Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

western


Sorrend:

prev
next

Pokoli expressz (John Wayne) (1DVD)
Titokzatos bűnöző tartja rettegésben az L & R vasúti társaság utasait. A csak „Maszkos” néven emlegetett fantom vonatokat siklat ki, sok ember halálát okozva. Az áldozatok között van a Hurrikán Expressz vezetője, Larry Baker (John Wayne) pilóta édesapja is. Baker azonnal nyomozni kezd a „Maszkos” után, s hamarosan egy sereg gyanúsítottat talál. Kiválasztani közülük az igazi gyilkost azonban egyáltalán nem egyszerű. A „Maszkos” arról híres, hogy pillanatok alatt képes más embernek álcázni magá... 
1 990 Ft
Pokoli város (1DVD) (Telly Savallas)

Özvegy érkezik Amerikából egy mexikói városba egy fekete halottas kocsin, benne egy üres koporsóval. A férje gyilkosát keresi, hogy megölje őt majd a koporsóban visszavigye az Államokba. Csak egy legendában bízhat, Aguila létezésében.

De nem ő az egyetlen aki keresi ezt a férfit. A Mexikói Hadsereg ezredese szintén meg akarja találni őt, hogy Mexikóvárosban kivégeztesse.

Csak egy ember áll az útjukba, a helyi lelkész, de talán ő sem az, akinek látszik...

 
2 990 Ft
Rideg valóság (1DVD) (Hard Ground) (Burt Reynolds)

A vadnyugat legvadabb hajszája. Újabb foglyokat vezetnek megkötözve a rettegett yumai börtön poklába. A foglyok közt van John McKay, akit 10 évre ítéltek el önvédelemből elkövetett gyilkosságért. A menetből két embernek sikerül kereket oldania útközben: egy McCordy nevű fegyencnek és a gonosz Billy Bucklinnak, aki annyi bűnt követett el, hogy felsorolni is hosszú lenne és akit 99 évre ítéltek el. Nate Hutchinson seriff ezek után mindenképp Bucklin fejét akarja. Szabadságáért cserébe megbízza McKay-t a feladattal, és még fiával is hajlandó újra összehozni, akit ő nevelt, amióta apja a rács mögé került. Eközben Bucklin emberei sem tétlenkednek. Kirabolnak egy széfet, lelőnek két bányászt és kiszabadítanak egy veszedelmes gyilkost a börtönből. Hutch-nak és McKaynek is meg kell szerveznie saját bandáját, melyben McKay fia is helyt kap, aki hajlandó az életét kockáztatni rég nem látott apjáért. Nehéz dolguk lesz, mert Bucklin újabban a mexikói határvidéken élő lázadókkal szövetkezik egy független állam létrehozására, mely az ártatlanok vérére és lopott aranyra épül.

 
1 990 Ft
  Rio Lobo (1DVD) (John Wayne)  (felíratos) (fotó csak reklám)

Howard Hawks, a western műfaj egyik legjeleseb képviselője volt, aki fél
évszázadon keresztül meghatározta a klasszikus műfaj irányvonalát azóta klasszikus
rendezéseivel. A Rio Lobo Hawks karrierjének utolsó filmje, amelyben
természetesen a western másik legendás alakja, számos Hawks film főszereplője,
John Wayne alakítja a főhőst!
Cord McNally az amerikai polgárháború tisztje nem felejt! Még a háború
alatt elraboltak csapatától egy rájuk bízott fontos aranyszállítmányt. Árulás
és aljas cselszövés tette lehetővé, hogy a gazemberek megkaparintsák a zsákmányt
- és ez a rajtaütés McNally egyik hűséges fiatal tisztjének életébe került!

A háború után McNally felkerekedik, hogy megtalálja és megbüntesse azokat,
akik felelősek a tiszt haláláért és az arany elrablásáért. Útja során egy kisváros,
Rio Lobo kelti fel az érdeklődését, ahol a helyi seriff nem más, mint
egy egykori törvényenkívüli szadista gazember, Hendricks, aki embereivel
terrorban tartja a város megfélemlített lakóit.

Lakik a városban egy titokzatos földbirtokos is, Ketcham, aki nem sokkal
a háború után bukkant fel itt kegyetlen zsoldosaival, akik sorra arra kényszerítik
Rio Lobo tisztességes lakóit, hogy adják el földjeiket Ketcham-nek.
McNally úgy dönt, egy darabig a városban marad és alaposan körmére néz
a kegyetlen seriffnek és a gátlástalan titokzatos földbirtokosnak…

 
4 990 Ft
Seraphim Falls - A múlt szökevénye (1DVD) (kissé karcos)

A polgárháború véget ért, ám a bosszúszomjas Carver ezredes nem nyughat, míg nem teljesíti utolsó misszióját: bármi áron le kell vadásznia Gideont.
A kétszeres Oscar-díjas John Toll-lal a kamera mögött a Seraphim Falls – A múlt szökevénye „az a fajta grandiózus, lélegzetelállító akció-kalandfilm, amihez manapság csak igen ritkán van szerencsénk” (Pete Hammond – Maxim).

 
1 990 Ft
Shalako (1DVD) (Sean Connery)

Egy európai arisztokratákból álló vadásztársaságnak, nyoma vész Új Mexikó kietlen, napégette pusztaságában, miután rátévednek egy apacs rezervátum területére.

Shalakot, a magányos vándort küldik a megmentésükre, aki kellő helyismerettel és tapasztalattal rendelkezi ezen a vidéken. Bár a csoport túlélő tagjai eleinte bizalmatlanul fogadják a titokzatos vándort, mégis rá kell bízzák magukat a férfira, hogy kimenekítse őket a forró helyzetekből: a dühödt indiánok lángoló nyílvesszeinek erdejéből, és a forró, veszélyekkel teli kősivatagból.

 
1 990 Ft
Sierra Madre kincse, A (1DVD) (Humphrey Bogart) (Oscar-díj)

A hegyek gyomrában arany, az aranyásók szívében pedig mérhetetlen kapzsiság rejtőzik. Miután a két szerencsevadász és az elszegényedett bányaszakértő aranyat talál a hegyekben, a mohóság és a félelem veszi át az uralmat.

Bogart szeretnivaló figurája a szemünk előtt változik át fösvény szörnyeteggé.

John Huston rendező ragaszkodott elképzeléséhez, és végül két Oscar®-díjjal is jutalmazták munkáját (legjobb rendezés és legjobb forgatókönyv kategóriákban), apja, Walter Huston pedig a legjobb epizódszerepért vihette haza a szobrocskát.

Félévszázaddal később A Sierra Madre kincse felkerült az Amerikai Filmintézet minden idők legjobb 100 amerikai filmjének listájára.

 
1 990 Ft
Skalpvadászok (1DVD)

A prémvadász Joe Basstól a kiowa indiánok elrabolják összegyűjtött prémjeit, cserébe ott hagyják a szökött néger rabszolgát, Josephet. A kiowa indiánokat lemészárolja egy gyilkos skalpvadász, Jim Howie és garázda csapata, és magukkal viszik Joe prémjeit is. Joe és Joseph tehát a skalpvadászok nyomába szegődik, hogy alkalmas pillanatban visszaszerezzék a prémeket. De Joseph a banda kezébe kerül, ezért Joe egyedül kénytelen felvenni a skalpvadászokkal a harcot...

 
3 990 Ft
Sólyom nyomában, A (1DVD) (Gojko Mitic)

A 19. század második felében a Fekete hegyekben aranyat találtak, azon a területen, amely egy szerződés értelmében a dakota indiánokat illette meg. Ezután aranyásók, kereskedők és kalandorok lepték el a környéket.

Tanglewood városa vált Sólyom harcosainak és a fehér felfedezők csatájának helyszínéül. Bátorság és cselek sokasága kellet ahhoz, hogy Sólyom harcosainak sikerüljön kiszabadítani az indián vezért, Szürke Medvét, legyőzzék a fehér emberek seregét és újraegyesítsék a szétszóródott törzset.

 
2 990 Ft
Szél dühe, A (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Marco és öccse profi bérgyilkosok, akik megbízást kapnak egy távoli kis falucskában: meg kell ölniük a hamarosan a faluba érkező felbújtó Tanítót, aki a népet az elnyomás elleni lázadásra szítja. A megbízó a helyi nagybirtokos,aki retteg az esetleges népfelkeléstől. Az álnok úr azonban elkövet egy végzetes hibát, és ígéretét megszegve, megöleti Marco öccsét. Marco bosszút esküszik, és megbízója ellen fordul. A lázadás így új erőre kaphat...

Az izgalmas western kitűnő szórakozás mind a spagetti western, mind Terence Hill rajongói számára, hiszen tőle eddig szokatlan szerepben láthatjuk viszont a kék szemű fenegyereket.

 
2 990 Ft
Szivárvány-völgy legendája, A (John Wayne) (1DVD)
Amikor út kezd el épülni Szivárvány-völgyben, a bűnözők mindent megtesznek, hogy megakadályozzák az elkészültét. Áron alul akarják felvásárolni a farmerek földjét, és semmitől sem riadnak vissza céljuk elérése érdekében. John Martin (John Wayne) a kormánynak dolgozik, aki azért érkezik inkognitóban a területre, hogy biztosítsa az építkezés befejezését, s egyben leszámoljon a banditákkal. 
1 990 Ft
Texas Adios (1DVD)

Franco Nero (Django) játssza Burt Sullivan-t, a kemény texasi sheriffet, aki Mexikóba megy az öccsével, hogy letartóztassák azt a férfit, aki évekkel azelőtt megölte az apjukat. Ám miután kiderítenek egy sokkoló családi titkot, a testvérek csapdába esnek egy törvénytelen földön, ahol az erőszak hobbi, a bosszú születési jog, a hirtelen halál pedig az élet szerves része.

Másik címén a The Avenger (A bosszúálló) egy igazán különleges, 1966-os western, amelyet Ferdinando Baldi (Comin’ at Ya!) rendezett és Enzo Barboni (They Call me Trinity) fényképezett. A film tele van kirobbanó akcióval, epikus helyszínekkel, figyelemre méltó zenével – avagy a spagetti westernek minden legfontosabb védjegyével.

 
1 990 Ft
Texas Adios (1DVD)

Franco Nero (Django) játssza Burt Sullivan-t, a kemény texasi sheriffet, aki Mexikóba megy az öccsével, hogy letartóztassák azt a férfit, aki évekkel azelőtt megölte az apjukat. Ám miután kiderítenek egy sokkoló családi titkot, a testvérek csapdába esnek egy törvénytelen földön, ahol az erőszak hobbi, a bosszú születési jog, a hirtelen halál pedig az élet szerves része.

Másik címén a The Avenger (A bosszúálló) egy igazán különleges, 1966-os western, amelyet Ferdinando Baldi (Comin’ at Ya!) rendezett és Enzo Barboni (They Call me Trinity) fényképezett. A film tele van kirobbanó akcióval, epikus helyszínekkel, figyelemre méltó zenével – avagy a spagetti westernek minden legfontosabb védjegyével.

 
1 990 Ft
  Üldözők, Az (1956 - The Searchers) (1DVD) (John Wayne) (Warner Home Video kiadás) német kiadás , magyar felirattal

1868 - a texasi határvidék. Ethan Edwards testvéréhez érkezik látogatóba. A farmon megtudja, hogy a közelben komancsok bukkantak fel és úgy dönt, hogy a családnál lakó félvér cheerokee indiánnal felderíti a terepet. Amíg távol vannak, a komancsok megtámadják a farmot és kegyetlenül lemészárolnak mindenkit. Csak Ethan kisebbik unokahúgát kímélik meg, őt azonban magukkal hurcolják. Ethan nem késlekedik: vállalva minden kockázatot és nehézséget, azonnal a gyilkosok nyomába ered és megfogadja, hogy addig nem nyugszik, amíg meg nem bosszulja családja kiirtását és ki nem szabadítja az elrabolt lányt. Klasszikus western-alapmű, amelyet az Amerikai Filmintézet nemrég beválasztott minden idők száz legjobb filmje közé!

 
4 990 Ft
Ulzana (1DVD) (Gojko Mitic)

Ulzana, a fiatal apacsvezér első ízben vesz részt Santa Ritában a fehérek által rendezett nagy ünnepségen, ahol a törzs tagjai ehetnek, ihatnak - és cserébe a vadászterületükön levő aranybányákban végzett "rabszolgamunkáért" - annyi lisztet vihetnek magukkal, amennyit elbírnak. Ulzana bizonytalan a fehérekkel szemben, és kiderül, neki van igaza. Az amerikaiak ugyanis lemészárolják a tőrbe csalt indiánokat. Ulzana bosszút esküszik...

 
1 990 Ft
  Utolsó cowboy, Az (1962 - Lonely Are The Brave) (1DVD) (Kirk Douglas) ( használt )

Jack Burns (Kirk Douglas), a régmúlt idők cowboyainak magányos életét éli. Egyszerűen nem hajlandó elfogadni, hogy azoknak az időknek már vége és képtelen beilleszkedni a modernkori társadalomba. Lóval közlekedik, személyigazolványt és jogosítványt nem hord magánál és ellenáll minden változásnak, amivel csak találkozik.

Amikor illegális bevándorlók megsegítése miatt, legjobb barátja, Bondi, börtönbe kerül, Burns szándékosan kiprovokálja a letartóztatását. Elhatározza, hogy ha törik, ha szakad kiszabadítja. A rácsok mögött azonban kiderül, hogy öreg cimborája nem képes szökevényként leélni hátralévő életét, ezért inkább a börtönt választja. Jack úgy dönt, hogy egyedül szökik meg. Élethalál harc kezdődik, aminek a kimenetele eldönti az utolsó igaz, vad, nyugati cowboy sorsát...

 
1 490 Ft
  Vadnyugat hőskora, A (3DVD box) (extra változat) (DVD díszkiadás) (Oscar-díj) (fotó csak reklám)

Hősies bátorság, szívós kitartás és vérre menő küzdelem – ilyen lehetett a vadnyugat hőskora. A legendás korszakot három rendező öt fejezetben eleveníti fel, a filmtörténet leghíresebb akciójelenetei és legendás színészgárda segítségével.

A többgenerációs családregényben Henry Fondával, Gregory Peckkel, Debbie Reynoldsszal, James Stewarttal és John Wayne-nel a főszerepekben nyomon követhetjük, amint hőseink nyugat felé vándorolnak, útjukat tajtékzó folyó, dübörgő bölényhad és vonatos lövöldözés tarkítja. A technikai fejlődésnek köszönhetően a háromszoros Oscar®-díjas panorámafilm eredeti „hárommezős” felosztású képét most tűéles tisztaságban, hangját pedig Dolby 5.1-es eredeti hanggal élvezhetjük. Irány a vadnyugat!

 
7 990 Ft
  Vadnyugati Casanova (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Coburn csavargó, a préri a hazája, itt-ott elköt egy lovat, ami a keze ügyébe esik. Eközben vigyáz arra, hogy össze ne fusson Sonny Bronston pisztolyával. Sonny ugyanis meg akarja bosszulni, hogy Coburn nővére, Mary becsületébe gázolt. Ezért maga akar golyót ereszteni Coburn fejébe, nem tűri, hogy a csavargó életére más is pályázzon, s folyton kimenti Coburnt az életveszélyes helyzetekből. Coburn egy haldokló öregtől azt a megbízást kapja, hogy vigye el Chipet, az árva kisfiút Westlandbe, hogy ott a gyermek át tudja venni örökségét. Elindul hát az óriás termetű Coburn és a kisfiú, hogy megannyi pofon és ökölcsapás segítségével, túlélve a veszélyekkel teli utat, megszerezze az örökölt házat s földet.

 
990 Ft
Valdez lovai / Hideg veríték (1DVD) (Charles Bronson)

A halhatatlan színész felkavaró westernje a Hét mesterlövész és a Joe Kidd rendezőjétől bónuszfilmmel!

Valdez lovai: 

Chino Valdez, a Mexikóhoz közeli, sziklás hegyekkel körülzárt lankán épített házában él egyedül, és vadlovak befogásából, szaporításukból, betörésükből és eladásukból tartja fenn magát, valamint farmját. Egyik reggel egy szögesdrót kerítést talál a lovai mozgási útvonalán, illetve egy súlyosan sérült vemhes lovat, amely fennakadt a kerítésen, és már kiscsikóját is csak Valdez segítségével tudja megelleni. A föld tulajdonosa hideg, szívtelen ember, így nem hatja meg Chino gyönyörű lovának pusztulása. A valódi bonyadalom azonban akkor indul, amikor Chino és a zsarnok húga között szerelem bontakozik ki. Ez már túl sok indulatot szül, és a háború elkezdődik...

Hideg veríték: 

A párizsi alvilág kulisszái adják a keretet Charles Bronson izgalmas filmjéhez. Hősünk belesodródik a helyi kábítószer- csempészek öntörvényű és kegyetlen világába, amelyet amerikai mivolta miatt nem mindig ért meg. Aki pedig ennek a világnak a törvényeit nem ismeri, az állandó veszélynek van kitéve, és csak magára számíthat. Természetesen mielőtt bárki könnyeket hullatna a főszereplőért, jusson eszébe: ez itt Charles Bronson. Nem ő az, akinek rettegnie kell...

 
2 990 Ft
  Viva Django / Halál csöndje, A / Companeros - Egy kincskereső Mexikóban / Isten fegyvere / Bosszú lovasa, A (3DVD box) (Spagetti Western kollekció 2.) (DVD díszkiadás)

Viva Django:

Django (Terence Hill) feleségét meggyilkolják, mikor egy pénzszállításnál segédkezik. A támadást David (Horst Frank) terveli ki, aki Django egyik legjobb barátja. Django hóhérnak áll, de titokban megmenti az elítélteket a kivégzéstől, azzal a szándékkal, hogy segítsenek neki bosszút állni Daviden.

A film a spagetti western-klasszikus Sergio Corbucci rendezte eredeti Django történetének előzményeit dolgozzafel Terence Hill zseniális alakításával, Ferdinando Baldi (Texas Adios) rendezésében.

Halál csöndje, A:

Sergio Corbucci (Django) mesteri rendezése Klaus Kinski és Jean-Louis Trintignant briliáns alakításával és Ennio Morricone kitörölhetetlen zenéjével. A film egy igazi gyöngyszem a spagetti western rajongóknak.

Companeros - Egy kincskereső Mexikóban:

Sergio Corbucci rendhagyó spagetti westernje komikus elemekkel és sok akcióval, Franco Neróval a főszerepben, Ennio Morricone dallamaival.

Isten fegyvere:

A film az EGY KINCSKERESŐ MEXIKÓBAN DVD extrái között található bónusz-film!

John atya egy idő után megunja az imádkozást, szögre akasztja a csuháját és kereszt helyett koltot vesz kezébe, hogy azzal vessen véget a környéket terrorizáló bűnbanda uralmának...

Gianfranco Parolini, a közkedvelt Sabata-trilógia rendezőjének remek spagetti westernje Lee Van Cleef és Jack Palance emlékezetes alakításával.

Bosszú lovasa, A:

A film A HALÁL CSÖNDJE DVD extrái között található bónusz-film!

Bill gyerekkorában szemtanúja volt annak, hogyan irtotta ki négy rabló a családját. Tizenöt évvel később készen áll arra, hogy bosszút álljon. Útközben találkozik Ryannel, akinek ugyancsak elszámolnivalója akad a négy gyilkossal...

 
9 990 Ft

prev
next

Sorrend: