Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

western


Sorrend:

prev
next

  Companeros - Egy kincskereső Mexikóban (1DVD) (1970) (Franco Nero)
Történet:
Yodlaf Peterson, a fegyverkereskedő üzletet szimatol. Egyetlen akadályt kell csupán elhárítania: a pénzt éberen őrzik egy bank páncélszekrényében, a kódot pedig csak Xantos professzor ismeri, aki éppen az amerikaiak fogságában van... Sergio Corbucci rendhagyó spagetti westernje komikus elemekkel és sok akcióval, Franco Neróval a főszerepben, Ennio Morricone dallamaival.
 
2 990 Ft
  Délutáni puskalövések (1DVD) (német borító) ( magyar felirat)

Sam Peckinpah (Vad banda) ezen kitűnő és megható filmjében a westernek bálványai, Randolph Scott és Joel McCrea legendás múltjukhoz illő szerepet játszanak: a törvény idősödő szolgáit, akiket felfogadnak egy aranyszállítmány védelmére. Nincs sok mindenük: egy-egy lovuk és néhány dollárjuk. Mégis mindenük megvan: függetlenek. A határ azonban eltűnőben, akárcsak a tér, amely elég tágas a független férfiak számára.

Némi szerencsével az oldalukon a páros sikerrel teljesíti az utolsó megbízást. Közben a legkülönfélébb kalandok várnak rájuk: megmentenek egy menyasszonyt (Mariette Hartley), lövöldözésekbe keverednek, és egész életüket befolyásoló árulás áldozatai lesznek. A Délutáni puskalövések egyszerre izgalmas western és szívet melengető műfaji tisztelgés.

 
4 990 Ft
  Django (1966) (1DVD) (digitálisan felújított extra változat) (Franco Nero)

Sergio Corbucci halhatatlan klasszikusa – most felújítva az eredeti negatívból! Franco Nero egy magányos idegent alakít, aki a nyugatot járja, és egy koporsót vonszol maga után, miközben bosszúval kikövezett útján halad. A társíró/rendező Sergio Corbucci (The Great Silence, Companeros) filmtörténeti klasszikusa tele van kitörölhetetlen képekkel, felejthetetlen színészi játékkal és olyan sokkoló brutalitással, amit spagetti westernben eddig nem láthattunk. Ez a sokat vitatott epikus gyöngyszem meghatározta a műfajt, elindított egy jelenséget, és több mint ötven különböző nem hivatalos folytatást szült.

A Django ezen kiadása egy felújított verzió az eredeti negatívból, amit nemrég találtak meg egy római széfben, ahol érintetlenül maradt több mint három évtizeden keresztül. Most először hallható a választható olasz nyelv, amelynél többek közt Franco Nero eredeti hangja is fellelhető. A több évig tartó, mindenre kiterjedő felújítási munkálatok után az Ultrafilm Kft. büszkén mutatja be a Django legszebb és legteljesebb verzióját, ami valaha is bemutatásra került.

 
1 990 Ft
Django / Django visszatér (1DVD)

Django:

Sergio Corbucci halhatatlan klasszikusa – most felújítva az eredeti negatívból! Franco Nero egy magányos idegent alakít, aki a nyugatot járja, és egy koporsót vonszol maga után, miközben bosszúval kikövezett útján halad. A társíró/rendező Sergio Corbucci (The Great Silence, Companeros) filmtörténeti klasszikusa tele van kitörölhetetlen képekkel, felejthetetlen színészi játékkal és olyan sokkoló brutalitással, amit spagetti westernben eddig nem láthattunk. Ez a sokat vitatott epikus gyöngyszem meghatározta a műfajt, elindított egy jelenséget, és több mint ötven különböző nem hivatalos folytatást szült.

Django visszatér:

Django (Franco Nero) szerzetesként visszavonulva él egy távoli kolostorban. Egy napon volt felesége keresi fel, a férfi segítségét remélve, mivel közös lányukat, a szinte még gyermek Marisolt elrabolta a gonosz El Diablo, aki rabszolgákat ejt rabul ezüstbányájába, és fiatal szűzlányokat ragad el szüleiktől, hogy aztán jó pénzért eladhassa őket a városi bordélyba. Django a lánya keresésére indul, aki megannyi társával a Mariposa Negra gőzhajón raboskodik. Ekkor még mint Ignatius barát keresi fel El Diablót, a rabszolgatartó vezért, de a szép szó nem használ. Djangót megverik, megkínozzák, és a vezér ezüstbányájába szállítják, ahol rabszolgasorsra ítélik. A férfiban feltámad a harcos, megszökik, és kegyetlen bosszúhadjáratot indít a kegyetlen zsarnok és emberei ellen...
A Django visszatér az egyetlen hivatalos folytatása Sergio Corbucci klasszikusának, melyben a megismert Django karaktert kelti életre újra a színészóriás Franco Nero, Nello Rossati rendezésében.

 
1 990 Ft
  Django elszabadul (2012) (1DVD) (Django Unchained) (Quentin Tarantino) (Oscar-díj) (Empire Film kiadás)

Quentin Tarantino már megint vad, őrült és poénos filmet rendezett, melyben kiváló színészek dolgoztak vele.


Jamie Foxx alakítja Djangót, a rabszolgát, aki egy fogorvosból lett fejvadász, dr. Schultz (Christoph Waltz) oldalán vadászik fehér emberekre. De neki igazából csak az fontos, hogy rátaláljon a feleségére (Kerry Washington) és kiszabadítsa – a gyönyörû nőt egy rabszolgavásáron látta utoljára. A páros eljut Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) hírhedt ültetvényére, ahol egy ravasz trükkel próbálják visszaszerezni Django szerelmének szabadságát. Ám az uraság háziszolgája (Samuel L. Jackson) rájön, hogy mit akarnak igazán, és elszabadul a pokol…

 
1 990 Ft
Egy lyukas dollár (1DVD)

Gary Ohara százados (Giuliano Gemma) és öccse Philip Ohara főhadnagy az Észak és Dél háború végével leszerelni kényszerülnek a hadseregtől. Elindulnak munkát és megélhetést keresni egy-egy irányban. Gary hazatér hitveséhez, Philip nyugatra megy egy új élet reményében. Ekkor még nem sejtik, hogy a következő találkozásuk véres drámába torkollik, melyben mindketten sokat veszítenek. Mindezek hátterében egy pénz és hataloméhes ember áll, kinek ravasz fondorlatai megkeserítik a város lakóinak életét is melyben a tesvérpár újra találkozik. Gary később visszatérvén kegyetlen leszámolásba kezd, amolyan spagetti western módra. A film a stílus egyik legjobbja, ahogyan a főszerepet alakító olasz színészóriás is.

 
3 990 Ft
Egy maréknyi dollárért (1DVD) (Oliza Film kiadás)

Egy magányos, névtelen fegyveres érkezik a kis határvidéki városkába, ahol két banda rivalizál egymással. Az idegent eleinte nem nézik jó szemmel, de a titokzatos fegyveres tudja, hogyan kovácsoljon előnyt magának a kényes helyzetből. Mindkét bandának felajánlja segítségét, biztos kezét, célt soha nem tévesztő fegyverét, és mindkét bandát sikerül csőbe húznia.

Míg a rivalizáló rosszfiúk egymásnak esnek, a névtelen szerencsevadász a háttérből mozgatja a szálakat, és ha kell, a fegyverét is előveszi. Miért teszi mindezt? Természetesen egy maréknyi dollárért!

 
2 990 Ft
  Élet vagy halál (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek) (Fibit Media kiadás)

Az amerikai polgárháborúban Eli Sampson (Bud Spencer) éhes. Miközben valami harapnivalót keres, bajba kerül, mivel minden élelmiszer be van osztva. Már a nyakán is a kötél, amikor választhat: vagy a halál, vagy többedmagával segít Pembroke ezredesnek (James Coburn) egy szinte bevehetetlen erőd megrohamozásában, aminek bevétele stratégiai előnyhöz juttatná a szövetségeseket. Ahogy azt már megszokhattuk, hősünk most sem bánik szűkmarkúan a hatalmas pofonokkal és a rekeszizmokat nem kímélő poénokkal.

A film kellemes kikapcsolódás a pofonosztó óriás rajongóinak és a spagetti western kedvelőinek egyaránt, hiszen az a Tonino Valerii jegyzi, kinek nevéhez olyan filmes munkák kötődnek, mint a Nevem: Senki rendezése, vagy éppen az Egy maréknyi dollárért forgatókönyve, melyet többedmagával jegyez. A biztos sikert az említett neveken kívül még egy színészóriás, Telly Savalas garantálja.

 
1 990 Ft
  Ezer pofon ajándékba (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Bill Kiowa egy fiatal indiánlányt vett feleségül. Amikor azonban ártatlanul
elítélik, és börtönbe kerül, ifjú felesége egyedül marad otthon. Ezt használja
ki a férfi régi ellensége, Elfego, aki meggyilkolja a lányt.

Szabadulása után Bill elhatározza, hogy négy társa segítségével bosszút
áll Elfego-n és örökre leszámol vele...

Bud Spencer magyar hangja: Kránitz Lajos.

 
1 990 Ft
  Ezüst Oroszlánok birodalmában, Az (1DVD) (Karl May sorozat 10.)

Kara Ben Nemsi a vétkes maharadzsát leleplezte, de az mégis megmenekült a halálos ítélet elől. A bosszúhadjáraton akarja a maharadzsa a halálos ellenségét megölni és élete legnagyobb zsákmányát megszerezni, a hatalmas, és végtelenségig értékes Chaldaer-ek aranykincsét, amit Medjir kolostorának sziklalabirintusa őriz. Társával a bandita Abu Seif-vel, a maharadzsa elrabolja a Chaldaer-ek főnökének lányát Ingscdha-t, mint túszt a kincsért akarják kicserélni. Kara Hadschi Hafel Omar-ral és Ahmed sejk fiával együtt üldözőbe veszik a veszik a bűnbandát, de a maharadzsa halálos csapdát állít üldözőinek...

 
990 Ft
  Farkasokkal táncoló (1DVD) (Kevin Costner) (Oscar-díj) (fotó csak reklám) ( használt )

1863. A polgárháború idején az ifjú John Dunbar teljesen véletlenül hőssé válik, miután akaratán kívül győzelemre vezeti az egyesült seregeket.

Saját kérésére az indiánok lakta határvidékre helyezik szolgálatba, de az erődöt teljesen elhagyatottan találja. A magányos férfihez társul szegődik egy farkas. A közelben élő sziú indiánok félelemmel vegyes tisztelettel figyelik az idegen sápadtarcút, akit maguk között csak Farkasokkal táncolónak neveznek.

John megismerkedik, majd megbarátkozik az indián törzzsel. Kiderül, hogy a sziúk között él egy fehérbőrű nő, akit az indiánok neveltek fel. John, aki eddig az indiánok ellen harcolt, most egyre közelebb kerül a sziúkhoz és lassan a törzs tagjának érzi magát…

Kevin Costner monumentális western-eposza gyönyörű képeivel és elgondolkodtató történetével minden idők egyik legfontosabb amerikai filmjévé vált! Romantikus, izgalmas, epikus mozi, amely nem hiányozhat egyetlen gyűjteményből sem!

 
1 990 Ft
Fehér farkasok (1DVD) (karcos példány)

Az indián háborúk véget értek, a győztes fehér hódítók rezervátumokba kényszerítik a maroknyivá zsugorodott rézbőrű népet. A dakota Sólyom ősi otthona, Black Hills felé tart, ám útközben asszonyát, Kékhajút megölik a vérszomjas Bashan fehér banditái, akik a helyi földbirtokos zsoldjában állnak. Sólyom bosszút esküszik a gyilkosok ellen, jogos hadjáratával azonban csak felhevíti az indiánellenes indulatokat, veszélyeztetve a két közösség törékeny békéjét. „Csupán a halott indián a jó indián” - tartják a fehér farkasok, de szerencsére nem mindenki üvölt együtt velük: a banditák által szorongatott kisváros sheriffje megpróbál igazságot szolgáltatni a dakota harcosnak, mielőtt túl késő lenne…

 
1 990 Ft
  Félszemű, A (2010 - True Grit) (1DVD) (remake) (Jeff Bridges)

A félszemű lebilincselő történetet mesél a bosszúról és bátorságról egy olyan kegyetlen és kiszámíthatatlan világban, ahol az igazság magától értetődő, a könyörület pedig gyakorlatilag nem létező fogalom.

Mattie Rosst (Hailee Steinfeld) semmi sem tántoríthatja el attól, hogy kézre kerítse apja hidegvérű gyilkosát, Tom Chaney-t (Josh Brolin). A mindössze 14 éves lány Rooster Cogburn (az Oscar®-díjas Jeff Bridges), a félszemű, alkoholista békebíró és LaBoeuf (az Oscar®-díjas Matt Damon), a keménykezű texasi kopó segítségét kéri abban, hogy levadásszák a menekülő Chaney-t. Ugyan vannak nézeteltéréseik, de elhatározásuk sziklaszilárd, így a trió egy olyan, veszélyekkel teli kalandba bonyolódik, melynek csak egyetlen kimenetele lehet: a megtorlás.

 
1 990 Ft
Fennsíkok csavargója (1DVD)

Clint Eastwood második filmjében, amit rendezőként is jegyez, a sztár visszatér a jól ismert környezetébe – a Vadnyugatra – és a Dollár-filmekből megismert névtelen hős ikonikus szerepéhez.

Eastwood egy titokzatos idegent alakít, aki a tűzforró sivatagból érezik Lago bűnös városába. Miután három, börtönből szökött fegyveres gyilkossággal és nemi erőszakkal övezett ámokfutást rendez a városban, a lakók a vándort bérlik fel arra, hogy kapja el őket nem is sejtve, hogy mi jár a hallgatag lovas fejében... Az ezt követő kíméletlen leszámolás vérvörösre festi a város utcáit, ahol feltárulnak a kénköves Pokol kapui.

 
3 990 Ft
  Folyó mentén, A (1952 - Bend Of The River) (1DVD) (James Stewart - Anthony Mann) (fotó csak reklám) (magyar felirattal)

Anthony Mann westernjében a nagy múltú James Stewart vezeti a
pionírok csoportját egy új életbe Missouri-ból az Oregon Csapáson keresztül
a Kolumbiai Folyó medencéjébe. Mikor a telepesektől kicsalják a készleteiket
és marhájukat, Stewart folyókon kel át, hegyeket mászik meg, és legyőzi
a kapzsi útonállókat. Ezáltal biztosítja, hogy a telepesek túléljék az első
telüket.

Útja során szövetségese, Arthur Kennedy becsapja, a jóképű San francisco-i
szerencsejátékos, Rock Hudson és a szép farmerlány, Julia Adams
segítenek neki. A folyami hajó kabinos fiúja szerepében a veterán szórakoztató,
Stepin Fetchit látható.

 
4 990 Ft
Ghost Rock -  A félelem városa (Ghost Rock, 2006)

Amióta egy törvényen kívül álló, kegyetlenül gyilkoló és fosztogató banda „Black” Jack Pickett (Gary Busey: Lethal Weapon, Point Break) vezetésével állandó rettegésben tartja Arizona állam egy csendes és békés városkájáőt, azóta GHOST ROCK ban nem egy életbiztosítás kimenni az utcára. Moses Logan (Jeff Fahey: Wyatt Earp) U.S. Ranger egyedüli célja hogy Pickett et minél előbb a törvény kezére jutassa és visszaállítsa a rendet és a békét a városban.

Logan segítségére érkezik a fejvadász John Slaughter, aki egy gyermekkori barátjának a haláláért már évek óta Pickett nyomában van. Egy titokzatos és szexi amazon (Jenya Lano Blade), aki túl jól bánik a fegyverekkel, egy bordélyházi madam, valamint egy bölcs kínai közreműködésével sikerül Loganéknak kelepcébe csalni Pickett et, ezzel még jobban felbolygatva GHOST ROCK amúgy sem mindennapi életét. A már megszokott lelassult vadnyugati western mai szemmel, ahol azért mindig résen kell lenni, hogy a kalap a fejeden maradjon.

 
1 990 Ft
Gyorsabb a halálnál (1DVD) (feliratos)

Tizenegy harangütés és egy halálos lövés. Egy vadnyugati kisvárosban így jelzik a delet. A városka ura, a könyörtelen és kiismerhetetlen seriff vezette be ezt a szokást. A minden órában megvívott pisztolypárbajok pedig csak egyféleképpen végződhetnek. Ő még sohasem hibázott. Senkinek nincs esélye, hogy szembeszálljon vele.

Ekkor jelenik meg egy nő. Nem tudni, honnan jött és mit akar. De halálosan szép. Bár jónéhány férfi vállalkozna, hogy beavassa az élet rejtelmeibe, ő másért érkezett. Elszámolnivalója van, és mindenki elhallgat, ha megszólal a fegyvere.

A veszélyes szépség és a szörnyeteg végül szembekerül egymással. Kettejük közül valakinek ütni fog az órája.

Sam Raimi (Pókember sorozat) rendezőként először tesz kirándulást a western műfajában.

 
1 990 Ft
  Hét mesterlövész, A (1960 - The Magnificent Seven) (1DVD) (Yul Brynner)

Akira Kurosawa 1954-es klasszikusa, A hét szamuráj western-adaptációjaként készült a film, amely a japán eredetihez hasonlóan szinte premierjével egyidőben vált filmtörténeti klasszikussá!

A történet főszereplője Chris, egy zsoldos, akit egy banditák által minden évben kifosztott és terrorizált kis mexikói falu lakói bíztak meg azzal, hogy idén védje meg házaikat, jószágaikat, vagyonukat és életüket a rájuk támadó banditavezér, Calvera embereitől.

Chris úgy érzi, ehhez a feladathoz szüksége van segítőkre, ezért még további hat keménykötésű, sokat próbált fegyverforgatóval szövetkezik, és együtt állnak őrt a falu határában, amikor megérkezik a törvényenkívüliek bandája. Az összecsapás elkerülhetetlen…

 
2 990 Ft
  Hét mesterlövész, A (1DVD) (1960 - Magnificent Seven) (MIRAX kiadás)

Calvera rablóbandája évek óta fosztogatja Mexikó falvait. A banditák időnként lejönnek a hegyekből, villámgyorsan lecsapnak egy-egy településre, majd elviszik a pénzt és a termés javát. A parasztoknak mindig csak annyit hagynak, hogy élni tudjanak a következő aratásig. Ixcatlan falu lakosai megelégelik az évente megismétlődő támadásokat, s egy bölcs öregtől azt a tanácsot kapják, hogy vásároljanak lőfegyvereket a határon túl. Hilario, a farmer indul útnak és magával hoz hét mesterlövészt.

Kurosawa nagy kasszasikere, A hét szamuráj ihlette a westernfilmek manierista korszakának ezt a ragyogó alkotását. A klasszikus hős hét alakra bomlik, s mindegyik magában hordja az eredeti figura valamelyik jellegzetes vonását. Vérbeli vadnyugati történetben ismerjük meg e magányos, büszke cowboyok bátorságát és emberségét. 

 
1 490 Ft
  Hét mesterlövész, A (2016 - The Magnificent Seven) (1DVD) (remake) (Denzel Washington)

Antoine Fuqua rendező bújtatta modern köntösbe a filmklasszikust, amelyben a kegyetlen Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) tart rettegésben egy kisvárost. A kétségbeesett lakók, élükön Emma Cullennel (Haley Bennett), hét törvényenkívülihez fordulnak segítségért.
A csapat tagjai között akad fejvadász, szerencsejátékos és bérgyilkos is: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Faraday (Chris Pratt), Jóéjt Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) és Véres Aratás (Martin Sensmeier) feladata lesz leszámolni Bogue-gal. Ahogy a végső összecsapásra készülnek, a hét mesterlövész ráébred, hogy amiért küzdenek, az több a puszta fizetségüknél.

 
1 990 Ft

prev
next

Sorrend: