Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

horror


Sorrend:

Veszett (2DVD)

Rose egy fiatal lány, akinek boldogsága csak addig tart, amíg szerelmével egy motorbaleset áldozatává nem válik. A közeli kórházban sikerül ugyan az életét megmenteni, de a műtét utóhatásaként egy fura fémszerv jelenik meg benne, akit pedig ezzel megsebez, azon hamarosan a veszettség jelei kezdenek mutatkozni. David Cronenberg (Eastern Promises - Gyilkos ígéretek, Erőszakos múlt, A légy, A holtsáv) posztapokaliptikus filmje kilátástalan képet fest a jövőről, egyben tökéletes példa a rendező által képviselt intelligens horror műfajára.

A kiadvány extra lemeze tartalmazza David Cronenberg 1969-ben készült filmjét a Sztereót.

 
3 990 Ft
  Vonat - Célállomás a halál (1DVD) (2008)(karcos példány)
Alex (Thora Birch – Amerikai szépség) az egyetemi birkózócsapat tagja, aki társaival Bulgáriában vesz részt versenyen. Egy átpartizott éjszaka után lekésik a vonatukat, ami Odesszába vitte volna őket, így egy másik járatra szállnak fel. Vesztükre.
Rövidesen nyilvánvalóvá válik, hogy az utasokkal és a személyzettel valami nagyon nem stimmel. Az utastársak mintha betegek, a vasutasok mintha őrültek lennének. Csakhogy a fiatalok túl másnaposak ahhoz, hogy ebből bármi feltűnjö... 
1 990 Ft
Warlock 1. (1DVD)

Egy boszorkánysággal vádolt férfit ítélnek mágiára, ám későn szembesülnek azzal, hogy nagyot hibáztak. Az igéző tekintetű, ám mégis fenyegető férfi nem holmi megtévelyedett javasasszony, hanem a Sátán legkedvesebb gyermeke. A Sötétség ura nem nézheti tétlenül fiának elhamvasztását, így közbelép: egy időörvénnyel átküldi a férfit a jövőbe, egész pontosan napjainkba. Csakhogy az idő forgatagában követi őt az egyetlen férfi is, aki megállíthatja: Giles Redferne, a rettegett boszorkányvadász.

A Sátán fia megbízást kap apjától, állítsa össze a Grand Grimoire-t, a Sátán Bibliáját, mellyel meghívhatják majd a földre. A titokzatos könyvet a jótét lelkek persze több részre bontották, így a Boszorkánymester kénytelen mágikus eszközökkel a kötet nyomába eredni. Eközben Redferne maga mellé veszi Kassandrát, Warlock egyik átkának áldozatát. A lány vészes gyorsasággal öregszik, így szívesen segít Redfernek tájékozódni a modern világ átkos találmányai között, csakhogy mihamarabb a Boszorkánymester nyomára akadjanak.

 
1 990 Ft
Wolf Creek 1. - A haláltúra (1DVD) (karcos példány)

A Wolf Creek megtörtént eseményeken alapján készült Ausztrália elhagyatott, isten háta mögötti vidékein.

30.000 ember eltűnését jelentik be évente Ausztráliában. 90%-uk egy hónapon belül előkerül. Néhányuk örökre eltűnik.

Greg McLean (Fenevad) kultikus horrorjában három fiatal a legendás Wolf Creek Nemzeti Parkba indul nyaralni. Kellemes kalandjaik, bulis estéik folyását egy apróság akasztja meg: lerobban a kocsijuk. Egy kedvesnek tűnő helybeli segítséget és szállást ajánl nekik, s ők nem sejtik, hogy a férfi segítőkészsége álarc csupán - mögötte egy könyörtelen gyilkos rejtezik, kinek esze ágában sincs elengedni őket...

 
1 990 Ft
  Zombi (1979) ( 2DVD)  (Lucio Fulci) Digitálisan felújított limitált  duplalemezes extra változat  ( Nr. 0297 sorszámú példány )



Dr. Bowles hajója beér New York kikötőjébe, az utasok és legénység nélkül, egyetlen élőholt utassal. A doktor lánya (Tisa Farrow), bármire képes lenne, hogy megtudja, mi történt az apjával, ezért szövetkezik az újságíró Peter Westtel (Ian McCulloch), és Matool elátkozott szigete felé veszik az irányt, ahonnan a zombi-járvány útnak indult.

Dr. Bowles barátja, Dr. Menard (Richard Johnson) közben megszállottan keresi az ellenszert. Megtalálja Anne az apját? Dr. Menard rábukkan az ellenszerre? Megmenekülnek? Őszintén, kit érdekel? Hiszen a bennfentesek már úgyis tudják, egy Fulci-filmet nem úgy nézel, mintha Shakespeare írta volna.

Ami Zombiból hiányzik a cselekményszövés és a folytonosság terén, azért kárpótol az atmoszféra, az intenzitás, éspersze a Fulci-féle gore.

Az olasz/apokaliptikus/kannibál/zombi filmek rajongói számára kötelező! Ráadásul az Ultrafilm eme duplalemezes kiadással kedveskedik a rajongóknak, megannyi érdekes és tartalmas extrával, a digitálisan felújított, vágatlan film mellé.

 
5 990 Ft
  Zombi Holocaust (1980) (1DVD) (cenzúrázatlan változat) (Marino Girolami)

A film New Yorkban indul, ahol egy kórházi dolgozót azon kapnak,hogy a hullaházban testeket fal fel. Kiderül, az ázsiai Molucca-szigetek egyikéről származik,és ehhez hasonló testcsonkolások más kórházakban is előfordultak, ahol az e helyrőlszármazó emigránsok dolgoznak. Dr. Peter Chandler (Ian McCulloch) vezetésével expedíciót szervezneka szigetre, hogy megtudják, mi áll a borzalmas események hátterében. Ott azonban a csapat igen hamar kannibálok és zombik hordái elől kénytelen menekülni. A zombikat Dr. O Brien hozta létre, aki holttestekkel kísérletezik. Az expedíció tagja, a vonzó Lori (Alexandra Delli Colli), a kannibálok királynőjévé válik, és elküldi őket a tudós és zombi hadserege ellen.

 
3 990 Ft
Zombifarm (1DVD)

Pilar dokumentumfilmeket készít. Legújabb filmötletéhez nem talál támogatót, mivel egy korruptnak tűnő álgyógyítóról forgatna. A helyszínen kiderül, hogy a gyógyító valójában orvos, és nem hajlandó segíteni egy állandó családi bántalmazáson áteső nőn, A borzalmas állapotban lévő beteg egy titokzatos módszerrel dolgozó kuruzslóhoz fordul. Pilar folyamatosan megörökíti az eseményeket, azt is, mikor a beteg egy gyanús italt elkortyolva hazatér, majd rövidesen belekóstol a családjába…
Pilar és az orvos egyre véresebb és egyre durvább körülmények között próbálna életben maradni, ám egyre több zombi van a nyomukban, így esélyük is kicsi az életben maradásra…

 
990 Ft
  Zombik városa (1980 - City Of The Living Dead) (1DVD) (digitálisan felújított rendezői változat) (Lucio Fulci) (Ultrafilm kiadás)

Mikor Thomas atya felköti magát Dunwichban, megnyitja az utat az elátkozott lelkeknek a temetőben, hogy visszatérve bosszút álljanak. Ugyanebben az időben New Yorkban a médium Mary (Catriona MacColl) transzban meglátja „a zombik városát”, és úgy tűnik, belehal. A riporter, Bell (Christopher George) menti meg az elhamarkodott temetés után a tetszhalott lányt. Ezalatt Thomas atya az irányítása alatt álló zombik segítségével levezényel néhány iszonyatos gyilkosságot. Bell és Mary elindul megkeresni Dunwich-et, hogy megállítsák Thomas atyát még Mindenszentek előtt, mikor az összes halott feltámad, hogy bosszút álljon.
A legendás Lucio Fulci (A pokol hét kapuja, The New York Ripper, House by the Cemetery) által rendezett és társíróként jegyzett Zombik városa, része a mester legsokkolóbb és legvitatottabb sorozatának mely most végre Magyarországon is megjelenik digitálisan felújított extra változatban.

 
1 990 Ft

Sorrend: