Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus


Sorrend:

prev
next

  Egy cipőben / Ő az igazi (2DVD) (In Her Shoes, 2005 / Shes the One, 1996) (Twinpack) (Cameron Diaz)

Egy cipőben

8 mérföld, A kéz, amely a bölcsőt ringatja, és a Szigorúan bizalmas Oscar-díjas rendezője ezúttal a vígjáték műfajban bizonyít!

Maggie (Cameron Diaz) és Rose (Toni Collette) testvérek, ám semmiben sem hasonlítanak egymásra. Rose ügyvédnőként keresi kenyerét, céltudatos, komolyan veszi az életet, hízásra hajlamos és titokban romantikus regényeket olvas. Maggie ellenben a felelőtlenség élő szobra: a véget nem érő bulik, könnyen beszerezhető és eldobható pasik meg a vad poénok híve. Még azt is viccesnek találja, hogy elszeresse nővére ritka udvarlóinak egyikét. Az eredmény: Maggie és Rose, akik eddig kerülték, mostantól utálják egymást.

Mi kéne ahhoz, hogy úgy szeressék egymást, ahogy az testvérektől elvárható? Talán egy titokzatos nagymama (Shirley MacLaine), akiről azt se tudta senki, hogy még él, ám most felbukkan, mindenbe beleszól, és varázsos módon minden megváltozik körülötte…

EXTRÁK

Kisfilm - Idős színészek nyugdíjas társasága (kb. 11 p.)
Kisfilm - A halálsortól a vörös szőnyegig (kb. 8 p.)
Rejtett extra -
Kisfilm - Emberek egy cipőben


Ő az igazi

Nem kétséges, a világot a szerelem mozgatja. De nem a hűséges, elégedett szerelem, hanem az, hogy mindenki mást szeretne, másképp csinálná, máshol, a máséval és máshogyan.

Francis üzletember, és azt hiszi boldog házasságban él. Csakhogy feltűnik egy bomba szőkeség, aki mindent a feje tetejére állít. És mindennek a tetejébe, a nő nemrég még az öccse menyasszonya volt!

Mickey, az öcs szerint az agglegény élet a legvidámabb. De aztán beszáll a taxijába egy párductestű és szabad szellemű lány, akit még aznap feleségül vesz.

És ez csak a kezdet. Mert mindenki féltékeny, mindenki rajtakap valakit, pofonok és csókok csattannak, semmi sem úgy megy, ahogy kellene. Hát, ilyen a szerelem...

 
3 990 Ft
Eltűnt, Az (1DVD) (Danielle Steel)

A film Danielle Steel, a világ egyik legnépszerűbb írójának a regénye alapján készült.

Marielle Delauney (Lisa Rinna - Melrose Place) imádott férjével és gyermekével Párizsban él. Egy nap tragikus baleset következtében elveszíti kisfiát. A történek annyira megviselik, hogy házasságát sem tudja megmenteni - bűntudattal és kétségbeeséssel telve hazautazik New Yorkba.
Később, elfelejtve a múltat, új életet kezd egy iparmágnás oldalán: Malcolm Patterson (George Hamilton - Doc Hollywood, Holly Woody történet) tökéletes társa Marielle-nek, nemsoká már kisfiúk születésének örülhetnek.

Ám hamarosan újra kezdődik a rémálom: gyermekük eltűnik, ráadásul a volt férj is feltűnik a színen. Marielle már csak egy fiatal FBI ügynök (Robert Hays - Úton hazafelé, Dr. T és a nők) segítségében bízhat...

 
1 490 Ft
Emma (1DVD) (1996 - Gwyneth Paltrow) (Jane Austen)

Korának legkedveltebb írónője, Jane Austen (1775-1817) regényei sosem avultak el. Utolsó regényének feldolgozásából is árad az utolérhetetlen női okosság és kedvesség. Aki szereti a pletykát és az "emberi dolgokat", mindig örömet fog találni történeteiben.

Emma helyes, ügyes, bár kicsit öntelt ifjú hölgy, aki missziójának tekinti a többi ember boldogulását, saját könnyed életéből kiindulva. Szárnyai alá veszi a tapasztalatlan Harrietet és férjet akar keríteni számára. Több sikertelen próbálkozás után jön rá, hogy az érzelmeket nemigen lehet kívülről kormányozni. Ő maga sem veszi észre, hogy a szerelem mindig is figyelt rá és ott állt mellette...

 
1 990 Ft
Emma (1DVD) (1997 - Kate Beckinsale) (Jane Austen)

Highbury falujában él Emma Woodhouse, betegeskedő édesapjával. A csinos, okos, de kissé önelégült Emma úgy dönt, összeboronálja a környezetében élő egyedülálló urakat és hölgyeket. Első sikerén felbuzdulva, önkéntes házasságközvetítői tevékenysége során mindenféle női praktikát bevet céljai elérése érdekében, de második próbálkozását már nem koronázza siker. Ráébred arra, hogy a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy ő szeretné, ám közben őt is utoléri a szerelem. Jane Austin nagysikerű regényének filmváltozatában a címszereplőt Kate Beckinsale (Pearl Harbor, Aviátor) alakítja.

 
1 490 Ft
Emma (2DVD) (2009 - Romola Garai) (BBC)

Emma Woodhouse bájos, gazdag és művelt ifjú hölgy, aki az angol arisztokrácia mindennapos fényűző életét éli.

A fiatal lány meggyőződése, hogy jó érzékkel képes párokat összeboronálni, miután mind az idősebb testvére, valamint nevelőnője látszólag hozzájuk illő férjet választottak maguknak. Valójában azonban ezekhez a románcokhoz Emmának nem sok köze volt. Ezen a véleményen van a jóképű Mr. Knightley is, aki gyengéd érzelmeket táplál a gyönyörű Emma iránt. Azonban mialatt a fiatal lány mások szerelmi életével foglalkozik, a saját érzelmi életét képtelen megfejteni. Emma görcsös segíteni akarása miatt csaknem elmegy a szerelem illetve saját boldogsága mellett.

 
2 990 Ft
Esküvő monszun idején (1DVD) (nagyon karcos példány)

A mesésen szép India színes forgatagában egy furcsa esküvő vendégei vagyunk.
A gyönyörű Aditi megy ma nőül ahhoz a férfihoz, akit a család választott
a számára, miközben kénytelen búcsút mondani szeretőjének, a nős tévéproducernek.
Láthatjuk: régi és új, a hagyomány és a modern világ szelleme keveredik a filmben
- monszun idején, annak minden aromájával, fülledtségével.

A világ minden tájáról Új-Delhibe sereglik a rokonság, hogy a fiatal pár egybekelését
méltóképp megünnepeljék: a pandzsábi kultúrára annyira jellemző érzelemgazdagság,
sikamlósságra hajlamos szabadszájúság, a zene és a tánc szeretete hatja át az
ünnepet. Egy ágas-bogas közösséget látunk, amely páratlan mohósággal habzsolja
az életet, miközben a köztük lévő viszonyok szinte átláthatatlanok és rejtélyekkel
terhesek.

A készülődés és az esküvő négy napja alatt a szervezés ügyetlen visszásságai
olykor burleszk-szerű jeleneteket szülnek, máskor a felszín alatt megbúvó titkok
teremtenek vibráló feszültséget: félő, ha kiderülnek, veszélybe sodornak mindent:
ünnepet, esküvőt, holtomiglan-holtodiglant.

 
1 990 Ft
Gemma Bovery (1DVD) (Fabrice Luchini) (fóliás)

Az idilli normandiai falu békés életét felkavarja a nagyvilági Gemma Bovery (Gemma Arterton) és férjének az érkezése. A különös szépségű nő már pusztán megjelenésével is felhívja magára a helyi pékséget vezető Martin (Fabrice Luchini) figyelmét, a középkorú férfi érdeklődése pedig lassan rajongássá válik, ahogy egyre több hasonlóságot fedez fel az asszony és Flaubert regényalakja, Bovaryné között. Martin mániája lesz, hogy neki kell megmentenie az asszonyt, aki minden bizonnyal a tragikus hősnő sorsára jut majd, ha ő nem lép közbe. A helyzetet bonyolítja, hogy megjelenik Gemma egykori szerelme is. Martin tettei pedig sokszor éppen az ellenkező hatást váltják ki, mint ami a szándéka volt.

Franciaországban 1999-ben nagy sikert aratott a klasszikus regény, a Bovarynékortárs környezetbe helyezett, szabados képregény feldolgozása. A belőle készült romantikus vígjátékban, a Gemma Bovery-ban az európai mozi két sztárja, Fabrice Luchini (Szerelem a hatodikon, Született feleség) és Gemma Arterton (Tamara Drewe, A Quantum csendje) tündököl.

 
1 990 Ft
Gyönyör rabjai, A (1DVD)

Max Baron sikeres St. Louis-i reklámszakember, aki fiatal feleségét gyászolja. Egy késő esti órában véletlenül találkozik Nora Bakerrel, s ez a találkozás váratlanul teljesen felborítja az életét. A racionális, vibráló és igazi független nő, Nora egy hamburger büfében dolgozik, a város leggázabb negyedében lakik, és 15 évvel idősebb Maxnél. Minden különbözőségük ellenére Max halálosan beleszeret Norába. Remek és meghatóan szokatlan románc, Koltai Lajos györnyörű képeivel.

 
1 990 Ft
Havannai éjszaka (1DVD)
A Havannai éjszaka az első film, amely teljes egészében Kubában forgott és kendőzetlen őszinteséggel beszél egy elveszett generáció minden illúziójáról és csalódottságáról. Amadeo 16 évig nem találkozott legjobb barátaival, feleségével együtt az egész életét egyik napról a másikra hátra hagyta és Spanyolországba emigrált. Most, amikor váratlanul hazatér, találkozóra hívja barátait, a múltat felemlegetve nosztalgiával tekintenek fiatalkorukra, amikor azt hitték, hogy együtt megválthatják a vil... 
1 990 Ft
  Ház a tónál (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Dr. Kate Forster végre megtalálta álmai lovagját. A gond csupán az, hogy távkapcsolatról van szó, s nem csak térben, hanem időben is. Kate ugyanis Chicago belvárosában él, Alex egy elhagyatott tóparti házban: Kate 2006-ban, Alex 2004-ben…

Keanu Reeves és Sandra Bullock a Féktelenül óta először játszanak együtt ebben a szívmelengető romantikus filmben, amely a teret és időt átívelő szerelemről mesél. Mikor Kate kiköltözik gyönyörű tóparti házából, üzenetet hagy a következő bérlőnek, Alex Wylernek. Levelezni kezdenek, és hamarosan rádöbbennek, hogy egymásnak teremtették őket… s valamilyen csoda folytán kétévnyi különbséggel élnek. Vajon képesek lesznek áthidalni az őket elválasztó távolságot, hogy végre találkozhassanak? A Ház a tónál varázslatos és szenvedélyes románc, amely kortól, nemtől és dátumtól függetlenül mindenkihez szól.

 
1 990 Ft
Hinni, mindenáron (1DVD) (1998)
Egy súlyos beteg fiatal lány úgy dönt, hogy ellátogat az olaszországi Madonna-szoborhoz. Útja során találkozik egy zongoraművésszel, rátalál a szerelem és közben szembesül saját hitének erejével is. A megható szerelmi történet egyszerre romantikus és felemelő. A film különlegessége a hatszoros Oscar-jelölt Lalo Schifrin csodálatos zenéje, mely alatt a világhírű tenor, Plácido Domingo megrendítő éneke is hallható, valamint azok a zongoradarabok, amelyek már önmagukban is hatalmas élményt nyújt... 
1 990 Ft
Kaméliás hölgy, A (1937) (1DVD) (Greta Garbo)

A XIX. századi Párizs világa egyszerre édes, mint az aranyszín pezsgő és kegyetlen, mint az átmulatott éjszakák utáni hajnalok hideg szürkesége. Marguerite Gautier (Greta Garbo), a gyönyörű kurtizán ebben a kétarcú világban éli a kéjnők viszontagságos mindennapjait. Egy napon felbukkan életében Armand Duval (Robert Taylor), aki beleszeret a szobor szépségű nőbe és szerelme jeleként kaméliás csokrokkal halmozza el szíve hölgyét. A vonzalom kölcsönös, és a románc hamarosan heves szerelemmé alakul, ám a jóképű világfi szülei nem nézik jó szemmel a kétes kimenetelű viszonyt…

Alexandre Dumas regényét a zseniális, Oscar®-díjas rendező, George Cukor vitte vászonra, Garbo pedig emlékezetes játékával egy Oscar®-jelölést és a New York-i kritikusok legjobb színésznőnek járó, rangos díját is kivívta magának.

 
1 990 Ft
Kávé és szerelem (1DVD) (2005) /karcos/
Lawrence (Bill Nighy), a magányos hivatalnok a pénzügyminiszter bizalmi embere szörnyen elfoglalt ember. Szinte arra sincsen ideje, hogy lehajoljon bekötni a cipőjét, nemhogy még egy komoly párkapcsolatban éljen. Ezért, amikor Londonban egy olasz kávéházba betérve, megismerkedik Ginával (Kelly Macdonald), a rejtélyes, de ugyanakkor gyönyörű lánnyal, alapjaiban borul fel az élete. Lawrence-re olyan hatást gyakorol, hogy amikor a kormányküldöttséggel Reykjavik-ba utazik a G8-ak találkozójára, G... 
990 Ft
Krrish (2DVD) (2004) Duplalemezes Extra változat

Krishna nagymamájával él egy eldugott faluban. Már gyermekkorában kitűnik különleges képességeivel. Nagyon gyorsan tanul, bivalyerős és gyorsabban fut, mint egy paripa. Különleges képességei miatt a többiek kiközösítik. A fiatal férfi végül a természetben, az állatok között talál békét. Nyugalmas élete akkor változik meg, amikor a környékre vetődik egy hegymászó csapat. A csapat egyik tagja, egy gyönyörűséges lány egyből elrabolja az immár felnőtt férfi szívét. Krishna hátrahagyja addigi vidéki életét és elmegy a lánnyal a városba, ahol igazi szuperhős válik belőle.

 
1 990 Ft
Levelek Júliának (1DVD)

Veronában – abban a gyönyörű városban, ahol Rómeó megismerkedett Júliával – van egy hely, ahol a szerelmi fájdalommal küzdők segítséget kérvén, üzenetet hagyhatnak Júliának. Sophie (Amanda Seyfried, Mamma Mia!, Kedves John), a feltörekvő írónő itt talál egy 50 éve íródott levelet, amely örökre megváltoztatja az életét. A lány hamarosan egy romantikus utazáson találja magát oldalán a levél szerzőjével, a már nagymama korú Claire-rel (Vanessa Redgrave, Vágy és vezeklés, Este) és annak jóképű unokájával, s rádöbben, hogy néha a legszebb szerelmi történet az, amit magunk is átélhetünk.

 
4 990 Ft
Majdnem bombanők (1DVD) (2006)

Manon, Aurore és Marie országos táncversenyre készülnek. A tét nem mindennapi, az első helyezett csapat egyhónapos egzotikus álomutazást nyer. Azonban Manonon a selejtező során eluralkodik a lámpaláz, és úgy tűnik, a lányok számára befejeződött a verseny. egyetlen esélyük maradt: Manonnak rá kell vennie a rivális, esélyesebb csapatból Djenát, hogy álljon át közéjük. A lány beleegyezik, ám feltételt szab. Azt várja el újdonsült csapattársaitól, hogy legyenek sokkal érzékibbek, ugyanis e híján esélyük sincs a fődíjra. A gond csupán annyi, hogy a lányok nem kifejezetten vadmacskák. Nincs mit tenni, ha nyerni akarnak, meg kell ismerniük a gyönyört. A lányok a maguk módján elkezdenek élni, de a célig hosszú út vezet, sok nevettető ballépéssel. Aurore-nak ugyan van pasija, ám kapcsolatuk lepedőakrobatika helyett inkább csak nyújtógyakorlat. Marie még túlbuzgó édesanyja oltalma alatt áll, Manon életfilozófiájába pedig nem fér bele, hogy visszatérő vendégeket fogadjon ágyába és szívébe. Persze ahogy az lenni szokott, a főkolompos Djena sem akkora ász, mint amekkorának mutatja magát. A négy grácia tehát elhatározza, hogy végre megismerik saját magukat és vágyaikat, hogy aztán a koreográfiájukkal, amelyet hasznos és kétes tapasztalatokkal egyaránt felturbóztak, meghódítsák a világot.

 
990 Ft
Mielőtt felkel a nap (1DVD)

Egy nap még idegenek, másnap már elválaszthatatlan lelki társak. Néhány óra múlva azonban el kell válniuk.

Ricard Linklater (Tökéletlen idők, Kamera által homályosan) újabb elmés mesét alkotott válaszút előtt álló fiatalokról. Az amerikai Jesse (Ethan Hawke) és a francia Celine (Julie Delpy) egy Budapestről Párizsba tartó vonaton találkoznak, szinte azonnal vonzódni kezdenek egymáshoz és együtt fedezik fel az éjszakai Bécset. Miközben végigjárják a varázslatos város főbb látványosságait és megismerik változatos lakóit, megosztják egymással élményeiket, álmaikat, reményeiket és csalódásaikat. Erre az éjszakára örökké emlékezni fognak. Jesse és Celine minden pillanatot megragadnak, az utolsó másodpercet is kiélvezik, mielőtt felkel a nap.

 
1 490 Ft
Mielőtt lemegy a nap (1DVD) (kissé karcos példány)

Volt olyan az életedben, akinek emléke máig kísért? Akivel kapcsolatban eszedbe jut: mi lett volna ha...?

Ethan Hawke és Julie Delpy Richard Linklater rendezővel (Rocksuli, Lógós) karöltve ismét valami lenyűgözőt alkotott a nagysikerű Mielőtt felkel a nap folytatásában. Mikor a 90-es évek közepén Jesse és Celine először találkoztak, spontán együtt töltött óráik sorsdöntőnek bizonyultak. A sors csalafintaságának köszönhetően kilenc évvel később újra találkoznak, ezúttal Párizsban, és csak egy röpke délután áll rendelkezésükre, hogy eldöntsék, lesz-e folytatás. A nagyrészt valós időben játszódó film természetes és meghitt, és tobzódik az olyan gyönyörű pillanatokban, amelyek a szerelmet éltetik.

 
1 490 Ft
Párizs, szeretlek! (2DVD) (extra változat)

Tristan Carné, francia tévéfilmes rendező egyike annak a sokmillió embernek, akik egy szép napon arra ébredtek, hogy szerelmesek Párizsba. Az ambiciózus direktor azonban úgy döntött, ezt az univerzális érzést, mondhatni viszonyt filmes nyelvre kell fordítja és a tolmácsoláshoz meghívja a világ rendezőinek krémjét. Így született meg a filmtörténelem talán legfigyelemreméltóbb filmes szkeccse, a 18 fejezetből álló Párizs, szeretlek!

Huszonkét rendező, tizennyolc kisfilm, egy város, valamint egy egész estés szerelmi vallomás a fények és a szerelem metropoliszának: Párizsnak. A világ minden részéről érkeztek az ismert és elismert rendezők és a színészsztárok, hogy apró párizsi történeteket meséljenek a szeretetről és szerelemről, amely hol varázslatos és ámulatba ejtő, hol pedig érzékeny és emberi, de kétségkívül megismételhetetlen. Kapcsolatok jönnek létre és érnek véget, a fájdalom és boldogság kéz a kézben jár, s mindeközben életre kelnek a francia nagyváros utcái.

A 2006-os Cannes-i Filmfesztiválon bemutatott szkeccsfilm ötlete Tristan Carné fejéből pattant ki, aki többek között olyan rendezőket nyert meg az álomprojecthez, mint a Coen-fivérek (Nem vénnek való vidék), Alexander Payne (Kerülőutak), Gus Van Sant (Good Will Hunting), Walter Salles (Egy motoros naplója), Tom Tykwer (A lé meg a Lola) és Alfonso Cuarón (Harry Potter 3.). A világhíres direktorokhoz pedig olyan színészek csatlakoztak, mint Natalie Portman, Juliette Binoche, Fanny Ardant, Nick Nolte, Steve Buscemi, Willem Dafoe, Maggie Gyllenhaal, Gena Rowlands és Elijah Wood, hogy eme különleges filmcsemegével kürtöljék világgá: Párizs, szeretlek!

 
3 990 Ft
Rio, szeretlek! (1DVD)

10 rövid szerelmes történet Az Isten városa, A nagy szépség, a Robotzsaru és a Rio 1-2 animációs filmek rendezőitől. A "Szeretlek"-sorozat legújabb része az egzotikus brazil város, Rio de Janeiro antológiája. A Rio, szeretlek! a metropoliszhoz kötődő ódák, romantikus történetek gyűjteménye. Rio sokak szerint Dél-Amerika legszebb városa, amely híres a szambáról, a Copacabana strandjáról, a kulturális sokszínűségéről, a karneválról, a Megváltó Krisztus Szobráról, és a focijáról is, amelyek mind-mind ihletők voltak, és rendkívüli témákat adtak a város és lakói életének megfilmesítéséhez. A 10 epizódból álló filmet 10 rendező készítette, és mindegyik epizód középpontját a város gyönyörűségei és szerethetősége adja. Ez a néhány epizód Rio hatmillió lakosát, a város lüktető mindennapjait mutatja meg: Rio, szeretlek!

 
2 990 Ft

prev
next

Sorrend: