Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

zenei dokumentumfilmek

Főkategória >DVD - zenei >zenei dokumentumfilmek

Sorrend:

prev
12
next

    Puccini, Giacomo: Tosca - The Opera (Canadian Opera Company) (1DVD) (2008)
The Canadian Opera Company
Conducted by: Richard Bradshaw
Soloists: Stefka Evstatieva, Vyacheslav Polozov, Cornelios Opthof and many more 
1 990 Ft
 Campbell, Glen: Legends In Concert (1DVD) (2006)
Glen Campbell, known as the Rhinestone Cowboy, has had a career that has spanned four decades, releasing an astonishing 70 albums; making him a star of both Country and Pop. Glen's hits have made him an international celebrity, selling over 40 million records and appearing on countless recordings with other artists as an in demand session guitarist. His hits include; Gentle on My Mind, Wichita Lineman, Southern Nights, By the Time I Get to Phoenix and Rhinestone Cowboy, which are all featured... 
1 990 Ft
 Dylan, Bob: Dont Look Back (1 DVD) (digipack)
A documentary filmed in Britain in 1965, following 'The Pasha of Protest' (Bob Dylan) on tour. Dylan, dressed in leathers and with slicked-back hair, stands out from the denim-clad groupies around him in this document of the times. 
2 990 Ft
 Martin, Ricky: MTV: Unplugged (1DVD) (super jewel tok)
1 Gracias Por Pensar En Mí (A Vía Láctea) 5:00
2 Perdido Sin Tí (MTV Unplugged Video Version) 5:13
3 Tu Recuerdo (MTV Unplugged Video Version)
4:29
4 María (MTV Unplugged Video Version) 4:58
5 Asignatura Pendiente (MTV Unplugged Video Version) 4:31
6 Fuego De Noche, Nieve De Día (MTV Unplugged Video Version) 5:28
7 Lola, Lola (MTV Unplugged Video Version) 4:35
8 Con Tu Nombre (MTV Unplugged Video Version) 4:10
9 Volverás (MTV Unplugged Video Version) 5:05
10 La Bomba (MTV Unplugged Vid... 
1 990 Ft
   Mercury, Freddie: Lover of Life, Singer of Songs  (2DVD) (2006) (magyar felirattal) (karcos példány)
2006-ban lenne 60 éves a Queen frontembere, Freddie Mercury, aki immár 15 éve fájdalmasan hiányzik a nemzetközi zenei közéletből. Az évforduló alkalmából most egy kétlemezes kiadvány látott napvilágot, amelyen az énekesről szóló több mint két órás új dokumentumfilm mellett szólókarrierjének összes videoklippje is megtalálható. Az extrák között a dokumentumfilm és a klippek rendezőinek audiókommentárjain kívül megtaláljuk a Freddie Mercury-vel készített legutolsó interjú vágatlan változatát is... 
3 990 Ft
Államok kontra John Lennon (1DVD) (2009)
Az USA vs. John Lennon lenyűgöző és provokatív alkotás John Lennon lelki fejlődéséről – hogyan vált a szeretett Beatles tagból szókimondó művésszé és aktivistává, a béke egyik ikonjává.

S bár az amerikai történelem egyik legviharosabb korszaka alatt élt, Lennon mégis kiállt az igazságért s az igazáért; megtagadta a hallgatást, bátorságával nyert csatát az USA kormánya ellen. 
1 990 Ft
  Beatles, The: Egy Nehéz Nap Éjszakája (A Hard Day's Night) (1DVD) (magyar felirat)

1964-et írunk, és négy fiatal liverpooli srác éppen a világot készül megváltani - már ha ez az eszement világ hagyja, hogy kijussanak a hotelszobájukból. Richard Lester vakmerően korhű rock n roll vígjátéka beszabadítja a szárnyukat próbálgató gombafejeket a sikoltozó rajongók, paranoiás producerek, vakbuzgó újságírók és bajkeverő családtagok örvényébe. Közben pedig feltárja túlélésük és sikerük titkát: pajkos rosszalkodás iránti kielégíthetetlen vágyukat és életigenlő mókafüggőségüket.

 
1 990 Ft
Budapest Klezmer Band: Yiddish Blues (1DVD)

A Budapest Klezmer Band három, sorsfordító évét megörökítő film.

 
1 490 Ft
  Buena Vista Social Club (1998) (1DVD) (Wim Wenders) (Albion Press kiadás)

Wim Wenders és Ry Cooder 20 éve ismerik egymást. Cooder olyan filmeknek komponálta a zenéjét, mint a Párizs, Texas vagy Az erőszak vége. Ez utóbbi közös munkájuk során Cooder gyakran lelkendezett kubai útjáról, ahol néhány öreg, feledésbe merült kubai muzsikussal készített felvételeket. Lemezük Buena Vista Social Club címen jelent meg és világszerte több millió példányban kelt el, majd Grammy-díjat is kapott. Ry Cooder 1998 elején ismét Kubába utazott, hogy szólólemezt készítsen Ibrahim Ferrerrel, aki egyike volt a Buena Vista Social Club zenészeinek. Erre az útjára elkísérte egy forgatóstábbal Wim Wenders, aki megörökítette a stúdióban folyó munkát, valamint mindennapi életüket Havannában. A filmezés Amsterdamban folytatódott, ahol a zenészek két koncertet adtak, majd nyáron New Yorkban végződött, a legendás Carneige Hall-beli fellépésükkel.

 
1 990 Ft
Cseh Tamás: A Film (2000) (1DVD) (Fonyó Gergely)

Levél Nővéremnek… Irén.. Hát elkészült egy film.. Benne minden, benne minden, ami érdekes lehet.. az is amiről még nem tudtok.. Bereményi is rajta van a filmen.. és a Másik János is. Mindenki aki számít. Az audio kommentár is elkészült, még több info rólunk az életről, hogy miért csináltuk, hogy ennek élünk.. Ez nem egy levél ez most egy film.. Nagyon rendben van.. A lakóhelyünk pedig még mindig itt van..

 
2 990 Ft
Cuba Feliz (1DVD)

A 76 éves kubai utcazenész, Miguel Del Morales, ismertebb nevén El Gallo Kubát járva bukkan fel különböző bárokban, utcasarkokon, lépcsőkön vagy akár bárhol, hogy muzsikájával szórakoztassa szeretett testvéreit. Jellegzetes hangját mindenki ismeri és szereti, vidám és élettel teli kisugárzásától nincs olyan ember, aki ne derülne jókedvre.

 
990 Ft
Eminem: All Access Europe (1DVD) (2002)
1 Hamburg, Germany
2 Oslo, Norway
3 Stockholm, Sweden
4 Amsterdam, Holland
5 Brussels, Belgium
6 Paris, France
7 Manchester, United Kingdom
8 London, United Kingdom 
1 990 Ft
Great Composers - Mahler (BBC) (1DVD)
Mahler was scarcely recognized as a great composer until the middle of the 1960s, when his music started to make a massive impact. In 1991, thirty recordings of his symphonies were released in one month. This film explores Mahler's life: his childhood, surrounded by tragedy and abuse; his driven adulthood, torn between life as a composer and conductor, and his passionate and pained love-life. This program examines the supreme expression of philosophical inquiry in music, embracing religion, t... 
1 990 Ft
Il Divo: Encore (1DVD) (2005)
Features A Live Performance Filmed At Teatro Romano De Merida In Spain,
A Documentary Revealing The Groups Reactions To Global Success, Recording Ancora, The Future And The Debut World Tour.


IL DIVO In MÉRIDA:
1 Si Tú Me Amas
2 Isabel
3 O Holy Night
4 Heroe
5 All By Myself (Solo Otra Vez)
IL DIVO REVEALED
6 1 Hour Documentary Featuring Il DIVO And Simon Cowell
PLUS
7 Regresa A Mi (Unbreak My Heart) (Video)
8 Mama (Video) 
2 990 Ft
Il Divo: Unbreak My Heart (Regresa A Mi) - The Video (1DVD)
1 Unbreak My Heart (Regresa A Mi) - Original Cut
2 Unbreak My Heart (Regresa A Mi) - The Directors Cut
3 Unbreak My Heart (Regresa A Mi) - The Making Of
4 Biography & Photo Gallery 
1 990 Ft
Imagine - John Lennon (2 DVD) (2006)
Tartalom:

David L. Volper és Andrew Solt producerek (az Ez Elvis készítői) a legendás zenész 240 órás, korábban szinte ismeretlen film- és videogyűjteményéből válogatva készítettek portrét a bonyolult és lenyűgöző egyéniségű John Lennonról. A „klasszikus filmes életrajz” (Roy Leonard, WGN-TV/Chicago) nem kevesebb mint 36 dalt tartalmaz, és narrátora maga John Lennon.

EXTRÁK:

1. LEMEZ:
Egyéb - John Lennon-triviasáv – szöveges információk John Lennonról
2. L... 
2 990 Ft
  Jackson, Michael: This Is It (2DVD) (extra változat) (karcos példány)

Michael Jackson 2009 júliusa és 2010 márciusa között (12 évvel utolsó turnéja, a HIStory után) ötven koncertet adott volna a londoni O2 Arénában. A jegyek az összes koncertre rekordsebességgel keltek el, ám alig három héttel az első show előtt a legendás popsztár életét vesztette.

A próbákat és a sztár színfalak mögötti életét azonban egy stáb folyamatosan rögzítette – a 16 dal előadását is tartalmazó felvételekből, valamint a legközelebbi munkatársak, barátok visszaemlékezéseiből áll össze a film, mely Michael Jackson emlékének méltó és egyedülállóan különleges megőrzője. A rajongók közvetlen közelről élvezhetik a show-t, megismerhetik az énekest, a táncost, a filmkészítőt, a kreatív zsenit, és azt, hogy milyen lett volna a monumentális koncert, amelyre már sohasem kerülhet sor.

 
1 990 Ft
John Lenon a béke dal (1DVD)
1969 májusában John Lennon a Beatles tagja és felesége Yoko Ono Montrealba érkeztek, felvették a pizsamáikat és befeküdtek az ágyba, hogy így támogassák a békét. A Queen Elizabeth hotel 1742-es szobájának ágyában töltött egy hét egyike a már eleve eseménydús évtized legismertebb történeteinek. A dal, amelyet itt vettek fel, a „Give Peace a chance”, azaz „Adj egy esélyt a békének”, az első egyetemes béke himnusszá vált. Az „Adj a békének egy dalt” olyan eddig még sosem látott jeleneteket mutat... 
1 990 Ft
Kurt & Courtney (1998) (1DVD) (Nick Broomfield) (Nirvana)

Kurt Cobain, a kultusszá vélt Nirvana zenekar frontembere és spirituális középpontja idén lenne 40 éves. Ő volt a Generation X szószólója, a rockforradalmár, akinek 1994 áprilisában bekövetkezett halálát azóta is mélységes rejtélyek, viták és kérdőjelek öveznek. Az öngyilkosságnak elkönyvelt esetet követően a Nirvana 80 rajongója követte Kurt Cobaint önként a halálba, pedig...

Pedig Marilyn Monroehoz hasonlóan rejtélyes halála azóta is felderítetlen maradt. Egyes állítások igazolni látják, hogy gyilkosság történt és azt is bizonyosnak vélik, hogy azt felesége, a mindig botrányos, magamutogató viselkedéséről hires színész-énekesnő: Courtney Love követte el.

Tény, hogy Kurt válni akart, aggódott az életéért, állandó, hangos veszekedéseiktől visszhangott a környék, de az is tény, hogy Kurt fegyvert vásárolt, súlyos heroinista volt és depresszióra hajlamos természete hajlamosította erre.

Hogy valójában mi történt - erre keres választ a zenés dokumentumfilm.

 
2 990 Ft

prev
12
next

Sorrend:

Webáruház készítés