Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

kaland / dráma


Sorrend:

prev
12
next

Afrika koktél (1DVD)

Nyugat-Afrikába érkezik egy angol diplomata, Morgan Leafy. Munkája közben megismerkedik a gyarmati viszonyokkal, a korrupcióval, az angol kolónia tagjaival és a társasági élet mozgatóerőivel. Végül megismerkedik a társaság legérdekesebb alakjával, dr. Murrayjel.

 
990 Ft
Alfa (1DVD) (2018)
Húszezer évvel ezelőtt az élet bizonytalan volt és kiszámíthatatlan. Az ősember törzsekben élt, vadászott, tüzet rakott és az égiekben bízott. Keda (Kodi Smit-McPhee – Az út, X-Men: Apokalipszis) fiatal még, életében először indul a törzs férfijaival vadászatra, ám egy bölény felökleli és egy szakadékba taszítja. Társai azt hiszik, meghalt, ezért magára hagyják. De ő él és élni akar. A vadon ellenséges világában elindul hazafelé. Útközben társa is akad: egy sebesült farkas szegődik mellé. A ... 
1 990 Ft
Beszélgetések Istennel (1DVD)

1992 tavaszán Neale Donald Walsch életében egy döbbenetes jelenség következet be. Isten beszélgetni kezdett az emberiséggel rajta keresztül. Abban az időszakban emberileg, szakmailag, érzelmileg mélyponton volt és minden szinten elhibázottnak érezte az életét. "Ugyan miféle vétséggel szolgáltam rá, hogy örökös küszködés legyen az életem?" - tette fel a kérdést. Meglepetésére egy láthatatlan erő által megérkezett a válasz. Azóta az egész világot bejárták könyvei és nagyszerű látomásai, amelyek egy olyan Élet megteremtését szorgalmazzák, ami az Egység és a színtiszta Szeretet mozgatórugója.

 
2 990 Ft
  Határok nélkül (2003 - Beyond Borders) (1DVD) (Angelina Jolie - Clive Owen)

Sarah Jordan, a gyönyörű amerikai nő Londonban él angol férjével, Henry Bauforddal. A gazdag házaspár jótékonysági partit szervez, amelyen megjelenik egy jóképű fiatalember, Nick Callahan, és jókora botrányt csap.

Nick orvos, aki nem csak beszél a jótékonyságról, hanem az életét is erre tette fel. Mindeddig egy etiópiai segélytáborban gyógyította a rászorulókat, de most megvonták a támogatást a tábortól, így éhezők, betegek, haldoklók maradtak segítség nélkül. Nick egy etióp árvát is elhozott magával az estélyre, hogy megmutassa, kinek is van valóban szüksége a támogatásra.

Sarah könnyekig meghatódik a látványtól és az orvos elhivatottságától, ezért komoly lépésre szánja el magát. Kiüríti a bankszámláját, hogy a pénzből élelmiszer-segélyt küldjön Etiópiába, hátat fordít a polgári életnek és csatlakozik az ENSZ segély-programjához.

Tíz év telik el. Nick Etiópiában, Kambodzsában és Csecsenföldön segít az elesetteken, Sarah pedig a segélyszállítmányokat juttatja célba. Kambodzsában Nick és Sarah újra találkoznak, és egymásba szeretnek...

A Zorro álarca és a GoldenEye - Aranyszem rendezője, valamint a Tomb Raider filmek gyönyörű főszereplőnője, Angelina Jolie ezúttal szokatlanul komoly, de annál megrázóbb és elgondolkodtató filmet készítettek. A harmadik világ lakóinak szenvedését szinte dokumentarista módon bemutató alkotás egy különös, emberi szerelem története az embertelen világban.

 
1 990 Ft
Hét év Tibetben (1DVD) (Warner Home Video kiadás)

1939 őszén Heinrich Harrer, a híres osztrák hegymászó honfitársa, Peter Aufschnaiter társaságában elindult, hogy megmássza a Nanga Parbatot, a Himalája egyik legmagasabb csúcsát. Ám akkor még nem sejtette, hogy nem pusztán lebilincselő szépségű tájakat, hanem egy új, titokzatos világot is felfedez majd.

Eljutott Lhászába, a tiltott városba, és utazása itt meglepő fordulatot vett. Jó barátja és tanítója lett a fiatal dalai lámának. A Tibetben töltött hét év alatt Harrer sok mindent átadott a lámának, de ő sem távozott üres kézzel: az addig önző és öntelt férfiból egy egészen új ember lett.
Brad Pitt játssza a főszerepet ebben a látványos kalandfilmben, amely egy osztrák hadifogoly igaz történetét meséli el, kinek élete gyökeresen megváltozott az ifjú dalai lámával kötött barátságnak köszönhetően.

 
1 990 Ft
Huckleberry Finn kalandjai (1993) (1DVD) (Elijah Wood)

A Walt Disney filmstúdió remek feldolgozásában ismét életre kel a rosszcsont Huckleberry Finn szívmelengető és izgalmas története. Huck részeges apja elől menekülve csatlakozik a néger, szökött rabszolgához, Jimhez, aki az északi államokba akar eljutni, hogy szabadságát elnyerhesse. Huck és Jim a szeszélyes Mississipi folyón hajóznak észak felé. Veszélyes útjuk során számtalan kalandba keverednek.

 
5 990 Ft
Jég és föld között (1DVD) (extra változat)

Aki a világ legmagasabb, legveszélyesebb csúcsait akarja
meghódítani, annak fel kell készülnie a tragédiára. Ám amikor Peter Garrett
kénytelen végignézni apja pusztulását, megfogadja, hogy soha többé nem megy
a hegyek közelébe.

Húga az ellenkező utat választja. Meg akarja mutatni, hogy
apjuk nem halt meg hiába: ő akar helyette feljutni a világ tetejére.

A K2 azonban nem adja meg magát könnyen: Annie Garrett
társaival együtt bezuhan egy jégkráterbe és eltűnik. Mivel mindenki úgy gondolja,
hogy a mentőexpedíciónak semmi esélye, Peter kénytelen megváltoztatni
fogadalmát.

Olyan embereket toboroz, akik minden határt szívesen lépnek
át, és bátran szembenéznek a halállal. Semmi esélyük: mégis nekivágnak az útnak.
Egyikük sem hajlandó elfogadni a régi szabályt: odafönn nincsenek haldoklók.
Odafönn csak halottak vannak...

A GoldenEye - Aranyszem és a Zorró álarca
rendezőjének kamerája hihetetlen és rémisztő vidékre vezeti a nézőt. Az embertelen
tájon szédítő tempóban követik egymást a kalandok.

 
1 990 Ft
  Kalandorok (1967 - Les Aventuriers) (1DVD) (Alain Delon - Lino Ventura)

A három kalandor: a repülőoktató Manu, az autószerelő Roland és a szobrász, Laetita mindent kipróbál, amit egy fiatal kihívásnak érezhet. Átrepülnek egy motoros géppel a Diadalív alatt, szédítő sebességgel száguldó versenyautókat építenek és kincseket keresnek az óceán mélyén. Sugárzó életkedvük ellenkezést és ellenséges indulatokat vált ki környezetükből, ami már-már barátságukat is veszélyezteti.

 
2 990 Ft
Kétéltű ember, A (1DVD)

A kis tengerparti városkában pletykák keringenek egy „tengeri ördögről”, amely sem nem hal, sem nem ember. Az emberek vérszomjasnak tartják, és rettegnek tőle. A gazdag igazgyöngy-kereskedő, Zurita nem hisz a tengeri szörny létezésében egészen addig, amíg drámai körülmények között össze nem találkozik vele a tengeren. Zurita csellel elfogja, és gyöngyhalászként dolgoztatja a „tengeri szörnyet”, amely valóban ember. Azért lett kétéltű, mert gyerekkorában beteg tüdeje helyett egy cápa tüdejét ültette be neki orvos apja, ezzel mentve meg életét. Ihtiander, a kétéltű fiú megismerkedik, és halálosan beleszeret Guttierébe, abba a lányba, akit Zurita szándékozik feleségül venni…

 
3 990 Ft
Kilimandzsáró hava, A (1952) (1DVD) (Gergory Peck)

Harry, a vadász és író súlyos betegen fekszik az afrikai vadonban. Lázálmában végigpereg előtte nyughatatlan élete. Eszébe jutnak a nők, akiket valaha szeretett: a párizsi grófnő, akinek udvarolt, a spanyol polgárháborúban elesett nagy szerelme, jelenlegi felesége, Helen, aki gondosan ápolja, bár valójában nem is ismeri őt...

 
1 990 Ft
  Lélektől lélekig (2005 - Man To Man) (1DVD) (Joseph Fiennes) (karcos példány)

Jamie Dodd (Joseph Fiennes) a fiatal tudós az emberi faj titokzatos eredetét vizsgálja az 1870-es években. Megszállottan kutatja a nyugati civilizációtól még érintetlen, legendás Pigmeusok életét, izoláltságuk antropológiai hátterét.

Afrika vad területein kalandozva összetalálkozik egy titokzatos segítőtárssal, a gyönyörű Elena van den Ende-vel (Kristin Scott Thomas), aki európai állatkertek számára ejt foglyul oroszlánokat.

Egy veszélyes vadászat során végül két fiatal Pigmeus esik zsákmányul. Minden bizonyított tudományos állítás ellenére Jamie egyedülálló felfedezésre jut e két rabul ejtett lény magas szintű intelligenciájával és érzelmi gazdagságával kapcsolatban. Ez a felfedezés oda vezeti, hogy megvívja saját harcát az igazságáért és a Pigmeus törzs szabadságáért, eldobva karrierjét, barátait sőt még a szerelmet is, hogy végül, a Pigmeusok emberi értékeiből reményt merítve, győzelemre vezesse közös ügyüket.

 
1 490 Ft
Medve, A (1988 - L

Mihez kezd egy medvebocs, ha elveszítette a mamáját? Milyen önfeledten gurulni lefelé a domboldalon, virágokkal játszadozni, mérges gombától hallucinálni? Hogyan kell táplálékot szerezni, megküzdeni az életért, megismerni a veszélyeket? Ezekre a kérdésekre kaphatunk válaszokat a filmben.

 
1 490 Ft
  Nagy Waldo Pepper, A (1DVD) (The Great Waldo Pepper) (Robert Redford - Susan Sarandon)

Az I. világháborút követő években a háborúban megedzett merész pilótáknak sokkal prózaibb mesterség után kellett nézniük: a "Repülő cirkusz" mutatványosaiként vakmerően kalandos vállalkozásokban kerestek életüknek új értelmet. Így tesz Waldo Pepper is, aki a földhözragadt mindennapok unalmas világa helyett minden tiltás ellenére a végtelen kék eget választja, magasban szállva a felhők fölött.

 
2 990 Ft
Öreg halász és a tenger, Az (1990) (1DVD) (Anthony Quinn)

A falubeli halászok úgy tartják, átok ül a vén Santiagón, aki 84 napja nem fogott halat. A lánya legszívesebben már magához venné városi lakásukba az öreget, akiről úgy tartja, rég elment az esze. Egyedül csak a fiatal Manolo táplál valamiféle vak bizalmat az öreg halász iránt, mikor Santiago egymagában tengerre száll rozoga bárkáján és felveszi a harcot az elemekkel.

A szerencse mellé szegődik: óriási hal akad a horgára. Santiago utolsó csepp erejéig küzd fenséges áldozatával, és végül diadalmaskodik felette. Azonban a tenger visszaveszi a váratlan ajándékot. A sosem látott fogás a cápák martalékává válik.

„Az embert el lehet pusztítani, de legyőzni nem lehet soha.” – írja Ernest Hemingway, életművét megkoronázó, Nobel-díjas regényében. A remekmű filmváltozata pedig megkapó módon tárja a néző elé az emberi bátorság, helytállás és akaraterő diadalát.

 
1 990 Ft
Orvosdoktor, Az (1DVD)

Noah Gordon világhírű regényének filmadaptációja XI. század orvostudományának sötét berkeibe kalauzolja nézőit. A film főszereplője Rob J. Cole, a tudásra szomjas medikus, aki kézrátétellel megérzi, megállapítja a közelgő halált. Ám ez a képesség azokban az időkben boszorkányságnak minősült, így a fiatal férfi csak úgy menthette meg életét, hogy az arabok közt zsidónak adta ki magát, s katonaorvosként végigélte az egymás ellen zúduló keleti hatalmak rettenetes háborúit.

 
2 990 Ft
Part, A (1DVD) (Leonardo DiCaprio) (KISSÉ KARCOS PÉLDÁNY)

Richard a világ legszabadabb embere, csupán három dologra van szüksége a túléléshez: nikotinra, videojátékokra és Vietnamban játszódó háborús filmekre. Egyébként szabad, mint a madár, a világot járja, és nem törődik semmivel.

Egy lepusztult és elhagyott bangkoki szállodában öngyilkos lesz lepusztult és elhagyott szomszédja, és Richardra hagy egy térképet, mely egy titokzatos szigetre vezető utat mutat. A srác nem is akar ennél többet tudni, nekivág az útnak, megküzd a tengerrel és a hadsereggel, hogy végül rátaláljon valamire, ami csodálatos, elmesélhetetlen és megközelíthetetlen.
Aztán fokozatosan kiderül, hogy a sziget mégsem hasonlít annyira a paradicsomhoz, mint azt első látásra gondolná az ember. A paradicsomnak például nem volt ennyi furcsa lakója. Ami pedig a megközelíthetetlenséget illeti: ha éppen menekülni kell egy szigetről, akkor nem előny, ha senki sem tudja, hol az a sziget…

 
1 490 Ft
Pi élete (1DVD) (Ang Lee) (Oscar-díj)

Az immár kétszeres Oscar®-díjas Ang Lee új filmje igazi remekmű, szemkápráztató mozicsoda, amely feledhetetlen kalandra hívja minden nézôjét. Pi átlagos kamasz fiú, akivel hihetetlen dolgok történnek. Egy hajószerencsétlenséget követően magára marad egy mentőcsónakban a Csendes-óceánon, egyetlen társa egy éhes bengáli tigris. Fantasztikus, hosszú utazásuk során együtt válnak tanúivá a természet lenyűgöző, félelmetes nagyságának, és együtt próbálnak életben maradni.

 
2 990 Ft
  Számkivetett (2000 - Cast Away) (1DVD) (Tom Hanks) (szinkron)

A Számkivetett-ben Robert Zemeckis Oscar-díjas
rendező és a kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks újra egyesítik erőiket,
hogy a sors kiszámíthatatlan cseleiről és az emberi lélek törhetetlen élniakarásáról
meséljenek.

Chuck Noland a FedEx alkalmazottja, akinek
munkáját és magánéletét egyaránt szigorú időbeosztáshoz kell igazítania. Felfokozott
tempójú hivatása a világ legtávolabbi zugaiba szólítja, messze szíve választottjától,
Kellytől.

A hajszolt életnek hirtelen vége szakad, amikor egy repülőgép-szerencsétlenség
következtében Chuck egy lakatlan szigeten találja magát - tökéletesen
elzárva a civilizációtól.

Először az életbenmaradásáról kell gondoskodnia, vizet, élelmet
szerezni, hajlékot találni. Chuck hivatásos problémamegoldó, hamar sikerül
fizikai fennmaradását lehetővé tennie. De aztán mi lesz?

Chuck igazi kalandja akkor kezdődik, amikor az elzártság
lelki gyötrelmeivel szembesül. Négy évvel később sikerül visszatalálnia a civilizációba,
ekkor azonban már teljesen más emberré vált. Ráébred, hogy amikor elvesztett
mindent, amit azelőtt fontosnak tartott, akkor történt vele a legjobb dolog
életében.

 
2 990 Ft
  Számkivetett (2000 - Cast Away) (2DVD) (különleges kiadás) (Tom Hanks) (felirat)

A Számkivetett-ben Robert Zemeckis Oscar-díjas
rendező és a kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks újra egyesítik erőiket,
hogy a sors kiszámíthatatlan cseleiről és az emberi lélek törhetetlen élniakarásáról
meséljenek.

Chuck Noland a FedEx alkalmazottja, akinek
munkáját és magánéletét egyaránt szigorú időbeosztáshoz kell igazítania. Felfokozott
tempójú hivatása a világ legtávolabbi zugaiba szólítja, messze szíve választottjától,
Kellytől.

A hajszolt életnek hirtelen vége szakad, amikor egy repülőgép-szerencsétlenség
következtében Chuck egy lakatlan szigeten találja magát - tökéletesen
elzárva a civilizációtól.

Először az életbenmaradásáról kell gondoskodnia, vizet, élelmet
szerezni, hajlékot találni. Chuck hivatásos problémamegoldó, hamar sikerül
fizikai fennmaradását lehetővé tennie. De aztán mi lesz?

Chuck igazi kalandja akkor kezdődik, amikor az elzártság
lelki gyötrelmeivel szembesül. Négy évvel később sikerül visszatalálnia a civilizációba,
ekkor azonban már teljesen más emberré vált. Ráébred, hogy amikor elvesztett
mindent, amit azelőtt fontosnak tartott, akkor történt vele a legjobb dolog
életében.

 
2 990 Ft
  Számkivetett / Kapj el, ha tudsz / Ryan közlegény megmentése / Forrest Gump / Terminál (5DVD box - Tom Hanks gyűjtemény) (DVD díszkiadás)

A gyűjtemény tartalma:

- Számkivetett
- Kapj el, ha tudsz
- Ryan közlegény megmentése
- Forrest Gump
- Terminál

 
19 990 Ft

prev
12
next

Sorrend: