Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

történelmi / akció

Főkategória >DVD - külföldi >történelmi / akció

Sorrend:

Bátrak háborúja, A (1DVD) (2018) (Nicolas Cage)
A USS Indianapolis tragédiáját minden idők egyik legnagyobb háborús katasztrófájaként tartják számon: 1945-ben a hadihajót elsüllyesztette egy japán tengeralattjáró a Fülöp-szigeteknél, öt nappal azt megelőzően, hogy befejeződött volna a második világháború. A találatot követően McVay kapitány (Nicolas Cage) irányításával próbáltak a túlélők életben maradni élelem és ivóvíz nélkül a cápáktól hemzsegő óceánban… 
1 990 Ft
Guy X - Az Ismeretlen Katona (1DVD) (2005)
A vietnami háború négy évvel ezelőtt véget ért. Ronald Reagen elnöknek jelölteti magát. Mindeközben Rudy Spruance rég elfeledett katona, egy eldugott táborban szolgál ahol megállt az idő.A hadsereg és hibázhat. A háború idején, ahogy az egyik katonai kórházból a másikban szállították, a nagy káoszban ki törölték az adatbázisból. Csak egy apró elírás ... Vajon sikerül újból érvényesíteni elveszett személyiségét? 
1 990 Ft
Ígéret, Az  (2DVD) (2005)
Egy éhező árva kislány a szépségért és a gazdagságért cserébe ígéretet tesz egy varázslónőnek, ezáltal képtelenné válik arra, hogy szerelmes legyen. Ezt az átkot csak a lehetetlen törheti meg: ha tavasszal esik a hó, és a halottak újra élővé válnak. Felnőve, gyönyörű hercegnőként már megbánja ígéretét, hiszen akibe csak beleszeret, tragikus sorsra jut. Most újra szerelmes lesz egy vörös páncélos, aranymaszkos férfiba, aki megmentette az életét, és a lány rettegve várja az elkerülhetetlen vége... 
1 990 Ft
Istenek kalapácsa (1DVD) (Hammer of the Gods) (fóliás)

A halálos ágyán fekvő király (James Cosmol) legkisebb fiát, Steinart (Charlie Bewley), a korábban kitaszított fivére után küldi, hogy személyében új uralkodót találjon királyságának. A fiatal viking harcos számára hosszú az út addig, míg nem csak saját magát, hanem családja múltját is megismeri.

 
1 990 Ft
Penge szövetsége, A (1DVD) (2003)
A trónszerző forradalomban résztvevő miniszterekkel egy rejtélyes merénylő végez. A birodalom elsőszámú kardforgatója, Yun kapja a feladatot, hogy derítsen fényt a gyilkos kilétére. A rejtélyre hamar fény derül, de az ügy később személyessé válik: régi barátja, Choi, és egykori szerelme, Shi Yeong állnak a gyilkosságok hátterében.
 
1 990 Ft
Stander, a törvénytörő (1DVD) (Stander, 2003)

A 80-as évek elején André Stander a Dél-Afrikai rendőrség egyik legmegbecsültebb, legfelkészültebb kapitánya volt. Miután egy feketék lakta környéken fellobbanó egyenjogúsági tüntetés véres leverésére vezénylik osztagát, André fellázad az addig szolgált rendszer ellen. A lázadásnak nem szokványos módját választja: arra készül, hogy porba tiporja a rendőrség és az egész elnyomó rendszer becsületét. Az ebédszüneteket ettől kezdve meglehetősen aktívan tölti: bankokat rabol, majd néhány órával később – immár a nyomozást vezető tisztként – visszatér a tett színhelyére.
Ámokfutásának csak hónapokkal később tud véget vetni a rendőrség, de a történetnek még ekkor sincs vége. Stander ugyanis két társával együtt megszökik a börtönből, és immár hármasban, példátlan tempóban – olykor napi négy alkalommal – fosztogatják tovább a bankokat. Miközben a megtépázott becsületű rendőrség bottal üti a nyomukat, a Stander banda tagjai Dél-Afrika legnépszerűbb anti-hőseivé válnak.

A megtörtént események alapján készült film a 2003-as Sundance Fesztivál egyik legnépszerűbb alkotása volt!

 
1 990 Ft
  Tuti fogás (1DVD) (Stealing Rembrandt, 2003) (kissé karcos példány)

A Lopott Rembrandt megtörtént esetet dolgoz fel. Két pitiáner tolvaj - apa és fia - megrendelésre betörnek egy képtárba, ahol leütik a 70 éves biztonsági őrt, majd egész egyszerűen leakasztanak a falról két festményt, és távoznak. Szerencsétlenségükre egy másik képet lopnak el, amely nem más, mint egy milliókat érő Rembrandt kép - az egyetlen Dániában. A két rabló nyomában hamarosan ott lohol az Interpol, a rendőrség és nem utolsó sorban a teljes dán alvilág.

 
1 490 Ft
Valhalla - A vikingek felemelkedése (1DVD)

Harald (Mads Mikkelsen – A titánok harca, Casino Royale, Artúr király) emberfeletti erővel bíró, néma és félszemű harcos. Egy 10 éves fiú, Arn segítségével szökik meg börtönéből, hogy egy csapat viking társaságában keressen magának új otthont. Ám a hajójukra misztikus köd száll, mintha a rájuk váró borzalmak előjele lenne. Hosszú hánykolódás után veszedelmes földre jutnak – itt szembesülnek végzetükkel, mikor Harald átadja magát a sötét erőknek…

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés