Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

horror


Sorrend:

Átok 2. (The Grudge 2.) (1DVD) (Sarah Michelle Gellar)

Az utóbbi évek egyik legvérfagyasztóbb horrorjának hátborzongató folytatásában tovább terjed Az átok, amely szemlátomást véletlenszerűen szedi áldozatait...

Aubrey Davis beteg édesanyjától tudja meg, hogy a nővére, Karen kórházba került Japánban. Még ennél is sokkolóbb az a hír, hogy Karen rendőri kivizsgálás alatt áll barátja halála miatt, akit az általa okozott tűz ölt meg egy tokiói házban.
Audrey Tokióba megy, ahol rögtön figyelmezteti egy fotóriporter, hogy Karent valami titokzatos és veszélyes dolog kerítette hatalmába.

Allison egy tokiói nemzetközi iskola tanulója. Kétségbeesetten próbálja elnyerni az iskola nagymenőinek bizalmát, és ezért bármire hajlandó, amit kérnek tőle: még arra is, hogy ellátogasson egy rejtélyes leégett házba, amely furcsa eltűnések és gyilkosságok helyszíne volt.

A visszahúzódó természetű Jake nem túl boldog amiatt, hogy megözvegyült apja eljegyzett egy nőt. A fiú még mindig gyászolja elhunyt anyját, s nem képes megérteni, hogy nővére miért jön ki olyan jól a jövendőbeli mostohaanyjukkal. A szomszédban lakó meghatározhatatlan figurát sem tudja hová tenni, s úgy tűnik, a házban mindenki egyre furcsábban viselkedik.

Egytől egyig mindnyájuk megfertőződik Az átokkal, amely könyörtelenül és megállíthatatlanul terjed szerteszét a leégett tokiói házból, s mindenkit hatalmába kerít, aki csak keresztezi útját...

 
1 990 Ft
Átok neve: Arang, Az (1DVD)

So-Yeong, a szép, de már sok borzalmat tapasztalt detektív és kezdő társa, Hyun-Gi bizarr gyilkosságok ügyében nyomoznak. Az egyetlen közös pont, hogy az áldozatok haláluk előtt mindannyian kaptak egy rejtélyes e-mailt. So-Yeong hamarosan kideríti, hogy a gyilkosságok kapcsolatba hozhatók egy fiatal lány eltűnésével, ami tíz évvel korábban történt. Úgy tűnik, hogy most a lány kísértete áll bosszút azokon, akik felelősek voltak haláláért…

Az ázsiai filmipar kísértetes horrorokban mindig is erős volt, erre újabb bizonyíték az Arang, amely vérfagyasztóan izgalmas másfél órát garantál a műfaj kedvelőinek.

 
1 990 Ft
Átok, Az   (1DVD) (1999)  (Liam Neeson)   (feliratos)

A Hill House fenyegetően és sötéten magasodik a táj fölé. 130 éve építtette Hugh Crain textilbáró feleségének és gyermekeinek - akik sosem születtek meg. Egy századdal később Dr. David Marrow, akit izgat a ház legendás múltja, három embert visz a Hill House-ba, állítólag az alvászavarukat tanulmányozandó: Theót, a nagyvilági nőt, akinek kifelé mutatott harciassága nem teljesen az, aminek látszik; Luke-ot, a csoport cinikusát, aki elsőnek kezdi gyanítani, hogy Dr. Marrow tanulmányainak semmi köze az alváshoz; és a legérzékenyebb kí- sérleti alanyt, Nellt. Kisvártatva a múlt szellemei rémisztő látogatások során kelnek életre, ami magyarázatot adhat arra, miért figyelmeztették a csoportot, hogy senki nem marad a házban éjszaka...a sötétben.

 
9 990 Ft
  Az (2017 - It) (1DVD) (remake) (Stephen King) (Andy Muschietti)

„Az Az a frászt hozza majd rád, de durván.” – Peter Travers, ROLLING STONE
Egy új generáció számára is életre kel Stephen King rettegéssel teli horror mesterműve. A Maine-i Derryben él az a hét fiatal jó barát, akik összefognak egy rémületes természetfeletti jelenséggel szemben, amely évszázadok óta kísérti városukat. Pennywise-nak, a Táncos Bohócnak hívja magát AZ a nagy hatalmú szörnyeteg, amely képes magára ölteni bárki legnagyobb félelmeit. Legrosszabb rémálmaikkal szembesülve ezek a gyerekek csak egyféleképp képesek túlélni AZ-t: együtt.

 
3 990 Ft
Az (2019-It) - Második fejezet (1DVD)
27 évvel azután, hogy a Vesztesek Klubja legyőzte Pennywise-t, AZ visszatér. Az időközben felnőtt Veszteseket már rég más irányba sodorta az élet, de mikor az emberek ismét elkezdenek eltűnni Derry-ben, Mike hazahívja egykori barátait. Valamennyien megsérültek a múltban, de most le kell győzniük a legnagyobb félelmeiket, hogy végérvényesen leszámolhassanak Pennywise-zal – aki, vagy inkább, ami halálosabb lett, mint valaha.

Extrák (magyar felirattal): 
3 990 Ft
  Barlang 1., A (2005 - The Descent 1.) (1DVD) (Neil Marshall)

Egy borzalmas és tragikus baleset után egy évvel hat barátnő találkozik, hogy újra elinduljanak szokásos évi kalandtúrájukra a föld alá, a távoli Appalache-hegység barlangrendszerébe. A föld mélyében a balsors újra utoléri őket: egy kőomlás eltorlaszolja a föld felszínére vezető utat. A lányok rájönnek, hogy June, az expedíció vezetője, aki mindig új területeket akar felfedezni, egy feltérképezetlen barlangba hozta őket, és senki sem fog a megmentésükre sietni. A csapat szétválik, és mindenki más úton megy tovább, imádkozva, hogy kijáratot találjanak. Ráadásul a föld alatt még leselkedik rájuk valami vagy valaki… Amikor a barátnők rájönnek, hogy nincsenek egyedül odalenn, feltámadnak bennük a legősibb ösztönök, és harcba szállnak a horror ellen, amely lesből, figyelmeztetés nélkül csap le rájuk, újra és újra...

 
1 990 Ft
Bestia, A (1996 - The Relic) (1DVD) (Penelope Ann Miller)

Kevés dolog hátborzongatóbb, mint egy hatalmas múzeum zárás után. A különös tárgyakkal, rég halott lényekkel zsúfolt termek csendjében minden mozdulat és hang felerősödik, s amikor neszeket hallunk nehéz eldönteni, valóban van valaki ott, vagy csak félelmeink játszanak velünk.
A chicago-i múzeum őrei sem biztosak a dolgukban egészen addig míg egy nap kollégájuk brutálisan megcsonkított testére bukkannak. S ami a legkülönösebb; a nyomozás szerint a tettes nem ember volt!

A múzeum személyzetét és város közvéleményét is megrázza a hír, de a múzeum éppen egy fontos kiállítás megnyitója előtt áll, így a termek lezárása szóba sem jöhet.

A nyomozás nem halad, így érkezik el a megnyitó napja, csakhogy az érkező vendégekre olyan meglepetés vár, amire legszörnyűbb rémálmaikban sem számítottak...

 
1 490 Ft
  Blair Witch 1. - Ideglelés 1. (1DVD) (Budapest Film kiadás)

1994 októberében három fiatal filmes a Blair boszorka
legendáját kutatva vágott neki a Burkittsville közeli erdőségnek. Soha
többé, senki nem látta őket viszont, de egy évvel eltűnésük után kirándulók
megtalálták azokat a videokazettákat és filmfelvételeket, amelyek a három fiatal
utolsó napjait dokumentálták. Ezekből a felvételekből készült az a megdöbbentő
és hátborzongató film, amely bizonyítja, hogy a Blair boszorka legendáját
érdemes ugyancsak komolyan venni…

Heather, Joshua és Michael úgy gondolja,
nagyszerű témát nyújthat dokumentumfilmjük számára egy Burkittsville
környéki legenda. A helybéliek szerint az erdőben egy boszorka él, aki a XVIII.
század eleje óta tartja rettegésben az embereket. Még soha, senki nem látta,
de mindenki úgy gondolja, hogy a Blair boszorka áll jónéhány különös eltűnés
és szörnyű gyilkosság hátterében.

A fiatal filmesek kezdetben mosolyogva hallgatják a kisváros lakóinak
hihetetlen történeteit, majd vidáman nekivágnak az erdőnek, ahol - úgy sejtik
- a bagolyhuhogásnál félelmetesebb jelenséggel nem találkoznak majd. De aztán
rájönnek, hogy menthetetlenül eltévedtek az erdőben. Akármerre indulnak, mindig
visszatérnek egy olyan helyre, ahol már tucatszor megfordultak, ráadásul megmagyarázhatatlan
hangok és fények riasztják fel őket az éjszaka közepén és titokzatos, félelmet
keltő tárgyak kerülnek az útjukba…

Az Ideglelés minden idők legnyereségesebb filmje,
hiszen mindössze néhány tízezer dollárból készítették az alkotók, a mozikban
azonban a szuperprodukciókat megszégyenítő, százmillió dollár feletti bevételt
ért el. A siker több összetevőnek köszönhető. A bemutató előtt egy évvel az
alkotók már megalapozták a legenda hátterét - az interneten írtak a Blair boszorka
történetéről, szó esett az oldalon az erdő "szellemének" évszázados
rémtetteiről és írtak a három fiatal filmesről is, akiknek nyoma veszett. A
filmről sokan azt hitték tehát, hogy valódi dokumentumok alapján vágták azt
össze és ezt a hitet a színészek nagyszerű játéka és az amatőr filmes-technika
alkalmazása tovább erősítette. Az Ideglelés azonban azok számára is felejthetetlen
és hátborzongató élményt jelent, akik tisztában vannak azzal, hogy kitalált
történetet látnak. A stílus ugyanis annyira formabontó és eredeti, hogy a néző
azonnal a hatása alá kerül.

 
1 990 Ft
Boogeyman 3. (2008) (1DVD) (vágatlan változat)

A Boogeyman létezik, csupán hinned kell benne.

Az egyetemen mindenki úgy hiszi, hogy a másodéves Audrey Allen (Nikki Sanderson) öngyilkos lett. Egyedül a lány szobatársa, Sarah Morris (Erin Callah) tudja az igazságot: Audrey-val a Boogeyman végzett, s most őt veszi célba. Ahogy Sarah próbálja meggyőzni a környezetét arról, hogy a Boogeyman létezik, a rémületes jelenség egyre több erőt gyűjt, és növekvő erejének végül a lány barátai esnek áldozatul, ugyanis a lényt a félelem táplálja. Most Sarah-n a sor, hogy megállítsa a Boogeymant, mielőtt a lény az egyetem valamennyi diákját hatalmába keríti.

 
1 990 Ft
  Börtön a pokolban (1DVD) (The Furnace, 2006) /használt, karcos/
Michael Turner nyomozó véres gyilkosságsorozat felderítésére érkezik a hírhedt börtön falai közé. A rutinmunkának ígérkező ügy azonban kissé bonyolultabb lesz, mint gondolta volna. A fegyházban a világ legveszélyesebb bűnözői mellett egy megmagyarázhatatlan erő is fenyeget, s amikor az elszabadul, a hullák száma rohamosan nő. Miközben a rabok az életükért harcolnak, a nyomozó mindent megtesz, hogy megtörje a halálos átkot.
EXTRÁK
Alternatív befejezés -
Kimaradt jelenetek -
Bakiparádé -
Tévészpot (televíziós előzetes) -
Előzetes -
 
1 490 Ft
Cannibal Holocaust (1DVD) (vágatlan, rendezői változat)

1979-ben négy dokumentumfilmes eltűnt a Dél-Amerikai dzsungelben miközben filmet forgattak a kannibalizmusról…

Hat hónappal később a New York Egyetem és a Pan American Broadcasting Co. kereső csapatot küldött az eltűnt filmesek után…

A kutatás eredménye mindenkit elborzasztott…

Ruggero Deodato felkavaró erejű filmjét több mint ötven országban tiltották be megjelenésekor. A film azonban óriási sikert aratott világszerte…

A videokorszakban hazánkban VHS-en megjelent kölcsönzői változatok csak előjegyzéssel voltak hozzáférhetőek a Tékákban. Mindenki látni akarta a titkot…
A most megjelenő DVD a digitálisan feljavított vágatlan filmet tartalmazza.

 
1 990 Ft
Cápa 1 (1DVD) (karcos példány)

Az Atlanti Óceán egy idilli turistaparadicsomán, Amity szigetén a tinédzser Chrissie úgy dönt, úszik egyet a gyönyörű, nyugodt éjszakai tengerben. Barátai inkább a parton folytatják a bulizást. Nem látják, hogy a lányt egy váratlan, titokzatos, pokoli erő váratlanul a mélybe rántja...

Másnap emberi testrészekre bukkannak a parton. Brody rendőrfőnök azonnal tudja, hogy a szerencsétlen áldozattal cápa végzett. Rosszat sejt. Azt javasolja a polgármesternek, hogy hirdessék ki a szigeten a fokozott cápaveszélyt és vezessék be a fürdési tilalmat. Közeledik azonban a Függetlenség napja, és a polgármesternek esze ágában sincs egy - szerinte - vaklármával elriasztani az érkező turistákat.

A cápa azonban új áldozatokat szed. A halászok a fenevad nyomába erednek és horgukra is akad egy kisebb cápa. A kedélyek megnyugszanak, a strandokat újra megnyitják - csak Brody és egy tengerbiológus nem nyugodt. Azt feltételezik, hogy egy sokkal nagyobb ellenféllel van dolguk: egy fehér cápával...

 
1 990 Ft
Cápa 2. (1DVD)

Négy évvel azután, hogy egy óriási emberevő fehér cápa terrorizálta Amity tengerparti nyaralóövezetét, újabb nyaralók tünedeznek el a múltkorihoz egészen hasonló körülmények között. Csak egyvalaki tudja, mi az igazság.

A bevetés szabályai és a Deep Impact Oscar-díjas producere, Richard D. Zanuck (Legjobb film: Miss Daisy sofőrje, 1990) feltámasztotta a nagy sikerű sorozatot a főszerepben Roy Scheiderrel, aki ismét Brody rendőrfőnököt alakítja.

A nemrégen elhunyt Roy Scheider tehetségének és emlékének is tisztelettel adózunk e film kiadásával. Felejthetetlen alakításai közé tartozik a Cápa sorozat rendőrfőnök figurája mellett a Mindhalálig zene táncos-színész-koreográfusa.

 
3 990 Ft
Cápa 3. (1DVD)

Visszatért minden idők leghíresebb cápája… és rémisztőbb, mint valaha! A CÁPA folytatása Dennis Quaid és Louis Gossett Jr. főszereplésével készült.

Floridában egy új élménypark nyílik, melyet egy hatalmas, véres bosszúra vágyó, nőstény nagy fehér cápa terrorizál...

 
3 990 Ft
  Darkness - A rettegés háza (2002) (1DVD) (Jaume Balagueró)

Valami van ebben a házban... Valami ősi és sötét, ami rejtőzve, némán lapul.
Évek óta várakozik az árnyékok mélyén. Élettere a sötétség. Csak abban tud mozogni,
megmutatni, mire képes. Még a neve is ez: SÖTÉTSÉG.

Itt él azóta, hogy valaki megpróbálta előhívni, több mint negyven évvel ezelőtt.
Mert ez a ház titkot rejt, szörnyűséges múltjának, egy elképzelhetetlenül gonosz
tettnek a titkát...

Hét gyermek, arctalan emberek, egy kör, amit be kell fejezni. És vér, rengeteg
vér...

Valami azonban félresikerült. Az egyik gyermek elmenekült. A kört nem zárták
be. Az is befejezetlen maradt, ami itt él. És most vár. Megpróbálja bevégezni,
amit korábban nem sikerült, terveket sző az árnyak közt, egésszé akar válni,
létezni...

Egy új család költözött a házba. Egy kisgyermek. Egy szellemileg instabil apa,
aki bármikor hajlamos kijönni a sodrából. Tökéletes célpont. A megfelelő hely
a megfelelő időben. Csak össze kell illeszteni a darabkákat. Aztán várni...

Talán a lány képes lesz fölfedezni az igazságot; a múlt sötét titkát, a baljós
összeesküvést, azt, hogy valójában mi fenyegeti őket. Miért fordul egyre rosszabbra
az apja állapota? Mitől retteg a kisöccse? Miért nem hallgatja meg őt az anyja?
És miért alszanak el folyvást a fények? Lehetséges, hogy semmi sem történik
véletlenül, hogy kezdettől fogva minden egy terv része. Egy ördögi tervé, mely
olyan pontos és halálos, mint egy időzített bomba. Az apa betegsége, a ház,
a körök, a gyermekek...

Talán a lány képes megfejteni a sötétség gyilkos tervét, és elhárítani a családjára
leselkedő, elkerülhetetlennek tűnő végzetet. Vagy talán már túl késő...

 
1 990 Ft
  Daybreakers - A vámpírok kora (2DVD) (extra változat)  (nagyon karcos)

2019-et írunk. Egy rejtélyes járvány a Föld lakosságának többségét vámpírrá változtatta. A megmaradt emberiség veszélyeztetett, másodrangú faj lett. Bujkálni kényszerülnek, mert vadásznak rájuk, és farmszerű telepeken ipari méretekben csapolják vérüket. Egyedül Dr. Edward Dalton (Ethan Hawke – Brooklyn mélyén, A 13-as rendőrörs, Gattaca) hematológus kutatón múlik - aki szintén vámpír, de nem fogyaszt emberi vért -, hogy tökéletesítsen egy mesterséges vérkészítményt, aminek fogyasztásával a vámpírpopuláció fennmaradhat, és talán a megmaradt emberi életek is megkímélhetők. Ám az idő és a remény egyre fogy – amíg Ed nem találkozik Audrey-val (Claudia Karvan – Rögbiszerencse, Véres hétvége), egy túlélő emberrel, és az ő segítségével áttörést érnek el a szer fejlesztésében. Felfegyverkezve a titkos tudással, amiért az emberek és a vámpírok egyaránt ölni készek, Ed harcba száll saját fajával, és ez a csata eldönti az emberiség sorsát.

 
2 990 Ft
Dementia 13 (1963) (1DVD) (Francis Ford Coppola)

Kathlin Haloran hét évvel ezelőtt belefulladt a kastély parkjában lévő kis tóba. A balesetet azóta is különös titkok lengik körül. Az anya, a fiúk,a doktor, mindenki másképp éli meg a múltat. Vajon ki lehet a felelõs az ártatlan kislány haláláért? A film a világhírű sztárrendező, Coppola első játékfilmje volt.

 
1 990 Ft
  Démoni harcosok (2002 - Dog Soldiers) (1DVD) (Neil Marshall)

Skócia hegyvidékes tájai kiválóak kiránduláshoz, alkalmi légyottokhoz vagy akár a hadsereg terepgyakorlataihoz. Ezúttal azonban kiderül, hogy valami nagyon nincs rendben az erdőben. Amikor ugyanis kis létszámú katonai alakulat érkezik a helyszínre, hamarosan szembesülniük kell azzal, hogy leginkább nem a kiképzőjüktől, az általa adott feladatoktól vagy a természeti viszonyoktól kell tartaniuk, hanem a teliholdkor felbukkanó szörnyektől, amelyek éhesek. Nagyon éhesek…

Neil Marshall, A barlang rendezője már első filmjével bizonyítja, hogy napjaink legjobb horror rendezői közé sorolható. A Démoni harcosok pedig egyike az utóbbi évek legizgalmasabb horrorfilmjeinek, „felélesztve” a korábban sokkal gyakrabban felbukkanó, mára azonban méltatlanul elfeledett vérszomjas lényeket, a farkasembereket.

 
1 990 Ft
Démonok 2. (1DVD) (Lamberto Bava)

Dario Argento és Lamberto Bava, a horror nagymesterei újra összefogtak, hogy elkészítsék a a mestermű folytatását amit soha nem felejtesz el!
Sok idő eltelt, de a Démonok vártak. Egy toronyház lakásainak tévéin keresztül újra belépnek e világba, amivel a 16 éves Sally születésnapját kimondhatatlan horrorrá változtatják.
A vendégek rémülettel nézik végig, ahogy Sally kezein karmok nőnek, a fogai agyarrá változnak, erei lüktetve kidagadnak, szemei pedig sárgán világítanak. Maró fekete vér szivárog a testéből, tovább fertőzve a Démon pestissel mindenkit, akihez csak hozzáér.
A Démonok lecsapnak a lezárt kijáratok miatt sötétségben rekedt emberekre, az edzőtermet és a garázst is véres vágóhíddá változtatva.
A túlélők megpróbálják felvenni a harcot a lényekkel, de azok hatalmas túlerőben vannak, és mikor úgy tűnik, megtalálják a megoldást, a Démonok bevetik utolsó förtelmes trükkjüket…
A Démonok 2 nem egy jól sikerült horror film gyengébb folytatása.

 
2 990 Ft
Dracula 2000 (1DVD) (Patrick Lussier)

A Drakula kétezres felújítása elején egy csapat profi
tolvajt látunk, akik felbecsülhetetlen értékű műalkotások megszerzésének reményében
feltörnek egy kiemelten őrzött páncéltermet. Ám a pince legnagyobb megrökönyödésükre
egy tökéletesen őrzött kriptát rejt. Egy kriptát, melyet immár száz éve nem
nyitottak fel, és amely majd a modern világra szabadítja Drakula ősi
rettenetét - és mindazokra, akik érintkezésbe kerülnek vele.

Wes Craven, a Rémálom az Elm utcában és a Sikoly
sorozatok alkotója adta a nevét a legendás vérszívó történetének modern feldolgozásához,
amely látványosabb, gyorsabb és véresebb minden elődnél!

 
1 990 Ft

Sorrend: