Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

kabaré / stand up comedy

Főkategória >DVD - magyar >kabaré / stand up comedy

Sorrend:

  Alfonzó: Ide figyeljenek emberek - Legjobb kabaréjelenetei (1DVD)

A DVD-n található epizódok:

- Házikoszt - a nagy etetés
- Mozart-paródia
- Hogyan eszik gyümölcsöt a pesti ember?
- Nagymesterek – sakkparódia
- Ki hogyan biliárdozik?
- Alfonshow – egyperces gegek
- Alfonzó-cirkusz
- Alfonshow 2 - egyperces gegek
- „Hamm, bekapja
- Döncike!” (ff)
- Botrány az operában (ff)
- Alfonshow 3 - egyperces gegek
- Ványadt bácsi (Alfonzó világszínháza)

 
2 990 Ft
Cimbora  1. (Karinthy Frigyes) (1DVD) (2008)
A Cimbora című műsor 1973ban indult a Magyar Televízió műsorán és azóta is töretlen lelkesedéssel fut. A nagy múltú műsorról minden mai 30as, 40es éveiben járó kellemes emlékeket őriz, amit szeretne gyermekeivel megosztani. A műsor olyan örök érvényű irodalmi műveket dolgoz fel, amik nem csak kötelező tananyagok, hanem a magyar kultúra elengedhetetlen részét képezik. Nemcsak az írók, de a rendezők, úgy mint Kardos Ferenc, Karinthy Márton, Szász János és még sorolhatnánk is a halhatatlanok köz... 
1 990 Ft
  Én, Kőhalmi Zoltán - Kőhalmi Zoltán önálló estje (1DVD) (Dumaszínház)

Ha akadnak még Önnek fehér foltok Kőhalmi Zoltán életéből, esetleg éppen úgy érzi, mindent tud, vagy egyszerűen csak régóta vágyott rá, hogy lásson róla egy formabontó előadást, íme, itt van!
Az ismert humoristát ezen az estén olyan közelről ismerhetjük meg, ahogyan csak nagy formátumú bulvárszereplőket szokás. Kompromittáló felvételek, eltitkolt emlékek során Zoltán maga tart idegenvezetést életének múzeumában. Biztosan állítható, hogy az előadás a saját nemében egyedülálló, hiszen még soha nem készült hasonló. A kitárulkozó önvallomás összművészeti élményt nyújt, feleslegessé téve ezzel bármely más kulturális esemény látogatását.
A nagy ívű előadásban lesz akció, izgalom, állatidomítás (nem biztos), életvezetési tanácsok és minden, amit a Bocskai utca 8-ról tudni érdemes. Nevetés és leleplező információk az egész családnak!

 
1 990 Ft
Galla Miklós: Szépségem titkai (1DVD)

Merlin Színházban felvették az önálló estjét. Ezt láthatják ezen a DVD-n. (Különben minek írtuk volna ide?) Külföldön stand up comedynek nevezik ezt a mûfajt, de Galla jobban szereti az általa kitalált, magyarosabb és (jogosan) hízelgô „egyedülálló humor” kifejezést. Hiszen a komikus egyedül áll a színpadon, s ezzel teljesen egy idôben minden mondat poén. Üresjáratnak se szôre, se szála. Az elôadáson szóba kerül a szemöldök, a konfetti, a következetesség meg a tapéta. Elhangoznak Galla saját szavai: nigflot, bloorni, kvaakka, bron. Késôbb kiderül, miért nehéz a molylepkék élete. Jó néhány igencsak sikamlós téma is felmerül az esten, de nehogy valaki emiatt ne vegye meg a DVD-t, hanem akkor esetleg kénytelenek leszünk közzétenni egy hereigazítást. Senki sem fog csalódi, vagy ha igen, arra mérget vehet. Hogy összesen hány poénbomba hangzik el a darab során, arra nem mernénk megesküdni. Az biztos, hogy a DVD-t hanghordozónak is fel lehet fogni, aminek köszönhetôen kép nélkül is lehet hallgatni, mint például egy vicces rádiómûsort, amelyben a mimika ugyan nem annyira érvényesül, csak a verbalitás viszi a prímet, mint annak a rendje.
A karácsonyi ünnepek elôtt sokan fenyôfát szoktak vásárolni.
A mûsort néhány dal színesíti, de nem a prózai komikum rovására, hanem vica verza.

 
1 490 Ft
Gálvölgyi János: Paródiaparádé (1DVD)

Gálvölgyi János, a magyar humor és paródia egyik legjelentősebb alakja nemrégiben ünnepelte pályára lépésének 40. évfordulóját. 1968-as Ki Mit Tud?-beli feltűnése óta számtalan televíziós műsor és színpadi előadás őrzi nevét, tehetségének lenyomatát.
Ez a DVD-összeállítás a mára klasszikussá lett, az Önök kérték vagy a szilveszteri műsorok elengedhetetlen színfoltját adó jelenetekből nyújt át egy csokorra valót. Gálvölgyi János „átiratábam” a kockákon megelevenedik Isaura, Vágó István (Van benne valami), Juhász Előd (Zenebutik), Rózsa György (Kapcsoltam), de az olyan halhatatlan nagyságok sem hiányozhatnak, mint Márkus László, Mensáros László, Feleki Kamill vagy Kibédy Ervin – az örök játszótársak (Antal Imre, Csala Zsuzsa, Paudits Béla, Nyertes Zsuzsa, Balázs Péter) társaságában.

 
1 490 Ft
  Hacsek és Sajó, továbbá Kibédi Ervin más emlékezetes felvételei (1DVD)

Hacsek 1929 óta megy Sajó agyára, és Sajó is azóta zihálja idegesen: Én sok félhülyét láttam már, de ilyen egészet, mint maga, soha! A mindent félreértő Hacsek alakjával leginkább Kibédi Ervint azonosítjuk, akinek utánozhatatlan hanghordozását más jelenetek és dalok is felidézik ebben a régóta várt összeállításban.

 
1 990 Ft
  Holló Színház - Etelka, a tapír elmegy anyagmennyiség-becslőnek (1DVD)

Kedves Nézôink! Íme, itt a Holló Színház legújabb színházi elôadásának komplett, teljes, csorbítatlan, százszázalékos, hiánytalan, semmiféle kivágnivalót maga után nem hagyó felvétele. Ha Önök már látták élôben, azért nézzék meg DVD-n is, hogy kiderüljön: emlékeikhez képest stimmel-e a dolog. Ha nem, akkor plane. Egy a lényeg: mindenképpen VÁSÁROLJÁK MEG e kép- és hngnordozót gyorsan. Olyan is lesz, aki éppen e felvétel hatására rohan el jegyet venni a Remény Fellegvárának is tartott Körúti Színházba, ahol az est enyhén szólva élôben látható. A csodálatos Monty Python csoport, azaz: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones és Michael palin 1969 és 1974 között írták és adták elô me válogatottan remekbe szabott jeleneteket.

Csakhogy: ôk angol nyelven produkálták magukat, míg a Holló Színház a maygar ajkú színjátszást részesíti elônyben, semminthogy mindenki legnagyobb megkönnyebbülésére és örömére.

 
1 990 Ft
Kabaré Sztárfesztivál (1DVD) (2007)
1. Maksa Zoltán • Maksa híradó
2. Selmeczi Tibor - Markos György • Kapcsoljuk a Vörös teret
3. Ihos József • Kató néni tehene
4. Bach Szilvia • Táncdalfesztivál
5. Bagi Iván - Gábor Szilveszter - Farkasházi Tivadar • Erzsébet - díj
6. Boncz Géza • Megtelt felügyelô
7. Simli - show
8. Éles István - Horváth Szilveszter • Illetékes elvtárs
9. Nagy Bandó András • Ó, te zengôvirágillatfelhôben illatozó...
10. Markos György - Nádas György - Boncz Géza • Népi ha... 
1 990 Ft
L'art Pour L'art Társulat: Best Uff (1DVD)

A L'art Pour L'art Társulat ezzel a színházi estjével a közönség óhajának
engedelmeskedett. Színpadra vitte azokat a jeleneteit, dalait, amelyek a kreatív
művészeti műhely két évtizedes munkájából sikerességük révén kimagaslanak, és
amelyek már-már a magyar abszurd klasszikusainak tekinthetők, pl. a Besenyő
család, a Költő, Best Uff Winnetou-vetítés, Boborján, Osztályfőnöki
óra, Első randevú, Színészmesterség, Lehengerlő dalok
stb.

Foglalkozástól és kortól függetlenül az ország minden szegletében, munkahelyeken
és otthonokban számtalan humort értő és szerető ember használja az örökzöld
L'art Pour L'art-szlogeneket, kifejezéseket és poénokat. E hórihorgas életműből
válogatott a Nagy Négyes: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő
Zsolt és Szászi Móni.

 
1 990 Ft
L'art Pour L'art Társulat: Csirkebefőtt (1DVD)

A messze földön is híres Besenyő család otthonába hirtelen becsönget a Szilveszter, mire Pityu és felesége, Margit elhatározzák, hogy kiruccannak valahová.
Óévbúcsúztató útjukat számos kalandos és tanulságos esemény tarkítja. Pista éjszakai böskevadászata alatt megtudhatjuk, mi a baja a kormos, szőrös, negyvenes villankörtéjével, és miért alakítaná meg a Margitellenes Egységfrontot. Tanúi leszünk egy rendhagyó művészettörténeti tárlatvezetésnek, melynek során hőseink Mona Lisa szájában keresik az eltűnt konfettidarabokat. Végül, de nem utolsósorban megcsodálhatjuk Boborján, a festőzseni katartikus erejű művészetét, amelyben fontos szerephez jut a sárga keksz, az epevezeték és a Kalmopyrin.

 
1 990 Ft
  L'art Pour L'art Társulat: Két férfi, egy nő meg egy férfi (1DVD)

Ugye Önök is érzik a "Két férfi, egy nő meg egy férfi" címből áradó, huncut-rózsaszín, szexuálisan izgató feromon felhőcskék orrnyálkahártya csiklandozó, tavaszillatú, pajkosan pöttyenő, pikáns permetét?
Hát, ez azért van, mert mocskos a fantáziájuk !
Önökkel ellentétben Társulatunk legújabb színházi estjében nem kevesebbre vállalkozott, mint az erőszak feltartóztathatatlanul terjedő, mindannyiunk lelkének legmélyebb üregeibe lehatoló tarackgyökérzetének kihuzigálására.
Sőt! A "Humor" fantázianevű biológiai fegyvert is bevetjük a kertművészeti harcban, hiszen a kacagás okozta rázkódás, meglazítja a gyökérzet körüli, mélyen kiszáradt, már-már megkövesedett termesztőközeget, lehetővé téve a minél hatékonyabb ráncigálást.
Gyomláljon velünk, jó?
Gereblyézzen a Besenyő családdal, permetezzen Pandacsöki Boborjánnal, nyírjon füvet a Költővel, komposztáljon a Láthatatlan emberrel, csintalanul játszadozó gyermekei ellen vesse be a "Gyerekpásztort", ijesztgesse a vakondokat szado-mazo bőrruhában, bízza a láncfűrészt Naftalin Ernőre, csapja agyon a pillangókat tógában, és vegye meg a L'art pour l'art Társulat DVD-n most megjelent tévéműsorait jó dolgában! (Ugyanitt minőségi, keményfa bunkók olcsón eladók!)

 
2 990 Ft
  L'art Pour L'art Társulat: Nooormális??? (2000-2002) (1DVD)

Az emberek és állatok már ősidők óta vártak arra, hogy a L'art pour l'art Társulat televíziós műsorai végre megjelenjenek DVD-n. A legrégebbi, e témában fönnmaradt vicc a következő:
"Két dinoszaurusz beszélget:
- Ez már a L'art pour l'art Társulat DVD-je?
- Nem, ez egy meteorit."
Ugyanennyire helytálló bizonyíték Diogenész DVD-je, vagy pl. Archimédesz törvénye, mely szerint: "Minden vízbe mártott test a súlyából annyit veszt, mikor jelenik meg végre a Társulat DVD-je?"
De nem csak dinoszauruszok, filozófusok és tudósok foglalkoztak ezzel a gondolattal, hanem a különféle művészeti ágakban is vissza-visszatér e motívum. Gondoljunk csak Michelangelo híres DVD szobrára, valamint Shakespeare "Dévédések vígjátéka", vagy Bach "DVD-moll toccata és fuga" c. műveire!
Természetesen a magyar irodalom kiválóságai sem feledkeztek meg arról, hogy ez a DVD-ügy mennyire foglalkoztatja őket:
"Egész uton - hazafelé -
Azon gondolkodám:
Mikor jelenik meg végre,
a Társulat DVD-je?"
(Petőfi Sándor: Füstbement terv)
"- Hé, paraszt, mikor jelenik már meg a DVD, amit a Petőfi beígért?"
(Arany János: Toldi)
Sőt! A régi, írásos, magyar nyelvemlékek között is fellelhető a DVD megjelenésére vonatkozó igény:
"Latiatuc feleym zumtuchel, hug mikur jelenic muga Tarsulat DVD-oa nekí?"
Ja, és tegnap is megkérdezte az utcán egy kedves ember majdnem ugyanezt.
Mindezen kellemes nyomásnak engedelmeskedve tartják most kezükben ezt a művet.
Nézzék annyi őszinte megrökönyödéssel, amennyivel mi készítettük!

- Szilveszter - 2001.
- Politika
- Vendéglői történetek
- Szex
- Cirkusz
- Szilveszter - 2002.
- Rettenet

 
1 990 Ft
  Latabár Kálmán: A felejthetetlen Latyi - Legjobb jelenetei (1DVD)

Ismert és kevésbé ismert jelenetek, dalok, táncok, monológok Latabár Kálmán tévés
életművéből.

- „Nézze, kicsi…”
- Az orvos
- „A jányok, a jányok…”
- Hegedűparódia
- „Gyere, csókolj meg szaporán, tubicám!”
- Az én kutyám (szilveszter ’60)
- „46-os sárga villamoson”
- „Jaj, de jó a habos sütemény”
- Sakk
- Kártyaszerelem
- Egy norvég mészégető balladája
- Te drága!
- Don Moszkító belépője
- A szenesember
- „Hajmási Péter, Hajmási Pál”
- Egyperces detektívregény *
- Denevér - Frosch, a börtönőr

 
3 990 Ft
  Markos, Nádas, Boncz: Csődörből vödörbe (1DVD) (szép állapotú példány)

A napokban lesz 25 éve, hogy Markos György és Nádas György megnyerte az 1982-es Humorfesztivált, és elindult a hírnév felé. Talán kevesen tudják, de már akkoriban trió volt a javából, mert Boncz Géza - az első, 1974-es Humorfesztivál díjazottja - a háttérből segítette Markosékat. A Humorfesztivál döntőjének felvételén a következő kulcsszókat tartalmazó táblákkal állt a színfalak mögött: „AZTAT”, „HOGYISHÍJÁK”, „MICSODÁTOT”, „DÓGOKAT”. Így amikor Hugyos Józsi és fia elakadtak valamiért, csak ki kellett nézniük jobbra a takarásba, és amíg a kulcsszavakat mondogatták, eszükbe jutott a megfelelő poén. Ekkor indult útnak a TRIÓ, amely számos jelenettel lopta be magát mindannyiunk szívébe.
Ezekből a jelenetekből válogatta ki a legjobbakat a Dotkom Média a Magyar Televízió archív anyagait felhasználva, hogy vidám pillanatokat csempésszen mindennapjainkba. A legjobbak mellett természetesen sok ritkán látott/látható felvétel is megtalálható a lemezen. Olyan archív felvételek, amelyeket napjainkban már egyáltalán nem tűznek műsorra a televízió csatornák.

A DVD extrái között egy 40 fényképből álló fotógaléria kapott helyett archív- és magán-felvételekkel. Látható többek között a Humorfesztivál szerkesztőségének 1974-es távirata Boncz Géza részére, amelyben értesítik a döntőbe jutásáról.

A DVD-n látható jelenetek:

01. Zenés paródia a hagyományok őrzéséről 1. - Kristóf Bálint balladája
02. Három öreg a szekéren
03. Szigorúan ellenőrzött vonatok
04. A helybéli
05. A helybenjáró
06. Demokrácia - Improvizáció
07. Telepohár: A Gyuri, a Gyuri, a Jani meg a Géza, Atléta Trió: Krumplipaprikás
08. Telepohár: A Gyuri, a Gyuri, a Jani meg a Géza
09. Telepohár: A Gyuri, a Gyuri, a Jani meg a Géza
10. Telepohár: A Gyuri, a Gyuri, a Jani meg a Géza
11. Zenés paródia a hagyományok őrzéséről 2. - A kemecsei bőrduda trió
12. Önjelölt paródia
13. Önjelölt paródia: Leg, leg, leg…, A mesemondó
14. Shogun
15. Távkapcsoló
16. Teletelep: „…elmondom, hogy mi van!” (p. lajos, művezető)
17. Teletelep: „…a falat fel kell húzni!” (pink flojd elvtárs)
18. Teletelep: „…alternatív, nem alternatív, de mit gyártsunk?!” (sárhegyi károly, marós)
19. Teletelep: „…brrrdödö mojznn, rrrrrrrrr…!” (telkesi sándor, rendész)

 
1 990 Ft
Piknik az ezerarcú Békés Italával (1DVD)

Zenei idézetek:

1. Alexander s Ragtime Band
2. Kár összeveszni veled
3. Egy kis kíváncsi kacsa
4. Sej-haj Rozi
5. Jaj de jó a habos sütemény
6. Sul mare lucica
7. Forszi-forszi
8. Egy hangulat
9. Az a baj
10. Gyere te nimand
11. Unom
12. Bel ami
13. Én és a kisöcsém
14. Meseautó
15. Részeg vagyok rózsám
16. Egy kis rúzs
17. Csak egy nap a világ
18. Minden elmúlik egyszer
19. Lili Marlen
20. Kalinka
21. Sej a mi lobogónkat
22. Gábor áron rézágyúja
23. Jaj, Sári
24. Hosszú az éjszaka
25. Van neki
26. Oly jól csúszik ez a banánhéj
27. Fenekem a címlapon
28. A való világ
29. Minden nagyon szép
30. Rap
31. Oh, Joseph
32. Búcsú a századtól


Filmrészletek:

1. Felmegyek a miniszterhez
2. Szerelmesfilm
3. Csoda Krakkóban

Színdarab részletek:

1. Töltsön egy estét a Fehér Rózsában
2. A női partőrség szeme láttára
3. Revizor

 
990 Ft
  Salamon Béla: Ha én egyszer kinyitom a számat - Legjobb kabaréjelentei (1DVD)

Salamon Béla elérte a legtöbbet, amit komikus elérhet: poénjai szállóigévé váltak, beépülve mindennapi beszélgetéseinkbe. Hiszen kinek ne hangzana ismerősen: "Ha én egyszer kinyitom a számat!", "Szintén zenész?" vagy "Lepsénynél még megvolt!" De elért ennél többet is: azt, hogy akárhányszor látjuk híres alakításait, dőlünk a röhögéstől -- vagy éppen megértően mosolygunk azon a figurán, amelyet olyan utánozhatatlanul alakított: az örök vesztes, mégis mindig mindent túlélő pesti kisember alakján. Ráadásul olyan partnerei voltak, mint Gózon Gyula, Bilicsi Tivadar, Kibédy Ervin, Hlatky László és mások.

Epizódok:

1. Vonósnégyes

2. A tízes

3. A papa helyezkedik

4. Lepsénynél még megvolt

5. Pomócsi marad

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés