Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

  Nagyfater elszabadul (1DVD) (Robert De Niro) (karcos példány)

Robert De Niro és Zac Efron minden tabut földbe tipor ebben a szókimondó vígjátékban, melyben egy karót nyelt fickó és az ő mocskos szájú nagyapja indulnak olyan vad utazásra, melyben semmi sem szent.

 
1 490 Ft
Nagymama soha, A (1DVD) (feliratos) (1993)
Kurnitz nagyi hideg és kemény, mint az acél, még gyerekei
is rettegtek tőle világéletükben.


Jayre és Artyra, a két unokára sem vidám nyaralás
vár: a nagyi ott létükkor alaposan megdolgoztatja őket a mindennapi betevőért.
Csak nagynénjük, nyújt nekik támaszt, valamint a váratlanul betoppanó Louie
bácsi, a család kisstílű gengsztere, aki sok más mellett megtanítja a két fiúnak,
hogy mi is az a "kurázsi".  
2 990 Ft
Nagytudásúak 1. (1DVD)

A Jules Ferry gimnázium a maga 12%-os eredményességi mutatójával messze a legrosszabb középiskola egész Franciaországban. Mivel rosszabb már úgysem lehet, a minisztériumban úgy döntenek, kutyaharapást szőrével alapon a legalkalmatlanabb tanári kart küldik a suliba, hogy kozmetikázzanak valamit ezeken a katasztrofális eredményeken. A cél: elérni az 50%-ot, különben a Jules Ferry Gimnázium bezárja kapuit. Ám kétséges, hogy ennyi bizarr figurával mire megy a diákság: a történelemtanár Napóleonnak képzeli magát, a filozófusnak egy szavát sem érteni, a kémiaprofesszor kísérletei életveszélyesek, míg a fiatal és csábos franciatanárnő láttán a fiúk gyorsabban olvadnak, mint egy csokinyúl. És akkor ott van még Tiroci tanár úr (Christian Clavier), akiről valójában senki nem tudja, mit is tanít…

 
1 990 Ft
Nagytudásúak 2.  (1DVD) (2015)
A Nagytudásúak visszatérnek, méghozzá őfelsége titkosszolgálatában! Miután visszahozták a sírból Franciaország legrosszabb diákjainak eredményeit, a világ legtehetségtelenebb tanárai a brit birodalom segítségére sietnek: a királynő unokáját, Vivienne-t és osztálytársait kell tanítaniuk. A korona jövője még soha nem volt ennél rosszabb kezekben.
A tanerő abban bízik, hogy ha mínuszt mínusszal szorzunk, pozitívot kapunk: épp ezért magukkal viszik a renegát diáko... 
1 990 Ft
  Napos oldal (2012 - The Silver Linings Playbook) (1DVD) (Oscar-díj)

Pat Solatano (Bradley Cooper) mindenét elvesztette – a házát, az állását, a feleségét. Kénytelen újra a szüleihez (Robert De Niro, Jacki Weaver) költözni, miután nyolc hónapot töltött egy elmegyógyintézetben. Pat szeretné újra rendbe hozni az életét, pozitívan szemlélni a világot és szeretne újra összejönni ex-feleségével is. Ám a dolgok még bonyolultabbá válnak, mikor Pat megismeri Tiffanyt (az Oscar®-díjas Jennifer Lawrence), a titokzatos fiatal lányt, aki szintén nem kevés problémával küszködik. Miközben kölcsönösen segítik egymást céljaik elérésében, egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és a saját elrontott életükre is érvényes lesz a „minden rosszban van valami jó” igazsága.

 
1 990 Ft
  Napsugár fiúk, A (1995) (1DVD) (remake) (Woody Allen) (felirat)

Az amerikai kabaré hőskorát idézi fel Neil Simon világhírű, korunk egyik szívbemarkoló, s fergetegesen mulatságos komédiája, a két kiöregedett, egymást utáló színészről, akiket váratlanul egy nagy tévécsatorna felkért szereplésre. Negyvenegy esztendeig járták együtt az országot, majd összevesztek véglegesen. A színészek, a nagy bohócok életében azonban nincs "végleges". A fellépés csábítása örök. A két nagy komédiás perpatvara, küzdelme egymással és az öregedéssel a líra és a bohózat közötti ösvényen játszatja korunk egyik szívbemarkoló s fergetegesen mulatságos művét.

 
3 990 Ft
Narco - Belevaló bealvós (1DVD) (2004) (karcos példány)
Gustave Klopp narkolepsziás. Bárhol és bármikor képes elaludni, gyakori alvási rohamai éppolyan váratlanok, mint amilyen brutálisak. Jóllehet ez a betegség valódi fogyatékosságot jelent karrierje szempontjából, ugyanakkor lehetővé teszi számára, hogy álmaiban hihetetlen történeteket éljen át. Mihelyt elalszik, Kloppá, a legyőzhetetlen, igazságosztó hőssé változik át.
Gustave életében két fontos ember játszik szerepet: Pam, a felesége, aki egy manikűrüzletet ve... 
1 490 Ft
Ne folytassa, felség! (1DVD)

Az Oscar®-díjas* író és rendező, David S. Ward (A nagy balhé, A szerelem hullámhosszán) szívmelengető vígjátékát láthatjuk John Goodman ( A nagy Lebowski, Blues Brothers 2000) főszereplésével. Amikor egy baleset során a királyi család minden tagja feldobja a talpát, mindenáron örököst kell találni – és a szálak egy Las Vegas-i bárénekeshez, Ralph Joneshoz (Goodman) vezetnek.

Ralphot még titkára (Peter O’Toole) sem tudja arra felkészíteni, hogy milyen az elvetemült Lord Graveszel szembeszállni és beleszeretni egy meglehetősen szégyenlős sztriptíztáncosba (Camille Coduri). Az Emlyn Williams regénye alapján készült vígjátékban John Goodmannel, a vígjátékok koronázatlan királyával a főszerepben a poénok uralkodnak!

 
2 990 Ft
Ne hagyd magad, Pitkin! (1DVD)

Ha Mr. Grimsdale hentes és mészáros nem nyeli le véletlenül
aranyóráját, amikor húsboltját megtámadta egy idióta fegyveres rabló, akkor
kelekótya segédje, Pitkin sosem jött volna rá, hogy valójában pályát
tévesztett és az emberiség megmentése az ő legfőbb feladata.

Az emberiség legnagyobb sajnálatára a ketyegő családi örökség
Mr. Grimsdale gyomrában landolt, így Pitkin a sebészek fehér egyenruhájára
emlékeztető vérfoltos henteskötényében megjelent látogatóban egy londoni kórházban
és lekűzdhetetlen küldetésvágyától vezérelve ott rögtön el is határozta, hogy
további életét a beteg emberek gyógyításának szenteli.

Az események innentől úgymond várt fordulatot vettek: tövestül
kitépett fogsor, beöntések, a teljes henteseszköztár felvonultatásával végrehajtott
műtétek mellett még az is sikerül neki, hogy megmentse egy árva kislány lelkét
és milliós támogatást szerezzen egy épülő gyermeküdülőnek.

Az angol komédia egyik legnagyobb alakja, Norman Wisdom,
alias Pitkin egyik legismertebb és legnépszerűbb vígjátéka felhőtlen
szórakozást ígér az egész családnak!

 
1 490 Ft
Ne játssz a tűzzel (1DVD) (2019)
Amikor a tűzoltó Jake Carsont (John Cena) és csapatát (Keegan-Michael Key és John Leguizamo) tűzesethez riasztják, még nem is sejtik, hogy a rutinnak tűnő akció után olyan feladat szakad a nyakukba, amire semmilyen kiképzés nem készíthette fel őket: bébicsőszként kell bizonyítaniuk. A lángoló házból ugyanis kimenekítenek három csintalan csemetét, és míg folyik a szülők utáni keresés, a marcona férfiak kénytelenek gondoskodni a gyerekekről. A kis gézengúzok pedig pillanatok alatt a feje tetejé... 
1 990 Ft
  Ne légy barom 1. - Miközben iszod a dzsúúzod a gettóban (1DVD) (Budapest Film kiadás)

A Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél tavaly nyárson alkotóinak újabb fergeteges vígjátéka, amin nemcsak a nézők, de a kritikusok is fetrengtek a nevetéstől.Az utcabáloktól a csipogókig, a szuper csukáktól a szuper fegyverekig ebben a filmben benne van minden, amitől csupa móka és kacagás a gettóban töltött gyermekkor… legalább is Marlon, Shawn (Horrorra akadva 1-2.) és Keenen Ivory Wayans (Szimatnak szemét, szemétnek szimat) gettójában. Készülj fel, mert ezen a környéken nincs biztonságban a rekeszizmod!

 
1 990 Ft
  Ne légy barom 2. - Miközben dagad a segged a tengerparton! (1DVD)

Akár hiszitek, akár nem még a legmenőbb gettólakó is kimerészkedik néha az óceán partjára. Természetesen nem azért, hogy megmártózzon benne, inkább a látvány kedvéért, mivel a vízi tündérkék csakis ott teremnek és bájaikat alig takarja más mint az a kevéske 8-as faktor! Nem véletlen hát, hogy hősünk Benny inkább kacsintgat a "bícs" felé, semmint a hamburgerbódé irányába, ahol nyári szünidejét kellene hasznos mukával töltenie. Agyas barátja, Durrel hamar meggyőzi őt arról, hogy napszemüveg árusításnál nincs is jobb üzlet, csak a papa mercije kell a seggük alá és a pénz, a csajok (no meg a baj) számolatlanul dőlnek majd a nyakukba...

 
990 Ft
  Ne Légy Barom 3.- Miközben skubizzák a csajok a brifkódat (1DVD) (1997)
Montel és Clyde igazi nagypályások. Keményen megdolgoznak a nők kegyeiért, füllentenek, lódítanak, hazudnak s az eredmény persze nem marad el. Viszont a legmenőbb játékosnak is vannak gyenge napjai, s amikor a "nyerő páros" két ismeretlen szépségre veti ki hálóját, még nem sejtik, hogy Adina és Brandi meghódításával életük legnagyobb kalandja veszi kezdetét... 
990 Ft
  Ne szórakozz Zohannal! (1DVD) (vágatlan változat) (kissé karcos példány)

Adam Sandler (Az 50 első randi), a vígjátékok koronázatlan királya visszatér és viccesebb, mint valaha. Ő játssza Zohant, a Moszad legtökösebb ügynökét, aki Rambókat eszik reggelire, napalmot izzad és a pillantásától behorpadnak a tankok. Mígnem elege lesz az egészből, megrendezi a halálát és New Yorkba menekül, hogy új életet kezdjen… mint hajszobrász. Hamarosan kiderül róla, hogy legalább olyan ügyesen bánik az ollóval, mint a vállról indítható rakétával. Csodájára is jár hát fél Manhattan, mígnem egy palesztin taxisofőr (Rob Schneider – Tök alsó) felismeri benne a halottnak hitt ellent, így Zohan még egyszer utoljára harcba száll – a szupertrendi hajkoronák nevében!

 
1 490 Ft
Ne zavarjanak! (1DVD)

Jeff hajnali kettőkor látogatja meg barátját, Bent. Érkezése váratlan, mégis nagy örömet szerez, hiszen az egyetemi évek óta nem látták egymást. Jeff megmaradt vad, csapongó művészléleknek, örök csavargónak. Ben összeházasodott a gyönyörű és higgadt Annával, szép kis házban él, s gyerekvállalásban gondolkodik. E nyugodt élet kerül veszélybe Jeff megjelenésével: a barátok első útja egy szilaj partiba vezet, és persze berúgással végződik. Hozadéka egy döntés, mely mindkettejük életét gyökeresen megváltoztatja: elhatározzák, hogy filmet forgatnak a Humpra, az amatőr pornósok hírhedt fesztiváljára. Valami őrült, valami egyedi, valami utánozhatatlan kell nekik, mellyel jó sok pénzt is szerezhetnek, s Anna persze semmiről sem tudhat...

 
1 990 Ft
Ne zavarjatok! Csak egy óra nyugalmat... (1DVD) (2015)
Michel szenvedélyesen rajong a jazzért, emellett igazi gyűjtő. Most is kisebb kincset talált egy használt lemezeket áruló üzletben, s alig várja, hogy hazaérve átadja magát a zene élményének. Ám úgy tűnik, az egész világ összeesküdött ellene. A felesége épp drámai vallomásra szánja el magát, előbb rég nem látott fia, majd egy barátja is betoppan a lakásába, ráadásul az anyja is folyton telefonál… Arról nem is szólva, hogy ma van a Szomszédok Napja. Kénytelen feltenni a kérdést: valóban lehete... 
1 990 Ft
Négy jóbarát (1DVD) (2008) /kissé karcos/
4 barát kerül össze hosszú évek után újra egy osztálytalálkozón. Felidézik együtt közös emlékeiket, megállapítják, mennyit változtak. Foster a nosztalgiázáson túl abban mesterkedik, hogyan tud pénzt kicsikarni haverjaiból egy golfmeccs segítségével...
 
990 Ft
Nem beszélek zöldségeket! (1DVD) ( karcos )

A Nem beszélek zöldségeket egy olyan valószínűtlen találkozás története, amely gyökeresen megváltoztatja a benne szereplők életét: Germain, az ötvenes éveiben járó, majdhogynem írástudatlan férfi és Margueritte, az olvasás szenvedélyének hódoló idős hölgy sorsa kapcsolódik össze egy parkbéli találkozás során. Negyven év és kilencven kiló választja el őket egymástól, de egy különleges barátság kialakulásának ez nem jelent akadályt.
Jean Becker filmje értékesre csiszolt, könnyed hangvételű kis mozi arról, hogy akkor is ébredhet szeretet az ember szívében, amikor a legkevésbé számít rá…

 
1 990 Ft
  Nem vagyunk angyalok (1955 - We're No Angels) (1DVD) (Humphrey Bogart) /német borító, magyar felirattal/

Szenteste három rab megszökik az Ördög-szigetről. A Ducotel családnál kötnek ki, ahol valamilyen tévedés folytán mesterembereknek tartják és így szívélyesen látják őket. Ezt a barátságos fogadtatást és a Ducotel család pénzszűkét látva úgy döntenek, hogy nem fogják megölni és kirabolni őket, hanem inkább segítenek rajta: Trochardet, a Ducoteléket kiszopolyozó uzsorást, és unokaöccsét, Pault egy mérges kígyóval elteszik láb alól, a családapa lányát összeboronálják egy orvossal, s végül a honvágytól hajtva visszatérnek az Ördög-szigetre.

 
4 990 Ft
  Nesze neked Frankie (1DVD) (2003) (Melanie Griffith)/kissé karcos példány/
Rod Blue (Joel Edgerton), a lecsúszott rockénekes, de annál ügyesebb menedzser meggyőzi a nagy Sinatrát (Dennis Hopper), hogy lépjen fel Sydneyben. Bár Rod sem könnyű eset, még őt is érhetik meglepetések. Sinatra ugyanis sohasem alkuszik meg, sosem ásít egy szeretett nő jelenlétében és senkitől, semmikor nem kér bocsánatot. Pedig most legalább kettőre szükség lenne, Sinatra ugyanis alaposan megsérti a sajtót és ezzel tüntetések sorozatát indítja el. Sydney lakossága bojkottálni akarja a konce... 
1 490 Ft

Sorrend: