Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

horror


Sorrend:

Gonosz halott 1. (2013) (1DVD) (remake)

Öt huszonéves fiatal egy mindentől távoli erdei lakra bukkan, ahol egy különleges könyvet találnak, a Holtak Könyvét. Amikor felolvasnak belőle, életre keltenek párat a környéken szunnyadó, cseppet sem barátságos démonok közül.

 
2 990 Ft
  Gyászoló asszony átka, A (1DVD) (The Curse of La Llorona) (új, fóliás)

Egy rémületes, ősi legenda kel életre A gyászoló asszony átkában. Ha meghallod a sírását az éjszaka sötétjében, akkor neked véged. Az árnyékban leskelődik és a gyerekeidre vadászik, hogy pótolja a sajátjait, akiknek haláláért ő felel. Az 1970 -es évek Los Angelesében egy szociális munkás nem törődik egy zavarodott asszony figyelmeztetésével, és a gyerekeivel együtt egy természetfeletti lény célpontjává válik. Az egyetlen reményük arra, hogy túléljék La Llorona halálos dühét, egy megkeseredett papban rejlik, akinek különleges praktikái talán megakadályozhatják, hogy a gonosz elragadja őket.

 

Extra: - Egy szörnyfilm forgatása (magyar felirattal)

 
2 990 Ft
Gyermekek a sötétből (1DVD)

Egy fiatal pár, Sarah (JULIA STILES, A Bourne-ultimátum) és Paul (SCOTT SPEEDMAN, Underworld) azért utazik el egy elhagyott kolumbiai faluba, hogy átvegyék Sarah apjának (STEPHEN REA, Interjú a vámpírral) ottani papírgyárát. Az egzotikus helyen elkezdett új élet ígérete azonban életük legnagyobb rémálmává válik, mikor kislányukat, Hannah-t elrabolják, és a páros rádöbben, hogy csak magukra hagyatkozhatnak a könyörtelen dzsungel közepén. Bármire hajlandók, hogy Hannah-t visszaszerezzék, még arra is, hogy feltárjanak egy rég eltemetett titkot, ami egész életükben kísérteni fogja őket.

 
1 990 Ft
Halál 1000 arca 2., A (1DVD)

Az embereket mindig érdekelte a halál. Így van ezzel Dr. Francis Gröss is, aki tovább keresi a halálban rejtőző misztikumot. A sorozat következő darabja próbálja feltárni az emberek halál iránti vágyát. A második részben emberek baleseteit, emberi életek pillanatok alatt történő elmúlását láthatjuk mindenféle félrebeszélés és finomkodás nélkül.

Dokumentumfilm, vagy megrendezett ál-valóság? Másfél óra alatt mindenkinek lesz ideje rá, hogy ezt eldöntse magában, és szembesüljön a halál könyörületet nem ismerő, ezerféle arcával.

 
1 990 Ft
  Halál angyala 1-2., A (1DVD) (Sleepaway Camp I / Sleepaway Camp II: Unhappy Campers)

A kiadvány két filmet tartalmaz: a hazánkban A halál angyala címen ismert második epizódot, valamint extraként a sorozat első részét.

Technikai okok miatt az első rész csak feliratos változatban kerülhetett a lemezre, a második rész viszont szinkronizált!

Miután egy borzalmas hajószerencsétlenség során elveszíti családját, Angela, a félénk fiatal lány nagynénjéhez, Marthához, és unokabátyjához, Rickyhez költözik. Az egyik nyáron Martha elküldi a gyerekeket az Arawak táborba. Nem sokkal megérkezésük után bizarr és egyre erőszakosabb halálesetek kezdik el megtizedelni a táborlakókat...

 
2 990 Ft
  Halál művészete 2, A (1DVD) (Pasith Buranajan, Kongkiat Khomsiri)
Hat jóbarát visszatér szülőfalujukba egyetemi tanítási szünet alatt. Itt találkoznak Miss Panor-al, aki egyből elbűvöli őket szépségével.

A férfiak vetélkedni kezdenek a gyönyörű nőért, és céljuk érdekében mindent hajlandóak bevetni.
Fekete mágiát használva megbabonázzák a nőt, aki kétségbeesetten igyekszik szabadulni a rábocsátott átok alól.
De esélye nincs sok. Kétségbeesésében a fiatal nő egy indiai boszorkány doktor segítségét kéri.
A dol... 
1 490 Ft
Halálmester 3. - Az Arkangyal (1DVD)

Diana Collins a mindennapjait tanársegédként tengeti egy katolikus egyetemen, és igyekszik megfelelni minden elvárásnak, miközben próbálja túltenni magát azon a traumán, amit a szüleinek halála okozott még gyermekkorában. Azonban egy nap furcsa dolog történik. A felettese, Professzor Barash egy érdekes tűzopált talál, amiből egy vérszomjas Dzsinn szabadul el, hogy miután teljesíti az emberek kívánságait, lelkeket raboljon. Miközben a pokol kapui lassan készülnek megnyílni, hogy a Dzsinnek elárasszák és birtokukba vegyék a földet, az emberiségnek már csak egyetlen reménye maradt: Mihály arkangyal, az utolsó olyan lény, aki képes megállítani a tűzből született démont.

 
1 990 Ft
Halálos tézis (1DVD) (Alejandro Amenábar)

Létezik egy kegyetlen, hátborzongató filmes műfaj, a „snuff”, amelyben valós személyeken ténylegesen elkövetett brutális kegyetlenkedéseket mutatnak be. Egy fiatal lány, aki a terjedő audiovizuális erőszakról írja a szakdolgozatát, felfedezi, hogy az egyetemi könyvtár is rejt néhány filmfelvételt, amelyeken a korábbi években eltűnt egyetemista lányok halálát rögzítették. Ahogy egyre mélyebben beleássa magát a kutatásba, egyre nagyobb veszélybe kerül, és vigyáznia kell, ha nem akar ő maga is a szakdolgozata témájává válni...

Alejandro Amenábar (Nyisd ki a szemed, Más világ) a tévében elharapódzó erőszakról készített filmjét nem kevesebb, mint 7 Goya-díjjal jutalmazta a Spanyol Filmakadémia, köztük a legjobb filmnek és a legjobb rendezőnek járó díjjal is.

 
990 Ft
Halálosztó 1. (1997 - Wishmaster 1.) (1DVD)

Nyolc évszázada egy vörös opálkristály belsejében raboskodik a gonosz szellem, a Dzsinn. A kristály tanulmányozása közben egy régész, Alexandra Amberson barátjának adja a kristályt, hogy lézeres vizsgálatnak vessék alá a különleges követ. A vizsgálat közben a Dzsinn elszabadul és megöli a tudóst.

Alexandra kétségbeesetten beleveti magát az ősi civilizációk és mítoszok tanulmányozásába, hogy megállíthassa a kegyetlen szellemet. Sietnie is kell, mert a Dzsinn szorgalmasan gyűjti a lelkeket, miközben minden kívánságot halálos kegyetlenséggé változtat. A Dzsinn igazi célpontja maga Alexandra, hogy három kívánsága révén halhatatlanná válhasson.

A film az Egyesült Államok egyik mozimeglepetése volt, egyedülálló trükkjei és a rendkívül intelligens forgatókönyv a filmet a legjobb horrorfilmek közé emeli.

 
2 990 Ft
  Halloween 1. - A rémület éjszakája (1978) (1DVD) (digitálisan felújított rendezői változat) (Jamie Lee Curtis - John Carpenter)

Az Illinois állambeli Haddonfieldben 1963-ban Mindenszentek éjszakáján a hatéves Michael Myers bestiális kegyetlenséggel megöli novérét... A szellemileg súlyosan zavart gyereket egy pszichiátriat klinikára szállítják.

Tizenöt évvel késobb egy viharos éjszakán az intézetbol visszatér a kisvárosba és üldözobe veszi Laurie-t, a fiatal diáklányt.A pszichológus Dr. Loomis az elmebeteg Myers nyomába ered, hogy megakadályozza az újabb gyilkosságokat.

A horror nagymester John Carpenter (A dolog, A köd, Vámpírok, sötétség fejedelme) sokat utánzott, stílusteremto filmje a korszak egyik legnagyobb alkotása.

 
2 990 Ft
Halloween 3. - Boszorkányos időszak (1DVD)

Dr. Dan Challis egy kaliforniai kórház orvosaként már számtalan furcsa és elborzasztó esettel találkozott. Ám még legrosszabb rémálmaiban sem számított arra, hogy egyszer szinte az orra előtt ölik meg az egyik betegét. Egy idős, halálra rémült férfit - aki mellesleg egy játékbolt tulajdonosa - ugyanis nemsokkal az osztályára kerülését követően meggyilkolnak a kórházi ágyban, ráadásul a tettes menekülés közben önmagával is végez. A doktort sokkolják az események, ezért nyomozni kezd. Rövidesen eljut az áldozat lányához, Elliehez, aki ugyancsak nem talál magyarázatot az eseményekre, ezért együtt nyomoznak tovább. A gyilkosság szálai a legnépszerűbb Halloween-maszkokat gyártó céghez, a Silver Shamrock társasághoz és annak furcsa vezetőjéhez, Conal Cochranher vezetnek. Ekkor azonban még egyikük sem sejti, hogy Cochran miféle ördögi tervet forral a gyerekeknek szánt Halloween-álarcokkal...

 
1 990 Ft
Hang nélkül 2. (1DVD) (2021)
Az otthonukban történt halálos eseményeket követően az Abbott családnak (Emily Blunt, Millicent Simmonds és Noah Jupe) a külvilág borzalmaival kell szembesülnie, miközben tovább küzdenek a túlélésért – a legnagyobb csendben. Miután arra kényszerülnek, hogy nekivágjanak az ismeretlennek, gyorsan ráeszmélnek, hogy nem csak a hangra vadászó szörnyek jelentenek fenyegetést a homokösvényen túl… Ez a John Krasinski által írt és rendezett thriller „székhez szegezően izgalmas” (Scott Mantz, BFCA).... 
2 990 Ft
  Ház a Kísértet-hegyen (1959 - House On Haunted Hill) (1DVD) (Vincent Price)

Vincent Price a milliomos playboy, Frederick Loren szerepében egyik legemlékezetesebb alakítását nyújtja e horror klasszikusban. Öt idegent hív meg egy kis játékra ódon, hátborzongató kastélyába, felesége szórakoztatására, születésnapja alkalmából. Loren fejenként tízezer dollárt ajánl fel mindenkinek, aki hajnalig kitart a házban. A látogatók nem is sejtik, hogy az éjszaka előrehaladtával a kísértetház egyre több csapdával és rémisztő berendezéssel teszi majd próbára tűrőképességüket, és semmi sem garantálja, hogy élve érik meg a reggelt. Azonban a vendégek között van Loren feleségének szeretője is, ketten, ezen éjszakát akarják felhasználni, hogy végezzenek a ház urával.

 
1 990 Ft
  Hellraiser 1. (1DVD) (Clive Barker) (Navigátor Film kiadás)

Larry (Andrew Robinson) új feleségével, Juliával (Clare Higgins) beköltözik testvérével közös örökségébe, az üresen álló szülői házba. A férfi úgy gondolja, hogy sötét múltú öccse, Frank (Sean Chapman), aki felől már rég hallott, börtönben ülhet valahol. Valójában azonban sokkal komolyabb bajban van: ördögi vágyai által vezérelve kinyitott ugyanis egy titokzatos dobozt, magára szabadítva ezzel a pokol kegyetlen démonait, a cenobitákat, akik magukkal ragadták. Amikor a költözés során Larry keze megsérül, a padlóra hulló vérének cseppjei felélesztik Franket, ám ő ekkor még nem több egy erőtlen, hús nélküli lénynél. Ezért egykori szeretőjét, Juliát megkéri arra, hogy hozzon számára férfiakat, akik megölése után egyre erősebbé válik. Tervükről csak Larry lánya, Kirsty (Ashley Laurence) szerez tudomást, akinek így egyedül kell megakadályoznia, hogy elszabaduljon a pokol…
A modern horror egyik atyja, Clive Barker saját írását vihette filmre 1987-ben, elindítva ezzel egy legendássá vált horrorsorozatot, amely természetesen több folytatást is megélt.

 
1 990 Ft
Hellraiser 2. - Hellbound (1DVD) (Navigátor Film kiadás)

Az átélt kegyetlen eseményeket követően Kirsty (Ashley Laurence) egy pszichiátriai intézetben ébred. Senki nem hisz neki, amikor a cenobitákról, azaz olyan pokolbéli démonokról mesél, akik egy titokzatos doboz kinyitása után jelennek meg, hogy magukkal vigyék azt, aki őket szólította. Dr. Channard, az intézmény vezetője (Kenneth Cranham) azonban titokban különös érdeklődést mutat a doboz iránt, és Kirsty apjának házából a sajátjába szállíttat egy véráztatta matracot, abban bízva, hogy segítségével eljuthat a pokol legsötétebb helyeire is. Ezzel azonban Kirsty élete is újra veszélybe kerül…

 
1 990 Ft
  Hellraiser 3. - Pokol a Földön (1DVD) (Navigátor Film kiadás)

Egy fiatal riporternő, Joey (Terry Farrell) operatőrével egy éjszakai ügyeleten tartózkodik, hogy az esetleges balesetekről elsőkézből értesülve, megrázó anyagot forgathasson le. Már éppen úgy tűnik, hogy az éjszaka eseménytelenül fog eltelni, amikor a mentősök egy fiatal férfit hoznak be, akinek testéből számtalan lánc lóg ki. A műtőbe érve a láncok életre kelnek, a lány pedig szemtanúja lesz a férfi bizarr halálának. Kifaggatja az áldozattal érkező Territ (Paula Marshall), majd elhatározza, hogy kideríti, mi áll a háttérben. Így jut el J.P.-hez (Kevin Bernhardt), egy szórakozóhely tulajdonosához, aki nem sokkal korábban egy különös műtárgy birtokosa lett. A szobor valójában csak egy eszköz arra, hogy a pokol démonai, a cenobiták megelevenedhessenek. Az első áldozat J.P. alkalmi barátnője lesz, ez azonban csak a kezdet - úgy tűnik, már senki sem állhat a cenobiták útjában ahhoz, hogy a valódi világban megkezdjék az emberek elpusztítását…

 
1 990 Ft
Hellraiser 7. - Halálos (1DVD)

A Hellraiser sorozat várva várt hetedik epizódjában folytatódik a horror mesterének, Clive Barkernek hátborzongató látomása a földön megjelenő pokolbéli lényekről. A forgatókönyvíró, Neal Stevens alapsztorija eredetileg egy különálló horrorfilm lett volna, és csak később kapcsolták azt a Hellraiser mítoszhoz.

Történetünk Londonban kezdődik, ahol a vagány újságírónő, Amy Klein (Kari Wuhrer), a crackre rákattant drogosokról szóló riportja után a kezébe került videofilm alapján elkezd vizsgálódni egy Bukarestben egyre népszerűbb, bizarr kultusz ügyében. A főszerkesztője, Charles Richmond (Simon Kunz) kapta a furcsa videót, ami egy bukaresti fiatalokból álló, titokzatos bandáról szól, amelynek tagjai – úgy tűnik – zombivá változnak a bandavezér, Winter (Paul Rhys) és egy másik bandatag, Marla (Georgina Rylance) közreműködésével. A banda öngyilkosságra veszi rá a tagjait azzal a céllal, hogy ezáltal feltámassza a halottakat.

Charles Amyt bízza meg a történet megírásával. Amy elfogadja a feladatot, de amikor Romániába érkezik, holtan találja Marlát, egy rejtélyes kockával a kezében. A titokzatos tárgyat felviszi a hotelszobájába, kinyitja, és ezzel megkezdődik pokolbeli utazása...

A Hellraiser: Halálos, a népszerű horrorsorozat újabb epizódja az eddigiekhez méltó borzongást ígér!...

 
2 990 Ft
Helyőrség 1., A (1DVD) (karcos állapotú)

Harcedzett zsoldosok veszélyes küldetésre indulnak a háború sújtotta Kelet-Európában. Kegyetlen ellenféllel találják szemben magukat, amely az elpusztíthatatlannak tűnő katonákat pillanatok alatt tehetetlenül sikoltozó áldozatokká változtatja.

A kommandó egy régi náci bunkerbe húzódik vissza, ahol a II. világháború idején német tudósok emberfeletti képességgel rendelkező szuperkatonák létrehozásán fáradoztak. A kísérletek áldozatainak megcsonkított maradványai mellett a zsoldosok újabb szörnyűségre bukkannak: egy túlélőre... Vérszomjas ellenség ront rájuk, amely borzalmas titkot védelmez: valamit, amivel hamarosan az egész világnak szembesülnie kell.

 
1 490 Ft
Helyőrség 3., A - A Szpecnaz ébredése (1DVD)

Dolokhov (Brian Larkin – Csatatér) őrmester és nehéz kötésű katonái hónapok óta küzdenek náci csapatok ellen a keleti fronton. Gerillataktikákkal csapnak le az ellátmányt szállító konvojokra, hidakat, táborokat támadnak. Egy rajtaütést követően olyan felfedezést tesznek, ami képes megváltoztatni a háború kimenetelét, azonban mielőtt a biztonságot nyújtó frontvonalat elérnék egy járőröző német csapat fogságába esnek. Fogolyként egy náci kutatóközpontba kerülnek, ahol bepillantást nyernek Strasser tábornok kísérleteibe. Az őrült tudós egy megállíthatatlan zombihadsereg létrehozásán dolgozik. Miután Fyodort (Kamarás Iván – Aglaja, Üvegtigris 3.) is beoltják a kísérleti zombiszérummal, a két katonának nem marad más választása: ki kell törniük az SS fogságából, le kell küzdeniük a zombi hordát és meg kell állítaniuk az őrült tudóst, mielőtt tökéletesítené találmányát és Európát elözönlenék a zombi nácik…

 
1 490 Ft
Hetedik érzék (1DVD) (Kevin Bacon, Kevin Dunn)
Tom (Kevin Bacon) egy ártatlannak induló hipnotizálás súlyos következményeit viseli: lidérces álmok, rémképek gyötrik, hangokat hall, sehol sem lel nyugalmat.
Tom megszállott nyomozásba kezd, mely során kideríti, hogy az utcából eltűnt lány szelleme jár vissza hozzájuk a túlvilágról.
A férfi rájön, hogy ha véget akar vetni az őrületnek, meg kell találnia a lány holttestét és brutális gyilkosát. 
1 990 Ft

Sorrend: