Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

kaland / dráma


Sorrend:

prev
12
next

A szeszcsempész meg a fia ( 1 DVD )
Quebec Bill Bohomme szeszcsempészetre adja fejét, hogy elég pénzt szedjen össze nyája megvédelmezésére a kemény tél ellen. Fiát, Vad Billt is magával viszi, illetve csatlakozik hozzá két dörzsölt társa is. Négyen lépik át a határt és vetik bele magukat a kanadai erdőségbe. Az út telve van titokzatossággal és családi titkokkal. 
1 990 Ft
Afrika koktél (1DVD)

Nyugat-Afrikába érkezik egy angol diplomata, Morgan Leafy. Munkája közben megismerkedik a gyarmati viszonyokkal, a korrupcióval, az angol kolónia tagjaival és a társasági élet mozgatóerőivel. Végül megismerkedik a társaság legérdekesebb alakjával, dr. Murrayjel.

 
990 Ft
Arany (2016) (1DVD)

Kenny Wells (Matthew McConaughey) az évszázad üzletére hajt, de hiába minden dörzsöltsége, egyelőre még nem járt szerencsével. Aztán egyszer csak támad egy vad ötlete, és egy hasonlóan lelkes geológussal (Édgar Ramírez) az oldalán nekivág Indonézia felfedezetlen dzsungelének, ahol hosszas kutatás után egy elképesztően gazdag aranylelőhelyre bukkan. Igen ám, de az aranyat megtartani még nehezebb feladatnak bizonyul, mint megtalálni, ugyanis a csalást gyanító FBI és a mohó indonéz kormány mellett még nagy hatalmú fejesek is a nyakában lihegnek, hisz mindenki az aranyra hajt...

 
1 990 Ft
  Csak a férjem meg ne tudja (magyar vonatkozás nélkül) / Támadás a Krull bolygó ellen / Gyanúsított, A / Mélység, A / Öltöztető, Az (5DVD box) (Peter Yates Milestones) (DVD díszkiadás)

Csak a férjem meg ne tudja:

Egy mindent a férjéért feláldozó feleség életét követhetjük nyomon a filmben. Anyagi körülményeik nem a legjobbak, ezért a nő mindent megtesz annak érdekében, hogy a férjének megszerezze a pénzt. Eközben érdekes kalandokba bonyolódik.

Támadás a Krull bolygó ellen:

Egy leírhatatlanul gonosz szörny és pusztító serege megtámadja
a Krull bolygót. A külső támadás ellen a bolygó két birodalmának vezetője
szövetkezik - elhatározzák, hogy Lyssa hercegnő és Coldwyn herceg
házasságával egyesítik a két birodalmat és közös erővel szállnak szembe a támadókkal.

Az esküvői ceremóniára azonban hívatlan vendégek is érkeznek.
A szörny katonái megölik mindkét királyt, megsebesítik Coldwyn herceget
és elrabolják a hercegnőt. Másnap a bölcs Ynyr felkeresi a herceget és
egy különleges fegyver, egy ötpengéjű kard titkát bízza rá. Ez az egyetlen fegyver,
amellyel legyőzhető a szörny.

Colwyn néhány társával együtt felkerekedik, hogy bosszút
álljon apja gyilkosain és kiszabadítsa a gyönyörű hercegnőt a szörny karmaiból...

Gyanúsított, A:

Egy washingtoni törvényszéki titkárnő gyilkosság áldozatává
válik. A rendőrség gyorsan a tettes nyomára bukkan. Az eset egyszerűnek tűnik:
minden jel arra utal, hogy a gyilkos egy süketnéma csavargó volt.

A tárgyalás kezdetén a csavargó mellé hivatalból kirendelt
ügyvédnő kliense hátrányos helyzetét hangsúlyozva próbálja enyhíteni a várható
ítélet súlyát - eszébe sem jut, hogy a férfi esetleg ártatlan is lehet. A megvádolt
csavargó ugyanis nem tiltakozik - már régóta csalódott a társadalomban, már
elég meghurcoltatás érte eddig is az életben.

Az esküdtek között azonban ül egy férfi, Eddie Sanger,
aki lobbistaként jól ismeri a washingtoni politikai élet sötét oldalait is és
tudja - vagy inkább érzi -, hogy nem a megfelelő ember ül a vádlottak padján.
Megszegve az esküdtekre vonatkozó szabályokat, magánnyomozásba kezd és felveszi
a kapcsolatot az ügyvédnővel is...

Mélység, A:

Gail Berke és David Sanders roantikus vakációjukat töltik a Bermudákon. Búvárkodásaik során véletlenül rábukkannak egy második világháborús cirkáló roncsára a tenger mélyén. A roncs mellett egy ampulla morfiumot is találnak, a hajó rakterében pedig egy egész vagyont érő kábítószerszállítmány lapul.
Felfedezésüket egy haiti drogkereskedővel és egy idősödő, de rendkívül lelkes és szívós kincsvadásszal osztják meg, és elhatározzák, hogy közös erővel felszínre hozzák a milliókat rejtő roncsot.
Az izgalmas film a Cápa írójának (Peter Benchley) egyik bestsellere alapján készült!

Öltöztető, Az:

Az öt Oscar®-díjra jelölt (legjobb film, legjobb színész, legjobb férfi epizódszereplő,
legjobb rendező, legjobb forgatókönyv) film, Az öltöztető egy vándorló
színtársulat életét mutatja be a háborús Angliában. A megkapó történet középpontjában
a színház igazgatója és öltöztetője közti különös és szoros kapcsolat áll. Az
öltöztető megható és vidám történet a megértésről és egyben tisztelgés a színház
előtt.

 
5 990 Ft
Hét év Tibetben (1DVD) (Warner Home Video kiadás)

1939 őszén Heinrich Harrer, a híres osztrák hegymászó honfitársa, Peter Aufschnaiter társaságában elindult, hogy megmássza a Nanga Parbatot, a Himalája egyik legmagasabb csúcsát. Ám akkor még nem sejtette, hogy nem pusztán lebilincselő szépségű tájakat, hanem egy új, titokzatos világot is felfedez majd.

Eljutott Lhászába, a tiltott városba, és utazása itt meglepő fordulatot vett. Jó barátja és tanítója lett a fiatal dalai lámának. A Tibetben töltött hét év alatt Harrer sok mindent átadott a lámának, de ő sem távozott üres kézzel: az addig önző és öntelt férfiból egy egészen új ember lett.
Brad Pitt játssza a főszerepet ebben a látványos kalandfilmben, amely egy osztrák hadifogoly igaz történetét meséli el, kinek élete gyökeresen megváltozott az ifjú dalai lámával kötött barátságnak köszönhetően.

 
1 990 Ft
  Kalandorok (1967 - Les Aventuriers) (1DVD) (Alain Delon - Lino Ventura)

A három kalandor: a repülőoktató Manu, az autószerelő Roland és a szobrász, Laetita mindent kipróbál, amit egy fiatal kihívásnak érezhet. Átrepülnek egy motoros géppel a Diadalív alatt, szédítő sebességgel száguldó versenyautókat építenek és kincseket keresnek az óceán mélyén. Sugárzó életkedvük ellenkezést és ellenséges indulatokat vált ki környezetükből, ami már-már barátságukat is veszélyezteti.

 
2 990 Ft
Kilimandzsáró hava, A (1952) (1DVD) (Gergory Peck)

Harry, a vadász és író súlyos betegen fekszik az afrikai vadonban. Lázálmában végigpereg előtte nyughatatlan élete. Eszébe jutnak a nők, akiket valaha szeretett: a párizsi grófnő, akinek udvarolt, a spanyol polgárháborúban elesett nagy szerelme, jelenlegi felesége, Helen, aki gondosan ápolja, bár valójában nem is ismeri őt...

 
1 990 Ft
  Lélektől lélekig (2005 - Man To Man) (1DVD) (Joseph Fiennes)

Jamie Dodd (Joseph Fiennes) a fiatal tudós az emberi faj titokzatos eredetét vizsgálja az 1870-es években. Megszállottan kutatja a nyugati civilizációtól még érintetlen, legendás Pigmeusok életét, izoláltságuk antropológiai hátterét.

Afrika vad területein kalandozva összetalálkozik egy titokzatos segítőtárssal, a gyönyörű Elena van den Ende-vel (Kristin Scott Thomas), aki európai állatkertek számára ejt foglyul oroszlánokat.

Egy veszélyes vadászat során végül két fiatal Pigmeus esik zsákmányul. Minden bizonyított tudományos állítás ellenére Jamie egyedülálló felfedezésre jut e két rabul ejtett lény magas szintű intelligenciájával és érzelmi gazdagságával kapcsolatban. Ez a felfedezés oda vezeti, hogy megvívja saját harcát az igazságáért és a Pigmeus törzs szabadságáért, eldobva karrierjét, barátait sőt még a szerelmet is, hogy végül, a Pigmeusok emberi értékeiből reményt merítve, győzelemre vezesse közös ügyüket.

 
1 990 Ft
Medve, A (1988 - L'Ours) (1DVD) (Jean-Jacques Annaud)

Mihez kezd egy medvebocs, ha elveszítette a mamáját? Milyen önfeledten gurulni lefelé a domboldalon, virágokkal játszadozni, mérges gombától hallucinálni? Hogyan kell táplálékot szerezni, megküzdeni az életért, megismerni a veszélyeket? Ezekre a kérdésekre kaphatunk válaszokat a filmben.

 
1 490 Ft
Öreg halász és a tenger, Az (1990) (1DVD) (Anthony Quinn)

A falubeli halászok úgy tartják, átok ül a vén Santiagón, aki 84 napja nem fogott halat. A lánya legszívesebben már magához venné városi lakásukba az öreget, akiről úgy tartja, rég elment az esze. Egyedül csak a fiatal Manolo táplál valamiféle vak bizalmat az öreg halász iránt, mikor Santiago egymagában tengerre száll rozoga bárkáján és felveszi a harcot az elemekkel.

A szerencse mellé szegődik: óriási hal akad a horgára. Santiago utolsó csepp erejéig küzd fenséges áldozatával, és végül diadalmaskodik felette. Azonban a tenger visszaveszi a váratlan ajándékot. A sosem látott fogás a cápák martalékává válik.

„Az embert el lehet pusztítani, de legyőzni nem lehet soha.” – írja Ernest Hemingway, életművét megkoronázó, Nobel-díjas regényében. A remekmű filmváltozata pedig megkapó módon tárja a néző elé az emberi bátorság, helytállás és akaraterő diadalát.

 
1 990 Ft
Orvosdoktor, Az (1DVD) ( használt, karcos )

Noah Gordon világhírű regényének filmadaptációja XI. század orvostudományának sötét berkeibe kalauzolja nézőit. A film főszereplője Rob J. Cole, a tudásra szomjas medikus, aki kézrátétellel megérzi, megállapítja a közelgő halált. Ám ez a képesség azokban az időkben boszorkányságnak minősült, így a fiatal férfi csak úgy menthette meg életét, hogy az arabok közt zsidónak adta ki magát, s katonaorvosként végigélte az egymás ellen zúduló keleti hatalmak rettenetes háborúit.

 
1 990 Ft
Part, A / Vasálarcos, A (2DVD)

Part, A:

Richard a világ legszabadabb embere, csupán három dologra van szüksége a túléléshez: nikotinra, videojátékokra és Vietnamban játszódó háborús filmekre. Egyébként szabad, mint a madár, a világot járja, és nem törődik semmivel.

Egy lepusztult és elhagyott bangkoki szállodában öngyilkos lesz lepusztult és elhagyott szomszédja, és Richardra hagy egy térképet, mely egy titokzatos szigetre vezető utat mutat. A srác nem is akar ennél többet tudni, nekivág az útnak, megküzd a tengerrel és a hadsereggel, hogy végül rátaláljon valamire, ami csodálatos, elmesélhetetlen és megközelíthetetlen.
Aztán fokozatosan kiderül, hogy a sziget mégsem hasonlít annyira a paradicsomhoz, mint azt első látásra gondolná az ember. A paradicsomnak például nem volt ennyi furcsa lakója. Ami pedig a megközelíthetetlenséget illeti: ha éppen menekülni kell egy szigetről, akkor nem előny, ha senki sem tudja, hol az a sziget…

Vasálarcos, A:

Franciaország az ifjú XIV. Lajos uralkodása alatt éhezik, míg a király
egykori testőrének, Athos fiának menyasszonyát szemeli ki ágyasául.

Hogy megszabaduljon riválisától, a fiút végzetes csatába küldi. Athos
haragjában felkeresi régi bajtársait, Porthost, Aramist és természetesen
DArtagnant hogy segítsenek végrehajtani titkos tervét: a Bastille
gyomrában raboskodó rejtélyes foglyot, a Vasálarcost kellene a trónra
juttatni, aki a megszólalásig hasonlít a királyra. Talán nem véletlenül…

A látványos, kosztümös kalandfilm Alexander Dumas regényéből készült.

 
2 990 Ft
Pi élete (1DVD) (Ang Lee) (Oscar-díj)

Az immár kétszeres Oscar®-díjas Ang Lee új filmje igazi remekmű, szemkápráztató mozicsoda, amely feledhetetlen kalandra hívja minden nézôjét. Pi átlagos kamasz fiú, akivel hihetetlen dolgok történnek. Egy hajószerencsétlenséget követően magára marad egy mentőcsónakban a Csendes-óceánon, egyetlen társa egy éhes bengáli tigris. Fantasztikus, hosszú utazásuk során együtt válnak tanúivá a természet lenyűgöző, félelmetes nagyságának, és együtt próbálnak életben maradni.

 
2 990 Ft
Sarkvidék (1DVD)
Egy repülőgép katasztrófa túlélője az Északi-sarkon várja, hogy megmentsék. A segítség azonban a lehető legrosszabbkor érkezik és egy kíméletlen hóvihar közepette a mentőhelikopter lezuhan. A férfi döntés előtt áll: várjon a roncsok között egy másik csapat érkezésére vagy neki vágjon a végeláthatatlan jégmezőnek a túlélés reményében?
 
2 990 Ft
Sötét hullám (1DVD)

Kate-nél (Halle Berry) senki sem ért jobban a cápákhoz, ám amióta egy vezetése alatt álló búvár a tengeri ragadozók támadásának áldozata lett, teljesen elhanyagolta az üzletet. Az egykor rettenthetetlen nőt, akiről azt beszélték, hogy szinte ért a cápák nyelvén, kísérti a támadás emléke, és képtelen visszatérni a vízbe. A számlái egyre csak gyűlnek, a bank pedig már le akarja foglalni a hajóját, amikor volt barátja, Jeff (Olivier Martinez) kecsegtető ajánlattal áll elő: merüljön le egy izgalomra vágyó milliomos üzletemberrel a cápák közé – méghozzá ketrec nélkül. A kételyeivel és félelemmel viaskodó Kate elfogadja az ajánlatot, és elindul a világ legveszedelmesebb ragadozóinak vadászterületére: a Cápa sétányra.

 
1 990 Ft
  Szabadnak születtek (1992 - Running Wild) (1DVD) (Duncan McLachlan)

A fiatal Christine Afrikába érkezik egy játékfilmforgatás előkészítésére. Szép felvételeket, romantikus képeket, jó sztorit akar. De egy gyönyörű leopárdanya és kölykei elbűvölik, ezért rábeszéli a stúdió vezetőit a leopárdcsalád életének követésére.

Forgatás közben találkozik John Vartyval, a világhírű környezetvédővel. Ketten együtt rendkívüli küzdelmet folytatnak azért, hogy az elpusztult nőstényleopárd két kölykét ne vihessék állatkertbe.

 
1 990 Ft
  Számkivetett (2000 - Cast Away) (2DVD) (különleges kiadás) (Tom Hanks) (felirat)

A Számkivetett-ben Robert Zemeckis Oscar-díjas
rendező és a kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks újra egyesítik erőiket,
hogy a sors kiszámíthatatlan cseleiről és az emberi lélek törhetetlen élniakarásáról
meséljenek.

Chuck Noland a FedEx alkalmazottja, akinek
munkáját és magánéletét egyaránt szigorú időbeosztáshoz kell igazítania. Felfokozott
tempójú hivatása a világ legtávolabbi zugaiba szólítja, messze szíve választottjától,
Kellytől.

A hajszolt életnek hirtelen vége szakad, amikor egy repülőgép-szerencsétlenség
következtében Chuck egy lakatlan szigeten találja magát - tökéletesen
elzárva a civilizációtól.

Először az életbenmaradásáról kell gondoskodnia, vizet, élelmet
szerezni, hajlékot találni. Chuck hivatásos problémamegoldó, hamar sikerül
fizikai fennmaradását lehetővé tennie. De aztán mi lesz?

Chuck igazi kalandja akkor kezdődik, amikor az elzártság
lelki gyötrelmeivel szembesül. Négy évvel később sikerül visszatalálnia a civilizációba,
ekkor azonban már teljesen más emberré vált. Ráébred, hogy amikor elvesztett
mindent, amit azelőtt fontosnak tartott, akkor történt vele a legjobb dolog
életében.

 
1 990 Ft
Szegények hercege, A (1DVD)

A Napóleon bukása utáni zűrzavaros időkben járunk. A kis Jacqou elveszíti édesapját a helyi földesúr ármánykodásai következtében. Felcseperedvén, a fiúnak kétszeresen is alkalma nyílik a bosszúra. Egyrészt ott van a gyönyörű grófkisasszony, akivel titkon vonzódnak egymáshoz. Másrészt a rongyosok serege, akiknek ha vonakodva is de az élére áll, hogy hadra keljenek a gazdagok ellen...

 
1 990 Ft
Tenger szívében, A (1DVD)

1820 telén az Essex névre hallgató New England-i bálnavadászhajót valami olyasmi támadta meg, amire senki sem számított: egy gigantikus bálna, melyet mintha a bosszúvágy hajtott volna. Ez a valójában is megtörtént tengeri katasztrófa inspirálta Herman Mellville mesterművét, a Moby Dicket, ám a könyv csupán a történet felét mesélte el. Ez a film feltárja a katasztrófa szívtépő utóhatásait, melynek során az elsüllyesztett hajó életben maradt legénysége a tengeren hánykódva viharokkal, éhséggel és kétségbeeséssel szembesül, és a túlélés érdekében olyan dolgokra kényszerül, amely egész életükben kísérteni fogja őket. Ron Howard rendezésében érkezik ez a megdöbbentő igaz történet, amely Nathaniel Philbrick bestsellere alapján készült, és melyben Chris Hemsworth játssza az Essex sokat látott első tisztjét, Benjamin Walker pedig a hajó zöldfülű kapitányát.

 
1 990 Ft
Tűz! - Queimada lázadói (1969) (1DVD) (Marlon Brando)

Queimada kis karib tengeri sziget az 1800-as években. A természet földi paradicsommá tette, az ember pokollá. A portugál gyarmaton az óriási bevételt hozó cukorültetvényeken nyomorúságban tengődő rabszolgák fellázadnak kizsákmányolóik ellen. Az angolok nem késlekednek a beavatkozással: William Walker angol zsoldoskatonát (Marlon Brando) azzal a céllal küldik a szigetre, hogy tovább szítva a felkelést, az angolok kezére játssza a cukorkereskedelmet.

Az Oscar-díjas színészlegenda, Marlon Brando (A keresztapa, Apokalipszis most, Az utolsó tangó Párizsban) főszereplésével készült ez a látványos és izgalmas kalandfilm.

 
1 990 Ft

prev
12
next

Sorrend:

Webáruház készítés