Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

történelmi / akció

Főkategória >DVD - külföldi >történelmi / akció

Sorrend:

Dzsingisz kán-A földek és vizek ura (1 DVD)
Dzsingisz kán azért háborúzott, hogy véget vessen a háborúknak. Számtalan csatát megnyerve létrehozta saját országát, mely nagyobb volt mint bármely földi birodalom előtte vagy utána. Egész életét beárnyékolta a születését övező titok. Az apja, Jeszügej erőszakkal ragadta el anyját, Höelünt a törzsétől. A frígyből megszülető fiatal harcos a Temüdzsin nevet kapja. Apja halála után bizonyítania kell, hogy méltó a törzs vezetésére és tényleg a Kék Farkasok ősi véréből származik. Dzsamuka, leghűb... 
1 990 Ft
Északiak - A Viking Saga (1DVD) (Claudio Fäh)
A saját királyuk száműzte őket hazájukból, ezért egy maroknyi harcedzett viking Britannia felé indul, hogy raboljanak és fosztogassanak.
Vakmerő vezetőjük, Asbjörn (Tom Hopper) irányításával veszélyes vállalkozásba fognak: kolostorokat akarnak kirabolni, hogy a kincsekkel visszavásárolják a szabadságukat.
Az útjuk azonban másképp alakul. A tomboló viharban hajótörést szenvednek a skót partoknál.
Ellenséges vonalak mögött ragadnak, egyetlen esélyük van az élet... 
1 990 Ft
Istenek kalapácsa (1DVD) (Hammer of the Gods) (fóliás)

A halálos ágyán fekvő király (James Cosmol) legkisebb fiát, Steinart (Charlie Bewley), a korábban kitaszított fivére után küldi, hogy személyében új uralkodót találjon királyságának. A fiatal viking harcos számára hosszú az út addig, míg nem csak saját magát, hanem családja múltját is megismeri.

 
1 990 Ft
Valhalla - A vikingek felemelkedése (1DVD) / tékás

Harald (Mads Mikkelsen – A titánok harca, Casino Royale, Artúr király) emberfeletti erővel bíró, néma és félszemű harcos. Egy 10 éves fiú, Arn segítségével szökik meg börtönéből, hogy egy csapat viking társaságában keressen magának új otthont. Ám a hajójukra misztikus köd száll, mintha a rájuk váró borzalmak előjele lenne. Hosszú hánykolódás után veszedelmes földre jutnak – itt szembesülnek végzetükkel, mikor Harald átadja magát a sötét erőknek…

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés