Sok kalandon kell keresztülmennie a két fiatalnak, míg végül találkoznak és összeházasodnak.

 
1 990 Ft
Folytassa Cleo! (1DVD) (Fantasy Film kiadás)

Caesar sebeit nyalogatja sikertelen európai hadjárata után. Elküldi legjobb barátját, Antoniust, hogy kössön stratégiai szövetséget Ptolemaisszal, aki Cleopátrával harcol az egyiptomi trónért. Antoniust teljesen rabul ejti az egyiptomi hercegnő szépsége és nem követi császára parancsát, sőt összeesküvést forral ellene Cleopátrával. Caesar azonban átlát a sötét terven és megparancsolja kisnövésű testőrének, Hengistnek, aki legyőzhetetlennek képzeli magát, hogy helyettesítse őt.A megrémült testőr Cleo szerelmi bájitalának köszönhetően dühöngő őrültté változik és Cleo iránti szerelmi kitörései majdnem meghiúsítják az egész tervet. Bár Caesar sorsa megpecsételődőtt, mégis minden jóra fordul. Antonius és Cleopátra tejben-vajban fürdőzik naphosszat, Hengist pedig magával viszi a szerelmi bájitalt szülőhazájába, Anliába...

 
1 990 Ft
Folytassa doktor! (1DVD)

Ebben a kórházban mindenki meghal - A RÖHÖGÉSTŐL!

A Folytassa-sorozat legjobban sikerült kórházi komédiájában
eszméletlenül szexi nővér, megvadult betegek, idióta orvosok és persze a kibírhatatlan
matróna főnővér dolgozzák meg a rekeszizmainkat.

A Borough Megyei Kórházban a vasfegyelemhez kézzel-lábbal
ragaszkodó, kérlelhetetlen szigoráról ismert Dr. Tinkle veszi át az irányítást.
Tekintélyét alaposan megtépázza, hogy a betegek fellázadnak az újonnan bevezetett
rend ellen és csak olaj a tűzre a hihetetlenül szexi nővér, Sandra May
érkezése, aki a kórház teljes férfipopulációjának vérnyomását tornássza az egekig.

 
1 990 Ft
Folytassa főnővér! (1DVD) (Fantasy Film kiadás)

Sid, Cyril és Ernie úgy döntenek, gyógyszert lopnak a
kórházból. Briliáns tervük megvalósításához elsőként fel kell deríteniük a helyet.
Cyrilt beöltöztetik nőnek, ráadásul nővérnek, hogy menjen be és kémlelje
ki a lehetőségeket.

A ragyogó terv azonban dugába dőlni látszik, amikor az álruhás Cyrilt
a kórház orvosai összetévesztik az új nővérrel. Cyril csak kapkodja a
fejét tanácstalanul és kétségbeesve pislog, amikor pillanatok alatt a bábaasszony
szerepében találja magát, és azt várják tőle, hogy segédkezzék a hármas ikrek
világrahozatalánál...

 
1 990 Ft
Folytassa forradalmár! (1DVD) (Ariel International kiadás)

Az 1800-as években játszódó történet két úriember vidám kalandjairól szól. Hőseink nagy unalmukban kitalálják, hogy segítségére sietnek az éppen kitört Francia Forradalom elől menekülő arisztokratáknak, és nemesemberek tucatjait mentik meg a guillotine-tól. Amikor a gyönyörű Jacqueline segítségével Pommfrit herceget is sikerül megmenteniük, betelik a pohár. A forradalom vezére és a rendőrfőnök nem nézheti tétlenül tovább a dolgokat...

 
1 990 Ft
Folytassa forradalmár! (1DVD) (Computer Panoráma kiadás)

Az 1800-as években játszódó történet két úriember vidám kalandjairól szól. Hőseink nagy unalmukban kitalálják, hogy segítségére sietnek az éppen kitört Francia Forradalom elől menekülő arisztokratáknak, és nemesemberek tucatjait mentik meg a guillotine-tól. Amikor a gyönyörű Jacqueline segítségével Pommfrit herceget is sikerül megmenteniük, betelik a pohár. A forradalom vezére és a rendőrfőnök nem nézheti tétlenül tovább a dolgokat...

 
1 990 Ft
Folytassa Henrik! (1DVD) (Computer Panoráma kiadás)

A helyszín VIII. Henrik udvara, ahol az uralkodó épp Mária normand
királynőt veszi nőül. Ezután pedig jó szokás szerint a nászéjszakára kerül sor.

Illetve csak kerülne, mert ahogy a király a királynő közelébe kerül, iszonyatos
bűzt érez kiáramlani neje szájából. A kellemetlen szag oka az, hogy a királynő
megőrül a fokhagymáért és minden este megeszik egy gerezdet.

A király válni kíván. Ám épp, amikor kimondanák a válást, kiderül, hogy a királynő
gyermeket vár. Ekkor adódik a kérdés, hogy kié a gyerek, mert biztosan nem a
királyé, hisz ő hozzá sem nyúlt...

Ettől kezdve számos kacagtató helyzeten keresztül követhetjük végig, hogyan
kerül a király egyik galibából a másikba...

 
1 990 Ft
Folytassa Henrik! (1DVD) (Fantasy Film kiadás)

A helyszín VIII. Henrik udvara, ahol az uralkodó épp Mária normand
királynőt veszi nőül. Ezután pedig jó szokás szerint a nászéjszakára kerül sor.

Illetve csak kerülne, mert ahogy a király a királynő közelébe kerül, iszonyatos
bűzt érez kiáramlani neje szájából. A kellemetlen szag oka az, hogy a királynő
megőrül a fokhagymáért és minden este megeszik egy gerezdet.

A király válni kíván. Ám épp, amikor kimondanák a válást, kiderül, hogy a királynő
gyermeket vár. Ekkor adódik a kérdés, hogy kié a gyerek, mert biztosan nem a
királyé, hisz ő hozzá sem nyúlt...

Ettől kezdve számos kacagtató helyzeten keresztül követhetjük végig, hogyan
kerül a király egyik galibából a másikba...

 
1 990 Ft
Folytassa újra doktor (1DVD)

Mi történik a Long Hampton kórházban? Vajon az, hogy a betegek sikoltoznak éjszakánként, a gyógyulás jele, vagy ez olykor a praktizáló orvosok műve is lehet? A háború mélypontja ez orvos és páciense között vagy csak a kecsegtető kezdetek korszakát éljük?

Ki a jövő orvosa, pontosabban melyik orvosé a jövő? A szépségszalonokat építő sarlatán vagy a megátalkodott gyógyító? Avagy „ahol a tabletta bemegy, ott lyuknak is kell lennie” illetve sohasem tudhatjuk, hogy a tantusz hová esik be, ráadásul, ha a doktor úr azt állítja, hogy ez egy hőmérő, készséggel hihető, bár alkalmasságának helye némileg meglepő…

A Folytassa filmek az angol filmgyártás kétségtelenül legmaradandóbb és legkedveltebb darabjai. 1958-ban indult útjára a sorozat és még napjainkban a „Folytassa”-szó hallatán mindenki a pimasz humorra és az elnagyolt karakterekre asszociál. Angliában talán nem is él olyan ember, aki ne látott volna legalább egyet a 31 Folytassa-film közül, olyan osztatlan sikert arattak a produkciók.

 
1 990 Ft
Folytassa, amikor Önnek megfelel (1DVD)

W.C. Boggs kis cége wc-csészéket gyárt, vagyis gyártana, ha nem sztrájkolna a munkaerő. Csakhogy Vic Spanner, a szakszervezetis minden alkalmat megragad, hogy kihívja a dolgozókat. Hogy a kedélyeket megnyugtassa, Sid Plummer javasol egy megoldást, valamit, ami a cég vezetőinek is jó ötletnek tűnik.

A társulattól megszokott fergeteges komédiázásnak most külön ízt ad a szakszervezeteket érintő markáns irónia és a bátor kiállás az olyan fontos téma mellett, mint a mellékhelységet illető történések.

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés