Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Frank (1DVD) (Michael Fassbender)

Az Oscar-jelölt Michael Fassbender (12 év rabszolgaság, Shame – A szégyentelen, Prometheus) alakítja Franket, a kiejthetetlen nevű indie banda, a The Soronprfbs frontemberét ebben az egyéni hangulatú zenés vígjátékban. Frank még a zenészek körében is igazi különcnek számít: csak a tökéletes hangzás érdekli, mindenben az inspirációt keresi – és még alvás közben sem veszi le az egész fejét körbevevő hatalmas papírmasé maszkot. Frank és csapata kizárólag a popszakmát messzemenőkig elutasító egyéniségekből áll. Ebbe a furcsa társaságba érkezik az ambíciókkal teli Jon (Domhnall Gleeson – Időről időre, Anna Karenina, Star Wars – Episode VII), akinek a legvadabb álmai válnak valóra, amikor egy váratlan üresedés miatt, pusztán kényszerűségből felveszik a bandába. A kis csapat hamarosan maga mögött hagyja a civilizációt, egy kis erdei házban kezdenek el kísérletezgetni, hogy megalkossák a tökéletes albumot – Jon pedig kénytelen felismerni, hogy a zenészélet nem annyira egyszerű, mint ahogy a bulvárlapokban olvassuk. A kezdeti feszültségek tovább fokozódnak, ahogy a The Soronprfbs elkezd népszerűvé válni az interneten és Jon megpróbál összejönni Frank ördögien szexi alkotótársával, Clarával (Maggie Gyllenhaal – A sötét lovag, Hisztéria, A titkárnő).

Lenny Abrahamson a Sundance Filmfesztiválon elsöprő kritikai és közönségsikert aratott filmjében a szupersztár Michael Fassbendert tőle rendkívül szokatlan szerepben láthatjuk. A színész, akinek alakítását a Vanity Fair csodálatosnak, az Indiewire pedig mesterinek nevezett, ezúttal még énektudását is megcsillogtatja!

 
1 990 Ft
Fűbenjáró bűn (1DVD)

Ha marihuánát árulsz, vegyél kiskosztmöt, és ne hagyd magad elijeszteni. Aki ért az orchideához, előbb-utóbb profi lesz vadkenderben is. A fű az csak fű, és nincs az a londoni rosszfiú, aki nem jönne zavarba egy vidéki angol hölgy ártatlanságától, pláne ha az elragadó Brenda Blethyn játssza.

És egyébként sem rossz itt senki! Hogy is lehetne? Aki a virágot szereti...
A kender pedig igenis virágzik. Szóval van itt minden, ami egy fergeteges vígjátkékhoz kell: váratlan csapás és őrült vállalkozás, bűn és szerelem, plébános és gengszter, fővárosi drog-dealer és egy halászfalu apraja-nagyja.

 
1 990 Ft
Furcsa fickók a fedélzeten (1DVD) (Adam Sandler)

Schecky Moskowitz (Adam SANDLER – Nászok ásza, Az 50 első randi, Távkapcs, Nagyfiúk) hobbija a kabaré. Minden vágya, hogy egyszer kiállhasson a közönség elé, és a - szerinte - bombajó humorával szórakoztassa őket. Álma beteljesülni látszik egy hajóúton, ahol a komikus ugyan már szerződtetve van, de Schecky esélyt lát arra, hogy Dickie Diamond (Scott LaROSE) előtt ő is felléphessen. A közönség gyönyörű hölgyekből áll, akik a Miss Universe címért versengenek. Egyikük élete azonban veszélybe kerül, amikor két terrorista elindul, hogy megkeresse a hajót, és a fedélzeten megölje az egyik szépséget. Eközben Schecky Diamond-ot a mosdóba zárja, és azt tervezi, hogy átveszi a helyét... Nem arat túl nagy sikert, de önbizalma akkor is rendületlen.
A ma már az egyik legnagyobb komikus sztárnak számító Adam Sandlernek ez volt az első komolyabb filmes munkája, de rajta kívül még olyan sztárok tűnnek fel mint Billy ZANE (Titanic, Halálos nyugalom), Burt YOUNG (Rocky, A bőség földje, Volt egyszer egy Amerika…) és Billy BOB THORNTON (Armageddon, Szörnyek keringője, Tapló télapó)

 
1 990 Ft
Furcsa srác, A (1DVD)

John C. Reilly, Jonah Hill és az Oscar® díjas Marisa Tomei a főszereplője ennek a csavaros, szórakoztató történetnek, amely a szerelemről, a családról és az önállóvá válásáról szól. A nemrégiben elvált John (Rielly) találkozik a bájos és szexi Mollyval (Tomei), és rögtön tudja: megtalálta a tökéletes nőt. Mindössze egy probléma van – Molly fia, Cyrus (Hill), aki úgy csüng az anyján mint majom a farkán, és esze ágában sincs megengedni, hogy még egy pasi a képbe kerüljön. A John és Cyrus között kétségbeesett küzdelem kezdődik az alfa hím címéért: ez pedig hihetetlenül bizarr és mulatságos pillanatok sorozatával örvendezteti meg mindazokat, akik szeretnek nevetni.

 
1 490 Ft
  Fürkész felügyelő (1DVD) (Inspecteur la Bavure) (Gerard Depardieu) (borítő kis helyen sérült)

A frissen végzett nyomozó, aki apja érdemeinek köszönheti a képesítését, mulatságos furgonjával inkább kalamajkákat okoz, mint bűnözőket fog el. Derűs és naiv alkat, édesanyja szemefénye. Szinte észre sem veszi, hogy barátai nem éppen jó házból való fiúk. Amikor azonban egy gazdag gyáros lányát kell megmentenie az emberrabló markából, épp ezek a gyanús barátok sietnek a segítségére. A klasszikus francia filmvígjátékok nagymesterének, többek között az Asterix és Obelix rendezőjének mulattató komédiája.

 
1 990 Ft
Fúrófej Taylor (1DVD) (2008) (Owen Wilson) /karcos/
Ryan, Wade és Emmit nagy lelkesedéssel kezdi a gimnáziumot, és örömük egészen addig tart, amíg nem futnak össze a folyosón Filkins-szel, a suli rettegett nagymenőjével, minden lúzer-diák rémével, akihez képest Hannibal Lecter ártatlan ministránsnak tűnik csak! Természetesen a három friss hús (a dagi, a nyomi meg a cingár) lesz Filkins szívatásainak legújabb célpontja: a srácok jól tudják, hogy a terror uralma beköszöntött, és kőkemény hónapok várnak rájuk, ha nem jön egy mentőötlet!... 
990 Ft
Fuss, dagi, fuss! (1DVD)(2007)
Dennis nem éppen a férfiak gyöngye. Idestova öt esztendeje, hogy a pocakos fickó faképnél hagyta a várandós menyasszonyát. Azóta persze rájött, hogy mindez súlyos hiba volt. Szeretné visszanyerni Libby szívét, az azonban már másért dobog. A londoni maratoni futóverseny jó alkalomnak látszik a próbálkozásra. Bár Dennis enyhén szólva is kilóg a sorból, benevez a versenyre. Fűti a bizonyítási vágy, különösen, hogy a nagy megmérettetésen Libby jóképű és jó kiállású barátja is indul. Dennis eltöké... 
1 990 Ft
Füves Daltry (1DVD) (Daltry Calhoun, 2005)

Daltry Calhoun (Johnny Knoxville - Hazárd megye lordjai) a H.M.CS. (a helyi menő csávó, ha valakinek nem lenne világos) Ducktownban. Sőt, mondhatni ő tette a térképre a várost, mert addig, amíg fel nem futtatta a fűtermesztést (Hé! A legálisat, a golfhoz!), addig az sehol nem volt, még a térképen se. Ja, és akkor még a jószívű tévéreklámjairól nem is szóltam! Na, az se volt kis üzlet, de amibe most vágta a fejszéjét a Nővel (Juliette Lewis - Hullahegyek, fenegyerek, Starsky és Hutch). Találják ki, van-e ennek köze a szlogenhez, miszerint „Büszkén szórja magvát szerte Amerikában!”

 
1 490 Ft
Gagyi mami 2. (1DVD) (nagyon karcos példány)

A nemzet érdekében semmi sem drága: ha a haza biztonságáról van szó, Malcolm Turner FBI ügynök mindenre hajlandó. Így aztán újra nyugdíjaskorú, túlsúlyos nagymamának álcázza magát.
Az álruhák mestere ezúttal nemzetbiztonsági ügybe bonyolódik: nevelőnőnek adja ki magát, és beépül a gyanúsított háztartásába, ahol persze - a jóságos pótnagyinak köszönhetően - hamarosan eluralkodik a tökéletes káosz.

Turner főnökei a sikeres kémtevékenységnek köszönhetően arra készülnek, hogy lecsapjanak, de a nagymamaruhás akcióhős váratlanul ellentámadásba lendül - ugyanis bevetés közben nagyon szívéhez nőtt a rábízott három gyerkőc.

 
1 490 Ft
  Gáz van, jövünk! (2005) (1DVD) (extra változat) (Billy Bob Thornton)

A Rocksuli rendezője nem tér le a bevált útról, és ismét fergeteges tanár-tanítvány komédiát készített!

Morris Buttermaker profi baseball játékos volt, de sportkarrierjét hamar derékba törte az alkohol, és a gyengébb nem. Még mielőtt teljesen eltűnne a süllyesztőben, ügyvédje rábeszéli, hogy vállalja el az egyik ifjúsági baseball-csapat, az örök vesztes kétbalkezes Medvék irányítását. Az ex-játékos nehezen barátkozik meg új szerepkörével, nem igazán találja a hangot a kölykökkel, és a játék technikája mellett – a szülők nem kis megrökönyödésére – zűrös életvitelét is megismerteti a csapattal.
Végül a gyerekek és Buttermaker is rájönnek, nem túl felemelő élmény, ha az embert örök lúzerként könyvelik el. Összekapják magukat, hogy a közelgő meccsen végre villanthassanak valamit a nagy riválissal szemben…

 
1 990 Ft
Gazdátlanul Mexikóban 2. (1DVD) (2011)
A beszélő csivavák egy fergeteges folytatásban térnek vissza. Régi ismerőseinknek új kalandokkal kell szembenézniük: a kölykeik született rosszcsontok, és kutya legyen a négy talpán, aki ép ésszel bírja újabb és újabb csínytevésüket. Ám amikor gazdáik bajba kerülnek, semmitől sem riadnak vissza, hogy megmentsék őket - mert a család, bármi is történjék, jóban-rosszban összetart. Így aztán kiskutya, nagykutya együtt száll harcba és megmutatja, hogy összefogással és bátorsággal a kicsik is képes... 
2 990 Ft
Generális, A (1927) (1DVD) (Buster Keaton)

Buster Keatont a nagy nevettetők közt szokták számon tartani. De Keaton nemcsak komikus, hanem történet-kitaláló, rendező, igazi művész-filozófus, a filmművészet géniuszainak sorában a helye.

A Generális a némafilm meghatározó, műfajteremtő darabja, a filmtörténelem kiemelkedő alkotása.

Keaton ebben a filmben egy fiatal, lelkes masinisztát alakít, Johnny Gray-t, aki az Amerikai Polgárháború idején jelentkezik katonának, de elutasítják, mert mozdonyvezetőként több hasznot tud hozni. Amikor az egyik északi kéme ellopja a vonatot, amin a szerelme is rajta van, Gray egy másikon ered a nyomába. Hajmeresztő jeleneteket láthatunk, melyekben Keaton maga szerepel, így a kaszkadőrök is "ősatyjuknak" tekinthetjük.

 
1 990 Ft
Gimiboszi (1DVD) (Election, 1999) (Reese Witherspoon)

Reese Witherspoon játssza Tracy Flicket, a nyomulós eminenst, aki eltökélte, hogy a Carver gimnázium diákelnöke lesz.

Jim McAllister (Matthew Broderick), a népszerű tanár úgy dönt, vakvágányra tereli Tracy megszállottan eltúlzott érvényesülési vágyát azzal, hogy kerít egy ellen-elnökjelöltet.

De Mr. M. nem is sejti, hogy Tracyt megállítani olyan, mintha a fogkrémet akarná visszanyomni a tubusba...

 
3 990 Ft
Go Trabi Go 2. (1DVD)

A Struutz család a berlini fal leomlása után visszatérve a vakációról, megdöbbenve tapasztalja: otthonukat porig rombolták, hogy helyén egy golfpályát építsenek. A baj nem jár egyedül; kiderül, hogy Udo örökölt egy csőd szélén álló kerti törpe gyárat és még a korrupt polgármester is üldözőbe veszi Udo feleségét. A megoldást a kétes befolyású magával ragadó személyiségű Charlie személyében látják, aki életfilozófiáját régi western rock számokból és a Zen minimális felfogásából meríti.

 
1 990 Ft
Good Bye Lenin! (1DVD) (lemezen filccel írt szöveg)

Világszerte sikert aratott ez a vígjáték, mely akárcsak nálunk a Moszkva
tér, ironikus, nosztalgikus módon közelít a rendszerváltás eseményeihez.

A helyszín ezúttal a fal leomlása miatt örömmámorban úszó Berlin, ahol egy
megható, humorral és érzelmekkel teli történet bontakozik ki előttünk.

Az NDK-s (a fiatalabbak kedvéért Német Demokratikus Köztársaság) Alexet
egy tüntetésen letartóztatják, és ezt a fiú édesanyja nagyon nehezen viseli.
Olyannyira, hogy szívrohamot kap és kómába esik. Ebben az öntudatlan állapotban
tölti azokat az éveket, amelyek során ledől a berlini fal és egyesül a két Németország...

Évekkel később az asszony magához tér a kómából. Az orvosok szerint még a legapróbb
sokk is végzetes lehet számára, ezért Alex elhatározza, hogy nem árulja
el, mi történt a külvilágban. A lakásban, a négy fal között megpróbálja újrateremteni
a szocializmust, hogy a mama még csak ne is sejtse, hogy odakint már a kapitalizmus
tombol...

A Good bye, Lenin! mindenkinek nyújt valamit: a filmcsemegék kedvelői,
de a vígjátékok és a megható történetek iránt rajongók is minden bizonnyal megkedvelik
ezt az európai sikerfilmet!

 
2 990 Ft
Gyakornokok (1DVD)

Miután Billy (Vince Vaughn) és Nick (Owen Wilson) elveszíti munkáját, mindenáron bizonyítani igyekszik, hogy a digitális világban is tud érvényesülni. A két üzletkötő jelentkezik a Google gyakornokcsapatába, mely csupa jó iskolát végzett, nagyokos fiatalból áll, olyanokból, akik feleannyi idősek és kétszer olyan képzettek, mint ők. A rábeszélés tudományának nagymestereit azonban nincs, ami eltántorítsa a céltól, hogy a világ első számú álommunkahelyének alkalmazottaivá küzdjék magukat. Versenyre kelnek az ifjakkal, s ha kell, tán még önmagukat is legyőzik…

 
1 490 Ft
Gyalog galopp (1DVD) (Monty Python) (Select Video kiadás)

Itt a film a kerekasztal lovagjairól, akik a Szent Grál keresésére indulnak, és közben találkoznak a fekete lovaggal, aki nem adja fel egykönnyen, a gyilkos nyúllal, aki lesből támad, a lovagokkal, akik azt mondják: Ni, és a halál hídjának őrével, aki jókat tud kérdezni.
És mindeközben még arra is jut idejük, hogy magasröptű eszmecseréket folytassanak a tököt szállító fecskék teherbíró képességéről. Ha a rendőrök nem avatkoznának közbe, még a Szent Kelyhet is meglelnék...

A Monty Python társulat legemlékezetesebb klasszikus őrült vígjátéka világszerte kultikus kedvencévé vált az angol humor megszállottainak. Bátran állíthatjuk, hogy hazánk igazi Gyalog-galopp nagyhatalomnak számít a rajongók terén, ami nem utolsósorban a különösen jól sikerült, legendás és bravúros szinkronnak köszönhető.

 
1 990 Ft
  Gyalog galopp (2DVD) (extra változat) (Monty Python) (Warner Home Video kiadás)  ( az 1. lemez kissé  karcos )

Itt a film a kerekasztal lovagjairól, akik a Szent Grál keresésére indulnak, és közben találkoznak a fekete lovaggal, aki nem adja fel egykönnyen, a gyilkos nyúllal, aki lesből támad, a lovagokkal, akik azt mondják: Ni, és a halál hídjának őrével, aki jókat tud kérdezni.
És mindeközben még arra is jut idejük, hogy magasröptű eszmecseréket folytassanak a tököt szállító fecskék teherbíró képességéről. Ha a rendőrök nem avatkoznának közbe, még a Szent Kelyhet is meglelnék...

A Monty Python társulat legemlékezetesebb klasszikus őrült vígjátéka világszerte kultikus kedvencévé vált az angol humor megszállottainak. Bátran állíthatjuk, hogy hazánk igazi Gyalog-galopp nagyhatalomnak számít a rajongók terén, ami nem utolsósorban a különösen jól sikerült, legendás és bravúros szinkronnak köszönhető.

 
2 990 Ft
Gyerekek jól vannak, A (1DVD) /használt, karcos/

A leszbikus pár, Nic és Jules (Annette Bening: Amerikai szépség; Julianne Moore: Vakság, Nagy Lebowski) együtt nevelik két tinédzser gyereküket, Jonit és Lasert (Mia Wasikowska, Josh Hutcherson). A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni éppen betöltötte a tizennyolcat, és főiskolára készül, öccse megkéri egy nagy szívességre: derítse ki, ki kettejük biológiai apja. Paul, az életművész étteremtulajdonos (Mark Ruffalo: Vakság) elsőre nagyon meglepődik, amikor kiderül, van két gyereke. Már az első találkozás elindít valamit, ám hamarosan váratlan fordulatok egész sorozatát hozza mindannyiuk életébe.

Lisa Chodolenko érzékeny és humoros drámáját négy Oscar-díjra jelölték a legjobb film, a legjobb forgatókönyv valamint a legjobb férfi (Mark Ruffalo) és női (Annette Bening) mellékszereplő kategóriákban.

 
1 490 Ft
Gyerekek vagy egyebek (1DVD) (Sophie Marceau)

Ariane (Sophie Marceau – Kémnők, James Bond: A világ nem elég, A rettenthetetlen) és Hugo (Dany Boon – Isten hozott az Isten háta mögött) tíz év házasság után valami újdonságra vágynak. Úgy gondolják, érdemes megpróbálni, milyen a másik élete: így a gyerekekkel törődő, háztartást vezető Ariane üzletasszonyként; családfenntartó férje pedig háztartásbeliként kezdi újra életét. Mindenki meglepetésére a kísérlet működik, még ha nem is úgy, ahogy azt elképzelték...

 
1 990 Ft

Sorrend: