Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >Blu-ray filmek >romantikus / vígjáték

Sorrend:

  Ízek, imák, szerelmek (1Blu-ray) (mozi és rendezői változat) (Sony Pictures Home Entertainment kiadás)

A nagysikerű regényből készült, igaz történeten alapuló film ábrándos lelkű főhőse, Liz (Julia Roberts) abban hisz, hogy az élet több mint férj, ház és karrier. Valami másra vágyik, bár nem tudja, mire. Addigi életét maga mögött hagyva egyéves utazásra indul Itália, India és Bali földjére. Jókat eszik, jókat meditál és végül megtalálja az igaz szerelmet… de ami még fontosabb: önmagát.
A szívmelengető és szellemes jelenetekben bővelkedő filmben Julia Roberts mellett a főbb szerepeket James Franco, Billy Crudup és Javier Bardem játssza.

 
4 990 Ft
  Vicky Cristina Barcelona (1Blu-ray) (Woody Allen) (Oscar-díj) (szinkron)

A két amerikai barátnő - Vicky és Cristina (Rebecca Hall és Scarlett Johansson)- Barcelonába érkeznek egy hosszú vakációra. A józan és jegyben járó Vicky a katalán kultúrát tanulmányozná és nem akar kalandokba bonyolódni. A szertelen Cristina viszont a boldogságot és az élet értelmét szeretné megtalálni a maga keresetlen módján, miután első rövidfilmje a szerelemről nem hozta el neki a sikert.

Mindkettőjük életét felkavarja, mikor megismerkednek Juan Antonio-val (Javier Bardem), a sármos festővel és annak lökött, szuicid és közveszélyes exnejével, Maria Elena-val (Penélope Cruz)...

Penélope Cruz a filmben alakított szerepéért megkapta a Legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat!

 
1 990 Ft

Sorrend: