Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Ölj meg gyengéden (1DVD) (Pour le plaisir, 2004)

François nem egy sármőr, épp ezért mindent megtenne, hogy megtartsa csinos feleségét. Julie olyan férfias hősről álmodozik, aki képes akár ölni is. A férj kétségbeesésében gazdag ügyfeléhez, Vincenthez fordul segítségért, aki azt tanácsolja neki, hogy valljon be egy el nem követett gyilkosságot a nőnek. Arra azonban nem számítanak, hogy Weckman, a környék rettegett gazembere meghal, és a gyilkosságot François nyakába varrják. A férfi hihetetlen népszerűségre tesz szert a városban, s hamarosan komoly rajongó táborra tesz szert.

 
1 990 Ft
Olsen-banda 01. - Olsen bandája (1DVD)

Az Olsen banda, élén a zseniális Egon Olsennel elhatározza, hogy új, fényűző életet kezd.

Egonnak kiváló ötlete támad. Eldönti, hogy megszereznek egy vagyont érő aranyszobrot, a német állam tulajdonát, egy szigorúan őrzött múzeumból. Briliáns ötlettel meg is valósítják tervüket, és kocsijukon vígan furikáznak a reptér felé, ahol már várja őket Kjeld családja és Benny barátnője – egy luxus spanyolországi nyaralás reméynében.

Ám a véletlen, mint mindig, most is közbelép. A banda autójából útközben kifogy az üzemanyag...

 
1 990 Ft
Olsen-banda 02. - Pácban (1DVD)

Az Olsen-banda elhatározza, hogy kirabolnak egy bankot. Minden a pontosan előre kidolgozott terv szerint folyik, ám számításukba váratlanul hiba csúszik: a bankban ugyanis éppen egy konkurens rablóbanda dolgozik. A riasztott rendőrség már csak Olsenéket találja a helyszínen...

Olsen a csinos börtönpszichológusnő hatására jó útra tér és szabadulása után megpróbálja barátait is a társadalom hasznos tagjaivá nevelni.

 
990 Ft
Olsen-banda 04. - Az Olsen-banda nagy fogása (1DVD)

Olsenék elhatározzák, hogy ellopják a Legfelsőbb Bíróság dúsgazdag bírójának ezüst étkészletét, míg a bíró focimeccset néz a másik szobában. Minden megy, mint a karikacsapás, míg a helyszínen fel nem bukkan egy másik rablóbanda is, hogy kirabolja a lakást.

Ráadásul a közvetítővonal hibája miatt megszakad a közvetítés és a bíró elhatározza, hogy panaszt emel a televíziós társaság ellen amikor megpillantja Egont. Szabadulása után a banda zseniális vezetőjének ismét kiváló ötlete támad.

 
1 490 Ft
Olsen-banda 06. - Boldogul (1DVD)

Egon olsen, a banda esze megelégeli társai ügyefogyottságát és elhatározza, hogy a legközelebbi akciót egymaga hajtka végre.

Egy jó hírben álló üzletember fogadja fel egy széf felnyitásához, melyben a „Bedford” nevű, milliós értékű gyémántokat őrzik. Amikor Olsen végez a munkával, az új társ csúnyán rászedi: ráuszítja a rendőrséget és nem fizeti ki neki járandóságát. Egon visszatér bandájához, és bosszúra éhes...

 
990 Ft
Olsen-banda 07. - Sínre kerül (1DVD)

Az Olsen banda végre elérte célját: milliomosok lettek. Spanyolországban élnek de honvágyuk van és unatkoznak.

Egon nem hagyja őket a pénzhez nyúlni, a pénzt tartalmazó piros táskát csuklójához láncolva állandóan magával hordja. A konkurens banda, akitől a pénzt rabolták, nem hajlandó beletörődni a történtekbe. Egyik emberüket Spanyolországba küldik az Olsen-banda után.

 
990 Ft
Olsen-banda 09. - Újra akcióban (1DVD)

Egon Olsen öregszik és időnként emlékezetzavara támad. Az egyik rablás közben hirtelen elfelejt egy számot, emiatt a tervük kútba dől. A banda elmenekül, míg Egont ismét letartóztatják. Amikor pár hónap múlva szabadul, a bandája már nem létezik, ugyanis egy fiatal bandavezérhez csatlakoztak, aki nem sokkal korábban tért vissza az Egyesült Államokból. Számítógépes szakember és Egont csak kuliként hajlandó alkalmazni a bandában.

 
990 Ft
  Olsen-banda gyűjtemény 3.: Az ifjabb Olsen bandájának búvárkalandja (1DVD) (2001)
1958-as évek Koppenhága. Egon a Boldog Mennyország gyermekotthonban él és minden vágya, hogy egy családhoz kerüljön. Kívánsága nem sokára teljesül is és a Gyldenlowe család örökbefogadja. Egon nem is sejtheti, hogy mi zajlik a háttérben.


A gyermekotthon menedzsere a kis Olsen összes iratát átadja a családnal, akiktől ezért 1 millió koronát kapott cserébe. Az új szülők valódi neve Bang Johansen és Ursula Wasserschmidt és Egon arra kell nekik, hogy a II. világháború alatt els... 
1 990 Ft
Oltári baki (1DVD)
Mathias és Alexia évek óta együtt vannak, ám most, életében először Mathias félrelépett egy másik nővel, méghozzá egy esküvőszervezővel. Amikor Alexia véletlenül megtalálja a nő névjegykártyáját párja zsebében, egyből tudja mi a helyzet: végre összeházasodnak! Fel is keresik hát Juliettet, és elkezdik szervezni az év legőrültebb esküvőjét!
 
1 990 Ft
  Ördög pradát visel, Az / Gyávák és hősök (2DVD) (használt példány)

Ördög pradát visel, Az:

Miranda Priestly (Meryl Streep) a divat legnagyobb hatalmú úrnője, akinek ápolt kezeitől retteg a New York-i divatipar, aki senkit nem tűr meg útjában, ha tervei kivitelezéséről van szó, tökéletesen ellenőrzése alatt tartja a "divat bibliáját", a Runway Magazine-t, annak munkatársai életét teljesen megkeserítve. Akiben van egy cseppnyi önérzet, az nem bírja ki ezeket a megaláztatásokat… mégis New York-i nők milliói meghalnának azért, hogy itt dolgozhassanak.

Miranda új munkatársa, Andy Sachs (Anne Hathaway) a frissen végzett főiskoláslány egyáltalán nem illik a képbe: szürke, jellegtelen, tökéletes ellentéte a cégnél dolgozó díváknak. Amikor belép a szerkesztőségbe, megdöbbenve jön rá, hogy a munka, amelyre jelentkezett nem elszántság és céltudatosság kérdése. Andy az utolsó próbatétel előtt áll: a tetőtől-talpig Prada kosztüm főnöknő előtt.

Gyávák és hősök:

Ugyanaz az esemény ver visszhangot a világ egymástól távollévő pontjain: egymástól különböző emberek, egymástól távoli helyeken kénytelenek szembenézni ugyanazzal: valahol az afgán hegyek között a lázadók néhány csapatától elsodródott amerikai katonát csapdába csalnak, és tűz alá vesznek.

Irving szenátor (Tom Cruise) egy hétpróbás újságírót (Meryl Streep) próbál becsapni. Bár éppen ez az az újságíró, akinek köszönhetően politikusi pályája magasra ívelt, most legfőbb célja, hogy átverje – és meggyőzze az új afgán stratégia helyességéről. Ezalatt egy idősödő, idealista egyetemi oktató (Robert Redford) mindent elkövet, hogy megállítsa legtehetségesebb diákját az elkövethető legnagyobb bolondságtól. A srác mindentől megundorodva új életet akar kezdeni, és már jelentkezett a hadseregbe, hogy Afganisztánba menjen. A professzor két régebbi diákjának példájára hivatkozva próbálja lebeszélni őt. A két egykori diák, akiről szó van éppen az életét menti az Afgán hegyek között: csapdába csalták és tűz alá vették őket a lázadók.

 
2 990 Ft
  Ördögi út a boldogsághoz (1DVD) (The Devil and Daniel Webster) (Anthony Hopkins)

Jabez Stone (Alec Baldwin – Egyszerűen bonyolult, A stúdió-sorozat) elismerésre vágyó író. Elégedetlenkedéssel töltött napjait egyszer még rosszabb követi: kirúgják, elfogy a pénze, kirabolják, és ráadásul az ablakon kihajított írógépével még egy asszonyt is eltalál... Ezután jelenik meg otthonában egy igen csábító hölgy (Jennifer Love Hewitt – Tudom, mit tettél tavaly nyáron; Szellemekkel suttogó-sorozat), ki maga az Ördög. Ajánlata tiszta és egyszerű: 10 évig mindent megkap, amit csak akar, utána viszont az övé lesz a lelke. Jabez bár mindent elér, amit akar, egyre boldogtalanabb: egyre közelebb kerül az ajánlat lejártához. Kiadója, a méltán híres Daniel Webster (Sir Anthony Hopkins – Hannibál, Férfit látok álmaidban, Thor) talán segíthet neki, hiszen irodája falán az Ördög farkának képe lóg...

 
1 990 Ft
Örök kaszkadőr, Az (1DVD) (Hot Rod, 2007)

Rod Kimble igazi szeretnivaló lúzer, aki minden kétséget kizáróan a világ legrosszabb kaszkadőre, és talán az egyetlen, aki mutatványait segédmotoros kerékpáron próbálja végrehajtani – több-kevesebb sikerrel...

Rod mostohaapja, Frank nem rejti véka alá, hogy nem tartja túl sokra mostohafiát, és még kevésbé értékeli "munkáját". A botcsinálta kaszkadőr számára azonban eljön a pillanat, amikor bizonyíthat: Frank ugyanis lebetegszik, és csak egy drága szívműtét mentheti meg az életét. Bármennyi pofont is kapott eddigi élete során mostohaapjától – konkrét és átvitt értelemben egyaránt -, Rod nem hagyja cserben Franket, hanem megpróbált pénzt szerezni a műtétre, méghozzá egy soha nem látott kaszkadőrmutatvány segítségével: azt tervezi, hogy több ezres publikum előtt ugrat át 15 iskolabuszt egy mopeddel és a bevételből kifizeti az életmentő műtétet.

Az egy cseppet sem érdekli, hogy a fizika törvényei eleve kudarcra ítélik a kísérletet – a hajtóerőt, a sebességet és a lendületet majd pótolja a lelkesedése!

EXTRÁK

Audiókommentár - Akiva Schaffer, Andy Samberg és Jorma Taccone közreműködésével
Kisfilm - A színfalak mögött
Kimaradt jelenetek - Kimaradt és bővített jelenetek, akár kommentárral is
Bakiparádé -
Kisfilm - Kevin videói
Kisfilm - Amatőr videófelvétel a zenekari felvételről
Előzetes -
Rejtett extra -
 
1 990 Ft
Örökség, Az (1993) (1DVD) (Vera Chytilová)

Íme itt a kommunizmus utáni szép új világ! Már senki sem szólhat bele az ember életébe, ha úgy akarja, akár a fejére szakadhat a tető, vagy a tyúkok rohangálhatnak a konyhaasztalon. Bohuska élvezi ezt az életet, hiszen sose szerette a munkát, viszont szívesen heverészik az ágyban vagy mulatozik a kocsmában, esetleg a fiatal kocsmárosnét hajkurássza.

Megszokott kis világával igen elégedett, nem is vágyik ő többre, de az élet - ki tudja miért - megajándékozza. Egy nap kocsmaasztali pihenőjét egy öltönyös, városi férfi szakítja meg, aki azzal az örömhírrel érkezett, hogy hatalmas vagyont örökölt. Bohuska elindul a városba, hogy szemrevételezze újdonsült ingatlanjait. És mit tesz az ember, ha hirtelen rázúdul egy óriási örökség? Természetesen szórja a pénzt, amire csak lehet, hisz ez már tiszta Amerika.

 
1 990 Ft
  Őrült város, Az (1990 - L.A. Story) (1DVD) (Steve Martin) (Legendák klubja kiadás) (külső borító nélkül)

Steve Martin egyik legjobb vígjátékában nem csak a főszerepet alakítja, de a forgatókönyvet is ő jegyzi.
A neves komédiás az L.A. Story-ban egy ismert televíziós időjárás-jelentőt kelt életre, akinek – lévén az örökké napfényes Los Angelesben játszódik történetünk – szinte soha nem azon kell töprengenie, mit is jelentsen (hiszen mindig süt a nap), hanem legfeljebb azon, hogy mivel dobja fel azt a 15 másodpercet, ami naponta neki jut a hírnévből.
Rengeteg szabadideje nagy részét azzal tölti, hogy Kalifornia híresen dinka lakóit tanulmányozza, görkorival száguld végig a múzeumok kiállítótermein, és miután rájön, hogy barátnője megcsalja, egy nála sokkal fiatalabb, igazán szabad szellemű lánnyal lóg (A szex és New York sorozatból jól ismert Sarah Jessica Parker), mígnem egy barátságos, de nagyon rejtélyes út menti elektromos jelzőtábla sugallataira hallgatva rájön, hogy beleszeretett egy tubán játszó angol újságírónőbe…

 
3 990 Ft
Oscar (1967) (1DVD) (Louis De Funés)

Bertrand Barnier egy gazdag üzletember, nyugodt családi légkörben él feleségével és lányával.

Kényelmes mindennapjait könnyű testedzéssel tölti ki, amelyért egy csinos sportolólány felel, gondatlan életét jól megszervezett háztartásban Bernadett nevű szobalányának és sofőrjének, Oscarnak köszönheti.

Felhőtlen boldogságánáak azonban egy váratlan zűrzavar vet véget, amely valóban a tévedesk vígjátéka.

1991-ben Sylvester Stallone főszereplésével egy új feldolgozás készült ebből a történetből, mely ugyanezen a címen került a mozikba, és hatalmas sikert aratott.

 
2 990 Ft
OSS 117 - Képtelen kémregény (1DVD)

A franciák nem szenvedhetik, hogy valamilyen nemzetközi kulturális értékből ne legyen saját, „eredeti” francia kiadású is. 1956-ban életre keltették saját James Bondjukat, az OSS 117-es ügynököt. Ötven évvel később elkészítették az évtizedeken át sikeres sorozat egy újabb darabját, amely a Casino Royal-lal szemben az angol ügynöksorozat legnemesebb hagyományaihoz - nevesül Sean Connery alakjához - nyúlik vissza. Az OSS 117 ezúttal a titkosügynökök fészkében, Kairóban ránt pisztolyt és lop csókot.

A tökéletes retrohangulat és az ügynökzsáner kliséinek felvonultatása garantált szórakozást ígér, Jean Dujardin mesterien parodizálja Sean Connery figuráját.

 
1 990 Ft
Osztályon felül (1DVD) (2006)  / karcos példány /
Intelligens és szellemes párbeszédeivel, megkapó és emlékezetes karaktereivel Alan Bennett színdarabja évek óta okkal a Broadway egyik legnagyobb sikere! Az Osztályon felül 5 Tony-díjjal büszkélkedhet – a legtöbbel, amit színdarab az elmúlt fél évszázadban besöpörhetett!


Akárcsak a Holt költők társasága című filmben, ebben a történetben is egy különleges tanár és lelkes diákjai kapcsolata áll a középpontban.


- Hogyan definiálnád a történelmet? – kérdezi ... 
1 490 Ft
Papás babás (1DVD) (2017)

Adrien és Maude a szakítás szélén állnak. Annak bizonyítására, hogy a férfi tud felelősségteljes lenni és készen áll a gyerekvállalásra, magánóvodát alapít a lakásában, remélve, hogy így visszanyerheti Maude szívét.

 
1 990 Ft
  Párosban Párizsban (1DVD) (Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen) (1999)
Amikor Mary-Kate-et és Ashleyt látogatóba küldik a nagypapához Párizsba ahol a két lány nemcsak Franciaországba szeret bele végzetesen, de két francia fiúba is! Mopedre pattanva ismerkednek Párizs látnivalóival, szereznek új barátokat és próbálnak kicsivel előbb járni, mint karót nyelt kísérőjük, Jeremy.

Vásárlás a párizsi üzletekben, a Notre Dame felfedezése, esti randevú az Eiffel-toronynál – mademoiselle Mary-Kate és Ashley minden élvezetbe bele akarnak kóstolni, ... 
2 990 Ft
Partiállat, A (1DVD) (Melissa Mccarthy)
Mit tehet az ember, ha hirtelen észreveszi, hogy már nem kamasz? Deanna (Melissa McCarthy) ugyan kicsit nehézkesen törődött bele a megváltoztathatatlanba, de azért tudja a választ: beiratkozik az egyetemre, és ott a suliba járókat (köztük a saját lányát) meghazudtoló hévvel veti bele magát mindabba, amit egy rangos tanintézmény kínál: pia, bulik, pasik és még több pia. Azután még egy kis buli... A helyzet jó, de nem egyszerű. És csak egyre bonyolultabbá válik... 
1 990 Ft

Sorrend: