Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

western


Sorrend:

prev
next

A bosszú hajnali lovasa (John Wayne) (1DVD)
Amikor John Mason apját lelövik a banditák, a férfi bosszút esküszik. A gyilkosnak is megvan azonban a saját terve. 
1 990 Ft
A kísértés városa (John Wayne) (1DVD)
A két bohém hazárdőr, Dare Rudd (John Wayne) és Dink Hooley (Sid Saylor) Montanaból érkeznek Wyoming-be, hogy ott találják meg szerencséjüket. Dare unokatestvérétől, a dúsgazdag Tom Fillmore-tól remél némi anyagi segítséget. Tom napszámosként alkalmazza a két aranyszívű lókötőt, azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy Dare azonnal szemet vet barátnőjére, a gyönyörű Judyra, aki ráadásul viszonozza is a férfi közeledését. A sármos csavargó csakhamar a dolgok sűrűjében találja magát. Tom rá... 
1 990 Ft
A szivárvány-völgy legendája (John Wayne) (1DVD)
Amikor út kezd el épülni Szivárvány-völgyben, a bűnözők mindent megtesznek, hogy megakadályozzák az elkészültét. Áron alul akarják felvásárolni a farmerek földjét, és semmitől sem riadnak vissza céljuk elérése érdekében. John Martin (John Wayne) a kormánynak dolgozik, aki azért érkezik inkognitóban a területre, hogy biztosítsa az építkezés befejezését, s egyben leszámoljon a banditákkal. 
1 990 Ft
  Akik csizmában halnak meg (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek) (Klub Publishing kiadás)

A Giuseppe Colizzi által rendezett klasszikus spaghetti westernben Cat Stevens-t (Terence Hill) megtámadják Finch (Victor Buono) emberei, aki hatalmát kihasználva megpróbálja megfélemlíteni a helyi városka lakóit, hogy mondjanak le a bánya jogairól. Cat a küzdelem során megsebesül, de a kisvárosba érkezett vándorcirkusz szekerei alatt menedéket talál. Másnap reggel a cirkuszosok megtalálják a sebesült férfit, és gondját viselik. Mikor Finch emberei rájönnek, hogy hol rejtőzködött Cat, a cirkusz egyik műsora alatt lelőnek egy artistát. Ezzel a mutatványosok is belekeverednek a kisváros ügyeibe. Cat segítségül hívja régi barátját, Hutch Bessey-t (Bud Spencer), aki nem igazán örül a felkérésnek. A csapathoz csatlakozik Thomas (Woody Strode) az artista, akinek feltett szándéka, hogy megbosszulja barátja halálát, és Hutch süketnéma társa, Baby Doll (George Eastman). A banda a lakókkal összefogva próbálnak leszámolni a kegyetlenkedő Finch-csel és embereivel…

 
790 Ft
Aljas nyolcas (1DVD) (Quentin Tarantino)

Hat vagy nyolc vagy tizenkét évvel a Polgárháború befejezését követően egy hatosfogat vág utat magának a wyomingi télbe. Az utasai, John Ruth (Kurt Russell), a fejvadász és foglya, Daisy Domergue (az alakításáért Oscar-díjra jelölt Jennifer Jason Leigh) Red Rock városa felé tart, hogy ítéletet hirdessenek Domergue felett. Útközben két idegenbe botlanak: Marquis Warrenbe (Samuel L. Jackson), az egykori kékkabátos katonából lett fejvadászba és Chris Mannixbe (Walton Goggins), a déli lázadóba, aki azt állítja, hogy ő lesz a város új seriffje. Az előttük álló vihar elől a négyes Minnie magányos rőfösboltjában húzza meg magát, ahol nem a tulajdonos, hanem négy ismeretlen alak fogadja őket: Bob (Demian Bivhir), aki Minnie boltját igazgatja, amíg a nő távol van, Oswaldo Mobray (Tim Roth), Red Rock hóhéra, Joe Gage (Michael Madsen), a marhapásztor és Sanford Smithers (Bruce Dern), a Konföderáció egykori generálisa. Ahogy egyre hangosabban kezd el tombolni odakint a vihar, a nyolc utazó úgy döbben rá arra, hogy talán soha nem fognak eljutni Red Rockba...

 
1 990 Ft
  Alvarez Kelly / Híd a Kwai folyón / Coloradói férfi, A / Texas / Tegnap született / Piknik (6DVD box) (Legend Diary By William Holden) (DVD díszkiadás) (Oscar-díj)

Alvarez Kelly:

Alvarez Kelly egy renegád kalandor, aki csak a maga
boldogulásával törődik - nem érdekli, hogy körülötte dúl az amerikai polgárháború,
nem foglalkozik azzal, hogy Észak, vagy Dél kerül majd ki győztesen az öszszecsapásokból.
Pénzért azonban szívesen szolgálatukra áll.

Kellyt felbérelik, hogy hajtson el ötezer marhát Mexikóból,
a Virginiában állomásozó csapatoknak. Útközben azonban a Föderáció egyik
parancsnoka, Tom Rossiter állja útját és arra kényszeríti Kelly-t,
hogy a marhákat az éhező csapataihoz irányítsa Richmondba.

Kelly akaratán kívül belecsöppen a háborúba. A Richmondba
vezető úton indiánok támadják meg, ellenséges csapatokkal kerülnek összetűzésbe,
és a férfi óhatatlanul aktív részese lesz a harcoknak. Amikor életét kockáztatva
megment egy föderációs tisztet, sorsa újabb fordulópontjához ér...

Híd a Kwai folyón:

Hadifoglyok csatája: a második világháború idején japán fogságba esett angol katonák az embert próbáló, kegyetlen körülmények között is meg akarják őrizni méltóságukat. Van, aki úgy, hogy engedelmeskedik rabtartói parancsainak és van, aki úgy, hogy rabként is folytatja a háborút.

A japánok egy stratégiai szempontból igen fontos hidat építtetnek az angolokkal. Ha a híd felépül, az nagyon sok szövetséges katona életébe kerülhet. Miközben őfelsége tisztjeinek egy része rombolna, mások pedig engedelmesen építenének, útnak indul egy kommandó, hogy felrobbantsa a hidat a Kwai folyón...

Coloradói férfi, A:

Devereaux ezredes (Glenn Ford) és bajtársa, Stewart kapitány (William Holden) három év után, háborús veteránként térnek vissza Coloradóba. Devereaux a város békebírója lesz, barátja és támogatója, Stewart sheriffi rangot kap. A békebíró azonban nem képes megbirkózni a polgárháború okozta traumával, és tovább folytatja a gyilkolást. Stewart megpróbálja féken tartani, de amikor Devereaux-n elhatalmasodik az őrület szembe fordul barátjával és a lázadás szélén álló városlakók élére áll.

Henry Lenvin, korának jelentős rendezője, a háború kitörölhetetlen, pusztító lelki hatását tárja elénk. A feszült történetet a két nagy hollywoodi színész, Glenn Ford és William Holden kimagasló játéka teszi hátborzongatóan hitelessé.

Texas:

George Marshall könnyed hangvételû westernjében William
Holden és Glenn Ford játsszák Dan Thomast és Tod Ramsey-t, a két
texasi csirkefogót, akik szemlátomást egyik bajból a másikba keverednek.
Egyik nap szemtanúi lesznek egy hatosfogat kifosztásának:
mivel az „erkölcsi dilemma” nem szerepel a szótárjukban, elhatározzák,
hogy kirabolják a rablókat, osztozkodnak, aztán elválnak útjaik.
Így is lesz. Mikor legközelebb találkoznak, kiderül, hogy mindketten
ugyanazt a nôt szeretik és egyikôjük idôközben átállt a törvény másik
oldalára. Ebbôl aztán adódnak problémák bôven…

Tegnap született:

A butácska szőke szépséget politikai karrierre vágyó, újgazdag szeretője egy jó eszű újságíróhoz küldi, hogy "kikupálódjék". Amikor a lány befejezi a tanulást, igen ravasznak bizonyul, és megakadályozza korrupt barátja politikai felemelkedését.

Piknik:

Jóképű csavargó érkezése kavarja fel a port egy kansasi kisvárosban.

 
7 990 Ft
Apacs, Az (1954 - Apache) (1DVD) (Burt Lancaster)

Az apacsok a hős Geronimo vezetésével szinte az utolsó
emberig harcoltak a megszálló telepesek ellen, de a technikai és számbéli fölény
miatt végül a megadás mellett döntöttek. Néhány indián azonban nem volt hajlandó
behódolni a sápadtarcúaknak és tovább harcoltak függetlenségükért, a becsületükért.

Massai egyike volt a lázadó apacsoknak. Miután a törzse
tagjai megadták magukat, ő továbbra is ellenszegült. Megszökött a börtönbe induló
vonatról és egyszemélyes háborút indított a megszállók, valamint a megszállóknak
behódoló, általa árulónak tartott indiánok ellen.

A klasszikus western - amelynek sikerét követően a Massai-t
alakító Burt Lancaster további tucatnyi vadnyugati filmben kapott főszerepet
- megtörtént események alapján készült!

 
2 990 Ft
Appaloosa - A törvényen kívüli város (1DVD)

Virgil Cole seriff és helyettese, Everett Hitch egyszerű elveket vallanak hivatásukban: tüzelj gyorsan és pontosan, majd gyorsan töltsd újra a kiürült tárat. Az érzéseidről feledkezz el, mert az életedbe kerülhetnek.

Az Erőszakos múltban ellenfelek voltak, ezúttal azonban Ed Harrist (aki rendezőként, producerként és társíróként is jegyzi a filmet) és Viggo Mortensent a két hivatásos békebíró szerepében jó barátokként látjuk viszont ebben az erős jellemeket felvonultató, Robert B. Parker regénye alapján készült kőkemény westernben. A városba érkező nincstelen, de talpraesett asszony (Renée Zellweger) életveszélyes érzelmeket hoz a két szikár férfi életébe, miközben a harc életre-halálra szól: elfogni és törvény elé állítani a gyilkos Randall Bragget (Jeremy Irons). Egy biztos: Appaloosa városának utcáin vér fog folyni.

 
1 990 Ft
Az élet nem számít (John Wayne) (1DVD)
Az arany a legnagyobb úr. A prérin és a hegyvidéken egyaránt. Rod Drew egy eltűnt aranyásó és a lánya után kutat, s nem is sejti, mennyire az események kellős közepében találja hamarosan magát. Először régi, öreg cimboráját menti ki egy veszélyessé váló kártyacsatából, majd rábukkan egy ... 
1 990 Ft
Aztékok kincse 1., Az (1DVD) (Karl May sorozat 02.)

Mexikó az amerikai polgárháború idején.

A megbuktatott elnök támogatói egy titokzatos kincs nyomába erednek, amelynek segítségével megdönthetik a hatalomra jutott gonosztevő Emperon Maximilian uralmát.

A kincs rejtekhelyét csak Kara az azték hercegnő tudja, akinek élete egy percig sincs biztonságban, mindenre elszánt gonosztevők járnak a nyomában. Szerencséjére Dr. Stennau személyében igazi támogatásra talál. A hajsza lélegzetelállító helyszíneken folyik a kincsért és a hatalomért.

 
990 Ft
  Aztékok kincse 2., Az - A Napisten piramisa (1DVD) (Karl May sorozat 09.)

Törökország, XIX század. Kara Ben Nemsi (Lex Barker) a nagy hatalmú herceg lányát készül megmenteni a haramiák fogságából, miközben megpróbálja megakadályozni, hogy a gonosztevők felbecsülhetetlen értékű kincseket raboljanak.

Fantasztikus tájakon zajlik a küzdelem jó és rossz között, ebben a különleges csemegének számító filmben.

 
990 Ft
Bosszú és becsület (1DVD) (új, fóliás példány)

Mikor José őrmesterre bízzák a fiatal Carment, a férfi még egyáltalán nem sejti, hogy ezáltal egész élete felfordul. Carmen természetesen megszökik, ami miatt Josét lefokozzák, ám az őrmester mindezek ellenére halálosan beleszeret a lányba. Ennek következményeként előbb csempészeket kezd el segíteni, ezután féltékenységből megöli felettesét, és mindez még csak a kezdet…

 
1 990 Ft
Cahill, az USA békebírája (1DVD)

Cahill seriff egyedül is könnyen elbánik egy csapat
fegyveres gonosztevővel. Magánéletében azonban korántsem áll ilyen biztos talajon.
Megözvegyült apaként neveli két fiát, akik nehezen viselik, hogy apjuk több
időt tölt a gazemberek felkutatásával, mint velük.

Amikor Cahill rájön, hogy fiai részt vettek egy bankrablásban
és két gyilkosságban, sok minden megváltozik életében…

John Wayne karizmatikus egyéniségével remek alakítást
nyújt ebben az akciódús és egyben szívszorító történetben.

 
3 990 Ft
Chato földje (1DVD)

Charles Bronson (Bosszúvágy, Mr. Majestyk, Mestergyilkos), az akciófilmek halhatatlan hőse és az Oscar-díjas Jack Palance (Irány Colorado) játsszák a főszerepet ebben a kultuszfilmnek számító westernben.

Chato a félvér apacs próbál békében élni a fehérekkel is, akikhez szintén tartozik. Ám állandó megaláztatások érik, és amikor a helyi seriffel való vitája verekedésbe torkollik, Chato megöli a seriffet. Menekülnie kell, mert a vérét akarják: egy tizenhárom emberből álló bosszúszomjas különítmény ered a nyomába, élükön a kegyetlen Quincy Whitmore-ral. A katonák lerombolják a házát, megerőszakolják a feleségét. A megalázott, kifosztott Chato bosszút esküszik, véresen megtorolja a rajta és asszonyán esett sérelmeket. Üldözőit az apacsok földjére vezeti, ahol a fehér ember törvényei nem érvényesülnek és kiteljesítheti bosszúját.

 
1 990 Ft
  Cowboyok (1972 - Cowboys) (1DVD) (John Wayne)(német kiadás )

Wil Anderson tapasztalt, öreg vadnyugati róka, aki nem kevesebbre vállalkozik, mint útra kelni tizenegy zöldfülű diákkal és megtanítani nekik mindent, amit egy cowboynak tudni illik.

Számos veszélyes kalandot vészelnek át együtt, a gyerekek hamar szívükbe zárják kemény, mogorva vezetőjüket, aki számos nehéz helyzetből kisegítette már őket. Egyszer azonban egy vad bandával kerülnek szembe, és az egyenlőtlen tűzharcban Wil halálos sebet kap. A cowboy-tanoncok megfogadják: addig nem térnek haza, míg bosszút nem állnak a gyilkosokon...

A legendás John Wayne - az örök westernhős - egyik utolsó filmje.

 
3 990 Ft
  Django (1966) (1DVD) (digitálisan felújított extra változat) (Franco Nero)

Sergio Corbucci halhatatlan klasszikusa – most felújítva az eredeti negatívból! Franco Nero egy magányos idegent alakít, aki a nyugatot járja, és egy koporsót vonszol maga után, miközben bosszúval kikövezett útján halad. A társíró/rendező Sergio Corbucci (The Great Silence, Companeros) filmtörténeti klasszikusa tele van kitörölhetetlen képekkel, felejthetetlen színészi játékkal és olyan sokkoló brutalitással, amit spagetti westernben eddig nem láthattunk. Ez a sokat vitatott epikus gyöngyszem meghatározta a műfajt, elindított egy jelenséget, és több mint ötven különböző nem hivatalos folytatást szült.

A Django ezen kiadása egy felújított verzió az eredeti negatívból, amit nemrég találtak meg egy római széfben, ahol érintetlenül maradt több mint három évtizeden keresztül. Most először hallható a választható olasz nyelv, amelynél többek közt Franco Nero eredeti hangja is fellelhető. A több évig tartó, mindenre kiterjedő felújítási munkálatok után az Ultrafilm Kft. büszkén mutatja be a Django legszebb és legteljesebb verzióját, ami valaha is bemutatásra került.

 
1 990 Ft
Django / Django visszatér (1DVD)

Django:

Sergio Corbucci halhatatlan klasszikusa – most felújítva az eredeti negatívból! Franco Nero egy magányos idegent alakít, aki a nyugatot járja, és egy koporsót vonszol maga után, miközben bosszúval kikövezett útján halad. A társíró/rendező Sergio Corbucci (The Great Silence, Companeros) filmtörténeti klasszikusa tele van kitörölhetetlen képekkel, felejthetetlen színészi játékkal és olyan sokkoló brutalitással, amit spagetti westernben eddig nem láthattunk. Ez a sokat vitatott epikus gyöngyszem meghatározta a műfajt, elindított egy jelenséget, és több mint ötven különböző nem hivatalos folytatást szült.

Django visszatér:

Django (Franco Nero) szerzetesként visszavonulva él egy távoli kolostorban. Egy napon volt felesége keresi fel, a férfi segítségét remélve, mivel közös lányukat, a szinte még gyermek Marisolt elrabolta a gonosz El Diablo, aki rabszolgákat ejt rabul ezüstbányájába, és fiatal szűzlányokat ragad el szüleiktől, hogy aztán jó pénzért eladhassa őket a városi bordélyba. Django a lánya keresésére indul, aki megannyi társával a Mariposa Negra gőzhajón raboskodik. Ekkor még mint Ignatius barát keresi fel El Diablót, a rabszolgatartó vezért, de a szép szó nem használ. Djangót megverik, megkínozzák, és a vezér ezüstbányájába szállítják, ahol rabszolgasorsra ítélik. A férfiban feltámad a harcos, megszökik, és kegyetlen bosszúhadjáratot indít a kegyetlen zsarnok és emberei ellen...
A Django visszatér az egyetlen hivatalos folytatása Sergio Corbucci klasszikusának, melyben a megismert Django karaktert kelti életre újra a színészóriás Franco Nero, Nello Rossati rendezésében.

 
1 990 Ft
  Django elszabadul (2012) (1DVD) (Quentin Tarantino) (Oscar-díj) (Intercom kiadás) (szép állapotú példány)

Quentin Tarantino már megint vad, őrült és poénos filmet rendezett, melyben kiváló színészek dolgoztak vele.
Jamie Foxx alakítja Djangót, a rabszolgát, aki egy fogorvosból lett fejvadász, dr. Schultz (Christoph Waltz) oldalán vadászik fehér emberekre. De neki igazából csak az fontos, hogy rátaláljon a feleségére (Kerry Washington) és kiszabadítsa – a gyönyörû nőt egy rabszolgavásáron látta utoljára. A páros eljut Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) hírhedt ültetvényére, ahol egy ravasz trükkel próbálják visszaszerezni Django szerelmének szabadságát. Ám az uraság háziszolgája (Samuel L. Jackson) rájön, hogy mit akarnak igazán, és elszabadul a pokol…

 
1 990 Ft
Django visszatér (1987) (1DVD) (Franco Nero)

Django (Franco Nero) szerzetesként visszavonulva él egy távoli kolostorban. Egy napon volt felesége keresi fel, a férfi segítségét remélve, mivel közös lányukat, a szinte még gyermek Marisolt elrabolta a gonosz El Diablo, aki rabszolgákat ejt rabul ezüstbányájába, és fiatal szűzlányokat ragad el szüleiktől, hogy aztán jó pénzért eladhassa őket a városi bordélyba. Django a lánya keresésére indul, aki megannyi társával a Mariposa Negra gőzhajón raboskodik. Ekkor még mint Ignatius barát keresi fel El Diablót, a rabszolgatartó vezért, de a szép szó nem használ. Djangót megverik, megkínozzák, és a vezér ezüstbányájába szállítják, ahol rabszolgasorsra ítélik. A férfiban feltámad a harcos, megszökik, és kegyetlen bosszúhadjáratot indít a kegyetlen zsarnok és emberei ellen...
A Django visszatér az egyetlen hivatalos folytatása Sergio Corbucci klasszikusának, melyben a megismert Django karaktert kelti életre újra a színészóriás Franco Nero, Nello Rossati rendezésében.

 
1 490 Ft
Egy maréknyi dollárért (1DVD) (Oliza Film kiadás)

Egy magányos, névtelen fegyveres érkezik a kis határvidéki városkába, ahol két banda rivalizál egymással. Az idegent eleinte nem nézik jó szemmel, de a titokzatos fegyveres tudja, hogyan kovácsoljon előnyt magának a kényes helyzetből. Mindkét bandának felajánlja segítségét, biztos kezét, célt soha nem tévesztő fegyverét, és mindkét bandát sikerül csőbe húznia.

Míg a rivalizáló rosszfiúk egymásnak esnek, a névtelen szerencsevadász a háttérből mozgatja a szálakat, és ha kell, a fegyverét is előveszi. Miért teszi mindezt? Természetesen egy maréknyi dollárért!

 
2 990 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés