Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

western


Sorrend:

prev
next

A bosszú hajnali lovasa (John Wayne) (1DVD)
Amikor John Mason apját lelövik a banditák, a férfi bosszút esküszik. A gyilkosnak is megvan azonban a saját terve. 
1 990 Ft
A kísértés városa (John Wayne) (1DVD)
A két bohém hazárdőr, Dare Rudd (John Wayne) és Dink Hooley (Sid Saylor) Montanaból érkeznek Wyoming-be, hogy ott találják meg szerencséjüket. Dare unokatestvérétől, a dúsgazdag Tom Fillmore-tól remél némi anyagi segítséget. Tom napszámosként alkalmazza a két aranyszívű lókötőt, azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy Dare azonnal szemet vet barátnőjére, a gyönyörű Judyra, aki ráadásul viszonozza is a férfi közeledését. A sármos csavargó csakhamar a dolgok sűrűjében találja magát. Tom rá... 
1 990 Ft
A szivárvány-völgy legendája (John Wayne) (1DVD)
Amikor út kezd el épülni Szivárvány-völgyben, a bűnözők mindent megtesznek, hogy megakadályozzák az elkészültét. Áron alul akarják felvásárolni a farmerek földjét, és semmitől sem riadnak vissza céljuk elérése érdekében. John Martin (John Wayne) a kormánynak dolgozik, aki azért érkezik inkognitóban a területre, hogy biztosítsa az építkezés befejezését, s egyben leszámoljon a banditákkal. 
1 990 Ft
  Ahol az arany, ott a bűn (1DVD) (The Lucky Texan, 1934)  (Western klasszikusok 10.) (John Wayne) (felirat)

John Wayne, a "A Herceg" már életében is sokkal több volt, mint filmsztár. A közönség a hollywoodi filmgyártás legendájaként, s egyben Amerika egyik nemzeti szimbólumaként tartotta és tartja számon. ...


A fiatal Jerry Mason (John Wayne) betársul az öreg farmer, Jake Benson mellé. Egy napon a szerencse óriási lehetőséggel ajándékozza meg őket: minden vadnyugati álmával, egy gazdag aranylelőhellyel. A pénz illatát azonban más is megérzi rajtuk kívül. Hamarosan a rosszfiúk is a lelőhelyet akarják megkaparintani, és semmitől sem riadnak vissza, hogy megszerezzék a zsákmányukat. A dolgot bonyolítja, hogy felbukkan Jake fiatal, elbűvölő leányunokája, Betty is.

 
1 990 Ft
  Akik csizmában halnak meg (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek) (Klub Publishing kiadás)

A Giuseppe Colizzi által rendezett klasszikus spaghetti westernben Cat Stevens-t (Terence Hill) megtámadják Finch (Victor Buono) emberei, aki hatalmát kihasználva megpróbálja megfélemlíteni a helyi városka lakóit, hogy mondjanak le a bánya jogairól. Cat a küzdelem során megsebesül, de a kisvárosba érkezett vándorcirkusz szekerei alatt menedéket talál. Másnap reggel a cirkuszosok megtalálják a sebesült férfit, és gondját viselik. Mikor Finch emberei rájönnek, hogy hol rejtőzködött Cat, a cirkusz egyik műsora alatt lelőnek egy artistát. Ezzel a mutatványosok is belekeverednek a kisváros ügyeibe. Cat segítségül hívja régi barátját, Hutch Bessey-t (Bud Spencer), aki nem igazán örül a felkérésnek. A csapathoz csatlakozik Thomas (Woody Strode) az artista, akinek feltett szándéka, hogy megbosszulja barátja halálát, és Hutch süketnéma társa, Baby Doll (George Eastman). A banda a lakókkal összefogva próbálnak leszámolni a kegyetlenkedő Finch-csel és embereivel…

 
790 Ft
  Akit Paripának hívtak (1DVD) (A man called Horse) (külföldi borító) (felirat)

A nemrég elhunyt nagyszerű angol színész, Richard Harris (akit a fiatal nemzedék a Harry Potter sorozat bölcs Dumbledore professzoraként ismerhet) egyik legemlékezetesebb szerepében egy sziú indiánok fogságában került angol nemest alakít!

Egy angol nemest, Lord John Morgant az amerikai vadnyugaton sziú indiánok rabolnak el. Lord Morganra úgy tűnik gyors halál vár, de a törzs tagjai - látván a fogoly bátorságát és tartását - úgy érzik, hogy a férfi méltó az életre.

Kezdetben a törzsfőnök anyját kell szolgálnia, és ő minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy fogvatartói elfogadják és megszeressék. Tudja, hogy a menekülés egyetlen útja, ha sikerül beilleszkednie a törzsbe. Megtanulja a sziúk nyelvét, szokásait, lassan úgy kezd ő is öltözködni, mint egy indián és arra is vállalkozik, hogy részt vegyen a sziúk ősi bátorság-próbáján, amelyet sápadtarcú
még soha nem élt túl!

John a fogság hosszú évei alatt igen közel kerül a törzsfőnök húgához is…

 
3 990 Ft
Aljas nyolcas (1DVD) (Quentin Tarantino)

Hat vagy nyolc vagy tizenkét évvel a Polgárháború befejezését követően egy hatosfogat vág utat magának a wyomingi télbe. Az utasai, John Ruth (Kurt Russell), a fejvadász és foglya, Daisy Domergue (az alakításáért Oscar-díjra jelölt Jennifer Jason Leigh) Red Rock városa felé tart, hogy ítéletet hirdessenek Domergue felett. Útközben két idegenbe botlanak: Marquis Warrenbe (Samuel L. Jackson), az egykori kékkabátos katonából lett fejvadászba és Chris Mannixbe (Walton Goggins), a déli lázadóba, aki azt állítja, hogy ő lesz a város új seriffje. Az előttük álló vihar elől a négyes Minnie magányos rőfösboltjában húzza meg magát, ahol nem a tulajdonos, hanem négy ismeretlen alak fogadja őket: Bob (Demian Bivhir), aki Minnie boltját igazgatja, amíg a nő távol van, Oswaldo Mobray (Tim Roth), Red Rock hóhéra, Joe Gage (Michael Madsen), a marhapásztor és Sanford Smithers (Bruce Dern), a Konföderáció egykori generálisa. Ahogy egyre hangosabban kezd el tombolni odakint a vihar, a nyolc utazó úgy döbben rá arra, hogy talán soha nem fognak eljutni Red Rockba...

 
1 990 Ft
  Alvarez Kelly / Híd a Kwai folyón / Coloradói férfi, A / Texas / Tegnap született / Piknik (6DVD box) (Legend Diary By William Holden) (DVD díszkiadás) (Oscar-díj)

Alvarez Kelly:

Alvarez Kelly egy renegád kalandor, aki csak a maga
boldogulásával törődik - nem érdekli, hogy körülötte dúl az amerikai polgárháború,
nem foglalkozik azzal, hogy Észak, vagy Dél kerül majd ki győztesen az öszszecsapásokból.
Pénzért azonban szívesen szolgálatukra áll.

Kellyt felbérelik, hogy hajtson el ötezer marhát Mexikóból,
a Virginiában állomásozó csapatoknak. Útközben azonban a Föderáció egyik
parancsnoka, Tom Rossiter állja útját és arra kényszeríti Kelly-t,
hogy a marhákat az éhező csapataihoz irányítsa Richmondba.

Kelly akaratán kívül belecsöppen a háborúba. A Richmondba
vezető úton indiánok támadják meg, ellenséges csapatokkal kerülnek összetűzésbe,
és a férfi óhatatlanul aktív részese lesz a harcoknak. Amikor életét kockáztatva
megment egy föderációs tisztet, sorsa újabb fordulópontjához ér...

Híd a Kwai folyón:

Hadifoglyok csatája: a második világháború idején japán fogságba esett angol katonák az embert próbáló, kegyetlen körülmények között is meg akarják őrizni méltóságukat. Van, aki úgy, hogy engedelmeskedik rabtartói parancsainak és van, aki úgy, hogy rabként is folytatja a háborút.

A japánok egy stratégiai szempontból igen fontos hidat építtetnek az angolokkal. Ha a híd felépül, az nagyon sok szövetséges katona életébe kerülhet. Miközben őfelsége tisztjeinek egy része rombolna, mások pedig engedelmesen építenének, útnak indul egy kommandó, hogy felrobbantsa a hidat a Kwai folyón...

Coloradói férfi, A:

Devereaux ezredes (Glenn Ford) és bajtársa, Stewart kapitány (William Holden) három év után, háborús veteránként térnek vissza Coloradóba. Devereaux a város békebírója lesz, barátja és támogatója, Stewart sheriffi rangot kap. A békebíró azonban nem képes megbirkózni a polgárháború okozta traumával, és tovább folytatja a gyilkolást. Stewart megpróbálja féken tartani, de amikor Devereaux-n elhatalmasodik az őrület szembe fordul barátjával és a lázadás szélén álló városlakók élére áll.

Henry Lenvin, korának jelentős rendezője, a háború kitörölhetetlen, pusztító lelki hatását tárja elénk. A feszült történetet a két nagy hollywoodi színész, Glenn Ford és William Holden kimagasló játéka teszi hátborzongatóan hitelessé.

Texas:

George Marshall könnyed hangvételû westernjében William
Holden és Glenn Ford játsszák Dan Thomast és Tod Ramsey-t, a két
texasi csirkefogót, akik szemlátomást egyik bajból a másikba keverednek.
Egyik nap szemtanúi lesznek egy hatosfogat kifosztásának:
mivel az „erkölcsi dilemma” nem szerepel a szótárjukban, elhatározzák,
hogy kirabolják a rablókat, osztozkodnak, aztán elválnak útjaik.
Így is lesz. Mikor legközelebb találkoznak, kiderül, hogy mindketten
ugyanazt a nôt szeretik és egyikôjük idôközben átállt a törvény másik
oldalára. Ebbôl aztán adódnak problémák bôven…

Tegnap született:

A butácska szőke szépséget politikai karrierre vágyó, újgazdag szeretője egy jó eszű újságíróhoz küldi, hogy "kikupálódjék". Amikor a lány befejezi a tanulást, igen ravasznak bizonyul, és megakadályozza korrupt barátja politikai felemelkedését.

Piknik:

Jóképű csavargó érkezése kavarja fel a port egy kansasi kisvárosban.

 
7 990 Ft
Apacs, Az (1954 - Apache) (1DVD) (Burt Lancaster)

Az apacsok a hős Geronimo vezetésével szinte az utolsó
emberig harcoltak a megszálló telepesek ellen, de a technikai és számbéli fölény
miatt végül a megadás mellett döntöttek. Néhány indián azonban nem volt hajlandó
behódolni a sápadtarcúaknak és tovább harcoltak függetlenségükért, a becsületükért.

Massai egyike volt a lázadó apacsoknak. Miután a törzse
tagjai megadták magukat, ő továbbra is ellenszegült. Megszökött a börtönbe induló
vonatról és egyszemélyes háborút indított a megszállók, valamint a megszállóknak
behódoló, általa árulónak tartott indiánok ellen.

A klasszikus western - amelynek sikerét követően a Massai-t
alakító Burt Lancaster további tucatnyi vadnyugati filmben kapott főszerepet
- megtörtént események alapján készült!

 
2 990 Ft
Apacsok (1973 - Apachen) (1DVD) (Gojko Mitic)

Ulzana, a fiatal apacsvezér első ízben vesz részt Santa Ritában a fehérek által rendezett nagy ünnepségen, ahol a törzs tagjai ehetnek, ihatnak, -és cserébe a vadászterületükön levő aranybányákban végzett „rabszolgamunkáért”-, annyi lisztet vihetnek magukkal, amennyit elbírnak.
Ulzana bizonytalan a fehérekkel szemben, és kiderül, neki van igaza. Az amerikaiak ugyanis lemészárolják a tőrbe csalt indiánokat.
Ulzana bosszút esküszik…

 
1 990 Ft
Az élet nem számít (John Wayne) (1DVD)
Az arany a legnagyobb úr. A prérin és a hegyvidéken egyaránt. Rod Drew egy eltűnt aranyásó és a lánya után kutat, s nem is sejti, mennyire az események kellős közepében találja hamarosan magát. Először régi, öreg cimboráját menti ki egy veszélyessé váló kártyacsatából, majd rábukkan egy ... 
1 990 Ft
Aztékok kincse 1., Az (1DVD) (Karl May sorozat 02.)

Mexikó az amerikai polgárháború idején.

A megbuktatott elnök támogatói egy titokzatos kincs nyomába erednek, amelynek segítségével megdönthetik a hatalomra jutott gonosztevő Emperon Maximilian uralmát.

A kincs rejtekhelyét csak Kara az azték hercegnő tudja, akinek élete egy percig sincs biztonságban, mindenre elszánt gonosztevők járnak a nyomában. Szerencséjére Dr. Stennau személyében igazi támogatásra talál. A hajsza lélegzetelállító helyszíneken folyik a kincsért és a hatalomért.

 
990 Ft
  Aztékok kincse 2., Az - A Napisten piramisa (1DVD) (Karl May sorozat 09.)

Törökország, XIX század. Kara Ben Nemsi (Lex Barker) a nagy hatalmú herceg lányát készül megmenteni a haramiák fogságából, miközben megpróbálja megakadályozni, hogy a gonosztevők felbecsülhetetlen értékű kincseket raboljanak.

Fantasztikus tájakon zajlik a küzdelem jó és rossz között, ebben a különleges csemegének számító filmben.

 
990 Ft
Banditák királya (1DVD) (Karl May sorozat 15.)

A banditák és titokzatos vezetőjük gazdag helybélieket és utazókat ejtenek fogságba, és csak magas váltságdíj fejében engedik őket szabadon. A korrupt rendőrség nem tesz semmit, ezért Kara ben-Nemsi (LEX BARKER) és társai elhatározzák, hogy kiderítik ki áll az emberrablások hátterében és útra kelnek, hogy kiszabadítsák a foglyokat. De a rejtélyes banditának nem kevés bűnöző és gyilkos áll szolgálatában, így az út nemcsak hosszú de váratlan veszélyekkel teli.

Karl May ismét a kelet fantasztikus világába az Ottomán birodalomba kalauzol el bennünket ebben az izgalmas és látványos kalandfilmben.

 
990 Ft
  Börtönvonat Yumába (2007 - 3:10 To Yuma) (1DVD) (remake) (Russell Crowe)

Az 1957-es, Delmer Daves által rendezett, Glenn Ford és Van Heflin főszereplésével bemutatott film remake-je, ezúttal az Oscar-díjas Russel Crowe-val, valamint Christian Bale-el a főszerepben.

James Mangoldnak, az „A Nyughatatlan” című film rendezőjének legújabb alkotása egy igazi western csemege, amit mind a kritikusok, mind a nézők egyszerűen imádtak.

A történet szerint, Ben Wade-et (Russel Crowe) a vadnyugatot rettegésben tartó banditát elfogják, és Dan Evanst (Christian Bale), egy farmert bíznak meg azzal, hogy tegye fel Wade-t egy börtönvonatra, ami Yuma-ba megy. Evans elvállalja a munkát, mert adósággal terhelt farmját csak így tudja megmenteni. Evans-nek azonban, nem csak Wade embereivel kell megküzdenie, hanem az idővel is, ami ellene játszik. A farmernak mindössze 3 órája és 10 perce van arra, hogy feltegye Wade-et a vonatra.

 
1 990 Ft
Breakheart szoros (1DVD) (Charles Bronson) (felirat)

A nálunk is népszerű bestseller-író, Alistair Maclean regénye alapján
készült film története ügyesen elegyíti a vadnyugat világát az Agatha Christie
történetek izgalmával és talányaival.

1870-ben Utah állam egyik távoli helyőrségében járvány tör ki. A helyőrségen
tartózkodók segítséget, utánpótlást és gyógyszert kérnek. A kormányzó személyesen
gondoskodik arról, hogy mielőbb elinduljon a vonat az utánpótlással.

A gyógyszerek, orvosok és katonák mellett néhány elítéltet is szállít a vonat
Fort Humboldtba, köztük a gyilkosság miatt elítélt John Deacon-t.

A szerelvény nekivág a 200 mérföldes útnak, amely a hideg, havas vadvidéken
vezet keresztül. Az első éjszaka megdöbbentő esemény történik: holtan találják
az orvost, akinek a járvány megfékezése és kivizsgálása lett volna a feladata.
A bűnözők nem tehették - őket szigorúan őrzik. Orvosra azonban szükség van.
Mivel John Deacon ért valamennyit az orvostudományhoz, megengedik neki,
hogy az úton ő lássa el az orvosi feladatokat. Nem sokkal később azonban újabb
haláleset árnyékolja be az utat: a mozdony vezetője kiesik a vonatból!

A szerelvényt megállítják és Deacon megvizsgálja a halottat. Megállapítja,
hogy nem baleset történt: a mozdonyvezetőt meggyilkolták! Valaki nem akarja,
hogy megérkezzen az ellátmány Fort Humboldtba!

 
1 990 Ft
Cahill, az USA békebírája (1DVD)

Cahill seriff egyedül is könnyen elbánik egy csapat
fegyveres gonosztevővel. Magánéletében azonban korántsem áll ilyen biztos talajon.
Megözvegyült apaként neveli két fiát, akik nehezen viselik, hogy apjuk több
időt tölt a gazemberek felkutatásával, mint velük.

Amikor Cahill rájön, hogy fiai részt vettek egy bankrablásban
és két gyilkosságban, sok minden megváltozik életében…

John Wayne karizmatikus egyéniségével remek alakítást
nyújt ebben az akciódús és egyben szívszorító történetben.

 
3 990 Ft
Chato földje (1DVD)

Charles Bronson (Bosszúvágy, Mr. Majestyk, Mestergyilkos), az akciófilmek halhatatlan hőse és az Oscar-díjas Jack Palance (Irány Colorado) játsszák a főszerepet ebben a kultuszfilmnek számító westernben.

Chato a félvér apacs próbál békében élni a fehérekkel is, akikhez szintén tartozik. Ám állandó megaláztatások érik, és amikor a helyi seriffel való vitája verekedésbe torkollik, Chato megöli a seriffet. Menekülnie kell, mert a vérét akarják: egy tizenhárom emberből álló bosszúszomjas különítmény ered a nyomába, élükön a kegyetlen Quincy Whitmore-ral. A katonák lerombolják a házát, megerőszakolják a feleségét. A megalázott, kifosztott Chato bosszút esküszik, véresen megtorolja a rajta és asszonyán esett sérelmeket. Üldözőit az apacsok földjére vezeti, ahol a fehér ember törvényei nem érvényesülnek és kiteljesítheti bosszúját.

 
1 990 Ft
  Cowboyok (1972 - Cowboys) (1DVD) (John Wayne)(német kiadás )

Wil Anderson tapasztalt, öreg vadnyugati róka, aki nem kevesebbre vállalkozik, mint útra kelni tizenegy zöldfülű diákkal és megtanítani nekik mindent, amit egy cowboynak tudni illik.

Számos veszélyes kalandot vészelnek át együtt, a gyerekek hamar szívükbe zárják kemény, mogorva vezetőjüket, aki számos nehéz helyzetből kisegítette már őket. Egyszer azonban egy vad bandával kerülnek szembe, és az egyenlőtlen tűzharcban Wil halálos sebet kap. A cowboy-tanoncok megfogadják: addig nem térnek haza, míg bosszút nem állnak a gyilkosokon...

A legendás John Wayne - az örök westernhős - egyik utolsó filmje.

 
3 990 Ft
Csontok és skalpok (1DVD)

Vérszomjas kannibál indiánok támadnak egy békés vadnyugati kisvárosra és elrabolnak több telepest valamint egy helyi farmer feleségét. A farmer nem törődve sérült lábával csatlakozik ahhoz a háromfős mentőcsapathoz, akik az elhurcoltak kiszabadítására indulnak. A seriff és idős helyettese, továbbá egy mesterlövész, valamint a mindenre elszánt farmer vakmerő küldetése vérfagyasztó utazássá válik a földi pokolba egy olyan, kegyetlen ellenség birodalmába ahol bármilyen, iszonyatos borzalom megtörténhet és meg is történik.

Többek között Kurt Russell, Patrick Wilson, Matthew Fox és Richard Jenkins neve fémjelzi a sztárszereposztást ebben a zseniális filmben, mely egy hátborzongató, véres összecsapásokkal tűzdelt mentőakció krónikája a legendás, régi vadnyugaton.

 
2 990 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés