Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Akciók


Sorrend:

-50%
Rémségek völgye (1DVD)

Texasban minden városnak megvan a maga története, amit a gyerekek rettegve suttognak a tábortűz mellett. Ettől a történettől megfagy ereidben a vér. Látod azt a fickót, aki ott áll? Egy volt katona. A neve Trevor Lloyd. Nyolc hónappal ezelőtt a legjobb barátját meglőtték Irakban. Mikor Trevor hazajött,a felesége azt mondta, megváltozott. Azt mondta, elfelejtett nevetni.

Trevor otthagyta a munkahelyét, nyugatra indult. Nem tudta, hogy az út amin jár, tele van rémségekkel, és az egyik legbizarrabb emberrablással, kínzással, nemi erőszakkal és gyilkossággal Texas történetében.

 
1 990 Ft
Akció: 1 000 Ft
-50%
Seal: 6. - Commitment (1CD)

01. If I'm Any Closer
02. Weight Of My Mistakes
03. Silence
04. Best Of Me
05. All For Love
06. I Know What You Did
07. The Way I Lie
08. Secret
09. You Get Me
10. Letting Go
11. Big Time

 
2 990 Ft
Akció: 1 500 Ft
-50%
  Titkok könyvtára 3., A - A Júdás-kehely átka (1DVD) (használt, kissé karcos példány)

Mindannyiunk kedvenc kalandor könyvtárosa, Flynn Carsen (Noah Wyle – Vészhelyzet-sorozat, Donnie Darko, Titkok könyvtára 1-2.), sajátságos munkája mellett nehezen szakít időt magánéletére.

Kis pihenésre vágyik akciódús napjai után - jól megérdemelt szabadsága alatt betéved egy szórakozóhelyre, ahol egy szépséges hölgy első pillantásra elbűvöli. Simone (Stana Katic – Spirit – A sikító város) tisztában van Flynn múltjával; segítséget kér tőle egy rejtélyes, Drakula herceggel kapcsolatos sötét ügyben. Mire észbe kap, Flynn már egy orosz férfi nyomában jár, ki évek óta feltámasztaná Drakulát. Ám ehhez meg kell szereznie Júdás kelyhét – s ezt Flynn mindenáron meg akarja akadályozni...

 
1 490 Ft
Akció: 750 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés