Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

horror


Sorrend:

  Kígyó és a szivárvány, A (1988 - The Serpent And The Rainbow) (1DVD) (Wes Craven) (kissé karcos példány)

A Harvard egyik antropológusát Haitiba küldik, hogy szerezze meg azt a különös port, melyről úgy tartják, hogy képes visszahozni az embert a halálból. Miközben a csodaszer után kutat, a cinikus tudós belép a ritkán látható, sétáló zombik, a véres rítusok és ősi átkok birodalmába.

Wes Craven, a horror nagymestere keze munkáját dícséri ez a hajmeresztő kirándulás a fekete mágia és a természetfeletti világába.

 
2 990 Ft
Kihalás szélén, A  (DVD) (2015)
Az elmúlt kilenc évben Patrick (Matthew Fox), Jack (Jeffrey Donovan) és az utóbbi lánya, Lu (Quinn McColgan) úgy maradtak életben a zombi apokalipszisben, hogy elbarikádozták magukat Harmony hőfödte városában. Úgy tűnik, a szörnyek végleg eltűntek, de más túlélők híján az elzártság és az ismeretlentől való állandó félelem már kikezdte a csonka család egységét. Ha ez nem lenne elég, mikor Patrick elmegy élelmet keresni, rádöbben, hogy az élőholtak visszatértek, és valami olyan borzasztóvá alak... 
2 990 Ft
Kínzó látomás (1DVD)

Joanna Mills (Sarah Michelle Gellar – Átok – The Grudge, Buffy, a vámpírok réme) talpraesett és sikeres üzletasszony, ám ugyanez nem mondható el magánéletéről. Apjától (Sam Shepard) elidegenedett, ex-barátja (Adam Scott) megszállottan követi, barátai pedig szinte nincsenek, ezért kezd attól tartani, hogy ki fog borulni. Már csak azért is, mert állandóan visszatérő látomásai vannak egy általa ismeretlen, fiatal nő meggyilkolásáról. A tettes egy könyörtelen gyilkos, aki következő áldozatául Joannát szemelte ki. Joannát rémálmai a meggyilkolt nő szülővárosába, a texasi La Salle-ba vezetik, ahol olyan titkokkal találja magát szemben, amelyeket nem lehet eltemetni.

 
1 990 Ft
Kísértés (1DVD) (2004)

Tűzijáték közepette ünnepel a szexi végzős középiskolások népes csoportja egy elhagyatott kempingben. Az alkohol csak folyik, a hormonoknak pedig nem lehet parancsolni, talán soha nem tűnt még ennyire fényesnek a jelen és a jövő. Azonban a nyomukban jár a halálos múlt. Ahogy az éjszaka leszáll, a gyilkos lecsap a szörnyű titokra, amely a barátokat összeköti. Négy évvel korábban egy teljes család halt meg egy szörnyű tűzvészben és valaki odakint még mindig haragot hordoz a lelkében... meg egy fejszét a kezében. Vérben úszva és bűntudattól üdvözölve a megmaradt barátok jobban teszik, ha harcolnak az életükért, különben mindannyiukat a tűz emészti el.

 
1 990 Ft
Kísértetjárás (1DVD) (2007)

250 évvel ezelőtt Saetzu-t, az egyszerű pénzkölcsönzőt a kegyetlen szamuráj, Shinzaemon meggyilkolta, és testét a Kasanegafuchi folyóba dobta, ahol az körben lebegett. A legenda szerint azok, akik a vízbe merülnek, többé nem lebegnek a felszínén. 20 évvel később egy véletlen ismeretség folytán Shinkichi, Shinzaemon jóképű fia találkozik Toyoshigával, Saetzu lányával és egymásba szeretnek. Amikor Toyoshiga meghal egy rejtélyes kórban, Shinkichi ráérbed, hogy nemcsak képtelen elkerülni múltban gyökerező balsorsát, és Toyoshiga makacs szerelmét, de meg kell küzdenie a Kasanegafuchi folyó hátborzongató igazságával.

 
1 990 Ft
Kocka 1. (1DVD) (fotó csak reklám)

Hat teljesen különböző és idegen ember egy napon szürreális börtönben találja magát. Labirintusszerű, egymáshoz illeszkedő, tökéletes kockákból áll a tér, tele apró halálos csapdákkal. Rendőr és rabló, pszichológus és matematikus, építész és egy autista felnőtt. Egyikük sem tudja, miért került oda. Ki alkotta a labirintust és miért? Félnek az ismeretlentől és egymástól. Amíg nem találják meg az utat a közös gondolkodáshoz és cselekvéshez, kevés esélyük marad az életben maradásra.

 
1 990 Ft
Kocka 2. - Hiperkocka (1DVD)

Nyolc idegen egy kocka alakú szobában találja magát. Hamarosan
rájönnek, hogy csapdába kerültek - egy négydimenziós kocka, a Hiperkocka tartja
őket fogva.

Ahogy a foglyok megpróbálnak keresztüljutni a végeláthatatlan
és egymásba kapcsolódó szobákon, halálos csapdákkal találják szembe magukat:
az Időfogaskerék, a Borotvagömb és a Fény kockája állja útjukat.

Az egyik fogoly azonban birtokában van a titoknak, mely kijuttathatja
őket a csapdából. De csak egy valaki élheti túl a hiperkockát…

 
990 Ft
Kóma (2004) (1DVD) (Lo Chi-Leung)

Két nő története: az egyik üldöző, a másik az üldözött. Az üldöző célja, hogy elrabolja a másik nő életét, mely számára a legértékesebb.
Lassan mindketten elvesztik identitásukat, csak az életükért tartó küzdelem marad...

 
1 990 Ft
Kórház a pokolban (1DVD) (Tony Krantz)
Főhősünk egy sima rutineljárásra érkezik a kórházba, azonban egy orvosi műhiba miatt kómába kerül.

Ezalatt legbelsőbb félelmeivel kell szembesülnie, amik azonban kicsit sem alaptalanok.

Nehéz eldönteni, hogy mi a valóság, és a képzelgés... a határok elmosódnak.

George Grieves átlagos családapa, aki rutinműtétre fekszik be a Mt. Abbadon Kórházba.
Ám amikor felébred az altatásból, azonnal érzi, hogy minden megváltozott.
Valami baj van vele a kórházzal és különö... 
1 990 Ft
  Kukorica gyermekei 1., A (1DVD) (Stephen King) (Fangoria Magyarország kiadás)

Egy fiatal pár (Burton és Vicky) békés utazgatásra indul, keresztülszelve az autópályát, eljutva a nyugodtnak és kihaltnak tűnő Gatlin városkába. Megérkezésük előtt kisebb baleset éri őket, azonban a városba érve kiderül, még több borzalom vár rájuk, ha ott maradnak. Választási lehetőségük azonban nincs, ezért megpróbálják felvenni a küzdelmet a Gatlin felnőtt lakosságát kiirtó gyermeki hitközösséggel és annak vezetőjével.

 
1 990 Ft
  Kukorica gyermekei 2., A - A végső áldozat (1DVD) (Stephen King) (Fangoria Magyarország kiadás) (karcos példány)

Apa (John) és fia (Danny) együtt utazik Gatlinbe (ahol korábban szörnyű vérengzést rendeztek a gonosz szektavezér, Isaac hatalmában lévő gyerekek), hogy John végre megcsípjen egy jó sztorit, amivel visszaszerezheti riporteri hírnevét.

Ám a helyszínre érve kellemetlen tapasztalatokat szereznek: a kukoricásban lakozó gonosz szellem ismét a karmai közé kaparintotta a környékbeli fiatalokat, aminek köszönhetően apának és fiúnak végleg rendeznie kell az ellentéteket, különben hamarosan ők is csak egyek lesznek a sok áldozat közül.

 
1 990 Ft
Kukorica gyermekei 4., A (1DVD) (Stephen King) (IPH kiadás)

June Roades minden éjjel ugyanazt a rémálmot látja: egy kisfiú jön hozzá, hogy megmutassa a sebeit, ám mire a nő kötszert hozva visszatér, a fiú valami megmagyarázhtatlan szörnyűséggé változik. June szerencsére nem marad egyedül éjszakai gondjaival, ugyanis poros kis falujában meglátogatja őt orvostanhallgató lánya, Grace. Grace azonban nem sokat segíthet anyjának, ugyanis nemsokára a településen lakók számára sosem látott, valódi rémálom veszi kezdetét. Egyik napról a másikra a faluban élő összes gyerek belázasodik, majd mindannyian zavartan kezdenek viselkedni, hogy aztán egy rejtélyes, a helyi kukoricaföldekről származó gonosz erő hatására magát a poklot szabadítsák rá lakhelyükre. Hihetetlen agresszívvá válnak, korábban megölt gyerekek neveit veszik fel és saját vezetőjük, Joshia irányításával a felnőttek legyilkolásába kezdenek. Grace teljesen tanácstalanul áll a borzalmas "kór" előtt, ám már nem sok ideje marad megoldást találni: a gonosz ugyanis már az ő családjába is betör...

 
1 990 Ft
LD 50 - Halálos adag (1DVD)

Fiatal állatvédő aktivisták betörnek egy katonai kutatóintézetbe, hogy videófelvételt készítsenek a kegyetlen állatkísérletekről. Azt tervezik, hogy a kompromitáló felvételeket saját honlapjukon hozzák majd nyilvánosságra, felhívva a világ figyelmét a borzalmakra. Amikor a csoport vezetője, Gary besétál egy irodába, a lába beszorul egy acél-csapdába. A többiek már hallják a közelgő rendőrkocsik szirénáját, pánikba esnek, elrohannak és sorsára hagyják társukat…

A csapat feloszlik, senki nem tudja, mi lett Gary-vel, egy év elteltével azonban Gary testvére, Danny egy titokzatos, kódolt üzenetet kap az interneten keresztül: bátyja a segítségüket kéri.

A csapat újra összeáll. Az üzenet szerint egy távoli szigeten, egy elhagyatott laborban tartják fogva Gary-t. Egyszerű mentőakciónak indul a kaland, de amint becsapódik mögöttük a labor ajtaja, rá kell döbbenniük, hogy megmentőkből foglyok lettek, és valaki az életükre tör…

 
1 490 Ft
  Légy 2., A (1989) (1DVD) (feliratos) (kissé karcos példány)

A teleportot kifejlesztő, Seth Brundle léggyé változása előtt még egy szerelmes éjszakát töltött Veronicával, a riporternővel. Génjei tehát nem pusztultak el - halála után született fiának hagyta örökségül...

A fiú, Martin a születés után azonnal megfigyelés alá kerül - egy laboratóriumában végeznek vele titkos kísérleteket, abban bízva, hogy új szuperemberek hadseregét tenyészthetik ki segítségével. Martin génjeinek köszönhetően hihetetlen gyorsan növekszik - öt éves korára eléri egy felnőtt férfi méreteit, szellemi képességeit tekintve pedig zseninek számít.

Napjait ő is kutatómunkával tölti: apja teleportációs kísérleteit folytatja és próbálja tökéletesíteni. Hamarosan azonban rajta is kezdenek eluralkodni a légy-gének és megindul az átváltozás. Martin kétségbeesetten próbálja megtalálni az ellenszert és bosszút áll mindazokon, akik eltitkolták előle múltját és sorsát.

 
1 990 Ft
Lelkek karneválja (1DVD) (feliratos) (kissé karcos lemez)

Mary egy országúti autóverseny áldozata lesz két barátnőjével egyetemben. A megáradt folyóban már vagy három órája kutatnak a roncs után, mikor kikászálódik egy lány a sáros vízből, aki úgy tűnik, mintha a másvilágról tért volna vissza. Ő Mary, az orgonista lány, aki egy utahbéli kisvárosba költözik a számára (látszólag) szerencsés kimenetelű tragédia után, hogy a helybéli templomban keresse kenyerét. Azonban mellé szegődik egy fantom, s elemi erővel vonzza magához egy hajdani, monumentális bálterem, ahol manapság csak a lelkek táncolnak eszeveszetten… Mary már nem az a lány, aki a baleset előtt volt. Furcsa, félelemmel elegy kötődést érez a megmagyarázhatatlan iránt. A templomi orgona billentyűin sátáni melódiákat játszik, s néha kizökken a világ érzékcsalódásaiból, ilyenkor hiába szól „embertársaihoz”, mintha ott se lenne, nem hallják, nem látják…

 
1 990 Ft
Macskaszem (1DVD) (Stephen King) (B-Roll kiadás)

Stephen King „horror-meséi” iránt már hosszú évtizedek óta lankadatlan az érdeklődés, művei sok millió példányban keltek el világszerte. A Macskaszem-ben három olyan novella kel életre, melyek közt egy kóbor fekete macska jelenti az egyetlen kapcsolatot. Az első történetben egy vállalat meglehetősen radikális módszert vet be annak érdekében, hogy leszoktassa a láncdohányosokat szenvedélyükről. A másodikban egy megcsalt férj arra kényszeríti felesége szeretőjét, hogy a ház párkányán egyensúlyozzon életéért. A harmadik történet pedig egy olyan kislányról szól, akit egy gonosz kobold tart rettegésben, míg végül a fekete macska érkezik a megmentésére.

 
1 990 Ft
  Madarak (1DVD) (Alfred Hitchcock) (szinkron) (kissé karcos példány)

Egy megtévesztően ártalmatlannak látszó díszmadarakat árusító üzletben Mitch Brenner ügyvéd összeakad a magasabb társadalmi körökből származó, nagyon csinos, de túl hideg természetű Melanie Danielsszel. Az ügyvéd felkelti Melanie érdeklődését, és ezért utánautazik aprócska szülővárosába, Bodega Baybe, ahol Mitch a szüleivel él. Itt kezdődnek a nyugtalanító események: egy sirály megmagyarázhatatlan okokból megtámadja őket. Más madarak is nyugtalanul gyülekeznek a környék különböző helyein, szinte érezhetően csak egy harcra hívó jelre várva. Miközben Melanie érkezése miatt a Mitch családjában kiváltott feszültségek rejtve maradnak, kirobban a madár-aggresszió. Az egyik házat verebek dúlják fel, egy szomszédos farm lakója is halálát leli. Ezután egy iskola egyik osztálya lesz a támadás célpontja, majd egy újabb invázió során a lakosság körében kitör a pánik. Melanie éppen csak hogy túléli a Mitch-szülők háza ellen intézett madártámadást. Mitch és Melanie a válságos helyzetben egymásra találnak, s megenyhült a lány iránt az addig ellenségesen viselkedő anya is. A nyugalom egy rövidke szakaszában, bár egy vészterhesen várakozó madársereg által még fenyegetve, a család végül is el tudja hagyni a házat.

 
2 990 Ft
Magasfeszültség (1DVD) (Alexandre Aja)

A határozott természetű Marie és barátnője, Alex, a nőies, érzéki
egyetemista két szemeszter közötti szünetben vidékre utazik, hogy meglátogassák
Alex szüleit. Mindketten magányosan élnek, csak tanulmányaik kötik le
őket, bár Marie időnként más szemmel is nézi a barátnőjét.

A francia alföldön lévő felújított ház mellett akad egy kisebb épület is, ahová
a két barátnő elvonul pihenni. Egy éjszaka, miközben Alex éppen zuhanyozik,
és az ablakon át Marie titokban kilesi, majd kézzel örömet szerez magának,
egy rejtélyes sorozatgyilkos hatol be a házba, és gyilkolni kezd.

Alex és Marie különböző fegyverek segítségével harcolni kezd
az életéért. A gyilkos csapdába csalja Alexet, Marie életveszélyes
macska-egér játék után el tud menekülni. A rendőrség azonban tehetetlen, így
Marie maga ered a gyilkos után, aki túszként magával hurcolta Alexet...

 
1 990 Ft
  Majd meghalnak Mandy Lane-ért (1DVD) (2006) (karcos példány)

Mandy Lane vaskos férfivágyakat ébreszt. Mivel még csak egy szégyenlős kamasz, nehezen birkózik meg a rá irányuló figyelemmel, pláne, hogy hétvégi kirándulásra indul epekedő osztálytársaival. A feszengősen induló közös programról Mandy már jó előre a legrosszabbakat gondolja, ám a történések még a legvadabb képzelgéseit is felülmúlják: hódolói szép lassan és véresen hullani kezdenek. A brutális gyilkosságok mögött egyetlen közös pont van: Mandy.

 
1 490 Ft
Menekülés a pokolból (1DVD) (1995) (Walken, Christopher)

Kathleen Conklin átlagos egyetemi hallgató. Egyik este azonban, miközben hazafelé tart, elkapja és megharapja egy különös nő. Nem sokkal ezután Kathleen átlagos diáklányból vámpírrá változik. Kathleen vér-étvágya egy kábítószerfüggő drogigényéhez lesz hasonlatos.

 
990 Ft

Sorrend: