Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sci-fi / kaland


Sorrend:

Beavatott 1., A (1DVD)

A BEAVATOTT című lebilincselő akció-kalandfilm egy olyan jövőbeli világban játszódik, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik. Tris azonban egyikbe sem illik bele – ő ugyanis Elfajzott, és mivel kilóg a sorból, veszélyesnek számít. Egy csoportvezető, aki az összes Elfajzottat ki akarja irtani, kipécézi magának a lányt, Tris pedig csak egyetlen emberben bízhat: Négyesben, a harcias Bátrak kiképzőjében, aki sötét titkokat rejteget. Tris és Négyes olyan összeesküvésre derít fényt, amely a végsőkig próbára teszi majd a bátorságukat…és örökre összeköti a sorsukat.

 
2 990 Ft
Beavatott 2., A - A lázadó (1DVD)

Tris (Woodley) szövetségeseket és válaszokat keres a futurisztikus Chicago romjai között. Négyessel (James) együtt menekülniük kell a műveltek csoportjának hataloméhes vezetője, Jeanine (Winslet) elől. Az idővel versenyt futva Trisnek rá kell jönnie, hogy családja milyen titok miatt áldozta fel életét és miért próbálja meg a műveltek vezére megállítani őket mindenáron.

 
2 990 Ft
  Beavatott 3., A - A hűséges (1DVD)( kissé karcos példány))

Beatrice Prior (Shailene Woodley) a nem túl távoli Chicagoban él, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az emberek rájöttek, hogy a világban dúló háborúkért nem politikai ideológia, vagy vallási meggyőződés, hanem a személyiségben rejlő rosszra való hajlam okolható. A csoportok célja, hogy az emberekből kiirtsák azokat a tulajdonságokat, amik előidézhetnek egy újabb konfliktust. Az év egy bizonyos napján a 16 éveseknek el kell dönteniük, hova akarnak tarozni: a Bátrakhoz, az Őszintékhez, az Önfeláldozókhoz, a Barátságosakhoz, vagy a Műveltekhez. Egyetlen döntés, amely örökre megváltoztathatja sorsukat.
Beatrice a vizsga során szembesül különleges képességével: az Elfajzottak közé tartozik, akik egyetlen csoportba sem sorolhatóak. Egy szabályok uralta világban azonban ez a legveszélyesebb dolog, ami egy fiatallal történhet: ha kitudódik, az egyet jelent a halállal. A több hetes beavatása során számos félelmével, gyengeségével kell szembesülnie a fiatal lánynak, miközben titkolnia kell valódi kilétét. Amikor rájön, hogy az Elfajzottakat végleg ki akarják iktatni, olyan tettre szánja el magát, amely mindenki számára meglepetést okoz.

 
1 990 Ft
Éhezők viadala 1., Az   (2DVD) (2012) (karcos példány)

Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik Körzetben. Amikor a húgát kisorsolják, Katniss önként jelentkezik helyette a Viadalra, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal - számára a túlélés a mindennapok része. Ha győzni akar, olyan döntéseket kell hoznia, ahol az életösztön szembe kerül az emberséggel, az élet pedig a szerelemmel.

 
1 990 Ft
John Carter (1DVD) (nagyon karcos példány)

A Disney és az Oscar-díjas® Andrew Stanton (WALL•E) összefogott, hogy egy különlegesen izgalmas és titkokkal teli akció-kalandfilmet készítsen. Az Edgar Rice Burroughs – Tarzan megteremtője – klasszikus regényéből filmvászonra álmodott történet hőse katona volt és elege van a háborúból. Maga sem érti hogyan, egyszer csak a Marson találja magát, méghozzá egy gigantikus konfliktus kellős közepén. Carterben újra feltámad a küzdésvágy, amikor rájön, hogy a bolygó és népeinek sorsa az ő kezében van. A lenyűgöző vizuális effektusoknak, a nagyszerűen kidolgozott jó és gonosz figuráknak, valamint a filmet kísérő lenyűgöző extráknak köszönhetően a John Carter lélegzetelállító hősi mese, amely az egész családot magával ragadja.

 
1 490 Ft
Jupiter felemelkedése (1DVD) ( karcos példány)

Jupiter Jones az éjszaka leple alatt született meg, és a jelek azt sugallták, hogy nagy dolgokra lesz hivatott. Felnőttként Jupiter még mindig a csillagokról álmodik, ám a rideg valóság az, hogy jelenleg takarítónőként dolgozik, és magánéletében is egyik törés követi a másikat. Mikor aztán megérkezik a Földre Caine, a genetikailag módosított fejvadász, Jupiter végre bepillantást nyer előre elrendelt sorsába: génkódja szerint ugyanis olyan elképesztő örökség vár rá, amely az egész univerzumra hatással lehet.

 
1 490 Ft
Kívülálló, A (2008 - Outlander) (1DVD) (Jim Caviezel)

Messze, a távolban fénycsík lobban az éjszakában. Egy űrhajó ütközik a norvég fjordoknak, és a roncsok közül egy másik világ szülötte emelkedik ki, Kainan, a harcos. Ám nincs egyedül, az űrhajó potyautasa, a vérszomjas Moorwen már lesben áll, hogy megbosszulja Kainan hadseregének tetteit. Elvágva otthonától az idegen bolygón, mely évszázadokkal le van maradva saját civilizációjától, Kainan elindul, hogy elpusztítsa félelmetes ellenségét. Mielőtt azonban beteljesítené sorsát, a vikingek fogságába esik, akik, miután megmentette Rothgar király életét, kelletlenül befogadják. Kainant hamarosan bizalmába fogadja Rothgar gyönyörű lánya, Freya, és a férfi beavatja múltjának titkaiba.

Moorwen ostromolni kezdi a viking erődöt, halálos sebet ejt a királyon, és elrabolja Freyát. A vikingek, élükön Kainannal útra kelnek az utolsó nagy misszióra – vagy végeznek a rémmel, vagy szembenéznek a halállal.

 
3 990 Ft
  Lost In Space - Elveszve az űrben (1DVD) (Lost In Space, 1998) (felirat)

2058-ban az emberiség már látja, hogy közeleg a vég. A Föld erőforrásai kimerülőben vannak és ha nem sikerül rövid időn belül megoldást találni a problémákra, az az emberi faj kihalását jelentené.

A tudósok azonban előállnak egy utolsó ötlettel, amelybe az egész emberiség mentőövként kapaszkodhat: át kell költöztetni a Föld lakóit a galaxis másik lakható bolygójára, az Alfa Prime-ra! A Robinson család a fénysebességgel száguldó Jupiter 2 űrhajóval tíz éves hősies küldetésre indul. Feladatuk, hogy az emberiség leendő új otthonánál megépítsék a föld mellett már álló hiperkapu párját, amelyen keresztül elindulhat a kék bolygó kitelepítése.

A terv azonban nem tetszik mindenkinek. Alig hagyta el az űrhajó a Föld vonzáskörzetét, előbújik rejtekéből egy szabotőr, aki mindent elkövet, hogy meghiúsítsa a nagyratörő tervet. Bár a hajó legénységét nem tudja likvidálni, az irányító-rendszert tönkreteszi és eltéríti eredeti céljától a Jupiter 2-t. A Robinson család különös és félelmetes helyre érkezik és egy idő után rájönnek: nem az a kérdés, hogy hol vannak, hanem hogy mikor...

 
1 990 Ft
  Mennydörgő robaj (1DVD) (karcos példány) (borítón és a lemezen filccel írt sorszám)

A Ray Bradbury története alapján készült film 2055-ben játszódik. Charles Hatton (Ben Kingsley), a mindenre elszánt, pénzéhes üzletember az utolsó centet is ki akarja préselni az időutazásból. Időszafari nevű cége gazdagoknak szervez utakat a múltba, ahol dinoszauruszokra vadászhatnak. Van azonban három alapszabály, melyeket nehéz betartani: semmit sem lehet visszavinni a múltba; semmit se lehet visszahozni onnan; és nem szabad lelépni a kijelölt ösvényről. Ezeknek a megszegése beláthatatlan következményekkel lehet a jelenre, és a jövőre is egyaránt...

 
990 Ft
  Setét torony, A (1DVD) (2017) ( Matthew McConaughey, Idris Elba)
Roland Deschain (Idris Elba), az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív az ördögi Walter O’Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. Ha ugyanis az univerzum tengelyeként szolgáló építmény egyszer összeomlik, minden létező világ sötétségbe borul és szörnyek martaléka lesz. A mindent eldöntő, utolsó csatában Roland lovaghoz egy különleges képességekkel bíró fiú, Jake (Tom Taylor) csatlakozik – csak ők akadályozhatják meg a feke... 
1 990 Ft
  Solo -  Egy Star Wars történet (2 Blu-Ray) (2018) (Steelbook)
A film Han Solo, az űrcsempész fiatalkorába kalauzol el minket. Láthatjuk szeretett űrhajóját, az Ezeréves Sólymot, megtudhatjuk, hogyan ismerkedett meg Csubakkával, illetve a hírhedt szerencsejátékos Lando Calrissian-nel, s hogyan élnek át együtt közös kalandokat, mielőtt még a Csillagok háborúja elkezdődne. 
9 990 Ft
Super 8 (1DVD) (J.J. Abrams)

J.J. Abrams és Steven Spielberg különleges izgalmakat tartogat ebben a fantasztikus hangulatú filmben, amely a gyermekkorról, titkokról és a nagy kalandról mesél. A Super 8 hat tinédzser barátról szól, akik épp egy amatőr filmet forgatnak Super 8-as kamerájukkal, mikor szemtanúi lesznek egy vonatbalesetnek, és annak, hogy a roncsokból valami elképzelhetetlen dolog szabadul rá városukra. A gyerekek hamarosan rádöbbennek, hogy a hívatlan vendég kiléténél csak az titokzatosabb, amit akar. Éld át ezt a filmet, amely a kritikusok szerint „a határtalan képzelet szülötte tele ámulatba ejtő vizuális effektusokkal. Garantáltan elvarázsol.”

 
2 990 Ft
  Űrcowboyok (1DVD) (Clint Eastwood) (Kerülj szinkronba! kiadás)

1958-ban az Amerikai Légierő parancsnoksága kiválasztotta négy legjobb és legmerészebb pilótáját, hogy felkészítse őket az első űrutazásra. Ám a tervek végül másképp alakultak, és az űrkísérlettel járó dicsőséget egy kísérleti majom aratta le. Az egykori nagy csapat négy évtizeddel később azonban újra szolgálatba lép.

Egy orosz műhold irányítórendszere felmondja a szolgálatot és a hatalmas gépezet egyenesen a Föld felé zuhan. A szatellit olyan elavult, hogy az USA válságmegoldó szakértői közül senki sem tudja, hogyan lehetne irányítani. Ismét szükség van a régiekre.

A csapat egykori parancsnoka Frank ha kis késéssel is, végre megkapja élete nagy lehetőségét. Ám ő csak akkor vállalja a küldetést, ha régi társait is magával viheti. Összeáll tehát a régi gárda, és felkészül élete első űr-mentőakciójára. Tagjai nem tudják, hogy ami ott fenn vár rájuk, arra úgy sem lehet felkészülni...

 
1 990 Ft
Űrcowboyok (1DVD) (Clint Eastwood) (Pro Video kiadás)

1958-ban az Amerikai Légierő parancsnoksága kiválasztotta négy legjobb és legmerészebb pilótáját, hogy felkészítse őket az első űrutazásra. Ám a tervek végül másképp alakultak, és az űrkísérlettel járó dicsőséget egy kísérleti majom aratta le. Az egykori nagy csapat négy évtizeddel később azonban újra szolgálatba lép.

Egy orosz műhold irányítórendszere felmondja a szolgálatot és a hatalmas gépezet egyenesen a Föld felé zuhan. A szatellit olyan elavult, hogy az USA válságmegoldó szakértői közül senki sem tudja, hogyan lehetne irányítani. Ismét szükség van a régiekre.

A csapat egykori parancsnoka Frank ha kis késéssel is, végre megkapja élete nagy lehetőségét. Ám ő csak akkor vállalja a küldetést, ha régi társait is magával viheti. Összeáll tehát a régi gárda, és felkészül élete első űr-mentőakciójára. Tagjai nem tudják, hogy ami ott fenn vár rájuk, arra úgy sem lehet felkészülni...

 
2 990 Ft
Vasököl (1DVD) (Intercom kiadás)

A nem túl távoli jövőben a boksz már nem hús-vér emberek küzdelme – a ringben 900 kilós, 4,5 méter magas robotok ütlegelik egymást! Hugh Jackman alakítja Charlie Kentont, akinek ígéretes ökölvívó pályáját éppen az acélharcosok megjelenése törte derékba. Amikor Charlie kénytelen beismerni, hogy karrierje végleg padlóra kerül, összeáll a fiával, akivel addig nemigen törődött, hogy a segítségével megépítsen és kiképezzen egy robotot, amellyel eséllyel indulhat a bajnoki címért. A vasharcosok arénájában egyre magasabbra emelkedik a tét. Charlie-nak és a fiának már rég be kellett volna dobnia a törülközőt – ők mégis úgy érzik, van esélyük a győzelemre.

A lenyűgöző látványvilágú Vasököl nem csupán fém, olaj és gömbcsukló! Az acélos extrákkal telepakolt film izgalmas és magával ragadó, szívvel-lélekkel rendelkező kaland!

 
2 990 Ft
Waterworld - Vízivilág (1DVD) (Kevin Costner)

Kevin Costner főszereplésével láthatjuk ezt az akciódús, lélegzetelállítóan izgalmas eposzt.

A Földet víz borítja, az emberiség roskadozó hajókon és úszó szigeteken küzd a túlélésért. Vannak, akik még bíznak a mitikus „Szárazföld" létezésében és annak hollétét keresik. Köztük a gonosz Deacon (Dennis Hopper) is, aki megtámadja az atollt, ahol Enola (Tina Majorino) és nevelőanyja Helen (Jeanne Tripllehorn) is menedéket talált, annak reményében, hogy valami nyomra bukkan ott. Amikor a titokzatos kalandor, Mariner (Kevin Costner), a harc közepébe csöppen, rájön, hogy ez nem más, mint a jó és a gonosz közti küzdelem, melynek színtere a nyílt tenger. Csak később fedi fel Elena bámulatos titkát, mely örökre megváltoztathatja a világot.

A Waterworld káprázatos speciális effektusaival, félelmetes és akciódús jeleneteivel feledhetetlen élményt nyújt mindenki számára.

 
3 990 Ft

Sorrend: