Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

16 utca (1Blu-ray) 16 Blocks

New York, reggel 8 óra. A másnapos, kiégett, alkoholista zsaru Jack Mosley (BRUCE WILLIS) nem vágyik egyébre, csakhogy hazajusson, és újra a pohár fenekére nézzen, mikor megbízzák egy egyszerűnek tűnő feladattal. Egy nagyszájú, simlis tanút (MOS DEF) kell elkísérnie a bíróságra. Jack-nek 15 percébe kerülne, hogy 16 utcányira onnan kitegye a fegyencet, és hazaérjen. Csakhamar azonban egy tűzpárbaj rádöbbenti, hogy bizonyos erők nem szeretnék, ha a tanú odaérne a 10 órai kihallgatásra. Amikor erősítést kér, az is kiderül, hogy azok az erők saját emberei, régi jó barátja Frank nyomozó (DAVID MORSE) vezetésével. Jack választásra kényszerül kollégái iránti szolidaritása és a tanú védelme között. Amikor megragadja utolsó lehetőségét, hogy újra a tükörbe tudjon nézni, kezdetét veszi az idegőrlő élet-halál küzdelem utcáról utcára. Küzdelem társai, és a rohamosan fogyó idővel szemben.

 
990 Ft
36 - Harminchat (1Blu-ray)

A francia rendőrség két rivalizáló osztálya egyazon ügyön dolgozik. A Nyomozati Osztag vezetője, Vrinks munkája során keresztezi a Bűnüldöző Osztag törtető detektívjének akcióját. Klein kíméletlen válaszlépésre szánja el magát: egy piszlicsáré ügy miatt börtönbe vetteti kollégáját, akinek munkája elvesztése mellett felesége halálával is szembe kell néznie. Idővel azonban elkerülhetetlen, hogy a két zsaru ismét farkasszemet nézzen egymással...

 
990 Ft
  Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (2Blu-ray) (mozi és bővített változat) (DC Comics) (steelbook) (Blu-ray díszkiadás)

Az igazság két bajnoka, Batman / Bruce Wayne (Ben Affleck) és Superman / Clark Kent (Henry Cavill) feszül egymásnak korunk legjobban várt ütközetében. Attól félve, hogy egy istenszerű szuperhős tetteit senki sem felügyeli, Gotham legendás lovagja szembeszáll Metropolis szeretett megmentőjével, miközben a világ körülöttük azt próbálja meg kitalálni, hogy milyen hősre is van szüksége igazán. De miközben Batman és Superman háborúba vonul egymással, egy új fenyegetés is megjelenik, amely az egész emberiség létét veszélyezteti.

 
4 990 Ft
  Batman: A Sötét Lovag (2Blu-ray) (extra változat) (DC Comics)

Christopher Nolan sikerrel keltette életre újra Batmant a mozivásznakon. A Batman: Kezdődik méltó adaptációja a klasszikus képregény-sorozatnak.

A folytatásban a rendező emeli a tétet. Batman (Christian Bale) Jim Gordon rendőrhadnagy és Harvey Dent kerületi ügyész segítségével nekilát felszámolni Gotham City maradék bűnbandáit. A szövetség erőfeszítései sikerrel járnak, egészen addig, amíg fel nem tűnik a színen egy új, zseniális gonosztevő, akit a város megfélemlített lakói csak úgy ismernek: a Joker!

Joker szerepében az Oscar-díjra jelölt Heath Ledgert láthatjuk, aki a forgatás utolsó napjaiban, véletlen gyógyszertúladagolásban halt meg.

 
4 990 Ft
Bourne ultimátum, A (1Blu-ray)

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig, és kideríteni, ki is ő valójában.

A kémsorozat legújabb fejezetében Bourne becserkészi a múltját, hogy meglelje a jövőjét. Moszkván, Párizson, Londonon, Tangeren és New York Cityn keresztül vezet az útja az igazi Jason Bourne felé, miközben megpróbálja kicselezni a zsarukat, szövetségi nyomozókat és Interpol ügynököket, akik már célba vették...

 
2 990 Ft
Bourne-csapda, A (1Blu-ray) (The Bourne Supremacy, 2004)

Az Oscar-díjas Matt Damon újra visszatér a CIA által kiképzett tökéletes gyilkos, Jason Bourne szerepében, aki ismét menekülni kényszerül ebben a rafinált, izgalmas akcióthrillerben.

Az emlékezetkieséstől szenvedő Bourne maga mögött hagyta rémisztő múltját, és normális életet akar élni Marie-val, a barátnőjével. De azon nyomban összeomlik a békés élettel kapcsolatos minden terve, amikor megpróbálják megölni és majdnem ott is hagyja a fogát.

Bourne-t most ismeretlen ellenség üldözi, de bebizonyítja, hogy nem könnyű célpont és nem szabad alábecsülni tehetségét, eltökéltségét és lendületét.

A Bourne-csapda az elmúlt évek egyik legintelligensebb, lélegzetelállító akció-thrillerje, amely kemény és dinamikus, és nem hiányoznak belőle az izgalmas autósüldözések sem.

 

EXTRÁK

Audiókommentár - Paul Greengrass közreműködésével
Kimaradt jelenetek - (kb. 11 p.)
Kisfilm - A szereplők beazonosítása: Szereposztás (kb. 5 p.)
Kisfilm - Legyen valósághű (kb. 5 p.)
Kisfilm - Robbantások (kb. 4 p.)
Kisfilm - Mozgásban Jason Bourne-nal (kb. 5 p.)
Kisfilm - Bourne To Be Wild: Közelharc kiképzés (kb. 4 p.)
Kisfilm - Törési jelenetek: Hajsza Moszkva utcáin (kb. 6 p.)
Egyéb - A Go-Mobile felturbózza az akciót
Kisfilm - Egy jelenet anatómiája: Az izgalmas hidas üldözési jelenet (kb. 5 p.)
Kisfilm - Kísérőzene John Powellel (kb. 4 p.)
 
2 990 Ft
  Desperado - El Mariachi - A zenész (1 Blu-ray) (Antonio Banderas, Salma Hayek)
DESPERADO
(100 perc)


Visszatér
a fekete ruhás férfi, akinek senki nem ismeri a nevét, nem látta az arcát, akinek
mindig gitártok van a kezében, pedig már régen nem zenél.


Bosszúért
jött. Egykori szerelme haláláért halállal akar fizetni, és bármerre jár, nem
fukarkodik. Vérbe és lángba borul körülötte a mexikói kisváros, ahol évekkel
ezelőtt kis híján legyőzte őt régi ellensége, a környék őrült ura, Bucho.


Az
El Mariach - A zenész cí... 
2 990 Ft
Halálos iram (1Blu-ray) (Fast and Furious, 2009)

Vin Diesel és Paul Walker oldalukon Michelle Rodriguez-zel és Jordana Brewster-rel visszatérnek oda, ahol minden elkezdődött, s tuningolt csodajárgányokkal vívnak kőkemény csörtéket Los Angeles utcáin és a mexikói sivatagban, ebben a magas fordulatszámon pörgő akciófilmben.

Mikor egy bűntény kapcsán mindketten L.A.-be érkeznek, Dom Toretto (Diesel), a szökésben lévő ex-szélhámos és Brian O’Conner (Paul Walker), különleges ügynök nem éppen barátként köszönti egymást. De mikor egy közös ellenfél mindkettejük életébe drámai fordulatot hoz, együttes erővel próbálnak bosszút állni, méghozzá hazai pályán: a kormány mögött, tövig nyomott gázpedállal.

EXTRÁK

Bakiparádé -
Kisfilm - A motorháztető alatt: Felturbózott autók
Kisfilm - A motorháztető alatt: Import kocsik
Kisfilm - Újra együtt a banda
Kisfilm - Vezetési suli Vin Diesellel
Kisfilm - A határtól délre: Forgatás Mexikóban
Audiókommentár - Justin Lin rendező közreműködésével
Blu-ray exkluzív extra - Paul Walker és a rendező, Justin Lin bepillantást enged a kulisszák mögött készült felvételekbe
Blu-ray exkluzív extra - Technikai adatok
 
2 990 Ft
  Halálos iramban 6. (1Blu-ray) (Fast and Furious 6, 2013) (bővített, akciódús változat) (Select Video kiadás)

Mikor egy orosz katonai konvojt kiiktatnak Moszkvában, HOBBS ÜGYNÖK (Dwayne Johnson) ahhoz az egyetlen emberhez fordul segítségért, aki képes megtalálni az elkövetőt: DOMINIC TORETTO-hoz (Vin Diesel).
Toretto azonban csak azért hajlandó segíteni, mert rádöbben, hogy LETTY (Michelle Rodriguez) életben van, és Hobbs első számú célpontjának, OWEN SHAW-nak (Luke Evans), a volt kommandósnak dolgozik. Toretto és elit bandája, köztük BRIAN O’CONNER-rel (Paul Walker), valamint a TELJES EREDETI CSAPAT tagjaival Shaw és emberei nyomába ered, és különböző, nagyobbnál nagyobb, észbontóbbnál észbontóbb akciók keretében végigüldözi őt Európán egészen az elképesztő fináléig.

 

EXTRÁK (magyar felirattal és eredeti nyelven):

- Az összes akció, ami túl durva volt a moziknak 

- Több mint 50 percnyi extra, többek között arról, hogy valósította meg a csapat azt az észbontó zúzást, ami minden képzeletet felülmúl.

 
2 990 Ft
  Hitman - A 47-es ügynök (1Blu-ray) (Hitman: Agent 47, 2015)

A 47-es ügynök (Rupert Friend – Homeland) a tökéletes fegyver: gyors, kegyetlen, embertelen. Nem is ember igazán: egy génlaboratóriumban született, és minden tulajdonságát úgy alakították, hogy megfeleljen a célnak, azaz gondolkodás nélkül, halálos pontossággal teljesítsen bármilyen parancsot. Ám úgy látszik, nincs tökéletes gyilkológép…
A 47-es szembekerül a legendás bérgyilkossal, John Smithszel (Zachary Quinto – Star Trek): mindketten ugyanannak a menekülő nőnek (Hannah Ware) próbálnak segíteni. Ám a játszma sokkal bonyolultabb ennél, mert itt mindenki egyszerre áruló és áldozat. Valaki mégis győzni fog…

Extrák:

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Akció a köbön – a harcjelenetek a tervezéstõl a kivitelezésig - MAGYAR FELIRATTAL
Kimaradt jelenetek - MAGYAR FELIRATTAL
Képgaléria és plakáttervek galériája
Elõzetes
Gyilkos nézõpont – kép-a-képben sztoribordok, érdekességek és áldozatszámláló - MAGYAR FELIRATTAL
Vigyázz vele! – A bérgyilkos újratervezése - MAGYAR FELIRATTAL
Digitális képregény

 
1 990 Ft
Iron Man 2. (Vasember 2.) (1Blu-ray)

Tony Stark legnagyobb titka lelepleződött: már mindenki ismeri szuperhős-kalandjait. Mégis újra fel kell vennie a különleges ruhát, hogy szembeszálljon élete eddigi legveszélyesebb ellenségével – ám ezúttal néhány új szövetségese is akad!

 
1 990 Ft
Pókember 3. (2007) (2Blu-ray) (extra változat) (Marvel)

Peter Parkernek sikerült végre összehangolnia a szuperhősként ráháruló feladatokat és Mary Jane-nel való kapcsolatát. Amikor azonban öltözetét egy fekete anyag itatja át, teste-lelke különös változásokon megy keresztül. Képességei felerősödnek, ám velük együtt bosszúszomja is megnő, és lassan kicsúszik a kezéből az irányítás.

De nemcsak sötét oldalával kénytelen szembeszállni, hanem két kíméletlen rosszakarójával, Homokemberrel és Venommal is, akik egyesült erővel készülnek az ő és a szerettei elpusztítására.

 
4 990 Ft
Védelmező, A (1Blu-ray) (The Equalizer, 2014)

McCall (Denzel Washington) eltemette magában rejtélyes múltját, és csendes, nyugodt életet él. De a sors az útjába sodor egy fiatal lányt, Terit (Chloë Grace Moretz), akit brutális orosz gengszterek dolgoztatnak, és ő képtelen tétlen maradni. Újjáéledt igazságvágya átformálja a férfit. Újra erős lesz, gyors, ravasz és kegyetlen. De most a gyengébbet védi. És nem áll meg már soha. Ha összecsapnak a fejed felett a hullámok, ha szorult helyzetben vagy, ha nincs kihez fordulnod, McCall segít. Mert ő a Védelmező.

 

EXTRÁK

Maximális moziélmény - BOSSZÚÁLLÓ ÜZEMMÓDBAN DENZEL WASHINGTON-nal és ANTOINE FUQUA-val: Nézd meg A védelmezőt Denzel Washington és a rendező, Antoine Fuqua nézőpontjából, miközben ők elmagyaráznak minden halálos mozdulatot - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - Denzel Washington: Egy másfajta szuperhős
Kisfilm - A védelmező víziója: Antoine Fuqua
Kisfilm - A védelmező kulisszái mögött
Kisfilm - Egyszemélyes hadsereg: Felkészülés és küzdelem
Képgaléria -
Kisfilm - Home Mart: Az üzlet az üzlet: McCall különleges harcmodora. A barkácsszerszámok mostantól egészen mást jelentenek – bármiből fegyver lehet.
Kisfilm - Az éjszaka gyermekei: Chloë Grace Moretz arról mesél, hogyan befolyásolta a valóság a színészetét
 
2 990 Ft
X-Men 2. (2Blu-ray) (extra változat) (Marvel)

X professzor iskolájának mutánsai örök veszélyben
élnek. A világ nem hajlandó megtanulni, hogy a különleges képességekkel rendelkező
majdnem-emberek csupán a jó ügy érdekében alkalmazzák tudásukat.

Persze, az előítéletek nem minden alap nélküliek: egy ismeretlen
ellenség - aki valószínűleg szintén rendkívüli képességekkel bír - szörnyű terrortámadást
hajt végre, és ez ismét felkorbácsolja a mutánsellenes érzelmeket.

William Styker, a katonatiszt, aki korábban mutánsokon
kísérletezett, a leghangosabb mutáns-ellenes. Embereivel elfoglalja az iskolát,
és offenzívát indít a professzor tanítványai ellen.

A bajban a mutánsok a legváratlanabb helyről kapnak segítséget.
Magneto megszökik műanyagbörtönéből, és szövetséget ajánl Xavier
professzornak. Elég egy szikra, és kirobban az első háború mutánsok és emberek
között.

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés