Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

horror


Sorrend:

  Pokol kapuja, A (2011 - 11-11-11) (1DVD) (Darren Lynn Bousman)

Felesége és lánya tragikus halála után Joseph Crone, a híres amerikai író Spanyolországba utazik, hogy felkeresse öccsét, Samuelt és haldokló apját, akikkel jó ideje semmilyen kapcsolatot sem ápol. A látogatás azonban váratlan fordulatot, sőt fordulatokat vesz: Különösebbnél különösebb dolgok történnek, amelyeket összeköt a 11-es szám felbukkanása. A kezdeti kíváncsiságot felváltja a megszállottság, miközben Joseph a jelenségek magyarázatát kutatja. Hamarosan rá kell jönnie, hogy a szám szörnyű jelentést hordoz nemcsak az ő, de talán minden vallás számára.
Elszigetelten egy idegen országban jut arra a felfedezésre, hogy a 11/11/11 nemcsak egy dátum, hanem vészjósló figyelmeztetés...

 
1 990 Ft
Poltergeist - Kopogó szellem (1DVD) (2015)
A legendás filmrendezők, Sam Raimi és Gil Kenan újragondolják és modernizálják az 1982-es Kopogó szellem című filmet, melyben egy család kertvárosi házát gonosz szellemek lepik el. Amikor a rémisztő lények fokozzák támadásaikat és elragadják a család legkisebb lány tagját, minden segítségre szükség lesz hogy megmentsék őt.

Érdekesség:

Eric Bowen szerepének eljátszására Tom Cruise-t és Richard Armitage-t is felkérték.

A filmet nem vetítették le előre a kr... 
2 990 Ft
Psycho 4. - A kezdetek (1DVD)

Norman Bates (Anthony Perkins – A per, Gyilkosság az Orient expresszen) körül látszólag minden rendben van. Pszichológus feleségével békésen él otthonában, úgy tűnik, nem küzd már démonjaival. Egy késő esti rádióműsor riportere (C.C.H. Pounder – Ítéletnap, Ál/Arc, Sliver) anyagyilkosokról készít műsort. Normant is felkéri: beszéljen gyerekkori élményeiről, melyek hatására anyja (Olivia Hussey – Halál a Níluson, Rómeó és Júlia) ellen fordult. Ahogy felelevenednek a múlt sokkoló emlékei, a skizofrén anya újra átélt rémtettei legyűrik Norman normális énjét, s hiába minden erőfeszítése, ismét ölni kezd…

 
2 990 Ft
  Ragyogás (1980) (1DVD) (Stephen King) (Jack Nicholson - Stanley Kubrick) (Pro Video kiadás) (fotó csak reklám)

Gondolj a legfélelmetesebb terrorra, ami csak érhet! Egy földönkívüli
szörny támadása? Egy végzetes kór? Vagy a rettegés attól, hogy olyasvalaki fenyegeti
az életed, akiről azt hitted, ő lesz, aki megvéd és szeret, ha bajba kerülsz -
a családod egyik tagja!
Kubrick hátborzongatóan izgalmas remekművében - amelyet
a Newsweek kritikusa az első epikus horrorfilmnek nevezett - az ember
ezen utóbbi, mindenkiben mélyen megbúvó félelme jelenik meg.

A Stephen King azonos című regénye alapján készült
mesterműben Jack Nicholson élete egyik legjobb alakítását nyújtja, mint
Jack Torrace, aki családjával a téli holtszezon idejére egy a világtól
elzárt kísérteties hotelba költözik gondnoknak. Ha az évszázados falak mesélni
tudnának, hátborzongató történetek tucatjai kerülnének a felszínre. Úgy tűnik,
Jack kisfia előtt nincsenek is titkai a háznak. A srác látja a fürdőkádba fulladt
nőt, az elegáns lakosztályban kivégzett férfit és az összes holt lelket, amelyek
nem találnak nyugalmat.

De lehet, hogy mindezek a rémképek csupán jeleznek valamit.
A Jack agyát elborító őrületet, a folyamatot, amelynek hatására a szerető
apa vérszomjas, gyilkos indulatokkal teli szörnyeteggé válik...

 
4 990 Ft
  Ragyogás (1997) (2DVD) (minisorozat) (Stephen King) (Steven Weber - Mick Garris)

Jack új lehetőséget kap - téli gondnoki állást ajánlanak
neki egy elegáns szállodában a Sziklás-hegységben, amely a hótorlaszok miatt
hónapokra el van zárva a külvilágtól.

Feleségével, Wendyvel és fiával, Dannyvel a
mesés környezetben lévő és üres Panoráma Hotelbe utaznak, hogy egy időre
mindentől távol legyenek. Távol az alkoholizmustól, amely Jack írói karrierjét
romba dönti. Távol Jack dührohamaitól, amelyek lidércnyomásként nehezednek
a család életére.

De az utazás nem váltja be a hozzáfűzött reményeket…

Danny különös képessége, a "ragyogás" életre
kelti a hotel sötét múltját, a gonosz szellemek feltámadnak. Szükségük van azonban
egy közvetítőre, aki elvezeti őket Danny-hez.

Stephen King átütő sikerű bestsellerének első filmes
feldolgozása Stanley Kubrick nevéhez fűződik. Művészi nézeteltérések
miatt azonban King nem vállalt közösséget Kubrick mesterművével,
és megtiltotta, hogy a Kubrick-féle Ragyogás-t bármilyen összefüggésbe
hozzák a regénnyel. A regény mini-sorozat feldolgozásának forgatását azonban
minden szinten felügyelte King, aki a forgatókönyv-írás feladatát is
magára vállalta. Úgy tűnik, az eredménnyel felettébb elégedett az író, aki a
DVD-változat készítésénél az audiókommentárban is hajlandó volt közreműködni!

 
4 990 Ft
  Re-Animátor 1. - Az újraélesztő / Re-Animátor 2. - Az újraélesztő menyasszonya (2DVD box) (H.P. Lovecraft - Stuart Gordon - Brian Yuzna) (DVD díszkiadás)

Re-Animátor 1. - Az újraélesztő:

Herbert West-et megszállottan foglalkoztatja, hogyan hozhatná a halottakat vissza az életbe.Kísérletei során, melyekhez egy ismeretlen eredetű világító zöld folyadékot használ, végre sikerül halott szöveteket életre keltenie.

Sajnos az életre keltett holtak irányíthatatlanok és megfékezhetetlenek. Dr. Carl Hill, West oktatója azon ügyeskedik, hogy megszerezze a titkot és az ezzel együtt járó hatalmas elismerést. Herbert azonban nem adja könnyen titkát, bármibe is kerül, megvédelmezi azt…

Stuart Gordon nagyszerű stílusú rendezésében (From Beyond) a Herbert West: The story of re-animator című mű adaptációja egy igazi horror-csemege tele szellemes gondolatokkal és nagyszerű fekete humorral.

Re-Animátor 2. - Az újraélesztő menyasszonya:

Az őrült Dr Herbert West, a meggyötört Dr. Dan Cain és a lefejezett Dr Carl Hill tér vissza a borzalmakkal teli Re-Animator második részében. Már nyolc hónapja történt, hogy vérben fürödtek a kórház falai, West és Cain kísérletei azóta igen bizarr fordulatot vettek. A halottakat életre keltő két orvos egy örömlány lábait és egy szűz méhét rakta össze Dr. Cain imádott halott menyasszonyának szívével, a menyasszony életre kelésével pedig elszabadul a pokol.

 
7 990 Ft
Re-cycle (1DVD) (Gwai wik, 2006) (nagyon karcos példány)

Lenyűgöző, félelmetes horror film, történet egy másik világról, ahol az elfeledett dolgaink új életre kelnek.

A fiatal írónő új könyvére készül, amelynek címe, a Holtak Földje lesz. Ám az írás egyre nehezebben megy, úgy dönt letöröl minden vázlatot a számítógépéről, és újra kezdi az írást. Ekkor találkozik egy furcsa nővel, és elkezdenek valóra válni az eddig leírt gondolatok. Egy új világba kerül, ami minden eddiginél rémísztőbb. Nehéz eldönteni mi a valóság és mi a képzelet játéka. Ez a párhuzamos világ a Holtak Földje.

A Szem című horror filmmel megismert rendezőtestvérpár Oxide és Danny Pang legújabb horror filmje.

 
1 490 Ft
Reinkarnáció (1DVD) (2005)
Harmincöt évvel a történet kezdete előtt oktalan mészárlás zajlik le egy turistaszállóban: egy eszét vesztett főiskolai tanár gyilkolásba kezd, és végez 11 vendéggel, valamint a hotel dolgozóival.


Miközben leendő áldozatai kétségbeesetten próbálnak elmenekülni, a megbolondult professzor 8mm-es filmre rögzíti az öldöklést.


A jelenben a rendező, Matsumura filmet szeretne készíteni a mészárlásból: az Emlék címre keresztelt projekt főszerepére Nagisa Sugiurát, a fiata... 
1 990 Ft
  Rémálom az Elm utcában 1. (1984) (1DVD) (Wes Craven)  (nagyon karcos példány)

Wes Cravennek (Sikoly-trilógia), a modern borzongatás nagymesterének filmje a horrorműfaj megkerülhetetlen klasszikusa.

Nancyt (Heather Langenkamp – Sokkoló) szörnyű rémálmok gyötrik: egy förtelmes alak az életére tör. Osztálytársait is ugyanez a rémálom kínozza, ám őket álmukban a rém egytől-egyig le is mészárolja, és többé nem ébrednek fel. Miután a rendőrség nem törődik Nancy figyelmeztetésével, a lány elhatározza, hogy egymaga száll szembe a túlvilági gyilkossal annak árnyakkal és veszélyekkel teli birodalmában.

Johnny Depp (Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya) élete első főszerepét alakítja ebben a hátborzongató speciális effektusokkal teli horrorklasszikusban, amelyben először tűnik fel a filmvászon egyik leghírhedtebb réme, Freddy Krueger.

 
1 990 Ft
  Rémálom az Elm utcában 1. (2010) (1DVD) (remake) (Jackie Earle Haley) (nagyon karcos példány)

Öt Elm utcai tizenéves ugyanarról az ijesztő férfiról álmodik: az arca rémségesen torz, a hangja félelmetes, kezén kertészkesztyű, mely rettenetes pengékben végződik. Az illető pokollá teszi az álmaikat, ahol ő szabja meg a szabályokat, és ahonnan az egyetlen menekülési lehetőség az ébredés. Amikor azonban egyikük meghal, rájönnek, hogy az álom egyben valóság is, és életben maradásuk záloga, ha ébren maradnak. Valahol a múltban történt valami, amiért most nekik kell fizetniük. A meneküléshez szembe kell szállniuk a legdémonibb elmével: Freddy Kruegerrel. Jackie Earle Haley személyesíti meg a legendás gonoszt a horrorklasszikus vadonatúj újraértelmezésében.

 
1 490 Ft
Rémálom az Elm utcában 5. - Az álomgyerek (1DVD)

Freddy Krueger (Robert Englund) újra lecsap. Elsőként Alice (Lisa Wilcox) barátját öli meg, majd hamarosan elintéz mindenkit, aki a lány környezetébe kerül. Alice egyetlen lehetséges szövetségese Amanda Krueger (Beatrice Boepple), Freddy régóta halott mamája. Krueger mama előélete zaklatott, hiszen azután adott életet szörnyszülött fiának, hogy őrültek házába zárták. Amanda lelke csapdába esett, de ha Alice-nek sikerül megszabadítania, a mama megfékezheti vérszomjas fiacskáját, Freddyt.

 
3 990 Ft
  Rémségek háza (1991 - The People Under The Stairs) (1DVD) (Wes Craven)

Olyan horror remekművek után, mint a Rémálom az Elm utcában és a Sikoly, Wes Craven rendező ezúttal az filmvászon legrémületesebb házába vezeti be bátor nézőjét ebben a sodró lendületű rémfilmben. Egy fiatal fiú (Brandon Adams) csapdába esik egy titokzatos pár (Everett McGill és Wendy Robie) erődítményszerű házában. De ez még csak a rémálom kezdete. Hamarosan feltárul előtte a ház lakóinak valódi természete, s rádöbben, hogy élete múlik a szabaduláson. Ám a ház tele van életveszélyes csapdákkal, a szadista lakók vadásznak rá, ráadásul az épület mélyén szörnyű kreatúrák rejtőznek arra várva, hogy kitörjenek fogságukból.

Elképesztő képi megoldások jellemzik ezt a hátborzongatóan újszerű horrort, melyet a The San Francisco Chronicle „Wes Craven legteljesebb filmjének” nevezett.

 
2 990 Ft
Rémségek könyve 3. - Véres kor (1DVD)

Végre teljessé válik a trilógia. Mondd ki Bloody Mary nevét háromszor és eljön érted! A három középiskolás lány jól ismeri ezt a legendát, ám amikor az iskolai bál éjszakáján rémtörténetek mesélése közben háromszor elismétlik a bűvös nevet, maguk sem sejtik, hogy tettük milyen végzetes következményekkel jár majd. A lányokat még aznap éjjel iskolai huligánok erőszakolják meg. Kiszabadulásuk után elrablóik sorban bizarr és kegyetlen gyilkosságok áldozatai lesznek. Vajon mindez csak egy rosszul elsült iskolai tréfa, vagy tényleg elszabadult a diákok között egy velejéig gonosz szellem?

 
2 990 Ft
-50%
Rémségek völgye (1DVD)

Texasban minden városnak megvan a maga története, amit a gyerekek rettegve suttognak a tábortűz mellett. Ettől a történettől megfagy ereidben a vér. Látod azt a fickót, aki ott áll? Egy volt katona. A neve Trevor Lloyd. Nyolc hónappal ezelőtt a legjobb barátját meglőtték Irakban. Mikor Trevor hazajött,a felesége azt mondta, megváltozott. Azt mondta, elfelejtett nevetni.

Trevor otthagyta a munkahelyét, nyugatra indult. Nem tudta, hogy az út amin jár, tele van rémségekkel, és az egyik legbizarrabb emberrablással, kínzással, nemi erőszakkal és gyilkossággal Texas történetében.

 
1 990 Ft
Akció: 1 000 Ft
  Rettegés háza, A (2005 - The Amityville Horror) (1DVD) (remake) (Ryan Reynolds)

1974. november 13-án egy magánkívüli állapotban lévő telefonálótól szörnyű hír érkezett a Suffolk megyei rendőrségre. Azonnal kiszálltak a megadott címre, a long islandi Amityville-be, az Ocean Avenue 112. szám alatti házhoz. A nagy, holland gyarmati stílusban épült házban szörnyű bűntény helyszínére érkeztek: az egész családot meggyilkolták. Az eset megrázta és felkavarta az egyébként jellemzően békés helyi közösség életét. Néhány nap múlva aztán az ifj. Ronald DeFeo bevallotta, ő volt az, aki egy vadászpuskával módszeresen, sorra lelőtte alvó szüleit és négy testvérét, azt állítva, hogy valahonnan a házból hallható „hangok” sarkallták arra, hogy elkövesse a szörnyű gyilkosságokat.
Egy évvel később George (Ryan Reynolds - Blade: Trinity/Penge: Szentháromság; Van Wilder:A buliszervíz) és Kathy Lutz (Melissa George - Mulholland Drive) költöznek be a házba, gyermekeikkel, abban a boldog hitben, hogy megtalálták álmaik otthonát. Ám hamarosan bizarr és megmagyarázhatatlan dolgok történnek – lidérces látomások és kísérteties hangok jelzik a még mindig a házban ólálkodó Gonosz jelenlétét.

Kathy küzdeni kezd a család összetartásáért, miközben George egyre furcsábban viselkedik, éjjel-nappal a ház alagsorában tölti idejét, ahol aztán rövidesen felfedez egy átjárót, amely egy titokzatos „Vörös Szobába” vezet. Míg kristálytiszta, egyértelmű látomások és ördögi hangok kavarognak George fejében, a ház valósággal életre kel a szörnyű végkifejletben, és megtörténnek azok a vérfagyasztó és hátborzongató események, amelyeket azóta is úgy emlegetnek, hogy az Amityville-i Horror.

A rettegés háza - Amityville horror című film megtörtént esetet, 28 nap vérfagyasztó borzalmát dolgozza fel. Most, 30 évvel a döbbenetes események után, amelyek egy bestseller regény és 1979-ben egy kultusszá vált filmhez szolgáltattak inspirációt, nézzék meg újra a rettegés házát!

 
1 990 Ft
Rontás (1DVD) (2004)
Ryoko a Kosmos Mart megbízásából felkeres egy vegyeskereskedést, amelynek tulajdonosaival a Kosmos Mart franchise szerződést kötött, így a hálózatba való belépés előkészítése Ryokóra hárul. A tulajdonosok, a Kitaura házaspár, igencsak fura és ellenséges emberek, nehéz velük kommunikálni. A boltnak két alkalmazottja van: Nao, a vidám fiatal lány és Komori, az éjszakás fiú. Mindannyian egyetértenek abban, hogy a bolt negatív energiát áraszt, sőt, mindhárman szellemek jelenlétét érzékelik. Vevők... 
990 Ft
Sharknado 1. (1DVD)

A napfényes Los Angeles felé soha nem látott tornádók közelednek. A Csendes-óceán vízét felkavaró széltölcsérek cápák ezreit repítik magukkal. A szélsőséges időjárás özönvizet zúdít a városra és a tenger csúcsragadozói ellepik az utcákat. Egy csapat szörfös Baz (Jason Simmons – Baywatch) vezetésével sikeresen menekül a várost ellepő cápák elől a biztonságot nyújtó Beverly Hills dombjai közé, azonban az újra és újra kialakuló tornádók elől sem a földön, sem a levegőben nincsenek biztonságban. Feleségével (Tara Reid – Amerikai pite) és gyerekeivel karöltve hajmeresztő taktikákat bevetve harcolnak a mindenhonnan lecsapó cápákra...

 
990 Ft
Sikoly 1. (1DVD)

Woodsboro amerikai kisváros, amelynek tinédzsereit sorozatgyilkos tizedeli. Ahogy szaporodnak az áldozatok, egyre nyilvánvalóbb, hogy a fekete köpenyes, szellemálarcos rém egy bizonyos lányt szemelt ki magának, Sidney Prescottot (Neve Campbell) és módszeresen tesz el láb alól mindenkit, aki közel áll hozzá… A legtöbb fiatal állandó rettegésben él, de van néhány kivétel: ők úgy gondolják, elkerülhetik az áldozat szerepet, ugyanis betéve tudják az összes horrorfilmet, ismerik a trükköket és a legfontosabb szabályokat, és biztosak abban, hogy nekik nem árthat a gyilkos. De úgy látszik, a gyilkos is gyakran jár moziba… Wes Craven ezzel a filmmel egy csapásra újra divatba hozta a horror műfaját! A Sikoly agyafúrt forgatókönyve ügyesen egyensúlyoz a félelemkeltés és a humor között; jól ismert motívumokkal elegyít váratlan fordulatokat.

 
1 490 Ft
Sikoly 2. (1DVD) (Wes Craven)

A borzongás nagymestere, Wes Craven visszatért, hogy
megrendezze a horror műfaját összefoglaló, parodizáló és megújító nagysikerű
rémtörténet újabb fejezetét.

Két év telt el a szörnyű woodsboroi események óta. Az ifjú
túlélők, Sidney Prescott és Randy Meeks úgy döntöttek, hogy elfelejtik
a traumatikus élményt, és folytatják életüket. A két barát együtt beiratkozik
a középnyugati Windsor Egyetemre.

Az egyetemi városban épp a Döfés című film bemutatója
tartja izgalomban a diákokat. A film a woodsboroi gyilkosságok című könyvből
készült, szerzője a rámenős riporternő, Gale Weathers, aki testközelből
élte át az öldöklést, és pénzre váltotta a véres élményt azzal, hogy írt belőle
egy bestseller.

Ám a film bemutatója vérfürdőbe torkollik: egy szellemálarcos
gyilkos lemészárol két főiskolást...

A fiatalok arra a következtetésre jutnak, hogy valaki le
akarja másolni a woodsboroi rémtetteket, mi több, az illető ezúttal is betéve
tudja a horror műfaj szabályait, és imádja a folytatásokat...

 
1 490 Ft
Silent Hill 2. - Kinyilatkoztatás (1DVD)

Térj vissza az őrület és a vérfagyasztó borzalmak városába minden idők egyik legszürreálisabb és legijesztőbb horrorfilmjének sokkoló folytatásában! Heather Mason (Adelaide Clemens) és az apja (Sean Bean) mindig igyekeztek egy lépéssel az elpusztításukra törő ördögi erők előtt járni. De a lány 18-ik születésnapján egy veszélyes felfedezés egy rémálomszerű démoni helyre kényszeríti Heathert, ahonnan talán soha nem térhet vissza.
A rendkívül népszerű videojáték-széria alapján készült pszichológiai utazás, amelyet Michael J. Bassett írt és rendezett, a totális rettegés világába vezet.

 
1 990 Ft

Sorrend: