Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus


Sorrend:

prev
next

  Végtelen szerelem (2014 - Endless Love) (1DVD) (Gabriella Wilde)

Nincs is annál erőteljesebb, mindent háttérbe szorító és felemésztő érzés, mint az az adrenalin-roham, amely az első szerelmet kíséri... a maga intenzitásával, zaklatottságával, határtalanságával és csábító ígéretével. ALEX PETTYFER (Magic Mike) és GABRIELLA WILDE (A három testőr) játssza David Elliotot és Jade Butterfieldet, a karizmatikus fiút és a tehetős családból származó lányt, kiknek első látásra fellobbanó szerelmének még a szülői ellenzés sem szabhat gátat. Ugyan két különböző társadalmi osztályból jöttek, a tagadhatatlan és legyőzhetetlen vonzalomnak képtelenek ellenállni.

 
1 990 Ft
  Vissza hozzád (2014 - The Best Of Me) (1DVD) (James Marsden - Michelle Monaghan)

Az egykori középiskolai szerelmespár, Amanda Collier és Dawson Cole 20 év elteltével találkoznak újra, egy közös barátjuk temetésén, amikor visszatérnek a kisvárosba, ahol a kamaszkorukat töltötték. A keserédes találkozás feléleszti az első szerelem valójában soha ki nem aludt lángját. De hamarosan arra is rá kell jönniük, hogy azok az erők is működnek még, amelyek annak idején szétválasztották őket, sőt talán még erősebbek, mint annak idején. Az évtizedeken átívelő szerelmi történet mesél az első szerelem múlhatatlan hatalmáról és arról is, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdeni, ha megkapjuk az a bizonyos hőn óhajtott második lehetőséget. Vajon az igaz szerelem képes-e felülírni a múltat?

 
1 990 Ft
Zoya  (Danielle Steel) (1DVD) (1995)
Oroszországban a királyi család sarja...Párizsban koldus....Amerikában vállalkozó. Zoya élete tele van elképesztő fordulatokkal.
A szívbemarkoló és megkapó történet hetven éven és három óceánon ível át. Zoya nagy utazása a 20. század fordulóján kezdődik Oroszországban: a királyi családban elköltött gyerekkora tragikus irányt vesz, amikor szüleit meggyilkolják az orosz forradalomban. Hogy mentsék az életüket, nagymamájával Párizsba emigrálnak.
Zoya-ra a... 
1 990 Ft

prev
next

Sorrend: