Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

(Sz)ex az oka mindennek, A (1DVD) (karcos példány)

Egy egyéjszakás kaland során Lainey és Jake elveszítik szüzességüket, majd útjaik szétválnak. Évekkel később véletlenül összefutnak, és ez a találkozás rádöbbenti őket, hogy az az este mennyire meghatározta szexuális életüket: Jake intrikus nőcsábász lett, míg Lainey mindig a rossz pasikat fogja ki. Igyekeznek az újra fellángoló érzelmeiket kordában tartani, ám rá kell jönniük, hogy a köztük lévő kölcsönös vonzalom a válasz minden problémájukra. Már csak meg kéne állniuk, hogy másokkal is ágyba bújjanak.

 
1 490 Ft
  10 dolog, amit utálok benned (1DVD) (felirat) /használt, kissé karcos/

Biancát hiába hívják randira a környék legmenőbb srácai. Nem mintha túlságosan tartózkodó lenne, de morc apja a fejébe vette, hogy míg Bianca nővére, Kat otthon ül, húgának is tilos a bulizás. Kat azonban kiállhatatlan, goromba pokróc, nincs senki, aki ki merne kezdeni vele…
..amíg színre nem lép egy srác, aki jobban akarja Biancát a többieknél. A csöppet sem szent cél érdekében felbérel egy rettenthetetlennek látszó fiatalembert, hogy csábítsa el a mogorva Katet.A terv sem egyszerű, de a végrehajtása még annál is bonyolultabb. Újabb szerelmes ifjoncok kerülnek elő, a párok kicsit átrendeződnek, senki nem ért semmit, és végül… talán mindenki rátalál arra, akit megérdemel.
Kitalálják, hogy ki manapság a legfoglalkoztatottabb forgatókönyvíró Hollywoodban? Nem más, mint Shakespeare, akinek művei évente több produkció számára szolgálnak alapul, vagy adnak ihletet. A most megjelenő film a Makrancos hölgy modernizált változata, de ebben az MTV-stílusú, pörgős vígjátékban talán már maga a mester sem fedezné fel saját meséjét!

 
1 490 Ft
100 nő (1DVD) (Száz nő)

Sam egyetemista, de a művészvilág felé kacsingat. A festészet szemináriumon bemutatott meztelen nőkről készült képei nem arattak sikert a tanároknál, viszont a nők körében roppant népszerű lett általuk. A mindennapi betevőre valót kifutóként keresi egy lánykollégiumnál. Az ilyen helyeken mindenféle lányból akad: színésznők, katolikus lányok, gazdag bulizós lányok. Ez önmagában nem is lenne gond, de egytől egyig gyönyörűek. Melyik férfi tudna ellenállni a csábításnak? Sam sincs ezzel másképp, csak hát kivel is kezdje...?

 
1 490 Ft
18 éves szűz, A (1DVD)

Eredeti szexkomédia-klasszikus az Amerikai pite és a Superbad nyomán!

Katie, a végzős középiskolás (az érettségi előtti utolsó éjszakán), fergeteges szerencsétlenkedés-sorozat
közepette próbálja elveszíteni szüzességét. Vajon sikerül neki?

 
1 490 Ft
2 nap New Yorkban (1DVD) (2011)

Marion és Mingus kényelmesen élnek előző kapcsolataikból származó gyermekeikkel és macskájukkal. Talán túlságosan is kényelmesen. Mikor Marion bolondos apja betoppan (oldalán a lány túlfűtött szexualitású nővérével, s annak otromba barátjával) egy váratlan, kétnapos vizitre, a pár két felejthetetlen napot él át, próbára téve kapcsolatuk szakítószilárdságát.
A vendégek szándékolatlan rasszista megjegyzéseikkel és a szexet illető gátlástalanságukkal afféle francia triumvirátusként, végtelenül szórakoztatóan lépik át a jelképes határokat. Nincs ember, ki sértetlenül megúszná a sziporkázó másságukból fakadó, szatirikus pillanatokat...

 
1 990 Ft
2 nap Párizsban (1DVD)

A New Yorkban élő francia fotós, Marion, és barátja, a belsőépítész Jack Párizsba utaznak kissé enervált kapcsolatukat helyrepofozni, és meglátogatni a lány szüleit. A helyzeten nem segít túl sokat, hogy a papa és mama csak franciául beszélnek, és az sem, hogy felbukkannak sorban Marion lelkes ex-szeretői.

A rendkívül sokoldalú, Oscar®-díjra jelölt (Mielőtt lemegy a nap - legjobb adaptált forgatókönyv, 2004) színész, forgatókönyvíró és rendező Julie Delpy legújabb munkája őszinte és szellemes párkapcsolati vígjáték.

 
1 990 Ft
  40 nap és 40 éjszaka (1DVD) (2007) (kissé karcos példány) (990ft-os DVD)
Matt Sullivan (Josh HARTNETT - Sin City, Fekete Dália, Pearl Harbor - Égi háború) utolsó nagy kapcsolata katasztrófával végződött, és szíve azóta is fáj, nem keresi a komoly kapcsolatokat.

A kisfiúsan sármos, egyedülálló huszonéves weblaptervező rájön, hogy a gyógyír a legvalószínűtlenebb helyen vár rá: a nagyböjti áldozatban. Egy olyan srác, aki eddig képtelen volt bármit is befejezni, most úgy dönt, hogy elmegy addig, ameddig még senki emberfia, és fogadalmat tesz: semmi szex, ... 
990 Ft
  50 első randi, Az (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (fotó csak reklám)

Henry Roth a Hawaii Sea Life Park állatorvosa a tengeri állatok
specialistája, aki ráérő idejében a turisták között keres romantikus kalandokat.
Megfogadta, hogy helybeli lánnyal nem randevúzik, hosszú távú kapcsolat pedig
szóba sem jöhet, mert az meghiúsítaná tíz éve dédelgetett álmát, az alaszkai
utazást, ahol a rozmárok víz alatti életét fogja tanulmányozni.

Nem sok választja el élete nagy kalandjától, de a hajója éppen ekkor szenved
balesetet a próbaúton. Henry szomorúan üldögél egy kávézóban, amikor
megakad a szeme egy csinos, fiatal nőn, aki fura dolgokat művel a tányérján
lévő gofrival. Henryt rögtön elbűvöli a lány, és másnap megint betér,
hogy találkozzon vele. Lucy ugyanott ül egyedül, Henry pedig az
első adandó alkalommal beszélgetést kezdeményez vele. Sőt, elveit feladva megbeszéli
vele, hogy másnap reggelizzenek együtt.

Ám amikor megérkezik, és a megbeszélt találkozóra utal, Lucy nem tudja,
kicsoda, és segítséget hív. Később derül csak ki, hogy a lány egy baleset következtében
különös memória-rendellenességben szenved, és egyik napról a másikra már nem
emlékszik semmire. Ha Henry el akarja nyerni a szívét, minden nap újra
és újra meg kell hódítania őt!

 
1 990 Ft
A Kard útja (1DVD) (1996)
Egy fegyverkovács örökbe fogadja meggyilkolt barátjának fiát, aki mellette a kardforgatás mesterévé válik. A fiú gyermekkora óta ismeri apja halálának történetét, és férfivá érve elindul, hogy bosszút álljon érte. Egyetlen fegyverként apja törött pengéjű kardját viszi magával. Féltestvére megpróbál utána szökni, de útközben megtámadják őt és a segítségére siető fiú karját veszítve eltűnik a harc után. Egy lány rátalál és megmenti az életét. Gyógyulása alatt megismeri a ráhagyott kard titokzat... 
990 Ft
Adventureland - Kalandpark (1DVD) (kissé karcos példány)

A végzős James Brennan (Jesse Eisenberg) kénytelen lemondani álmai nyaralásáról, helyette viszont be kell töltenie egy halálosan unalmas állást a helyi vidámparkban, amely ízléstelenre pingált, kivénhedt ringlispíljeivel és düledező hullámvasútjával legfeljebb az ovisok vattacukortól ragacsos arcára csal mosolyt. De James megismerkedik a dögös Emmel (Kristen Stewart), és lassacskán kiderül, hogy a siralmasnak ígérkező vakáció mégiscsak élete legizgalmasabb, legszebb és legkülönösebb nyara lesz.

Szellemes és gátlástalan vígjáték szeretnivaló figurákkal és fergeteges zenével!

 
1 490 Ft
Agyő, nagy Ő! (1DVD)

A sokévnyi agglegényélet és apjának és legjobb barátjának állandó zrikálása lassacskán megérleli Eddie-ben a felismerést, hogy bizonyára túl válogatós, amikor csajozásra kerül a sor. Így aztán amikor véletlenül megismerkedik egy csábos, Lila nevű szőkeséggel, és a viszony édes románccá fejlődik, Eddie nem teketóriázik sokat, megkéri a lány kezét.

Ám amint az ifjú pár jobban megismeri egymást a kaliforniai partvidéken utazgatva, Eddie kezd rájönni, hogy szörnyű hibát követett el. Nem sokkal azután, hogy elérnek az egzotikus mexikói búvóhelyükre, Eddie beleszeret a talpraesett Mirandába, akinek fogalma sincs arról, hogy Eddie nászúton van. Eddie-nek tehát valahogy ki kell szabadulnia néhány napos házasságából anélkül, hogy elveszítené álmai asszonyát.

 
1 990 Ft
Alfie (1DVD) (2004 - Jude Law)

Alfie igazi szívtelen szívtipró. A nagy nőcsábász hírében álló jóképű angol úriember nem tud ellenállni egyetlen nőnek sem, és szerencséjére – vagy balszerencséjére – alig találkozott még olyan nővel, aki neki ellent tudott volna állni.

Molett, vagy sovány, fehér, fekete, vagy sárga, alacsony, vagy kosaras-alkat, neki egyre megy. A lényeg: becserkészni a napi „áldozatot”, irány az ágy – vagy inkább a limuzin hátsó ülése -, aztán máris jöhet a következő. Ha nem említettük volna: Alfie limuzinsofőrként dolgozik, a gazdagokat szállítja Manhattan utcáin.

Alfienak csak egyetlen komoly elve van: ne randevúzz egyedülálló anyukákkal, mert nem csak egy gondot veszel a nyakadba!

A világ legnagyobb nőcsábászáról szóló klasszikus angol vígjáték legújabb feldolgozásában eredeti filmes megoldásokkal, nagyszerű sztárokkal és rengeteg poénnal találkozhatunk. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az Alfie olyan, mint a Szex és New York férfi szemszögből!

 
2 990 Ft
Alibi (1DVD)

Amióta világ a világ, a férfiak megcsalják asszonyukat, ahogy a nők is hűtlenkednek. De Ray Elliot az egyetlen ember, aki meglátja ebben a páratlan üzleti lehetőséget. Ray testi-lelki jóbarátjával, Jack McCadden- nel indította be az Alibi-szolgálatot, ám Jack a nagy fogás után eltűnt szem elől. Jack fejére ötmillió dolláros vérdíjat tűztek ki, sokan és sokféleképp próbálják őt megtalálni. Ki fogja nyerni a versenyfutást és ki teszi zsebre a milliókat? Kezdődik az átverősdi, kezdődik a futam a vagyonért, a hatalomért, az életért és a szerelemért. Játékos elmebajnokság, posztmodern aláfestő zenével!

 
1 490 Ft
  Álljon meg a nászmenet! (1DVD) (Kerülj szinkronba! kiadás)

Julianne és Michael elválaszthatatlanok. Kamaszkori szerelmük hamar őszinte barátsággá változott, és ők nem is akarnak ezen változtatni. Minden kétkedőnek bizonyítják kapcsolatukkal, hogy létezik a valóságban igaz barátság nő és férfi között, anélkül, hogy közbeszólna a szerelem.

Aztán - derült égből a villámcsapás - Michael egy napon bejelenti, hogy megnősül: feleségül veszi egy kábeltévé társaság milliomos tulajdonosának lányát. Julianne rádöbben, hogy eddigi életét óriási tévedésben és önámításban élte: hiszen szerelmes a legjobb barátjába!

Azonnal nekilát, hogy az utolsó pillanatban még megváltoztassa az események menetét, és ő vezesse oltár elé az ifjú vőlegényt. Az akció első lépése: megkéri egy barátját, hogy hazudja azt: ők is éppen arra készülnek, hogy összeházasodnak...

Julia Roberts (Összeesküvés-elmélet, Michael Collins, A zűr bajjal jár) ezzel a filmjével megismételte a Micsoda nő! sikerét.

 
1 990 Ft
  Álmomban már láttalak / Két hét múlva örökké (2DVD) (Twinpack)

Álmomban már láttalak


Marisa Ventura gyermekét egyedül nevelő anya, aki egy előkelő manhattani szállodában dolgozik szobalányként. Egy napon aztán a világ a feje tetejére áll - Marisa találkozik Chris-szel, a sármos
politikussal, aki a hotelben száll meg és összetéveszti őt egy vagyonos társasági hölggyel.

Chris halálosan beleszeret a lányba, aki nem meri felfedni előtte a tényt, hogy ő "csak" egy egyszerű szobalány…

Az igazságra persze előbb-utóbb fény derül, és az is elválik, vajon képes-e Chris és Marisa felülemelkedni a társadalmi előítéleteken.

Az új évezred Micsoda nő-je minden romantikus lelkűnek és kacagni vágyónak!

 

Két hét múlva örökké

George Wade csinos és multimilliomos: még sincs benne semmi vonzó. New York legmenőbb ingatlankereskedője ugyanis olyan önállótlan, hisztérikus és önző, mint egy elkényeztetett hároméves. A titkárnője nélkül reggel képtelen lenne eldönteni, melyik nyakkendőjét vegye fel, délelőtt nem tudná, mit kezdjen az ügyfeleivel, délután pedig fogalma se volna, miképpen intézze a válóperét.

Még szerencse, hogy Lucy mindent elintéz. Lucy Kelson a legelegánsabb amerikai egyetemen szerzett diplomát, ám Wade-nek nem jogászra, hanem egy titkárnőbe öltött szárazdadára van szüksége, aki mindent tud, mindig készen áll és sosem kapcsolja ki a telefonját.

Lucy azonban kezdi unni a napi huszonnégy órai szolgálatot, már nehezen viseli főnöke szeszélyeit. Ideges, hisztis, nem tud elaludni. Végül rettentő lépésre szánja el magát: beadja a felmondását.

Két hét múlva Wade-nek meg kell állnia a saját lábán, ő pedig végre új, izgalmas életet kezdhet. De lehet, hogy a következő két hétben mindketten rájönnek, hogy inkább a régit folytatnák...

 
3 990 Ft
  Álom luxuskivitelben (1DVD) (Audrey Hepburn) (Oscar-díj) (Paramount kiadás) ( magyar vonatkozás nélkül !!! )

Holly Golightly reggelizés közben egyre csak a luxusékszerbolt
csábító kirakatát bámulja. Ez álmai netovábbja, hiszen tizennyolc évesen otthagyta
szülővárosát és férjét, hogy divatos frizurával, negyven centis szipkából pöfékelve
mint playgirl hódítsa meg New York előkelő világát.

Adakozó kedvű kísérőkben és hóbortos partikban nincs is hiány,
épp csak érzelmeknek van szűkében. Mindaddig, amíg bele nem habarodik egy ágrólszakadt,
sikertelen íróba...

 
3 990 Ft
  Álom luxuskivitelben / Párizsi mesék / Funny Face / Sabrina / Római vakáció (5DVD box) (Audrey Hepburn) (Oscar-díj) (DVD díszkiadás )

Álom luxuskivitelben :

Holly Golightly reggelizés közben egyre csak a luxusékszerbolt
csábító kirakatát bámulja. Ez álmai netovábbja, hiszen tizennyolc évesen otthagyta
szülővárosát és férjét, hogy divatos frizurával, negyven centis szipkából pöfékelve
mint playgirl hódítsa meg New York előkelő világát.

Adakozó kedvű kísérőkben és hóbortos partikban nincs is hiány,
épp csak érzelmeknek van szűkében. Mindaddig, amíg bele nem habarodik egy ágrólszakadt,
sikertelen íróba...

Párizsi mesék:

William Holden egy forgatókönyvírót alakít, akinek
három nap múlva lejár a határideje. A titkárnője, Audrey Hepburn segítségét
kéri az ötletek kiagyalásához, mire a lány abszurd történetek egész kavalkádjával
áll elő.

A gyönyörű felvételeket a híres operatőr, Claude Renoir
készítette, eredeti párizsi helyszíneken.

Funny Face:

Párizs, a fény városa még káprázatosabban ragyog, amikor
Audrey Hepburn és Fred Astaire egyetlen film erejéig összeállnak,
és sugárzó csillagukkal ékesítik ezt a nagyszerű musicalt, melyben George
és Ira Gershwin dalait hallhatjuk.

Ez a szédítő forgatag, melyet eredeti párizsi helyszíneken
forgattak, négy Oscar-jelölést gyűjtött be.

A könyvesbolti eladóból modellszenzációvá váló lány szerepében
Hepburn bemutatja énekes és táncos tudását, melyet a londoni színpadokon
tökéletesített a How Long Has This Been Going On? előadásakor, vagy a
Basal Metabolism menő bisztróban előadott tánca közben, és így tovább.

Astaire, mint a lányt felfedező divatfotós előveszi
utánozhatatlan varázsát az olyan slágerekhez, mint a Lets Kiss And Make Up
matadoros száma, a mennyei tánc Hepburnnel a He Loves And She Loves
dallamára, és a megint csak Hepburnnel közös bájos főcímdal, az I
Love Your Funny Face, azaz Szeretem a muris pofidat. Ahogy mi is,
most és mindörökké.

Sabrina:

A Sabrina elbűvölő, humoros és Hollywood legnagyobb
csillagaival tündököl.

Humphrey Bogart, Audrey Hepburn és William
Holden a főszereplői ennek a Hamupipőke történetnek, melyet a neves
filmes, Billy Wilder (Alkony sugárút, Van, aki forrón szereti)
rendezett.

Bogie és Holden a hipergazdag Larrabee
fivérek Long Islandről. Bogie tetőtől talpig munkában van, Holden
tetőtől talpig aranyifjú.

De amikor Sabrina, a családi sofőr lánya hazatér Párizsból,
immáron felnőtten és elragadón, minden készen áll a családi tűzijáték kirobbanására,
ahogy a fivérek Hepburn igéző bájainak bűvöletébe esnek.

Római vakáció:

A felejthetetlen Audrey Hepburn élete első főszerepével azonnal elnyerte
a legjobb női alakításért járó Oscar-díjat!

A Római vakáció, minden idők egyik legélvezetesebb romantikus vígjátéka
igazi klasszikus. Nincs olyan, aki ne látta, vagy ne hallott volna róla, és
nincs, aki ne szeretné megnézni újra, ha már látta egyszer.

Hepburn egy romantikus, modern hercegnőt alakít, akinek egy napon elege
lesz abból, hogy minden lépését figyelik, minden mozdulatára, mondatára figyelnie
kell, és soha nem érezheti szabadnak magát. Egy óvatlan pillanatban megszökik
az aranykalitkából, és megszabadulva minden kötöttségétől, felszabadultan, átlagos
lányként bolyong a gyönyörű Róma utcáin. Azt reméli, hogy senki nem ismeri
majd fel, hiszen ki gondolna arra, hogy egy hercegnő járkál egyszerű ruhában
az emberek között.

Egy szemfüles amerikai újságíró azonban felismeri a lányt, és szenzációs riportot
szimatol. Elhatározza, hogy a lány bizalmába férkőzik, és úgy tesz, mintha nem
tudná, ki is a lány valójában - szép kis címlapsztori kerekedhetne a történetből!

Egyvalamivel azonban nem számolt: azzal, hogy mire kalandjaik véget érnek,
halálosan beleszeret a gyönyörű hercegnőbe!

 
24 990 Ft
Álomnő, Az (1DVD)

Gary élete válaszúthoz érkezett: karrierje megfeneklett, felesége, Dora az őrületbe kergeti, és négy éve betöltötte a harmincat, miközben Paul, a legjobb barátja kezében arannyá válik minden. Gary lehangolt és bánatos... míg egy éjjel találkozik Annával, aki gyönyörű, okos, szexis, vicces, és úgy tűnik, a férfi minden vágyát beteljesíti. Ő álmai asszonya... szó szerint. Mivel Anna csak az álmaiban szerepel, Garynek meg kell találnia a módját, hogy élete legjobb kapcsolatát tudatosan is irányítani tudja. Felkeres egy bohókás álomszakértőt, aki a „tudatos álom” lehetőségével kecsegteti.

 
1 990 Ft
  Amelie csodálatos élete (1DVD) (szép állapotú példány)

Amélie, a montmartre-i felszolgálólány különös módon cseperedett fel. Anyját a Notre Dame tetejéről leugró öngyilkos gyűrte maga alá, s apja ezek után csak kerti törpéjével törődött. Magányosan töltött ifjúsága nem ártott jó szívének és kedélyének. Nővé érve elhatározza, hogy akit csak lehet, boldoggá tesz. Különös figurákkal találkozik a párizsi negyedben, és varázslatos eseményeket idéz elő. Csupán Nino iránti szerelme tűnik reménytelennek.

 
3 990 Ft
Amerika kedvencei (1DVD)

Amerika a lábuk előtt hever. Gwen és Eddie
egy nemzet álmait váltja valóra. Szépek, gazdagok, szeretik egymást, mellékesen
pedig mozisztárok: és közös filmjeik mindig boldog happy enddel végződnek.

A rajongók nem tudják, mennyire utálják egymást. Legújabb
filmjük premierje előtt azonban végképp betelik a pohár, a színésznő latin szeretőjéhez
költözne, férje kiszaladna a világból. Producerük azonban semmitől sem riad
vissza, hogy fenntartsa a látszatot. A közönség a szerelmes színészeket akar
látni, így hát ő hazudik, csal, szervez és cselez a kedvükért.

Amikor pedig úgy tűnik, végképp nincs kiút, beveti a félelmetes
nehézfegyvert. Gwen húga, a megállíthatatlan békítő és konspiráló jön,
hogy mindent elsimítson, és mindent felforgat. Működése nyomán az eddigi felfordulás
csöpp átmeneti nézeteltérésnek tűnik, és kezdődik az igazi haddelhadd. A hűtlen
színésznő férje ugyanis rájön, már nem is akarja annyira a békülést...

A romantikus komédia igazi sztárszereposztással kápráztatja
el nézőit. A friss Oscar-díjas Julia Roberts partnerei mind világhírű nevettetők:
John Cusack, Billy Crystal és Catherine Zeta Jones.

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés