Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

családi


Sorrend:

  Boszorkány-hegy, A (2009 - Race To Witch Mountain) (1DVD) (extra változat) (Dwayne Johnson) (Disney)

Kapaszkodj erősen, és készülj fel minden váratlan fordulatra!

A Disney új családi kalandfilmje, az akciódús A Boszorkány-hegy Dwayne Johnson főszereplésével igazi különlegesség.

Jack Bruno (Johnson), az egyszerű Las Vegas-i taxisofőr kifog néhány fura utast: két kamasz ül be hozzá, akik igazából a világűrből érkezett idegen lények. A kormány embereivel, egy ufóvadásszal és az egyre fogyó idővel kell versenyre kelniük, hogy visszaszerezzék a jövevények elveszett űrjárgányát. Ha nem érnek oda időben, a különös utasok már sosem jutnak haza a saját – nagy veszélyben lévő – bolygójukra. Lélegzetelállító üldözési jelenetek, nagy kalandok és szemkápráztató speciális effektusok teszik a filmet a műfaj gyöngyszemévé – melyen az egész család együtt szórakozhat és izgulhat.

 
3 990 Ft
Bűbáj (2007) (1DVD) (Walt Disney) (Intercom kiadás)

A klasszikus Disney animációs tündérmese találkozik a modern élőszereplős komédiával a Walt Disney Pictures Bűbáj című filmjében. A történet a szépséges mesebeli hercegnő, Giselle (Amy Adams) körül bonyolódik, akit egy gonosz királynő (Susan Sarandon) száműz varázslatos, dalokkal teli rajzfilmvilágából, és aki ennek hatására egyszer csak a mai modern Manhattan kőkemény valóságában találja magát. A hercegnő először elborzad ettől a teljesen új dimenziótól, melyben korántsem érvényesül a "boldogan, amíg meg nem..."-tétel, ebben a számára káosszal teli világban nagy segítségre lenne szüksége.

Megismerkedik egy elragadó válóperes ügyvéddel (Patrick Dempsey), aki kisegíti a bajból, és akibe lassan, de biztosan kezd beleszeretni, noha animációs hazájában már eljegyezte őt egy tökéletes mesebeli herceg (James Marsden). A dolgok akkor kezdenek igazán összekavarodni, mikor megjelenik a herceg, ráadásul a gonosz királynő is New York-ba érkezik, hogy a hercegnő életére törjön.

 
1 490 Ft
Bugsy Malone (1DVD) (Alan Parker)

A BUGSY MALONE remek szórakozás az egész családnak,
hiszen ez a filmtörténet eddig egyetlen kizárólag gyerekszereplőkkel eljátszott
gengszterfilmje, melyben nemcsak a műfaj legjellemzőbb fordulatait izgulhatjuk
végig, de ráadásul remek dalok, táncjelenetek és poénok is fűszerezik. Alan
Parker, az Éjféli express, a Madárka, a Pink Floyd: A fal,
az Evita és az Angyalszív világhírű rendezőjének frenetikus zenés
vígjátékában a géppuskákból tejszínhab-lövegek soroznak az áldozatok arcába…

New York, 1929. Bugsy Malone, a szimpatikus helyi
vagány csavaros észjárásával mindig jól megélt abból, hogy a város két maffiafőnökét
Kövér Samet és Dandy Dant egymás ellen kijátsza és végül ő nyúlja
le a zsíros megbízatásokat. Ám számításába ezúttal hiba csúszik, ugyanis szerelmes
lesz és innentől kezdve a józan ész odavész.

Pechjére épp e kritikus időszak alatt tör ki a város történetének
legnagyobb gengszterháborúja, melyben neki is ki kell vennie a részét. Vajon
sikerül-e neki szívszerelmével Hollywoodba szöknie és túlélnie azt a tűzpárbajt,
melyben egy egész mulató válik áldozatává a hatalmas tejszínhab-lövöldözésnek?

 
1 990 Ft
Casper (1995) (1DVD) (Bill Pullman - Christina Ricci)

Nincs emberfia, aki be merne lépni az elhagyott kastélyba. Aki valaha is megpróbálta üvöltve menekült. A környéken mindenki tudja, hogy a termekben kísértetek tanyáznak. Az új tulajdonos számára a magányos tengerparti épület - örökös bennlakóival - nem sokat ér, ám a hírek szerint az ódon falak kincset rejtenek. A megoldás kézenfekvő: ki kell űzni a kísérteteket! Casper, a vidám kis szellem eddig holtra unta magát. Tévézgetés közben nem is sejti, hogy hamarosan számos látogatója lesz - ördögűzők, szellemírók, építési vállalkozók. Jó lenne eljátszadozni velük, de három embergyűlölő bácsikája mindenkit halálra rémít. Csak egyvalaki akad, aki legény a talpán - egy tizenéves kislány. Először ő is sikít, mint a többi. Aztán elájul, mint a többi. De ami ezután következik, az Casper legmerészebb évszázados álmát is felülmúlja.

 
2 990 Ft
  Charlie és a csokigyár (2DVD) (Charlie and the Chocolate Factory, 2005) (Johnny Depp)(karácsonyi filmek)

Hogy milyen csodákat tartogat Willy Wonka csokigyára? Fedezd fel a mentoloscukorfű-mezőt... Szállj rózsaszín cukorcsónakba, és evezz végig a csokifolyón... Kísérletezz az örökcukorkákkal a feltalálóteremben... Találkozz a dió szortírozó ügyes mókusaival, és utazz a televízióterembe üveglifttel.

Fantasztikus szórakozás, egy kevés rejtély... itt olyan csuda jó kalandok várnak rád, mint amilyen minden egyes harapás Wonka Tejszínpompás Mártott Mokkájából. A Charlie és a csokigyár, amelyet Roald Dahl klasszikus gyerekkönyve nyomán Tim Burton rendezett Johnny Depp és Freddie Highmore főszereplésével, olyan különleges és káprázatos világba kalauzol, amelynek minden szegletét érdemes felfedezni!

 

EXTRÁK

2. LEMEZ:
Kisfilm - Így lesz valaki umpa-lumpa – Hogyan alakítottak egyetlen embert sok száz umpa-lumpává - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - Támadnak a mókusok: Ismerkedés a betanított dióválogató mókusokkal - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - A fantasztikus Roald Dahl: Roald Dahl élettörténete - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - Umpa-lumpa-tánc: Tanuld meg az umpa-lumpák táncát! - MAGYAR FELIRATTAL
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - A feltalálógép: Tudd meg, mi történik az umpa-lumpákkal, ha saját kotyvalékot készítesz - MAGYAR FELIRATTAL
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - Aranybiléta-vadászat: Sikerül megtalálnod az aranybilétát? - MAGYAR FELIRATTAL
DVD-ROM - weblink a Cukorkakészítő online világához
 
2 990 Ft
Csak az a foci! (1DVD) (2003) /nagyon karcos példány/
A sulinak vége, és van egy csapat gyerek. Kiskamaszok. Ebből csak egy következik: gyerünk ki, focizni! A kölykök meg vannak győződve, hogy ők a helyi menők, és ez tényleg így van, amíg egyrészt el nem ered az eső, másrészt meg ugye ott vannak az ősök. És amikor meg végre kisüt, megjelennek a nagyobb fiúk, akik nemcsak öregebbek, nagyobbak, és erősebbek, de ráadásul gonoszak is! A mi kis hőseink persze rettenthetetlenek, kihívják a nagyfiúkat, hogy a meccs eldöntse, kié is a focipálya. Willyt... 
990 Ft
  Családom és egyéb állatfajták (1DVD) (BBC) (Gerald Durrell)

Az esős Angliában élő Durell család minden vágya egy kis napsütés, így Korfu szigetét választják új lakhelyüknek. A különc és excentrikus család élén a konyhaművész Mrs. Durell áll, akinek szeszélyeit nem mindig könnyű elviselni. Ám gyermekei sem tekinthetők átlagosnak: a legidősebb fiú, Larry avantgarde írónak készül, a második fiú, Leslie fegyvermániás, az egyetlen lány, Margo pedig szédületes sebességgel cserélgeti a hódolóit. A kalandok középpontjában mégis a 12 éves Gerald áll, akinek figyelmét a tanulás az élővilág csodái kötik le.

Szünet nélkül tanulmányozza a legfurcsább élőlényeket…köztük a saját családját.

 
1 990 Ft
Csapatcsere (1DVD) (Olsen ikrek)

Emma és Sam Stanton nemcsak titkokat vagy ruhákat csereberélnek:
ha nincs más választásuk, a két ikerlány még egymás bőrébe is belebújik. Persze
ez sem olyan egyszerű; míg a vadóc Sam a sportokban jeleskedik, Emma
élete a divat és a randik körül forog.

Amikor a helyi focibajnokságban a csapatokat nem úgy állítják össze, ahogy
a lányok szeretnék, a saját kezükbe veszik az irányítást. Mesteri trükkök, gyors
cselek, ügyes szerelések: Mary-Kate és Ashley újra akcióban -
a focipályán és azon is túl!

 
2 990 Ft
Csenő manók (1997 - The Borrowers) (1DVD)

A világ egyik forgalmas nagyvárosában a felszínen minden a megszokottak szerint zajlik. Ám a házak falaiban, a padlódeszkák alatt apró emberkék laknak, akik az emberek levetett holmijait, alig használt tárgyait elcsenve éldegélnek, gondosan rejtőzve az emberek szeme elől.

A galád minden hájjal megkent telek-spekuláns ráteszi a kezét egy eladósodott család házára, amelyből haladéktalanul költözniük kell. Az egyetlen amire nem számít, hogy a ház tulajdonosait megkedvelték az apró lakók és mindenben a segítségükre lesznek, hogy borsot törjenek a rosszindulatú hájpacni orra alá és visszaszerezzék jogos tulajdonukat.

A káprázatos speciális effektekkel és rengeteg humorral az utóbbi évek egyik legeredetibb látványvilágú filmje került a polcokra.

 
2 990 Ft
Delfines kaland 1. (1DVD)

Ebben az emberek és állatok közötti kötelékről szóló szívmelengető történetben egy Sawyer nevű kisfiú egy sérült delfinre bukkan, akit egy állatkórház medencéjébe szállítanak, ahol a Winter nevet kapja. Sajnos Winter sérülései olyan súlyosak, hogy amputálni kell a farokúszóját, mely nélkül kevés esélye van a túlélésre. Azonban Sawyer odaadásának, egy tengerbiológus (Harry Connick Jr.) szakértelmének és egy végtagprotézis-készítő (Morgan Freeman) zsenialitásának köszönhetően, aki műuszonyt készít a delfinnek, Winter új esélyt kaphat az életre.

 
2 990 Ft
Delfines kaland 2. (1DVD)

Tovább folytatódik Winter lenyűgöző története. Néhány évvel azután, hogy műuszonyt kapott, a delfin elveszíti nevelőanyját, és olyan mély gyászba merül, hogy senkivel sem hajlandó kommunikálni, még legjobb barátjával, Sawyerrel sem. Sőt fennáll annak veszélye, hogy otthonát is el kell hagynia, ugyanis a törvény kimondja, hogy a delfinek csak párban élhetnek. Miután dr. Clay Haskettnek és elszánt csapatának hosszas keresés után sem sikerül társat találni Winternek, úgy tűnik, elveszítik őt, ám nem várt eseményeket követően felcsillan a remény.

 
2 990 Ft
  Drágám, most mi mentünk össze! (1DVD) (Intercom kiadás) (külföldi boríró) (szinkronos)

A hóbortos Wayne Szalinski professzort (Rick Moranis) nem tántorították el a kísérletezéstől korábbi melléfogásai, melyek a Drágám, a kölykök összementek! és a Drágám, a kölyök marha nagy lett! kalamajkáit okozták. Most sem fér a bőrébe: tudós kíváncsiságának ezúttal önmaga, saját testvére és feleségeik szenvedik kárát: mind a négyen hangyányira töpörödnek össze, éppen úgy, mint egykor a csemetéik.

A pöttöm szülők pánikba esnek, és kétségbeesetten loholni kezdenek gyermekeik után, hogy segítséget kérjenek tőlük. Nem könnyű azonban észrevétetni magukat: fenyegető játékóriások állják útjukat, megvadult szappanbuborékok tartóztatják fel őket, és keresztül kell vergődniük többek közt egy mártással teli, medence méretű tálon...

Kalandos, kacagtató, trükkös és látványos vígjáték a család összes tagjának!

 
4 990 Ft
Drágán add a rétedet (1DVD) (Brendan Fraser)

Dan (Brendan Fraser A múmia-filmekből), a fiatal ingatlanügynök épp most költözött be feleségével és fiával az erdőbe, hogy részt vállaljon az – állítólag – környezetbarát helyi lakásépítési projektben. Igen ám, de a helybéliek, azaz a meglehetősen ravasz erdőlakó állatok tudomást szereznek a – valójában – nem túl környezetbarát tervről és elhatározzák, hogy mindent bevetnek annak érdekében, hogy megakadályozzák az építkezést. Az állati szórakoztató családi vígjátékban olyan sztárok tűnnek fel, mint Brooke Shields (Rúzs és New York), Matt Prokop (High School Musical 3. – Végzősök), Ken Jeong (Másnaposok) és Angela Kinsey (A hivatal).

 
2 990 Ft
Egértanya (1DVD) (Intercom kiadás) (karcos példány)

Lars és Ernie Smuntz , a két balszerencse fia
nem tartják túl nagyra a roskatag vén házat, amit örököltek... amíg rá nem jönnek,
hogy az ósdi épület valójában milliókat ér.

De mielőtt pénzzé tehetnék, meg kell szabadulniuk makacs
lakójától: egy iciri-piciri és szívós kisegértől. A dolog gyerekjátéknak tűnik,
ám hamarosan elképesztő csatává fajul, hisztérikus méreteket öltve.

A Reszkessetek betörők Kevin-je kismiska volt az
Egértanya főegeréhez képest!

 
1 990 Ft
Egy kutya négy élete (1DVD)

Bailey pajkos kiskutyaként jön a világra, és története egy kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között.
Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra.

 
1 990 Ft
Egy szót se! (1DVD) (Olsen ikrek)( karcos példány)

Mary-Kate és Ashley, az ikerlányok egy megrögzött gengszter ellen tanúskodtak, így belekerültek az FBI tanúvédő programjába. Sajnálatos módon azonban a lányok képtelenek tartani a szájukat, a személyazonosságuk titkát folyton elkotyogják, így újabb és újabb városba kell átköltözniük, míg végül egyetlen hely marad, ahol biztonságban lehetnek: Ausztrália. Úgy tűnik, a kenguruk földje maga a Paradicsom a tinilányoknak, a csinos szörfösfiúkkal, a tengerrel, nappal, de nem meglepő módon a kémek ide is követik őket, és kezdetét veszik az izgalmasabbnál izgalmasabb és mulatságos kalandok. De ez az ikerpár utolsó esélye. Ha eljár a szájuk, búcsút kell venniük az imádott Ausztráliától is. Vajon ezúttal tudnak titkot tartani?

 
1 990 Ft
  Egy varázslatos karácsony (1DVD) (Joely Richardson, Tom Berenger) (2013) (karácsonyi filmek) (papirtokos)
Közelít karácsony boldogságos ünnepe, ám korántsem felhőtlen mindenki öröme. A kis Thomas például alaposan megszenvedte az elmúlt évet, minden baj a nyakába szakadt. Szeretett édesapja meghalt egy távoli háborúban, lakályos házuk odalett, ráadásul - útközben nagynénjük háza, új lakóhelyük felé - elvesztette az apjától örökölt, kis kézzel faragott betlehemes készletet. Anyja ráveszi a helyi embergyűlölő, szófukar ezermestert, aki a Jonathan Toomey névre hallgat, hogy faragja újra ki a figuráka... 
1 990 Ft
Élet fája, Az (1DVD)

Öccse korai halálának évfordulóján Jack O’Brien (a kétszeres Oscar®-díjas* Sean Penn), a modern világ rohanásába belefásult építész visszagondol sorsfordító gyermekkorára, azokra a texasi kisvárosban töltött évekre, mikor elveszítette ártatlanságát, angyali édesanyjához (Jessica Chastain) és szigorú édesapjához (a háromszoros Oscar®-jelölt** Brad Pitt) fűződő kapcsolata pedig örökre megváltozott. Az emlékek felidézése közben talán nem csupán a saját, de az egész emberiség helyét is megtalálja az univerzumban.
Terrence Malick, Az őrület határán és Az új világ legendás rendezője ismét utánozhatatlan hangulatú, elképesztő látványvilággal rendelkező filmet forgatott, amely minden eddigi munkájánál személyesebb és titokzatosabb, egyben átfogóbb is, ugyanis a direktor nem kisebb dologra vállalkozott, mint hogy a hit, a család és az evolúció oldaláról egyaránt feltárja az élet eredetét. Egyedülálló és monumentális munkája idén elnyerte a Cannes-i Filmfesztivál legrangosabb díját, az Arany Pálmát.

 
2 990 Ft
Elliott, a sárkány (1DVD) (2016) (Disney)
ikor egy nap egy titokzatos kisfiú jelenik meg az erdőben, és azt állítja, hogy egy hatalmasra nőtt zöld sárkány társaságában él, Grace-nek, az erdőőrnek és az ifjú Natalie-nak kell kiderítenie, hogy a fiú honnan jött, hová tartozik, és mi igaz abból, amit a varázslatos sárkányról mesélt.
 
2 990 Ft
  Elmo kalandjai Mogorvszágban (1DVD) (The Adventures of Elmo in Grouchland, 1999) (feliratos)
Elmo és szeretett kék pokróca elválaszthatatlanok. A szíve szakad meg tehát a kis piros lénynek, amikor Oscar véletlenül a kukába hajítja a pokrócot. Elmo gondolkodás nélkül utánaveti magát a szemétbe, és azonnal Mogorvszágban találja magát, a piszok és hulladék honában. Elmo segítségére siet a Szezám utca többi kedves lakója is, akik elszántan próbálják végrehajtani fontos küldetésüket: megmenteni Elmo pokrócát!
A Szezám utca a világ legsikeresebb gyerekműsora, amely játékos és humoros formában tanítja a legkisebbeket a helyes viselkedésre.
 
1 990 Ft

Sorrend: