Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


S.O.S. szerelem! (1DVD) (Sas Tamás - Csányi Sándor) (angol felirat)

S.O.S. szerelem! (1DVD) (Sas Tamás - Csányi Sándor) (angol felirat)

Termék ára
1 490 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Mit tehet a férfi, ha képtelen meghódítani az imádott nőt? Mit tehet, ha reménytelenül szerelmes? Ha pénze van, de modora nincsen? Ha a csajozós duma kevés, és a pénz most az egyszer nem vásárol szerelmet? A romantikus komédiák örök kérdéseire keresi a választ Sas Tamás filmje.

Péter (Csányi Sándor) egy high-tech társkereső-ügynökség feje. Cége, az S.O.S. szerelem! üzletszerűen segít tehetős klienseinek bajos szerelmi ügyleteik megoldásában. Piaci részesedésük szárnyal, hatékonysági mutatójuk 100%-os - egészen addig, amíg Tomi (Fenyő Iván), egy dúsgazdag, kőbunkó ügyfél rájuk nem borítja az asztalt.

Tomi reménytelenül szerelmes Veronikába (Ullmann Mónika), egy bájos óvónőbe, de még az S.O.S. szerelem! segítségével sem képes meghódítani őt. Péter ördögi tervet eszel ki: kibérel egy vidéki kastélyt, és az ügynökség munkatársaival népesíti be, mintegy családi körbe vonva Tomit, majd egy zseniális ürüggyel odacsalja Veronikát.

Az óvónő egy kalandokban és bonyodalmakban gazdag hétvégét tölt Tomival és "családjával", és minden a terv szerint alakul - mígnem Péter, a kalamajka szervezője is beleszeret Veronikába...

A termék tulajdonságai

Bontott, minimálisan használt példány

Színes, magyar romantikus / vígjáték

Kiadás: 1DVD, Best Hollywood

Főszereplők: Csányi Sándor, Ullmann Mónika, Fenyő Iván, Kovács Patrícia, Benedek Miklós, Varga Boglárka

Rendező: Sas Tamás

Hangok: magyar 5.1; magyar 2.0

Feliratok: angol

Készítés éve: 2007

Hossza: 100 perc

Webáruház készítés