Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Magic Mike XXL (1DVD) (2015) (Tatum, Channing)

Magic Mike alapszabálya nem változott: miért szégyellné az ember azt, ami könnyen megy, pénz jár érte, lehet inni közben és jó móka. Ezúttal azonban nem kötik magukat ugyanahhoz a színpadhoz. A kigyúrt csapat nagyobb sikerre vágyik, és elindul egy versenyen, amelyet férfitáncosok számára hirdettek meg. Most is vetkőzniük kell, de a tét sokkal nagyobb. Ők úgy érzik: életre-halálra megy a játék.

 
1 990 Ft
Majdnem tökéletes lány (1DVD) (2012) (Annette Bening)
Imogene (Kristen Wig) az egykori New York-i drámaíró szakmai bukása után hazatér szülővárosába és megpróbál visszarázódni a "civil" életbe. 
1 990 Ft
Majomságok (1DVD) (Marx fivérek)

A négy Marx fivér tengerre száll, hogy tengernyi vigaszsággal szórakoztasson
ebben a klasszikus vígjátékban.

Miközben egy tengerjáró hajón bújkálnak a hatóságok elől, a potyautas kvartett
rivális gengszterek testőréül szegődik a tőlük megszokott fergeteges következményekkel.

 
2 990 Ft
Mama kicsi fia (2007) ( Diane Keaton) (1DVD) /karcos/
Jeffrey otthonülő srác. Ez nem volna különös, ha az otthonlevés nem azt jelentené számára, hogy – 29-évesen – tapodtat sem tágít anyja szoknyája mellől. A magányos Jan (Diane Keaton) nem bánja a fiúi ragaszkodást, örömmel gondoskodik a túlkoros kamaszról. Ám egy nap Mert (Jeff Daniels) személyében belép életébe a nagy Ő. Jeffrey elképedve figyeli anyja és a sármos Mert bimbózó szerelmét. Tudja, ha most nem lép akcióba, menthetetlenül elveszíti otthoni kiváltságait. Sőt hovatovább fel kell nőn... 
1 490 Ft
Már megint Te?! (1DVD)

A Már megint te?! non-stop szórakozás remek poénokkal, olyan, vígjátékokból jól ismert nagyágyúkkal mint Kristen Bell, Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis és a mindig lehengerlő Betty White. Marni (Bell) számára kész rémálom volt a gimi, és a bátyja esküvője ennek pontos folytatása. Sulibeli régi riválisa ugyanis a bátyó menyasszonyként tér vissza, hogy tovább keserítse az életét. És ha mindez nem lenne elég, Marni anyja (Curtis) is találkozik saját egykori iskolai ellenségével (Weaver). A remek, korábban még nem látott extrákkal kibővített Már megint te?! őrületes komédia, ami egy pillanatra sem hagyja megpihenni a rekeszizmokat.

 
1 990 Ft
Marakodók, A (1DVD) (Louis De Funés) (Fantasy Film)

Guillaume, a lelkes feltaláló környezetkímélő eljárásokat kidolgozó
környezetszennyező gyár tulajdonosa, aki polgármester akar lenni, hogy a közéletet
is tovább szennyezze.

Legkomolyabb ellenfele éppen a saját felesége, akinek megvan a magához való
esze. A választások közeledtével a gyár gépei és dolgozói szinte teljesen ellepik
a házaspár lakását. A feleség sorsa a férj szavazatán múlik, de a házaspárnak
az annyira várt japán beruházók eltűnése után mindenképpen annyi.

De szerencsére újra egymásra találnak egy bárányoktól hemzsegő farmon. A béke
pontosan a következő nagyszerű ötletig tart...

 
1 990 Ft
  Margot az esküvőn (1DVD) (Margot at the Wedding, 2007) (Nicole Kidman)

Az Oscar®-díjas Nicole Kidman alakítja Margot Zellert, az éles-elméjű, felvágott nyelvű novellaírót, aki soha nem rejti véka alá a véleményét, éppen ezért mindenhol felfordulást okoz, ahol csak megjelenik. Most éppen régóta nem látott húgának esküvőjére utazik...

Abban a pillanatban, hogy megismeri Pauline húgocskája választottját – a munkanélküli művészt, Malcolm-t – azonnal kétségei támadnak a tervezett esküvővel kapcsolatban.

A szertartás közeledtével aztán gyülekezni kezdenek a viharfelhők: bosszúszomjas szomszédok bukkannak fel, gondot okoz egy szeretett fa a hátsó kertben, amely alatt a pár a boldogító igent szeretné kimondani, míg mások a kivágását tervezik, és Margot fia, Claude sem könnyíti meg az életet.

Miközben lassan de biztosan az összeomlás felé tart az esküvő és a család is, a lányoknak rá kell jönniük, hogy vigaszt és biztonságot ebben a helyzetben mégis csak egymástól remélhetnek...

 

EXTRÁK (magyar felirattal)

Interjú - Noah Baumbach-al és Jennifer Jason Leigh-vel
Eredeti mozielőzetesek
 
2 990 Ft
Marguerite - A tökéletlen hang (1DVD)

Marguerite Dumont egy rendkívül tehetős nő, aki egész életét egy dolognak szentelte, a zenének. Szenvedélye az éneklés, rendszeresen ad privát koncerteket barátainak, akik mindig örömmel fogadják, de nem az előadást, sokkal inkább annak végét. Marguerite borzasztóan énekel, de ezt senki nem meri neki elmondani, ezért Ő abban a hitben él, hogy kiváló előadó, így elhatározza, megmutatja „tehetségét” az egész világnak.

 
1 990 Ft
Másik csaj, A (1DVD)

Laurel (Kazan) mindig is fura bogár volt: csúnyácska és otthonülő. Az ikertestvére, Audrey (Kazan) viszont semmiben sem hasonlít rá: ô beköltözött a nagyvárosba, és karriert csinált. De beüt a tragédia, és Laurelt összetévesztik a nővérével. A lány úgy dönt, hogy nem ellenkezik a sorssal: a testvére bőrébe bújik, és ő lesz csinos meg népszerű. Lassacskán belejön a játékba, és felfedezi, hogy tudja mindazt, amit a nővére tudott. Egyre több a rajongója, a barátja és a pénze, sőt, talán a szerelemre is rátalál.

 
1 990 Ft
Másnaposok 1. (1DVD)

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében: ezért szokták boldog vőlegények és még boldogabb haverjaik alaposan elbúcsúztatni a legényéletet.

Doug (Justin Bartha) két nappal a nagy igen kimondása előtt két haverjával (Bradley Cooper, Ed Helms) és jövendő sógorával (Zach Galifianakis) nekivág Las Vegas-nak, ahol a cimborák olyan alaposan ünnepelnek, hogy másnap reggel kénytelenek rádöbbenni: valahol útközben elveszítették az ifjú férjjelöltet.

Kétségbeesett nyomozásba kezdenek. Szerencsére, az előző napi dorbézolásról maradt néhány nyom: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipősfiókban és Mike Tyson a nappaliban. Ezek és homályos emlékeik segítségével igyekeznek bejárni előző éjszakájuk minden állomását, mert mire kezdődik az esküvő, elő kell keríteniük a köddé vált vőlegényt!

 
1 990 Ft
Másnaposok 2. (1DVD)

Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) és Doug (Justin Bartha) az egzotikus Thaiföldre utaznak Stu esküvőjére. Hol itt a gond? Díjnyertes sikervígjátéka sziporkázóan humoros folytatásában Todd Phillips rendező rátesz még egy lapáttal: Las Vegas semmi volt ahhoz képest, ami Bangkokban történik!

 
1 990 Ft
Mázli a csodakutya (1DVD) (2014)
Mázli megszökik gazdájától, és inkább szabadon, az utcán tengeti mindennapjait, egészen addig, míg bele nem botlik egy kedves családba, akik örömmel befogadják a kóbor kutyust. Molly, George, Tommy és Gail épp költöznek, egy csendes, nyugodt kis faluba teszik át székhelyüket. Ahogy megérkeznek, az új családtag azonnal akcióba lép, hogy megakadályozza a házi úr, Mr. Thorne gonosz tervét 
1 990 Ft
  Mecénás szeretője, A (1DVD) (Robert De Niro) (Klub Publishing kiadás)

Marvin reményteljes ifjú filmes, aki forgatókönyvével régóta talpal stúdióról stúdióra. Egy szép napon producer ismerőse filmrendezésre kéri fel, ami nagyszerű mentőövnek tűnik hősünknek, amíg ki nem derül - a hasonlatot folytatva -, hogy a mentőöv lyukas. A három pénzügyi befektető ugyanis szeretné "benyomni" a filmbe a szeretőjét. Így a forgatókönyv úgy átalakul, hogy "szülőatyja" sem ismer rá.

 
990 Ft
Megint 17 (1DVD)

Ha lehetőséged lenne rá, hogy tinédzserként újra kezdd az életedet, megtennéd? A harmincas éveiben járó Mike O’Donnell igen – és egy szép napon egy megmagyarázhatatlanul mágikus pillanatban el is jön a nagy lehetőség! Egyik percről a másikra Mike ismét a középiskolában találja magát, ahol ő a kosárlabdacsapat sztárja, a lányok kedvence, és még saját gyerekei iskolatársa is egyben... így aztán, ha nagyon igyekszik, Mike most nem túl jó apából a srácok legjobb barátjává válhat, és feleségével is rendbe hozhatja tönkrement házasságát.

Zac Efron (Hajlakk, High School Musical – filmek) a fiatalabb, Matthew Perry (Jóbarátok) az idősebb Mike szerepében tapasztalja meg, hogy milyen, mikor az ember Megint 17. A fantasztikus időcsavar segítségével ez az ellenállhatatlanul vicces vígjáték bebizonyítja, hogy életünk legjobb éve az, amit éppen most élünk!

 
1 990 Ft
Meglepetés, A (1DVD) (De Surprise, 2015) / tékás

Jacob, a különc milliárdos rendkívüli módon unja életét. Olyannyira, hogy legszívesebben önkezével vetne véget Földi létének. Ez azonban korántsem olyan egyszerű, éppen ezért megbíz egy erre szakosodott, profi céget, mely ígéretet tesz arra, hogy hamarosan elteszik láb alól. Ám Jakob megismerkedik a gyönyörű Anne-val, aki miatt megérné kihátrálni a szerződésből, erre azonban már nincs lehetőség.

 
1 990 Ft
  Meglógtam a ferrarival (1DVD) (őrületesen extra változat) (új, fóliás példány)

Bocsi, de leléptem! A nyomasztó iskolapad tűrése helyett Ferris Bueller (Matthew Broderick), a suli egyik legnépszerűbb diákja a barátnőjével (Mia Sara) és legjobb haverjával (Alan Ruck) úgy dönt, hogy szabadnapot vesz ki és keresztül-kasul bejárja Chicagót, közben nem kis felfordulást okozva. A kultikus tinikomédia most bitang jó extrákkal jelenik meg, úgyhogy jobb lesz, ha beteget jelentesz és becsatlakozol Ferrishez meg a többiekhez egy felejthetetlen kalandra, melyet a műfaj legnagyobb mestere, John Hughes (Nulladik óra, Belevaló papapótló) szállít.

 
1 990 Ft
Megőrjít a csaj (1DVD)

Peter Bogdanovich vígjátékában egy fiatal hollywoodi csillagocska, Isabella Patterson (Imogen Poots) meséli el, hogy egy elbűvölő Broadway rendező, Arnold Albertson (Owen Wilson) tettei hogyan változtatták meg életét örökre. Az egész történet egy félresikerült tündérmese, ahol az események láncolata mindenkit elér, kezdve Arnold feleségével, Deltával az alamuszi drámaíró Joshua Fleeten át egészen Isabella dilis therapeutájáig (Jennifer Aniston).

 
1 990 Ft
Megúszni egy gyilkosságot (1DVD)

Lambert etikaprofesszor Európából áttelepült szomszédjáról, a szelíd Mr. Muellerről kiderül, hogy nem más, mint Karl Luger, a hírhedt birkeneaui rém. Lambert nem tudja eldönteni, hogy az igazságszolgáltatásra bízza-e a dolgot, vagy inkább maga vegyen elégtételt a náci bűnösön.

 
990 Ft
Melegedő barátság (1DVD)

Antoine és Monique életét kellőképp felkavarja az olcsó éjszakai bár mélyén felbukkanó sármos idegen, Bob, akinek a szívek meghódítása éppúgy kisujjában van, mint az illegális pénzszerzés. Ha ránéz egy nőre, az mindjárt megbomlik érte, még ha született szajháról is van szó – de mégis, mintha lenne valami gyanús a folyton filozofálgató fickóban… Estéről estére hármasban fedezik fel a kifosztandó villák rejtekeit, mígnem világossá válik Bob igazi szándéka: elszakítani egymástól az amúgy sem felhőtlen románcot élő párt. De amint az sejthető volt, nem épp a nő kegyeire fáj a foga. A papucsférj iránt érzett szerelmét leplezni képtelen férfi mindent megtesz, hogy ágyába és életébe új bérlő költözzön; attól sem riad vissza, ha célja elérése érdekében félre kell tennie érzelmeket, érzéseket, és gyökeresen meg kell változtatnia emberi sorsokat. Kiszemelt áldozata előbb persze berzenkedik, majd észrevétlenül egyre jobban összemelegedik a szálakat a háttérből fondorlatosan rángató szívtipróval…

 
1 990 Ft
Mennyország és pokol között (1DVD)

Jacob mozgáskorlátozott, így nem tud munkát találni és eltartani saját magát. Kétségbeesetten elindul Kanadába, mivel úgy hiszi, hogy ott az Ígéret földje vár rá. Jacob végül kisstílű tolvajok közé keveredik, akik beveszik maguk közé, és megmutatják neki életfelfogásukat. Általuk megismerkedik a gyönyörű pincérnővel, Selma-val, aki segít neki felfedeznie önmagát és bátorítja, hogy használja ki és fordítsa korlátozottságát saját előnyére. Selma hatására Jacob megismerkedik és próbál azonosulni Charlie Chaplin szórakoztató személyiségével, így színészi és mutatványos képességével eljut a filmipar fellegvárába, a hírnév, a siker és a pénz világába...

 
1 490 Ft

Sorrend: