Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

családi


Sorrend:

   Hercegnő és a Póni, A (1DVD) (2011) (kissé karcos példány)
A burokban élő, féltve őrzött hercegnőt megpróbálják elrabolni. Szülei elrejtik a világ másik végére – Amerikában élő rokonaihoz kerül. Eleinte nem találja helyét, ám a közeli cirkuszban hálátlan körülmények között tartott pónival összebarátkozik. Vele való kapcsolatából merít erőt, hogy az új körülmények és megpróbáltatások között is boldoguljon. 
1 490 Ft
 Két Lotti, A -  Charlie & Louise  (1DVD) (1994)
Egy nyári táborban két kislány azzal szembesül, hogy úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. Kiderítik, hogy még csecsemő korukban választották külön őket szüleik. Egyikük édesapjuknál, míg a másik édesanyjuknál maradt, ám ők sosem meséltek nekik arról, hogy létezik egy ikertestvérük. Charlie és Louise elhatározza, hogy többé semmi sem választhatja el őket, és ravasz tervet eszelnek ki: a másik szerepébe bújva próbálják meg a családot ismét egyesíteni.... 
1 990 Ft
  101 kiskutya / 102 kiskutya  (extra változat) (élőszereplős) (Disney) (2DVD)

Vajon van-e felnőtt vagy gyerek, aki ne ismerné Szörnyella
DeFrász, a félelmetes állatbőrbarát nevét? Hát olyan akad-e, aki ne tudná,
hogy élt egyszer két kedves dalmata, Perdy és Pongó, akiknek rengeteg
bájos utódja született?

A róluk szóló rajzfilmet már mindenki látta, de a Walt
Disney Stúdiónak köszönhetően megszületett a történet élőszereplős változata,
amelyben a kutyusok ugyanolyan bájosak, a kicsik pöttyös bundájára pályázó könyörtelen
Szörnyella pedig - Glenn Close zseniális alakításának köszönhetően
- ugyanolyan gonosz, mint a rajzfilmklasszikusban.

A történet természetesen mit sem változott. Szörnyella
mindent elkövet, mindenre képes, hogy megszerezze Perdy és Pongó
utódainak szőrméjét, de a kutyusok - néhány más háziállattal szövetkezve - nem
hagyják magukat.

 



Szörnyella De Frász nem adja meg magát! A hosszú börtönévek ugyan látszólag lelkes kutyabaráttá és minden szörmenemű ellenségévé tették, de lelke mélyén ott lapul a régi vágy: egy hatalmas, pöttyösszörméjű bunda! Hogy ártatlanságát bizonyítsa, Szörnyella állást vállal egy kutyamenhelyen: még mindig gyanakvó nevelőtisztjét, Chloét is sikerül megtévesztenie. Ám színre lép a szűcsök szűcse, a bundák királya: Monseiur Le Nyúz, aki arról híres, hogy mindig kihozza a pöttyökből a maximumot. A 102 kiskutya szőrméjéből készítendő bunda szabásmintájával kapcsolatban azonban a film néhány szereplőjének más véleménye van: a bundák jelenlegi tulajdonosai (és segítőtársuk, egy kissé tudatzavaros papagáj, aki szintén kutyának hiszi magát) szembeszállnak az álnok cselszövővel és sok izgalom, bujkálás, menekülés meg üldözés után természetesen alaposan helyben hagyják Szőr-nyű ellenfelüket. Szembeszállnak az álnok cselszövővel és sok izgalom, bujkálás, menekülés meg üldözés után természetesen alaposan helyben hagyják Szőr-nyű ellenfelüket.

 
4 990 Ft
  102 kiskutya (1DVD) (102 Dalmatians, 2000) (Glenn Close, Gerard Depardieu) (A fotó csak reklám!) (karcos példány)

Szörnyella De Frász nem adja meg magát! A hosszú börtönévek ugyan látszólag lelkes kutyabaráttá és minden szörmenemű ellenségévé tették, de lelke mélyén ott lapul a régi vágy: egy hatalmas, pöttyösszörméjű bunda!

Hogy ártatlanságát bizonyítsa, Szörnyella állást vállal egy kutyamenhelyen: még mindig gyanakvó nevelőtisztjét, Chloét is sikerül megtévesztenie.

Ám színre lép a szűcsök szűcse, a bundák királya: Monseiur Le Nyúz, aki arról híres, hogy mindig kihozza a pöttyökből a maximumot.

A 102 kiskutya szőrméjéből készítendő bunda szabásmintájával kapcsolatban azonban a film néhány szereplőjének más véleménye van: a bundák jelenlegi tulajdonosai (és segítőtársuk, egy kissé tudatzavaros papagáj, aki szintén kutyának hiszi magát) szembeszállnak az álnok cselszövővel, és sok izgalom, bujkálás, menekülés meg üldözés után természetesen alaposan helyben hagyják Szőrnyű ellenfelüket.

Extrák
Kimaradt jelenet
Audiokommentár
3 rövid werkfilm:
- Szörnyella megteremtése
- A dalmaták megtervezése
- Állati színészek
Dalmata 1x1
Kutyaparádé
A trükkök - interaktív extra
Szörnyella gardróbja (DVD-ROM)

 
1 990 Ft
A kis Nicolas nyaral (1DVD) (2014)
Itt az iskolaév vége és elérkezett a hőn áhított nyári vakáció ideje. Nicolas szüleivel és nagyijával a tenger felé veszi az irányt, és egy kis tengerparti szállodába költöznek a nyár idejére. A kisfiú nem vesztegeti idejét, sec-perc alatt új barátokra tesz szert. Természetesen akad egy lány is, Isabelle, aki képes olyan boci szemekkel követni őt, hogy a felnőttek már egy jövőbeni esküvő képét vizionálják. Nicolas egy picit meg is ijed a kötelezettségek gondolatától, szerencséjére ott vanna... 
3 990 Ft
Álcázás mestere, Az (1DVD)

Az egyik pillanatban öregasszony. A másikban teknős. A harmadikban
- Bush elnök. Vajon ki ő?

Ez a legendás férfiú nem más, mint Pistachio, az Álcázás
Mestere.

Pistachio, a szelíd, visszahúzódó pincér a légynek
sem árt. Az élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor egy mindenre elszánt
bűnöző, Devlin Bowman elrabolja Pistachio szüleit. Egyedül a fiatal
pincér mentheti meg szüleit Bowman karmaiból.

A segítség nagyapja személyében érkezik, aki elmondja neki
a titkot: ő, Pistachio is örökölte apjától az álcázás ritka képességét.
A fiú hamar kitanulja az álcázás minden csínját-bínját és új ismerősével, a
szexi Jenniferrel együtt nekivágnak a nagy kalandnak.

 
1 990 Ft
  Alice Csodaországban (1999) (1DVD) (Gene Wilder - Peter Ustinov) (karcos példány)

A megbántott kislány Alice megszökik szülei házából. Egy nyúlüreget talál, bemászik és hirtelen a kalandok, hihetetlen és varázslatos világában találja magát. Számtalan teremtménnyel, figurával találkozik, köztük a bűbájos Cheshire Cat-tal, a gömbölyded Tweedle-Dee és Tweedle-Dum-mal és a gonosz Caterpillarral. Bonyodalmak és izgalmak sora várja, összemegy, majd ismét megnő, beutazza Csodaországot, megismerkedik a Szívek Királyával és Királynőjével a Fehér Nyúllal, aki a Király kamarása az esküdtszék tizenkét guineai malacával és még számtalan fura szerzettel. A hosszú utazás végén aztán újra hazatér, és boldogan meséli szüleinek Csodaország végtelen világát...

 
1 490 Ft
Alice Csodaországban (2010) (1DVD) (Johnny Depp) (Disney)

Futás a fehér nyúl nyomába! A Walt Disney Pictures és Tim Burton csodálatos új kalandra hív: Alice társaságában visszatérhetsz minden idők egyik legnépszerűbb fantáziaregényének ravaszul átformált helyszínére. Alice (Mia Wasikowska) már 19 éves, és újra felkeresi azt a szeszélyes, kiismerhetetlen világot, melyet kislánykorában megismert. Ez a Csodaország felülmúl minden álmot. Különleges lakói mindenkinél érdekesebbek és színesebbek: színre lép a Bolond Kalapos (Johnny Depp), a Fehér Királynő (Anne Hathaway), a Vörös Királnyő (Helena Bonham Carter), a fehér nyúl (Michael Sheen) és a többiek. A mozi csúcsformája ez – az Alice Csodaországban hihetetlen ötletkavalkád, mely egyszerre varázsolja el a szemet + fület, és hódítja meg minden nézője – kicsik és nagyok– szívét.

 
1 490 Ft
  Alice Tükörországban (1DVD) (Alice Through the Looking Glass, 2016) (Disney)

A Disney mágikus utazásra invitál egy varázstükrön keresztül. Csatlakozz hát te is Alice-hoz (Mia Wasikowska), aki visszatér Csodaország lélegzetelállító világába, hogy megmentse a Bolond Kalapost (Johnny Depp). Barátja kedvéért Alice veszélyes utazásra indul vissza az időben, ahol szembesül azokkal az eseményekkel, melyek örökre megváltoztatták barátai – és ellenségei – életét. Szemkápráztató látványvilágának, szívhez szóló érzéseinek és elképesztő akciójeleneteinek hála az Alice Tükörországban egy magával ragadó kalandfilm, amely a megbocsájtás, a család és a barátság fontosságát hirdeti.

 
2 990 Ft
Alvin és a mókusok 1. (1DVD) (élőszereplős)

Mire van szüksége egy zenésznek, ha éppen nincs pénze, nincs ihlete és nincs kedve semmihez? A válasz mostantól egyértelmű: három kismókusra, akik rátalálnak a muzsikus elhanyagolt, rendetlen otthonára, beköltöznek hozzá, és mindent azonnal átalakítanak maguk közül.

Dave (Jason Lee) először tiltakozik. Aztán belenyugszik. Végül nagyon örül nekik: a szégyellős Theodore, a zseniális Simon és az ügybuzgó Alvin ugyanis nemcsak mókás mókusnak bizonyul, hanem az évszázad zenei sikercsapatának is. Dave ettől kezdve az impresszáriójuk és a pótpapájuk szeretne lenni. Csakhogy új haverjai hamar rájönnek, a sztárok izgalmasabban élhetnek, ha nincsen pótpapájuk. Fellázadnak Dave ellen, és nekivágnak a nagyvilágnak.

 
1 990 Ft
Alvin és a mókusok 2. (1DVD)

A világ három leghíresebb mókusa, Alvin, Simon és Theodore visszatér a nagysikerű első részt is felülmúló folytatásban: műsorukon még több zene, akció és móka szerepel.

Dave (Jason Lee) Alvin egy vad szólójának köszönhetően koncertbalesetet szenved, és talpig gipszben várja a gyógyulást. A mókusok kénytelenek hanyagolni a sztárságot, iskolába járnak, és igyekeznek hétköznapi életet élni. Ám felbukkan néhány dögös és tehetséges mókuslány, gonosz exmenedzserük pedig velük próbál visszavágni – ebből először harc, később szövetség lesz… és készülődik a hatalmas botrány!

 
1 990 Ft
Annie (2014) (1DVD) (remake) (Jamie Foxx)

Az Oscar®-díjra jelölt Quvenzhané Wallis (legjobb színésznő: A messzi dél vadjai, 2012) játssza Annie-t, a fiatal és vidám árvát, aki elég talpraesett ahhoz, hogy egyedül is elboldoguljon New York utcáin. De úgy néz ki, hogy a kislány élete új irányt vesz, amikor a New York-i polgármesterjelölt, Will Stacks (Jamie Foxx) kampánya részeként magához veszi. Stacks azt hiszi, hogy ő Annie védőangyala, de könnyen előfordulhat, hogy ez fordítva van.

 
1 990 Ft
Anya a pácban (1DVD)

Eliza (Uma Thurman – Kill Bill, Vonzások és állatságok, Ponyvaregény) a New York-i West Village-ben éli a kétgyermekes anyák mindennapjait. Bár imádja gyermekeit, úgy érzi, elveszítette önmagát a gyerekek életének szervezése, a játszótéri csaták és a parkolóhelyek utáni küzdelmek között...

Férje (Anthony Edwards – Vészhelyzet-sorozat) nem hajlandó komolyan venni problémáit, kényszerű magányában újragondolja életét. Úgy dönt, hogy jelentkezik egy magazin versenyére. 500 kérdésre kell felelnie „Mit jelent az anyaság számomra?” kérdéskörben. Miközben a válaszokon töpreng, újraértelmezi életét, s rádöbben arra, hogy érdemes megvívni a mindennapi harcokat, hiszen gyermekei mindenért kárpótolják...

Katherine Dieckmann (Változó vizeken) új filmjében rengeteg humorral, megkapó természetességgel és empátiával mesél a gyereknevelés szépségéről és árnyoldalairól.

 
1 990 Ft
Anya kerestetik (1DVD) (Olsen ikrek) (karcos példány)

Az ikrek nem bíznak semmit a véletlenre! Emily és Tess Tyler elhatározzák,
ha törik, ha szakad, párt kerítenek apjuknak. És hogyan is lehetne jobban felhívni
a nők figyelmét egyedülálló apjukra, Maxre, mint egy kis festék és egy
óriásplakát segítségével? Az "apróhirdetés" természetesen beválik,
és nők ezrei rohamozzák meg a sikeres szobrászt… de valahogy egyik sem az igazi.

Mikor Max végül megismerkedik a bájos Brooke-kal, a lányok megnyugodva
dőlhetnek hátra, hiszen ez aztán igazi szerelem első látásra. Nem is sejtik,
hogy a boldog végkifejletig még mindnyájukra megannyi kaland vár.

Félreértések tömkelege, rengeteg nevetés, és nem várt fordulatok teszik az
Olsen-ikrek filmjét igazán szórakoztató családi mozivá.

 
1 490 Ft
Arthur 3. - A világok harca (1DVD) (Luc Besson)

Malatazár fondorlatos csellel eljutott az emberek világába. A célja egyszerű: szúnyogokból álló hadsereg szervezése, és az univerzum meghódítása.

Csak Arthur hiúsíthatja meg a tervét, de ehhez a kertből vissza kell jutnia a hálószobájába és villangó méretűből újra normál nagyságúvá kell válnia. A feladat nem egyszerű, a kalandos úton Holdviola és Tátombák segítik a fiút. Van azonban még valaki, aki csatlakozik hozzájuk: Maltazár fia, Darkosz, aki az állítja, át akar állni a jó oldalra.

Gyalog, biciklivel, autóval vagy éppen Harley Davidsonon, Arthurnak és barátainak minden segítségre szüksége lesz, hogy legyőzzék Maltazárt a végső csatában.

 
1 990 Ft
Babe 1. (1DVD)

Babe, az árván maradt kismalac meséjét hét kategóriában – köztük a legjobb fényképezésért és a legjobb vizuális effektusokért – jelölték Oscar-díjra®, és elnyerte a legjobb filmnek járó Golden Globe-díjat. Az ártatlan kis jószág barátságos természetének és figyelemreméltó beszédképességének köszönhetően megmenekül a közönséges malacsorstól. Babe kalandjai Hoggett tanyáján kezdődnek, amikor Fly, a juhászkutya pártfogása alatt tudatára ébred, hogy maga is született terelőkutya. Babe ettől kezdve folyton a birkákat hajkurássza.

A különös figurákkal teli farmon nem is tűnik rendellenesnek a malac viselkedése. Olyannyira nem, hogy hamarosan együtt szurkolunk a terelőmalacnak a Juhászkutyák Nemzetközi Versenyén...

A vidám és szívmelengető történetnek ott a helye a család sokszor újranézhető kedvencei között.

 
2 990 Ft
Babe 2. - Kismalac a nagyvárosban (1DVD)

A „MÉG AZ ELSŐ RÉSZNÉL IS ELBŰVÖLŐBB” (The Washington Post) folytatásban a három muskétás, Babe, Ferdy és Mrs. Hoggett a nagyvárosba indulnak, ahol az elképesztő akadályok ellenére ellenségeiket barátaikká változtatják, és elég pénzt szereznek, hogy megmentsék a farmot. Babe nagy szíve az újabb csodás kalandokon során is minden bajon átsegíti.

 
2 990 Ft
Beethoven 3. (1DVD) (családi film)

Mindenki kedvenc bernáthegyije visszatért egy vadonatúj kalandokkal teli vígjátékban!Richard, felesége és gyerekei egy összejövetelre igyekeznek, melyhez keresztül kell szelniük Amerikát. A családfonek ez álmai vakációja. A többieknek: unalom négy keréken – amíg fel nem tunik a színen a váratlan vendég… egy hatalmas, nyáladzó kutya. Richard ígéretet tesz testvérének, hogy magával viszi Beethovent.

A gyerekek finoman szólva sem ujjonganak örömükben a feladat hallatán, és lelkesedésünk csak csökken, mikor a bernáthegyivel együtt a zurzavar is gyökeret ver. De mikor tolvajok fenyegetik a Newton családot, Beethoven hosiesen ráharap a lehetoségre, és örökre beférkozik a család tagjainak szívébe.

 
3 990 Ft
Belle és Sébastien (1DVD)

Miután tulajdonosai kicsapták otthonról és a sintérek befogták, Belle-nek sikerül megszöknie a kutyatelepről. A helybeliek csak az Alpok rémeként emlegetik, és igyekeznek befogni a „fenevadat”, nem ismervén a barátságos pireneusi hegyikutya igazi tulajdonságait. Sébastien árva kisfiú, akit ugyan szerető család fogadott örökbe és nevel fel, a gyerek mégis magányos. Kettejük megható barátságáról szól a Belle és Sébastien. Egy világhírű regény Cécile Aubry tollából, majd egy abból készült szintén világhírű tévésorozat és egy nem kevésbé népszerű rajzfilmszéria után Belle és Sébastien kalandjai ezúttal egészestés családi mozifilmen elevenednek meg. A remek ifjúsági regény filmváltozatában a klasszikus emberi erények és tulajdonságok elevenednek meg.

 
5 990 Ft
  Belle és Sébastien 3. - Mindörökké barátok (1DVD) (Belle et Sébastien 3 - Le dernier chapitre)

Belle és Sébastien története a mostani harmadik résszel lezárul. A trilógia befejező epizódjában Sébastien már tizenkét éves, pireneusi hegyi kutyája, a hófehér Belle pedig három kölyök édesanyja. Pierre és Angelina összeházasodnak és máshol kezdenének új életet. Sébastien azonban nem akarja elhagyni nagyapját és az alpesi házat, amit annyira szeret. Eközben feltűnik Belle régi gazdája, azzal a szándékkal, hogy visszaszerezze kutyáját. A fiúnak mindent meg kell tennie, hogy megvédje otthonát és négylábú barátait.

Cécile Aubry francia író- és színésznő regényét már a hatvanas években feldolgozták, hazánkban is hatalmas sikert aratott a belőle készült tévésorozat, amely még ma is látható a tévében. Később japán animációs film változata is készült Belle és Sébastien csodás kalandjaiból. A francia Alpokban játszódó történet legutóbbi, látványos családi feldolgozása három részben készült el, az elsőt 2013-ban, a másodikat 2015-ben mutatták be, egyaránt nagy sikerrel. A pireneusi hegyi kutya és barátja mellett a film főbb szerepeiben olyan ismert művészek tűnnek fel, mint Tchéky Karyo (Nikita, A hazafi, Fűbenjáró bűn), Thierry Neuvic (Sherlock Holmes: Árnyjáték, Ne nézz vissza!, Senkinek egy szót se!), valamint a filmet rendezőként is jegyző Clovis Cornillac.

 
2 990 Ft

Sorrend: