Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Sóher, A (DVD) (Radin !) (Dany Boon)

Francois életét születésétől fogva egyetlen dolog határozza meg: a spórolás. Az anyai jó tanácsot tökélyre fejlesztette, s miközben euró százezrei vannak a bankszámláján, lejárt szavatosságú ételeket fogyaszt, továbbá mindenről leszokott, ami költséges, s úgy általában pénzbe kerül. Még a barátnőjével is szakított születésnapja előtt, hogy ne kelljen ajándékot venni neki. Nem csoda, hogy a szomszédjai, és munkatársai ki nem állhatják, és barátai sincsenek. Idegesítő takarékoskodását egy nap a váratlanul beállító, sosem látott lánya zavarja meg, akiről kiderül, hogy egy lejárt szavatosságú óvszer gyümölcse. A tinédzser ráadásul megtestesíti mindazt, ami ellen Francois egész életében küzdött: megjelenésével feltartóztathatatlanul elszabadulnak a költségek.

 
1 990 Ft
Sörgyári Capriccio (1DVD) (Jirí Menzel)

Az Oscar-díjas Jiří Menzel rendezésében egy kisvárosi sörgyár hétköznapinak nem nevezhető életén keresztül leshetünk be az 1920-as évek cseh középosztályának életébe. Az események középpontjában a sörgyár vezetője, Francin és életszerető felesége, Maria állnak, akiknek rutinná vált hétköznapjait Francin testvérének az érkezése borítja fel.
A film fojtott erotikával mutatja be egy vidéki település polgárainak fullasztó életét, annak kisszerű érzelmeivel és vagyoni törekvéseivel.
A Sörgyári capriccio történetét Bohumil Hrabal írta, Menzel negyedik alkalommal választott filmjének alapjául Hrabal regényt.

 
2 990 Ft
Soul Kitchen (1DVD)

A kocsmatulajdonos Zinos-t balszerencsék sorozata sújtja: barátnője Kínába megy dolgozni, porckorongsérve lesz és lassacskán törzsvendégei is faképnél hagyják. Mindennek tetejébe megjelenik börtönből frissen szabadult testvére, akinek segítségre van szüksége, és egy akadékoskodó adóellenőr is. Zinos minden erejével azon van, hogy Németországot és minden gondját hátrahagyva kövesse barátnőjét Shanghaiba, ám közben a Soul Kitchen a remek ételek és hangulatos koncerteknek köszönhetően egyre népszerűbbé válik.
Fatih Akin (Fallal szemben, A másik oldalon) új filmjében egyszerre mesél családról, barátságról, bizalomról, hűségről és harcról, s mindezt korábbi filmjeinek legjobb színészeivel teszi.

 
1 490 Ft
Space Jam - Új kezdet (2021) (1DVD)
Néha a szupersztárok is segítségre szorulnak. LeBron James például a nagy bajba került fián próbál segíteni, de kénytelen belátni, hogy egyedül nem boldogul. A legjobbakhoz fordul segítségért: Tapsi Hapsi, bájos barátnője Lola nyuszi, Dodó kacsa, Speedy Gonzales és a többiek szerencsére vállalják, hogy egy mindent eldöntő kosármeccsen állnak ki az űrből érkezett gonoszok ellen.
 
2 990 Ft
Spancserek (1DVD)

Ebben fergeteges vígjátékban Paul Rudd (Vágyaim netovábbja) álmai nőjét készül feleségül venni, ám tanú terén némi hiányosságban szenved, mivel egy barátja sincs. És ekkor színre lép Jason Segel (Alias 4. évad).

A „ha-ütöm-ha-verem-csak-ő-a-haverem” jelszó alapján zajló összecsiszolódásuk soha nem látott komikus magasságokba juttatja a férfiúi kötődést, aminek a végén a vőlegény tanúja robbanásszerű tanulsággal szolgál az igaz barátság természetéről.

 
1 990 Ft
Spárta a köbön (1DVD) (vágatlan változat)

300-szor őrültebb! Csinálj gyorsan pár felülést, hogy a hasfalad bírja a röhögést!

A Spárta3 (Spárta a köbön) DVD-kiadása durvább, bujább a szégyenlős moziverzióból kiirtott vágatlan jelenetekkel támad - az utóvédben ráadásul egy hadosztálynyi eszelős extra vágtat!

A csata akkor veszi kezdetét, amikor az egy szál bőrgatyával és csuklyával felszerelt hős spártai király 13 - tényleg 13! - emberből álló seregével nekiindul, hogy megvédje honát a perzsáktól, akik között ott fújtat a Szellemlovas, Rocky Balboa, a Transformerek és egy púpos Paris Hilton!

 
1 990 Ft
  Spring Breakers - Csajok szabadon (1DVD) (Spring Breakers, 2012)

Négy szexi egyetemista lány (Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Rachel Korine, Ashley Benson) a tavaszi szünidőt Floridában szeretné tölteni, a kiruccanás finanszírozásának legtökéletesebb módja pedig nem más, mint egy étterem kirablása. Az akciót véghez is viszik, ám ez csak a kezdet. A vakáción vadabbnál vadabb bulik követik egymást, majd börtönbe is kerülnek. A másnapos csajok bikiniben állnak a bíró elé, ám váratlanul lerakja értük az óvadékot Alien (James Franco), a hírhedt helyi gengszter, aki szárnyai alá veszi a négy lányt, és ezzel indul csak be igazán a történelem legdurvább tavaszi szünete…

 
1 990 Ft
  St Trinians - Nem apácazárda (1DVD) (St. Trinian’s, 2007) (karcos példány)

Camilla Fritton igazgatónő (Rupert Everett) lányiskolája egy Rambo-kiképző bázis, gyengék számára a túlélés esélye csekély. Most azonban anyagi okok miatt be akarják zárni, ráadásul Thwaites (Colin Firth), az iskolaügyi miniszter is rájuk száll. Ám a suli lányai együtt jobbak, mint a Szupercsapat, hozzájuk képest az X-Men tagjai is csak jelmezes pancserok. Hamar megszületik a terv: ki kell rabolni a Nemzeti Múzeumot, méghozzá csinosan.

 
1 490 Ft
  St. Trinian's 2. - A Frittion arany legendája (1DVD) (Colin Firth)
A St. Trinian lányiskolában mindig történik valami. Ezúttal kiderül, hogy az igazgatónőnek, Mrs. Frittonnak egyik őse egy hírhedt kalózkapitány volt, aki mesés kincseket rabolt össze és rejtett el. Ennek megtalálásához azonban szükség van két gyűrűre. Kellynek és a diáklányoknak persze több se kell, összefognak Mrs. Fritton korábbi szeretőjével, Geoffreyval, hogy megtalálják a kincset, de sietniük kell, mert Mrs. Fritton gonosz unokabátyja, Piers Pomfrey (David Tennant) is hasonló terveket sz... 
1 990 Ft
  Stan és Pan - Collection 2. rész (1923-1925) (1DVD) (SoundCard kiadás)(használt,kissé karcos)

Stan és Pan azaz Stan Laurel és Oliver Hardy, a kölyökképű, ártatlan mosolyú, csetlő-botló és a nagydarab, mindig dühös "főnök" közel kétszáz, hosszabb-rövidebb vígjátékban és komikus jelenetben szórakoztatták anno a nagyérdeműt. Közismert, össze nem téveszthető alakjukkal, a filmtörténelem máig legsikeresebb vicces párosaként váltak halhatatlanná. Sorozatunk második lemezére olyan kortalan klasszikusok kerültek fel, mint a Four Wheeled Terror, Oranges And Lemons, Short Kilts, Should Sailors Marry és a The Home Wrecker.
Részesei lehetünk egy veszélyes autóversenynek, ahol a csalás is "belefér" ha az áhított nő szerelme a tét. Megismerkedhetünk egy narancs-szüret nehézségeivel és azzal is, hogy milyen gondokat okozhat egy létra. Továbbá betekinthetünk egy házasság titkaiba, ahol csak az esküvőt követően derül ki, hogy a feleségnek családja van, akiket szintén majd az új férjnek kell eltartania. Más egyéb mulattató kalandokkal együtt megtudhatjuk azt is, hogy miért nehéz az építkezésvezető élete.

Epizódok:

1. Száguldás négy keréken (1924)
2. Déligyümölcsök földjén (1923)
3. A skót szoknya (1924)
4. Agglegény tengerész (1925)
5. A romeltakarító (1923)

 
1 990 Ft
Stan és Pan 1. - Az idegenlégióban (1DVD) (1939)
Olivert - akit mi Pannak ismerünk - szerelmi csalódás éri, ezért belép az Idegenlégióba. Természetesen vele tart elválaszthatatlan társa, Stan is.
A két jó barát, szokás szerint hamar bajba kerül: dezertálással vádolják őket.


A kivégzőosztag elől Stan és Pan egy lopott repülőgépen menekül... 
1 990 Ft
Stan és Pan 2. - A Mosoly Országában (1DVD)

Játékországban nagy galibák történnek. Elvesznek Bo Peep báránykái, ki akarja lakoltatni Peep mamát a gonosz uzsorás. Stannie és Ollie pedig méreten felüli katonákat fabrikált a játékgyárban. A bajokat tetézi, hogy a gonosz, öreg Barnaby, a hitelező, Bo Peep, az ártatlan pásztorlány kezére pályázik. Hogy megkaparintsa, minden követ megmozgat. Csal, hazudik, s még Tom-Tomot, Bo Peep igazi szerelmét is száműzeti Rémországba. Igen ám, de közbelép a két csetlő-botló, ügyefogyott, de jó szándékú barát – Stan és Pan…

 
1 990 Ft
Stan és Pan Collenction 1. rész (1DVD)

Nálunk csak Stan és Pan-ként ismert Stan Laurel és Oliver Hardy, a kölyökképű, ártatlan mosolyú, csetlő-botló és a nagydarab, mindig dühös "főnök" csaknem kétszáz, hosszabb-rövidebb vígjátékban és komikus jelenetben szórakoztatták a nagyérdeműt. Ennek köszönhetően a filmtörténelem legsikeresebb, vicces párosként vonultak be a halhatatlanok közé. A duó első közös produkciója az 1919-ben forgatott, de csak 1921-ben bemutatott A Lucky Dog (Szerencsés kutya) volt, ami rögtön közismertté tette össze nem téveszthető alakjukat. Stan és Pan később számtalan további komédiában nevettette meg a közönséget.
Kisfilmek:

1. Lökdösődés az egészségért (1919)
2. Tapétázók (1920)
3. Szerencsés kutya (1921)
4. Aranyásók (1923)
5. A veszélyes Afrika (1923)

 
1 990 Ft
Starbuck (1DVD)

David Wozniak (Starbuck) egy negyvenes éveiben járó független, nonkonformista, látszólag kötöttségek és felelősség nélkül élő férfi. Korához képest éretlen és komoly adóssággal küzd, amit felettébb gyanús módon próbál rendezni. Miután legjobb szándéka ellenére cserbenhagyja a családi-baráti futballcsapatot, megtudja, hogy a barátnője közös gyermekükkel várandós. Szerelme azonban nem bízik benne, s a kicsit egyedül szeretné felnevelni. Elhatározza, hogy rendbe teszi az életét, felelős emberré és apává válik, de otthon egy ügyvéd várja, aki tudatja vele, hogy ötszázharminchárom gyerek biológiai apja, akik közül többen törvényes jogi keretek között szeretnék megtudni, hogy ki ő.

 
990 Ft
Sült, zöld paradicsom (1DVD)

Evelyn (Kathy Bates) túlsúlyos, középkorú háziasszony, aki szeretne változtatni az életén. Férje teljesen mellőzi, beteg nagynénje folyton szekírozza, úgy érzi élete végleg megrekedt. A véletlen úgy hozza, hogy a kórházban összebarátkozik Ninnyvel, (Jessica Tandy) egy ellenállhatatlan idős hölggyel, aki minden látogatás alkalmával fiatalkori kalandjairól mesél neki. Segítségével félszáz évet repülünk vissza az időben, hogy megismerjük Idgie és Ruth történetét. A két nő - az egyik tűz, a másik víz - a különös nevű Whistle Stop városkában együtt vezette a hely legjobb kisvendéglőjét, melynek ételspecialitása a sült zöld paradicsom volt. Ninny történetei Evelynnek szánt életre szóló tanítások és az ínycsiklandó recepteken kívül a jókedvről, az igaz barátságról, az újrakezdésről és a reményről szólnak. Vagyis az élet szépségeiről.

A filmet 1992-ben két kategóriában is Oscar-díjra jelölték: Jessica Tandy (a legjobb női epizódszereplő), A legjobb adaptált forgatókönyv (Fannie Flagg, Carol Sobieski)

 
2 990 Ft
  Superbad - Avagy miért ciki a szex? (1DVD) (vágatlan, bővített változat)

A 40 éves szűz és a Felkoppintva alkotói újabb zseniális vígjátékkal rukkoltak elő.

A SUPERBAD hormonálisan túlfűtött, bátortalan kamasz hősei, Seth (Jonah Hill) és Evan (Michael Cera) szeme előtt egyetlen szent cél lebeg: becsajozni, mindenáron, nehogy szűzen menjenek az egyetemre. Kapóra jön egy fergetegesnek ígérkező buli, a sikeres manőverhez azonban sok-sok piát kell szerválniuk.

Legjobb cimborájuk, Fogell (Christopher Mintz-Plasse) hamis személyi igazolványával felszerelkezve a lúzer trió beleveti magát az éjszakába. Őrült kalandtúrájuk során a hatóságokkal is meggyűlik a bajuk, de két enyhén szellemi fogyatékos zsaru sem állíthatja meg őket abban, hogy megszerezzék, illetve elveszítsék, amit kell...

 
1 990 Ft
  Superhero Movie (2008) (1DVD) (Gamma Home Entertainment kiadás)

A HORRORRA AKADVA-sorozat agyament alkotóinak szuper ötlete támadt: különleges képességeiket latba vetve elkészítik Hollywood összes szuperhősfilmjének paródiáját!

Miután megcsípi egy mutáns szitakötő, Rick, a gimi lúzere hirtelen szuperképességek birtokába kerül, és Szitakötő néven álruhás igazságosztónak áll. De egy szuperhős mit sem ér vérbeli gonosztevő nélkül: belép hát a képbe a szupergonosz, világuralmi törekvéseket dédelgető Homokóra. Hihetetlen erejét, elképesztő gyorsaságát és eszméletlenül kényelmetlen álruháját nem kímélve Szitakötő mindent bevet, hogy megállítsa Homokórát, és megmentse a világot. De vajon sikerrel jár? És ami még fontosabb: feltűnik ez majd nekünk a nagy röhögés közben?

 
1 990 Ft
  Süthetjük (1DVD) (2005) (Kevin James)/nagyon karcos példány/
Ray Romano (Szeretünk Raymond-sorozat) és Kevin James (Randiguru) új oldalukról mutatkoznak be, mint házaló ügynökök: a modoruk nem nyers, ellenben a hús, amellyel kereskednek, igen. De gyorsan ki kell főzniük valamit, ugyanis néhány órájuk van arra, hogy összehozzanak egy zsíros csekket, különben az utcára kerülnek. Felkerekednek hát, hogy megkössék az évszázad üzletét, ám pillanatokon belül mindenre elszánt maffiózók, könyörtelen gyilkosok és ellenállhatatlan csábítók fenik rájuk a fogukat ... 
1 490 Ft
  Svejk, a derék katona 1-2. (1956-1957) (2DVD - összecsomagolva) (Karel Stekly)

Svejk 1.:

Svejk a békés kutyakereskedő sorsába a szarajevói merénylet hoz döntő fordulatot. Ferenc Ferdinánd trónörököst a szerbek átsegítették a másvilágra. A nagy esemény Svejket is fölrázza, s lelki egyensúlyának visszanyerése okából átballag kedvenc tanyájára, a Kehely kocsmába hogy jó habos söröcske mellett hangosan elmélkedhessen a nagy fontosságú eseményen. Minden rendes cseh polgár életében a kocsmában kezdődik a bonyodalom. Svejk is innen jut el a rendőrkapitányságra, majd az elmegyógyintézetbe, majd a hadikórházba, hogy a forgandó hadiszerencse tisztiszolgát csináljon belőle, akinek személyesen kell megnyerni a Monarchia számára az I. világháborút.

Svejk 2.:

Svejk jókedvűen, vidám szívvel ölti magára a császári katonai egyenruhát. Arcáról egy percre se kerül le a mosoly, mindenkihez kedves és jóságos. Amikor kieresztik az áristomból, mosolygósan válaszol minden kérdésre, majd különös belső elégültséget érez, mert tudja, hogy fél tőle a tridenti őrség minden tisztje. Ezt a félelmet nem az szülte, mintha Svejk durvaságától tartottak volna, éppen ellenkezőleg, a riadalom oka a derék katona tisztelettudása, végtelen engedelmessége és szeretettől sugárzó barátságos mosolya; ez utóbbitól hideg szánkázik végig a tisztek hátán.

Jaroslav Hašek a Svejk révén lett a modern világirodalom egyik legolvasottabb írója, az ostoba parancsokat következetesen végrehajtó főhőse pedig végignevettette már az egész világot. A Švejk, a derék katona és egyéb történetek című könyve 1912-ben jelent meg. A regényből készült 1956-57-es filmeket tartják minden idők legjobb Svejk feldolgozásainak…

 
2 990 Ft
Svejk, a derék katona 1. (1DVD) (Karel Stekly)

Svejk a békés kutyakereskedő sorsába a szarajevói merénylet hoz döntő fordulatot. Ferenc Ferdinánd trónörököst a szerbek átsegítették a másvilágra. A nagy esemény Svejket is fölrázza, s lelki egyensúlyának visszanyerése okából átballag kedvenc tanyájára, a Kehely kocsmába hogy jó habos söröcske mellett hangosan elmélkedhessen a nagy fontosságú eseményen. Minden rendes cseh polgár életében a kocsmában kezdődik a bonyodalom. Svejk is innen jut el a rendőrkapitányságra, majd az elmegyógyintézetbe, majd a hadikórházba, hogy a forgandó hadiszerencse tisztiszolgát csináljon belőle, akinek személyesen kell megnyerni a Monarchia számára az I. világháborút.

Jaroslav Hašek a Svejk révén lett a modern világirodalom egyik legolvasottabb írója, az ostoba parancsokat következetesen végrehajtó főhőse pedig végignevettette már az egész világot. A Švejk, a derék katona és egyéb történetek című könyve 1912-ben jelent meg. A regényből készült 1956-os filmet tartják minden idők egyik legjobb Svejk feldolgozásának…

 
1 990 Ft

Sorrend: