Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Hullámlovasok (1DVD) (2014)
Jackie a The New Yorker magazin szerkesztője kénytelen hátrahagyni az irodát és fia után utazni Los Angelesbe. Angelo ugyanis úgy döntött, felhagy a főiskolával, hogy napjait szörfözéssel és önmegvalósítással töltse. Ám a nő egyszer csak azon veszi észre magát, ő maga az, aki hatalmas változáson esik át a tengerparton. Megismerkedik egy nála jóval fiatalabb szörfoktatóval, aki mellett újra felfedezi önmagát és nőiességét és már csak fiával való törékeny kapcsolatát kell újra megszilárdítania.... 
1 990 Ft
  Hullámok ördöge (1DVD) (Surfer, Dude, 2008) (Matthew McConaughey)

Steve Addington (Matthew McConaughey - Szahara) a világ egyik legjobb szörföse. Annyira laza, hogy mezitláb, póló nélkül tengeti mindennapjait a haverokkal a parton elegendő füves cigit elnyomva ahhoz, hogy a hullámokon és csajokon kívül másra ne legyen gondja.

Steve menedzsere, a maga is szörfös múlttal bíró Eddie próbálja meggyőzni a tengerpart Lebowskiját, hogy legyen az arca egy virtuális szörfös játéknak - noha az üzleteléssel járó vagyonra inkább neki lenne szüksége, mint Steve-nek. Ekkor betoppan a képbe a sok jócsaj között a legjobb, Danni (Alexie Gilmore - Mindenképpen talán), akibe Steve egyből beleszeret - csakhogy a hullámok elapadnak, a spangli elfogy és a lányról is kiderül, hogy Eddie-nek dolgozik...

 
1 490 Ft
I Heart Huckabees (1DVD)

Bernard (Dustin Hoffmann) és Vivian (Lily Tomlin) egy magándetektív-páros, akiket egy érző szívű költő, Albert Markovski bérelt fel, hogy nyomozzanak három véletlen egybeesés jelentése után, ami talán az élet értelmének kulcsa.

A nyomozásnak egyre több érintettje van, mint például a szenvedélyes, de mimózalelkű tűzoltó, Tom Corn (Mark Wahlberg), a dörzsölt értékesítési vezető, Brad Stand (Jude Law), vagy a dögös, de önértékelési zavarban szenvedő modell, Dawn Campbell (Naomi Watts).

A vidám esetet tovább bonyolítja, hogy egy csábító, de végzetes francia nő, Caterine Vauban (Isabelle Huppert) lépre csalja Albertet és Tomot...

 
990 Ft
  Ifjú Churchill kalandjai, Az (1DVD) (Churchill: The Hollywood Years, 2004) (Christian Slater)

A brit megdicsőülés nagy pillanata egy ügyes csavarral Hollywood legnagyobb sztorijává válik ebben a komédiában, amely a britek egyik legnagyobb történelmi pillanatát dolgozza fel - Hollywood szemüvegén keresztül.

Az európai csatamezőkön bóklászó, tesztoszterontól duzzadó, szivarozó amerikai közlegény, Winston Churchill (CHRISTIAN SLATER) kezdi megelégelni, hogy segítség nélkül kell harcolnia a németek ellen. Szövetséges támogatókra van szüksége. Angliába utazik, hogy meggyőzze a királyt (HARRY ENFIELD), segítsen megmenteni Európát a Harmadik Birodalom támadásától, ám alábecsüli feladatának nehézségi fokát. A királyról kiderül, hogy részeg disznó, és csak a naív, ám igen eszes Erzsébet hercegnő (NEVE CAMPBELL), és "ír kutya" barátja, Jim Cheero (MACKENZIE CROOK) segítségével sikerül letörni az ellenség erőfeszítéseit, találkozót szervezni Hitler (ANTHONY SHEER) és a király közt, majd hazazavarni Hitlert Németországba.

 
990 Ft
Igenember, Az (1DVD)

Carl Allen sokáig emésztette magát, mire megtanulta, hogyan tegye túl magát a válás és a kilátástalan munka gyötrelmein. A megoldás végtelenül egyszerű: mondj igent mindenre! Gumikötélen leugrani egy hídról? Igen! Rábólintani a teleshop összes ajánlatára? Igen! Megtanulni koreaiul? Igen! Felülni az első repülőgépre, bárhová is menjen? Igen! Elnyerni álmaid csajának kezét? Igen! Felhőtlenül bolondozni az év egyik legmókásabb vígjátékában? Igen!

A gumiarcú Jim Carrey testének minden egyes porcikáját bevetve alakítja az életbe fejest ugró Carlt, aki úgy dönt, mostantól minden kínálkozó lehetőséget megragad – főleg, ha a lehetőségek között helyet kap a romantikázás egy elbűvölő és szabadszellemű zenészlánnyal (Zooey Deschanel). A Hajrá csajok! és a Szakíts, ha bírsz rendezőjének legújabb filmjére egyszerűen nem lehet nemet mondani!

 
2 990 Ft
  Ígéret szép szó, Az (2007 - Zavet) (1DVD) (Emir Kusturica)

Szerbiában, egy négyfős faluban él Tsane, a 12 éves kamasz fiú a nagyapjával. A faluban lakik még a tanítónő, Bosa is, akinek leghőbb vágya, hogy férjhez menjen Tsane nagyapjához. Ám a nagyapa inkább a haldoklást választja, de mindenképpen gondoskodni szeretne Tsane jövőjéről. Ezért megígérteti a fiúval, hogy az bemegy a városba, elviszi egyetlen tehenüket, és a kapott pénzből vesz egy szentképet és szerez magának feleséget.Tsane alig ér a városba, máris egyik kalandból a másikba zuhan. Sikerül kivívnia a helyi maffiafőnök haragját, de a szerelem is gyomron találja. A helyzet egyre bonyolódik, még Jasna, a szerelme is veszélybe kerül, a maffiózók bordélyházba akarják juttatni. A fiú szerencséjére megismerkedik még sosem látott rokonaival, akik segítik a bűnözők elleni harcban. Mindeközben a nagyapa sem unatkozik otthon.

 
2 990 Ft
Így neveld az anyádat (1DVD) (nagyon karcos példány)

Grace-re (Eva Mendes) hatalmas nyomás nehezedik. Lánya szinte tegnap még kislány volt, most meg már felvágott nyelvű, éles eszű kamasz, aki szeretné a felnőttek életét élni. A megkomolyodni képtelen anya és a függetlenségre vágyó lánya emiatt most életük legkomolyabb kihívása előtt állnak ebben a szívderítő vígjátékban a felnőtté válás nehézségeiről.

 
1 490 Ft
Impotens férfi kerestetik (1DVD) (2003)
Carmen a húszas éveinek végén járva belátja, hogy hiába a sikeres életpálya, egész egyszerűen besokallt. Elege lett belőle, hogy a fiúja úton-útfélen megcsalja, az ügyfelei pedig olyan természetesnek veszik a kollegális szexet, mintha az csak a cég alapvető szolgáltatásainak körébe tartozna... Egy óriási hirdetés száll a város felett, miszerint Carmen impotens férfit keres... Az ok sejthető: szerelmi csalódás. Sok férfi jelentkezik, de egyik sem az igazi. Ám egy félreértés során a lány belebo... 
990 Ft
Inyencfalat (1DVD) (1991) (John Candy (feliratos)
Jack Gable, a szappanoperaíró furcsa helyzetbe kerül, amikor szíve hölgyét, Laurát víkendezni viszi. Laura, aki a Jack által írt filmsorozat főszereplője, nem régen szakított barátjával, a produkció férfi főhősével, Dennis-szel. Ráadásul a sorozat producerei azt szeretnék, ha a Laura által megszemélyesített szereplő minél hamarabb az életét veszítené. Jack a kirándukás során, miközben Laura csomagját cipeli, úgy bevágja a fejét, hogy egy kis időre elveszti az eszméletét. Amikor magához tér, e... 
3 990 Ft
Irány Colorado! 1. (1DVD)

A vígjátékok nagyágyúja, Billy Crystal (Harry és Sally) játssza a főszerepet ebben a cowboyokról, karrierekről és kapuzárási pánikról szóló, fergeteges filmben. A további szerepekben még néhány nagy nevettető: Daniel Stern, Bruno Kirby és Jack Palance látható– utóbbi alakításáért Oscar-díjat is kapott. Az Irány Colorado! „a legdurvább western-komédia a Fényes nyergek óta” (Rolling Stone). Meglasszóz… és megnevettet az első kockától az utolsóig.
Mitch Robbins (Crystal) 39 éves, New York-i lakos. Szánalmas alak. A munkája fárasztja, az életét unja. Két legjobb barátja, Ed (Kirby) és Phil (Stern) hasonló cipőben jár. Úgy döntenek, gondjaikat egy mesés vakációval hessegetik el, poggyászaikat nyeregtáskára cserélik, és Új-Mexikó végtelen ege alatt tehenészfiúként veszik űzőbe a szabadságot és a kalandot. Ehelyett mi vár rájuk? Perzselő napsütés, fájós hátsó fertály… valamint önmaguk és barátaik jobb megismerése!

 
2 990 Ft
  Irány Colorado! 2. - Curly aranya (1DVD) (külföldi borító)

Mitch Robbins aranyat keres fivérével és barátaival a vadnyugaton: a halott Curly kincseit akarják megszerezni, ami számtalan kaland után már-már sikerül is.

 
3 990 Ft
Irigy kutya (1DVD) (Ben Stiller - Jack Black)

Los Angeles legextravagánsabb otthona kétségtelenül Nick Vanderpark
tulajdona. Vanderpark hatalmas vagyonra tett szert hihetetlen találmánya
segítségével, ami nem más, mint egy leleményes kutyapiszok-eltűntető szerkezet.
A kacskaringós ösvényekkel, buja futónövényekkel, korallokkal és körhintákkal
teli egyedülálló birtok halálra idegesíti a szomszéd Tim Dingmant. Timnek
jó oka van dühöngeni: annak idején ő is befektethetett volna Vanderpark
találmányába, ha hitt volna benne.

Amikor Timet még az állásából is kirúgják és a felesége is faképnél
hagyja, úgy érzi, az egyetlen ember, akihez fordulhat egy fura kocsmatöltelék,
aki minden helyzetre talál megoldást, még ha az kicsit szokatlan is…

Emlékezetes fekete komédia nagyszerű színészekkel - az Irigy kutya Barry
Levinson, az Esőember rendezőjének legújabb filmje.

 
1 490 Ft
Isten hozott az Isten háta mögött (1DVD)

Philippe Abrams egy kedves, dél-franciaországi posta alkalmazottja. Felesége, Julie egy idő óta rosszkedvű és úgy gondolja, hogy egy riviérai állomáshely tenne csak jót romló kedélyének.

Férje mindent elkövet, hogy teljesítse felesége kérését, de egy ostobaság miatt nem délre, hanem a távoli északra helyezik. Philippe rettenetesen elkeseredik, de hamar bebizonyosodik, hogy az északkal kapcsolatos összes előítélete helytelen, és Bergues, az új állomáshelye egyáltalán nem hasonlít a pokolhoz...

 
1 990 Ft
Isten hozott Németországban (1DVD) (2016)
Angelika nemrég vonult nyugdíjba, de ahelyett, hogy élvezné a gondtalan mindennapokat, különös ötlete támad. Úgy dönt – férje kérésének ellenére – hogy befogad a családba egy menekültet. Miután Diallo, a fiatal nigériai férfi beköltözik a Hartmann családhoz, a nyugodt hétköznapoknak vége. Na nem azért, mert egy bajkeverő, ő csupán igyekszik megismerni az új kulturális közeget, amibe belecsöppent, a probléma sokkal inkább a befogadó oldallal van. A férj és a gyerekek nem látják szívesen az ide... 
1 990 Ft
Isten ments! (1DVD)

Az Isten ments! mennyei vígjáték, melyben Dan Day atya, a karizmatikus evangélikus lelkész (Pierce Brosnan) egy nyugat-amerikai kisvárosban vezeti nyáját – leginkább sármjával.
Carl, az egykori hívő (Greg Kinnear) – no nem Krisztusé, hanem a Tisztelendő Úré – a lelki- és erkölcsi megújhodás szép példája Dan atya evangélikus közösségében. Amikor azonban tanúja lesz, hogy a lelkész egyik elvakult követője bűnös cselekedetét el akarja titkolni, hite megbicsaklik.
Mindeközben ráadásul a biztonsági őr Honey (Marisa Tomei), aki az Atya követője és a bűnös élvezetek részvevője; katonás, bigott felesége (Jennifer Connelly); és az érintetlenségi fogadalmára készülő lánya (Isabelle Fuhrman) között is zsonglőrködnie kell.

 
1 490 Ft
Itt a gyémánt, hol a gyémánt? (1DVD) (Louis De Funés)

Maurice Berger, a túlpörgött párizsi taxis Spanyolországba indul családjával és sógorával nyaralni. A határnál megismerkednek egy szőke szépséggel, aki kihasználva a férfiak mamlaszságát, egy értékes gyémántot rejt el Maurice zsebében. A taxis mit sem sejtve az országba csempészi az értékes drágakövet, s nem is sejti, hogy a szép hölgybe Sevillában már nem véletlenül futnak bele.

 
1 990 Ft
Itt járt Henry Poole (1DVD)

Henry Poole (Luke Wilson – Doktor Szöszi) mogorva, kiábrándult pasas, akinek egyetlen vágya, hogy elrejtőzzön az élet idegesítő nyüzsgése elől, így hát a kellően unalmasnak tűnő kertvárosba költözik. Jó szándékú, ám minden lében kanál szomszédasszonya (az Oscar®-jelölt* Adriana Barraza – Bábel) azonban egy-kettőre felfordulást okoz: felfedez egy szokatlan alakú foltot Henry házának falán, melynek földöntúli erőt tulajdonít. Innentől kezdve Henrynek egy perc nyugta sincs: özönleni kezdenek a zarándokok, hogy hódoljanak az égi jelenség előtt...

Szerencsére feltűnik a színen Henry másik szomszédja is, a gyönyörű Dawn (Radha Mitchell – Én, Pán Péter) és segítségével Henry ráébred, hogy jobb, ha az élet napos oldalát mások mellett keresi…Modern mese a mindennapok váratlan csodáiról, kiváló és rendkívül szórakoztató színészi alakításokkal!

 
1 490 Ft
  Itthon, édes otthon (1DVD) (This is Where I Leave You) / tékás

A négy testvér már felnőtt, mindegyik önálló életet él, és mindegyik más-más problémákkal küszködik. Amikor az apjuk meghal, a négy testvér kénytelen visszatérni a házba, amelyben a gyermekkorukat töltötték. Egy héten keresztül újra együtt vannak egymással, a feleségeikkel az exeikkel, valamint a nehéz természetű anyjukkal. Az együtt töltött napok alatt szembesülnek az egykori álmaikkal, mérlegre kerülnek a baráti és a párkapcsolataik, és persze felszínre kerülnek a régi sérelmek.

EXTRÁK (magyar felirattal)

Kisfilm - Ilyen egy rabbi dumája
 
1 990 Ft
Ízlésficam (1DVD) (nagyon karcos példány)

A Tétova tinédzserek és a Tapló télapó rendezője ismét nem mindennapi komédiával jelentkezik. A film főhőse Jerome Platz (Max Minghella) tehetséges ifjú festő, aki a középiskolából kikerülve egy kisvárosi művészeti iskolában tanul tovább. Naiv, kisfiús álma, hogy példaképéhez, Picassóhoz hasonlóan a világ legnagyobb művészei között tartsák számon, hamar szertefoszlik, mivel sem portréival, sem viselkedésével nem arat tetszést osztálytársai körében. Jerome-nak megtetszik az elbűvölő és kifinomult modell, Audrey (Sophia Myles), aki egy híres festő lánya. Noha a lánynak imponál Jerome őszintesége, amely a sznob művészeti körökben üdítően hat, mégis az iskola aktuális sztárművészéhez, Jonah-hoz (Matt Keesler) vonzódik. Az elkeseredett Jerome úgy érzi, valami merész tettet kell végrehajtania, hogy nevet szerezzen magának, és visszanyerje szíve hölgyét.

 
1 490 Ft
Jack és Jill (1DVD)

Jack (Adam Sandler – Kellékfeleség, Nagyfiúk), sikeres reklámiparos, aki Los Angeles-i luxusvillájában éli világát csodás felesége (Katie Holmes – Batman: Kezdődik!) és gyermekei oldalán. Nincs az életben félnivalója – legfeljebb csak egy: az ikerhúga. Jill (Adam Sandler – Ne szórakozz Zohannal!, Az ötven első randi) évente egyszer meglátogatja őket, hogy pokollá tegyen minden percet. A csaj nyafka, akaratos, idétlen és durván izzad. Ráadásul ezúttal semmi kedve hazamenni. Nem is csoda: maga a színészisten Al Pacino próbálja elcsábítani…

 
2 990 Ft

Sorrend: