Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus


Sorrend:

prev
next

Eltűnt, Az (1DVD) (Danielle Steel)

A film Danielle Steel, a világ egyik legnépszerűbb írójának a regénye alapján készült.

Marielle Delauney (Lisa Rinna - Melrose Place) imádott férjével és gyermekével Párizsban él. Egy nap tragikus baleset következtében elveszíti kisfiát. A történek annyira megviselik, hogy házasságát sem tudja megmenteni - bűntudattal és kétségbeeséssel telve hazautazik New Yorkba.
Később, elfelejtve a múltat, új életet kezd egy iparmágnás oldalán: Malcolm Patterson (George Hamilton - Doc Hollywood, Holly Woody történet) tökéletes társa Marielle-nek, nemsoká már kisfiúk születésének örülhetnek.

Ám hamarosan újra kezdődik a rémálom: gyermekük eltűnik, ráadásul a volt férj is feltűnik a színen. Marielle már csak egy fiatal FBI ügynök (Robert Hays - Úton hazafelé, Dr. T és a nők) segítségében bízhat...

 
1 490 Ft
Emma (1DVD) (1997 - Kate Beckinsale) (Jane Austen)

Highbury falujában él Emma Woodhouse, betegeskedő édesapjával. A csinos, okos, de kissé önelégült Emma úgy dönt, összeboronálja a környezetében élő egyedülálló urakat és hölgyeket. Első sikerén felbuzdulva, önkéntes házasságközvetítői tevékenysége során mindenféle női praktikát bevet céljai elérése érdekében, de második próbálkozását már nem koronázza siker. Ráébred arra, hogy a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy ő szeretné, ám közben őt is utoléri a szerelem. Jane Austin nagysikerű regényének filmváltozatában a címszereplőt Kate Beckinsale (Pearl Harbor, Aviátor) alakítja.

 
1 490 Ft
Emma (2DVD) (2009 - Romola Garai) (BBC)

Emma Woodhouse bájos, gazdag és művelt ifjú hölgy, aki az angol arisztokrácia mindennapos fényűző életét éli.

A fiatal lány meggyőződése, hogy jó érzékkel képes párokat összeboronálni, miután mind az idősebb testvére, valamint nevelőnője látszólag hozzájuk illő férjet választottak maguknak. Valójában azonban ezekhez a románcokhoz Emmának nem sok köze volt. Ezen a véleményen van a jóképű Mr. Knightley is, aki gyengéd érzelmeket táplál a gyönyörű Emma iránt. Azonban mialatt a fiatal lány mások szerelmi életével foglalkozik, a saját érzelmi életét képtelen megfejteni. Emma görcsös segíteni akarása miatt csaknem elmegy a szerelem illetve saját boldogsága mellett.

 
2 990 Ft
  És Isten megteremté...a nőt (1956) (1DVD) (Brigitte Bardot)

Valóban ilyennek teremtette Isten a nőt? A tizennyolc éves Saint-Tropez-i árva, Juliette Hardy mindenkit magába bolondít: a gazdag külföldit, a gátlásos fiút és annak bátyját egyaránt. Az első udvarlója a jóval idősebb, ugyanakkor dúsgazdag Eric Carradine, aki új szállodát szeretne építeni a városban, ámde tervei útjában áll a Tardieu család, akik egy kis hajószerelő műhelyt birtokolnak azon a partszakaszon, amelyre a beruházáshoz szüksége volna. Az érzékeny, természetes, ámde érzéki lány erőteljes erotikus kisugárzása nagy hatással van gazdag hódolójára, a lánynak azonban Antoine Tardieu tetszik, aki nem igazán törődik vele, csak egy egyéjszakás kalandot akar a lánytól.

Juliette gyámjai végül megelégelik a lány kicsapongó természetét, és vissza akarják küldeni az árvaházba. Antoine naiv öccse, Michel, aki titokban imádja a lányt, hogy megmentse ettől, házassági ajánlatot tesz, amit Juliette elfogad, holott valójában a bátyjába szerelmes. És habár az esküvői vacsora is botrányosra sikeredik, Juliette végül példás feleséggé válik és a házasságuk boldog lesz – legalábbis egy rövid időre...

Roger Vadimnak, a nouvelle vague (a francia új hullám) egyik alkotójának első önálló rendezése tornádóként robbant be a mozifilmek világába, és hírnevet hozott akkori feleségének, az isteni B.B.-nek, a korszak szexszimbólumának is. Korunk esztétái szerint a film azon jelenete, amikor Bardot mezítláb táncol egy asztalon, a filmtörténet egyik legerotikusabb pillanatai közé sorolandó. Vadim 1988-ban újraforgatta a filmjét.

 
2 990 Ft
Esküvő monszun idején (1DVD)( használt, karcos )

A mesésen szép India színes forgatagában egy furcsa esküvő vendégei vagyunk.
A gyönyörű Aditi megy ma nőül ahhoz a férfihoz, akit a család választott
a számára, miközben kénytelen búcsút mondani szeretőjének, a nős tévéproducernek.
Láthatjuk: régi és új, a hagyomány és a modern világ szelleme keveredik a filmben
- monszun idején, annak minden aromájával, fülledtségével.

A világ minden tájáról Új-Delhibe sereglik a rokonság, hogy a fiatal pár egybekelését
méltóképp megünnepeljék: a pandzsábi kultúrára annyira jellemző érzelemgazdagság,
sikamlósságra hajlamos szabadszájúság, a zene és a tánc szeretete hatja át az
ünnepet. Egy ágas-bogas közösséget látunk, amely páratlan mohósággal habzsolja
az életet, miközben a köztük lévő viszonyok szinte átláthatatlanok és rejtélyekkel
terhesek.

A készülődés és az esküvő négy napja alatt a szervezés ügyetlen visszásságai
olykor burleszk-szerű jeleneteket szülnek, máskor a felszín alatt megbúvó titkok
teremtenek vibráló feszültséget: félő, ha kiderülnek, veszélybe sodornak mindent:
ünnepet, esküvőt, holtomiglan-holtodiglant.

 
3 990 Ft
Gemma Bovery (1DVD) (Fabrice Luchini) (fóliás)

Az idilli normandiai falu békés életét felkavarja a nagyvilági Gemma Bovery (Gemma Arterton) és férjének az érkezése. A különös szépségű nő már pusztán megjelenésével is felhívja magára a helyi pékséget vezető Martin (Fabrice Luchini) figyelmét, a középkorú férfi érdeklődése pedig lassan rajongássá válik, ahogy egyre több hasonlóságot fedez fel az asszony és Flaubert regényalakja, Bovaryné között. Martin mániája lesz, hogy neki kell megmentenie az asszonyt, aki minden bizonnyal a tragikus hősnő sorsára jut majd, ha ő nem lép közbe. A helyzetet bonyolítja, hogy megjelenik Gemma egykori szerelme is. Martin tettei pedig sokszor éppen az ellenkező hatást váltják ki, mint ami a szándéka volt.

Franciaországban 1999-ben nagy sikert aratott a klasszikus regény, a Bovarynékortárs környezetbe helyezett, szabados képregény feldolgozása. A belőle készült romantikus vígjátékban, a Gemma Bovery-ban az európai mozi két sztárja, Fabrice Luchini (Szerelem a hatodikon, Született feleség) és Gemma Arterton (Tamara Drewe, A Quantum csendje) tündököl.

 
1 990 Ft
Gyönyör rabjai, A (1DVD)

Max Baron sikeres St. Louis-i reklámszakember, aki fiatal feleségét gyászolja. Egy késő esti órában véletlenül találkozik Nora Bakerrel, s ez a találkozás váratlanul teljesen felborítja az életét. A racionális, vibráló és igazi független nő, Nora egy hamburger büfében dolgozik, a város leggázabb negyedében lakik, és 15 évvel idősebb Maxnél. Minden különbözőségük ellenére Max halálosan beleszeret Norába. Remek és meghatóan szokatlan románc, Koltai Lajos györnyörű képeivel.

 
1 990 Ft
Havannai éjszaka (1DVD)
A Havannai éjszaka az első film, amely teljes egészében Kubában forgott és kendőzetlen őszinteséggel beszél egy elveszett generáció minden illúziójáról és csalódottságáról. Amadeo 16 évig nem találkozott legjobb barátaival, feleségével együtt az egész életét egyik napról a másikra hátra hagyta és Spanyolországba emigrált. Most, amikor váratlanul hazatér, találkozóra hívja barátait, a múltat felemlegetve nosztalgiával tekintenek fiatalkorukra, amikor azt hitték, hogy együtt megválthatják a vil... 
1 990 Ft
  Ház a tónál (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Dr. Kate Forster végre megtalálta álmai lovagját. A gond csupán az, hogy távkapcsolatról van szó, s nem csak térben, hanem időben is. Kate ugyanis Chicago belvárosában él, Alex egy elhagyatott tóparti házban: Kate 2006-ban, Alex 2004-ben…

Keanu Reeves és Sandra Bullock a Féktelenül óta először játszanak együtt ebben a szívmelengető romantikus filmben, amely a teret és időt átívelő szerelemről mesél. Mikor Kate kiköltözik gyönyörű tóparti házából, üzenetet hagy a következő bérlőnek, Alex Wylernek. Levelezni kezdenek, és hamarosan rádöbbennek, hogy egymásnak teremtették őket… s valamilyen csoda folytán kétévnyi különbséggel élnek. Vajon képesek lesznek áthidalni az őket elválasztó távolságot, hogy végre találkozhassanak? A Ház a tónál varázslatos és szenvedélyes románc, amely kortól, nemtől és dátumtól függetlenül mindenkihez szól.

 
1 990 Ft
  Ilyenek voltunk (1973) (1DVD) (Barbra Streisand) (Oscar-díj) (német borító) (felirat)

A két Oscar®-díjas, a romantikus műfaj egyik alapfilmjének számító „Ilyenek voltunk“ több mint két évtizeden keresztül kíséri végig az ellentétes politikai elveket valló Katie és Hubbell civódásokkal, szakításokkal, kibékülésekkel, eltávolodásokkal, keserűséggel és boldogsággal teli szerelmét. A ‘30-as években induló történet azonban több egyszerű romantikus alkotásnál: megismerhetjük a kor Amerikájának cseppet sem ellentmondásmentes politikáját is.
Minden idők egyik leghatásosabb és legemlékezetesebb története - igazi világsiker!

 
3 990 Ft
Kaméliás hölgy, A (1937) (1DVD) (Greta Garbo)

A XIX. századi Párizs világa egyszerre édes, mint az aranyszín pezsgő és kegyetlen, mint az átmulatott éjszakák utáni hajnalok hideg szürkesége. Marguerite Gautier (Greta Garbo), a gyönyörű kurtizán ebben a kétarcú világban éli a kéjnők viszontagságos mindennapjait. Egy napon felbukkan életében Armand Duval (Robert Taylor), aki beleszeret a szobor szépségű nőbe és szerelme jeleként kaméliás csokrokkal halmozza el szíve hölgyét. A vonzalom kölcsönös, és a románc hamarosan heves szerelemmé alakul, ám a jóképű világfi szülei nem nézik jó szemmel a kétes kimenetelű viszonyt…

Alexandre Dumas regényét a zseniális, Oscar®-díjas rendező, George Cukor vitte vászonra, Garbo pedig emlékezetes játékával egy Oscar®-jelölést és a New York-i kritikusok legjobb színésznőnek járó, rangos díját is kivívta magának.

 
1 990 Ft
Kaméliás hölgy, A (1976) (1DVD) (Kate Nelligan) (BBC)

Ha valaki igazán kiérdemli a "végzet asszonya" címkét, az Marguerite Gautier, az ifjú párizsi kurtizán. Mégis, amikor minden idők egyik legfelkavaróbb szerelmes regényének a hősnője rátalál az igaz szerelemre, mestersége összes közhelyére rácáfolva mindent feláldoz a szenvedélyért. Mielőtt végzete beteljesedik, erről a reménytelen boldogságról is képes lemondani az őt tiszta szívből imádó, ám cselekedeteit megérteni képtelen Armand jövője érdekében. Nagylelkűsége olyan erkölcsi magasságba emeli, amelyről az őt megvetéssel sújtó, tisztességükkel hivalkodó úriasszonyok nem is álmodhatnak.

 
1 490 Ft
  Love Story (1DVD) (Paramount kiadás) (német borító) (feliratos)

Oliver, egy gazdag bostoni család sarja beleszeret egyszerű családból származó egyetemi diáktársnőjébe, Jenniferbe. A házasság szakításra vezet a fiú és szűk látókörű apja között, de a fiatalok kitartanak egymás mellett. Oliver ragyogó ügyvédi karrier előtt áll. Frissiben szerzett boldogságuknak azonban súlyos csapás vet véget, amikor kiderül, hogy Jennifer gyógyíthatatlan leukémiában szenved. A halál elválasztja egymástól a szerelmeseket, de a sorscsapás megbékíti egymással az apát és a fiát.

 
4 990 Ft
Majdnem bombanők (1DVD) (2006)

Manon, Aurore és Marie országos táncversenyre készülnek. A tét nem mindennapi, az első helyezett csapat egyhónapos egzotikus álomutazást nyer. Azonban Manonon a selejtező során eluralkodik a lámpaláz, és úgy tűnik, a lányok számára befejeződött a verseny. egyetlen esélyük maradt: Manonnak rá kell vennie a rivális, esélyesebb csapatból Djenát, hogy álljon át közéjük. A lány beleegyezik, ám feltételt szab. Azt várja el újdonsült csapattársaitól, hogy legyenek sokkal érzékibbek, ugyanis e híján esélyük sincs a fődíjra. A gond csupán annyi, hogy a lányok nem kifejezetten vadmacskák. Nincs mit tenni, ha nyerni akarnak, meg kell ismerniük a gyönyört. A lányok a maguk módján elkezdenek élni, de a célig hosszú út vezet, sok nevettető ballépéssel. Aurore-nak ugyan van pasija, ám kapcsolatuk lepedőakrobatika helyett inkább csak nyújtógyakorlat. Marie még túlbuzgó édesanyja oltalma alatt áll, Manon életfilozófiájába pedig nem fér bele, hogy visszatérő vendégeket fogadjon ágyába és szívébe. Persze ahogy az lenni szokott, a főkolompos Djena sem akkora ász, mint amekkorának mutatja magát. A négy grácia tehát elhatározza, hogy végre megismerik saját magukat és vágyaikat, hogy aztán a koreográfiájukkal, amelyet hasznos és kétes tapasztalatokkal egyaránt felturbóztak, meghódítsák a világot.

 
990 Ft
Mielőtt éjfélt üt az óra (1DVD) ( használt, karcos )

Richard Linklater romantikus trilógiájának (Mielőtt felkel a Nap, 1995; Mielőtt lemegy a Nap, 2004) befejező részében Jesse (Ethan Hawke - Daybreakers - A vámpírok kora, Gattaca) és Celine (Julie Delpy - 2 nap Párizsban, Hervadó virágok) már egy Párizsban élő párt alkotnak. Előző - kilenc évvel korábbi - találkozásuk gyümölcseként ikerlányok szülei lettek. Jesse az elmúlt évek során sikeres íróvá avanzsált. Celine-nel, a lányaival és korábbi házasságából született fiával Hankkel egy Görögországban élő író vendégszeretetét élvezik. Miután Hank velük töltötte a nyarat Messiniában, hazautazik Amerikába. A fiúval eltöltött idő Jesse-ben felébreszti a vágyat hazája iránt és javasolja feleségének, hogy Párizsból költözzenek a tengerentúlra. Celine, annak ellenére, hogy munkájában új kihívást keres, visszautasítja a költözést. A házigazda görög barátok érezvén az elnyomott feszültséget Jesse és Celine között, egy tengerparti luxushotelben eltöltött éjszakát ajándékoznak a párnak. Celine ódzkodik elfogadni az ajándékot, azonban a barátok hajthatatlanok. Végül Celine és Jesse gyalog indulnak el a festői vidéken, flörtölgetve, vitatkozva és szívszorító őszinteséggel beszélgetve magukról, érzelmeikről, az életükről.

 
2 990 Ft
Mielőtt felkel a nap (1DVD)

Egy nap még idegenek, másnap már elválaszthatatlan lelki társak. Néhány óra múlva azonban el kell válniuk.

Ricard Linklater (Tökéletlen idők, Kamera által homályosan) újabb elmés mesét alkotott válaszút előtt álló fiatalokról. Az amerikai Jesse (Ethan Hawke) és a francia Celine (Julie Delpy) egy Budapestről Párizsba tartó vonaton találkoznak, szinte azonnal vonzódni kezdenek egymáshoz és együtt fedezik fel az éjszakai Bécset. Miközben végigjárják a varázslatos város főbb látványosságait és megismerik változatos lakóit, megosztják egymással élményeiket, álmaikat, reményeiket és csalódásaikat. Erre az éjszakára örökké emlékezni fognak. Jesse és Celine minden pillanatot megragadnak, az utolsó másodpercet is kiélvezik, mielőtt felkel a nap.

 
1 490 Ft
Mielőtt lemegy a nap (1DVD)

Volt olyan az életedben, akinek emléke máig kísért? Akivel kapcsolatban eszedbe jut: mi lett volna ha...?

Ethan Hawke és Julie Delpy Richard Linklater rendezővel (Rocksuli, Lógós) karöltve ismét valami lenyűgözőt alkotott a nagysikerű Mielőtt felkel a nap folytatásában. Mikor a 90-es évek közepén Jesse és Celine először találkoztak, spontán együtt töltött óráik sorsdöntőnek bizonyultak. A sors csalafintaságának köszönhetően kilenc évvel később újra találkoznak, ezúttal Párizsban, és csak egy röpke délután áll rendelkezésükre, hogy eldöntsék, lesz-e folytatás. A nagyrészt valós időben játszódó film természetes és meghitt, és tobzódik az olyan gyönyörű pillanatokban, amelyek a szerelmet éltetik.

 
1 490 Ft
  Nicholas Sparks gyűjtemény (4DVD) (Szerencsecsillag, Szerelmünk lapjai,Üzenet a palackban,Éjjel a parton)(2011)


Nicholas Sparks gyűjtemény (DVD) leírása
Szerencsecsillag
Zac Efron, Taylor Schilling és Blythe Danner a fıszereplői ennek a megindító romantikus történetnek. Egy tengerészgyalogos mester (Efron) egy ismeretlen keresésére indul, akinek a fényképe szerinte afféle amulettként védelmezte őt a háború alatt.

Szerelmünk lapjai
A szerelem örök. Egy fiatal és egy idős pár átélik a teljes odaadás csodáját ebben a felemelő történetben. A főszereplők Ryan Gosling, Rachel McAdams, Gena Rowlands és James Garner.

Éjjel a parton
A szerelem menedéke. Egy óceánparti szálló két vendégét (Richard Gere és Diane Lane) egymás karjába sodorja a tomboló időjárás, és varázslatos hétvégét töltenek együtt, amely után életük örökre megváltozik.

Üzenet a palackban
A nő megtalálja a férfi szívhez szóló üzenetét. De vajon megtalálja-e az utat összetört szívéhez is? Az elvesztett és megtalált szerelem megható történetének főszereplői Kevin Costner, Robin Wright és Paul Newman.

 
3 990 Ft
Oliver története (1DVD)

A filmtörténet talán legismertebb és legmeghatóbb szerelmes filmje, a Love
Story főszereplőjének története ebben a filmben folytatódik.

Legnagyobb szerelme, Jenny halála után Oliver nem tudja kiheverni
a veszteséget. Mindent megpróbál, hogy enyhítse végtelen fájdalmát. Beletemetkezik
a munkájába, és éjjel-nappal ügyvédi irodájában dolgozik. Megbékélésre és feledésre
azonban itt sem számíthat, mi több: balos nézetei miatt irodai társai is eltávolodnak
tőle.

A sors azonban egy újabb szerelmet tartogat számára. Megismerkedik a gazdag
és gyönyörű Marcie-val, de bármilyen szenvedélyesen is szereti a nőt,
a múlt mindig kísérti, és Jenny emléke nem hagyja nyugodni. Vajon a régi
szerelem, a fájdalmas múlt ellenére lehet még boldog Oliver? Vajon túléli
az új kapcsolat azt a nehéz időszakot, amíg a férfinek sikerül legyőznie démonait?

 
4 990 Ft
Only You (1DVD) (új, fóliás példány)

Faith szemrevaló lány, aki egy bálon jóslatot kér, ki lesz vajon élete szerelme? A véletlenül kapott nevet örökre megjegyzi: Damon Bradley. Tizennégy évvel később éppen férjhez menne egy férfihoz, akit nem is igazán szeret. Telefonhívást kap férje egy barátjától, akinek a neve megegyezik a megjósolt névvel. A meglepett lány hirtelen ötlettől vezérelve eldönti, hogy utánamegy az Itáliába utazni készülő Damon-nak. Útitársként magával hívja sógornőjét, Kate-et, aki újra szabadul tönkrement házassági kötelékéből. Lekésik a megjósolt lovagot szállító gépet, de a következőn már ott vannak és izgatottan várják a férfivadászattal egybekötött romantikus olasz vakációt...

 
3 990 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés