Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - magyar >romantikus / vígjáték

Sorrend:

prev
12
next

  S.O.S Szerelem!  ( DVD és CD) (2007) (angol felirat)
Mit tehet a férfi, ha képtelen meghódítani az imádott nőt? Mit tehet, ha reménytelenül szerelmes? Ha pénze van, de modora nincsen? Ha a csajozós duma kevés, és a pénz most az egyszer nem vásárol szerelmet? Péter egy high-tech társkereső-ügynökség feje. Cége, az S.O.S. szerelem! üzletszerűen segít tehetős klienseinek bajos szerelmi ügyleteik megoldásában. Piaci részesedésük szárnyal, hatékonysági mutatójuk 100%-os - egészen addig, amíg Tomi, egy dúsgazdag, kőbunkó ügyfél rájuk nem borítja az a... 
2 990 Ft
9 1/2 randi (1DVD) (+angol felirat)

Debreceni Dávid az élet császára, a média fenegyereke, a bulvárlapok sztárja és – nem utolsósorban - „Budapest legkapósabb agglegénye.” Valaha író volt, de ez mára feledésbe merült. Világéletében a gyengébb nem képviselői vették körül. Elég egyetlen pillantás – és a nők eszüket vesztve omolnak a lábai elé, talán ez az oka, hogy hősünk képtelen az elkötelezettségre. Egészen addig a sorsdöntő napig, amíg gazdag menyasszonya elhagyja, luxusautóját összetörik, és a kiadója beperli egy tekintélyes összegre.

Dávidnak sürgősen pénzre van szüksége. A kiadó lehengerlő vezetője ultimátum elé állítja: ha megír egy könyvet 10 nap alatt, megkapja az utolsó életmentő részletet. A cég a témát is tálcán kínálja: miért van annyi magányos fiatal nő Budapesten? Semmi sem áll távolabb Dávidtól, minthogy beleártsa magát a pesti szinglik zavaros szerelmi ügyeibe – de mivel egész egzisztenciája múlik rajta, végül igent mond a felkérésre. Így kerül abba a sokkoló helyzetbe, hogy életében először meg kell hallgatnia – és meg kell értenie -, amit a nők mondanak neki. 10 nap alatt 10 randin 10 különböző nővel találkozik – és mire észbe kap, egész biztosnak hitt világa a feje tetejére áll...

 
1 990 Ft
Állami áruház (1DVD) (Latabár Kálmán)

Gertler Viktor 1952-es filmjével egyszerre próbált meg eleget tenni az akkori politikai nyomásnak és a nézők igényeinek. A kiemelkedő sikerű, neves színészeket felvonultató film napjainkban is kellemes szórakozást ígér.

Kocsis Ferencet az iskola elvégzése után eladóból igazgatóvá nevezik ki, a tehetséges fiatal fellépése viszont sérti a régi vezető önérzetét, aki minden erejével azon van, hogy aláássa az ifjú férfi iránti bizalmat.

Eközben Feri és a tehetséges divattervező, Ilonka között szerelem szövődik, az eladónak született Dániel pedig Boriska kegyeiért küzd.

 
2 990 Ft
Állítsátok meg Terézanyut! (1DVD) (+angol felirat)

Kéki Kata (Hámori Gabriella), a szerencse lánya. Csinos, vonzó nő, van szerető édesanyja, szeretetre vágyó öccse (Nagy Zsolt) és három barátnője (Ónodi Eszter, Schell Judit, Major Melinda). Van megbízható barátja is, Marci (Elek Ferenc), aki már alig várja, hogy vőlegénnyé, férjé, sőt családapává léptessék elő. Minden készen áll a sikeres élethez, amely azonban egyre késik. Kéki Kata ugyanis egyáltalán nem boldog mindattól, amit a sors az ölébe csöppentett. Vitathatatlan adottságai ellenére ugyanis ebben a szép, ifjú, ámde mégis érettnek mondható korban neki nincs se igazi munkája, se igazi szerelme. Pedig állandóan keresi mind a kettőt. Szorgalmasan jár állásinterjúkra és legalább ilyen szorgalmasan próbálkozik különböző férfiakban meglelni az igazit.

Először a Fonyóban (Hujber Ferenc), aztán Davidben (Csányi Sándor), utóbb Tamásban (László Zsolt) találja meg az igazit.

 
1 490 Ft
  Coming Out (1DVD) (Csányi Sándor) (+angol felirat) (karcos példány)

Erik (Csányi Sándor) az ország leghíresebb meleg személyisége, rádiós műsorvezető, aki büszkén vállalja másságát. Lelkesen készül esküvőjére kedvesével, Balázzsal (Karalyos Gábor), ám egy könnyelmű elszólást követően szokatlan változást észlel magán: vonzódni kezd a nőkhöz! Sőt, hamarosan beleszeret a fiatal doktornőbe, Lindába (Tompos Kátya). És ha mindez nem lenne elég, egy homofób szomszéd (Mucsi Zoltán), valamint egy botrányra éhes újságírón (Für Anikó) is megnehezíti a mindennapjait. Erik zavarbaejtő helyzetkomikumok során igyekszik tisztába kerülni saját magával, miközben kétségbeesetten próbálja egyben tartani széteső életét. Bevállalós sztori, vicces szituációk (Mucsi Zoltán és Csányi Sándor ebédelős jelenete garantálja a röhögőgörcsöt), idézhető dumák és a szerepeikben lubickoló színészek az utóbbi évek legtöbb mozinézőt produkáló hazai vígjátékában!

 
1 490 Ft
  Csak szex és más semmi (1DVD) (+angol felirat) (szép állapotú példány)

Amikor Dóra (Schell Judit), a harminchárom éves színházi dramaturg egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége és gyereke van, végképp elege lesz a férfiakból. Elhatározza, hogy egyedül vállal gyereket, ezért nekilát potenciális donorokat keresni. Legjobb barátnője, a szintén állandó pasiproblémákkal küzdő Zsófi (Dobó Kata), a gyönyörű színésznő tanácsára hirdetést ad fel „Szexistennő negatív AIDS teszttel rendelkező szexpartnert keres Csak szex és más semmi jeligére” szöveggel. A terv egyszerű: Dóra kiválasztja a megfelelő férfit, eltölt vele egy éjszakát, nem találkoznak többé, és minden megy a maga útján…

A felhozatal azonban lehangoló és Dóra belátja, hogy szexhirdetés útján alkalmi partnert keresni talán nem a legjobb megoldás. A színházi társulathoz egy sármos színész érkezik Tamás személyében (Csányi Sándor). Tamással csak három baj van: 1. szívből utálja a Dóra által színpadra adaptált szöveget (Veszedelmes viszonyok); 2. drámai színészhez méltatlan módon anyaszült meztelenül pózol egy hirdetésen; 3. minden más. Azonban szemmel láthatóan bejön neki a mufurc Dóra, aki viszonzásul ott osztja az „ország legjobb férfis*ggének” tulajdonosát, ahol csak tudja. A próbák előre haladtával nem csak a pasik, de a problémák is sokasodni kezdenek Dóra körül. Felbukkan Tamás egyik legjobb barátja, Péter (Seress Zoltán), a színházi produkció komponistája, aki tehetséges, sikeres, vonzó, figyelmes, ráadásul agglegény – és talán pont ettől
problémás. Sokáig egy gyönyörű török fiú, Ali (Czapkó Antal) vezeti a donorversenyt, de a célegyenesben ő is
megtorpan. Ahogy közeledik a premier, úgy nő a káosz is Dóra lelkében, hogy a sikeres bemutatóval még jobban összekuszálódjon minden. Ki lesz a befutó? Péter? Ali? Tamás? Vagy valaki más?

 
1 990 Ft
  Csúnya lány, A (1935) (1DVD) (Muráti Lili) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 09.)

Bogdánné válni akar férjétől, mivel megcsókolta titkárnőjét, Évát. A férj ügyvédje a lányra hárítva a felelősséget megakadályozza a házasság felbontását. A tárgyalás után bocsánatot kér Évától, és randevúra hívja. A lány csúnya vénkisasszonynak öltözve, Kató álnéven titkárnője lesz az ügyvédnek, miközben Éváként találkozgat vele. Rövidesen egymásba szeretnek, de a szabadságot a legtöbbre tartó férfi a szerelem elől Abbáziába szökik, és magával viszi titkárnőjét is. Ott aztán rájön, hogy Éva és Kató ugyanaz a személy.

 
990 Ft
Egyetleneim (1DVD) (Nemes Gyula) (angol felirat)

Vígjáték egy mániákusan társat kereső fiúról, önéletrajzi elemekkel. A filmben két történetszál váltogatja egymást: egy burleszk-szerű társkeresési hajsza és egy tragikomikus szerelmi történet. A főhős életformája az ismerkedés: ismerkedik utcán, bulikon, kerthelységben, táncházban, házibulin, koncerten, könyvtárban, múzeumban, buszon, a Margitszigeten, chaten, moziban és a Szigeten. A háttérben dübörög a budapesti éjszaka: a Zöld Pardon, a West Balkán, a Pecsa, az A38, a Sziget. A komikus, egyre abszurdabbá váló társkeresést egy felszabadult, tragikus, őrült szerelem képei oldják fel.

 
1 990 Ft
  Fej vagy írás? (2005) (1DVD) (Görög Zita) (angol felirat)

Mit tehet egy nagyon félénk és nagyon szegény egyetemista, ha történetesen egy megközelíthetetlen topmodellbe szerelmes? Valójában semmit. De ha a tandíját egy elegáns szálloda éttermének mosogatófiújaként teremti elő, akkor alkalomadtán, még ha távolról is, de láthatja az imádott nőt. Persze, ha az imádott nő a szálloda előtt még el is gázolja rajongóját, és a botrányt elkerülendő a saját lakására cipeli, igazából minden lehetséges.
A gond csak az, hogy a kényszerű idillt a fiú legjobb barátja titokban lefotózza, és a képeket eladja egy bulvárlapnak. A skandalumnak egyedül a lány menedzsere - aki egyben csalfa szerelme - örül, hiszen a botrány jót tesz az üzletnek. De a látszatot a hírekre éhes sajtó miatt fenn kell tartani, és a címlaplánynak végig kell játszania, hogy a szerelme egy egyszerű egyetemista.
Az érzelmeknek azonban nehéz sokáig parancsolni. Előbb-utóbb egy topmodellnek is el kell döntenie, mi a fontosabb: a karrier vagy a szerelem. Mielőtt még túl késő lenne...

 
1 990 Ft
Fizetés nélküli szabadság (1DVD)

A "Fizetés nélküli szabadság" egy kétrészes orosz-magyar koprodukcióban gyártott romantikus komédia, retro rajongóknak kötelező!
A film visszavisz minket a nyolcvanas évek idillikus légkörébe, ahol még Ikarusz buszok szállítják az utasokat, az utakat Lada-k és Volgák róják, a MALÉV Tu-154-es gépeket indít, és ahol Budapest egy nyugati főváros miliőjét árasztja.
A film cselekménye szerint Kátya Kotova , az életrevaló, romantikus vidéki óvónő meglepetésszerűen Moszkvába utazik, hogy egy korábban kötött megállapodás alapján viszontlássa szerelmét, Jurijt. Hosszas és kalandos kutatás után megtalálja a férfit, aki tudomást sem akar szerezni róla.
Kátya Jura lakásában megismerkedik szerelme barátjával, a magyar Lászlóval. Miután a két férfi Magyarországra utazik, a lány elhatározza, hogy utánuk megy. Jura nem enged a lány ostromának, viszont László beleszeret Kátyába ….

 
1 990 Ft
Kölcsönlakás (1DVD) (Dobó Kata) (2019)
Adott egy épp felújítás alatt álló lakás, és számtalan ember, akik mind egy kicsit máshogy szeretnék élvezni a lakás nyújtotta lehetőségeket. Itt van rögtön két férj, Balázs és Henrik, akik nem is különbözhetnének egymástól jobban. Az egyiküknek a család a fontos, a másiknak a csábítás. Aztán itt van rögtön két feleség: Anikó, aki gyerekekre vágyik, és Linda, aki csak bosszút szeretne állni a férjén. De számolni kell a lakást felújító dizájnerrel és egy lökött nővel, aki a szerelmével üldözni... 
2 990 Ft
  Meseautó (1934) (1DVD) (Perczel Zita) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 07.)

Szűcs János (Törzs Jenő) bank vezérigazgató szabadságát sajátos módon kívánja eltölteni, szokatlan társaságot választ a kikapcsolódásra: egy autót. Amikor azonban az autószalonban nézelődik, felismeri egyik alkalmazottját, az éppen ugyanott lődörgő egyszerű, ám igen csinos gépírólányt, Kovács Verát (Perczel Zita). Az igazgató hirtelen ötlettel úgy dönt, hogy közelebbről is összeismerkedik a leányzóval, ezért úgy intézi, hogy egyfajta reklámfogásként Vera kapja meg az autót, plusz a mellé járó sofőrt, azaz magát az álruhát öltő vezért, Szűcs Jánost. A turpisságról mit sem sejtő kisasszony beül a meseautóba és ezzel egy feledhetetlenül romantikus és vicces utazás veszi kezdetét. A Meseautó méltán vált a harmincas évek egyik legsikeresebb magyar vígjátékává: viccei, fordulatai, de elsősorban színészei felejthetetlen szórakozást nyújtottak a közönségnek: nem is csoda, hogy egy évvel később egy angol filmes cég is elkészítette a maga - jóval kisebb sikert elért - változatát, sőt, nemrégiben mi is láthattuk a Meseautó mai, modern verzióját.

 
990 Ft
Nejem, nőm, csajom (1DVD)

Helgának, a sztárműsorvezetőnek egyre gyanúsabb, hogy charme-os szerelme nem engedi át a hálószobája küszöbén. Vera nem szeretne választ adni férjének a nagy kérdésre: vajon kire ütött ez a gyerek? Szilvi, a holtomiglan-holtodiglan kimondására vágyó fiatal nő egy különös parti kellős közepén találja magát jövendőbelijével. Flóra pedig nyomozni kezd exrendőr bátyja segítségével, hogy megtudja hittantanár férjének féltett titkát.
Négy nő, négy szerelem, négy kapcsolat bontakozik ki előttünk ebben a könnyed, szórakoztató filmben, mely megannyi félreértett helyzetet és humoros fordulatot tartogat.

 
1 990 Ft
Nyitva (1DVD) (2018)

Fanni és Bálint (Radnay Csilla, Kovács Lehel) harmincas éveiben járó, hosszú évek alatt összekopott pár úgy próbálja meg kikerülni az elkerülhetetlennek tűnő megcsalásokat, hogy megnyitják a kapcsolatukat a szexuális kalandok előtt. Ez azonban jóval nehezebb feladatnak bizonyul az elképzeltnél: az újonnan felkínálkozó lehetőségeknek sem a testi, sem az érzelmi hatásaira nincsenek felkészülve.

 
1 990 Ft
Poligamy (1DVD) (angol felirat) (nagyon karcos példány)

A férfiak minden nővel le akarnak feküdni, aki tetszik nekik. Mi történik, ha ez lehetségessé válik?

András (Csányi Sándor) és Lilla (Tompos Kátya) fiatal pár, öt éve járnak együtt. A férfi forgatókönyvíró, aki megrendelésre tévésorozatokat ír, a nő pedig tanársegéd az egyetemen. Végre beköltöznek közös lakásukba. Úgy tűnik, minden rendben van köztük. De valami mégis hibádzik. Mintha a lényeg veszett volna ki az együttélésükből. Lilla esküvőt és gyereket akar, András viszont... nos, a helyzet az, hogy igazából maga sem tudja, mit akar. Lilla egyszercsak bejelenti, hogy terhes. Andrást felemás érzések kerítik hatalmukba.

A következő reggel András egy vadidegen, gyönyörű nőt talál maga mellett az ágyban… Ettől a fordulattól kezdve a legkülönbözőbb lányokkal kerül viszonyba – ezzel együtt pedig a férfi-nő kapcsolat minden fázisát, minden lehetséges útját bejárja.

A Melletted című kisjátékfilm író-rendezője, Orosz Dénes első nagyjátékfilmjében a párkapcsolati vígjáték műfaján keresztül azt járja körül: milyen az, ha a legtitkoltabb férfivágy megvalósul. A Poligamy ízig-vérig romantikus komédia, amelyben az ismert sztárok mellett fiatal, tehetséges színésznők mutatkoznak be. A film producere az elmúlt évek legnagyobb hazai közönségsikereinek (Valami Amerika 1-2, Magyar vándor, Lora) rendezője, Herendi Gábor.

 
1 490 Ft
  S.O.S. Love! - Az egymillió dolláros megbízás (1DVD) (Sas Tamás)

A történet középpontjában az S.O.S Love! nevű randiguru cég áll, itt dolgozik Ricsi (Árpa Attila), Marci (Hujber Ferenc) és Öcsi (Hevér Gábor), a főnökük pedig a vagány csaj Betti (Kovács Patrícia). Egy nap egy különleges megbízás fut be hozzájuk: egy orosz "maffiózó" (Jevgenyij Szticskin) bízza meg őket azzal, hogy hozzák össze 20 éves unatkozó kishúgát, Zoyát (Christine Kelly) élete aktuális szerelmével, Jake Griffinnel, aki történetesen egy hollywoodi filmsztár (C.J.
Thomason). Ha sikerül, egymillió dollár üti hőseink markát. Hogy milyen módon, az már a magánügyük, a lényeg, hogy az imádott hugica elégedett legyen. Mert ha mégsem - na erre az esetre az orosz kilátásba helyez egy "életveszélyes fenyegetést" is, csak hogy meglegyen a motiváció. A csapat végül egészen Los Angelesig megy, hogy megszerezze a hőn áhított szívszerelmet…

 
1 990 Ft
  S.O.S. szerelem! (1DVD) (Sas Tamás - Csányi Sándor) (angol felirat)

Mit tehet a férfi, ha képtelen meghódítani az imádott nőt? Mit tehet, ha reménytelenül szerelmes? Ha pénze van, de modora nincsen? Ha a csajozós duma kevés, és a pénz most az egyszer nem vásárol szerelmet? A romantikus komédiák örök kérdéseire keresi a választ Sas Tamás filmje.

Péter (Csányi Sándor) egy high-tech társkereső-ügynökség feje. Cége, az S.O.S. szerelem! üzletszerűen segít tehetős klienseinek bajos szerelmi ügyleteik megoldásában. Piaci részesedésük szárnyal, hatékonysági mutatójuk 100%-os - egészen addig, amíg Tomi (Fenyő Iván), egy dúsgazdag, kőbunkó ügyfél rájuk nem borítja az asztalt.

Tomi reménytelenül szerelmes Veronikába (Ullmann Mónika), egy bájos óvónőbe, de még az S.O.S. szerelem! segítségével sem képes meghódítani őt. Péter ördögi tervet eszel ki: kibérel egy vidéki kastélyt, és az ügynökség munkatársaival népesíti be, mintegy családi körbe vonva Tomit, majd egy zseniális ürüggyel odacsalja Veronikát.

Az óvónő egy kalandokban és bonyodalmakban gazdag hétvégét tölt Tomival és "családjával", és minden a terv szerint alakul - mígnem Péter, a kalamajka szervezője is beleszeret Veronikába...

 
1 490 Ft
Seveled (1DVD) (2019) (angol felirat)
Elsőre jó ötletnek látszott. Gergő (Mészáros Béla), a csajozógép filmkritikus szeretne beteg édesanyja (Básti Juli) kedvében járni, és a jó ügy érdekében hazudik egy nagyot. Csak egyetlen egyet: beviszi hozzá a kórházba a szomszédját (Tenki Réka), a nagyszájú ex-sztriptíztáncosnőt, akinek van egy nagy előnye: öt hónapos terhes. Az unokamániás anyuka boldogan látja, hogy a fia révbe ért, elbúcsúzik mindenkitől – és meggyógyul.
Ettől kezdve Gergő és S... 
2 990 Ft
Swing (2014) (1DVD) (Fazekas Csaba) (angol felirat)

Három elkeseredett, különböző életkorú nőt egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet. Egy kiöregedett dizőz felkarolja őket és megalkotja élete utolsó nagy művét, a Swing Angels nevű énekes haknizenekart. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában körbeturnézzák a Balatont. A zenekarral így vagy úgy, egy újabb lehetőséget kapnak az élettől a továbblépésre. A kérdés, hogyan élnek vele?

 
4 990 Ft
  Szent Péter esernyője (1DVD) (Mikszáth Kálmán) (Magyar filmek gyűjteménye sorozat 05.)

Gregorics, a volt kém még halála után is tud meglepetéseket okozni: rokonai helyett házasságon kívül született gyermekére, Gyurkára hagyja minden vagyonát. Az értékpapírokat az öreg elmaradhatatlan esernyőjének nyelébe rejtette, ám a rokonok ezt nem tudják, és megszabadulnak a kacattól. Az öreg Müncz, az ószeres ezt az ernyőt teszi a glogovai plébános húgocskája fölé a záporban. A falubeliek a csodát Szent Péternek tulajdonítják, az esernyőt nagy becsben tartják. A gyerekek felcseperednek, Gyurka kideríti, hogy hol lehet az öröksége – amit Veronikával való házassága útján próbál megszerezni. Félreértések követik egymást, de végül minden kiderül. A vagyon ugyan elveszett, de a fiatalok egymásra találnak.

 
2 990 Ft

prev
12
next

Sorrend: