Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

családi


Sorrend:

Emil és a detektívek (1DVD) (karcos példány)

A 12 éves Emil Tischbein egy keletnémet városkában él
apjával. A tanár papa hosszú ideje munkanélküli, ám végül porszívóügynökként el
tud helyezkedni. Úgy tűnik, apa és fia új életet kezdhetnek, de ekkor az idősebb
Tischbein autóbalesetet szenved, kórházba kerül, és persze elveszíti a
jogosítványát is.
Amíg apja kórházban fekszik, Emil két hetet tölt Berlinben
kedvenc tanára húgánál. A hölgy protestáns lelkész, és fiával, Gustavval
egy bérházban lakik.

A Berlin felé tartó vonaton Emil megismerkedik Max
Grundeisz-szel, aki felajánlja, hogy segít a fiú apjának az új jogosítvány
megszerzésében. Ez persze pénzbe kerül, 1500 márkába. Az összeg Emil
rendelkezésére áll, mivel anyja, aki Kanadában él új férjével, születésnapi
ajándékul pont ennyi pénzt küldött neki, de nem igazán bízik a mézes szavú Grundeisben.
Jól teszi, mert miközben a fiút elnyomja az álom, a férfi ellopja tőle az 1500
márkát.

Míg Gustav és anyja a pályaudvaron várja a vendéget,
Emil fél Berlinen végig üldözi a tolvajt. Végül a Kalapocska nevű
lány által vezetett utcagyerekbanda segít neki. Megtalálják Grundeist,
aki az elegáns Adlon Hotelben szállodatolvajként működik. Aztán, nehogy
Hummelék azt higgyék, Emil nem érkezett meg, a gyerekbanda egyik
tagja, Gypsi, Emilnek adja ki magát, és becsönget a lelkipásztornőhöz.
Jól játssza a szerepét, lassan átveszi a háztartás irányítását, és összebarátkozik
a magányos Gustavval is.

Közben Emil és a gyerekek egy sor hajmeresztő kalandba
keverednek. Végül egy luxushotelben kötnek ki, s mivel az étteremben elemelik
Grundeis táskáját, nagy bajba kerülnek, ugyanis a táska tele van lopott
ékszerekkel. Közben Gypsit leleplezik, Kalapocskát elrabolják,
s úgy tűnik, minden elveszett, mivel a gyerekeknek fogalmuk sincs róla, mi vár
rájuk a felnőttek világában...

 
1 490 Ft
  Én kicsi szörnyem - A mélység legendája (1DVD) (fotó csak reklám) (kissé karcos példány)

Mikor a kis Angus egy hatalmas méretű, titokzatos tojásra bukkan Loch Ness partjainál, még senki sem sejti, mi szunnyad benne. Hamarosan kiderül, hogy a tojás lakója maga a legendás szörny - igaz, egyelőre még nem több, mint csintalan apróság. Csakhogy Angus kicsi szörnye napról napra nagyobb lesz, és egyre nehezebb elrejteni a világ szeme elől.A kétszeres Oscar®-díj-jelölt Emily Watson (legjobb női főszereplő: 1998, Hilary és Jackie; 1996, Hullámtörés), Alex Etel, Ben Chaplin (Az őrület határán), David Morrisey (A tíz csapás) és Brian Cox (Kés, villa, olló) játsszák a főszerepet ebben a szívmelengető mesében, melyet Jay Russell (A tűzből nincs kiút) rendezett, és Robert Nelson Jacobs (Elvitte a víz) írt.

 
1 990 Ft
Én, Pán Péter (1DVD) (Oscar-díj)

A sikeres skót színpadi szerző, J. M. Barrie (Johnny Depp) kutyájával tett sétája közben egy nap találkozik a Llewelyn Davies családdal: négy apátlan árvával, és a négy fiú gyönyörű, nemrég megözvegyült édesanyjával (Kate Winslet).

Barrie összebarátkozik a családdal, és a fiúkkal mindenféle huncutságot, tréfát, játékot eszel ki. Barrie képzelőereje vitorlás hajóvá változtatja a domboldalt, az egyszerű botból óriási kard lesz, a levegőbe eregetett sárkány elvarázsolt tündérként lebeg. Így válnak a Llewelyn Davies fiúk annak a Sohaországnak az "Elveszett Fiaivá", ahol mindenki tud repülni, ahol egymást éri a sok csoda, csíny és huncutság, s ahol maga az idő is megáll.


A fiúkkal átélt csodálatos és izgalmas kalandok adják Barrie számára az ihletet, hogy megírja a gyermekirodalom immár százéves klasszikusa, az elveszett árnyékát kereső Pán Péter meséjének eredeti, színpadi művét....

 
1 990 Ft
Enyém, tiéd, miénk (2005) (Dennis Quaid, Rene Russo)

Egy fergeteges vígjáték és egy tökéletes páros: Dennis Quaid és Rene Russo egyedülálló szülőket alakítanak, akik egy szép napon összeházasodnak… és ezzel egy 18 fős siserehadat zúdítanak az otthonukra: a saját gyermekeiket.

Frank Beardsley, a megözvegyült admirális katonás fegyelemben neveli nyolc gyermekét, de haptákba vágott élete egy csapásra felborul, amikor feleségül veszi középiskolai szerelmét, Helent, a tíz rakoncátlan gyermekét egyedül nevelő divattervezőt.Az összeköltözést követően a két totálisan különböző kompánia csípőből egymásnak esik, de hamar belátják, hogy csak együttes erővel győzhetik le a közös ellenséget… azaz a szülőket. Így hát a srácok összefognak, hogy szabotálják Frank és Helen házasságát. Ami ezután következik, attól alapjaiban remeg meg a ház, nem beszélve a nézők rekeszizmairól.

 
2 990 Ft
  Enyveskezű Mikulás (1DVD) (Stealing Christmas, 2003) (karácsonyi filmek)

Tony Danza, Lea Thompson és Betty White a főszereplők ebben a filmben, amely modern feldolgozásban mutatja be Dr. Seuss klasszikus történetét, A Grincset.

Miután legutóbbi rablását elügyetlenkedte, Jack Clayton (Danza) elmenekül a nagyvárosból és Evergreen kis városában köt ki. Ott Sarah Gibson (Thompson) és a lánya, Noelle összetévesztik őt a Mikulással, akit azért béreltek fel, hogy a karácsonyfa farmjukat reklámozza. Jack eljátssza a bérelt mikulás szerepét, de közben már azt tervezgeti, hogyan fogja kirabolni a város bankját. Egészen addig, míg Sarah iránt érzett vonzódása, egy kedves boltossal (White) való találkozása és saját lelkiismerete arra nem kényszerítik, hogy megkérdőjelezze bűnözői életvitelét, ebben a kacagtató, szívmelengető karácsonyi történetben, melyet nem elég egyszer látni!

 
2 990 Ft
Esti mesék (1DVD) (fotó csak reklám)

Adam Sandler játssza a Walt Disney Pictures Esti mesék címu fergeteges, kalandokkal teli, szívhez szóló vígjátékának foszerepét.

Skeeter Bronsont (Sandler) megkéri testvére (Courteney Cox), hogy vigyázzon a gyerekeire. A nagybátyó szabadjára engedi a fantáziáját, és olyan esti meséket kanyarít, amelyeknek valahogyan mindig o lesz a fohose. A két kis krampusz viszont mindig hozzáteszi a maga apró változtatásait. És akkor… megtörténik a varázslat! Amit a srácok mesélnek, másnapra mind Skeeter valóságává válik. Eloször úgy tunik, vagyonokat lehet így szerezni, de aztán kiderül, hogy a boldog vég nem ilyen egyszeru: a férfinak valódi kalandokra kell indulnia, ha mesebeli életre vágyik.

A mesésen látványos jelenetek, a friss humor és a Sandlerhez méltó ötletparádéparádés az egész családot elbuvöli!

 
1 990 Ft
Fekete paripa, A - Az első kaland (1DVD)

A film az 1979-ben készült, nagysikerű és legendás családi kaland, A fekete táltos előzményeiről szól. A nagyszabású, rendkívül látványos produkció különlegessége, hogy ez az első nagyátékfilm, amelyet a Disney az Egyesült Államokban egyre népszerűbb gigantikus, IMAX-mozivásznakra álmodott, ennek köszönhetően a látvány még pazarabb, mint a "hagyományos" technikával készült produkciók esetében.


A helyszín Észak-Afrika, a második világháború végén. A történelem kegyetlen viharai elszakították családjától a kis Neerát, aki egyedül, elhagyatva és reményvesztetten bolyong a sivatagban. Váratlan segítsége akar azonban a lánynak: egy gyönyörű fekete táltos bukkan fel, aki hamarosan igazi lelki társa lesz a kis embernek.

A paripa - akit Neera Shetannak nevez - visszaviszi a lányt nagyapjához, és a hosszú út során barátságuk és az egymás iránti bizalmuk egyre nő. Neera elhatározza, hogy ha hazaérnek, a vad Shetannal benevez városuk évente megrendezett nagy lóversenyére és visszaszerzi nagyapja igaztalanul elveszített becsületét...

 
2 990 Ft
Fekete szépség (1DVD) (Black Beauty)

Manapság ritka az a film, melyet az egész család együtt nézhet meg: az, amelyen a szülők és gyerekek egyaránt jól szórakoznak. És most megint ott ülhet a család a kanapén - megérkezett a Fekete Szépség. Egy gyönyörű ló, aki olyan okos, hogy akár ember lehetne. Mégis hihetetlen kalamajkákba keveredik.
Túlságosan is bízik a kétlábúakban, azt hiszi, mindenki olyan, mint első, szerető gazdái. Azért ne essünk kétségbe: hősünk végül igazi barátra és otthonra lel.

Caroline Thompson rendezőnő már bizonyított, hiszen ő írta az Addams family és a Karácsonyi lidércnyomás forgatókönyvét is. Ezúttal sem csalódunk benne: egy klasszikus regényből elkészítette a legemberibb történetet egy lóról.

 
3 990 Ft
  Fekete szépség (1DVD) (Black Beauty, 1994) (feliratos) (fotó csak reklám)

Manapság ritka az a film, melyet az egész család együtt nézhet meg: az, amelyen a szülők és gyerekek egyaránt jól szórakoznak. És most megint ott ülhet a család a kanapén - megérkezett a Fekete Szépség. Egy gyönyörű ló, aki olyan okos, hogy akár ember lehetne. Mégis hihetetlen kalamajkákba keveredik.
Túlságosan is bízik a kétlábúakban, azt hiszi, mindenki olyan, mint első, szerető gazdái. Azért ne essünk kétségbe: hősünk végül igazi barátra és otthonra lel.

Caroline Thompson rendezőnő már bizonyított, hiszen ő írta az Addams family és a Karácsonyi lidércnyomás forgatókönyvét is. Ezúttal sem csalódunk benne: egy klasszikus regényből elkészítette a legemberibb történetet egy lóról.

 
2 990 Ft
  Fiú a Marsról (1DVD) ( John Cusak) (2007) (karcos példány)
Egy magányos sci-fi író örökbe fogad egy kisfiút, aki saját állítása szerint a Marsról jött. Életvidám barátnője, valamint testvére segítségével az újdonsült apuka rájön: szülőnek lenni nem jelent mást, mint hogy minden lehetséges. 
990 Ft
Flipper (1DVD)

Csak egy újabb unalmas nyárnak indult a lázadó tini, Sandy számára, de a végén élete legizgalmasabb vakációja lett belőle. Paul Hogan és Elijah Wood a főszereplői ennek az izgalmas, vadonatúj családi FLIPPER-kalandnak.Amikor Sandyt (Wood) Florida Keysre küldik nyaralni nagybátyjához, Porterhez (Hogan), nem is sejti, hogy egy árva delfin lesz a legjobb barátja.

Sandy és Flipper tengernyi kalamajkába és izgalmas kalandba keverednek, megküzdenek a félelmetes gonoszokkal és új barátokat is szereznek.Sandy különleges kapcsolata Flipperrel segít közelebb kerülnie jóakaró nagybátyjához is és egy teljesen új életszemlélettel lesz gazdagabb. A FLIPPER egy játékos családi kalandfilm a 60-as évek népszerű sorozata alapján, amely akciódús víz alatti jelenetekkel színesíti a megható és érzelemgazdag történetet.

 
2 990 Ft
Fogtündér kisegér (1DVD) (használt példány)

Lucia elveszti egy fogát, de nem kesereg, mert édesanyja elmondja neki, hogy a Fogtündér Kisegér hamarosan eljön, s elviszi azt, és még pénzt is hagy helyette a párna alatt.

Perez, a kisegér a kikötőben él egy kishajóban barátaival, akik a tejfogakból csillogó gyöngyöket csiszolnak. A gyöngyöket pedig mindig a városi ékszerészhez viszik, aki aranyat ad érte. De nem megy ez mindig olyan egyszerűen: egy alkalommal gazemberek Perezt elrabolják, hogy megszerezzék a sokat érő fogakat.

Amikor Lucia, és unokatestvére, Ramiro megtudja, hogy az egér bajban van, rögtön megmentésére indulnak, nem törődve szüleik ellenkezésével. Fantasztikus kalandjaikról szól a mese.

 
1 990 Ft
Garfield 1. - A mozifilm (1DVD) (élőszereplős)

A világ leglustább, legcinikusabb macskájának kalandjait világszerte naponta 2600 újság mini-képregény rovatában követi nyomon mintegy 260 millió olvasó/rajongó.

A vele egy háztartásban élő buta kutyát és még butább gazdáját folyton kihasználó unott kövér vörös kandúr története most először egy egész estés, élő-szereplős vidám filmben is megelevenedik, ahol a hús-vér színészek között a legjobb komédiásokat megszégyenítő lendülettel kavarja az eseményeket a számítógép-animálta Garfield! Az év egyik legőrültebb, legtempósabb családi vígjátéka!

Garfield jelleme tökéletes: lusta, cinikus, elkényeztetett és nagyszájú. Egy macskától igazán nem várható el több, de Garfield mindent elkövet, hogy a jók között is a legjobb legyen. A nap legnagyobb részében csak az alvás vagy az evés foglalkoztatja. Ha ennél is többre vágyik, szerencsére csak nem túl ravasz gazdája, Jon Arbuckle eszén kell túljárnia. Ám a szerelem még a legbiztosabbnak látszó életeket is képes felforgatni.

Jon ugyanis szemet vet macskája állatgyógyászára, Lizre, így aztán képtelen nemet mondani neki, amikor az megkéri, fogadjon be egy kiskutyát, Odie-t. Garfield persze féltékeny, és fáradtságot nem kímélve igyekszik csúf csínyeivel megkeseríteni az édes kutyus életét. Csakhogy egy televíziós cicaműsor macskaszőr-allergiás sztárja elrabolja Odie-t, és ő egy új érzéssel kénytelen megismerkedni: a lelkiismeret furdalással. Olyan dolgokba kezd tehát, amelyekre korábban sosem vetemedett volna: kalandok, izgalmak és sok gyaloglás vár rá az Odie megmentésére szervezett mentőexpedíció során.

 
1 990 Ft
  Garfield 1. - A mozifilm (2DVD) (extra változat) (élőszereplős)

A világ leglustább, legcinikusabb macskájának kalandjait világszerte naponta 2600 újság mini-képregény rovatában követi nyomon mintegy 260 millió olvasó/rajongó.

A vele egy háztartásban élő buta kutyát és még butább gazdáját folyton kihasználó unott kövér vörös kandúr története most először egy egész estés, élő-szereplős vidám filmben is megelevenedik, ahol a hús-vér színészek között a legjobb komédiásokat megszégyenítő lendülettel kavarja az eseményeket a számítógép-animálta Garfield! Az év egyik legőrültebb, legtempósabb családi vígjátéka!

Garfield jelleme tökéletes: lusta, cinikus, elkényeztetett és nagyszájú. Egy macskától igazán nem várható el több, de Garfield mindent elkövet, hogy a jók között is a legjobb legyen. A nap legnagyobb részében csak az alvás vagy az evés foglalkoztatja. Ha ennél is többre vágyik, szerencsére csak nem túl ravasz gazdája, Jon Arbuckle eszén kell túljárnia. Ám a szerelem még a legbiztosabbnak látszó életeket is képes felforgatni.

Jon ugyanis szemet vet macskája állatgyógyászára, Lizre, így aztán képtelen nemet mondani neki, amikor az megkéri, fogadjon be egy kiskutyát, Odie-t. Garfield persze féltékeny, és fáradtságot nem kímélve igyekszik csúf csínyeivel megkeseríteni az édes kutyus életét. Csakhogy egy televíziós cicaműsor macskaszőr-allergiás sztárja elrabolja Odie-t, és ő egy új érzéssel kénytelen megismerkedni: a lelkiismeret furdalással. Olyan dolgokba kezd tehát, amelyekre korábban sosem vetemedett volna: kalandok, izgalmak és sok gyaloglás vár rá az Odie megmentésére szervezett mentőexpedíció során.

 
1 990 Ft
  Garfield 2. - A mozifilm (1DVD) (élőszereplős) (kissé karcos példány)

Ismét állati kalandok várnak a világ leglustább macskájára, a kissé túlsúlyos Garfieldra. Ugyan eddig is úri módon élt – a pracliját sem mozdította meg soha semmiért, de elvárta, hogy mindig tele legyen az etetője -, most azonban egy angliai utazás során belekóstolhat az igazi királyi életbe: összetévesztik ugyanis egy kékvérű macskával!
Garfield nem az a macska, aki egy ilyen helyzetet ne használna ki gátlástalanul, ezért pillanatok alatt beleéli magát a királyi cicus szerepébe, és tonnaszám fogyasztja a lazacot és a lasagne-t!

Kedvenc szőrgombócunk talán fel sem kelne többé kényelmes karosszékéből, ha nem bukkanna fel a gonosz Lord Dargis, akit csak a dagadt macska választ el egy hatalmas örökségtől – nem csoda, ha azon ármánykodik, hogy eltakarítsa az útból Garfieldet! Garfield azonban mindig tettre kész, ha veszélyben érzi az ingyen-kaját, így most is tudja, hogyan szabaduljon meg ellenségétől a lehető legkevesebb erőfeszítéssel: hadsereget toboroz birkákból, rókákból és nyulakból a sunyi Lord ellen!

 
1 990 Ft
  Grincs, A - Aki ellopta a Karácsonyt (1DVD) (extra változat) (Jim Carrey) (Warner Home Video kiadás) (karácsonyi filmek) (kissé karcos példány)

Karácsony. Mint tudjuk, ez az év egyik legboldogabb és legcsodásabb időszaka. Ezt az ünnepet mindenki feltétel nélkül szereti. Vagyis majdnem mindenki. Mert egy hópihe belsejében, fenn a Kobak hegyen egy goromba fráter ferde szemmel nézi, ahogy a Kik Kifalván készülnek a karácsonyra. Ő az alávaló, galád, rosszindulatú, hamis, ravasz, pajkos, undok, rakoncátlan, házsártos, rideg, hitvány, teljességgel javíthatatlan, büdös és kicsit sem kedves Grincs! És ennek a Grincsnek nagyon a bögyében vannak ezek a bejglimajszoló ünneplők. Vajon a Grincs miért ilyen, nos… grincses? Senki sem tudja, még egyetlen társa, a végsőkig sanyargatott kutya, Max sem. Ám bármi is legyen az oka, egy biztos: jön a Karácsony, és a Grincs el fogja lopni! Dr. Seuss örökzöld klasszikusa 1957 óta mulattatja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, a filmváltozatban nem is alakíthatná más a címszereplőt, mint az örök nevettető, a gumiarcú Jim Carrey.

 
4 990 Ft
Hacsi - A leghűségesebb barát (1DVD)

Amikor Parker professzor (Richard Gere) egy napon a munkából hazafelé egy gazdátlan kutyakölyköt talál a pályaudvaron, még nem sejti, hogy egy rendkívüli barátság veszi kezdetét. Bár felesége (Joan Allen) csak vonakodva fogadja be a kis japán akita kutyát, Parker szívét rögtön meghódítja Hacsi. A vidám kutyus hamarosan minden reggel elkíséri a professzort a pályaudvarra, majd minden este elé megy. Egy nap azonban Hacsi hiába várja gazdája visszatértét...

A Hacsi – A leghűségesebb barát megható, érzelmekkel és humorral teli történet az odaadásról és a szeretet erejéről, amelyet a szívhez szóló mozik mestere, Lasse Hallström (Csokoládé, Árvák hercege) vitt filmre. Richard Gere és Hacsi – egy feledhetetlen páros!

 
2 990 Ft
Helen a róka bébi (1DVD)

Az álmodozó Taichi története, aki nemrég költözött el a nagyvárosból Hokkaidoba, egy kis faluba édesanyja barátjához, az állatorvos Kohoz és lányához. Egy nap az iskola után Taichi hazafelé tartva egy kis rókát talál az út mellett. Mivel a Róka teljesen egyedül van, úgy dönt, hazaviszi a kis szerzeményt.Ko megállapítja, hogy a Róka néma, vak és süket.Amikor tejjel kínálják, azt is visszautasítja. Taichi elhatározza, hogy meggyógyítja a kis állatot és Helennek nevezi el, az első jelekkel beszélni tudó néma nőről. Helen lassan válaszol az odaadó gondoskodásra, és törékeny teste ellenére elkezdődik küzdelme az életéért. A fiú, az állatorvos és családja együtt figyelik, hogyan harcol a kis Helen. Buzdítják, óvják és szeretgetik az új családtagot.

 
1 990 Ft
Helen, a róka bébi (1DVD) (2006)

Az álmodozó Taichi története, aki nemrég költözött el a nagyvárosból Hokkaidoba, egy kis faluba édesanyja barátjához, az állatorvos Kohoz és lányához. Egy nap az iskola után Taichi hazafelé tartva egy kis rókát talál az út mellett. Mivel a Róka teljesen egyedül van, úgy dönt, hazaviszi a kis szerzeményt.Ko megállapítja, hogy a Róka néma, vak és süket.Amikor tejjel kínálják, azt is visszautasítja. Taichi elhatározza, hogy meggyógyítja a kis állatot és Helennek nevezi el, az első jelekkel beszélni tudó néma nőről. Helen lassan válaszol az odaadó gondoskodásra, és törékeny teste ellenére elkezdődik küzdelme az életéért. A fiú, az állatorvos és családja együtt figyelik, hogyan harcol a kis Helen. Buzdítják, óvják és szeretgetik az új családtagot.

 
1 990 Ft
  Hókirálynő (1966 - Snezhnaya koroleva) (1DVD) (élőszereplős) (karcos példány,borító szélei hiányosak)

Kay és Gerda öreg nagymamájukkal élnek együtt nagy szeretettben. Egy nap a gonosz, hidegszívű Hókirálynő meglátogatja Kayt, és magával viszi országába az örök jég birodalmába. Gerda azonban nem nyugszik bele abba, hogy elvesztette Kayt. Megígéri nagymamájának, hogy ha addig él is, felkutatja a Hókirálynő birodalmát, és visszahozza a fiút szülőházába. Gerda még nem is sejti, mennyi akadályt kell legyőznie ehhez…

 
1 490 Ft

Sorrend: