Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Fő kategória >DVD - magyar >romantikus / vígjáték

Sorrend:

9 1/2 randi (1DVD) (angol felirat)

Debreceni Dávid az élet császára, a média fenegyereke, a bulvárlapok sztárja és – nem utolsósorban - „Budapest legkapósabb agglegénye.” Valaha író volt, de ez mára feledésbe merült. Világéletében a gyengébb nem képviselői vették körül. Elég egyetlen pillantás – és a nők eszüket vesztve omolnak a lábai elé, talán ez az oka, hogy hősünk képtelen az elkötelezettségre. Egészen addig a sorsdöntő napig, amíg gazdag menyasszonya elhagyja, luxusautóját összetörik, és a kiadója beperli egy tekintélyes összegre.

Dávidnak sürgősen pénzre van szüksége. A kiadó lehengerlő vezetője ultimátum elé állítja: ha megír egy könyvet 10 nap alatt, megkapja az utolsó életmentő részletet. A cég a témát is tálcán kínálja: miért van annyi magányos fiatal nő Budapesten? Semmi sem áll távolabb Dávidtól, minthogy beleártsa magát a pesti szinglik zavaros szerelmi ügyeibe – de mivel egész egzisztenciája múlik rajta, végül igent mond a felkérésre. Így kerül abba a sokkoló helyzetbe, hogy életében először meg kell hallgatnia – és meg kell értenie -, amit a nők mondanak neki. 10 nap alatt 10 randin 10 különböző nővel találkozik – és mire észbe kap, egész biztosnak hitt világa a feje tetejére áll...

 
1 990 Ft
Állítsátok meg Terézanyut! (1DVD) (angol felirat)

Kéki Kata (Hámori Gabriella), a szerencse lánya. Csinos, vonzó nő, van szerető édesanyja, szeretetre vágyó öccse (Nagy Zsolt) és három barátnője (Ónodi Eszter, Schell Judit, Major Melinda). Van megbízható barátja is, Marci (Elek Ferenc), aki már alig várja, hogy vőlegénnyé, férjé, sőt családapává léptessék elő. Minden készen áll a sikeres élethez, amely azonban egyre késik. Kéki Kata ugyanis egyáltalán nem boldog mindattól, amit a sors az ölébe csöppentett. Vitathatatlan adottságai ellenére ugyanis ebben a szép, ifjú, ámde mégis érettnek mondható korban neki nincs se igazi munkája, se igazi szerelme. Pedig állandóan keresi mind a kettőt. Szorgalmasan jár állásinterjúkra és legalább ilyen szorgalmasan próbálkozik különböző férfiakban meglelni az igazit.

Először a Fonyóban (Hujber Ferenc), aztán Davidben (Csányi Sándor), utóbb Tamásban (László Zsolt) találja meg az igazit.

 
1 490 Ft
Ámbár tanár úr (1DVD)

Ámbár Tanár Úr - becsületes nevén ifj. Baradlay
Rómeó - édesapjával, idősebb Baradlay Rómeó nyugalmazott, de még
hiperaktív zenetanárral és egy kakaduval él.

Egyébként bűvésznek készült, de matek-fizika szakos tanár
lett. Ami a nézeteit illeti, legalább száz év lemaradásban van, de gyorsabban
számol, mint a legkorszerűbb számológépek.

Szereti alaposan körüljárni a dolgokat, ám ettől néha kissé
körülményesnek tűnik, ezért is hívják Ámbárnak. A Bajza Gimnáziumban
nem bíznak rá osztályt, ő a tartalék tanerő, akit mindig be lehet küldeni egy-egy
lyukasórára.

Egy látszólag átlagos nap az igazgató a 4.c. osztályba vezényli,
ahol a némettanárnőt helyettesíti. Miután rendet teremt riasztópisztolyával,
sajátos bűvésztrükköket mutat be a visongó diákoknak, majd füstölgő, kiégett
ruhában menekül az osztályból. Ekkor ütközik bele a folyosón egy gyönyörű nőbe,
akiről hamarosan kiderül, hogy Kapy Tímea, 4.c-s tanuló, mellesleg vívóválogatott.

Ámbár tanár úr szerelemtől szédülten érkezik vissza
a tanáriba, ahol hamarosan kinevezik a „lenullázódott” Lantosné helyett a 4.c
osztályfőnökének...

Itt kezdődnek Ámbár tanár úr megpróbáltatásai, amelyekben
minden előfordul. Bűnösnek vélt, félreértett szerelem, kikosarazott vénkisasszony,
különös félreértések, végül boldog és meglepő révbeérkezés sok-sok szeretettel
és humorral.

 
1 990 Ft
  Csak szex és más semmi (1DVD) (angol felirat) (szép állapotú példány)

Amikor Dóra (Schell Judit), a harminchárom éves színházi dramaturg egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége és gyereke van, végképp elege lesz a férfiakból. Elhatározza, hogy egyedül vállal gyereket, ezért nekilát potenciális donorokat keresni. Legjobb barátnője, a szintén állandó pasiproblémákkal küzdő Zsófi (Dobó Kata), a gyönyörű színésznő tanácsára hirdetést ad fel „Szexistennő negatív AIDS teszttel rendelkező szexpartnert keres Csak szex és más semmi jeligére” szöveggel. A terv egyszerű: Dóra kiválasztja a megfelelő férfit, eltölt vele egy éjszakát, nem találkoznak többé, és minden megy a maga útján…

A felhozatal azonban lehangoló és Dóra belátja, hogy szexhirdetés útján alkalmi partnert keresni talán nem a legjobb megoldás. A színházi társulathoz egy sármos színész érkezik Tamás személyében (Csányi Sándor). Tamással csak három baj van: 1. szívből utálja a Dóra által színpadra adaptált szöveget (Veszedelmes viszonyok); 2. drámai színészhez méltatlan módon anyaszült meztelenül pózol egy hirdetésen; 3. minden más. Azonban szemmel láthatóan bejön neki a mufurc Dóra, aki viszonzásul ott osztja az „ország legjobb férfis*ggének” tulajdonosát, ahol csak tudja. A próbák előre haladtával nem csak a pasik, de a problémák is sokasodni kezdenek Dóra körül. Felbukkan Tamás egyik legjobb barátja, Péter (Seress Zoltán), a színházi produkció komponistája, aki tehetséges, sikeres, vonzó, figyelmes, ráadásul agglegény – és talán pont ettől
problémás. Sokáig egy gyönyörű török fiú, Ali (Czapkó Antal) vezeti a donorversenyt, de a célegyenesben ő is
megtorpan. Ahogy közeledik a premier, úgy nő a káosz is Dóra lelkében, hogy a sikeres bemutatóval még jobban összekuszálódjon minden. Ki lesz a befutó? Péter? Ali? Tamás? Vagy valaki más?

 
1 990 Ft
  Csúnya lány, A (1935) (1DVD) (Muráti Lili) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 09.)

Bogdánné válni akar férjétől, mivel megcsókolta titkárnőjét, Évát. A férj ügyvédje a lányra hárítva a felelősséget megakadályozza a házasság felbontását. A tárgyalás után bocsánatot kér Évától, és randevúra hívja. A lány csúnya vénkisasszonynak öltözve, Kató álnéven titkárnője lesz az ügyvédnek, miközben Éváként találkozgat vele. Rövidesen egymásba szeretnek, de a szabadságot a legtöbbre tartó férfi a szerelem elől Abbáziába szökik, és magával viszi titkárnőjét is. Ott aztán rájön, hogy Éva és Kató ugyanaz a személy.

 
990 Ft
Egyetleneim (1DVD) (Nemes Gyula) (angol felirat)

Vígjáték egy mániákusan társat kereső fiúról, önéletrajzi elemekkel. A filmben két történetszál váltogatja egymást: egy burleszk-szerű társkeresési hajsza és egy tragikomikus szerelmi történet. A főhős életformája az ismerkedés: ismerkedik utcán, bulikon, kerthelységben, táncházban, házibulin, koncerten, könyvtárban, múzeumban, buszon, a Margitszigeten, chaten, moziban és a Szigeten. A háttérben dübörög a budapesti éjszaka: a Zöld Pardon, a West Balkán, a Pecsa, az A38, a Sziget. A komikus, egyre abszurdabbá váló társkeresést egy felszabadult, tragikus, őrült szerelem képei oldják fel.

 
1 990 Ft
  Fej vagy írás? (2005) (1DVD) (Görög Zita) (angol felirat)

Mit tehet egy nagyon félénk és nagyon szegény egyetemista, ha történetesen egy megközelíthetetlen topmodellbe szerelmes? Valójában semmit. De ha a tandíját egy elegáns szálloda éttermének mosogatófiújaként teremti elő, akkor alkalomadtán, még ha távolról is, de láthatja az imádott nőt. Persze, ha az imádott nő a szálloda előtt még el is gázolja rajongóját, és a botrányt elkerülendő a saját lakására cipeli, igazából minden lehetséges.
A gond csak az, hogy a kényszerű idillt a fiú legjobb barátja titokban lefotózza, és a képeket eladja egy bulvárlapnak. A skandalumnak egyedül a lány menedzsere - aki egyben csalfa szerelme - örül, hiszen a botrány jót tesz az üzletnek. De a látszatot a hírekre éhes sajtó miatt fenn kell tartani, és a címlaplánynak végig kell játszania, hogy a szerelme egy egyszerű egyetemista.
Az érzelmeknek azonban nehéz sokáig parancsolni. Előbb-utóbb egy topmodellnek is el kell döntenie, mi a fontosabb: a karrier vagy a szerelem. Mielőtt még túl késő lenne...

 
1 990 Ft
Fizetés nélküli szabadság (1DVD)

A "Fizetés nélküli szabadság" egy kétrészes orosz-magyar koprodukcióban gyártott romantikus komédia, retro rajongóknak kötelező!
A film visszavisz minket a nyolcvanas évek idillikus légkörébe, ahol még Ikarusz buszok szállítják az utasokat, az utakat Lada-k és Volgák róják, a MALÉV Tu-154-es gépeket indít, és ahol Budapest egy nyugati főváros miliőjét árasztja.
A film cselekménye szerint Kátya Kotova , az életrevaló, romantikus vidéki óvónő meglepetésszerűen Moszkvába utazik, hogy egy korábban kötött megállapodás alapján viszontlássa szerelmét, Jurijt. Hosszas és kalandos kutatás után megtalálja a férfit, aki tudomást sem akar szerezni róla.
Kátya Jura lakásában megismerkedik szerelme barátjával, a magyar Lászlóval. Miután a két férfi Magyarországra utazik, a lány elhatározza, hogy utánuk megy. Jura nem enged a lány ostromának, viszont László beleszeret Kátyába ….

 
1 490 Ft
Poligamy (1DVD) (angol felirat)

A férfiak minden nővel le akarnak feküdni, aki tetszik nekik. Mi történik, ha ez lehetségessé válik?

András (Csányi Sándor) és Lilla (Tompos Kátya) fiatal pár, öt éve járnak együtt. A férfi forgatókönyvíró, aki megrendelésre tévésorozatokat ír, a nő pedig tanársegéd az egyetemen. Végre beköltöznek közös lakásukba. Úgy tűnik, minden rendben van köztük. De valami mégis hibádzik. Mintha a lényeg veszett volna ki az együttélésükből. Lilla esküvőt és gyereket akar, András viszont... nos, a helyzet az, hogy igazából maga sem tudja, mit akar. Lilla egyszercsak bejelenti, hogy terhes. Andrást felemás érzések kerítik hatalmukba.

A következő reggel András egy vadidegen, gyönyörű nőt talál maga mellett az ágyban… Ettől a fordulattól kezdve a legkülönbözőbb lányokkal kerül viszonyba – ezzel együtt pedig a férfi-nő kapcsolat minden fázisát, minden lehetséges útját bejárja.

A Melletted című kisjátékfilm író-rendezője, Orosz Dénes első nagyjátékfilmjében a párkapcsolati vígjáték műfaján keresztül azt járja körül: milyen az, ha a legtitkoltabb férfivágy megvalósul. A Poligamy ízig-vérig romantikus komédia, amelyben az ismert sztárok mellett fiatal, tehetséges színésznők mutatkoznak be. A film producere az elmúlt évek legnagyobb hazai közönségsikereinek (Valami Amerika 1-2, Magyar vándor, Lora) rendezője, Herendi Gábor.

 
1 990 Ft
  S.O.S. Love! - Az egymillió dolláros megbízás (1DVD) (Sas Tamás)

A történet középpontjában az S.O.S Love! nevű randiguru cég áll, itt dolgozik Ricsi (Árpa Attila), Marci (Hujber Ferenc) és Öcsi (Hevér Gábor), a főnökük pedig a vagány csaj Betti (Kovács Patrícia). Egy nap egy különleges megbízás fut be hozzájuk: egy orosz "maffiózó" (Jevgenyij Szticskin) bízza meg őket azzal, hogy hozzák össze 20 éves unatkozó kishúgát, Zoyát (Christine Kelly) élete aktuális szerelmével, Jake Griffinnel, aki történetesen egy hollywoodi filmsztár (C.J.
Thomason). Ha sikerül, egymillió dollár üti hőseink markát. Hogy milyen módon, az már a magánügyük, a lényeg, hogy az imádott hugica elégedett legyen. Mert ha mégsem - na erre az esetre az orosz kilátásba helyez egy "életveszélyes fenyegetést" is, csak hogy meglegyen a motiváció. A csapat végül egészen Los Angelesig megy, hogy megszerezze a hőn áhított szívszerelmet…

 
990 Ft
Szinglik éjszakája (1DVD)

Négy barátnő, Juli (Hámori Gabriella), Edit (Nagy Ilona), Zsófi (Gallusz Niki) és Adrienn (Szávai Viktória) gyerekkorában megfogadja: soha nem mennek férjhez. A négy csinos, okos, művelt, a húszas évei végén járó lány tartja is magát a kijelentéshez, ám Juli egyszer csak megszegi a valamikori esküt, mondván, hogy megtalálta az Igazit egy angol arisztokrata személyében.
A három barátnőt kész helyzet elé állítja és bejelenti: házasodni készül, méghozzá ma este. A lányok, akiket villámcsapásként ér a hír, máris egy esküvői ruhaszalonban találják magukat, talpig selyembe öltöztetve...

 
1 490 Ft
Tibor vagyok, de hódítani akarok! (1DVD) (angol felirat)

Ez a film a szexről, a szerelemről és a fiatalságról szól. Mi történik akkor,
ha egy gimnazista fiú találkozik álmai asszonyával? A nő egy kicsit idősebb,
egy kicsit férjezett, egy kicsit félrelép, de sebaj - senki sem tökéletes. A
lényeg, hogy ott van, látható, tapintható, sőt néha úgy tűnik kapható is, úgyhogy
meg kell szerezni, mindenáron. Csakhogy ez nem is olyan egyszerű.

Nagy tervek, és még nagyobb lebőgések váltogatják egymást. Közben feltűnik
egy féltékeny férj, egy idegesítő szerető, egy atyáskodó gondnok, egy félénk
vízibicikli-kölcsönzős, és egy lány, aki talán sokkal több figyelmet érdemelne,
mint az álomnő. És hogy mi a fontosabb, a szex, vagy a szerelem, vagy meddig
szabad elmenni, hogy beteljesítsünk egy álmot, és hogyan kell használni egy
foszforeszkáló óvszert? - Ilyen a kérdésekre keresi a választ a film.

 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés