Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

horror


Sorrend:

  13 kísértet (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Ha egy szűkölködő család a rég nem látott nagybácsi végrendelete révén egy csodálatos házat örököl, a családtagok azt gondolják, legmerészebb álmuk valósult meg. Már ha ez az álom rémálom.

A ház ugyanis egy hermetikusan záródó börtön, pincéjében 12 olyan rémisztő és démoni kísértettel, akiknek két céljuk van: a bosszú és a pusztítás.

A házban rekedt család és a "váratlanul" feltűnő két idegen hamar ráébred arra, hogy nincs menekvés. Valaki csapdába ejtette őket, az életben maradás esélye a kísértetek ellenében nem túl nagy.

S ekkor feltűnik a színen még valami, ami mindennél rettenetesebb...

 
1 990 Ft
1408 (1DVD) (Stephen King)

Mike Enslin híres bestseller író, aki paranormális jelenségekről írt könyveivel futott be. Legutóbbi könyvét is hatalmas siker övezi, de az író tudomást se vesz róla, az életét egy fájdalmas családi tragédia árnyékolja be. Képtelen feldolgozni kislánya halálát, a munkájába menekül. Azon dolgozik, hogy bebizonyítsa, a természetfeletti jelenségek mögött mindig szándékos, megszervezett átverés áll.

Kutatásai a New York-i Dolphin Hotelbe vezetik, ahol az a véresen legendás 1408-as számú szoba található, amelyben állítólag szellemek gyilkolnak. Enslin kész bebizonyítani, hogy ez is csak egy blöff, és kibérli a szobát annak ellenére, hogy a szálloda igazgatója nyomatékosan megpróbálja lebeszélni tervéről. Az író elfoglalja a szobát, és hamarosan a saját szemével bizonyosodik meg arról, hogy szó sincsen előre kitervelt átverésről - a hírhedt 1408-as szoba borzalmait nem a képzelet szülte.

 
1 990 Ft
28 nappal később (1DVD) (szinkron)

Egy csapat csimpánz kiszabadul egy kutatólaborból, és az általuk hordozott szörnyű fertőző betegség hamar átragad az emberekre. Amikor egy biciklis futár (Cillian Murphy – Eredet) felébred a kómából egy elhagyott londoni kórházban, egy tökéletesen megváltozott, pusztuló világban találja magát, ahol a túlélés azon múlik, hogy pár lépéssel mindig a fertőzöttek előtt járjon… mert ezek az ámokfutók mindenkit megtámadnak, és a maguk szörnyű képére formálnak.

 
1 990 Ft
28 nappal később / 28 héttel később (2DVD)

28 nappal később:

Egy csapat csimpánz kiszabadul egy kutatólaborból, és az általuk hordozott szörnyű fertőző betegség hamar átragad az emberekre. Amikor egy biciklis futár (Cillian Murphy – Eredet) felébred a kómából egy elhagyott londoni kórházban, egy tökéletesen megváltozott, pusztuló világban találja magát, ahol a túlélés azon múlik, hogy pár lépéssel mindig a fertőzöttek előtt járjon… mert ezek az ámokfutók mindenkit megtámadnak, és a maguk szörnyű képére formálnak.

28 héttel később:

Danny Boyle (Napfény, Trainspotting, A Part) felélesztette a zombi-műfajt nagysikerű kult-mozijával, és a kreatív csapat most visszatért, hogy folytassa a 28 nappal később történetét.

A trilógiának szánt sorozat második része – mint azt a cím is jelzi – mintegy fél évvel azután játszódik, hogy London lakosságát szabályosan megtizedelte a rage-vírus, illetve a vírus hatására dühöngő őrültekké változó betegek hordája. Az amerikai hadsereg azóta helyreállította a rendet, és a vesztegzár alá vont városba lassan visszatelepítik a lakosságot. A halálos kór azonban nem tűnt el végleg, csak átalakult.

A fertőzött területen egy asszony túlélte a borzalmakat, és az orvosok alapos vizsgálat után visszaengedik a családjához. A vírus egy mutációja azonban felüti a fejét a nőben, és a horror folytatódik...

 
2 990 Ft
30 nap éjszaka 2. - Sötét napok (1DVD)

Már majdnem egy év telt el azóta, hogy az alaszkai Barrow városka lakóit megtizedelték a vámpírok. A férjét gyászoló Stella a világot járja, és a vámpírok létezéséről próbálja meggyőzni az embereket. Amikor elveszett lelkek egy csoportja lehetőséget kínál neki, hogy bosszút álljon a vámpírok királynőjén, Stella csatlakozik hozzájuk, hogy megakadályozzák a vámpírok újabb támadását.

 
1 990 Ft
  Aki bújt, aki nem...1.  (2001 - Jeepers Creepers 1.) (1DVD) (Victor Salva)

A Jeepers Creepers - Johnny Mercer régi, jól
ismert szerzeménye - új és feledhetetlenül baljós jelentést kapott az Aki
bújt, aki nem… című, Victor Salva által írt és rendezett hátborzongató
horrorfilmben.

A tavaszi szünetben hazafelé autózva Trish és öccse,
Darry civódással és egymás ugratásával múlatja az időt, s ezt szemmel
láthatóan mindketten élvezik. Ahogy a végtelennek tűnő országúton hajtanak,
a visszapillantótükörben észreveszik, hogy közeledik feléjük egy öreg, ütött-kopott
teherautó. A teherautó hirtelen gyorsítani kezd, és szinte leszorítja őket az
útról. Amint megelőzi őket, Trish és Darry felfigyel a szokatlan
rendszámtábla feliratára: BEATNGU (szabad fordításban: ELAGYABUGYÁLLAK).

Miután magukhoz térnek az ijedtségből, eszükbe jut Kenny
és Darla története, akik valamikor ugyanabba a középiskolába jártak,
mint ők, s akik ezen az útszakaszon tűntek el, évekkel ezelőtt. Később ugyan
megtalálták a kocsijukat, de Kenny és Darla soha nem került elő…

Trish és Darry nemsokára egy elhagyatott templom
mellett halad el. Az öreg teherautó is ott áll… Észreveszik, hogy egy magas,
sötét alak egy átkötözött lepedőbe csavart valamit bedob egy csatornanyílásba.
Gyorsan továbbhajtanak, azt kívánva, bárcsak ne látták volna ezt az egészet,
de amikor kénytelen-kelletlen hátranéznek, látják, hogy a teherautó ismét a
nyomukban van… Trish gyorsan telefonálni próbál, de a mobil lemerült,
Darla pedig hiába hajt padlógázzal, elveszti az uralmát a kocsi felett,
és lesodródnak az útról. A teherautó nagy zajjal elhalad mellettük, maga mögött
hagyva a két remegő fiatalt.

Mintha Darry tudná, mit is kell tennie ilyenkor egy
horrorfilm szereplőjének: úgy érzi, vissza kell menniük a templomhoz, hátha
valaki segítségre szorul. Bár Trish tiltakozik, mégis visszamennek. Az
elhagyatott, bedeszkázott ablakú templom körül baljós varjak keringenek… Egy
újabb testvéri huzavona után Darry zseblámpát tartva leereszkedik a csatornába,
Trish a lábánál fogja, miközben egyre hajtogatja, hogy hülyeséget csinálnak.
Darry lába azonban hirtelen kicsúszik Trish szorításából, és a
fiú egy sötét helyiségbe zuhan. Ott megtalálja a korábban már látott „lepedőbe
csavart valamit”, s amikor kibontja, legnagyobb rémületére tekintete egy félholt
fiúéval találkozik, akinek az ágyékától a melléig egy borzasztó, durván metszett
vágás húzódik végig. A fiú minden erejét összeszedi, hogy megszólaljon, de már
nincs hozzá elegendő ereje, és Darry szeme láttára meghal. Darry
ezután kiutat keresve belép egy sötét helyiségbe, s ahogy zseblámpájával végigpásztázza
a termet, olyasmi tárul a szeme elé, ami Dante Pokol-ábrázolására
lenne méltó: a falakon és a mennyezeten körös-körül több száz megcsonkított
test - mintha egy félelmetes, bizarr falikárpitot látna. És a holttestek között
ott van a réges-rég eltűnt Kenny és Darla is…

 
990 Ft
Alakváltó (1DVD) (vágatlan, rendezői változat) (Asylum)

Fogvatartottak és őrök egyaránt csapdába kerülnek a szigorúan őrzött börtönben, ahol egy démoni szörnyeteg az ő húsukból táplálkozik.

A szörny ereje minden gyilkossággal megsokszorozódik, így az egyetlen esély a túlélésre, ha felfedik az ősi misztériumot, ami az Alakváltót élteti.

 
990 Ft
Alkony - A vámpírok száz éve (1DVD)
Az 1922-ben készült, mára klasszikussá vált Nosferatutól kezdve napjaink Alkonyat-őrületéig, Hollywoodot a vámpír-filmek uralják. E különös teremtmény művészi ábrázolása folyton változott az idők során: hol rocksztár, hol arisztokrata, hol hétköznapi ember alakjában öltött testet. A vámpír-filmek stílusa a néma filmek képi- és elbeszélő tematikájából kiindulva formálódott napjaink különleges és színpompás fantáziavilágává. A film többek közt olyan legendákat vonultat fel, mint Drakula rokona,... 
990 Ft
Alkonyattól pirkadatig 1. (1DVD) (SPI kiadás)

A hírhedt Gecko-fivéreket (George Clooney és Quentin Tarantino) országszerte üldözi az FBI, ezért úgy döntenek, hogy Mexikóba menekülnek. A szökéshez kapóra jön nekik az az apa (Harvey Keitel) és két gyermeke, akiket túszul ejtve átjutnak a határon, hogy aztán egy lepukkant mexikói bárban húzzák meg magukat. Ám amikor szembesülnek a kocsma szörnyűséges vendégeivel, rádöbbennek, hogy ha túl akarják élni az éjszakát, akkor össze kell fogniuk a túszokkal. Quentin Tarantino forgatókönyvéből Robert Rodriguez rendezett féktelen akció-horrort, amely nem csupán váratlan fordulatai és látványeffektusai révén vonult be a köztudatba, de George Clooney-ból is egy csapásra sztárt faragott.

 
1 490 Ft
Alkonyattól pirkadatig 2. - Texasi vérdíj (1DVD)

Két texasi bűnöző, Buck és Luther egy mexikói kisváros bankját akarja kirabolni. Lawson seriff Buck nyomába ered, mert sejti, hogy Lutherrel együtt rosszban sántikálnak. Úton Mexikóba Luther kocsija lerobban. Elindul a legközelebbi helyre segítségért, ami nem más, mint a Titty Twister nevű hírhedt lebuj. Luthert útközben megharapta egy denevér, s vámpírrá változik. Közben Buck már összeverbuválta az akcióhoz a csapatot. Nem sejtik, hogy a megérkező Luther halálos veszedelmet jelent mindannyiuk számára, hisz egyetlen harapással bárkit vámpírrá változtathat.

 
1 990 Ft
Alkonyattól pirkadatig 3. - A hóhér lánya (1DVD)

A film harmadik részében folytatódik a vámpirológia. A bűnöző Madrid és társai veszik fel a harcot a vérszomjas fenevadak ellen. Közben egyre többen kerülnek a vámpírok hatalma alá...

 
1 990 Ft
Alkonytájt (1987 - Near Dark) (1DVD) (Kathryn Bigelow)

Caleb (Adrian Pasdar – Hősök), a jóképű farmerfiú egy éjszaka megismerkedik a rejtélyes és ellenállhatatlanul szép Mae-vel (Jenny Wright – A fűnyíró ember), a vámpírlánnyal, aki, mielőtt beállna a hajnal, csókjával és harapásával megbélyegzi a fiút. Caleb szíve innentől kezdve csak az éjszakáért és a lányért dobog. Igen ám, de Mae nincs egyedül: egy kegyetlen vámpírbanda tagja ő, melyet a szenvtelen Jesse Hooker (Lance Henriksen – Terminátor) és halálosztó asszonya, Diamondback (Jenette Goldstein – A bolygó neve: Halál) vezet. De nem csak ők, hanem a vérszívó horda legveszélyesebb tagja, a sportból gyilkoló Severen (Bill Paxton – Két tűz között) is szívesen látná holtan Calebet, aki maga is emberi vérre áhítozik és egyre nehezebben tud ellenállni a kísértésnek. Egyedül csak Mae állhat a vérengzés útjába.

Kathryn Bigelow (Holtpont, Strange Days: A halál napja) bemutatkozó rendezésében minden idők egyik legkülönlegesebb vámpírfilmjét köszönthetjük, amely a vérszívókat a gótikus pompából áthelyezi a poros amerikai vidékre, az ártatlan romantikát pedig vad szenvedélyre cseréli. Az Entertainment Weekly szerint az Alkonytájt „elképesztően stílusos, hihetetlenül brutális és egyszerűen briliáns”.

 
1 990 Ft
  Anakonda 1. / Anakonda 2. - A véres orchidea (2DVD box) (DVD díszkiadás)

Anakonda 1:

Terri Flores dokumentumfilmet készül forgatni egy titokzatos brazíliai
indián törzsről. Kis stábjához csatlakozik Paul Sarone, a magányos vadász,
aki hamarosan átveszi az irányítást a hajón.

A csapat egyre mélyebbre hatol a folyón az őserdő sűrűjébe, ám a filmesek kezdenek
ráébredni, hogy Sarone csapdába csalta őket. A megszállott vadászt ugyanis
egyetlen cél hajtja: megtalálni és rabul ejteni a folyó gyilkos urát, a 16 méteres
óriási anakondát. Ezért a célért mindent és mindenkit hajlandó feláldozni.

Az expedíció valódi rémálommá változik - a dzsungelben járatlan filmesek kénytelenek
egy őrültre bízni az életüket, aki éppen egy gyilkos anakonda gerincroppantó
szorítása felé taszítja őket!

Anakonda 2. - A véres orchidea:

Tudományos expedíció indul a borneói dzsungelbe, a világ azon kevés tájainak egyikére, melyet a fehér ember még nem térképezett fel és nem hódított meg. Egy gyógyszergyártó nagyvállalat korábbi híradások és legendák alapján úgy sejti, hogy arrafelé nő egy ritka és különleges fekete orchidea, melynek virágából új gyógyszerek hatóanyaga nyerhető ki. A cég vezetősége biztos benne: ha sejtésük igaznak bizonyul, a halálra találnak gyógyírt. De nem ők viszik vásárra a bőrüket. Az erdő sűrűjében a kutatók rátalálnak ugyan a keresett növényre, de hamarosan rá kell jönniük, nem ők az elsők. A fekete orchidea kígyók tápláléka. És ezek a kígyók hatalmasra nőnek, elpusztíthatatlanok és nagyon okosak. Tudják, ha a betolakodóknak sikerül kijutniuk a virággal a fák közül, az ő hatalmuknak vége. Az életükért harcolnak. Akárcsak a tudósok.

 
5 990 Ft
  Angyalok háborúja 1. (1DVD) (Fangoria Magyarország kiadás)

A Mennyekben háború dúl. Az emberek felemelkedését látva féltékennyé váló Gábriel és rebellis hordája küzd az Úrhoz hű Mihály arkangyal seregeivel. Miközben a Mennyország véres csatatérré válik, a lázadó angyalok egy új fegyver bevetését tervezik. Ehhez azonban a csatát az emberek világában kell folytatniuk, mivel a gyilkos eszköz, amivel megnyerhetik a háborút, nem más, mint egy emberi lélek… olyan, amelyik kegyetlenebb és gonoszabb az angyaloknál, és amelyiknek vérében van a háború. A kérdés csak az: az emberek vajon beleszólhatnak még a szárnyas halálhozók küzdelmébe? Van még esély arra, hogy világunk ne változzon át egy második pokollá, ahol angyalok és emberek egyaránt csak vérüket hullatják a kétes cél érdekében? Egy hitét vesztett nyomozón és egy tanítónőn áll vagy bukik minden…

 
1 490 Ft
Angyalok háborúja 3. - Az arkangyal szárnyalása (1DVD)

A Mennyországért vívott harc továbbra is folytatódik. Amikor Gabriel a gonosz arkangyal kudarcot vall, mert nem tudja elzárni a Mennyországot a jó lelkek elől, szigorú büntetést mérnek rá. Azzá változtatják, amit mindennél jobban gyűlöl: emberi lénnyé. Miközben a megváltásért küzd, azon veszi észre magát, hogy segítséget nyújt a két fiatal szerelmesnek harcolni egy még félelmetesebb sötét angyal ellen, aki el akarja pusztítani a Földet és a Mennyország ura akar lenni.

 
990 Ft
Angyalok háborúja 4. - A felkelés (1DVD)

Új igét hirdet az Úr, amely az egész világot megváltoztathatja, mert nem csak az emberiségnek van sorsa, hanem az angyaloknak is. Ők is ugyanúgy vívják harcaikat a jó és gonosz oldalán, sőt, nemcsak az Isten, de még maga a Gonosz ellen is fellázadhatnak. Belial, egy gonosz angyal érkezik a Földre, hogy különböző emberi testekbe bújva megkaparintsa az új igét tartalmazó Próféták Könyvét, amely nélkül nem tudja véghez vinni sötét terveit. Hiába minden fondorlata és ármánysága, nincs egyszerű dolga, ugyanis nemcsak ő az egyetlen angyal, aki a Földre ékezett...

 
1 990 Ft
Arachnophobia (1DVD)

Venezuela őserdeinek egy felfedezetlen szegletében biológusok egy kis csoportja új állatfajok után kutat. Expedíciójuk során belebotlanak egy addig elszigetelten élő, különösen nagy és agresszív, ugyanakkor intelligens pókcsalád lakhelyére.

A tudósok hamarosan saját bőrükön tapasztalják, hogy milyen veszedelmes lényekkel állnak szemben: a pókok csípése ugyanis gyakorlatilag azonnali halált eredményez...

Az egyik túlélő tudós poggyászában az Egyesült Államokba jut a pókcsalád egy példánya, amely hamarosan utódok százait hozza világra.

A kisvároskában váratlanul megszaporodnak a különös halálesetek és egyre kilátástalanabbnak tűnik felvenni a harcot a nyolclábú gyilkológépekkel..

 
3 990 Ft
Árnyék nélkül 1. (1DVD)

Az amerikai kormány egy titkos laboratóriumában a tudósok
fantasztikus felfedezést tesznek. Egyikük saját magán próbálja ki az újonnan
kifejlesztett szert, és bátor kísérlete eredménynyel jár: láthatatlanná válik.

Csakhogy kollégái letagadják az esetet, és holttá nyilváníttatják
őt, hogy ellophassák a találmányt. A láthatatlan tudós azonban egyáltalán nem
tehetetlen: és szörnyű bosszút esküszik.

Vagy rosszul látunk mindent? Talán mindez meg sem történt,
hanem Caine doktor a szer mellékhatásaként megőrült, és azt hiszi, mindenki
ellene fordult.

Talán mindegy is, melyik az igazság, a lényeg ugyanaz: egy
megfoghatatlan ámokfutó üldözőbe veszi egykori kollégáit, akik nem tudják, hova
bújjanak - hiszen, aki az életükre tör, az is ott bujkálhat mindenütt.

A láthatatlan ember ötletének legújabb - és mind közül
talán legeredetibb és legfrissebb - feldolgozása akciódús, vérfagyasztóan izgalmas
és páratlanul látványos. Erre elsősorban a rendező, Paul Verhoeven (Starship
Troopers - Csillagközi invázió, Showgirls, Elemi ösztön, Az
emlékmás) személye a garancia.

 
1 990 Ft
Árnyék nélkül 2. (1DVD)

A nagysikerű Árnyék nélkül kirobbanó folytatásában Christian Slater (Interjú a vámpírral, Tiszta románc) játssza Michael Griffint, a láthatatlan fejvadászból lett őrült gyilkost, aki egy lassú és gyötrelmes halált okozó láthatatlanná tevő szérum hatására vesztette el az eszét. Maggie Dalton (Laura Regan, A sebezhetetlen), a gyönyörű és briliáns tudós az egyetlen ember, aki életben tudja tartani őt, de amikor a kormány csalinak használja arra, hogy elkapják Griffint, a nő Frank Turnerhez (Peter Facinelli – A skorpiókirály), a gyilkossági nyomozóhoz fordul segítségért. Ahogy Griffin egyre kontrolálhatatlanabb és veszélyesebb lesz, Turnernek nem marad más választása, hogy megvédje Maggie életét, be kell vennie a szérumot, hogy ő maga is Árnyék nélkül maradjon… Megduplázódik az akció és a félelem, ahogy két láthatatlan ember kerül szemtől szembe a végső, mindent eldöntő ütközetben.

 
1 490 Ft
Átok 1. (The Grudge 1.) (1DVD) (Sarah Michelle Gellar)

Karen (Sarah Michelle Gellar - Buffy, a vámpírok réme, Tudom, mit tettél tavaly nyáron, Sikoly 2.) szociális munkásnak készül, s cserediákként tanul Japánban. A lány mit sem sejtve elvállalja, hogy helyettesít egy nővért, aki aznap nem jelent meg a házban, ahol dolgoznia kellett volna. Mikor Karen megérkezik a megadott címre, a házban - amely elhagyatottnak, üresnek és valahogy rendetlennek, feldúltnak tűnik – egy idős amerikai asszonyt talál, Emmát (Grace Zabriskie – Twin Peaks), aki a teljes katatónia állapotában van. Ahogy a merevgörcsben szenvedő nőt próbálja ellátni, Karen kaparászás hangjait hallja az emeletről. S mikor utánajár a dolognak, olyan természetfeletti borzalommal találja magát szemben, amit legrosszabb rémálmaiban sem tudott volna elképzelni. Ez a jelentéktelennek látszó, szokványos tokiói ház szörnyű titkot rejt. Odabent egy rettenetes lény dühöng, amely elpusztít mindenkit, aki csak a házba lép. Ez a végzetes „átok” szörnyű dührohamot előidézve öli meg áldozatait. Akit hatalmába kerít, az meghal, és ugyanakkor egy új átok születik – amely úgy terjed, mint a vírus, és mindenkit megfertőz, aki a házba belép. A borzalom vég nélküli, egyre szörnyűbb láncolata megállíthatatlannak tűnik. Ahogy egyre több ember hal meg, Karen is belekerül a borzalom ördögi körébe, és megismeri annak a bosszúszomjas átoknak a titkát, amely válogatás nélkül szedi áldozatait. A lánynak meg kell törnie ezt a kört, meg kell állítania a pusztulást, mielőtt még túl késő...

 
1 490 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés