Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sportfilm


Sorrend:

Best of Bíró Ica (1DVD) /karcos példány/
Évekig fotómodell és manöken voltam, pályafutásom közben született meg kislányom. Terhességem alatt 20 kg-ot híztam és 13 kg súlyfelesleg maradt rajtam. Akkor dolgoztam ki saját mozgásprogramomat, amelynek hatására 3 hónap elteltével visszanyertem eredeti súlyomat és alakomat. A formatartás és karcsúság praktikáiról az óta is sokan faggatnak, riportokban, levelekben és személyesen is. A Best of DVD tartalmazza Bíró Ica válogatott, intenzív has, fenék, comb fogyasztó programjait! Ezen felül be... 
1 990 Ft
  Fehér tenyér (1DVD) (Hajdu Szabolcs) (angol felirat) (nagyon karcos példány)

A tíz éves Dongót szülei és véreskezű edzője élsportoló tornásznak szánják. Akárcsak edzőtársainak, ez élete és nappala, teste pedig tele van a fegyelmezéshez „szükséges” kék-zöld foltokkal. Tizenhat éves korában első kitörési kísérletként megszökik egy nagy bajnokság előtti versenyről, amikor vándorcirkuszosok kérik fel egy különleges szereplésre. Tíz évvel később megérkezik egy modernül felszerelt kanadai edzőközpontba. Fiatal 16-18 év körüli tornászok edzését bízzák rá. Dongónak szembesülnie kell azzal, hogy mennyire nehéz saját edzője rémes módszereit felülbírálnia, és testi fenyítés nélkül edzenie diákjait. Végül sikerül és legjobb tanítványával közösen kezdi a felkészülést a világbajnokságra.

 
1 490 Ft
Katus Attila: Best Body (1DVD) (2015)
A Miss Universe a világ egyik legnagyobb, legrangosabb és legnézettebb szépségversenye, mára közel 90 ország versenyzői vesznek részt a megmérettetésen.
A MUH felkészítő csapatának és szakmai zsűrijének tagja Attila is, így a 2014-es év Királynője, Kelemen Henrietta is az ő segítségével készült a Világversenyre.
,,Imádok Attilával edzeni, gyors és látványos fejlődésen mentem keresztül. Ha Te is királynőként szeretnél tündökölni, sportolj velünk!" - Kelemen Henriett... 
1 990 Ft

Sorrend: