Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

családi


Sorrend:

Két tojás száz bajt csinál (1DVD) (Olsen ikrek)

Itt az idő egy kis hókuszpókuszra! Halloween az év legijesztőbb ünnepe, de
Lynn és Kelly Farmer számára ez az időszak sokkal komolyabb
veszélyt hordoz magában. A családi csőd következtében elveszíthetik az otthonukat
- hacsak gyorsan ki nem találnak valamit!

Mary-Kate és Ashley Olsen játsszák a Farmer-testvéreket
ebben a szívmelengető családi moziban. Hogy megmentsék otthonukat, a lányok
egyetlen reménye jóságos Sophia nénjük, akit azonban gonosz nagynénjük,
Agatha néni tart fogságban egy hátborzongató, távoli helyen. Lynn
és Kelly elindulnak, hogy kiszabadítsák Sophia nénit, és útjukon
társakra is akadnak.

Az ikreknek elkél a segítség, hiszen ahhoz, hogy sikerrel járjanak, előbb el
kell csenniük Agatha néni híres varázskövét. Abrakadabra, indul a boszorkányság!

 
2 990 Ft
Ketten a slamasztikában (1DVD) (Olsen ikrek)

Mary-Kate és Ashley királyi kalandokba keveredik ebben az izgalmas londoni mesében. Azért repülnek Anglia fővárosába, hogy a sulit képviseljék a Modellek Egyesült Nemzetének nemzetközi versenyén. Miközben a versenyen életük legnagyobb kalandját élik át, London valamennyi látnivalóját végigjárják. Mary-Kate és Ashley a legdivatosabb rucikban, a leghelyesebb srácokkal, a legmenőbb klubokban buliznak.

 
2 990 Ft
  Ki a Télapó? (1DVD) (Santa who?, 2000) (Leslie Nielsen) (karácsonyi filmek)
Ha a karácsony a csodák ideje, idén a Télapónak (Leslie Nielsen - Csupasz pisztoly 1-3., Sziki-szökevény) is szüksége van néhány különleges csodára. Peter Albright sem hitte volna, hogy a Télapó belepottyan egyenesen az ő életébe, pontosabban a kocsija elé. Az eséstől amnéziássá váló Mikulás nem tudja teljesíteni karácsonyi kötelességeit, így segíteni kell neki. Egyedül Peter barátnőjének, Claire-nek a 7 éves fia fog gyanút. A hit ereje és néhány varázslat helyezi vissza az igazi Mikulást szánkójára, és Petert szeretteihez az év egyik legbensőségesebb ünnepén.

EXTRÁK
- Interaktív menü
- Közvetlen jelenetválasztás

 
990 Ft
  Kincs ez a pingvin (1DVD) (Amundsen der Pinguin, 2003) /hátsó borító sérült/

Cornelius, a kutató egy pingvinnel tér haza az Antarktiszról, és arra kéri rokonait, pár napig viseljék gondját az árvának, akit a kis Annie Amundsennek nevez el. Cornelius közben rájön, hogy a drágakő, amelyet Amundsen a sarkvidéken talált, egy elsüllyedt spanyol gályáról származik. Elhatározza, hogy visszatér az Antarkriszra, és kis barátja segítségével megszerzi a kincset. Cornelius nem sejti, hogy a drágakő titka kitudódott, és a bűnözők már a nyomában vannak. Anne elhatározza, megmenti Amundsent, és ezzel hihetetlen kalandokba keveredik.

 
990 Ft
  Kincskereső kölykök (1DVD) (2011) (nagyon karcos példány)
Disney ellenállhatatlan kutyusai visszatérnek egy vadonatúj filmben, amelyben miután a fél világon átkeltek az ősi Egyiptom romjai közt várják őket a hihetetlen kalandok. Útjuk során néhány különleges új barátra is szert tesznek. Együtt vergődnek át veszélyes csapdákon, oldanak meg különböző rejtvényeket és kutatnak fel egy titokzatos sírt, hogy megtalálják a legnagyobb kincset, amelyet állati szem valaha is látott. A veszett izgalmakban és simogató extrákban bővelkedő Kincskereső kölykök a c... 
1 990 Ft
  Kis hercegnő, A (1986 - A Little Princess) (2DVD - összecsomagolva) (Amelia Shankley) (minisorozat) (Etalon Film kiadás)

F. H. Burnett (A kis Lord, A titkos kert) világhírű regényéből készült ez a megható és tanulságos angol alkotás. A kétlemezes kiadvány a teljes 6 részes tévésorozatot tartalmazza, mely elnyerte a legjobb családi műsornak járó BAFTA-díjat.
A padlásszoba kis hercegnője címen is ismert történet Sarahról szól, aki katonatiszt édesapja háborúba vonulása után egy előkelő leányintézetbe kerül. Miután a férfi váratlanul meghal, gyermeke az addigi fényűző jómódból cselédsorba jut, ahol viszontagságok hosszú sorát éli át. A megpróbáltatásokkal teli időszak során komoly leckét kap az élet legfontosabb dolgaiból, és megtanulja, miként érezzen együtt a szenvedőkkel. A történet váratlan események sorával és egy nagy fordulattal zárul.

 
1 990 Ft
  Kis hercegnő, A (1995 - A Little Princess) (1DVD) (Liesel Matthews)

Még csak apró kislány, de már hercegnő. A varázslatos Indiában él édesapjával, aki rajongásig szereti. Ám az álomvilág nem tart örökké: a papát behívják katonának, és Sara New Yorkba kerül, egy szigorú lányintézetbe. Szabályok, rend és vasfegyelem - csupa olyan fogalom, ami Sara számára eddig ismeretlen volt.
Aki megszokta, hogy mindenütt csoda veszi körül, az nem adja fel könnyen. Sara új otthonában is ragaszkodik önállóságához és India meséihez. Élénk fantáziája átsegíti a nehézségeken, még az intézet gonosz igazgatójával is felveszi a harcot. Hiszen mindenre képes lehet az, aki tudja, hogy ő valójában egy kis hercegnő.Frances Hodgson Burnett világsikerű meseregénye szolgált alapul ennek a csodálatos, igazi karácsonyi szezonra való családi filmnek. Burnett írta - többek közt - „A titkok kertje“ című sikerfilm történetét is.

 
1 990 Ft
Kis Muck története, A (1DVD)

Réges-régen, valahol Keleten élt egy szegény, púpos, mindenki által csúfolt öregember, aki egyszer csak úgy döntött, hogy elmeséli nehéz, de kalandos életének történetét.

A Kis Muck szegény, árva gyermek volt, aki egy öregasszonytól csodálatos erővel bíró papucsot és botot szerzett, és ezek birtokában különleges kalandokba keveredett...

Gyönyörű, bájos elbeszélés a Kis Muck története, amely egyszerre ötvözi a keleties Aladdin és a tanulságokkal teli Pinocchio meséinek varázsát.

 
2 990 Ft
Kiskarácsony mindenáron (1DVD) (karácsonyi filmek)

A karácsony a szeretet ünnepe, de nem zárja ki a veszekedést... ... sem a cselvetést, az árulást, és a ravasz kitolást.

Egy kisváros büszke polgára (Danny DeVito) elhatározza, az idén olyan boldog karácsonyt szervez, hogy még az űrben is tudjanak róla. Annyi kis fényes villanykörtével akarja feldíszíteni házát, hogy a marslakók is jól lássák.

Szomszédját (Matthew Broderick), aki egyébként maga is jóravaló, rendes polgár ez a terv rettentően bőszíti és mindenképpen meg akarja akadályozni. A frontvonalak egyértelműek, a lövészárkokat kiásták.

Két elvetemült családapa mindenre kész, hogy pokollá tegye a szomszédja életét. Kellemes ünnepeket!

 
2 990 Ft
Kivert Kutya (1DVD) (1999) (kissé hullámos borító)
Szülei halála után a kis Nellót nagyapja, Jehan neveli nagy szegénységben, de még nagyobb szeretetben. Jehan teljes mellszélességgel támogatja a kis unokát, aki édesanyja tehetségét és elhivatottságát örökölve a művészetek felé fordul és rajzolni kezd. Rajzait először barátnőjének, Aloise-nak mutatja meg, de Nello tehetségére hamarosan felfigyel Michel La Grande, a város híres művésze is, aki ettől kezdve tanítja és bátorítja is a fiút. Évekkel később Nello és Aloise barátságát a lány szülei ... 
3 990 Ft
Kölyök, A (2000 - The Kid) (1DVD) (Bruce Willis)

Ha az ember negyvenéves, agglegény, sikeres és elegáns, az
élet császárának képzelheti magát. Ha viszont naponta legalább négyen nevezik
szemét alaknak, elbizonytalanodhat kicsit.

Russ Duritz azonban nem elbizonytalanodós fajta. Imázsügyi
tanácsadó: mindenkiről megvan a véleménye, és mindenkinek el is mondja. Ettől
boldog? Lehet. Mindenesetre közeledik a negyvenedik születésnapja, és olyan
furcsa dolgok történnek vele, amelyek visszavonhatatlanul felforgatják az életét.

Először majdnem levágja az autója tetejét egy kis piros repülőgép.
Azután, mintha egy megfoghatatlan betörő járkálna a lakásában. Végül - mindennek
a tetejébe - beköltözik hozzá egy kisfiú, aki hihetetlenül kétballábas, Rustynak
hívják, és nem lehet kirúgni. Ráadásul kísértetiesen hasonlít szállásadójára
és ismeri annak minden szokását is...

 
3 990 Ft
Kölyökpilóta (1DVD)

A 10 éves Ricky álomvilágban él. Folyton saját hőstetteiről képzelődik, amikor hirtelen kalandfilmbe illő helyzetbe találja magát. A gépen, ahol osztályával egy kirándulásra utaznak, figyelmes lesz egy fegyveres fickóra, akik egy beteg gyereket szállítanak. A híradóból kideült, hogy a rendőrség...

 
1 990 Ft
Kurta farkú szerencse (1995 - Gordy) (1DVD) (Mark Lewis)

Azt tartják, hogy a jó emberek megértik az állatok beszédét. Gordy csak egy átlagos kismalac volt egy tipikus amerikai farmon. Ám egy napon szüleit teherautóra rakják, hogy vágóhídra vigyék. A kismalac ezért útra kel egy olyan világban, ahol senki sem érti. Kivéve új barátai, a gyerekek! Az ő segítségükkel a kismalac igazi amerikai hőssé válik, aki meg sem állhat a csúcsig! A Walt Disney tüneményes mesefilmjéből kiderül, hogy egy kismalacnak is lehet malaca!

 
1 990 Ft
Kutyaszálló (1DVD)

Andi és öccse, Bruce nevelőszülők és árvaházak között ingáznak, de sehol sem találják a helyüket. Legújabb otthonukban azért kell vigyázniuk, hogy ne keverjék óriási bajba magukat és a házból kitiltott, frissen szerzett kutyájukat, Pénteket. Gyorsan ki kell találniuk valamit Péntek megmentésére, és nem szabad, hogy a tervük csütörtököt mondjon. A megoldást egy elhagyott hotelben látják, amit barátaik segítségével szépen lassan a város kóbor kutyáinak titkos menhelyévé alakítanak. Ha nem volnának tele ötlettel és nem hinnék, hogy nekik mindig, minden sikerülhet, a szálló hamar bezárna. Így viszont: életük legnagyobb kalandja lesz...

 
2 990 Ft
  Lassie - A leghűségesebb  barát (2005) (1DVD) (Peter O'Toole)

A Lassie örökérvényű mese egy yorkshire-i bányászfaluban élő kisfiúról és hűséges kutyájáról. Mivel nehéz idők járnak a Carraclough családra, kénytelenek eladni szeretett skótjuhász kutyájukat, Lassie-t Rudling hercegének. Lassie-t gazdáitól ötszáz mérföldre, a Skócia északi partjainál álló hercegi kastélyba szállítják, ahonnan csodával határos módon megszökik. Így kezdődik a Nagy-Britannia csodaszép tájait átszelő, hihetetlen utazás, amelynek során Lassie számtalan veszéllyel néz szembe, hogy átkelhessen az országon, és időben hazatérjen karácsonyra.

 
1 990 Ft
Legyetek jók, ha tudtok... (1DVD) (mozi változat)

Fülöp atya elhagyott gyermekeket nevel. Magához fogadja a kis tolvaj
Cirifischio az éles eszű, melegszívű fiút, azonban mégsem sikerül megvédenie
őt a Sátán rontó hatalmától.

A film a reneszánsz Rómába, a humanizmus szülőhelyére, Loyolai Szent Ignác
és Néri Szent Fülöp korába visz el bennünket. A valóság és a misztikum
határán zajló fordulatos eseményekben gazdag történet magával ragadó módon szól
a hit törvényeinek és a világ dolgainak összeegyeztethetőségéről, a küldetés
és a mindennapi élet harmóniájáról.

Néhány szó a történelmi hűség kedvéért...

Néri Szent Fülöp (1515-1595) az egyháztörténet egyik legtalányosabb
egyénisége. Egy meglett férfikorban felszentelt római pap, aki szociális és
lelkipásztori szolgálatát "filozófikus mókázással" elegyítette, ezzel
érdemelte ki kortársaitól a "buffone de Dio" (Isten bohóca) gúnynevet.

 
1 490 Ft
Leleményes Hugo, A (1DVD) (Martin Scorsese) (Oscar-díj)

Légy üdvözölve a látványos kalandok varázslatos világában! Mikor Hugo, a fortélyos és talpraesett árva felfedez egy titkot, melyet apja hagyott hátra, a rejtély nyomába szegődve olyan kalandra indul, amely körülötte mindenki életét megváltoztatja, és amelynek végén egy biztonságot nyújtó, szeretetteljes hely várja, melyet talán ismét otthonának nevezhet. Az Oscar®-díjas Martin Scorsese lélegzetelállító izgalmakkal teli utazásra invitál, amely a kritikusok szerint olyan, mint a „valóra vált álom” (Peter Travers, ROLLING STONE).

 
2 990 Ft
  Lemony Snicket - A balszerencse áradása (1DVD) (DreamWorks kiadás)

Kedves néző!

Ha az olyan filmeket kedveled, amelyekben dalolászó nyuszik, robbanó űrhajók vagy pompomlányok láthatók, akkor ez a DVD egyáltalán nem lesz ínyedre.
Ez egy borzalmasan kellemetlen film, amely kifejezés jelen esetben „három leleményes árva megindítóan balszerencsés kalandjait” takarja „egy Olaf gróf nevezetű komisz színésszel (Jim Carrey), aki a gyerekek tetemes örökségét akarja megkaparintani”. Szerepel benne egy gyanús tűzvész, valami ízletes tészta, Jim Carrey, egy raj modortalan pióca, egy hihetetlenül halálos vipera, Meryl Streep meg egy Jude Law névre hallgató imposztor. Ennél már aligha lehetne felkavaróbb a látványosság, hacsak nem számítjuk az olyan extrákat, mint az én audiokommentárom és a röhögőgörccsel járó bakik.
Magam kénytelen leszek tovább kutakodni a Baudlaire árvák életében, te ellenben megteheted, hogy könnyedebb szellemi táplálék után nézel, teszem azt, sajtos fondüt fogyasztasz.

Kiváló tisztelettel,

Lemony Snicket

 
2 990 Ft
Ló az erkélyen (1DVD) / tékás

Van egy kivételes kisfiú, Mika, aki más, mint a többiek. Rendkívül tehetséges, a legapróbb dolgokra is felfigyel, és mindig igazat mond. Nehezen barátkozik másokkal, így gyakran magányosnak érzi magát. Ám egy napon egy váratlan élmény örökre megváltoztatja az életét. Van egy pompás paripa, Bucephalus. A szilaj és szelíd ló egykor a versenypályák csillaga volt, most mégis egy erkélyen lakik szokatlan körülmények között. Csupa rejtély, hogy került oda, és milyen sors vár rá bajba jutott gazdája mellett. A tízéves fiú és a szomszéd balkonon felfedezett négylábú találkozása fordulatos események sorozatát indítja el, a meseszerű történetbe pedig újabb szereplők kapcsolódnak be. A páratlan páros egyre izgalmasabb kalandokba bonyolódik, amelyek során életre szóló barátságok és szerelmek szövődnek, mindenki megtalálja a helyét, és arra a titokra is fény derül, mit keres a ló az erkélyen

 
1 990 Ft
  Macska, A - Le a kalappal! (1DVD) (Dr. Seuss: The Cat in the Hat, 2003)

Heveredj a heverőre, fejed alá puha párna
Kerüljön, hisz téged vár ma Dr. Seuss mesetára!
Ez a Macska itt nem csacska, ráismerhetsz, mert hiszen ő
Mike Myers személyesen, a hírneves nevettető!
Magára marad két lurkó, az idő kinn bús, felleges,
Anyukájuk dolgozni ment, unatkoznak is szerfelett.
Betoppan a mókamester, bár nem más, csak egy macska ő,
Kalapjából tréfát, mókát egyre-másra ránt elő.
Egy Dolog és Két Dolog néven ismert csapatával
Fenekestül felforgatja ez a Macska - és ez rá vall -
A házat, hol élt, éldegélt eddig békén Sally s Konrád.
Tüneményes családi film, nem másra vár, hanem pont rád!

EXTRÁK

Audiókommentár - Alec Baldwin színésszel és Bo Welch rendezővel
Werkfilm (így készült) - Varázslatok a színfalak mögött
Kisfilm - Hosszan a K.O.SZ.-szal: Hogyan kelt életre a Varázslatos Tisztítómasina
Kisfilm - Seussville az Egyesült Államokban: A hétköznapi Pomona, CA átváltozása Seussföldévé
Kisfilm - Minden Kupik Királya: Hogyan hozták létre különleges filmtrükkökkel a valaha volt legnagyobb felfordulást!
Kisfilm - A zene: Szokatlan Seussiánus hangszerek testközelből
Kisfilm - És még egy s más a Macskáról, a Halról, a Lurkókról és a CS.I.G.Á.-ról
Egyéb - Macska-táncolda: Mókás, könnyen elleshető lépésekkel megtanulhatsz macskamódra táncolni!
Kimaradt jelenetek - 16 jelenet
Bakiparádé - Fergeteges bakihegyek Mike Myers, azaz A Macska főszereplésével
Kisfilm - Bélyeg ünnepi cic-cicomában: Bepillantás az Egyesült Államokban az igazi Dr. Seuss tiszteletére újonnan nyomott bélyeg készítésébe
 
1 990 Ft

Sorrend: