Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

misztikus / thriller

Főkategória >DVD - külföldi >misztikus / thriller

Sorrend:

prev
12
next

  Angyalok és Démonok (1DVD) (mozi változat) (Intercom kiadás)

Az Oscar®-díjas Ron Howard rendező A Da Vinci-kód lélegzetelállítóan izgalmas folytatásával elkészítette Dan Brown azonos című sikerkönyvének méltó adaptációját.

Robert Langdon szimbólumkutatót (a kétszeres Oscar®-díjas Tom Hanks) több száz éves nyomok megfejtésére kéri fel a vatikáni titkosszolgálat, hogy kiszabadítsák a Róma különböző pontjain fogva tartott négy bíborost, akiket a veszélyes titkos társaság, az illuminátusok ejtettek túszul. Mivel a fenyegető helyzetben a pápaválasztást felügyelő camerlengo (Ewan McGregor) senki más segítségére nem számíthat, Langdon szédületesen akciódús hajszára indul lepecsételt kripták, életveszélyes katakombák és a világ legszigorúbban őrzött könyvtárán keresztül, mely során minden perc végzetes veszélyeket tartogat!

 
2 990 Ft
  Angyalok és Démonok (2DVD) (bővített extra változat)  (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Az Oscar®-díjas Ron Howard rendező A Da Vinci-kód lélegzetelállítóan izgalmas folytatásával elkészítette Dan Brown azonos című sikerkönyvének méltó adaptációját.

Robert Langdon szimbólumkutatót (a kétszeres Oscar®-díjas Tom Hanks) több száz éves nyomok megfejtésére kéri fel a vatikáni titkosszolgálat, hogy kiszabadítsák a Róma különböző pontjain fogva tartott négy bíborost, akiket a veszélyes titkos társaság, az illuminátusok ejtettek túszul. Mivel a fenyegető helyzetben a pápaválasztást felügyelő camerlengo (Ewan McGregor) senki más segítségére nem számíthat, Langdon szédületesen akciódús hajszára indul lepecsételt kripták, életveszélyes katakombák és a világ legszigorúbban őrzött könyvtárán keresztül, mely során minden perc végzetes veszélyeket tartogat!

 
1 990 Ft
Azután (1DVD) (Clint Eastwood)

George (Matt Damon) amerikai munkás, akit gyerekkora óta különleges kapcsolat fűz a holtak világához. Marie (Cécile de France) francia újságíró, akinek egy halálközeli élmény alapjaiban változtatja meg a gondolkodását. Marcus (Frankie és George McLaren) londoni iskolás, aki a hozzá legközelebb álló személy elvesztése után kétségbeesetten keresi a válaszokat az őt gyötrő kérdésekre. Miközben mindhárman az igazságot kutatják, útjaik összefutnak, életüket pedig örökre megváltoztatja a meggyőződés: a halál nem a vég, létezik az „azután”. A felejthetetlen történetet az Oscar®-díjas* Clint Eastwood rendezte a kétszeres Oscar®-díj-jelölt* Peter Morgan forgatókönyvéből. A filmben olyan színészeket láthatunk még, mint Jay Mohr, Bryce Dallas Howard, Marthe Keller és Derek Jacobi.

 
1 490 Ft
Da Vinci-kód, A (1DVD)

A tanulmányi úton Párizsban tartózkodó Robert Langdon szimbólumkutatót telefonon riasztják egy késő esti órán. A Louvre idős kurátorát meggyilkolták a múzeumban és egy érthetetlen kódot találtak a holtteste mellett.
A francia hatóság a fiatal Sophie Neveu-t jelöli ki a rejtélyes üzenet megfejtésére, aki történetesen a meggyilkolt művészettörténész unokája. Langdon és a tehetséges francia titkosírás-szakértő közösen kezd el a rejtvény és a gyilkossági ügy megoldásán dolgozni. Hamarosan azonban épp ők lesznek a francia rendőrség első számú gyanúsítottjai. Egy Európa székesegyházain és kastélyain keresztül zajló kétségbeesett hajsza során Langdon és Sophie megdöbbentő igazságra bukkannak a zseniális festő, Leonardo képeinek rejtett utalásait követve, miközben az életük is veszélybe kerül...

 
1 990 Ft
Da Vinci-kód, A (2DVD) (bővített extra változat)

A tanulmányi úton Párizsban tartózkodó Robert Langdon szimbólumkutatót
telefonon riasztják egy késő esti órán. A Louvre idős kurátorát meggyilkolták
a múzeumban és egy érthetetlen kódot találtak a holtteste mellett.
A francia hatóság a fiatal Sophie Neveu-t jelöli ki a rejtélyes üzenet
megfejtésére, aki történetesen a meggyilkolt művészettörténész unokája. Langdon
és a tehetséges francia titkosírás-szakértő közösen kezd el a rejtvény és a
gyilkossági ügy megoldásán dolgozni. Hamarosan azonban épp ők lesznek a francia
rendőrség első számú gyanúsítottjai. Egy Európa székesegyházain és kastélyain
keresztül zajló kétségbeesett hajsza során Langdon és Sophie megdöbbentő
igazságra bukkannak a zseniális festő, Leonardo képeinek rejtett utalásait
követve, miközben az életük is veszélybe kerül...

Dan Brown nagy vitákat kiváltó nemzetközi bestsellere a mozivásznon
új életre kelt, de a teljes élményt a kizárólag DVD-n megtekinthető bővített
változat tartogatja, amelyben eddig nem látható új képsoroknak is tanúi lehetünk.
A több mint 25 perccel kiegészített változat segítségével még jobban
elmélyedhetünk abban az ősi rejtélyben, amelynek megoldása alapjaiban írhatja
át az emberiség elmúlt kétezer évének történelmét.

 
1 990 Ft
Egyenesen át (1DVD) (szinkron) (1990)

Egy csoport orvostanhallgató halálközeli állapotról szeretne tapasztalatokat szerezni. Ennek érdekében egymás szívét állítják meg, majd néhány perc elteltével újraindítják.

Múltjukból felvillanó képek jelennek meg, gyermekkori rémálmok, bűnök, amelyeket ők vagy ellenük követtek el. A tapasztalok egyre erősebbé vállnak, a látomásaik fizikailag bántalmazzák őket, ahogy egyre mélyebben próbálják meg a halálközeli állapotot feltárni, megoldást remélve...

 
1 990 Ft
Félhomály (1DVD) (nagyon karcos példány)

A rejtélyes történetek sikeres írója, Rachel Carlson teljesen kétségbeesik, amikor imádott fia, a hétéves Thomas a Primrose Hill-i házuk mögötti csatornába fullad. Egy évvel később, bár rekordösszegű előleget ajánlanak következő könyvéért, még mindig olyan lelkiállapotban van, hogy képtelen írni. Házassága is romokban hever, szerkesztő és ambiciózus író férje, Brian válni akar. Legjobb barátnője, Sharon kibérel számára egy elhagyott helyen lévő villát a skót felföldön lévő Ingonish Cove falucskában. Amint Rachel beilleszkedik a barátságos település életébe, fokozatosan összebarátkozik Angus McCulloch-hal, aki a világítótornyot kezeli, és a bérelt villa közelében található magányos szigeten lakik és dolgozik. Rachel már kezdi megtalálni régi önmagát, ám ekkor kísérteties üzeneteket kezd kapni halott fiától, aki valami veszélyre figyelmezteti. Az asszony nem biztos benne, hogy az üzenetek valódiak-e vagy tényleg elvesztette a józan eszét, mindenesetre olyan helyzetbe kerül, ahol őrület, gyilkosság és természetfeletti uralkodik.

 
990 Ft
Godsend - A teremtés klinikája (1DVD)

Paul és Jessie Duncan egy tragikus balesetben elveszítik szeretett kisfiukat, a nyolcéves Adamot. Miközben éppen a temetést szervezik, Dr. Richard Wells hihetetlen ajánlattal keresi meg őket: azt állítja, klónozással lényegében képes visszahozni Adamot az életbe, és így újra teljessé teheti az összeomlott családot. Az ajánlat számos kérdést vet fel, a fájdalmasan gyászoló házaspár, nem kis lelki gyötrődés és tépelődés után végül mégis elfogadja Wells javaslatát, aki rettenetes, szinte fausti egyezségbe kényszeríti őket. Dr. Wells az ajánlatát feltételekhez köti: mivel az eljárás törvényellenes, abszolút titoktartásra van szükség.

Az új Adam soha nem mehet más orvoshoz, és a Duncan házaspár kénytelen megszakítani a kapcsolatot minden barátjukkal, hogy egyetlen kíváncsi szem se lehessen tanúja annak, ahogy kisfiuk újból felnő. Hogy a titkot mindenképpen megőrizzék, a család átköltözik Riverton-ba, az idilli kisvárosba, ami Dr. Wells hatásosan kialakított Godsend Termékenységi Klinikája közelében van.

Paul és Jessie élete az „új” Adam-mal boldog, egészen addig, amíg el nem érkezik a fiú nyolcéves születésnapja…

 
1 990 Ft
Gothika (1DVD) (Warner Home Video kiadás) (szinkron)

Dr. Miranda Grey, az elismert kriminálpszichológus jól tudja, mi a racionális, a logikus és az egészséges. Egy női fegyház pszichiátriai osztályán dolgozik, melyet férje vezet. Veszélyesen zavart pácienseket kezelnek itt, egyikük, a gyilkosságért ülő Chloe olyan szörnyűséges gyötrelmekről számol be, amelyekhez hasonlókról még a sokat megélt doktornő sem hallott soha.

Egy éjszaka Miranda kiegyensúlyozott életét feldúlja egy rejtélyes fiatal lánnyal való találkozás, és ezt követően minden képzeletet felülmúló rémálom veszi kezdetét. Mikor a doktornő visszanyeri öntudatát, döbbenten fedezi fel, hogy a férjét megölték - és a véres bizonyítékok egyértelműuen őrá utalnak. Miranda képtelen elfogadni, hogy elkövetett egy ilyen brutális és indokolatlan tettet a férfi ellen, akit szeretett és csodált. A sorsát azonban nem kerülheti el: hamarosan azok közé a labilis lelkiállapotú betegek közé zárják, akiket korábban ő kezelt.

Semmire sem emlékszik abból a bizonyos éjszakából, csak töredékes látomásai vannak a kísérteties, titokzatos lányról. Miranda viselkedése egyre szokatlanabb, és ártatlanságának hangoztatását volt kollégái a kezdődő őrület jeleként értékelik. Így van ezzel az együttérző, ám szkeptikus Dr. Pete Graham is, aki szintén a maga belső csatáit vívja.

Miranda arra kényszerül, hogy a tények helyett az ösztöneire hagyatkozzon, és kezdi azt hinni, hogy megszállta egy bosszúálló, természetfeletti erő, mely az ő épelméjűsége árán igyekszik elérni célját. Közben Chloe egyre jobban bevonja őt a maga pokoli belső világába, és Miranda lassan már azt sem tudja, hogy az őrület felé tart… vagy az igazsághoz jut mind közelebb.

 
1 990 Ft
Gyilkos labirintus (1DVD)

David Norton (az Oscar®-díjas Timothy Hutton – A titkos ablak) hozzászokott ahhoz, hogy az ő kezében van az irányítás: sikeres sci-fi íróként ő dönti el, hogy hőseire milyen sors vár. De mi történik, ha a képzeletbeli világ egyszer csak megelevenedik?

David az idilli Mallorcára utazik menyasszonyával, aki egy rejtélyes telefonhívást követően váratlanul kiveti magát a szállodai szoba erkélyéről. Ahogy David kétségbe esetten próbál rájönni a tragédia okára, a körülötte lévők sorra öngyilkosságot követnek el. A férfi ekkor rádöbben, hogy akaratán kívül saját fiktív világának szereplőjévé vált, és ezúttal fogalma sincs, hogy végződik a történet. Mikor megismerkedik Silviával (Lucía Jiménez), aki túlélte saját öngyilkossági kísérletét, együtt próbálnak kitörni a rémálomszerű események sodrából...

 
1 490 Ft
Gyilkos médium, A (1DVD)

A természetfeletti jelenségek hátterének kivizsgálására szakosodott dr. Margaret Matheson (Sigourney Weaver) és Tom Buckley (Cillian Murphy) előszeretettel buktat le magukat varázslóknak, csodatevőknek vagy szellemekkel suttogóknak beállító csalókat. De mikor Simon Silver (Robert De Niro), a legendás vak médium 30 év után visszatér önkéntes nyugdíjából, Matheson figyelmezteti Buckley-t, hogy tartsa távol magát tőle. A tiltás ellenére a férfi mindent bevet, hogy leleplezze Silvert, és feltárja az igazságot a karizmatikus gondolatolvasó mögött. De ahogy egyre mélyebbre ás az ügyben, Buckley hamarosan olyan felfedezést tesz, amely alapjaiban rengeti meg a világát. Rodrigo Cortés, az Élve eltemetve díjnyertes író/rendezője újabb feszült hangulatú thrillert szállított, melynek befejezése sokáig ott visszhangzik majd a fejekben.

 
1 990 Ft
Harmadik csoda, A (1DVD)

Hit, vívódás, egyházpolitika és csodák... A Vatikán elküldi Frank atyát vizsgálódni Chicagóba, ahonnan a hívők megmagyarázhatatlan csodákat jelentettek. Mióta Helen, a templomi szolga meghalt, a kolostor udvarán lévő Szűz Mária szobor véres könnyeket hullat. Amint állítják, a könnyeknek különleges gyógyhatást tulajdonítanak. Halálos beteg kislány is meggyógyult már a szobrot érintve. Frank atyában újra kiéleződnek az ellentétek hite és a világi valóság között. Egyházi berkekben cinikussága miatt "Csodagyilkos" néven emlegetik. A helyzetet komplikálja, hogy Helen templomi munkáját átvevő lánya szerint anyja nem is volt annyira szent, ráadásul Frank atya különös vonzalmat érez a lány iránt...

 
1 490 Ft
  Hatodik érzék (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (szép állapotú)

Cole hat éves, és rémálmok gyötrik. Éjszakáit és nappalait olyan lények népesítik be, akiket csak ő lát. A lények szólnak hozzá, megérintik, kérésekkel bombázzák: Cole látja a halottakat.
Malcolm Crowe gyermekpszichológus. Egy korábbi kezeltje hasba lövi és ő az eset után más városba költözik: nehezen nyeri vissza korábbi önmagát, felejteni próbál. Cole csak benne bízik: senkinek nem beszélhet arról, amit lát, de a férfival pompásan megértik egymást. Ám mégsem biztos, hogy a pszichológus meg tudja menteni a kisfiút; a halottak ugyanis egyre követelőzőbbek. Valamit akarnak a gyerektől…
Minden idők legsikeresebb thrillere, amelynek ifjú főszereplőjét - okkal - jelölték a legjobb epizódszereplő kategóriában az Oscar-díjra!

 
2 990 Ft
Holdfogyatkozás (1DVD) (Nora Roberts)

A Claire Forlani, Oliver Hudson és Jacqueline Bisset főszereplésével készült, Holdfogyatkozás című izgalmas thriller egy nőről szól, aki hazatér a szülővárosába, hogy megbékéljen keserű múltjával.

Tory (Claire Forlani) tudta, hogy a visszatérés nem lesz könnyű, különösen, hogy nyugtalanító látomások gyötrik. Barátnőjét, Hope-ot sok-sok évvel ezelőtt brutálisan meggyilkolták, és a szörnyű éjszaka emlékei azóta is kísértik.

Tory hamarosan megtudja, hogy Hope halála csupán az első láncszem volt egy gyilkosságsorozatban, amely azóta is folytatódik. Rá kell ébrednie, hogy a gyilkos már régen kiszemelte a következő áldozatát: őt magát. A lánynak két lehetősége van: természetfeletti képességeit felhasználva szembeszáll a gyilkossal, vagy megadja magát a végzetének.

 
1 990 Ft
Inferno (2016) (1DVD) (Tom Hanks)

Langdon professzor (Tom Hanks – Forrest Gump, A számkivetett), a Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója egy firenzei kórházban tér magához. Nem tudja, hogyan került oda, ahogy azt sem, miképp szerzett lőtt sebet. Az viszont egyértelmű, hogy most is egyszerre kénytelen menekülni és nyomozni. A kórházban megismert Sienna Brooks (Felicity Jones – A mindenség elmélete, Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet) segítségével próbálja visszanyerni emlékezetét, miközben Európát átszelve igyekeznek megakadályozni, hogy egy vírus kiirtsa a Föld népességének felét.

 
1 990 Ft
Könnyek völgye, A (1DVD)

Adam, a nem éppen sikereiről híres zsaru élete egyik legpocsékabb napján van túl. Elveszített mindent, amiért életében dolgozott és kedves volt a számára, ráadásul régi ellensége és egykori barátja, Lock végre elégtételt vesz sérelmeiért és végez vele. Miközben Adam haldoklik, Isten váratlanul beszélni kezd hozzá. Adam kap egy újabb esélyt, hogy visszatérjen a földre és jóvátegye az életét, de egy feltétellel: meg kell változtatnia gyilkosa életútját, Locknak meg kell bánnia bűneit. Amikor Adam visszatér a földre, hogy megkezdje küldetését, mindent és mindenkit lát, de nem hallja őket és beszélni sem tud hozzájuk. Csakis Lock lelkén és érzelmein keresztül kerülhet közelebb gyilkosához. Adam segít tehát feleleveníteni Lock és volt barátnője kapcsolatát, akiket egy közös gyermek is összeköt. Mindeközben Adam is komoly kihívással szembesül - végig kell néznie, hogy felesége Eva és kislánya Emily miként folytatják az életüket nélküle. Amikor Adam végre ismét szemtől szemben áll gyilkosával, rá kell ébrednie, hogy életében ő sem volt tökéletes. Bizonyos tekintetben fikarcnyival sem volt jobb a vele szemben állónál. Vagyis nem csupán Locknak kell megváltoznia...

 
990 Ft
  Különleges történetek (1DVD) (Federico Fellini / Louis Malle / Roger Vadim) (Edgar Allan Poe)

Három remek rendező eleveníti fel számunkra Edgar Allan Poe egy-egy izgalmas és hátborzongató történetét. Közös bennük, hogy valamilyen módon mindegyik az emberben lakó gonosz végzetes erejét példázza. Malle és Vadim hűen követik Poe elbeszélését. Egyedül a harmadik epizód rendezője, Federico Fellini helyezi át a történetet a hatvanas évek végének zaklatott, csillogóan üres világába, megalkotva talán élete legkeserűbb történetét.

 
2 990 Ft
  Láthatatlan (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

A hatodik érzék alkotóinak lélegzetelállító thrillerében egy tizenéves fiú reked az élők és a holtak világa közötti vékonyka határsávon. Nicholas (Justin Chatwin – Világok harca, Traffic) fényes jövő előtt álló végzős középiskolás, ám egy este tragikus véletlen következtében a problémás Annie (Margarita Levieva) és társai félholtra verik, majd a testét elrejtik az erdőben.

Az e világ számára láthatatlan Nick tehetetlenül, élet és halál között lebegve kénytelen végignézni, ahogy édesanyja (Az Oscar®-díjas Marcia Gay Harden – Pollock, Titokzatos folyó) és a rendőrség kétségbeesetten kutatnak utána, nem is sejtve, hogy csupán néhány óra választja el attól, hogy az enyészeté legyen.

 
1 990 Ft
Láthatatlan (1DVD) (Gamma Home Entertainment kiadás)

A hatodik érzék alkotóinak lélegzetelállító thrillerében egy tizenéves fiú reked az élők és a holtak világa közötti vékonyka határsávon. Nicholas (Justin Chatwin – Világok harca, Traffic) fényes jövő előtt álló végzős középiskolás, ám egy este tragikus véletlen következtében a problémás Annie (Margarita Levieva) és társai félholtra verik, majd a testét elrejtik az erdőben.

Az e világ számára láthatatlan Nick tehetetlenül, élet és halál között lebegve kénytelen végignézni, ahogy édesanyja (Az Oscar®-díjas Marcia Gay Harden – Pollock, Titokzatos folyó) és a rendőrség kétségbeesetten kutatnak utána, nem is sejtve, hogy csupán néhány óra választja el attól, hogy az enyészeté legyen.

 
1 990 Ft
Megkísértve (1996 - Haunted) (1DVD) (Aidan Quinn)

A két háború közötti Angliában járunk. David Ash professzor a paranormális jelenségek szakértője, amelyekhez elég szkeptikusan áll hozzá. Hivatásának tartja, hogy racionális választ találjon a kísértetekkel kapcsolatos, természetfeletti jelenségekre. Egy nap a férfi figyelemre méltó levelet kap egy bizonyos Tess asszonytól, akinek az otthonát szellemek szállták meg. Ash professzor úgy dönt, a helyszínen utánanéz a dolgoknak, mert úgy gondolja, az idős asszonynak csupán látomásai vannak. A helyszínen megismerkedik a birtok tulajdonosával, a vonzó Christina Mariellel és két fivérével, akik ugyancsak nem hisznek a szellemek létezésében. Ash azonban lassan rádöbben, hogy valami tényleg kísért a házban. Fény derül a család féltve őrzött titkaira. A professzor nem is sejti, hogy a megoldás az ő múltjában rejlik.

 
990 Ft

prev
12
next

Sorrend: