Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus


Sorrend:

prev
next

Párizs, szeretlek! (2DVD) (extra változat)

Tristan Carné, francia tévéfilmes rendező egyike annak a sokmillió embernek, akik egy szép napon arra ébredtek, hogy szerelmesek Párizsba. Az ambiciózus direktor azonban úgy döntött, ezt az univerzális érzést, mondhatni viszonyt filmes nyelvre kell fordítja és a tolmácsoláshoz meghívja a világ rendezőinek krémjét. Így született meg a filmtörténelem talán legfigyelemreméltóbb filmes szkeccse, a 18 fejezetből álló Párizs, szeretlek!

Huszonkét rendező, tizennyolc kisfilm, egy város, valamint egy egész estés szerelmi vallomás a fények és a szerelem metropoliszának: Párizsnak. A világ minden részéről érkeztek az ismert és elismert rendezők és a színészsztárok, hogy apró párizsi történeteket meséljenek a szeretetről és szerelemről, amely hol varázslatos és ámulatba ejtő, hol pedig érzékeny és emberi, de kétségkívül megismételhetetlen. Kapcsolatok jönnek létre és érnek véget, a fájdalom és boldogság kéz a kézben jár, s mindeközben életre kelnek a francia nagyváros utcái.

A 2006-os Cannes-i Filmfesztiválon bemutatott szkeccsfilm ötlete Tristan Carné fejéből pattant ki, aki többek között olyan rendezőket nyert meg az álomprojecthez, mint a Coen-fivérek (Nem vénnek való vidék), Alexander Payne (Kerülőutak), Gus Van Sant (Good Will Hunting), Walter Salles (Egy motoros naplója), Tom Tykwer (A lé meg a Lola) és Alfonso Cuarón (Harry Potter 3.). A világhíres direktorokhoz pedig olyan színészek csatlakoztak, mint Natalie Portman, Juliette Binoche, Fanny Ardant, Nick Nolte, Steve Buscemi, Willem Dafoe, Maggie Gyllenhaal, Gena Rowlands és Elijah Wood, hogy eme különleges filmcsemegével kürtöljék világgá: Párizs, szeretlek!

 
3 990 Ft
Rio, szeretlek! (1DVD)

10 rövid szerelmes történet Az Isten városa, A nagy szépség, a Robotzsaru és a Rio 1-2 animációs filmek rendezőitől. A "Szeretlek"-sorozat legújabb része az egzotikus brazil város, Rio de Janeiro antológiája. A Rio, szeretlek! a metropoliszhoz kötődő ódák, romantikus történetek gyűjteménye. Rio sokak szerint Dél-Amerika legszebb városa, amely híres a szambáról, a Copacabana strandjáról, a kulturális sokszínűségéről, a karneválról, a Megváltó Krisztus Szobráról, és a focijáról is, amelyek mind-mind ihletők voltak, és rendkívüli témákat adtak a város és lakói életének megfilmesítéséhez. A 10 epizódból álló filmet 10 rendező készítette, és mindegyik epizód középpontját a város gyönyörűségei és szerethetősége adja. Ez a néhány epizód Rio hatmillió lakosát, a város lüktető mindennapjait mutatja meg: Rio, szeretlek!

 
2 990 Ft
Szelíd szerelem (1DVD)

Marty Claridge és férje Aaron Claridge szekéren vágnak neki Amerika határvidékének, hogy új életet kezdjenek. Egy előre megjósolhatatlan tragédia folytán az asszony megözvegyül, és úgy érzi, a jövő nem tartogat már számára sok jót. Hőn dédelgetett álma vállalkozó kedvének, bátorságának és belső erejének próbatételévé válik. Ekkor dönt úgy, hogy elfogadja a szintén özvegy Clark Davies ajánlatát, és hozzámegy a férfihoz, akitől azonban nem remélhet mást, mint egy kényelmes, de szerelem nélküli házasságot. A házasság kezdetben csupán közös boldogulásukat szolgálja, Marty azonban lassan ráébred , hogy szerelmes új férjébe.

 
1 490 Ft
Szép remények (1999) (1DVD) (Ioan Gruffudd) (BBC)

Pip, az árvafiú, aki az életnek csak a sötét oldalát látja, egészen addig, amíg össze nem hozza a sors a gazdag és különc Havisham kisasszonnyal és annak fogadott lányával, a szép és gőgös Estellával. Pipet elbűvöli Estella szépsége és megfogadja, ha felnő, gazdag és művelt lesz, mint rajongott bálványa. Sok évvel később egy ügyvéd keresi fel az ifjú Pipet, aki arról értesíti, hogy egy névtelen jóakaró gondoskodni kíván jövőjéről. Estella közben gyönyörű ifjú hölggyé csepredik, aki rendre töri a férfiszíveket Londonban. Pip, akiből ismeretlen jótevőjének köszönhetően időközben tanult, finom úr lett, hiába kéri a lány kegyeit, az durván visszautasítja. Pip szenvedését csak fokozza, hogy feltűnik a színen Magwitch, a hajdani fegyenc, szomorú gyermekkorának tanúja, aki azért jött Londonba, hogy sötét titkokat tárjon fel a fiú előtt..

Vad indulatok és viktoriánus gyengédség keveredik Charles Dickens életművének talán legkiemelkedőbb regényének mesteri feldolgozásában.

 
1 490 Ft
Szép remények (2012) (1DVD) (Helena Bonham Carter)

Egy rejtélyes jótevőnek hála, az ifjú Pip lehetőséget kap arra, hogy kitörjön a szegénységből. Miközben bejárja az osztálykülönbségek által meghatározott London világát, Pip szép lassan úriemberré érik, és frissen szerzett pozícióját felhasználva megkörnyékezi a csodaszép Estellát, az elkényeztetett örökösnőt, akit gyermekkora óta szeret. A jólét mögött rejlő, sokkoló igazság megismerése azonban beláthatatlan következményekkel jár, és veszélybe sodor mindent, ami Pip szívének kedves.

 
2 990 Ft
Szerelem bősége, A (1DVD)

Egy falusias kisváros, Oregon szolgál színteréül ennek a lenyűgöző mesének, mely férfiakról és nőkről szól, olyanokról, akiket megérint a szerelem elkerülhetetlen varázsa. Kezdve Bradley-vel, a reménytelen romantikussal, aki mindig rossz helyen keresi a szerelmet, folytatva Harryvel, a helyi professzorral, aki bölcsességével és tapasztalatával próbál utat mutatni a hozzá közelállóknak, egészen a gyönyörű és fiatal Chloéig, aki a bajkeverő Oscarral folytatva viszonyt a sorsot hívja ki maga ellen.

Ez egy óda az élethez és szerelemhez; humoros, érzéki és bolondos vonásaival együtt egy szívhez szóló, lélekemelő történetet alkot.

 
1 990 Ft
Szerelem üstököse, A (1DVD)

A film egy kozmikus szerelem párhuzamos univerzumokon átívelő történetét meséli el. Dell és Stephanie különös kapcsolatában a tér is az idő relatív, egymás iránti érzéseik azonban erősebbek a fizika bármely törvényénél.

 
1 490 Ft
Szerelemmel fűszerezve (1DVD) (2005)
A történet Tilóról, egy indiai bevándorlóról szól, aki egy kis fűszerüzletet működtet San Franciscóban, és varázslatos adottsága révén belelát a vevői életébe és vágyaiba, fűszerei segítségével segít vevőinek felülkerekedni problémáikon. Azonban ahhoz, hogy működjön a varázslat, Tilónak be kell tartania a mesternők számára előírt szabályokat: soha nem hagyhatja el az üzletet, soha nem érinthet meg egy másik embert, és csak a fűszereket szeretheti. Amikor azonban beleszeret egy rejtélyes ameri... 
1 990 Ft
Szerelmem: New York (1DVD)

A harmincas éveiben járó baráti társaság, Michael, Nabil és Sylvain New Yorkba utaznak, hogy meglátogassák barátaikat, a születésnapos Samiát, valamint Gabriellet. A két lány pár évvel korábban költözött a városba, hogy szerencsét próbáljon. Samia egy híres színésznő asszisztenseként remek egzisztenciát alakított ki, míg Gabrielle jóval szerényebb körülmények között él, és egy nyugdíjas otthonban dolgozik. Most, hogy újra együtt a csapat, az öt jó barát elindul, hogy együtt fedezzék fel a kultikus várost. Útjukat nevetés és jókedv kíséri, valamint a régi érzelmek is felszínre törnek.

 
1 990 Ft
Szeress és táncolj! (1DVD) (használt példány)

Jessica (Amy Smart – Cool-túra, Csak barátok, Crank 1-2.), az életunt tanárnő egy előadáson találkozik Jake-kel (Tom Malloy – Az ABC-gyilkosságok). Az előadást tartó férfival azonnal egymásra hangolódnak, mindketten úgy érzik, ez a fajta bizsergés hiányzott eddig az életükből, kapcsolataikból...

Ám Jessica egy munkamániás pénzember (Billy Zane – Titanic, Halálos nyugalom) menyasszonya, Jake-nek pedig tisztázatlan a viszonya volt szerelmével.

Mégis, mikor Jessica Jake-et bízza meg esküvői táncának koreografálásával, oly fokon ragadja el őket a szenvedély, hogy óriási munkával végül a társastáncok világversenyére is beneveznek. A finisben próbatétel várja őket: feltűnik Jake volt párja, hogy visszaszerezze a férfit...

 
990 Ft
Szeretlek benneteket (1DVD) (Catherine Deneuve)

Alice többszörösen elvált, harmincöt éves nő. Két gyermeke van: egy nagyfiú és egy kislány. A vidéki kúrián egy csendes, téli estén, advent melegségének időszakában együtt a hajdani szerelmek, feleségeikkel, gyerekeikkel. Alice felidézi a sok kalandot, a megismerkedéseket, elválásokat. Sok sebet adott és kapott. És még ma is valamennyi férfit szereti…

A filmben Catherine Deneuve, a gyakran jégcsapként emlegetett francia szépségszimbólum érzelemgazdag alakításában megmutatja kevéssé ismert, sebezhetőbb arcát. Serge Gainsbourg gyönyörű sanzonjaival bűvöl el, míg Gérard Depardieu játékos, erőt sugárzó lénye mellett hangulatos szaxofonozásával derít fel. Az érzékeny, gazdag lelkivilágú Jean-Louis Trintignant pedig eszköztelen szuggesztivitásával ragad magával.

 
1 990 Ft
Szívdobbanás (1DVD) (Danielle Steel)

DANIELLE STEEL, a világ egyik legnépszerűbb írójának romantikus bestsellere alapján.

Bill egy sikeres szappanopera producere, aki külön költözik volt feleségétől és két fiatal fiától. Kollegája, Adriane boldog házasságban él, de mikor kiderül, hogy kisbabájuk lesz, férje megriad a felelősségtől és elhagyja. Bill és Adriane egyedül marad, ám hamarosan összehozza őket a sors, és a barátságuk lassan szerelemmé változik. Bill nem kételkedik érzelmeiben, Adriane viszont titkon abban reménykedik, hogy a gyermek születése helyrehozza a házasságát. Ahogy a kilenc hónap telik, közeledik a nap, mikor el kell döntenie, kivel szeretné felnevelni gyermekét.

 
1 990 Ft
Szívörvény (1DVD)

A Szívörvény egy nagymenő reklám-menedzser és egy gyermekeit egyedül nevelő anya románcát meséli el.

Amikor egymásba szeretnek, csak egyikük tudja, hogy nem véletlenül akadtak egymásra…

Buddy Amaral legényember, Abby Janello pedig egy szerény életet élő egyedülálló anya. Igazából csak egy a közös bennük: mindketten szeretnének magukra találni egy őket ért megrázkódtatás után.

Szinte egymás karjaiba zuhannak, kapcsolatuk egyre mélyebbé válik - és épp amikor Abby már úgy érzi, második esélyt kapott az élettől, rá kell ébrednie, hogy megismerkedésük korántsem oly ártatlanul történt, mint hitte...

 
990 Ft
Sztár születik (1DVD) (Raise Your Voice, 2004)

Terri, a kisvárosi kamaszlány nagy álmokat dédelget. Csodálatos hangja van és szeretne énekesnő lenni. Legnagyobb álma, hogy bekerüljön a legnevesebb Los Angeles-i művészeti iskola nyári osztályába. Ám testvére, Paul balesete és apja szigorúsága visszatartja álmai megvalósításától. Ekkor még nem sejti, hogy Paul titokban elküldte az egyik videofelvételét az iskolába, és így vizsga nélkül is bekerült az intézménybe.

A vidéki lánynak nem csak a Los Angeles-i életstílussal kell megbarátkoznia, hanem azzal is meg kell küzdenie, hogy klasszikus zenei tanulmányok hiányában felvegye a versenyt a többiekkel. Terri mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa rátermettségét és megmutassa a világnak, hogy énekesnőnek szültetett.

 
1 990 Ft
Tangó és tulipán (1DVD) (karcos példány)

Rosalba, a háziasszonyok egyhangú világát élő feleség és anya élete a másodperc töredéke alatt változik meg, amikor ráeszmél, nélküle ment tovább a turistabusz, melyen férje és két gyermeke is utazott. Kénytelen stoppal nekivágni az útnak, mely álmai városába, Velencébe vezet. Egynaposnak tűnő kalandja hamarosan napokig, sőt hetekig tart, melyben megtalálja rég elfelejtett szabadságát, felfedezi önmagát. Az új élet sodorta történések különös világot nyitnak meg Rosalba előtt, melyben megtalálja az igaz barátságot, sőt a szerelmet is. Újra megérinti régi szenvedélye, a zene és a tangóharmónika romantikus világa, mely elhozza az új szerelmet is számára egy különös férfi személyében, aki folyton rímekben beszél.

 
1 490 Ft
Telihold alatt, A (1DVD) (Prince) (2004) (feliratos)
Prince, a Bíboresõ átütõ sikere után A telihold alatt címû filmben most rendezõként is kipróbálja magát. 
2 990 Ft
Teljes kör (1DVD) (Danielle Steel)

Egy lebilincselő történet arról, hogyan tudja egy tragikus esemény mindörökre megváltoztatni egy fiatal lány életét.

Tana-t megerőszakolják a főiskolán, édesanyja reakciója azonban megdöbbentő: azt kéri lányától, hogy tartsa titokban a szörnyű esetet. Még legjobb barátjával, Harry-vel sem oszthatja meg a szörnyűséget. Dühét és keserűségét a tanulmányaiba, majd a karrierjébe fojtja és elismert ügyvéd lesz belőle. De sikereire árnyékot vet a szörnyű emlék...

Szerencsétlenül alakult párkapcsolatai után azonban úgy dönt, hogy szembenéz érzelmi megpróbáltatásaival és csak abban bízhat, hogy még nincs túl késő a felejtéshez.

 
1 990 Ft
Tétova tangó (1DVD) 2005 (használt, kissé karcos)

Jean-Claude 51 éves és kimerült. Válása óta magányos és szomorú életet él, és a munkájában sem leli örömét. Valójában bírósági végrehajtóként mindennapi munkája által kétségbeesést visz azok otthonába, akik nem tudják fizetni lakbérüket, hiszen ő jelenti be kilakoltatásukat, és/vagy vagyonelkobzásukat. Lehangoló vasárnap délutánjait pedig kivétel nélkül az idősek otthonában tölti, mogorva, mindig elégedetlen apjával. Reménysugarat az irodájával szembeni, tangó oktatást kínáló táncstúdió jelenthet számára. Egy napon, Jean-Claude elhatározza, hogy beiratkozik a tánciskolába, ahol találkozik a bájos Françoise-val, akivel első pillantásra egymásba szeretnek. Az egyetlen probléma, hogy Françoise épp házasodni készül!

 
1 990 Ft
Titkok (1DVD) (Danielle Steel)

Az ismert emberek élete gyakran a kamerák mögött is olyan bonyolult és drámai, mint a kamerák előtt. Igaz ez az új, Manhattan című szórakoztató TV sorozat sztárjainak és készítőinek magánéletére is. Közülük egyedül a sikeres producernek, Max Wexler-nek (Christopher Plummer) nincs rejtegetni valója a múltjában. A jelenében viszont annál több, mert szenvedélyes kapcsolat fűzi a sorozat egyik sztárjához, Sabina-hoz (Stephanie Beachem).

Mialatt a pár próbálja a nyilvánosság előtt titokban tartani viszonyát, a többi szereplőnek is meg kell küzdenie saját démonaival. Jane Adams, a szappanoperák egykori királynője erőszakos és féltékeny férje hálójában vergődik, és az a kérdés, vajon visszautasítja-e kollégája, Zack Taylor közeledését? A szívdöglesztő Bill Warwick első főszerepében tetszeleg, sikereit azonban beárnyékolja, hogy a rendőrség nyomozni kezd felesége különös halála ügyében.
A show-nak azonban a botrányok és titkok közepette is folytatódnia kell... de vajon folytatódik-e?

 
1 990 Ft
Üzenet a palackban (1DVD)

Hogyan is gyászolhatná halott feleségét egy komor, magának való tengerész? Iszik, és szomorú szerelmesleveleket ír. Azután másnap reggel az üres palackba gyömöszöli a levelet, melyet már nincs, aki elolvasson, és a tengerbe dobja üzenetét.

De minden levél megtalálja a címzettjét. A tengerparton magányosan sétáló nő rátalál az egyik palackra, elolvassa a levelet, és attól kezdve nem hagyja nyugodni a kíváncsiság. Tudni szeretné, ki az a titokzatos „G.“, aki néhány sorába ennyi költészetet és szerelmet tud sűríteni.

Elindul, és meg is találja emberét. Azt azonban egyáltalán nem érdeklik az új ismerősök, csak saját gyászával törődik. Ám Theresát nem olyan fából faragták, hogy könnyen feladná a terveit: makacs munkával egyre közelebb férkőzik a rejtélyes férfihoz…
Kevin Costner (A jövő hírnöke, Farkasokkal táncoló, JFK - A nyitott doszszié) ezúttal azt nyújtja, amit legtöbb rajongója elvár tőle a Több mint testőr óta: rengeteg romantikát!

 
2 990 Ft

prev
next

Sorrend: