Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus


Sorrend:

prev
next

 Hosszú utazás (1DVD) (The Longest Ride, 2014)

Az igaz szerelem erejéről szól Nicholas Sparks (Szerelmünk lapjai, Kedves John!, Üzenet a palackban), a romantikus irodalom mesterének legújabb sikerkönyve alapján készült Hosszú utazás. A rodeóbajnok Luke (Scott Eastwood) rövid kényszerpihenő után éppen visszatérését tervezi, amikor találkozik az egyetemista Sophiával (Britt Robertson), aki New York-i álomállására készülődik. A két fiatal különleges – ám bizonytalan kimenetelű – romantikus utazásra indul. Eltérő irányba vezető jövőjük próbára teszi kapcsolatukat, de a sors összehozza őket Irával (Alan Alda), akinek szívmelengető története saját házasságáról nagy hatást gyakorol a fiatal párra.

EXTRÁK

Kisfilm - Ismerd meg az igazi rodeósokat!
Kisfilm - Luke rodeós sulija
Képgaléria -
Audiókommentár - George Tillman, Jr. rendező és Oona Chaplin színésznő közreműködésével
 
2 990 Ft
Afrikai szeretők (1DVD)

Amikor Carola kenyai vakációja végén megismerkedik Lemaliannal, a délceg szamburu harcossal, első pillantásra beleszeret. Rövid úton lemondja a svájci visszautat, barátját, Stefant egyedül küldi haza, ő pedig beveti magát az ismeretlen afrikai vadonba, és egy faluban rá is bukkan álmai férfiára. Carola napjai innentől kezdve menny és pokol között telnek: bár kész minden áldozatot vállalni, hogy Lemalian oldalán élhessen, olyan megpróbáltatások várnak rá, amelyekre rémálmában sem gondolt...

A nagyszabású és szívhez szóló film méltó feldolgozása Corinne Hoffman világhírű regényének: az írónő személyes élményein alapuló könyvet tizenhat nyelvre – köztük magyarra – fordították le, és hosszú heteken át szerepelt az eladási listák élén.

 
1 990 Ft
  Amikor énekes voltam (1DVD) (Quand j étais chanteur) (Gérard Depardieu) (fóliás)

A történet egyik főhőse Alain (Dépardieu), az öregedő híres helyi bárénekes, aki a szenvedély bűvkörében él, a másik pedig a 27 éves Marion, aki új állásában ingatlanügynökként dolgozik a városban. Marion egy futó kapcsolatból származó 4 éves kisfiával él egyedül. A fiatal nőnek fogalma sincs arról, milyen az igazi élet, amíg nem találkozik Alainnel. A férfi pedig látszólag csak egy futó kalandra vágyik. A kettőjük kapcsolata idővel azonban sokkal mélyebbnek és igazabbnak bizonyul, mint ahogy az eleinte látszott.

 
1 990 Ft
Apropó szerelem (1DVD)

Jack Marcus (CLIVE OWEN) és Dina Delsanto (JULIETTE BINOCHE) valamikor mindketten tehetséges művészek voltak, ám az idő nem nekik dolgozott. Mára a férfi tökéletes írói válságba süllyedt, míg a nőt egyre súlyosabb reumatológiai betegsége gátolja abban, hogy ecsetet fogjon a kezébe. Jelenleg így mindketten tanárként dolgoznak ugyanabban az iskolában, s még akár ki is alakulhatna közöttük valami… Ha nem törne ki ehelyett a totális háború! Jack zokon veszi, hogy Dina azt tanítja diákjainak, a szavak csapdába csalnak és hazudnak, s csak a képek képviselnek valódi értéket. A két tanár felsorakoztatja seregeit, a harcban pedig előbb-utóbb az iskola minden tanulójának és dolgozójának állást kell foglalnia. Pedig már majdnem szerelem volt…

A Roxanne és az IQ – A szerelem relatív rendezője, Fred Schepisi a sármos Clive Owen (Anyátlanok, Közelebb) és a gyönyörű Juliette Binoche (Csokoládé, Az angol beteg) főszereplésével készítette el legújabb romantikus vígjátékát. Az Apropó szerelem minden képkockája és minden szava arról árulkodik, hogy életünk két legnagyobb mozgatórugója még mindig a művészet és a szerelem.

 
2 990 Ft
Árnyak Toszkán verőfényben (1DVD)

Már 20 éve, hogy Weldon Parish tollából utoljára nagysikerű könyv született. Mostani élete inkább a lovak, a bor, a barátok és három gyönyörű leánya körül forog... no meg az összes újságíró és kiadó lerázásáról szól, aki bekopogtat az ajtaján.

Jeremy-t, a fiatal és írói sikerekre vágyó könyvszerkesztőt kiadója Olaszországba küldi, hogy csikarjon ki egy írói szerződést a méltán híres Weldontól. Első találkozásukkor Jeremy megbotránkozik az író barátságtalan és durva viselkedésén, de hamar rájön, hogy ez a mogorvaság is csak egy a férfi számtalan csele közül, amikkel Jeremy-t távozásra akarja bírni.

Értékes barátság szövődik az idős és írni nem kívánó, valamint a fiatal, de valódi téma híján írni még nem tudó férfi között. Weldon személyes missziójának érzi, hogy felszabadítsa Jeremy gondolatait, de eközben mi lesz ővele és a szerződéssel? Képes lesz bármi is életet lehelni a már-már megkövült írói vénájába? Természetesen a diáknak is van tanítani valója mentora számára.

 
1 990 Ft
Baráti kör (1DVD) (1995 - Colin Firth)(használt,karcos)

A mozikban nagy sikert aratott romantikus film története 1957-ben játszódik Írországban. Benny (Minnie Driver) és Eve (Geraldine ORawe) kétségbeesetten próbálnak bejutni a dublini egyetemre, hogy elszabaduljanak unalmas szülőfalujukból. Ott ismerkednek meg Foley-val (Chris ODonnell), az iskola rögbicsapatának jóképű sztárjátékosával - a lányok kedvencével - és romantikus kalandok egész sorozata veszi ezzel kezdetét.

Bár elsőre úgy tűnik, hogy a srác Eve-t szemelte ki magának, valójában Benny iránt gyúlt szerelemre. Benny és Jack szenvedélyes románcba kezd, áthágva az akkor „divatos” erkölcsi normákat...

A Maeve Binchy bestseller regényéből készült film igazi sztárparádét vonultat fel: Chris ODonnell (Batman és Robin, Egy asszony illata, Oltári vőlegény), Minnie Driver (Good Will Hunting, Sleepers - Pokoli lecke), Colin Firth (Bridget Jones, Igazából szerelem, Büszkeség és balítélet).

 
1 490 Ft
Blue Valentine (1DVD) (Ryan Gosling - Michelle Williams)

Rengeteg alkotás született már a szerelemről, de talán egyik sem lett annyira erőteljes, mint a Blue Valentine. A Los Angeles Times „igazán rendkívülinek” tartotta, mely „végre mond valami igazat arról, hogy milyen szerelmesnek lenni...”
Cindy (Michelle Williams - Viharsziget, I m Not There – Bob Dylan életei) és Dean (Ryan Gosling - Drive – Gázt!, A hatalom árnyékában, Fél Nelson) története a jelen és a múlt pillanataiból építkezik, kompromisszumok nélküli portrét adva a fiatal házaspár kapcsolatáról.
Szerelmük olyan szép, az együttélés során előjövő problémáik pedig olyan szívszorító helyzetekbe sodorják őket, hogy történetük mindenkit megérint. A végeredmény egy igazán felkavaró és elgondolkodtató film...

 
1 990 Ft
Bor, mámor, Provence (1DVD)

Van, aki egy percre sem vágyik el a nagyvárosból. Skinner (Russell Crowe) a londoni cityben él: nagymeno bankár, el sem tudja képzelni az életét folyamatos internet- és mobilkapcsolat, állandó rohanás, izgalom és munka nélkül.

A férfi azonban örököl egy birtokot Dél-Franciaországban. Eddig eszébe sem jutott, hogy megnézze, de most egy hirtelen szeszélynek engedelmeskedve odautazik. Beköltözik a házba, ahol gyerekkorában járt utoljára, és hagyja, hogy magával ragadja és átformálja egy eddig ismeretlen, egészen másfajta világ.

Itt éri a hír, hogy váratlanul elbocsátották az állásából. Mihez kezdjen az, aki napi 24 órában dolgozott? Kezdjen új életet!

Ridley Scott a Gladiátor után ismét Russell Crowe-val forgatott, de a film mufaja mindkettejük pályafutásában újdonságnak számít.

 
1 990 Ft
  Bovaryné (1DVD) (1991 - Isabelle Huppert) (karcos példány)

Bovaryné unatkozik. A paraszti családból származó Emma Rouault csak azért ment hozzá Bovary-hoz, a jómódú, de végtelenül unalmas doktorhoz, hogy megszabaduljon családi kötelékeitől, ám férje mellett nem talál izgalmat, ezért romantikus regényekbe menekül és meggondolatlan szerelmi kalandokba keveredik többek között egy helyi földbirtokossal és egy fiatal jogász tanonccal. Egyre elkeseredettebben üldözi az élvezeteket, végül egy szenvedélyes kapcsolatért mindent feláldoz.

A FIPRESCI-díjas, többszörös Arany Pálma- és Arany Medve-jelölt Claude Chabrol (A romlás virágai) Gustave Flaubert klasszikusának címszerepét természetesen múzsájára, Isabelle Hupertre (A zongoratanárnő) osztotta, aki tündöklő alakítást nyújt a XIX. századi Franciaországban játszódó monumentális műben, melyet Arany Glóbuszra jelöltek a legjobb idegennyelvű film kategóriájában.

 
1 490 Ft
Bovaryné (1DVD) (2000 - Frances O'Connor) (BBC)

Charles Bovary, a nemrég megözvegyült vidéki orvos feleségül veszi Emmát, egy módos parasztgazda szép és nagyravágyó lányát.

Emmának már az esküvő után rá kell jönnie arra, hogy férjében nem találja meg a szenvedélyt, amire vágyott. Gyűlöli a gyenge jellemeket, kiábrándul tutyimutyi férjéből, romantikára vágyik. Sikertelenül próbál kitörni a hétköznapok szürke egyhangúságából.

Mivel felesége folyton gyengélkedik, Bovary úgy gondolja, levegőváltozásra van szüksége, ezért Yonville-be költöznek, ahol Emma más férfiakhoz menekülve keresi az életéből hiányzó szenvedélyt, míg végül a kiábrándultság úrrá lesz rajta és megöli magát.

 
1 490 Ft
Büszkeség és balítélet (2005) (1DVD) (Keira Knightley)

A szerelmek és félreértések eme klasszikus meséje a XVIII. századvégi Angliában bontakozik ki. Az öt Bennet nővér élete a férjkeresés jegyében zajlik: anyjuk megszállottan próbálja biztosítani számukra a megnyugtató jövőt valami pénzes - és lehetőleg rangos - férfiú mellett. Csakhogy a jó eszű és éles nyelvű Elizabeth szélesebb perspektívákban gondolkozik, és ebben apja is támogatja őt.

Amikor Mr. Bingley, a módos agglegény beköltözik az egyik szomszédos birtokra, felbolydul a Bennet-ház élete. A férfi előkelő londoni barátai és a vidékre vezényelt nyalka, ifjú katonatisztek közt bizonyára számos udvarlója akad majd a lányoknak. A legidősebb lány, a derűs és gyönyörű Jane úgy tűnik, meghódítja Mr. Bingley szívét. Ami Lizzie-t illeti, ő megismerkedik a jóképű, és látszólag igencsak dölyfös Mr. Darcyval, és máris kezdődik a nemek ádáz csatája...

Jane Austen romantikus, mégis szellemes, szatirikus humorú regényének 65 éve készült utoljára mozis adaptációja, a történetnek mégis milliónyi rajongója akad manapság is!

 
2 990 Ft
Chéri - Egy kurtizán szerelme (1DVD)

A Veszedelmes viszonyok és A királynő rendezőjének új filmje!

Az első világháború előtti Párizs félvilági társaságában játszódó szerelmi történet főhőse Lea, a visszavonult kurtizán, és az ifjú Chéri, Lea kiöregedett barátnőjének és riválisának fia. Az érett, gyönyörű Lea bevezeti az elkényeztetett és éretlen fiút a testi gyönyör és az érzékiség világába, és kapcsolatuk egyre szorosabbra fonódik. Hat év után Chéri anyja, Madame Peloux titokban esküvőt szervez fiának egy másik kurtizán lányával, Edmével. Lea és Chéri megpróbálnak napirendre térni az elkerülhetetlen különválás felett, de felhőtlen életük alapja mélyebben gyökerezik, mint azt valaha gondolták volna. Mire ráébrednek, mennyit jelentenek egymásnak, már azt is tudják, túl késő.

Stephen Frears (A királynő) kosztümös szerelmi drámájának főszereplője az éretten is tündöklő Michelle Pfeiffer, az ifjú Rupert Friend, Felicity Jones és Kathy Bates.

 
1 990 Ft
  Christine (1958) (1DVD) (Romy Schneider - Alain Delon) (felirat)

Osztrák-magyar Monarchia, Bécs, 1906. Csinos lányok és snájdig katonatisztek, nőcsábászat és férfifogó manőverek, békebeli hangulat. A sors azonban kiszámíthatatlan és kegyetlen: akkor nyújtja be a számlát a férjes asszonnyal folytatott titkos viszonyért, midőn a kis hadnagy már teljes szívvel mást - Christine-t, az operaénekest - szeret...

 
2 990 Ft
  Christine (1958) (1DVD) (Romy Schneider - Alain Delon) (szinkron)

Osztrák-magyar Monarchia, Bécs, 1906. Csinos lányok és snájdig katonatisztek, nőcsábászat és férfifogó manőverek, békebeli hangulat. A sors azonban kiszámíthatatlan és kegyetlen: akkor nyújtja be a számlát a férjes asszonnyal folytatott titkos viszonyért, midőn a kis hadnagy már teljes szívvel mást - Christine-t, az operaénekest - szeret...

 
3 990 Ft
  Csokoládé (2000 - Chocolat) (1DVD) (Johnny Depp) (IPH kiadás)

A Csokoládé vidám mese arról, mennyire meg tud változtatni bennünket, ha megízleljük az élet örömeit.

Egy titokzatos csokoládébolt megnyitása valóságos háborút robbant ki a francia kisvárosban, ahol az elfojtott vágyak és a félelem szenvedélyes csatába kezdenek az érzékek felszabadító és ellenállhatatlan erejével. Lansquenet-ben ugyanis úgy tűnik, mintha száz éve semmi sem változott volna.

Az üdítő fuvallatot Vianne Rocher érkezése hozza meg: a lányával céltalanul utazgató asszony csokoládéboltot nyit a faluban, amely édes ínyencségeivel felszabadítja a helybeliek (önmaguk előtt is) rejtett vágyait.

Vianne-nek mágikus képessége van arra, hogy minden vásárlója számára kiválassza a személyre szóló finomságot, és egyesek csakhamar teljesen át is adják magukat érzékeik csábításának. Mások viszont, mint Reynaud grófja, a nemesség helyi dísze, elszánt ellenségévé válnak. Reynaud meggyőződéssel vallja, hogy Vianne csokoládékülönlegességei erkölcsi romlásba taszítják a várost.

Szembenállásuk meg is osztja a kisváros lakóit azokra, akik a régi rend biztonságát kívánják megőrizni, és azokra, akik végre élvezni akarják a szabadság újonnan felfedezett ízét.

 
1 490 Ft
Daniel Deronda (1DVD) (BBC)

Gwendolen Harleth beleszeret az eszményien tisztességes Daniel Derondába, de hamarosan rá kell jönnie, hogy ők ketten két külön világban élnek. Gwendolen kirobbanóan szépséges, élénk, élni vágyó és önző. Daniel csöndes, befelé forduló, érzékeny és gondoskodó.

Amikor Gwendolent családja anyagi helyzete egy zsarnoki férj oldalára kényszeríti egyre boldogtalanabb és egyre szerelmesebb lesz - Danielbe. Ám a fiút addigra már más foglalkoztatja: az a félénk és különös sorsú zsidólány, akit egy véletlen folytán ő ment meg az öngyilkosságtól, s akit szállásadói befogadnak. A lánynak csodálatos hangja van. Gwendolen és Daniel sok szenvedés után megtalálja a maga útját - ám ezen az úton nem együtt mennek tovább...

Káprázatos kiállítású sorozat George Eliot azonos című regénye alapján, a Büszkeség és balítélet rendezőjétől. 2003-ban a Televíziós Filmek Fesztiválján elnyerte a Nagydíjat.

 
1 490 Ft
  Danielle Steel - A gyűrű (1DVD) (Natassja Kinski, Rupert Penry-Jones,) (1996)
A háború sújtotta Németországban Kassandra, egy befolyásos bankár szépséges, fiatal felesége beleszeret egy ismert, tehetséges, fiatal íróba. A férfit zsidó származása miatt elhurcolják, Kassandra öngyilkos lesz. A férj (Michael York – Kabaré, A három testőr) mindent elkövet, hogy felesége halálát követően a család egyben maradjon. Gyerekeivel megpróbál elmenekülni Németországból, de lányát, Arianát (Nastassja Kinski – Párizs, Texas; Apák napja, Egyéjszakás kaland) az utolsó pillanatban letar... 
2 990 Ft
Dobd be magad! (1DVD) (Make It Happen, 2008)

Lauryn (Mary Elizabeth Winstead - Halálbiztos, Végső állomás 3.) egy poros kisvárosban él Indiana államban. A fiatal lány szülei meghaltak, ő segít a bátyjának a rájuk maradt családi vállalkozás működtetésében. Könyvelőként dolgozik az autószerelő műhelyben, de álma, hogy profi táncos legyen. Ezért minden szabad percében gyakorol, és élete legnagyobb lehetőségére készül: felvételt akar nyerni az egyik leghíresebb táncakadémiára, a Chicagói Zene- és Tánciskolába. Ám amikor elutasítják, kétségbeesik. Nem akar visszamenni vidékre, de a saját tehetségébe vetett hite is megrendül. Egy véletlen találkozás azonban új fordulatot hoz az életében. Nemcsak szállása, hanem munkája is lesz Chicagóban, mégpedig az egyik legnépszerűbb éjszakai táncos szórakozóhelyen. Igaz, hogy könyvelőként, de a tánctudása nem marad sokáig rejtve. A Ruby’s bár színpadán olyan magabiztosságra tesz szert, hogy eldönti, újra megpróbálja a felvételit.

 
990 Ft
Édes November (1DVD)

Nelson Moss (Keanu Reeves) a reklámipar megszállottja, profi, jéghideg, csak a munkájának él. Sara Deever (Charlize Theron) bűbájos, életvidám, bohó. A két ember két külön világ, ám egy KRESZ-vizsgán egymásba szaladnak, amikor is Sara megbukik Nelson hibájából. A lány különös javaslattal áll elő, hogyan tehetné jóvá Nelson a malőrt: megpróbálja rávenni a férfit, töltse vele az egész novembert, feledkezzen bele az életbe, lazítson. Nelsonnak esze ágában sincs ilyen őrültséget tenni, ám miután fenekestül felfordul az élete, úgy dönt, mégis enged a csábításnak. A nehéz elhatározást siker koronázza. De még mekkora...
Reeves és Theron Az ördög ügyvédje után másodszorra forgatott közösen – ezúttal azonban thriller helyett egy elragadó romantikus filmben láthatjuk őket.

 
1 990 Ft
Édes november (1DVD) (Warner ) (felirat)

Nelson Moss (Keanu Reeves) a reklámipar megszállottja, profi, jéghideg, csak a munkájának él. Sara Deever (Charlize Theron) bűbájos, életvidám, bohó. A két ember két külön világ, ám egy KRESZ-vizsgán egymásba szaladnak, amikor is Sara megbukik Nelson hibájából. A lány különös javaslattal áll elő, hogyan tehetné jóvá Nelson a malőrt: megpróbálja rávenni a férfit, töltse vele az egész novembert, feledkezzen bele az életbe, lazítson. Nelsonnak esze ágában sincs ilyen őrültséget tenni, ám miután fenekestül felfordul az élete, úgy dönt, mégis enged a csábításnak. A nehéz elhatározást siker koronázza. De még mekkora...


Reeves és Theron Az ördög ügyvédje után másodszorra forgatott közösen – ezúttal azonban thriller helyett egy elragadó romantikus filmben láthatjuk őket.

 
1 990 Ft

prev
next

Sorrend: