Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

western


Sorrend:

prev
next

  A Hét mesterlövész (1DVD) (1960)(extra változat) (feliratos)
Akira Kurosawa 1954-es klasszikusa, A hét szamuráj western-adaptációjaként készült a film, amely a japán eredetihez hasonlóan szinte premierjével egyidőben vált filmtörténeti klasszikussá! A történet főszereplője Chris, egy zsoldos, akit egy banditák által minden évben kifosztott és terrorizált kis mexikói falu lakói bíztak meg azzal, hogy idén védje meg házaikat, jószágaikat, vagyonukat és életüket a rájuk támadó banditavezér, Calvera embereitől.Chris úgy érzi, ehhez a feladathoz szüksége va... 
1 990 Ft
  Ahol az arany, ott a bűn (1DVD) (The Lucky Texan, 1934)  (Western klasszikusok 10.) (John Wayne) (felirat)

John Wayne, a "A Herceg" már életében is sokkal több volt, mint filmsztár. A közönség a hollywoodi filmgyártás legendájaként, s egyben Amerika egyik nemzeti szimbólumaként tartotta és tartja számon. ...


A fiatal Jerry Mason (John Wayne) betársul az öreg farmer, Jake Benson mellé. Egy napon a szerencse óriási lehetőséggel ajándékozza meg őket: minden vadnyugati álmával, egy gazdag aranylelőhellyel. A pénz illatát azonban más is megérzi rajtuk kívül. Hamarosan a rosszfiúk is a lelőhelyet akarják megkaparintani, és semmitől sem riadnak vissza, hogy megszerezzék a zsákmányukat. A dolgot bonyolítja, hogy felbukkan Jake fiatal, elbűvölő leányunokája, Betty is.

 
1 990 Ft
Ajánlat, Az (2005 - The Proposition) (1DVD) (Guy Pearce)

Ausztrália, az 1880-as évek. Charlie Burnst (Guy Pearce), a törvényen kívüli banditát és kisebbik testvérét, a siheder korú Mikey-t elfogja a magát a civilizáció követének valló Stanley kapitány (Ray Winstone), aki olyan ajánlatot tesz Charlie-nak, amely a döntéstől függetlenül csak vérfürdővel végződhet. Természetesen a nagyobb jó érdekében. Ha Charlie elfogja bátyját, Arthurt (Danny Huston), a könyörtelen gyilkost, akkor az öccse szabadon távozhat. Charlie belemegy az alkuba, pedig sejti, hogy ezzel mindnyájuk halálos ítéletét aláírta.

Az ajánlat egyszerre brutális és gyönyörű, nyers és költői, erőszakos és felemelő; egy western, amelynek minden másodpercéről süt az atmoszféra, az odaadás és a feszültség. A forgatókönyvet az a Nick Cave írta, akit elsősorban zenészként tisztel a világ, ám ezúttal új területen csillogtatja tehetségét: magnetikus erejű írása olyan nagyszerű karakterszínészeket nyert meg a filmhez, mint Guy Pearce (Szigorúan bizalmas), Ray Winstone (A tégla), Danny Huston (Az ember gyermeke), David Wenham (A Gyűrűk Ura), Emily Watson (Hullámtörés) és John Hurt (Az elefántember).

 
1 990 Ft
Akasszátok őket magasra! (1DVD) (Clint Eastwood)

Oklahoma, 1873. A farmer Jed Coopert (CLINT EASTWOOD) gyilkossággal és marhatolvajlással vádolja a Wilson kapitány vezette banda. Az ártatlan férfit Fenton bíró menti meg a lincseléstől, majd némi rábeszélés után felfogadja seriffhelyettesnek. Cooper ugyanis jobb szereti fegyverrel lerendezni a dolgokat, szerinte a golyó férfiasabb halál, mint az akasztófa. Miután elfog néhány körözött banditát, azok nyilvános akasztásán Wilson rálő Cooperre. Rachel, a boltosnő odaadó ápolásának köszönhetően azonban a férfi életben marad. Bosszút esküszik, és hajtóvadászatot indít Wilson és emberei után.

 
1 990 Ft
  Akik csizmában halnak meg (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek) (SoundCard kiadás)

A Giuseppe Colizzi által rendezett klasszikus spaghetti westernben Cat Stevens-t (Terence Hill) megtámadják Finch (Victor Buono) emberei, aki hatalmát kihasználva megpróbálja megfélemlíteni a helyi városka lakóit, hogy mondjanak le a bánya jogairól. Cat a küzdelem során megsebesül, de a kisvárosba érkezett vándorcirkusz szekerei alatt menedéket talál. Másnap reggel a cirkuszosok megtalálják a sebesült férfit, és gondját viselik. Mikor Finch emberei rájönnek, hogy hol rejtőzködött Cat, a cirkusz egyik műsora alatt lelőnek egy artistát. Ezzel a mutatványosok is belekeverednek a kisváros ügyeibe. Cat segítségül hívja régi barátját, Hutch Bessey-t (Bud Spencer), aki nem igazán örül a felkérésnek. A csapathoz csatlakozik Thomas (Woody Strode) az artista, akinek feltett szándéka, hogy megbosszulja barátja halálát, és Hutch süketnéma társa, Baby Doll (George Eastman). A banda a lakókkal összefogva próbálnak leszámolni a kegyetlenkedő Finch-csel és embereivel…

 
990 Ft
Aljas nyolcas (1DVD) (Quentin Tarantino)

Hat vagy nyolc vagy tizenkét évvel a Polgárháború befejezését követően egy hatosfogat vág utat magának a wyomingi télbe. Az utasai, John Ruth (Kurt Russell), a fejvadász és foglya, Daisy Domergue (az alakításáért Oscar-díjra jelölt Jennifer Jason Leigh) Red Rock városa felé tart, hogy ítéletet hirdessenek Domergue felett. Útközben két idegenbe botlanak: Marquis Warrenbe (Samuel L. Jackson), az egykori kékkabátos katonából lett fejvadászba és Chris Mannixbe (Walton Goggins), a déli lázadóba, aki azt állítja, hogy ő lesz a város új seriffje. Az előttük álló vihar elől a négyes Minnie magányos rőfösboltjában húzza meg magát, ahol nem a tulajdonos, hanem négy ismeretlen alak fogadja őket: Bob (Demian Bivhir), aki Minnie boltját igazgatja, amíg a nő távol van, Oswaldo Mobray (Tim Roth), Red Rock hóhéra, Joe Gage (Michael Madsen), a marhapásztor és Sanford Smithers (Bruce Dern), a Konföderáció egykori generálisa. Ahogy egyre hangosabban kezd el tombolni odakint a vihar, a nyolc utazó úgy döbben rá arra, hogy talán soha nem fognak eljutni Red Rockba...

 
1 990 Ft
Angyal és a rossz ember, Az (1DVD)

A sebesült pisztolyhőst kvéker család veszi oltalmába a Vadnyugaton, akik inkább az Ige, mint a fegyveres erőszak erejében hisznek. Felépülése után főhősünk minden erejével azon van, hogy megszabaduljon a ház szellemétől, ez azonban nem olyan egyszerű dolog...

 
1 990 Ft
  Apacs, Az (1954 - Apache) (1DVD) (Burt Lancaster) (magyar feliratos)

Az apacsok a hős Geronimo vezetésével szinte az utolsó
emberig harcoltak a megszálló telepesek ellen, de a technikai és számbéli fölény
miatt végül a megadás mellett döntöttek. Néhány indián azonban nem volt hajlandó
behódolni a sápadtarcúaknak és tovább harcoltak függetlenségükért, a becsületükért.

Massai egyike volt a lázadó apacsoknak. Miután a törzse
tagjai megadták magukat, ő továbbra is ellenszegült. Megszökött a börtönbe induló
vonatról és egyszemélyes háborút indított a megszállók, valamint a megszállóknak
behódoló, általa árulónak tartott indiánok ellen.

A klasszikus western - amelynek sikerét követően a Massai-t
alakító Burt Lancaster további tucatnyi vadnyugati filmben kapott főszerepet
- megtörtént események alapján készült!

 
3 990 Ft
Apacsok (1973 - Apachen) (1DVD) (Gojko Mitic)

Ulzana, a fiatal apacsvezér első ízben vesz részt Santa Ritában a fehérek által rendezett nagy ünnepségen, ahol a törzs tagjai ehetnek, ihatnak, -és cserébe a vadászterületükön levő aranybányákban végzett „rabszolgamunkáért”-, annyi lisztet vihetnek magukkal, amennyit elbírnak.
Ulzana bizonytalan a fehérekkel szemben, és kiderül, neki van igaza. Az amerikaiak ugyanis lemészárolják a tőrbe csalt indiánokat.
Ulzana bosszút esküszik…

 
1 990 Ft
Az élet nem számít (John Wayne) (1DVD)
Az arany a legnagyobb úr. A prérin és a hegyvidéken egyaránt. Rod Drew egy eltűnt aranyásó és a lánya után kutat, s nem is sejti, mennyire az események kellős közepében találja hamarosan magát. Először régi, öreg cimboráját menti ki egy veszélyessé váló kártyacsatából, majd rábukkan egy ... 
1 990 Ft
Aztékok kincse 1., Az (1DVD) (Karl May sorozat 02.)

Mexikó az amerikai polgárháború idején.

A megbuktatott elnök támogatói egy titokzatos kincs nyomába erednek, amelynek segítségével megdönthetik a hatalomra jutott gonosztevő Emperon Maximilian uralmát.

A kincs rejtekhelyét csak Kara az azték hercegnő tudja, akinek élete egy percig sincs biztonságban, mindenre elszánt gonosztevők járnak a nyomában. Szerencséjére Dr. Stennau személyében igazi támogatásra talál. A hajsza lélegzetelállító helyszíneken folyik a kincsért és a hatalomért.

 
990 Ft
  Aztékok kincse 2., Az - A Napisten piramisa (1DVD) (Karl May sorozat 09.)

Törökország, XIX század. Kara Ben Nemsi (Lex Barker) a nagy hatalmú herceg lányát készül megmenteni a haramiák fogságából, miközben megpróbálja megakadályozni, hogy a gonosztevők felbecsülhetetlen értékű kincseket raboljanak.

Fantasztikus tájakon zajlik a küzdelem jó és rossz között, ebben a különleges csemegének számító filmben.

 
990 Ft
  Belevaló titkárnő-Western klasszikusok (1DVD) (feliratos) (slimtokos)
Dick Wallace (John Wayne) a jóképű, dúsgazdag úrifiúk kicsapongó életét éli. Apja a leghatalmasabb és legvagyonosabb, egyben a legkeményebb és legkönyörtelenebb ember a vidéken. Nem csoda, hogy amikor fia.... 
1 990 Ft
  Börtönvonat Yumába (2007 - 3:10 To Yuma) (1DVD) (remake) (Russell Crowe) (hiányos borító)

Az 1957-es, Delmer Daves által rendezett, Glenn Ford és Van Heflin főszereplésével bemutatott film remake-je, ezúttal az Oscar-díjas Russel Crowe-val, valamint Christian Bale-el a főszerepben.

James Mangoldnak, az „A Nyughatatlan” című film rendezőjének legújabb alkotása egy igazi western csemege, amit mind a kritikusok, mind a nézők egyszerűen imádtak.

A történet szerint, Ben Wade-et (Russel Crowe) a vadnyugatot rettegésben tartó banditát elfogják, és Dan Evanst (Christian Bale), egy farmert bíznak meg azzal, hogy tegye fel Wade-t egy börtönvonatra, ami Yuma-ba megy. Evans elvállalja a munkát, mert adósággal terhelt farmját csak így tudja megmenteni. Evans-nek azonban, nem csak Wade embereivel kell megküzdenie, hanem az idővel is, ami ellene játszik. A farmernak mindössze 3 órája és 10 perce van arra, hogy feltegye Wade-et a vonatra.

 
1 990 Ft
Bosszú és becsület (1DVD) (új, fóliás példány)

Mikor José őrmesterre bízzák a fiatal Carment, a férfi még egyáltalán nem sejti, hogy ezáltal egész élete felfordul. Carmen természetesen megszökik, ami miatt Josét lefokozzák, ám az őrmester mindezek ellenére halálosan beleszeret a lányba. Ennek következményeként előbb csempészeket kezd el segíteni, ezután féltékenységből megöli felettesét, és mindez még csak a kezdet…

 
1 990 Ft
Bosszú hajnali lovasa, A  (1DVD) (feliratos)
Amikor John Mason apját lelövik a banditák, a férfi bosszút esküszik. A gyilkosnak is megvan azonban a saját terve. 
1 990 Ft
Bosszú völgye, A (1DVD)

Burt Lancaster, sok Winchester és colt, rengeteg szilajon tartott marha, kőkemény pásztorok, egy zabigyerek, a gyámoltalan de kihívóan szép mama (Lily) apavért követelő testvérei, bosszú, whisky és biznisz. Minden adott egy jó westernhez...

A mostohák közül az „úton talált” Owen az, aki mindig elviszi a balhét, s menti Arch édes gyermekét, Lee-t. Most is így van ez, mikor „föláldozza” magát álapaként. Ám mi a hála? Lee, az édes gyermek Lily testvéreinek kezére játssza Owent. A film végén egy lövöldözés hozza el az igazság pillanatát. Aki többet akar tudni, kövesse hőseinket a zord hegyekbe.

 
1 490 Ft
Breakheart szoros (1DVD) (1975)

1873 telén egy katonákat és gyógyszert szállító vonat tart a Fort-Humboldt erőd felé a hegyeken keresztül. John Deakin fogolyként vesz részt az úton, aki valójában egy bűnözőnek álcázott titkosügynök, feladata pedig az, hogy felderítse egy aranycsempészettel foglalkozó bűnbanda tevékenységét.

A 200 mérföldes utazás során azonban a havas, hideg vadvidéken sorra különös halálesetek történnek. AZ első éjszaka, holtan találják fülkéjében az orvost, akinek egy járvány kivizsgálása és megfékezése lett volna a feladata. A mozdony fűtője kiesik egy száguldó vonatból, ráadásul a tiszteletes is nyomtalanul eltűnik. Az utolsó három vagon pedig, amelyekben a katonák utaznak, lecsatolódik a szerelvényről és a szakadékba zuhan.

Hamarosan kiderül, hogy a koporsók, amelyeket az állítólagos járvány áldozatainak temetésére szállítanak az erődbe, puskákkal, a gyógyszeres dobozok pedig lőszerrel vannak tele.

Deakin rövid idő alatt átlátja a furcsa események és az aranycsempészet közötti összefüggést. Az érdekek, az indiánok megjelenésével egy időben, a Breakheart.szorosnál ütköznek.

 
1 990 Ft
Breakheart szoros (1DVD) (Charles Bronson) (felirat)

A nálunk is népszerű bestseller-író, Alistair Maclean regénye alapján
készült film története ügyesen elegyíti a vadnyugat világát az Agatha Christie
történetek izgalmával és talányaival.

1870-ben Utah állam egyik távoli helyőrségében járvány tör ki. A helyőrségen
tartózkodók segítséget, utánpótlást és gyógyszert kérnek. A kormányzó személyesen
gondoskodik arról, hogy mielőbb elinduljon a vonat az utánpótlással.

A gyógyszerek, orvosok és katonák mellett néhány elítéltet is szállít a vonat
Fort Humboldtba, köztük a gyilkosság miatt elítélt John Deacon-t.

A szerelvény nekivág a 200 mérföldes útnak, amely a hideg, havas vadvidéken
vezet keresztül. Az első éjszaka megdöbbentő esemény történik: holtan találják
az orvost, akinek a járvány megfékezése és kivizsgálása lett volna a feladata.
A bűnözők nem tehették - őket szigorúan őrzik. Orvosra azonban szükség van.
Mivel John Deacon ért valamennyit az orvostudományhoz, megengedik neki,
hogy az úton ő lássa el az orvosi feladatokat. Nem sokkal később azonban újabb
haláleset árnyékolja be az utat: a mozdony vezetője kiesik a vonatból!

A szerelvényt megállítják és Deacon megvizsgálja a halottat. Megállapítja,
hogy nem baleset történt: a mozdonyvezetőt meggyilkolták! Valaki nem akarja,
hogy megérkezzen az ellátmány Fort Humboldtba!

 
1 990 Ft
  Butch Cassidy és a Sundance kölyök (1DVD) (1969) (szinkronos)
A vadnyugat legendás párosa, Butch Cassidy (Paul Newman) és a Sundance kölyök (Robert Redford) a legtöbb hírhedt gengszterrel ellentétben nem véres lövöldözésekbe torkolló útonállásaikkal írták be magukat örökre a legendák nagykönyvébe, hanem elegáns stílusukkal és intelligenciájukkal. Egy nagyszabású vonatrablás után a pénzzel és a szépséges Ettával (Katharine Ross) Dél-Amerikába szöknek üldözőik elől, ahol már hárman fosztogatják a bankokat. A 4 Oscar-díjat nyert Butch Cassidy és a Sundance... 
2 990 Ft

prev
next

Sorrend: