Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Pláza ásza 1., A (1DVD)

A szívénél csak a hasa nagyobb, és noha látszatra megalszik a szájában a tej, bármi áron megvédi a területét: ő Paul Blart, a pláza ásza.

A jámbor Paul Blart (Kevin James – A randiguru) mindig is arról ábrándozott, hogy egyszer majd motoros járőrként óvhatja közrendet. Egyelőre azonban biztonsági őrként cirkál a helyi plázában elektromos robogóján, és rajta kívül sajnos senki nem veszi komolyan felelősségteljes beosztását. Mikor azonban egy rablóbanda megtámadja az áruházat, és túszejtésbe kezdenek, elérkezik az idő, hogy a pocakos pacák bizonyítson! Ugyan még sosem volt bevetésen, és fegyvere sincs, Blart mégis bedobja magát, hogy megmutassa, ki az igazi ász!

 
2 990 Ft
Pofa be! (1DVD)

Miután Ruby, a filozofikus lelkületű gengszter sikerrel elrejtette hatalmas
zsákmányát, rács mögé kerül.

A börtönben csak egyetlen cél lebeg a szeme előtt: bosszút állni a férfin,
aki megölte a nőt, akit szeretett. Quentinnek ellenben kifejezetten kevés
dolog jár a fejében, de azért ahhoz elég, hogy nagyon kedves legyen és roppant
bőbeszédű. Egyik cellából a másikba vándorol, mivel fogolytársai nem tudják
elviselni a szószátyár óriás szakadatlan szövegelését. Végül Ruby mellé
teszik, a mellé a gengszter mellé, aki némasági fogadalmat tett.

Nem élvezik azonban sokáig az állam vendégszeretetét - szökési tervük sikerrel
jár. Ám kint nemcsak az őket üldöző rendőrök elől kell menekülniük, hanem a
bosszúszomjas bűnöző elől is, akitől Ruby elorozta a zsákmányt...

 
1 990 Ft
Pofátlan, A (1DVD) (2005) /karcos/
Johnny Knoxville (Jackass, Men in Black 2) komikusi karrierjének egyik legmeredekebb szerepét játssza ebben a Farrelly-testvérek (Keresd a nőt!, Dumb és Dumber) gyámkodásával készült filmben.

Annak érdekében, hogy nagybátyja kártyaadósságát törlessze, Steve Barker (Knoxville) több mint merész ötlettel áll elő: fogyatékosnak adja ki magát, és benevez a paraolimpiára, hogy a többieket lekörözve begyűjtse a győztesnek járó 1000 dolláros pénzjutalmat. Az ám, csakhogy a versenytársakat ... 
990 Ft
Pofoncsata (1DVD) (Ice Cube - Charlie Day)

Egy iskolai tanári kábé épp olyan, mint maga az élet: zavaros, zajos, látszólag senki sem normális, miközben a valóságban... tényleg senki sem normális. És néha pofozkodnak. Egy buzgó, bár kis növésű tanerő (Charlie Day), aki az életében még alig találkozott más kalanddal, mint a reggeli becsengetés, véletlenül kirúgatja egy kollégáját. Az állását vesztett pedagógus (Ice Cube) a gátlásait is elveszíti, és úgy dönt, hogy bosszút áll: tanítás utánra verekedni hívja a betoji pedagógust.
A közelgő bunyónak pillanatok alatt híre megy, minden osztály a nagy összecsapásra készül, és senki sem kételkedik abban, hogy kit fognak laposra verni. Maga a jövendő áldozat sem. De mit tehetne mást? Készülni kezd, hogy ha már muszáj kapnia néhány maflást, legalább méltósággal essen hanyatt...

 
1 490 Ft
Pót-pasi (1DVD)

Louis Ives (Paul Dano) egy jelentéktelen angoltanár, aki New Yorkban szeretne érvényesülni. Kapcsolatok hiányában első dolga, hogy olcsó albérletet találjon. Egy hirdetésre jelentkezik, amit az excentrikus Henry Harrison (Kevin Kline) egy jobb időket látott író ad fel. A személyes találkozó után Henry befogadja Louis-t a kényelmetlen, koszos kis lakásába. Louis hamarosan szembesül, hogy Henry-nek van egy „másodállása” ami abból áll, hogy gazdag, idősödő hölgyeknek nyújt társaságot és egyéb szolgáltatásokat. Egy alkalommal Louis is résztvesz egy randevún, ahol az egyik hölgy barátnőjének kell társaságot biztosítani. Mindezen kalandok közt Louis állást talál egy magazinnál, ahol megismerkedik a bájos Mary-vel (Katie Holmes), de aki sajnos foglalt. Louis már hozzászokott ahhoz, hogy a nőkkel nincs szerencséje és ez komoly szexuális frusztrációhoz vezet. Ez a probléma egyre jobban rátelepedik életére, és amitől különböző módokon szeretne gyógyírt találni... nem sok sikerrel...

 
1 490 Ft
Pret-a-Porter - Divatdiktátorok (1DVD)

Robert Altman vígjátéka divatról, divattervezőkről, modellekről, újságírókról, egyszóval azokról, akik a divatot formálják. A film Párizsban, a divat fővárosában játszódik, ahol minden megtörténhet, és rendre meg is történik: titokzatos halálesetek, banális találkozások vadidegenekkel és régi ismerősökkel, hatalmas sikerek és bukások, na meg szex minden mennyiségben.
A történet több szálon fut, amelyek persze egy idő után összetalálkoznak. De addig is van még valami, ami összeköti őket: a divat. A filmben a sok neves színész mellett olyan topmodellek és híres divattervezők is feltűnnek, mint Christy Turlington, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Jean-Paul Gaultier, Christian Lacroix, Issey Miyake, Gianfranco Ferre.

 
1 990 Ft
  Producerek ( 1967 ) (Klasszikus-Legendák klubja) (1DVD) ( fekni nélkül )
Az egykor szebb napokat látott színházi producer, Max Bialystock már egykor volt sikereiből sem képes élni, kénytelen tehát idős hölgyeknek nyújtott szexuális szolgáltatásokkal megkeresni a napi betevőt. Új könyvelője azonban egy ügyes kis trükkel áll elő: azt javasolja Max-nek, hogy szerezzen befektetőket egy új darabhoz, és produkáljon kivételesen egy óriási buktát – a törvények értelmében ilyenkor megtarthatja a befektetők pénzét!

Max talán már nem tu... 
3 990 Ft
Project X - A buli elszabadul (1DVD)

A Project X – A buli elszabadul három főhőse végzős a gimiben, ismertségük és népszerűségük mégis egyenlő a nullával. Hogy végre ők is menő arcok legyenek, elhatározzák, hogy olyan bulit rendeznek, amelyet senki sem felejt el. Ahogy terjed a parti híre, ahogy egyre vadabb és őrültebb dolgok történnek, ahogy már a tévé is a helyszínről tudósít, a fiúk tudják, ez a buli tényleg feledhetetlen marad – csak nem biztos, hogy úgy, ahogy azt elképzelték.

 
1 990 Ft
Prom: A végzős buli (Disney) ( 1 DVD )
Az iskolai bálon nincs két egyforma pár, mindegyiknek megvan a maga története. Nova Prescott (Aimee Teegarden) rájön, mennyi igazság van abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást: éppen az a fiú (Thomas McDonell) tetszik neki egyre jobban, aki miatt nem lehet tökéletes a bál.
Rengeteg nevetés és izgalom vár a bálozókra, mire fény derül minden titokra, látszólag rendíthetetlen kapcsolatok inognak meg és új románcok lángolnak fel.

Fiatal sztárjelöltekből álló szerepl... 
1 990 Ft
Promenád a gyönyörbe (1DVD) (Klub Publishing kiadás)

Zabpehelykészítményeinek hála, dr. Kellogg a század elején multimilliomossá, neve pedig fogalommá vált, bár ez a jó doktor számára úgyszólván közömbös volt. Hiába nyomakodtak körülötte szélhámosok, sarlatánok, szerencselovagok ezerszám, őt csak az egészséges életvitel foglalkoztatta. A gazdagok tülekedtek, hogy bejussanak méregdrága szanatóriumába, ahol valóban egyedi módszerekkel ápolták testüket-lelküket. Szex: semmi. Beöntés: rengeteg. Hideg zuhany: naponta. És olykor csak műtéttel lehet a tisztátlan vágyakat örökre elűzni... Alan Parker filmszatírája világsztárok sorának segítségével, bravúros filmtechnikával rántja le a leplet az egészségőrület árnyoldalairól.

 
2 990 Ft
  Promenád a gyönyörbe (1DVD) (Oliza Film kiadás) (fotó csak reklám) (karcos példány)

Zabpehelykészítményeinek hála, dr. Kellogg a század elején multimilliomossá, neve pedig fogalommá vált, bár ez a jó doktor számára úgyszólván közömbös volt. Hiába nyomakodtak körülötte szélhámosok, sarlatánok, szerencselovagok ezerszám, őt csak az egészséges életvitel foglalkoztatta. A gazdagok tülekedtek, hogy bejussanak méregdrága szanatóriumába, ahol valóban egyedi módszerekkel ápolták testüket-lelküket. Szex: semmi. Beöntés: rengeteg. Hideg zuhany: naponta. És olykor csak műtéttel lehet a tisztátlan vágyakat örökre elűzni... Alan Parker filmszatírája világsztárok sorának segítségével, bravúros filmtechnikával rántja le a leplet az egészségőrület árnyoldalairól.

 
1 490 Ft
Pszichoszingli (1DVD)

Az Oscar®-díjas Charlize Theron játssza Mavis Gary-t, a 37 éves egykori gimnáziumi szépségkirálynőt, aki jelenleg lányregények írásából él. Miután megtudja, hogy iskolai szerelme megházasodott, Mavis fogja magát, és visszatér szülővárosába, hogy visszahódítsa egykori lovagját. A hazatérés azonban nem egészen úgy sül el, ahogy azt a nő tervezte, és hamarosan azon kapja magát, hogy szokatlan barátság alakul ki közte és egy régi osztálytársa között, akitől mindig is egy világ választotta el. A furcsa párosnak együtt kell szembesülnie a némileg megkésett felnőtté válás nehézségeivel ebben a keserédes komédiában, amely a kritikusok szerint „igazán egyedülálló vígjáték”, továbbá „eszes, szellemes és megható”.

 
2 990 Ft
  Pusszantlak, drágám! - A film (2016) (1DVD) (Jennifer Saunders - Joanna Lumbley)

Edina (Jennifer Saunders) és Patsy (Joanna Lumley) visszatértek, ráadásul elbűvölőbbek és viccesebbek, mint valaha! Még mindig a gazdagok csillogó életét élik: esténként London legmenőbb szórakozóhelyein buliznak – egészen addig, amíg meg nem vádolják őket a világhírű szupermodell, Kate Moss kinyiffantásával. Kedvenc iszákosaink menekülni kényszerülnek. A kalandok során persze egy rakás ismert arc bukkan fel körülöttük (Jon Hamm, Joan Collins, Stella McCartney, hogy csak párat említsünk), miközben eszelős tempóban fogy a pia és füstölög a bagó. Harsány és féktelen mulatságra készüljetek, drágáim!

 
2 990 Ft
Rabold a nőt (1DVD) (2002)
1780-ban Írországban a legidősebb fiúk a nyerők: ők öröklik apjuk vagyonát, és válogathatnak az arisztokrata mennyasszonyok között, öccseiknek már semmi sem jut. Néhány ifjú merész tervet eszel ki: fiatal lányokat rabolnak el álarcban éjszakánként, hogy megkérjék a kezüket és pénzhez jussanak. Ha a leendő feleségek ellenállnak, a fiúk leveszik a maszkot, hogy elkápráztassák választottjaikat... 
990 Ft
  Rádió aranykora, A (1DVD) (Woody Allen) (szinkron) (karcos)

Egyhangúan és eseménytelenül telnek a zsidó család tagjainak napjai a második világháború elején. A rádió az álmodozást jelenti számukra: a pártában maradt nagynéni a fehér lovon érkező herceget várja, a feleség hajdani rajongójáról álmodozik, a fiú naponta megidézi kedvenc rádiós hősét, a családfő azt reméli, hogy szenzációs pénzszerző trükkjével egyszer valóban pénzt szerez. Az álmok azonban ritkán válnak valóra. Egy valakinek mégis sikerül: a füstös manhattani mulató bájos, ám nem túl rátermett cigarettaárus lánya, Sally White bekerül a rádióba, és sztár lesz, amiről álmodott.

A narrátor (maga Woody Allen) emlékein keresztül megismerhetjük, mit jelentett a rádió hullámain érkező világ, a Manhattan-i csillogás és pompa, a gazdagok, a mulatók és budoárok világa egy egyszerű polgárcsalád életében. Mindez a negyvenes évek slágereivel fűszerezve, és annyi humorral tálalva, hogy mindenkinek garantáltan kellemes szórakozást ígér.

- Szeretem a rádióról szóló sztorikat, és legalább egymilliót tudnék kapásból mondani – emlékezik Woody Allen. – Úgy gyűjtöttem őket éveken keresztül, mint más a bélyegeket – valódi szenvedélyemmé vált. Anekdotákat, pletykákat, bennfentes sztorikat jegyeztem le a kor legnagyobb rádiós sztárjairól. Amikor megkaptam az első magnómat elkezdtem rögzíteni a kedvenc műsoraimat. Azóta ezek a felvételek elkallódtak, de az emlékek megmaradtak.

Ezekből az emlékekből gyúrta össze Woody Allen egyik legsikeresebb és legemlékezetesebb filmjét, amely a 40-es évek rádiózásának állít felejthetetlen és szórakoztató emléket.

 
1 990 Ft
Randiügynökség (1DVD) (2011)
Az ország számos jó hírű gimijéből eltanácsolt Sam elhatározza, hogy nehéz anyagi körülményeik miatt besegít anyjának tandíja előteremtésébe a maga módján barátaival együtt megalapítja az illegális eszkort szolgáltatásokat nyújtó Randiügynökséget. Be is indul az üzlet, és hamarosan tódulni kezd az unatkozó, kényeztető figyelemre vágyó középkorú nők hada

 
1 990 Ft
Rekviem egy macskáért (1DVD) (Nikki Reed) (2014)
Clinton egy nap holtan találja macskáját háza előtt. Az állat gyilkosság áldozata lett. A férfi igyekszik kideríteni, ki követhette el a merényletet, a nyomozás közben pedig érdekes információkat tud meg házi kedvencéről. Talán Harcos nem is az a macska volt, akinek Clinton megismerte? 
1 990 Ft
Rémbo fia (1DVD) (Son of Rambow, 2007) /használt, karcos/

Will a félárva Brethren család legidősebb fia. A família szigorúan vallásos, erkölcsös életet él, Will ezért nem vegyülhet a többi gyerek közé, nem hallgathat zenét, nem nézhet tévét. Azután Will belecsöppen Lee Carter szokatlan, különös világába, a filmkészítésbe. Carter megmutatja neki Sylvester Stallone filmjét, a Rambo - Első vér című akciófilmet és attól a pillanattól kezdve Will élete egy csapásra megváltozik. Megegyeznek, hogy ő lesz Carter filmjeinek kaszkadőre, de kiderül, hogy a jelenetek kidolgozásához is nagyszerű érzéke van. A filmkészítés igaz barátokká kovácsolja őket.

 
1 490 Ft
Rendőrakadémia 6. - Az ostromlott város (1DVD)

Az alvilág az ördögi Káosz-hadművelet tervével készül átvenni a város feletti uralmat. De a Rendőrakadémia legütőképesebb - és egyben legütődöttebb - csapata katonásan zárja sorait, és most is állja a gengszterek ostromát.

A bankokat és ékszerboltokat fosztogató, jól szervezett bűnbanda mögött ezúttal egy rejtélyes, agyafúrt vezér áll. De az ügyek nyomozása során sötét gyanú merül fel: a veszélyes maffiózóknak beépített emberük lehet az Akadémián…

Ezért az összes jól ismert, tökkelütött zsaru és az iskola legjobb öregdiákjai újra bevetésre indulnak, hogy kiderítsék az igazságot, és megfékezzék az egyre durvuló erőszakhullámot. Rendőreink ugyan a 6. részre sem lettek okosabbak, de helyén van a szívük, és ha a szerencse is melléjük szegődik, elpáholják a rosszfiúkat, és poénokban sem lesz hiány.

 
2 990 Ft
Reszkess, Amerika! (1DVD) (Jean Reno)

Thibault of Malfete gróf a XII. században élő francia
nemesember Rosalindot, a király lányát akarja feleségül venni. Bár nem
tud róla, akad egy vetélytársa, aki egy fekete mágiát alkalmazó boszorkány segítségével
megakadályozza az esküvőt, ráadásul bűbájt bocsát a grófra, aki hallucinációs
állapotában megöli Rosalindot.

Thibault szolgája, André azt tapasztalja, hogy
gazdája felkészült a halálra, ezért egy angol varázslót hoz a börtönbe, mivel
azt reméli, hogy a mágus fel tudja támasztani Rosalindot és kiszabadítja
a grófot a börtönből. A varázsló kijelenti, ez meghaladja a képességeit, de
vissza tudja küldeni Thibault-ot az időben azelőttre, hogy a boszorkány
megdelejezte volna, így megelőzheti az eseményt, mielőtt az megtörtént volna.
A mágus azonban sajnálatos módon kifelejt egy összetevőt a varázsitalból, így
Thibault és André nem a múltba, hanem a jövőbe kerül, és napjaink
Chicagójában ébrednek fel, egy múzeum vitrinjében.

Először tolvajnak vagy holdkórosnak nézik őket, és már éppen
elvitetnék a rendőrséggel, de Thibault kimondja Julia Malfete,
a múzeum középkori művészeti osztálya vezetőjének családi jelmondatát. A gróf
azt hiszi róla, hogy ő Rosalind, mivel kiköpött mása menyasszonyának,
a nő viszont azt gondolja, hogy Thibault rég elveszett unokatestvére,
akit halottnak hittek, s akinek nemrégen ő örökölte értékes javait. A gróf gyorsan
rájön, hogy tévedett a nő személyét illetően, és Andréval együtt megpróbálják
kitalálni, mi történt velük, majd megkísérelnek alkalmazkodni az idegen környezethez.

Julia hazaviszi magához őket, s vőlegénye, Hunter
nagyon morog emiatt, mivel azt tervezte, hogy ráteszi a kezét az értéktárgyakra,
majd szeretőjével, Amberrel együtt elszelel. Julia úgy véli, a
két férfi különös viselkedése az amnézia mellékhatásának köszönhető. André
rokon lélekre talál a szomszéd kertészében, Angelique-ben, míg Julia
és Hunter kénytelen elviselni a francia különös, civilizálatlan viselkedését.

Közben Thibault megpróbál egy modern varázslót keresni,
aki visszaküldené az időben, hogy rendbe hozza mindazt, amit a múltban elrontott,
ráadásul ha nem tud visszajutni, akkor ő sem létezhet, mivel megszakad a leszármazási
vonal...

 
1 990 Ft

Sorrend: